Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6
1  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: The Witcher : 14.05.2015 21:59
Gamespotin 10/10 arvostelu sai hypen päälle kolmosta kohtaan. Aloittelin Witcher 2:ta uudelleen (parhautta), minkä ehtii pelailla sopivasti rauhassa läpi kolmosen kriittisiä patcheja odotellessa. Kunhan kolmosta ei ole tungettu täyteen puolipakollisia fetch questeja ala Dragon Age niin eiköhän sieltä ole potentiaalista GOTY-materiaalia tiedossa. Oikeasti hyviä avoimen maailman WRPG-pelejä ei voi olla koskaan liikaa.

2  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin : 07.05.2015 21:32
Lainaus
KD ja RKP opposititossa?
Harmi  vaan että toinen jeesuspuolue tuli sen entisen tilalle.

Pääasia, että saatiin nuo kaksi säälittävää yhden agendan vaa'ankielipikkupuoluetta helvettiin sekoittamasta päätöksentekoa.
3  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin : 07.05.2015 19:06
KD ja RKP opposititossa?

4  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin : 19.04.2015 22:36
Tulihan se jytky sieltä.
5  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Bloodborne : 14.04.2015 19:22
Sonyn mukaan Bloodborne myi miljoonan kymmenessä päivässä. Nopeiten myynyt "Souls-peli". Ihan ansaitusti kyllä.

Ilmeisesti 1.03 patchikin tulossa ennen kuun loppua. Latausaika ja performance fixejä luvassa. :)

http://blog.us.playstation.com/2015/04/14/bloodborne-sells-one-million-first-1-03-details/#sf8582165
6  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Bloodborne : 13.04.2015 22:09
Tässä vaiheessa toivon, että Miyazaki keskittyisi seuraavaksi Bloodborne 2:een ja jättäisi DS3:n kehityksen b-tiimille ja jollekin nuoremmalle ohjaajalle.

Olen varmaan yksi niistä harvoista jotka ajattelevat näin, mutta itse en oikeastaan välttämättä kaipaisi kolmatta Dark Soulsia (ellei siinä olisi jotain tosi villejä uudistuksia). En välttämättä edes jatko-osaa Demon's Soulsille saati Bloodbornelle, vaan nimenomaan taas jotain uutta niin kuin Bloodborne oli. Kenties jotan sellaista, joka poikkeaisi pelillisestikin jopa näistä kaikista neljästä pelistä. Pääpainona pysyisi edelleen haaste, tunnelma ja synkkä maailma, mutta esimerkiksi tuon combatin voisi pistää kokonaan uusiksi.

Bloodbornen myötä olen vakuuttunut siitä, että From Software osaisi tehdä esimerkiksi aika kovan täysiverisen kauhupelin.

Uusi IP, settingi ja konsepti olisi kyllä kieltämättä jees ja paras vaihtoehto, mutta julkaisijoiden rahatupot määrää loppupeleissä sen mitä FROM alkaa seuraavaksi kehittää. Bloodborne on myynyt kuitenkin melko kivasti ja PS4:n yksinoikeustilanne on sen verran heikko, että Sony on suht varmasti kiinnostunut sarjan jatkosta. Ja Namco nyt satavarmasti haluaa uuden Dark Soulsin.
7  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Bloodborne : 13.04.2015 21:22
Suunnitteluongelmia, bugeja ja ärsyttäviä pikkuvikoja tässä on paljonkin mutta kokonaisuutena todellakin top 10 ja gotg-kamaa. Tässä vaiheessa toivon, että Miyazaki keskittyisi seuraavaksi Bloodborne 2:een ja jättäisi DS3:n kehityksen b-tiimille ja jollekin nuoremmalle ohjaajalle. Itellä ainakin saattaa olla vähän nihkeetä tämän pelin jälkeen totutella taas dark soulsin combattiin ja arttiin.
8  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Bloodborne : 13.04.2015 19:55
Chalicetkin paranee ja muuttuu mielenkiintoisemmiksi, kun saa noita vaikeampia vaihtoehtoja avattua. Näköjään noistakin saa lopulta aika monta tuntia mielekästä pelattavaa irti vaikka aluksi aika paljon joutuu grindaamaankin.

Tuli myös aloitettua fresh skill-ukko. Threaded Cane vaikuttaa suht loistavalta aseelta, juuri tuli CB tapettua melko kevyesti. Kyllä tässä uudelleenpeluuarvo on ehdottomasti kunnossa, kun tajusi kuinka paljon itelläkin jäi noita bonusalueita ja NPC questeja vielä chekkaamatta. Helposti 10/10 peli.
9  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Bloodborne : 12.04.2015 17:14
Äh, on tässä pelissä vaan jotain jännää vetovoimaa. Viikolla tuntu jo että oli saanut koko pelistä tarpeekseen, mutta nyt sunnuntaina tullut rohmuttua NG+:n
Spoileri (osoita katsoaksesi)


On tää vaan kova peli.
10  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Bloodborne : 08.04.2015 21:38
Aika tympeä tuo New Game+, saa nähdä jaksanko jyystää läpi. Olen nyt tuossa myrkytysmulkkubossissa ja turpaan tulee niin, että tukka lähtee. Bossin ympäriinsä poukkoilu ja jatkuva antidoten kittaus alkaa myös vituttamaan, etenkin kun juontianimaatiossa menee tunti. Gimmickkiä paskaa, saatana. Voi vain kuvitella, miten ihania ne loppupään bossit ovat, jos tämäkin mulkero kestää kuritusta enemmän kuin laki sallii. Kaipa tuokin läpi pamahtaa, kun tähtien asento sattuu olemaan ihanteellinen.

En myöskään ymmärrä, miksei NG+:aa voida optimoida kunnolla. Ei kiinnosta enää keräillä niitä paskoja Blood Shardeja, kun niillä ei tee mitään. Puhumattakaan jostain Coldblood Deweistä, joista saa naurettavan vähän blood echoeseja. Miksei blood echoesien määrä voi skaalautua, niin kuin se tekee vihollisia lahdatessa?

Joo, itse pyörin NG+:ssa nyt Forbidden Woodsissa ja motivaatio jatkaa eteenpäin on aika nollissa varsinkin kun tietää että piakkoin on luvassa

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Uudelleenpeluuarvo ei tässä vain yllä mitenkään DS:n vastaavaan.

Chalice Dungeonit ovat tähän mennessä olleet myös todella paha pettymys. Todella tylsiä ja geneerisiä, ja kaiken lisäksi uusia dungeoneita avatakseen on grindattava ihan molona niitä vanhoja jo läpiköytyjä Chaliceita uudestaan ja uudestaan. Kukaan noita muuten jaksaisi edes jyyniä, ellei niiltä vaikeampien dungeoneiden bosseilta ja vihuilta tippuisi OP-gemejä ja pelin parasta gearia. Noihin vielä eksyy todella helposti, kun peli generoi yllätys yllätys todella epäloogisia ja ala-arvoista kenttäsuunnittelua sisältäviä dungeoneita. Joihinkin genreihin ei yksinkertaisesti random generated content taida vaan yksinkertaisesti taipua, ainakaan näin paskasti tehtynä.

Ei tämä ehkä sittenkään itselle mikään top 10-peli ole. Chalicet, täysin rikki oleva onlinepuoli, heikko uudelleenpelattavuus ja tekniset ongelmat laskevat väistämättä pisteitä. Helkkarin hyvä peli silti ja eka läpipeluukerta oli suht jumalainen. Kyllä tähän jossakin vaiheessa tulee taas freesillä hahmolla palattua. Saa nähdä mitä patchit ja DLC:t tuovat tähän tulevaisuudessa.
11  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Bloodborne : 03.04.2015 16:49
Menihän se peli lopulta läpi.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

On tämä peli vaan uskomattoman kova. Jos FROM saa pätsättyä onlinepuolen/Co-Op:in kuntoon, saa latausajat järkeviksi ja story-DLC tuo lisää 5/5 contenttia, niin ehdottomasti itselle vähintään all time TOP 5-peli. Lyö jo nyt 10-0 kaikki viime genin pelit Demon's/Dark Soulsit mukaan lukien. Vähän jo huolestuttaa pystyykö Miyazakikaan enää tästä kauheasti parantamaan kun kenttäsuunnittelu, art style, combat, tunnelma, vihudesign jne. hipoo jo lähes täydellisyyttä.

Laitoin Amazon UK:sta sen 500-sivuisen CE Guiden ennakkotilaukseen. Jos on yhtään Dark Soulsien guidejen kaltainen, niin ajanee samalla hyvin myös laadukkaan art bookin asemaa.

12  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Bloodborne : 01.04.2015 20:42
Ei helvetti mitä paskaa taas tää loppuvastus... :lol: Hyvä kun saa tota suurimman osan ajasta edes 50% healtheille. Kevyesti pelin vaikein vastus.

13  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Bloodborne : 30.03.2015 15:32
Oliko tuo

Spoileri (osoita katsoaksesi)

pomotappelu joku vitsi? +6 Hunter Axe tekee ihan järkyttävää damagea ja kaikki hyökkäykset on järkyttävän helposti väistettävissä. Kevyesti helpoin bossi tähän mennessä, 5. bossiakin helpompi. Nyt Miyazaki seuraaville alueille sitä vaikeustasoa vähän ylöspäin, ei näitä bosseja enää näin pitkällä pelissä pitäisi pystyä ykkösellä hoitamaan. ;D

Mullakin meni tää YKKÖSELLÄ läpi, mutta ei tämä kyllä mikään vitsi mielestäni ollut. :lol: Varmaan ikinä ollut mikään bossi näin hilkulla. Kuin ihmeen kaupalla sain käytettyä status-valikon kautta yhden healing itemin kun blood vitalit loppuivat kesken, eikä pikavalikossa ollut mitään kunnollista. Mahtava pomotaistelu! Mutta onhan toi kirves ihan ylihyvä tässä pelissä, turha käyttää oikeastaan mitään muuta.

Itellä taisi käydä ihan hyvä tuuri sitten, ei tarvinnut kuin kolme vialia käyttää koko tappelun aikana. 8) Tosta seuraava bossi onkin jo sitten aika tuskallinen...
14  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Bloodborne : 29.03.2015 17:12
Oliko tuo

Spoileri (osoita katsoaksesi)

pomotappelu joku vitsi? +6 Hunter Axe tekee ihan järkyttävää damagea ja kaikki hyökkäykset on järkyttävän helposti väistettävissä. Kevyesti helpoin bossi tähän mennessä, 5. bossiakin helpompi. Nyt Miyazaki seuraaville alueille sitä vaikeustasoa vähän ylöspäin, ei näitä bosseja enää näin pitkällä pelissä pitäisi pystyä ykkösellä hoitamaan. ;D
15  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Bloodborne : 28.03.2015 23:18
Ihan hyvä vaan, että tässä statseja on siistitty ja aseissa ja sisällössä ollaan keskitytty määrän sijaan laatuun toisin kuin Soulseissa, missä inventoryn selailu oli usein täyttä tuskaa kun vihut tiputti miljoonaa erilaista crappyswordia, jousta ja kilpeä. Koko pelin ajan en ole edes juuri koskenut muihin aseisiin kuin Hunter Axeen ja ilmeisesti sen statsit skaalautuu hyvin jopa end gamea ja NG+ ajatellen. IMO paljon mieluummin keskittyy yhden aseen move settien masterointiin kuin kymmenen eri miekan kehittelyyn ja upgradekamojen grindaamiseen. NG+:ssa voi aina sitten levuttaa sitä toista ATK-statsia jos haluaa pelailla erityyppisellä aseella.
16  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Bloodborne : 28.03.2015 22:16
Älkää muuten coopatko Forbidden Woodsissa. Pelin etenemisen kannalta tärkeä key ei välttämättä spawnaa ollenkaan jos käyttää bellejä tuolla alueella.
17  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Bloodborne : 28.03.2015 21:07
5. bossi tapettu.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Uskaltaa melkein jo nyt antaa GOTY-tittelin Bloodbornelle. Kenttäsuunnittelu ja combat on huippuluokkaa, IMO parempaa kuin Dark Soulsissa ja vaikeustaso tuntuu juuri sopivalta. Vielä kun From pistää sen lataustauko- ja fps patchin pihalle, niin ei tästä paljon negatiivisia asioita löydä.
18  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Bloodborne : 26.03.2015 20:26
Toinen pomo kuolee kyllä suht vaivatta axella tuolla Despiren taktiikalla. Muutenkin pelin alkupuoli ollut IMO vähän helpompi kuin Dark Soulsien ensitunnit, mikä nyt ei välttämättä ole mikään huono juttu. Kolmosbossi onkin sitten kuulemma jo huomattavasti kahta ensimmäistä vaikeampi, saa nähdä.
19  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Bloodborne : 26.03.2015 16:44
Kolmen ekan tunnin perusteella äärimmäisen lupaavalta vaikuttava peli. Pelattavuus hipoo täydellisyyttä, art style on ihan tajuttoman nättiä ja vaikeustaso on enemmän kuin kohdillaan. Eka bossi tuntui alkuun aika brutaalilta, mutta kaatui sitten lopulta yllättävänkin helposti kun tajusi levelata asetta ja oppi väistelemään hyökkäyksiä. 

Negatiivisina puolina paikoin aika pahastikin dippaileva fps ja naurettavan pitkät lataustauot, saa nähdä kuinka nopeasti patchia tulee noihin ongelmiin.
20  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Bloodborne : 25.03.2015 20:06
Pakko vitkutella sen lähettämisen kanssa julkaisua edeltävään päivään, vaikka tavaraa varmaan lojunut varastossa viime viikosta asti. :rollaus:

Onko sellainen käsite kuin julkaisupäivä tuttu?


Tiedän että Sony ja muut julkaisijat antaa tiukat ohjeet milloin nuo pelit saa lähettää/milloin ne saa aikaisintaan olla asiakkailla (ja kaupat haluavat olla tarkkoja näissä asioissa), mutta eihän siinäkään ole mitään järkeä, että julkkaria edeltävänä iltapäivänä lähetetään nuo ennakkotilauskopiot 2. luokan kirjeinä eteenpäin.

Ei se yksi päivä sinne tai tänne nyt loppupeleissä haittaa pätkääkään, mutta ihan turha kuvitella että ihmiset jatkavat liiketoimintasi tukemista, jos muut puljut saavat pelit julkkariksi asiakkaille.

21  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Bloodborne : 25.03.2015 19:10
Voisi jatkossa tilailla Discshopista taas ennakkoon pelit, ei Verkkis tunnu vain kovin usein saavan noita pelejään julkaisupäiväksi perille. Pelatkaa minunkin puolestani peliä suurella vimmalla, itse liityn mukaan joukkoon aikaisintaan huomenna.

Tänään ei tosin ole tullut mitään muutakaan postia, mutta tokkopa enää tähän aikaan edes.

Joo Verkkokauppa on kyllä surkea lafka ennakkotilausten suhteen. Pakko vitkutella sen lähettämisen kanssa julkaisua edeltävään päivään, vaikka tavaraa varmaan lojunut varastossa viime viikosta asti. :rollaus:
Pitää alkaa tulevaisuudessa hakemaan Gamestopista day one-pelit.

No, jos huomenna pääsisi jyystämään.
22  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Vuoden pelit 2014 : 16.12.2014 20:55
Vuoden paras peli (GOTY)
The Last of Us Remastered
Viime genin paras peli 1080p@60fps ja valovuosia paremmalla ohjaimella = PARHAUTTA. Teknisesti täydellinen peli, jonka ainoat isommat heikkoudet löytää vain ajoittain heikosta tekoälystä, itseään toistavista puzzleista ja joistakin hiomattomista hiiviskelyosioista. Rytmitys aivan ensimmäisiä tunteja lukuun ottamatta, tarina, tunnelma ja kaikki muu hipookin sitten liki täydellisyyttä.

Vuoden paras wanha peli
Resident Evil 4
Parhaiten rytmitetty peli ikinä, joka jaksaa pitää otteessaan todella tyydyttävän gameplayn takia. Vuosien tauon jälkeen oli taas hyvä aika pelata tämä uudestaan läpi.

Vuoden pettymys
Civilization: Beyond Earth
Julkaistiin surkeassa kunnossa ja ensimmäistä patchia joutui odottamaan yli kuukauden. Todella hyvän Civ V:n jälkeen kova pettymys.

Vuoden yllättäjä
Shadow of Mordor
Tätä ei mediassa ainakaan liikaa ryöpytetty ennen kuin arvosteluja alkoi tippumaan. Hyvä open world peli, jonka kruunaa Nemesis-systeemi, jota monet devit tulevat vielä kopioimaan tulevaisuudessa.

Vuoden yksinoikeuspeli
TLOU: Remastered
WiiU olisi kova sana yksinoikeuksien kannalta

Vuoden PC-peli
Koska uusi Civ oli pettymys, niin ei tähän kategoriaan oikein löydy mitään järkevää valintaa.

Vuoden ladattava peli
Uusi Trials julkaistiin myös levyllä ja Papers, Please viime vuonna, joten ei ei tähänkään mitään valintaa

Vuoden kannettava peli
-

Ensi vuoden odotetuin peli
Batman Arkham Knight
Ensi vuosi tulee olemaan yleisesti aika käsittämätöntä tykitystä, mutta Rocksteadyyn löytyy kovin luotto. Pelonsekaisin tuntein katsellaan myös mitä MGSV:stä tulee.
23  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 14.09.2014 12:51
Steamin Capcom-alesta tuli hommattua vihdosta viimein RE4 HD ja DMC Reboot. Tullut vähän molempia aloiteltua ja varsinkin RE4 vaikuttaa ihan jumalaiselta ainakin näiden alun villagechapterien perusteella.

DmC:nkin ensivaikutelmat todella positiiviset. Tarina nyt on mitä on (eli kauheaa paskaa) mutta gameplay on hemmetin viihdyttävää, mikä tämäntyyppisissä peleissä on tärkeintä.

Harmi että Capcomin taloustilanne on niin heikko, kun kuitenkin näinkin laadukkaita julkaisuja tuntuu löytyvän.
24  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 22.08.2014 16:41
Lähinnä yleisellä tasolla tuon kommentin heitin, naurattaa vaan kun aina välillä saa lukea näitä sankareita jotka luulee että Diablo on joku Dark Souls, laittaa vaikeustason kaakkoon ja kuolee vitoslevusina 15 sekunnin välein. Sama juttu näiden sankarien kanssa jotka jyystää lvl 70 hahmoilla Normal Nephalem Riftejä 4 hengen partyissä, ja on ihan kikseissä kun 50 vihua kaatuu napinpainalluksella. Diablossa parhaintahan on se, että haastetta riittää ihan joka pelaajalle hahmon gearista riippumatta. Saa meinaan grindailla kyllästymiseen saakka ennen kuin peli muuttuu vaikeimmalla vaikeustasolla "liian helpoksi".
25  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 22.08.2014 15:27
Ne jotka sanoo Diabloa liian helpoksi ei ole tainnut koskaan kokeilla korkeampia Torment vaikeustasoja, saatika ymmärrä Diablon kaltaisten ARPG-loottipelien ideaa. Johonkin Torment 6 -slaughter festiin tarvitaan useampia satoja ellei jopa tuhansia tunteja, ennen kuin vaikeustaso alkaa kunnolla sujumaan ja vihut kaatumaan kivuttomasti.

Alussa se vaikeustaso kannattaakin laittaa helpommalle (normal on levujen grindaukseen jopa sinne lvl 60 tietämille se paras vaikeutaso), että saa nopeasti levuja alle, ja pääsee pelaamaan mahdollisimman nopeasti sitä oikeaa Diabloa, joka alkaa lvl 70:n jälkeen

EDIT: Hidas
26  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 20.08.2014 20:05
Jep hard ilman listen-modea on paras tapa vetää läpi ekan kerran. Jossain Groundedissa saattaa joutua helposti jyynimään jotain tiettyä kohtaa kymmeniä kertoja, mikä nyt ei ole ehkä TLOU:n tyylisessä pelissä ihan tarkoituksellista ainakaan ekalla pelikerralla.
27  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 25.07.2014 00:53
Kukaan onnistunut lähiaikoina addaamaan Paypaliin Nordean pankkitiliä? Tuonne "Add Bank Account" kohtaan IBAN:ia naputellessa tulee vaan jotain "Invalid IBAN" erroria, ihan sama jättääkö FIxx-alun pois vai ei. Sinänsä mielenkiintoista, kun kortin linkkaaminen ei tuottanut mitään ongelmia ja saivat kyseiseltä tililtä jo 1,5e ryöstettyä "varmistaakseen kortin ja käyttäjän aitouden". Vittu mikä paskalafka nykyään koko Paypal. :lol:

28  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 10.07.2014 14:13
Saksalle olisi Veikkauksella tarjolla 2,25 kerrointa varsinaisen peliajan voitolle. Paljon saa ainakin Argentiina parantaa, että saa edes jatkoajalle vietyä ottelun. Eilisestä matsista vielä sen verran, että kun näki Snejderin hehtaarikeskitykset ja Kuytin surkean syöttöpelin niin luuli katselevansa ennemmin jotain Ykkösen jumbofinaalia kuin MM-välierää. :lol:

Eilisellä pelillä Hollanti ansaitsikin hävitä.
29  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 25.06.2014 15:17
Miten onnistuit saamaan ilmaiset postit tuohon? Minulle on ainakin kaikki Zavvin ennakkotilauspelit antaneet vain rekisteröityä kuljetusta (9,99€ / £7.99) toimitusvaihtoehdoksi nykyään.

Joo naputtelin samaan aikaan tuota checkouttia läpi kun postasin, ja tosiaan ei anna ilmaista postitusta. >:( Kai se on pakko sitten Verkkiksestä jossakin vaiheessa hakea. Ei ole kyllä mikään varsinainen kiire saada julkkariksi, kun ei ole vielä konsoliakaan hankittuna.

30  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 25.06.2014 14:46
Tuli ennakkotilattua Remastered Zavvista ilmaisella postilla 43,75e kun tuosta WowHD:sta ei oikein saanut selvää mistä päin maailmaa ja millä aikataululla pelin lähettävät. 44e kuitenkin aika hyvä diili, kun miettii, että PS3-versio on joissain Gamestopeissa ja Prismoissa vielä kauttaaltaan vähintään neljäkymppiä ja Remasteredissa saa vielä kahdenkympin DLC:t samaan pakettiin teknisten parannusten lisäksi.

Steelbook-versiota tuli myös mietittyä, mutta +25e on pelkistä kansista vähän liikaa: http://www.amazon.de/The-Last-Remastered-Amazon-PlayStation/dp/B00L198XZS/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1403678627&sr=8-2&keywords=the+last+of+us

Sivuja: [1] 2 3 4 5 6
Pelaajalauta 2007-2021
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines