Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6
91  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jääkiekon MM-kisat 2013, 3.5. - 19.5.2013 (Ruotsi & Suomi) : 04.05.2013 11:36
Mistä lähtien muuten alkusarjan peleissä on menty jatkoajalle? Ainakin joskus tasapelistä molemmat tiimit ottivat yhden pisteen.

Venäjän 2007-kisoihin muuttui muistaakseni.
92  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jääkiekon MM-kisat 2013, 3.5. - 19.5.2013 (Ruotsi & Suomi) : 03.05.2013 23:37
Noin se Sveitsi voitti Ruotsin. Onneksi sentään Suomi voitti Saksan, vaikka jatkoajalle venyikin. Kyllä tosta pelillisesti täytyy vielä parantaa, mutta kuten Miittiparoni sanoi, ei ne kisat ole Suomella aina ennenkään täydellisesti alkanut, mutta silti menestystä tullut.

Huomenna Slovakiaa vastaan. Siitä sitten voitto varsinaisella peliajalla.
93  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jääkiekon MM-kisat 2013, 3.5. - 19.5.2013 (Ruotsi & Suomi) : 03.05.2013 21:22
1-1.

Kyllä tää vielä jotenkin ryssitään...
94  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Grand Theft Auto V : 02.05.2013 20:13
Tänään tullut uutta infoa pelistä, kun eri pelimediat ovat julkistaneet omia ennakkojaan. Spoilereissa aika paljon kamaa, teksti copy-pastettu gtav.netistä.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
95  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 01.05.2013 23:18
Ja nyt 0-3. ;D Helppoa rahaa.
96  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 01.05.2013 15:22
NHL:ssä näköjään tosi tasaista vääntöä, noita matseja vissiin kannattaa pelata moneylinenä tai tasotuksilla. Ellei ole pokkaa painaa ristiä joka peliin.

Saisi Veikkauskin ottaa nuo moneylinet listoille, taitaa olla vaan turha toivo...

97  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Grand Theft Auto V : 01.05.2013 15:17
Toivottavasti peli tulee myös PC:lle ja on hyvin optimoitu. IV:ssä taisi olla aika laiskasti käännetty portti PC:lle ja RDR:äähän ei koskaan julkaistukaan PC:lle...

Itse peli näyttää oikein hyvältä. Ja ennen kaikkea hauskalta, toisin kuin IV. San Andreas -viboja kyllä tulee mieleen kun noita trailereja katselee. Ballas vs. Grove Street -asetelma näyttäisi jälleen olevan mukana. Olisiko gang war -minipelikin tekemässä paluuta? Hoodien valtaus oli santikassa varmaan se kaikista hauskin sivuaktiviteetti. :)
98  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 28.04.2013 16:01
Noihin Edi Pejcicin pitkävetovihjeisiin kannattaa suhtautua varauksella. Itsekin jossain vaiheessa pelailin viikonloppuna pitkälti hänen tipsiensä mukaan ja tulihan sieltä muutama mukava voitto, mutta vähän turhan usein tuli vaan pelikassaa tuhlattua noihin. Kyllähän se joskus aika maukkaita ylikertoimia löytää, mutta vakiovihjeiden takia sitä palstaa tulee enää oikeastaan luettua. Kohtahan Edin vihjeet muuten muuttuu maksulliseksi.
99  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 25.04.2013 12:56
Houkuttais pelata Tampaa 3.90 Bostonia vastaan, mitä mieltä muut? Onhan tässä viime kierroksilla yllätyksiä tapahtunut ja kerroin aika muhkea.

Washington - Detroit -1 tuplan voisi ainakin laittaa, kun nuo tuntuu olevan kertoimiin nähden suht pelattavia kohteita. Tietysti Washington taas häviää Ottawalle kotona, mutta pelaan silti Washingtonille. Ottawakin alkaa olemaan suht kuvilla, kun niillä kuitenkin Winnipegiä kaksi ottelua vähemmän pelattuna ja New Jersey viivan alapuolella jo liian kaukana. Tosin ei ne vielä varmasti ole playoffeissa.

Detroit suht rutiinilla hoitanut kaksi viimeistä kohtaamista Nashvilleä vastaan ja nyt kotona sekä hyvässä vireessä taitaa hoitaa pelin runsasmaalisesti.

Sitten jollekin toiselle riville Calgary ja Tampa pommeiksi. Voisi noiden varaan vaikka isompaa järjestelmää rakentaa.
100  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 24.04.2013 08:35
Nashville voitti Calgaryn ja Florida voitti varsinaisella peliajalla Rangersin...

Olipas taas erikoinen kierros. Pittsburgh hävisi Buffalolle kahdella maalilla, Philadelphia voitti Bostonin, Carolina Islandersin ja New Jersey Montrealin jne...
101  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 23.04.2013 23:07
Tulee muuten olemaan Barcalla hikistä kotona. Bayern oli tuohon otteluun suosikki, mutta tällaista pyöritystä ei ole tainnut Barcelonakaan vähään aikaan todistaa. Barcalla ollut ehkä pari potentiaalista maalipaikkaa. Bayern on yksinkertaisesti tän hetken maailman paras seurajoukkue.
102  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 23.04.2013 21:10
Ah, sekotin Washintonin toiseen tiimiin, sori.
103  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 23.04.2013 21:08
Veisikö Winnipeg Washingtonia ihan pelkällä taistelutahdolla, vaikka muuten tasoero jonkinmoinen tällä hetkellä?
Washington - Winnipeg peli on helposti illan vaikein. Jätin suosiolla tämän pois vedoista kokonaan. Tulos voi olla ihan mitä vaan. Tässä pelissä kun on kovimmat panokset. Voittaja nousee viivan yläpuolelle ja häviäjä alapuolelle. Tosin Winnipegillä panokset on kovemmat siinä mielessä että jos tästä ei tule voittoa, peli on pidemmälti siinä. Washingtonilla kun on vielä 2 peliä tämän jälkeen, mutta Winnipegillä vain yksi. Eli Washington voisi käytännössä varmistaa tällä voitolla jatkopaikan, Winnipeg pitäisi vielä toivoa yllä. Jos jotain viitsisi laittaa, tähän kannattaa melkein laittaa X. Veikkauksella on X kerroin on 4 ja molemmat todennäköisesti vetää viimeiseen asti voitto mielessä.

En nyt tiedä ymmärsinkö ihan pointtia, mutta Washington  on varmistanut pleijaripaikan jo ajat sitten. Divisioonan ykkönen on automaattisesti pleijareissa.

Tuo Nashville-Calgary on vähän kinkkinen, pelaan sillä fiiliksellä, että Calgary haluaa näyttää vielä viimeisissä peleissä.
104  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 23.04.2013 19:12
Mä heitin Calgary-Rangers -1 tuplan. Calgaryllä kova voittoputki menossa, sen sijaan Nashvillellä pitkä tappioputki päällä. Rangersille uskaltaa ihan laittaa tasoituksenkin, koska Florida joukkueenakin sarjan huonoimpia, ja varsinkin viime pelit pelannut ala-arvoisesti.

Huomisen varma tulee muuten olemaan Ässien (kahden maalin) voitto, kunhan kertoimet on pelattavat. Kuten Ketola sanoi, ei Tappara voi voittaa mestaruutta, jos se ei voita kaikkia pelejä kotonaan.

Onko jollakin ideaa UCL:n semifinaaleihin Bayern - Barcelonaan? Tossahan voi käydä ihan miten vaan, varsinkin kun Messi on taas kokoonpanossa.
105  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 22.04.2013 17:52
Laitoin pienellä Ässät - Pittsburgh-tuplan. Viikonloppuna ei kyllä mennyt vedot ihan putkeen, jos tänään taas osuisi...
106  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 19.04.2013 15:15
Voi jumalauta noita Bostonin tapahtumia. Katselen tässä parhaillaan CNN:ää ja siellä etsitään parhaillaan takaa jotain aseistautunutta 19-vuotiasta kaukasialaista venäläisperäistä muslimia(?), joka ei juo tai polta tupakkaa... Aika hyvää taustatyötä muuten media ja tiedustelupalvelut tekee, kun saa tällaisia yksityiskohtia esille.
107  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 19.04.2013 15:09
Joo, vaikka Tappara-fani olenkin, niin pakko tuota Ässien kerrointa on pelata. Jos Ässät voittaa tänään, on Tappara aika mahdottoman paikan edessä jatkossa. Ässät haluaa ehdottomasti käyttää tänään tilaisuuden ottaa kotietu itselleen.
108  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 18.04.2013 12:48
Anaheim ja Columbus väänsi tasan, mutta varma Pittsburgh ja pommi Calgary osui. Pikkuroposia tuli pelikassaan.

Tänään mä lähden pelaamaan pelejä Washingtonin kautta. Sarjan kuumimpia joukkueita, eikä voi vielä näitä otteluita ihan vasurilla pelata (vaikka pudotuspelipaikka varmistettu), kun Winnipeg vaanii neljän pisteen päässä. Kyllä ne haluaa divisioonan voittaa. Ottawallakin toki panosta, mutta 2.60 Washington ehdottomasti pelattava. Siihen kylkeen voisi sitten laittaa vaikkapa Islandersia tai Winnipegiä eli motivaatiojoukkueita (haluavat voittaa, koska pudotuspeliviiva vielä suht lähellä molempia joukkueita). Näiden kahden joukkueen vastustajat ovat oikeastaan pudotuspelipaikan jo saavuttaneet (Toronto) tai menettäneet (Carolina). Varsinkin Winnipeg lähes pakkovoiton edessä.

Ja jos kovia kertoimia haluaa, niin myös tuuliviiri-Columbusta...
109  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 17.04.2013 22:56
Jep tuuliviirejä nuo, mutta mikäpä joukkue ei sarjassa nimeltä NHL sellainen oikeastaan olisi. Änärissä ottelutahti on yksinkertaisesti niin kova ja kaikki joukkueet perusmateriaaliltaan suht tasavahvoja, että huippuseuroillekin tulee pakolla kauden aikana heikkoja jaksoja ja sitten taas toisaalta ennakkoon heikompi joukkue voikin sitten playoffsien kynnyksellä saada hirveän draivin päälle taistelussa pudotuspelipaikoista. Lisäksi jääkiekko on lajinakin yllätysherkempi kuin esimerkiksi jalkapallo, mikä edellä mainittujen seikkojen ohella mahdollistaa tietysti hyvät kertoimet. Mieluummin pelaan pääsääntöisesti kakkosella alkavia kertoimia kuin Man Cityn 1.17:a. Gba sanoikin aiemmin osuvasti, että jos pitkäveto olisi oikeasti helppoa, niin tämä olisi useankin tänne kirjoittavan päivätyö. ;) Tämä ihan yleisenä heittona.
110  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 17.04.2013 21:27
Eilisyö kosahti muiden tapaan. Tappara otti turpaan Ässiltä rumasti, onneksi en ehtinyt laittaa underia sisään, tai ylipäätään mitään vetoa.

Tänä yonä heitän seuraavan tuplajärjestelmän sisään, yksi saa siis kosahtaa, ja saa silti rahat takaisin, kun en mitään kovin hyvää tuplaa tuosta saa.

Pittsburgh - Montreal

Calgary - Detroit

Anaheim - Columbus

Pittsburgh mainiosti viime matsit pelanneena varma. Calgaryllä haen pommia, kotonaan saattaa yllättää, ja HUOM voittanut kaksi tän kauden matsia Detroitia vastaan isolla marginaalilla. Calgary ei ole mahtivireessä, mutta ei niin ole Detroitkaan. Columbuksella haetaan toista yllätystä, tosin en näe Anaheimiä niin suurena suosikkina, että Columbus saisi yli kolmen kertoimia. Tän kauden matsit olleet tasaisia, ja Anaheimin viime matsit ei ole ihan putkeen menneet.

EDIT: typoja
111  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 16.04.2013 19:46
Tänään Carolinaa ja Vancouveria. Carolina on pelannut viime ajat heikosti, mutta nyt vastassa on toinenkin heikosti pelannut Ottawa. Ottawa lähtee matsiin niskan päältä, mutta yli kolmosen kertoimella kannattavampaa on pelata Carolinaa, joka kuitenkin viime ottelussa voitti Bostonin. Vancouverin matsi taas on tulossa olemaan tasainen, molemmat joukkueet ovat hyvässä vireessä, ja tämän kauden kolmesta vähämaalisesta matsista Canucks on voittanut kaksi varsinaisella peliajalla. Kerroin 2.85 on hyvä ottaen huomioon, St. Louisin hiukan alakanttiin menneet kaksi viime peliä, kun taas Vancouver pelasi hyvän matsin eilen Nashvilleä vastaan.
112  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 15.04.2013 20:47
Melkoinen munkki Tapparalla äsken. :lol:

Epin tipsi osui, olisi pitänyt itsekin laittaa riveille.
113  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 15.04.2013 14:45
Detroit vei, mikä oli odotettavissa ja Realikin voitti kolmella maalilaa, joten eilen palattiin taas voittokantaan. :)

Tänään Toronto - Vancouver-1 tupla. Torontolla hyvä vire päällä, voitti Montrealin lauantaina 5-1 ja tänään on kotijäillä ehdoton suosikki heikosti pelannutta New Jerseytä vastaan. Vancouver taas pelaa sunnuntain levänneenä Nahvilleä vastaan, jonka otteet eivät ole viime peleissä mitenkään vakuuttaneet. Tasoitusta tähän, niin saa kertoimet pelattaviksi.

Tosiaan tuo Chicago-Dallas on tyypillinen esimerkki motivaatio-ottelusta, tiedä oikein mihinkä suuntaan sitä pelaisi...
114  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 14.04.2013 21:23
Laiton pikkupetsin Real Madrid-1 - Detroit. Saa nähdä jatkuuko surkeasti osuneet laput. Edmonton pelasi surkeasti ja Bostonin pitää sitten kotona just hävitä sille tiimille, joka on pelannut viimeisen kuukauden surkeammin kuin mikään muu joukkue... :lol:

Ei oikeasti paljon naurattanut kun aamulla katoin tuloksia.
115  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 13.04.2013 12:05
Ei olisi. Vettel oli kovilla renkailla, jotka tarkoittavat lähes sekunnin hitaampaa kierrosta. Täydellisellä kierroksella olisi voinut päästä top 5:een, mutta kärkeen ei asiaa niillä kumeilla.

Joo näinhän se menikin. Pieni OT: Miksi muuten Vettel kävi Q3:ssa siinä ekassa vedossaan vain käväisemässä radalla kun hänellä oli pehmeätkin alla? Ajateltiinko tässä, että kovilla renkailla pedattaisiin parempia lähtöasetelmia kisataktiikkaa varten. Oon ihan pihalla näistä säännöistä, kun viimeksi seurannut aktiivisemmin formuloita kaudella 2009

EDIT: Cyrus, joo rivimäärä tuossa järjestelmässä on kolme. Jos kaikki kohteet osuu, tulee voitot komelta eri riviltä tyyliin kokonaiskerroin x panos. Tuolla pelitavalla pelatessa panokset joutuu laittamaan pienemmiksi koska rivimäärä nostaa tuon hintaa kolminkertaiseksi. Esim 10 panoksella hinta on kolmekymppiä. En tavallisesti noita pelaa, mutta nyt kun on tuollainen läppärivi, niin pakko varmistaa, että jää voitolle, vaikka yksi kohteista ei osuisikaan.
116  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 13.04.2013 11:39
Vettel ajoi pitkän suoran jälkeisen hairpinin pitkäksi, ja aikakierros meni läskiksi, tiedä sitten olisiko kuitenkaan voittanut Hamiltonia. Mersu oli todella nopeassa kunnossa aika-ajoissa.

Heitin Boston-Pittsburgh-Edmonton tuplajärjestelmän sisään, kaikki tasoituksella. No risk no fun. ;D
117  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 13.04.2013 08:04
Eilisen änärivedot meni aika lahjakkaasti vihkoon ja maaginen neljän kierroksen putki katkesi. Tän viikon pelien palautusprosentti ennen perjantaita huiteli jossain 700%, joten eiköhän nyt ala vähintään saman tasoinen alamäki.

Vakio täytyy ainakin laittaa, kun eihän siitä koskaan mitään voita. ;D

Vielä näille, jotka manailee tota Norja-peliä, mieluummin katkeaminen B-tason maalle harkkapeleissä, kuin MM-kisoissa. ;)
118  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 12.04.2013 19:37
Scarfille iso kiitos. Toivottavasti ton Katsomo-paketin voi perua...
119  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 12.04.2013 16:28
Heitäs nyt Lefwee illan maaginen tupla taas. ;) Itsekin sain sillä kerrytettyä vielä vähän taas viime yönä lisää pelikassaan rahaa.

Chicagoa tasoituksella. Chicago voitti Detroitin 1-7 vieraissa puhtaasti vajaat pari viikkoa sitten, tosin nyttemmin Chicago on jo varmistanut playoff-paikan, joten tässä pieni epävarmuus.

Toisena kohteena St. Louisia, tällä hetkellä NHL:n kuumin joukkue, voittanut 6 matsia putkeen ja hoitanut kaikki matsit tänä vuonna kotiin Columbusta vastaan.

Myös Phoenixia voi laittaa, Calgarylla mennyt aika laimeasti viime aikoina. Kakkosen kertoimella tosin en tiedä... Toi Nashville - Dallas nyt on sellaista lottoa, etten sitä lähde riveille laittamaan.

LeFween virallinen vihje ja illan maaginen tupla siis:

Chicago-1- St. Louis

Itse olen seurannut MAXilta. Piti ottaa koko MTV3 kanavapaketti, että saa katsottua Formulat ja UFC:t MAXilta.. 15€ kuukaudessa on aika paljon kun ajattelee, että kanavapaketissa kaikki muut kanavat ovat aivan turhia. Leffalta tulee vanhoja elokuvia 4:3 kuvasuhteella, faktalta jotain ruotsinkielisiä dokkareita, sarja-kanavalla sarjat 80-luvulta jne..

Tullut itsellä lurkattua tätä keskustelua aika ahkerasti ja heiteltyä omia veikkailuja muiden tärppien perusteella. Mennyt aika ylä- ja alamäkeä, mutta toistaiseksi vielä vähän plussalla. Alkuinvestointi oli aika vähäistä, joten yritän kerätä pikkaisen isompaa pottia, jotta pääsee pyörittämään isommilla panoksilla. Tänä yönä nuo MM-harkkamatsit vaikuttavat tosiaan aika hyviltä kohteilta. Formulaan en ole koskaan oikein panostanut, mutta tuo "ryhmän paras" oli aika mielenkiintoinen veto. Täytynee kokeilla.

Joo, ei kyllä tulisi juuri muuta kuin formuloita katottua, jos tuon kanavapaketin hommaisin. Vähän kyllä ärsyttää, että Maikkari rahastaa formuloilla näinkin röyhkeästi. Taisi muuten olla tuon Katsomo-paketinkin hinta viime vuonna pienempi, ellen väärin muista...
120  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 12.04.2013 14:57
Voittokulku jatkuu, onneksi en ole alkanut vielä ahnehtimaan noiden kokonaiskertoimien kanssa, joten kahdessa kohteessa per rivi oon pysynyt. St. Louis ja Washington toi eilen pelikassaan täytettä.

Voisi laittaa jotain formularivejä sisään, kun tuli Katsomo F1 hommattua. Toi paketti maksoi 68e, mikä on sinällään törkeä hinta paskasta ja pätkivästä kuvasta (tai näin olen ainakin kuullut), mutta kanavapaketti olisi maksanut vielä enemmän, ja piraattistreameja en jaksa alkaa metsästään. Ei ole halpaa seurata F1:siä. :/
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines