Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 14
Tulostusversio
Aihe: Bloodborne  (Luettu 79596 kertaa)
Vs: Bloodborne « Vastaus #120 : 29.03.2015 05:02 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW
Vittu mitä paskaa toi Darkbeast Paarl.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

EDIT: Menihän se perkele.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Kuutisen pomoa alhaalla ja kyllä tämä on aivan selkeä vuoden peli itselleni ainakin siihen asti, kunnes tapahtuu Metal Gear Solid V:n julkaisu ja pääsee tarkastelemaan kumpi sen tittelin lopulta vie. Kenttäsuunnittelu on ensinnäkin aivan ilmiömäistä ja tunnelma jotain sanoinkuvaamattoman hyvää. Tällä on suoraan sanoen erinomaiset rahkeet tulla suosikkipelikseni From Softwarelta, ja tekisikin jo nyt mieli laskea tämä samaan kategoriaan Demon's Soulsin ja Dark Soulsin kanssa, mikä tarkoittaisi sitä, että myös tämä olisi mielestäni yksi parhaimmista peleistä mitä on koskaan tehty.

Bloodborne on juuri niitä videopelejä, jotka pitävät ruudun äärellä ja muu maailma unohtuu täysin. Vieläpä aivan järkyttävän siisti tapaus aina vihollisdesignia ja muita pelin yksityiskohtia myöten, voi että tekisi mieli merkata Backloggeryyn jo ne täydet pisteet pelille.

EDIT:
Spoileri (osoita katsoaksesi)
EDIT2: Tuota seuraavalla pelialueella voi mennä ruokahalu...


« Viimeksi muokattu: 29.03.2015 10:44 kirjoittanut Kraidi »
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Bloodborne « Vastaus #121 : 29.03.2015 14:27 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Itsellä vasta kolme bossia hakattuna. Tuo kolmosbossi meni tokalla yrityksellä ja tuntui huomattavasti helpommalta kuin kakkosbossi. Piti vaan ottaa huolella, eikä turhaa yrittää kiirehtiä ja panikoida jos tulee myrkytys. Neljättä bossia kokeilin kerran ja en ihan päässyt läpi. Sitten lähdin harhailemaan ihan minne sattuu ja nyt minulle ei tietoakaan missä edes olen.

Koukuttaa suhteellisen pahasti. Tänään tuossa vajaan viiden tunnin putki heti aamusta.
tallennettu
Vs: Bloodborne « Vastaus #122 : 29.03.2015 14:47 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili BSB oli naurettavan helppo bossi, yhden poisonin sai aikaiseksi ja pari lyöntiä loppupäässä, mutta ei edes kädet alkaneet hikoilemaan. D:

Mitä aseita käytössä ja millä gemeillä? Laittakaas vaikka kuvia hahmostanne vielä. Itsellä on Kirkhammer +4, bloodgem antaa atk up +7,3%. Tuliluikkuna Repeating Pistol, joskaan tätä en ole upannut ollenkaan.
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Bloodborne « Vastaus #123 : 29.03.2015 14:51 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Onkohan noita pistooleita mitään järkeä päivitellä? Nehän eivät tee juuri mitään damagea muutenkaan ja en usko, että se hirveästi paranee vaikka tuhlaisi niihin materiaaleja. Tai vaikuttaa parempi pistooli parryihin jollain tavalla? Tällä hetkellä pistooli on käytännössä pelkästään parry-käytössä, kun damage on käytännössä olematon.
tallennettu
Vs: Bloodborne « Vastaus #124 : 29.03.2015 15:20 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Ei helvetti, että rakastan tätä peliä. Forbidden Woodsissa mennään..

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Ja siinä vielä pari kuvaa hahmosta, eli greatswordilla ja greataxella (?) mennään:

Spoileri (osoita katsoaksesi)

EDIT: Ja mikä se EDGE-lehden juttu oli, että tässä olisi vain kuusi eri asetta. :lol: Noitahan löytyy koko ajan lisää, toistakymmentä jo takataskusta.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Bloodborne « Vastaus #125 : 29.03.2015 15:42 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Toka bossi myös ekalla yrittämällä :) waste of skin classi on opettanut pelaamaan varovaisesti.

Olisiko tältä bossilta pitänyt saada joku muukin esine kuin avain?


« Viimeksi muokattu: 29.03.2015 15:48 kirjoittanut zoukka »
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Bloodborne « Vastaus #126 : 29.03.2015 16:14 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Mulla on mennyt jokainen bossi ykkösellä läpi, enkä ole kuollut kertaakaan vielä. Leveleitäkään en ole ottanut enkä päivittänyt mitään, enkä myöskään päivitä.

EDIT: On muuten toi aseiden päivittäminenkin nykyään paljon paremmin tehty. Ei tarvitse kerätä miljoonaa eri väristä shardia/chunkkia, vaan sillä yhdellä tyypillä pärjää ja saa päivitettyä aseen kuin aseen. Paljon järkevämpää, kuin sen miljoonan eri örkin farmaaminen eri puolilla maailmaa. Saa nähdä, kuinka vaikeaksi toi chunkkien löytäminen on tehty, +6 aseet tarvitsevat jo heti alkuunsa 3 chunkkia, olen löytänyt tähän mennessä yhden. :lol:

EDIT2: Diggailen myös tosta uudesta kauppasysteemistä. Kauppoja on yksi, piste. Ei tarvitse haahuilla ympäriinsä sen yhden tietyn kauppiaan perässä.


« Viimeksi muokattu: 29.03.2015 16:28 kirjoittanut Scarf »
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Bloodborne « Vastaus #127 : 29.03.2015 17:12 »
LeFwee Jäsen Viestejä: 160 Basaaripisteet: 0 Profiili Oliko tuo

Spoileri (osoita katsoaksesi)

pomotappelu joku vitsi? +6 Hunter Axe tekee ihan järkyttävää damagea ja kaikki hyökkäykset on järkyttävän helposti väistettävissä. Kevyesti helpoin bossi tähän mennessä, 5. bossiakin helpompi. Nyt Miyazaki seuraaville alueille sitä vaikeustasoa vähän ylöspäin, ei näitä bosseja enää näin pitkällä pelissä pitäisi pystyä ykkösellä hoitamaan. ;D
tallennettu
Re: Bloodborne « Vastaus #128 : 29.03.2015 21:01 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Ei se kolmosbossi lopulta hankala ollutkaan, kun vaan jaksoi vaihtaa taktiikkaa. Se alussa toimiva aggressiivinen parryaminen ei enään oikein lopussa toimi. Plus sain viimein käytettyä tulta apuna ja se teki aika kipeää.

Kävin sen jälkeen myös kääntymässä siellä superkuumottavassa mestassa, mutta en ihan hirveästi kolunnut vielä kun kaikki vihut tappavat melkein yhdellä iskulla. Lampun sytytin tietysti.
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Sitten kohti uusia seikkailuja.

Edit:
Hitto on tämä kyllä kova peli jotenkin. Ei pysty olemaan ajattelematta tätä. Pääsisi jo takaisin pelaamaan..


« Viimeksi muokattu: 30.03.2015 06:39 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Bloodborne « Vastaus #129 : 30.03.2015 05:10 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW En tiedä teistä, mutta Forbidden Woodsin jälkeisen paikan pomo kyllä oikeasti aiheutti jo harmaita hiuksia itselleni:

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Todetaanpa tähän loppuun vielä, että mitäköhän hittoa tässä pelissä nyt tapahtuu? Aika kuumottavaa settiä.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Bloodborne « Vastaus #130 : 30.03.2015 13:11 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Huikeeta. Olen päässyt tässä pelissä jopa eteenpäin ja ensimmäisen pomon tapettua. Ensimmäinen on ilmeisesti tuo Cleric Beast? Ennen tota eksyin jonku haudankaivajan luo, ja turpaanhan siinä tuli. Onko tämä toinen possi?
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Bloodborne « Vastaus #131 : 30.03.2015 13:36 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Huikeeta. Olen päässyt tässä pelissä jopa eteenpäin ja ensimmäisen pomon tapettua. Ensimmäinen on ilmeisesti tuo Cleric Beast? Ennen tota eksyin jonku haudankaivajan luo, ja turpaanhan siinä tuli. Onko tämä toinen possi?

Joo. Tosin Cleric Beast on vapaaehtoinen, kuten myös se kolmas bossi mistä täällä on puhuttu.

Kumpaakaan ei ole pakko tappaa pelissä edetäkseen.
tallennettu
Vs: Bloodborne « Vastaus #132 : 30.03.2015 13:42 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Huhhuh.

Loin eilen skill-hahmon str-hahmon rinnalle. Tiesin vahingon kautta että ruttomaskiin sonnastautunut npc kantaa tikareita mukanaan, joten ensitöikseni suuntasin tämän luoke aikomuksenani tehdä syntiä. Turpaan tuli niin että tukka meinasi lähteä, mutta sain mimmin jallitettua hyppäämään kuiluun. Notta mitä, tikarit maksaa 40 000 verta? Hirveä grindaaminen yöllä kolmeen asti, jotta sain ne ostettua. Pariin kertaan meinasin menettää noin 30k verta älyttömien kämmien takia, oh the heatenings!

Samaan syssyyn löysin ihan uusia asioita, mm. miten inveidata. En olekkaan tämän asian ohi mennyt kuin ziljoona kertaa vasta. Ja muutenkin alkupäästä löytyi ihan uusia asioita, menee sit str-ukko bittiavaruuteen ja tekee samalla tietä uudelle, pitää muutenkin tänään näyttää parille kaverille pelin alkua niin menee samaan syssyyn.

On kyllä jumalainen peli, ei voi sanoa muuta kuin 10/10 heittämällä!
Pelikokoelmani
tallennettu
Re: Bloodborne « Vastaus #133 : 30.03.2015 14:24 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Onko tolla mitä käytännön väliä, että onko ukko STR vai Skill suuntautunut? Muuta kuin, että eri aseet sopii toiselle paremmin kuin toiselle?
tallennettu
Vs: Bloodborne « Vastaus #134 : 30.03.2015 15:04 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Oliko tuo

Spoileri (osoita katsoaksesi)

pomotappelu joku vitsi? +6 Hunter Axe tekee ihan järkyttävää damagea ja kaikki hyökkäykset on järkyttävän helposti väistettävissä. Kevyesti helpoin bossi tähän mennessä, 5. bossiakin helpompi. Nyt Miyazaki seuraaville alueille sitä vaikeustasoa vähän ylöspäin, ei näitä bosseja enää näin pitkällä pelissä pitäisi pystyä ykkösellä hoitamaan. ;D

Mullakin meni tää YKKÖSELLÄ läpi, mutta ei tämä kyllä mikään vitsi mielestäni ollut. :lol: Varmaan ikinä ollut mikään bossi näin hilkulla. Kuin ihmeen kaupalla sain käytettyä status-valikon kautta yhden healing itemin kun blood vitalit loppuivat kesken, eikä pikavalikossa ollut mitään kunnollista. Mahtava pomotaistelu! Mutta onhan toi kirves ihan ylihyvä tässä pelissä, turha käyttää oikeastaan mitään muuta.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Bloodborne « Vastaus #135 : 30.03.2015 15:32 »
LeFwee Jäsen Viestejä: 160 Basaaripisteet: 0 Profiili
Oliko tuo

Spoileri (osoita katsoaksesi)

pomotappelu joku vitsi? +6 Hunter Axe tekee ihan järkyttävää damagea ja kaikki hyökkäykset on järkyttävän helposti väistettävissä. Kevyesti helpoin bossi tähän mennessä, 5. bossiakin helpompi. Nyt Miyazaki seuraaville alueille sitä vaikeustasoa vähän ylöspäin, ei näitä bosseja enää näin pitkällä pelissä pitäisi pystyä ykkösellä hoitamaan. ;D

Mullakin meni tää YKKÖSELLÄ läpi, mutta ei tämä kyllä mikään vitsi mielestäni ollut. :lol: Varmaan ikinä ollut mikään bossi näin hilkulla. Kuin ihmeen kaupalla sain käytettyä status-valikon kautta yhden healing itemin kun blood vitalit loppuivat kesken, eikä pikavalikossa ollut mitään kunnollista. Mahtava pomotaistelu! Mutta onhan toi kirves ihan ylihyvä tässä pelissä, turha käyttää oikeastaan mitään muuta.

Itellä taisi käydä ihan hyvä tuuri sitten, ei tarvinnut kuin kolme vialia käyttää koko tappelun aikana. 8) Tosta seuraava bossi onkin jo sitten aika tuskallinen...
tallennettu
Vs: Bloodborne « Vastaus #136 : 30.03.2015 17:14 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
...minkä lisäksi tajusin vasta äsken Caryll Runesit.

Olen jo ties kuinka pitkään odottanut, että pääsisin näihin käsiksi. Kymmenkunta runesia on jo kerätty. Alkaa pikkuhiljaa tuntumaan, että olen missannut jonkin itemin. Äsken kävin jokaisen mahdollisen paikan läpi, mutta kun ei löydy niin ei löydy.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Bloodborne « Vastaus #137 : 30.03.2015 17:27 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW
...minkä lisäksi tajusin vasta äsken Caryll Runesit.

Olen jo ties kuinka pitkään odottanut, että pääsisin näihin käsiksi. Kymmenkunta runesia on jo kerätty. Alkaa pikkuhiljaa tuntumaan, että olen missannut jonkin itemin. Äsken kävin jokaisen mahdollisen paikan läpi, mutta kun ei löydy niin ei löydy.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

En ole käsittääkseni vielä pelin lopussa asti, mutta jostain olen tuonkin jossain vaiheessa saanut. En kyllä muista yhtään, että mistä...

Spoileri (osoita katsoaksesi)
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Bloodborne « Vastaus #138 : 30.03.2015 18:00 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
En tiedä teistä, mutta Forbidden Woodsin jälkeisen paikan pomo kyllä oikeasti aiheutti jo harmaita hiuksia itselleni:

Spoileri (osoita katsoaksesi)


Spoileri (osoita katsoaksesi)
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Bloodborne « Vastaus #139 : 30.03.2015 18:06 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Joo, tämä on kyllä ihan täyden kympin peli helposti. Koko ajan vaan paranee ja vaikeustasokin on aika täydellinen. Tulemaan olemaan helposti tämän genin parhaita pelejä, ellei jopa paras, kun muutamaa peliä lukuunottamatta kilpailu on lähes olematonta. Ja tuo metsäaluekin.. Ei vaan voi edes tajua, miten täydellinen  tyylisuunta pelillä on.
tallennettu
Re: Bloodborne « Vastaus #140 : 30.03.2015 18:18 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Aseista...

Spoileri (osoita katsoaksesi)


10/10 täältäkin jos jotain numeroa pitäisi heitttää. Huikean tunnelmallinen peli. Ja itse olen oikeastaan vasta alussa!


« Viimeksi muokattu: 30.03.2015 18:30 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Bloodborne « Vastaus #141 : 30.03.2015 18:21 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Pakko kyllä yhtyä ylistyksiin. Ei vittu mikä peli. Enpä ole vastaavaa suunnittelua nähnyt missään pelissä, nää mestat lähtee aivan näpeistä hienoudessaan. Itellä meni Vicar Amelie juuri läpi ja hitto mikä rushi siitäkin seurasi kun sai sen kukistettua monen yrityksen jälkeen. Nyt on taas monta mestaa koluttavana ja kaikki ovat toinen toistaan upeampia. Menin johonkin salamestaan käymään, joka on kuin

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Todella tunnelmallinen ja creepy mesta.

Mutta joo en ole edes puolessa välissä ja jo nyt 10/10. Näiden pelien jälkeen on aina vaikea palata muihin peleihin, kun mikään ei oikein tunnu miltään.
tallennettu
Vs: Bloodborne « Vastaus #142 : 30.03.2015 18:36 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Itse käytän vieläkin Saw Cleaveria. Oikeastaan hahmoni on täysin samanlainen kuin pelin kannessa seisoskeleva ukko, minkä lisäksi tuli huomattua, että Hunter Set sisältää kaksi vaihtoehtoista Hunter Garbia. Toinen on sellainen viitalla varustettu (sama joka näkyy tuon setin virallisessa taidekuvassa) ja toinen taas tuo, mikä komeilee pelin kannessakin.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Re: Bloodborne « Vastaus #143 : 30.03.2015 19:04 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 939 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Joo, tämä on kyllä ihan täyden kympin peli helposti. Koko ajan vaan paranee ja vaikeustasokin on aika täydellinen. Tulemaan olemaan helposti tämän genin parhaita pelejä, ellei jopa paras, kun muutamaa peliä lukuunottamatta kilpailu on lähes olematonta. Ja tuo metsäaluekin.. Ei vaan voi edes tajua, miten täydellinen  tyylisuunta pelillä on.

From Software teki viime genin parhaan pelin myös - Chromehounds.

Pitää tämä jossakin vaiheessa hommata, kunhan pelailee ensin muita pois alta.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Bloodborne « Vastaus #144 : 30.03.2015 19:16 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Nyt täytyy sanoa, että alkaa ensimmäistä kertaa mitta täyttyä tämän pelin kanssa. :lol: On kyllä niin käsittämätöntä hevonvittua tämä viimeisin bossi, että lentää kohta ohjain seinään. Missään ei ole MITÄÄN VITUN JÄRKEÄ.

Spoileri (osoita katsoaksesi)


« Viimeksi muokattu: 30.03.2015 19:30 kirjoittanut Scarf »
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Bloodborne « Vastaus #145 : 30.03.2015 19:18 »
Siegmeyer Jäsen Viestejä: 131 Basaaripisteet: 0 Profiili  Tulee iha järjetön hype tätä ketjua lukiessa  ;D viimeistään torstaina  Yharnam toivottaa minutkin tervetulleeksi verimyrskyyn 8)
tallennettu
Re: Bloodborne « Vastaus #146 : 30.03.2015 19:33 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Nelosbossi ygösellä läpi  :)

Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Vs: Bloodborne « Vastaus #147 : 30.03.2015 19:37 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Noniin, 100 blood vialia eli kaikki varastot käytetty tohon runkkariin. Kiinnostaakin ihan vitusti alkaa farmaamaan noita, että pääsee kuolemaan lisää. Miksi tässä pelissä ei voi olla esim. 10 blood vialia aina varastossa, kun herää kuolleista? Tai edes viisi, saatana.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Bloodborne « Vastaus #148 : 30.03.2015 19:47 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Jos tarviit nopsaa lisää, niin tämä on hyvä reitti:

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Jos tosta ymmärsit mitään. Tolla rundilla saa 10+ kerralla eikä mene montaa minsaa.
tallennettu
Vs: Bloodborne « Vastaus #149 : 30.03.2015 20:02 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Ei hitto, olenko missannut jotain vai saako tässä Blood Vialeja enemmänkin kuin 20? Ei kyllä ole tullut tarpeen, mutta ihan hyvä tietää. Koko ajan oppii jotain uutta, niin kuin From Softwaren pelissä kuuluukin.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 14
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines