Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14
Tulostusversio
Aihe: Bloodborne  (Luettu 79539 kertaa)
Vs: Bloodborne « Vastaus #210 : 04.04.2015 22:25 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Nyt taidan ymmärtää, mistä nuo joidenkin puheet pelin niin sanotusta "helppoudesta" tulevat. Liittyy siis todennäköisesti taas pelin tekniseen puoleen: jos peli on käynnissä tarpeeksi pitkään (jotkut sanovat että 12h tai vähän alle), niin pomoille tulee jokin bugi, joka saa ne tekemään vain yhtä hyökkäystä. Mikäli pelin käynnistää uudestaan tasaisin väliajoin eivätkä pelisessiot ole epäterveellisen pitkiä muutenkaan, niin ongelmaan ei pitäisi edes törmätä koskaan. Lisäksi pelissä oli kai ennen viimeisintä patchia myös muita bugeja ja glitchejä, joita hyödyntämällä sen pystyi läpäisemään jossain 30 minuutissa. Edelleen, From Software tekee älyttömän kovia pelejä vähintään jos pelin directorina toimii Miyazaki, mutta jotkin tekniset jutut kusevat silti aika pahasti. Dark Soulsissa oli sama juttu aikoinaan - kaikenlaisia häröyksiä, jotka saivat esimerkiksi Hellkite Dragonin katoamaan ruudulta ja kuolemaan itsestään. Nykyään juuri mitään noista ongelmista kyseisessä pelissä ei pitäisi esiintyä millään alustalla, joten todennäköisesti Bloodbornea tullaan patchaamaan vielä jatkossakin sen verran kuin on tarve.

Vielä tuosta vaikeusasteesta sen verran, että Bloodborne on ainakin minusta rehdisti haastava samalla tavalla kuten Demon's Souls ja Dark Souls. Ei ole ainakaan mitään Dark Souls II:n yhdestä tappavia säteitä, joita on todella hankala väistää jos erehtyy olemaan tietyn matkan päässä saati sitä, että vaikeus on "keinotekoista" ja tulee usein juuri siitä, kun kentällä on liian monta vihollista kerralla.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Bloodborne « Vastaus #211 : 04.04.2015 23:17 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Lisäksi pelissä oli kai ennen viimeisintä patchia myös muita bugeja ja glitchejä, joita hyödyntämällä sen pystyi läpäisemään jossain 30 minuutissa.

Selittääkin, miten PS4:n dashboardissa näkyi joskus broadcast-kohdassa "Bloodborne NG++++++++" tjsp. :lol: Ehdin jo miettiä, miten muutamassa päivässä riittää tarpeeksi tunteja moiseen suoritukseen.

Harmittaa kyllä, ettei Bloodbornea voi pelata New Game+:na läpi alkuperäisellä vaikeustasolla. Esim. RE4 on tullut jo senkin takia hakattua läpi lukemattomia kertoja, että sen voi periaatteessa vain juosta läpi HandCannonilla tai vastaavalla aseella NG+:ssa. Joskus tekee vain mieli fiilistellä peliä ilman turhia paineita ja pistää porukkaa pakettiin överiaseilla.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Bloodborne « Vastaus #212 : 06.04.2015 10:53 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili En ole hetkeen kerinnyt pelaamaan. Poisonia aiheuttava bossi kyllä palautti maan tasalle luulot pelin helppoudesta. Kaikki itemit nollassa epäonnistuneiden yritysten jälkeen. Pakko alkaa grindaamaan vialeja ja bulletteja ja keksittävä joku taku siihen. Vituttaa kun ensimmäisellä kerralla sain sen helat johonkin 10% ja myöhemmin en lähellekään.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Bloodborne « Vastaus #213 : 06.04.2015 11:54 »
Siegmeyer Jäsen Viestejä: 131 Basaaripisteet: 0 Profiili Juuh , tuon myrkkybossin lopussa kuumotti kun lääkkeetkin oli loppu  :lol:. Yhtään bossia en ole vielä päässyt ykkösellä läpi. Rynnivät niin nopeasti päälle, iskuja on vaikea ennakoida välillä, ja muuttavat vielä käytöstään aggressiivisemmaksi kesken taiston. Aina kun tartun tähän peliin niin tulee aina vähintään terveellinen 6tunnin putki vedettyä, muttei silti ole tuo Kraidin mainitsema bugi aktivoitunut.
tallennettu
Vs: Bloodborne « Vastaus #214 : 06.04.2015 12:12 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Kaduttaa tämä waste of skinin paskahahmo  :lol:

Varmaan 200 kuolemaa tässä vaiheessa peliä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Bloodborne « Vastaus #215 : 06.04.2015 19:33 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Eihän tuo waste of skini ole yhtään sen paskempi kuin muutkaan? Se vaan on pelin alussa vähän aikaa muita huonompi statseiltaan, koska on alhaisemman levelin ja muut classit aloittaa 10 levelistä, mutta saapahan ainakin itse päättää ne muutaman statsipisteen itse.

Samanlainen classi löytyy kaikista aiemmistakin osista, ellei sitä ole tässä jotenkin muutettu.
tallennettu
Vs: Bloodborne « Vastaus #216 : 06.04.2015 19:39 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Joo selvisi itsellekin tuo, kyllä se alussa silti tuntui aika piikkikkäältä se viidenkin levelin gappi. Nyt sain Cathedralin bossin alas viimein ja löysin lampun metsästä mikä ei sitten toiminut enää hunters dreamista päin? BSB'tä pitäisi taas koittaa vähän paremmalla hahmolla uudelleen.

Hullun siisti peli kyllä.
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Mahtava pieni sidequest ja tällaiset hetket nostavat tämän pelin lähivuosien parhaaksi peliksi aivan heittämällä. En ole lukenut pelistä yhtään mitään joten kaikki tulee yllärinä ja jokaisen salarin ja kikkakuutosen joutuu keksimään itse. Samalla niitä kuolemia kyllä kertyy aivan tolkuttomasti...
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Bloodborne « Vastaus #217 : 06.04.2015 19:41 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
löysin lampun metsästä mikä ei sitten toiminut enää hunters dreamista päin?

Klikkaa eri hautakiveä siellä Hunter's Dreamissa. Siellä rappusilla on kolme neljä eri kiveä, joita klikkaamalla pääsee eri paikkoihin.
tallennettu
Vs: Re: Bloodborne « Vastaus #218 : 06.04.2015 19:44 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
löysin lampun metsästä mikä ei sitten toiminut enää hunters dreamista päin?

Klikkaa eri hautakiveä siellä Hunter's Dreamissa. Siellä rappusilla on kolme neljä eri kiveä, joita klikkaamalla pääsee eri paikkoihin.

Kuul!
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Bloodborne « Vastaus #219 : 07.04.2015 21:53 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Rapiat 20h paineltu. Edelleen en ole edes testannut sitä Forbidden Woodin bossia. Pelailen aika rauhassa ja fiilistellen. On muuten järkyttävän laaja alue tuo Forbidden Woods, polkuja ja salareita riittää mielettömästi. Jo pelkästään tossa metsässä riittää tutkittavaa tuntikaupalla. Löysin myös laajan luolaston sieltä, josta pääsee

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Pelin maailma on kyllä niin kieroutunut ja synkkä, mietityttää missä huuruissa tekijät ovat olleet. Tässä liikutaan jo melkoisilla leveleillä. Aivan uskomaton maailma kyllä ja eipä monessakaan pelissä ole tullut vastaan vastaavaa. Ekat Silent Hillit ovat ehkä vertailukelpoisia. Onhan tää mestariteos.

Uusin Edge taisi muuten antaa pelille 10/10. Mielestäni tämän pelin kohdalla täysin ansaittu.
tallennettu
Vs: Bloodborne « Vastaus #220 : 07.04.2015 23:24 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Eilen löytyi taas uusi kokonainen paikka, ja kuumotusmittari meinasi räjähtää. Varsinkin kun pelasin ilman ääniä avovaimon nukkuessa jo.
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Bloodborne « Vastaus #221 : 08.04.2015 20:29 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Aika tympeä tuo New Game+, saa nähdä jaksanko jyystää läpi. Olen nyt tuossa myrkytysmulkkubossissa ja turpaan tulee niin, että tukka lähtee. Bossin ympäriinsä poukkoilu ja jatkuva antidoten kittaus alkaa myös vituttamaan, etenkin kun juontianimaatiossa menee tunti. Gimmickkiä paskaa, saatana. Voi vain kuvitella, miten ihania ne loppupään bossit ovat, jos tämäkin mulkero kestää kuritusta enemmän kuin laki sallii. Kaipa tuokin läpi pamahtaa, kun tähtien asento sattuu olemaan ihanteellinen.

En myöskään ymmärrä, miksei NG+:aa voida optimoida kunnolla. Ei kiinnosta enää keräillä niitä paskoja Blood Shardeja, kun niillä ei tee mitään. Puhumattakaan jostain Coldblood Deweistä, joista saa naurettavan vähän blood echoeseja. Miksei blood echoesien määrä voi skaalautua, niin kuin se tekee vihollisia lahdatessa?
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Bloodborne « Vastaus #222 : 08.04.2015 20:48 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Jotain parikymmentä tuntia takana. Tällä hetkellä tunnostaa että tässä on Fromin paras peli. Ainoat heikkoudet on nuo latausajat ja ainakin omalla kohdalla se että noita potioneita pitää grindata. Ei siinä puolta tuntia pitempään mene että saa putelivarannot täyteen, mutta oishan se parempi jos sitä ei tartteis tehdä. Miksi ei vaan ratkaisuna olisi että aina kun alueelle spawnaa niin ois se 20 pulloa? Säästäis aikaa ja hermoja. Lataustaukoihin sentään tulossa korjausta. Käytän kolmea eri asetta, joista yksi on tuo aloituskirves, jota käytän aina kun paska osuu tuulettimeen. Ihan överipitkä range ja heittää viholliset selälleen tuo ladattu kahden käden R2-isku, tähän asti tärkein yksittäinen isku koko pelissä.
tallennettu
Vs: Bloodborne « Vastaus #223 : 08.04.2015 21:00 »
Siegmeyer Jäsen Viestejä: 131 Basaaripisteet: 0 Profiili Tällä  hetkellä kunno Berserk fiilikset kun greatswordilla ja arm cannonilla vaa tuhoan kaiken vastaantulevan :lol: koskaan aiemmin ei ole ollut näin hauskaa näitten pelien parissa.Viholliset käy kokoajan vastenmielisemman näköisiksi..Pelkkä niitten ulkonäkö synnyttäää vihan niitä kohtaaaan, väkisinkin hymyilyttää ja tuntee sadistista nautintoa kun pääsee niitä teurastamaan.
tallennettu
Vs: Bloodborne « Vastaus #224 : 08.04.2015 21:38 »
LeFwee Jäsen Viestejä: 160 Basaaripisteet: 0 Profiili
Aika tympeä tuo New Game+, saa nähdä jaksanko jyystää läpi. Olen nyt tuossa myrkytysmulkkubossissa ja turpaan tulee niin, että tukka lähtee. Bossin ympäriinsä poukkoilu ja jatkuva antidoten kittaus alkaa myös vituttamaan, etenkin kun juontianimaatiossa menee tunti. Gimmickkiä paskaa, saatana. Voi vain kuvitella, miten ihania ne loppupään bossit ovat, jos tämäkin mulkero kestää kuritusta enemmän kuin laki sallii. Kaipa tuokin läpi pamahtaa, kun tähtien asento sattuu olemaan ihanteellinen.

En myöskään ymmärrä, miksei NG+:aa voida optimoida kunnolla. Ei kiinnosta enää keräillä niitä paskoja Blood Shardeja, kun niillä ei tee mitään. Puhumattakaan jostain Coldblood Deweistä, joista saa naurettavan vähän blood echoeseja. Miksei blood echoesien määrä voi skaalautua, niin kuin se tekee vihollisia lahdatessa?

Joo, itse pyörin NG+:ssa nyt Forbidden Woodsissa ja motivaatio jatkaa eteenpäin on aika nollissa varsinkin kun tietää että piakkoin on luvassa

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Uudelleenpeluuarvo ei tässä vain yllä mitenkään DS:n vastaavaan.

Chalice Dungeonit ovat tähän mennessä olleet myös todella paha pettymys. Todella tylsiä ja geneerisiä, ja kaiken lisäksi uusia dungeoneita avatakseen on grindattava ihan molona niitä vanhoja jo läpiköytyjä Chaliceita uudestaan ja uudestaan. Kukaan noita muuten jaksaisi edes jyyniä, ellei niiltä vaikeampien dungeoneiden bosseilta ja vihuilta tippuisi OP-gemejä ja pelin parasta gearia. Noihin vielä eksyy todella helposti, kun peli generoi yllätys yllätys todella epäloogisia ja ala-arvoista kenttäsuunnittelua sisältäviä dungeoneita. Joihinkin genreihin ei yksinkertaisesti random generated content taida vaan yksinkertaisesti taipua, ainakaan näin paskasti tehtynä.

Ei tämä ehkä sittenkään itselle mikään top 10-peli ole. Chalicet, täysin rikki oleva onlinepuoli, heikko uudelleenpelattavuus ja tekniset ongelmat laskevat väistämättä pisteitä. Helkkarin hyvä peli silti ja eka läpipeluukerta oli suht jumalainen. Kyllä tähän jossakin vaiheessa tulee taas freesillä hahmolla palattua. Saa nähdä mitä patchit ja DLC:t tuovat tähän tulevaisuudessa.
tallennettu
Vs: Bloodborne « Vastaus #225 : 08.04.2015 22:17 »
Siegmeyer Jäsen Viestejä: 131 Basaaripisteet: 0 Profiili Eikös tuosta ollut puhetta että pelintekijät eivät itsekään meinaa päästä NG+:saa lävitte :lol:
tallennettu
Vs: Bloodborne « Vastaus #226 : 09.04.2015 16:13 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Oli kyllä taas hulvattoman hauska runi Bull Shit Beastia vastaan, lopussa teki mieli repiä virtajohto seinästä:

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Mulkku kaatui kuitenkin lopulta, kun otin taktiikaksi vain ryssiä koko ajan päälle ja hakata pikkumiekalla silmät kiinni. Seuraavaksi pääseekin sitten farmaamaan kaikkia niitä itemeitä, jotka menetin tässä runkkarissa. So much fun!
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Bloodborne « Vastaus #227 : 09.04.2015 16:52 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili
Oli kyllä taas hulvattoman hauska runi Bull Shit Beastia vastaan, lopussa teki mieli repiä virtajohto seinästä:

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Mulkku kaatui kuitenkin lopulta, kun otin taktiikaksi vain ryssiä koko ajan päälle ja hakata pikkumiekalla silmät kiinni. Seuraavaksi pääseekin sitten farmaamaan kaikkia niitä itemeitä, jotka menetin tässä runkkarissa. So much fun!
Selän takana pysyttely on paras taktiikka tähän veijariin. Kun on syöksymässä oikeä käsi ojennettuna kohti, rollaat alta ja isket selkään. Repeat.
Pelikokoelmani
tallennettu
Re: Bloodborne « Vastaus #228 : 11.04.2015 12:13 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Menen jo sekaisin bossien numeroista, mutta..

Spoileri (osoita katsoaksesi)
Seuraavaksi voisi yrittää Paarlia ja olisi pari "salariakin" käymättä. Se yksi siellä metsässä ja sitten se Upper Cathedral.  Hyvin maistuu edelleen, vaikka tällä viikolla ei olekaan ehtinyt juuri pelaamaan..
tallennettu
Vs: Bloodborne « Vastaus #229 : 11.04.2015 14:41 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Ai niin, unohdin tosiaan mainita sen, että hommasin pelistä myös japanilaisen erikoisversion. Alunperin piti ennakkovarata tuo Riffenkin hankkima Nightmare Edition, mutta lopulta totesin, että tämä on paljon tyylikkäämpi ja kompaktimpi vaihtoehto minulle. :)

Dark Souls: Design Worksin enkkukäännös tuli myös tilattua viimein. Odotan innolla erityisesti sitä haastatteluosiota.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Bloodborne « Vastaus #230 : 11.04.2015 15:51 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili ^ Kieltämättä ulkoisesti paljon komeampi, mitä kaikkea tuo sisältää?
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Bloodborne « Vastaus #231 : 11.04.2015 16:12 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Aika lailla vain kaiken mitä tässä kuvassa on eli peli, taidekirja ja hienot kuoret:



Mukana saattoi olla digitaalinen soundtrackikin.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Bloodborne « Vastaus #232 : 11.04.2015 18:08 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Tulipa näköjään missattua ekalla pelikerralla yksi NPC kokonaan (ellei tämä nyt sitten ole joku New Game+ -juttu, mitä epäilen):

Spoileri (osoita katsoaksesi)
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Bloodborne « Vastaus #233 : 11.04.2015 19:44 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Spoileri (osoita katsoaksesi)
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Bloodborne « Vastaus #234 : 11.04.2015 21:16 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Tämmöisenkin näköjään missannut kokonaan. :lol:

Saavuin NG+:ssa...

Spoileri (osoita katsoaksesi)
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Bloodborne « Vastaus #235 : 11.04.2015 21:56 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Ite otin vähän rauhallisemman taktiikan kyseiseen bossiin parin aggrorunin jälkeen

Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Vs: Bloodborne « Vastaus #236 : 11.04.2015 22:13 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Ite otin vähän rauhallisemman taktiikan kyseiseen bossiin parin aggrorunin jälkeen

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Juu, tuota tekniikkaa pitää kokeilla, jos ei lottokuponki seuraavilla kerroilla osu kohdilleen. Ei vaan kärsivällisyys meinaa riittää, vaikka pitkällä tähtäimellä tuo olisikin varmasti nopein taktiikka, kun kuolee miljoona kertaa aggroruneissa putkeen.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Bloodborne « Vastaus #237 : 11.04.2015 22:19 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Bloodborne « Vastaus #238 : 11.04.2015 22:37 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Spoileri (osoita katsoaksesi)
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Bloodborne « Vastaus #239 : 11.04.2015 22:59 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili
Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Sivuja: 1 ... 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines