Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6
31  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2014 : 10.06.2014 18:22
Ensimmäisenä pois alta se ikävin eli ei helevetti mitä bullshot-kamaa taas. Playstation 4 ikipäivänä pyöritä peliä yhtä sulavasti noilla grafiikoilla aidoilla hd-resoluutioilla. :lol: Näinköhän jättävät edes PC:lle asetukset, jotka vastaavan ulkoasun mahdollistavat. Jos sellaisia on siis oikeasti edes ollut.

Samalta "bullshot"-kamaltahan jokaikinen muukin näytetty AAA-peli näytti. :???:

Katsoo nyt minkälaista graafista jälkeä Naughty Dog sai aikaan Unchartedien tai TLoU:n kanssa laitteella, jossa oli modattu Geforce 7800, niin en yhtään ihmettele etteikö tuollaista pystyttäisi PS4 raudalla pyörittämään. Konsolioptimointi on hiukan eri asia, kun ei tarvitse olla taustalla käyttöjärjestelmän kanssa 200 eri muuta prosessia pyörimässä...
32  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2014 : 09.06.2014 22:56
Palkatut kirkuja-akat oli kyllä parasta EA:n pressissä. :lol:
33  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2014 : 09.06.2014 21:06
Ihan ok pressi, huippuna Witcher 3. Sony kyllä vie sata-nolla kun pari first party studiota ja Kojima käy pyörähtämässä lavalla. Niin ja Project Beast??
34  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2014 : 09.06.2014 20:08
Nyt ne pakolliset Dance Centralit. :lol:
35  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2014 : 09.06.2014 20:01
Ollaanpas täällä negatiivisia. ;D Codi näytti pitkästä aikaa sellaiselta, jonka voisi MP:n takia hommatakin, kun ovat näemmä vaihtaneet vihdoin engineä, ja AC:kin näytti ihan kivalta.

Tää Insomniacin pökäle tosin. :lol:
36  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 03.06.2014 20:08
En kyllä pelikaupan twitterpäivitykseen luottaisi. Elokuun alkuunhan se jo puolivirallisesti lipsahti, kun Twitterissä valittivat pelin kääntämisen PS4:lle olleen painajaismaista. Tulee kyllä ostettua heti bundlena konsolin kanssa, kun ilmestyy.
37  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 02.06.2014 20:27
The Last of Us meni viikonloppuna vuosi liian myöhään läpi ja nyt on tullut aloiteltua NG+:kin. 10/10 ja kevyesti edellisen genin paras peli ja henk. koht. yksi parhaista peleistä mitä koskaan on tullut pelattua ellei jopa se paras. Ei tullut tätä silloin julkaisussa hankittua, kun tuli luettua pelistä Gaffista ja muilta saiteilta niin paljon paskaa, mutta nyt ekan läpipeluun jälkeen voi todeta, että tällä kertaa (toisin kuin Unchartedien kohdalla) tämä on todellakin kaikki ne ylisanat sekä GOTY- ja Game of the Generation-tittelit ansainnut. Mitä nyt joku skriptattu kohtaus kusee välillä Unchartedien malliin tai AI on tietyissä tilanteissa todella kaavamaista ja tyhmää, mutta muuten on niin kenttäsuunnittelultaan, pelimekaniikoiltaan, juoneltaan ja tekniseltä puolelta lähes täydellistä tykitystä ihan alusta loppuun asti.

Tästä on ilmeisesti loppukesästä tulossa PS4 Remaster-versio joka pyörisi 1080p ja 60fps. Hyvä syy siis hommata vihdoinkin next gen konsoli. :)
38  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jääkiekon MM 2014 | Minsk, Valko-Venäjä : 25.05.2014 23:20
https://twitter.com/TV4Sport/status/470641842628096000
39  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jääkiekon MM 2014 | Minsk, Valko-Venäjä : 13.05.2014 19:10
Täytyy kyllä toivoa, että tää suomikiekon legendaarinen tutkapari lyö hynttyyt yhteen vielä joku päivä teidän kaikkien iloksi.

40  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Suomen europarlamenttivaalit 2014 : 26.04.2014 18:12
Vois varmaan Halla-Ahoa äänestää, kun ei muissa vaaleissa pysty. Käytännössä kuvittelisin voivani kuitenkin äänestää ketä tahansa järkevää ehdokasta (jos jaksaa äänestyspaikalle raahautua), kunhan ei ole mikään kommari, vihervassari tai KD-hihhuli. :smoke:

Koska suomalainen poliittinen kenttä on valitettavasti täynnä noita edellämainittuja, niin taitaa vaihtoehdot rajautua aika tehokkaasti Keskustaan ja Persuihin, kun Kokoomusta ei oikein voi nykyisen hallituksen toimien takia tukea.

Uskon muuten, että näistä vaaleista alkaa SDP:n lopullinen romahtaminen 10 prosentin puolueeksi. Eivät oikein puolueen sisälläkään tiedä, että ovatko oikeisto- vai vasemmistopuolue.
41  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kysy/vastaa raudasta : 15.04.2014 18:35
Sain kuin sainkin tuon LGS:n menemään koneelle, mikä lie oli ensimmäisellä kerralla vikana.

Kysymys näistä kannettavien näytönohjaimista:

Omassa Toshiban (Satellite L50-A) kannettavassa on sekä Nvidian GeForce GT740M näyttis, että myös joku Intelin HD Graphics 4600 integroitu näytönohjain. Miten noiden pitäisi oikeasti toimia keskenään? Oman ymmärryksen mukaan Intelin näyttiksen tulisi olla ensisijainen näyttis, kun koneella tehdään kevyempiä töitä, ja vähän isompaa tappia graafiseen hanuriinsa vaativat pelit sun muut käyttäisivät sitten tuota Nvidian näyttistä? Ajatuksena ihan hyvä, mutta kun kone ei vain suostu toimimaan noin, vaan Intelin paske tuntuu hyrräävän päällä koko ajan. Eikä Nvidian asetuksilla tunnu olevan minkäänlaista virkaa, ihan sama mitä sinne ruksii, ei muutosta. Myöskään mistään virransäästöstä ei ole kyse.

Nuo ongelmat alkoivat kun ostin Just Cause 2:n steamista (oli alennuksessa, no comments), ja koetin saada peliä toimimaan. Toimihan se Intelin näyttikselläkin, mutta fps tippui jonnekin 25 hujakoille. Steamin foorumilta löytyi kuitenkin apua, ja latailin ohjeiden mukaisesti Nvidia Inspector-ohjelman, jolla pystyi pakottamaan Nvidian toimimaan haluamiensa ohjelmien kanssa. Tuo temppu auttoi selvästi jotenkin, fps hyppäsi 60 tietämille, mutta pelin benchmark väitti silti pelin käyttävän Intelin näyttistä. Samaten dxdiag väittää aina koneen käyttävän Inteliä.

Olisi mukava tietää, kuinka raskaita pelejä tällä nyt pystyisi pelaamaan, ja että kuinka tuo kahden näyttiksen systeemi oikein toimii. Saako tuota Nvidiaa jollain tapaa varmasti pakotettua päälle?


Nvidia ohjauspaneelin kautta voi erikseen valita kumpaa GPU:ta mikäkin sovellus käyttää. Yleensä kyllä tuo Optimus osaa valita sen käytettävän näytönohjaimen oikein, mutta tuota kautta sen voi varmistaa ja tarvittaessa vaihtaa itse.

Pelien benchmarkit näyttää aina välillä, että olisi integroitu grafiikka käytössä, mutta todellakin tuolta nvidian ohjauspaneelin kautta pystyy chekkaamaan mitä GPU:ta sovellus käyttää ilman että tarvitsee mitään 3rd party crapwareja latailla koneelle...

Ja kyllä tuolla 740M:llä pystyy jo aika hyvinkin pelailemaan kun oma 660M pyörittää esim. Battlefieldiä ja jopa ARMA:kin suht nätisti.
42  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain : 11.03.2014 18:09
Minkälainen tämä "prologi" nyt tulee olemaan noin pituudeltaan? Selailin tänään verkkiksen sivuja ja näytti siellä hinta olevan PS3:lle 32e, mikä ei ole uudesta MGS:stä ollenkaan paha itselle, ainakaan jos pelattavaa on enemmän kuin 3 tuntia Kojiman alkuintrot mukaan luettuna.
43  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 03.03.2014 19:48
Ei voi käsittää miten Putin on antanut tilanteen kärjistyä näin lähelle eskaloitumista, varsinkaan kun mahdollisen konfliktin suurin kärsijä tulee olemaan Venäjä itse. Jos muu maailma lopettaa öljyn ostamisen, Ukraina sulkee kaasuhanat Eurooppaan ja jenkit EU:n kanssa kehittää jonkinlaisen globaalin ostoboikotin/kauppasaarron, niin eipä Venäjäkään sotakonettaan ja maan taloutta pysty kovin pitkään pyörittämään. Niin tyhmä Putin ei voi olla, että lähtisi jonkun NATO-maan kanssa sotimaan, joten ei Venäjällä ole kuin hävittävää tässä. 

On näköjään itärajallakin rautaa valmiudessa...:

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288660963142.html

44  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Onnellisuus-ketju! : 15.12.2013 18:43
GTA-ketjusta:

Vähän aikaista tehdä aihe mutta mitä toivoisitte peliin? Huhut kertovat, että seuraava Grand Theft Auto -videopeli tulisi sijoittumaan Los Angelesiin (Los Santosiin). Itse  toivon että peli sijottuisi San Andreakseen sillä se on edelleen mun suosikki GTA peleistä.







Ketjun avaaja voisi todellakin päivittää avausviestiä siihen suuntaan, että siitä saisi jotain tietoa pelistä. Kuitenkaan nyt gameplay videoita katsellessa ei voi kun ihastella ja siirtää pelin ostoslistalle. Onko muiden mielestä 3 hahmoa hyvä uudistus?

 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ;D
45  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelien ruutukuvat : 06.12.2013 21:00
KSP eli Kerbal Space Programmin ensimaistelut:

Kolmentoista tapetun pilotin jälkeen sain laukaistua raketin avaruuteen:


Vain todetakseni, ettei vissiin kolme rakettia riitä kumoamaan maan vetovoimaa:



On kyllä mielenkiintoinen peli. Tässä on myös haastetta kerrakseen, eikä mitään opeteta kädestäpitäen, kuten nykypeleissä on tapana.

KSP on kyllä aivan uskomaton peli. Ensimmäiset tunnit meni yrittäessä saada alusta kiertoradalle, mutta nyt hoituu jo satelliittien lähettäminen muille planeetoille. Ei ole kovin moni muu peli koukuttanut vähään aikaan näin paljoa, käytännössä kaikkien muiden AAA pelien pelaaminen jäänyt tämän jalkoihin. Steamissa on ilmainen demo, ja jos kiinnostaa ei ns. täysversiokaan maksa Early Access-pelinä kuin 25 euroa. Voisi itsekin napsia vähän screenshotteja, kun vain ehtii.
46  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 04.10.2013 22:33
Battlefield 4:n open betaa PC:llä viisi ja puoli tuntia takana. Ensimmäinen tunti meni ihmetellessä kuinka tahmeaa tähtääminen oli ja kuinka paska pelimuoto Domination (täsmälleen samalainen kuin Codissa, ei sovi Battlefieldiin lainkaan) on. Sitten hiiren senssiä ylöspäin ja vaihto Conquest 64p serverille niin pelikokemus parani jo huomattavasti. Bugeja tässä vielä riittää ja joskus peli cräshää liittyessä peliin, mutta jos Dice saa nuo tekniset ongelmat hoideltua niin on tästä kyllä hyvä peli tulossa. Vaikkei tämä vielä julkaisussa bugiton tai täysin optimoitu ole, niin pakkohan tätä on heti ekana päivänä päästä pelaamaan.         
47  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Grand Theft Auto V : 22.09.2013 00:49
Ihan hyvän vastaanoton on tämä vitonen näemmä pelaajilta saanut. Metacriticin user scorekin yllättävän korkealla, kun miettii miten käyttäjät siellä tämän kokoluokan pelejä yleensä arvioi (esim. CoDit ja monet muut AAA-nimikkeet). Ei ole myöskään foorumeilla ollut läheskään sellaista valitusta kuin IV:n julkaisun jälkeen. Naiskuva nyt on ollut kaikissa GTA-sarjan peleissä aina samanlainen, mutta jännä että se on vasta nyt tullut kukkahattujen tietoisuuteen...

Nyt on semmoinen 23 tuntia takana ja kyllähän tämä on kaikki odotukset täyttänyt. Päätehtävät ollut niin loistavia, että on pitänyt välillä hillitä tekemästä niitä koko ajan liukuhihnalta. Onneksi maailmassa on (ainakin vielä) paljon muuta tutkittavaa ja tekemistä. Ja Trevor on muuten yksi tämän genin parhaista päähahmoista. :lol:

48  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 21.09.2013 17:12
Miksi ihmeessä MGS:äänkin on pitänyt ujuttaa regen health. :/ Tuohan kannustaa pelaajaa räiskimään pelin läpi hiippailun sijasta
49  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Grand Theft Auto V : 18.09.2013 20:53
Nyt on kahteen päivään tullut tykiteltyä peliä yhteensä joku 10 tuntia ja on kyllä aivan uskomaton peli. Ei se IV:kään todellakaan mikään huono peli ollut, mutta kyllä vitonen vetää kaikilla tasoilla paremmin. Erityisesti ihmetyttää miten uskomattoman hienon näköiset grafiikat ja efektit ovat saaneet aikaan nykyraudalla. Lisäksi ampuminen on sata kertaa tyydyttävämpää kuin IV:ssä, ja ajomallikin oli pienen totuttelun jälkeen hyvä. Los Santos ja maaseutu on todella yksityiskohtaisia ja täynnä hauskoja detaljeja.

Todella hyvä peli on ainakin ekan kymmenen tunnin perusteella kyseessä. Olisi tossa ajassa mikä tahansa 3rd putkishootteri jo varmaan tullut pelattua läpi, mutta tässä ei statsien mukaan ole vasta kun joku 18% pelattuna läpi vaikka melkein koko ajan on jotain missionia tullut vedettyä.
50  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: Mitä tapahtui tänään? : 06.09.2013 12:57
Aa, nyt selvis toi MasterTK:n diili. Se oli levytyssopimus.

http://www.youtube.com/watch?v=dZphHGHiQ5w

Ei tota ole voitu tehdä tosissaan. :lol:

Onko Pale Tonella ja Ramonalla muuta yhteistä tuotantoa?
51  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Grand Theft Auto V : 10.07.2013 15:10
Todella hyvältä näyttää. Ainoa asia mistä en pitänyt oli neliönmuotoinen minimap, mutta muuten näyttää kyllä todella hyvältä. Special Edition ennakkotilattuna eikä taida olla muita itseä kiinnostavia PS3-pelejä tulossa enää, joten tämän parissa varmaan loppuvuoden pelihetket kuluu.

Näyttäisi siltä, että PS3-versio tuskin tulee ainakaan 360-versiota huonompi olemaan.
52  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Minkä seuraavan sukupolven konsolin aiot ostaa? : 16.06.2013 22:17
Itse ostan PS4:n, tuskin sitäkään julkaisussa.

Eipä tuolla vielä mitään hirveää paino-arvoa ole, mutta aika karut lukemat silti.

Väittäisin, että esim. tuo Sunin galluppi voi antaa hyvinkin oikeanlaisen kuvan konsolien tämänhetkisistä voimasuhteista Briteissä. Tuo otanta on suht laaja ja The Sun on ainakin sellainen lehti, jota lukee myöskin ne Codia ja Fifaa ostavat kasuaalit.

Eiköhän kasuaaleille DRM:ää, internettarkistuksia merkittävämpi tekijä ole konsolia ostettaessa kuitenkin se hinta. Jos Microsoftin konsoli olisi se satasen halvempi kone, niin tuossakin voisi olla prosentit toisin päin. Hyvä Sonyn kannalta, että PS4 on se halvempi konsoli.
53  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2013 - Uusi sukupolvi : 11.06.2013 22:47
http://www.youtube.com/watch?v=lQ8TZ4fRxFw&feature=youtu.be

Täyspitkä MGS5 traileri.

Game of the show helposti.

Varmistettiinko tuo jo PS4:lle?

Käytännössä Larry Hrybin (majornelsonin) twiitit varmistivat, että MGSV nähdään myös PS4:llä. Olisi Kojimalta ja Konamilta aikamoista keskaria Sonylle jos peli julkaistaisiin nykyisille laitteille ja Xbonelle, muttei PS4:lle. Tuollainen yhden laitteen poisjättäminen ei olisi Konamillekaan kannattavaa, kun tietää kuinka paljon MGSV tulee myymään PS4:llä. Saisi aika ison rahatupon antaa Microsoft, jotta tuo tulisi järkeväksi diiliksi Konamille... Joko täysi yksinoikeus tai sitten multiplattari kaikille alustoille.

MGSV, Witcher, Watch Dogs ja uusi Batman vaikutti sellaisilta, jotka voisi tulevaisuudessa jopa hankkia. MGSV nyt ainakin. Ehkä-listalla Destiny, Battlefield MP:n takia, sekä uusi AC. Suurin pettymys oli Thief, joka vaikutti enemmän huonolta Dishonored-kloonilta, hyvin huonolta sellaiselta. Nintendon touhut ei paljoa kiinnosta, mutta Wind Wakerin HD-versio näytti kivalta ja Donkey Kongikin ihan hauskalta. Harmi vain, että tuskin tulee koskaan pelattua. PS4 on ainoa next gen konsoli, joka houkuttaisi hankkia, tuskin sitäkään julkaisussa. Onneksi PS3:lle on vielä paljon hyviä pelejä tulossa.
54  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2013 - Uusi sukupolvi : 11.06.2013 10:55
Mutta se on varma, että yllätyksiä on luvassa Xbonen ostajille. Ainoastaan hard core -pelaajat ovat täysin selvillä systeemin sudenkuopista, MS on hys hys ja tuskin laatikossakaan mitään lukee kovin isolla. Tulee varmasti monelle yllätyksenä, että vaatii nettiyhteyden tai että pelejä ei voi noin vaan viedä vaihtoon tai lainailla. Ja sitten se tilanne, jossa lapsi käy ostamassa pelin ja menee kaverille pelaamaan. Kotiin päästyään uusi peli ei toimikaan omassa koneessa. Siitä se paskamyrsky vasta alkaakin.

Tätä olen itsekin miettinyt. Tuohon liittyy kyllä aika paljon epävarmuuksia. Periaatteessa julkaisuviikonloppuna riittää, että serverit kaatuu ja kukaan ei pääse pelaamaan. Lisäksi Latinalainen Amerikka... Olen satavarma, että siellä ei kaikilla Xboxin ostajilla ole kiinteää/tarpeeksi nopeaa nettiyhteyttä, ettei tuo internettarkistus häiritsisi tai tekisi laitteen käytöstä jopa mahdotonta.

Jossain vaiheessa huhuttiin, että X0:ssa olisi vain HDMI-liitäntä. Miten on? Minulle ihan sama, mutta kai jossain päin maailmaa tuo voi tulla yllätyksenä. Toisaalta jos on varaa ostaa 500 dollarin pelikone, niin on luultavasti myös nykyaikainen televisio.
55  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2013 - Uusi sukupolvi : 10.06.2013 20:57
Uudessa Halossa 60 fps. Saisi kyllä tulla standardiksi kaikkiin shoottereihin.
56  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2013 - Uusi sukupolvi : 10.06.2013 20:43
Nyt on kunnon failia. :lol:
57  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2013 - Uusi sukupolvi : 10.06.2013 20:39
http://www.youtube.com/watch?v=XPwYYLvdd_Y

Tuossa vielä se MGSV:n traileri. Tajusin juuri että sen ekan Project Ogre -kuvan poninhäntätyyppi olikin Big Boss.

Aika helvetin eeppinen kun vertaa kaikkeen muuhun mitä on nähty... ehkä siihen Sutherlandiin tottuu.

Näyttää kyllä helvetin hyvältä kaikin puolin. Kunhan ei vain pilattaisi liialla räiskinnällä...
58  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2013 - Uusi sukupolvi : 10.06.2013 20:12
"Fast and fair multiplayer."

Tuo ei yksinkertaisesti ole mahdollista.
59  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2013 - Uusi sukupolvi : 10.06.2013 20:05
Aika säälittävässä jamassa Insomniac nykyään taloudellisesti. Xbox exclusive ei sen takia kovin yllättävää, vaikka Pleikalle on pelejä aiemmin tehnytkin
60  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2013 - Uusi sukupolvi : 06.06.2013 20:22
Ei tullutkaan gameplaykuvaa/traileria. :/ Olisiko säästelty Sonyn E3-pressiin?
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines