Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7
91  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 04.02.2008 14:37
Niin, onkos kukaan muuten penaillut Beautiful Katamaria?

Demoa penailin ja näytti, tuntui ja kuulosti aivan samalta peliltä kuin We <3 Katamari. Tai sitten muisti pätkii.
92  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 01.02.2008 15:09
Millä taikaposteilla teille noi pelit kuljetetaan? Joudun kituuttelemaan ilman Odysseiaa nyt viikonlopun, kun ei tänäänkään kolahtanut, vaikka olin siihen jo henkisesti valmistautunut. Kyllä kiehuu...

Pituutta löytyy kai noin 40 tuntia, eli ihan perussettiä.


93  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 01.02.2008 15:03
Noniin Lost starttasi....

Kyllä tykkäsin. Oli taas jännää kyllä. Tämä kausi taitaa olla sitten vähän edellisiä lyhyempi?

Kai muutkin katsoi?

// Siirsin parempaan ketjuun. ;)
94  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelitarjoukset : 24.01.2008 21:52
http://www.play-asia.com/paOS-13-71-dw-49-en-15-lost+odyssey-70-2iys.html

Enkunkielinen P-A:n mukaan aluekooditon Lost Odyssey heti saatavilla perus 34 euron hintaan.
95  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 23.01.2008 17:35
Itse tunnen olevani aika turtunut persoona, mutta silti Miiken leffat ovat silti pistäneet aina vähän miettimään, että mitä helvettiä sitä oikein tuleekaan katsottua. Tämän takia välttelin Visitor Q:ta aika pitkään juuri tuon puhutun "kotikuntoisuuden" takia.

Kumma kyllä leffa ei sinäänsä shokeeranut sen erityisemmin. En tiedä johtuiko myöhäisestä katseluajankohdasta vai siitä, että tiesin niin tarkkaan mitä sieltä oli tulossa. Ei se edelleenkään kovin hyvä leffa ole, mutta jossain on kai onnistuttu kun shokkimatsku saadaan tuntumaan näin harmittomalta.

Pidän yhä Miiken parhaimpana leffana sinäänsä kohtalaisen yliarvostettua ja melkeinpä tylsää Auditionia.
96  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 23.01.2008 16:13
Takashi Miiken leffoja olen viime aikoina katsellut. Aika kehuttua tavaraa tuntuvat olevan, mutta mielestäni taso vaihtelee aika rajusti.

Viimeisimpänä ja ehkäpä vähäisempänä oli vuorossa Visitor Q (2001). Jotain kulttimainetta taitaa tämä(kin) leffa nauttia ja onhan tällä aika ilmiselviä ansioita sellaiseksi.

Ensinnäkin leffassa isä nussii tytärtään, koulukiusattu poika hakkaa huumeita vetävää äitiään verille mattopiiskalla ja kaikki tuntuu muutenkin olevan vähän sekavaa. Sitten paikalle sattuu hassusti pukeutunut sälli joka lyö perheen isää kivellä päähän. Tämä mies asettuu taloon asumaan ja tavoitteenaan ilmeisesti palauttaa harmonia perheen arkeen.

Leffa ei kuitenkaan ole mitenkään erityisen kuvottavaa tai sairasta katseltavaa. Tapahtumat saadaan tuntumaan, jotenkin arkisilta ja hauskoilta. Mustaa komediaa siis, vaikka sitä ei erityisemmin alleviivatakkaan. Käteen jää muutama hauska kohtaus ja jonkinlainen hämmennys, mutta mitään elämää suurempaa valaistumista tämän ääressä ei koe. Kai tässä jotain syvempää symboliikkaa loppukohtauksen perusteella taisi olla, mutta en oikein jaksa alkaa sitä analysoimaan.

Ei silti kuitenkaan sovi herkimmille ihmisille, mutta jos kuvaus sai kiinnostumaan ja Miiken tyyli puree niin kannattaa katsoa.



97  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mikä peli on kyseessä? : 21.01.2008 20:39
Parasite Eve 2 !!!! Vähänkö hajottaa kun olen omani hukannut.

98  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: TV hankinta ja tekniikka : 20.01.2008 00:14

Juuri tämä malli löytyy täältä ja ei ole ollut mitään häikkää. Varmaan ja tietysti kalliimpi Sony on vähän parempi, mutta jos etsit tuosta hintaluokasta hyvää pelitelkkaria niin voin varauksetta tuota suositella. Kontrastisäädöt ovat hyvät ja löytyy varmasti omaa silmää mielyttävä taso joka liitännälle.

Mutta jos meinaat kerran boksia vga:lla käyttää olen kuullut juttua, että noiden Sonyjen liitännät niille aika arseesta. Ei kykene varmasti sanomaan, kun ei ole omaa kokemusta, mutta tuo kannattaa tutkia etukäteen.

99  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: TV hankinta ja tekniikka : 19.01.2008 22:15
Aika harvassa on natiivi-720p hdredi töllöt.

Xboxilla pelatessa VGA:lla kuitenkin saa natiivia 1366x168 kuvaa ja minun Samsungilla ainakaan eroa skaalattuun 720p komponenttiin ei edes juuri huomaa.
100  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelitarjoukset : 19.01.2008 13:56
DMC4 boksille halvalla Play.comista metallikansilla ja taidekirjalla:

http://www.play.com/Games/Xbox360/4-/3516885/Devil-May-Cry-4-Limited-Edition/Product.html?cur=258

101  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Terminator: The Sarah Connor Chronicles (Spoilereita! Jenkkien tahdissa) : 16.01.2008 17:13
Tuli katsottua kummatkin jaksot. Vaikka en mikään Terminator-fani olekkaan tunsin olevani tälle mahdollisuuden velkaa, kun sarjan mainoskampanja tarjosi minulle ilmaisia Live-pisteitä...

Ensimmäinen jakso antoi ristiriitaisia tunnelmia. Film grainit, hidastukset ja muut halvan näköiset TV-sarja -efektit sopivat Terminaattoriin kuin sinappi jäätelön kanssa. Tehostepuoli ei muutenkaan ollut lähelläkään Hollywood-tasoa ja näyttelijät vain menettelivät.

Koukkua ei syntynyt, mutta kyllä tuon neljänkymmenen minuutin ajan helposti viihtyi. Vuosi 1999 oli toteutettu hienosti kun musat kuunneltiin kannettavalta cd-soittimelta ja pelit hoidettiin Gameboy Colorilla (seuraavassa jaksossa ihmeteltiin aikahypyn jälkeen liikkeessä läppäreitä ja hd-telkkareita).

Toinen jakso oli myös vain "ok", sillä juonesta ei tunnu saavan mitään otetta. Terminator-typy on tylsä, eivätkä muutkaan Termarit tunnu uhkaavilta. Sarja tarvitsisi ehdottomasti jonkun kunnon pahiksen. Myös muut hahmot saisivat kehittyä mielenkiintoisempaan suuntaan.

Sarjan suurin ongelma on, että se on juuri sitä miltä se kuulostaa. Terminator -nimellä ratsastava tv-sarja. Leffoista tuttua kamaa kierrätetään halvemmalla budjetilla ja pidennetyllä juonella. Aion varmaan katsoa vielä yhden jakson ennen kuin päätän, että hylkäänkö sarjan vai jatkaanko seuraamista.

Jos seuraaminen sitten katkeaa niin ainahan voi internetistä lukea ihmisten mielipiteitä, että onko meno parantunut. ;)
102  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 14.01.2008 17:26
Syksyisten herkkujen kokkaamista japanilaisittain.

Ei varmaan ole worksafea.

// Korjattu. Valitettavasti.
103  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelaajalaudan virallinen pelilehti ja- demoparhaustriidi : 12.01.2008 14:00
Konsolisotaa vuosimallia 1996 ala Super Powerin kirjepalsta:

Lainaus
Terve!

Nyt olette tekin näköjään hylkäämässä Nintendon. Arvosteluasteikkoon on 99-95 pisteen kohdalle Marion ja Zeldan tilalle tulleet "pelit" Resident Evil ja Virtua Fighter 2. Löytyykö erityistä syytä tähän?

Sitten muuhun asiaan. Nintendo teki viisaasti lykätessään koneensa julkaisua. Ajatelkaa miten ylivoimainen siitä tulee verrattuna so-called "next-generation" koneisiin. Gaystation ja Braturn tai mitä ne nyt olivatkaan...

Ainoa mikä on vikana N64:ssä ja peleissä on hinta, mutta nekin putoavat ajan myötä. Sonyn ja Segan hinnanleikkaukset johtuvat vain pelosta N64:seen. Olen pelannut esim. Sega Rallya, joka on hieno, mutta ei hauskuudessa pääse lähellekkään Mario Kartin tasoa. Mario Kart on sentään monta vuotta vanha peli! Pyydän, julkaiskaa kirjeeni, sillä se sisältää pelkkiä Faktoja.

T: Hirwi

Parasta... kuka tunnustaa?
104  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelaajalaudan virallinen pelilehti ja- demoparhaustriidi : 12.01.2008 02:07
Muistan kun aikoinaan ihmettelin tuon VPL:än tapaa iskeä _jokaiselle_ Tomb Raiderille aina mukisematta täydet pisteet joka osa-alueelta (tämä tietysti hirvitti minua). Taisin jopa kirjoittaa tuosta palautetta lehteen joskus 11-vuotiaana, mutta sitä ei muistaakseni julkaistu.

Eidoksella sormet pelissä jo silloin?
105  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelaajalaudan virallinen pelilehti ja- demoparhaustriidi : 11.01.2008 23:21
Pöh Pelimestarin puhekuplat kerettiin jo mainita. Tässä joku aika sitten tuli itsekin kaiveltua Super Powereita ja Pelimestareita kaapin pohjilta.

Tylsä, väsynyt ilta -> avaan satunnaisen Pelimestarin -> kuva Solid Snakesta puhekuplalla "Nimeni on Tiivi-Taavi" -> mehut suusta näppäimistölle.

Täysin randomia.
106  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 09.01.2008 15:09
Alien 3 on kyllä sarjan aliarvostetuin leffa. :) (Spoilia tulossa)

Quadrilogy-versio on kyllä melkein kaikin puolin leffaversiota parempi juuri Zoukkan mainitsemien kohtausten vuoksi (etenkin lehmästä syntyminen). Olihan leffassa myös keskivaiheilla aika isokin eroavaisuus teatteriversioon, kun "lohikäärmeeseen" hurahtanut vanki vapauttaa kertaalleen teljityn Alienin tappamalla toisen vangin veitsellä tjsp. Siitä on pitkä aika kun viimeksi katselin, mutta juuri tämä oli imo toteutettu teatteriversiossa paremmin.

Nelosta en osaa sitten arvostaa juuri yhtään. Visuaaliselta kantiltahan se on todella hieno, mutta juonen yleinen pöljyys, lopun "taiteellisuus" ja hirveä dialogi ei oikein innosta. Varsinkin kun siihen hyvin lopetettuun trilogiaan kuului kolme täysin erilaista mestariteosta, tuo kaikkia osia tönkösti yhdistelevä jatko tuntuu niin turhalta (mitään AVP:tä varmaan turha edes mainita). Onhan siinä toisaalta se kloonikohtaus...
107  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Pelinurkkasi : 07.01.2008 23:23
Nyt kehtaa jopa nurkkaa esitellä. Uusi tv-taso tuli hankittua ja alan itse olemaan aika tyytyväinen. Nuo printatut MGS-artworkit voisi kyllä vaihtaa johonkin tyylitajuisempaan. :P Tykkään simppelistä.







Pahoittelut huonosta kamerasta ja maailman paskimmasta kuvaajasta.

EDIT: Unohtui mainita, että äänentoisto uupuu täysin. Tällä hetkellä yleensä kuulokkeet käytössä. En ole mikään kultakorva eli lähitulevaisuudessa varmaan jotkut parinsadan purkit riittävät.
108  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 06.01.2008 23:15
Tuli Play-Asiasta tilattua halpa 3rd party komponenttikaapeli PS2:lle eikä sitten suostu toimimaan. Telkkari sanoo, että signaalia ei löydetä. Ei kai näissä pitäisi mitään aluekoodeja olla?

Playstation 2 on vanhaa mallia ja vuonna 2001 ostettu, jos sillä nyt on jotain tekemistä tämän kanssa.

Telkkari taas on Samsungin M86 -sarjalainen ja komponenttiliitäntä täysin toimiva toisilla koneilla, joten onko tässä nyt joku jekku vai onko piuha vaan paskana?

E: Partajeesus: No eipä ole. Pitää komposiitilla nyt käydä vaihtamassa. Hyvä etten kerennyt nakata piuhaa menemään.

edit 2: Kiitos vaan Partajeesus. Helpotti. ;D
109  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 04.01.2008 14:15
Lainaus
Jonkun oikean pelin välidemoutta.

http://www.gamelife.fi/?viewproduct=9031

Halvalla lähtisi värityskirjan ja palapelin kanssa.
110  Yleinen / Vapaa sana / Re: Kuin kaksi marjaa. : 29.12.2007 14:24


John Shepard



Jack Shephard

Joo.  :(
111  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Vuoden pelit 2007 -äänestys : 29.12.2007 14:00
1. Super Mario Galaxy

Eiköhän tästä ole jo kaikki tarpeellinen tällä laudalla sanottu.

2. Mass Effect

Ensimmäisen pelikerran jälkeen miltei täydellinen. Tuli jätettyä sivutehtävät Citadelia lukuunottamatta minimiin, joten pysyi aika virtaviivaisena kokemuksena. Toisella kerralla, kun taas suorittaa runsaasti sivutehtäviä tietyn toiston huomaa, mutta toisaalta Vanguardilla pelaaminen on niin paljon solttua mukavempaa, että mittari pysyy vieläkin täydellisyyden puolella. Minun on niin helppo tykätä hyvistä peleistä.

2.5 Portal

3. Halo 3

Ei pärjääkkään ykköselle yksinpelissä ja fiiliksessä, mutta oli silti vuoden kovin räiskintä. Mutta noita Map Packeja en helvetti mene lataamaan.

4. Bioshock

Varsinkin vita-chamber päivityksen jälkeen oikein tunnelmallinen fps. Kärsii lähinnä liiasta pituudesta, toistosta, "rpg-ominaisuuksien" mainostamisesta ja alkuinnostuksen jälkeisestä mollaamisesta.

5. Call of Duty 4

Yksinpeli läpi yhdessä putkessa ja mitään muuta paria hienoa kohtaa ja tsernobylia lukuunottamatta ei oikein jäänyt käteen. Moninpeli koukutti sitten ihan alusta asti levelaamisen ja peliseuran ansiosta pitkäksi aikaa. Tosin nyt ei enää hirveästi jaksa.


Näistä isoista vielä Metroid Prime 3 ja Phantom Hourglass pelaamatta.

Guitar Hero III voisi melkein olla vitosena, mutta sitä vihataan, koska sen takia serkkuni ei ole koskenutkaan joululahjaksi ostamaani Okamiin. Siitä puheenollen parin tunnin testauksen perusteella Okami nousee varmaan kolmoseksi listallani.

Edit: nuo 2.5set voi sitten jättää laskuista pois.


112  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelimusiikki : 27.12.2007 17:52
Broken Notes - Silent Hill fanien musiikkia ja äänimaisemia Akira Yamaokan hengessä. Pääasiassa aivan huipputavaraa jos SH-äänistä tykkäilee lain.

Kiitos tästä.

Mitään linkkejä ei ole antaa, mutta sen verran voin paljastaa, että pari päivää on kuunneltu tämmöstä:



On sen verran mahtavaa tavaraa, että sain vihdoin innostusta hommata peliä ihan omaksi hyllyyn. Yksi parhaita soundtrackeja koskaan.
113  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 21.12.2007 23:22
Lyhyesti.

Kokemuksia tämmösestä?

Tai muista vastaavista jakorasioista. Vaikuttaako kuvanlaatuun, toimiiko nokkelasti etc etc.
114  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mistä ostat pelisi? : 10.12.2007 23:00
Ennen hain uutuuspelit lähes aina pelikaupasta ja vein vanhoja vaihtoon. Vähitellen siirryin sitten ihan perus tavaratalo/nettiliikelinjalle.

Nyt kun olen vihdoin löytänyt ulkomaiset kauppasivustot niin region-freet tulevat Play-Asiasta ja loput sitten jostain muualta. Tavarataloon tai markettiin mennään hyvien tarjousten perässä, mutta erikoisliikkeitä tulee valitettavasti harvemmin tuettua.
115  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: No More Heroes (sis. valituskirjelmän, allekirjoittakaa!) : 08.12.2007 23:01
Muka-cool? Nyt on joku pahasti pielessä.

Kaikista pahin juttuhan tässä on se, että se "FUCK YOU!" vihollista teilatessa ei tule tuntumaan luultavasti niin siistiltä ilman massiivista veriruiskua.
116  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: No More Heroes (sis. valituskirjelmän, allekirjoittakaa!) : 08.12.2007 21:10
Ei mene mulle läpi tuo veretön versio. Varsinkin kun on pari viikkoa mässäilyt melkein jokaista pelistä julkaistua pätkää niin näyttää tuo sensuroitu painos niin laimealta. Tuskinpa se peliä kokonaan pilaa, mutta ei tee yhtään mieli tukea tuollaista toimintaa.
117  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Vuoden pelit 2007 -äänestys : 07.12.2007 17:35
Lost Odyssey on uusi Final Fantasy X. Biliiv!

Tuoltahan tuo vahvasti vaikuttaa, mutta eipä olisi siltikään paskin mahdollinen vaihtoehto.
118  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Vuoden pelit 2007 -äänestys : 07.12.2007 15:43
No More Heroes ja Lost Odyssey ovat kyllä ylivoimaisesti odotetuimmat pelini. Vaikka mikään Odysseysta nähty materiaali varsinaisesti musiikkia lukuunottamatta ole säväyttänyt se oli kuitenkin yksi suurimmista syistä miksi lootan hankin. Uskon voimalla mennään tässä tapauksessa.

Oman top-listat muokkaan tähän kunhan saan enemmän pelattua tänään saapunutta Mass Effectiä.
119  Yleinen / Vapaa sana / Re: Millä sammutat janosi? : 03.12.2007 22:47
Pitääpä vielä testata jos vaikka olisi joku hetkittäinen häiriö. Sitäpaitsi sehän on niin halpaa, että ei haittaa vaikka joutuisi useamman putelin hörppimään.  :)
120  Yleinen / Vapaa sana / Re: Millä sammutat janosi? : 03.12.2007 22:33
1. Quelle -vesi, (natsivissy) helvetin hyvää ja halpaa..

Nyt puhut kyllä höpöjä. En tiedä onko elimistössä vika vai missä, mutta juuri tätä litkua saa kitata aivan älyttömiä määriä ennen kuin jano suostuu katoamaan. En tiedä onko se alhainen suolapitoisuus vai mikä. Tuntuu vaan jotenkin haihtuvan suuhun?
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines