Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 81 82 83 84 85 [86] 87 88 89 90 91 ... 140
Tulostusversio
Aihe: Mitä peliä pelasit viimeksi?  (Luettu 1063595 kertaa)
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2550 : 04.06.2014 12:25 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Kahtakin eri nettiräiskintää on tullut pelailtua viime aikoina, kun on pitkästä aikaa päässyt oikean netin äärelle. Battlefield 4 ja Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad ovat olleet pyörityksessä. Into online fps-peleihin on palannut muutaman vuoden tauon jälkeen.

Näistä kahdesta realistinen RO2 on selvästi parempi peli. Se vain tekee niin monta asiaa oikein, ettei siitä voi olla pitämättä, ja monet nykypelien kiroukset loistavat poissaolollaan. Esimerkiksi avattavia aseita ja muita lisähärpäkkeitä ei ole kuin muutama, ja filling the bars-ilmiö (ja pelaajat) loistavat poissaolollaan. Muutenkin pelin statistiikka ja tilastot ovat varsin hillityt nykypeleihin tottuneelle. Eikä niitä osaa kaivatakaan, vaan peli panostaa vanhan ajan malliin itse pelaamisesta nauttimiseen, eikä xp:n perässä juoksemiseen. Ja mikä parasta, pelin pelaajat ovat noin tuhat kertaa cod/bf-pelaajia järkevämpiä ja asiallisempia. Oikeasti, serverilistalta voi poimia melkein minkä tahansa serverin, ja löydät itsesi edes jollain lailla yhteen hiileen puhaltavasta, tehtävään keskittyvästä peliporukasta, joka yleensä vielä kommunikoikin keskenään, parhaimmillaan jonkun johtaessa koko sirkusta team speakin avustuksella. Räiskintäpeli tehty oikein.

Battlefield 4 taas tuntui RO2:n jälkeen kuin codilta nopean temponsa ja 10-vuotiaiden pelaajiensa ansioista, mutta tykästyihin siihen kuitenkin Bf3:a enemmän. Public-servereillä pelatessa pelaaminen on sitä tuttua koheltamista, pelaajien sinkoillessa sinne tänne, eikä kunnollisia hyökkäys-puolustus taisteluita synny juuri lainkaan, ja jalkamiehenä jää helposti ajoneuvojen jalkoihin. Varsinkin laajat kentät kärsivät tästä ilmiöstä, ja ahtaimmissa kentissä peli taas junnaa paikallaan hirveän kranaattispämmäyksen ja kenttien pullonkaulakohdissa jumittavien taisteluiden voimin. Taktiikasta ei ole tietoakaan, vaan tulivoima määrää tahdin. Hyvän ja asiallisen peliporukan kanssa hauskuus nousisi varmasti aivan uusiin lukemiin. Kaikesta huolimatta tätäkin pelaa, ainakin jonkin aikaa. Varsinkin Recon-hahmoluokalla kiikarikiväärin kanssa pelailu on suht tyydyttävää puuhaa. Iloisena yllätyksenä tuli pelin "keveys", oma läppäri jaksaa pyörittää peliä vaivatta high-asetuksilla, ja silmä kiittää. Tästä johtuen jopa Arma III on alkanut pikkuhiljaa houkuttelemaan...
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2551 : 14.06.2014 10:12 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Destinyn alphaa pelattiin eilen kaveriporukalla ja oli kyllä aika keskinkertaista menoa. Toki kyseessä oli erittäin rajoitettu alpha, ja ehkä meno muuttuu betassa viimeistään mutta kovin hyvä maku ei jäänyt suuhun. En ollut pelistäkään edes mitenkään hypettynyt ja ajattelin että nyt kun pääsee pelaamaan, niin innostuu, mutta toisin kävi.

Taisteleminen ei ollut mitenkään erikoista, ympäristöt olivat tylsiä ja geneerisiä, vihollisten tekoäly oli huonoa ja koko ajan oli epäselvää että miksi jotain tehdään tai mitä pitäisi tehdä. Yksi ongelma olikin nimenomaan se, että pelissä ei ollut mitään introa/opastusta pelin maailmaan, vaan hahmo heitettiin suoraan johonkin maailmanlopun Venäjälle taistelemaan jotain ihme örmyjä vastaan. Olisi ehkä auttanut, jos olisi tiennyt että mitä nuo kaikenmaailman Fallenit ja Elderit oikein ovat ja miksi niitä vastaan nyt pitää tapella. Ei tuota lorea sitten jaksanut alkaa googlailemaankaan, kun pelikään ei vaivautunut selittämään yhtään mitään. Peter Dinklage apurobotin roolissa oli aika häiritsevä ja ei sopinut yhtään. Graafisesti ei mikään hirveän hyvän näköinen peli, crossgen-juuret näkyy selvästi. Olisi voinut luulla PS3-peliksi melkein.

Pitää tuota betaa vielä testailla sitten ensi kuussa, mutta näillä näkymin jää ostamatta. Ehkä se auttaa, kun pääsee laajemmin pelin kimppuun. Tässä ei ollut kuin pari tehtävää yhdellä alueella.
tallennettu
Vs: Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2552 : 14.06.2014 12:22 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili
Destinyn alphaa pelattiin eilen kaveriporukalla ja oli kyllä aika keskinkertaista menoa.

Yks seikka mikä on nostanut päätään, kun olen vähän katsellut noita alpha videoita ja lukenut pelaajien kommenteja, on että pelattavuus vaikuttaa kuin suoraan Borderlandsista, mikä ei ole yhtään hyvä juttu. Olin niin odottanut tästä Halojen tuntumalla varustettua loottijuhlaa, mutta epäilys alkaa hiipimään pikkuhiljaa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2553 : 18.06.2014 17:34 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Wonderful 101
Vaikuttaa siltä että tämä joko iskee kovaa tai sitten ei lainkaan sillä olen monesta paikasta kuullut että pelin ohjaussysteemi olisi jotenkin huono. Minusta se on pelin parhaita puolia. Pikkuvikoja on paljon ja peliä vaivaa yleinen viimeistelyn puute, mutta ai että kun perus combat tuntuu hyvältä ja läpät varsinkin pelin lopussa saivat hajoilemaan. Aloin myös keräämään normal vaikustasolla platinumeja, katsotaan nyt miten pitkälle kantti kestää. Ensimmäinen bossitaso antoi jo esimakua homman haastavuudesta: jouduin hakkaamaan n. 10min tehtävän ainakin viisi kertaa ennen kuin platinum (vieläpä pure platinum  8)) napsahti. Olin varma että siinä on joku jippo jota en tajunnut, mutta kun netistä koitin etsiä tipsiä, niin eihän siinä mitään ollut. Piti vaan opetella pelaamaan paremmin.

Arvosana 4/5, miinusta pitää antaa pikkubugeista, epäloogisuuksista ja joissain taisteluissa mateluksi putoavasta frameratesta.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2554 : 02.07.2014 23:03 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Grandia



Tämä oli ensimmäinen JRPG, jota ikinä pelasin ja siitä lähtien olen tykännyt genrestä huomattavasti. Olen aloittanut tämän pelin useasti, mutta se on jotenkin aina jäänyt kesken. En edes tiedä miksi peli on aina jäänyt kesken, olen nauttinut aina sen pelaamisesta ja maailmasta. Tällä kertaa voisi viimein tykitellä pelin läpi kokonaan. Tällä hetkellä joku 8 tuntia mittarissa ja viimeksi vedin Dom Ruinsin läpi. Mahtava peli kyllä, hyvät hahmot, jumalainen soundtrack, mieletön määrä yksityiskohtia kaupungeissa ja paljon dialogia NPC:iden kanssa. Justinin ja Suen kommentointi eri objekteihin huvittaa.

Onhan tässä paras Theme ikinä: https://www.youtube.com/watch?v=0URaJicEWsw

Castlevania Chronicles



Remake X68000:n Castlevanian remakesta. Aika vähälle huomiolle jäänyt Castlevania kyseessä, varmaan jäi aika pahasti Symphonyn jalkoihin aikoinaan. Loistavaa vanhan koulukunnan piiskaamista kovilla musiikeilla ja hienoilla 2D graffoilla. Tässä on mukana alkuperäinen X68000-versio sekä uusi PS1:selle tehty Arrange moodi. Vaikeahan tämä on, mutta niinhän näiden Castlevanioiden kuuluukin olla. Levyllä oli mukana myös IGAn haastattelu, jossa mies vihjaili muitakin remakeja, enpä kyllä tiedä saiko mies ikinä tehtyä näitä. Harmi, että tämäkin sarja taitaa olla kuollut.

Viimeistään kun tämä biisi rävähti soimaan, tiesi, että nyt ollaan kovan tykittelyn äärellä: https://www.youtube.com/watch?v=TtR94bqABzk

Se hyvä puoli tässä fyrkattomuudessa on, että uusia pelejä ei tule ostettua päättömästi, vaan tulee palailtua pelihyllyyn ja arvostettua näitä omistamia klassikoita. Pelattavaahan olisi omassakin hyllyssä järjetön määrä, mutta jotenkin pelejä tulee silti ostettua aina vain lisää paremmassa rahatilanteessa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2555 : 03.07.2014 11:06 »
Siegmeyer Jäsen Viestejä: 131 Basaaripisteet: 0 Profiili Loistopeli tuo Grandia. Ääninäyttely vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2556 : 16.07.2014 12:29 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili FF6:sta GBA:lla tullut jyystettyä tässä sadepäivinä, joita on riittänyt enemmän kuin tarpeeksi. Pelissä on aika paljon extra contenttia ja bugeja korjattu verrattuna snes-versioon, mutta soundtrack on huonompilaatuinen gba:sta johtuen.

Sitä on vaikea käsittää, että tämä ja joku FFXIII ovat edes saman firman tekemiä pelejä. Miten paljon peli onkaan edellä aikaansa ollut. Ehkä maailman parasta pikseligrafiikkaa, jota osaa arvostaa nykyään enemmän kuin pelin julkaisussa ja soundtrack tunnetusti ajaton. Kaikki on vaan niin täydellisesti tehty. Tarinakin on niiden ainaisten uskomattomien paskojen jrpg-tarinoiden ohella niitä harvoja, jota oikeasti jaksaa seurata, ilman että pitää olla joku helkkarin anuksensa verellä tahrima animemolopää. 

- grindaaminen on aivan minimaalista ja pelin pystyy läpäisemään äärimmäisen alhaisilla tasoilla, jos osaa kasvattaa hahmonsa oikein
- hahmon kasvatus, jota en aikoinaan tajunnut ollenkaan ja miten espereitä ei kannata nakella ihan miten sattuu
- alun juonivetoisuus ja lopun vapaa tutkiminen, jossa kaiken saa tehdä omassa järjestyksessä
- mahdollisuus ottaa random encounterit kokonaan pois puolen välin jälkeen
- iso läjä oikeasti järkeviä hahmoja, joille on maltettu kehittää tarinaa ympärille
- löytyy isot läjät extra-bosseja ja sidequesteja puuhasteltavaksi

Klassikko.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2557 : 16.07.2014 12:44 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Paras FF-peli mitä olen pelannut. Jäi aikoinaan GBA-versio kesken ihan loppuun. Pitäisi vääntää tuo SNES-versio läpi, kun kerran löytyy hyllystä.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2558 : 21.07.2014 00:07 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Dotan pelaaminen on taas jäänyt hieman vähemmälle viime aikoina, joten yksinpeleillekin on jäänyt aikaa. Hirveät tekstimuurit tulossa, joten lisäsin loppuun TLDR:t, jos joku haluaa nähdä vain mielipiteen pelistä muutamalla lauseeseen tiivistettynä.

Dishonored

Ostin tämän joskus 2012 lopussa mutta perinteisesti jäi Steam-kirjaston syövereihin odottelemaan. Sain sitten vihdoin keväämmällä aloiteltua ja vähän aikaa sitten pelasin loppuun. Aikamäärää on vaikea sanoa, sillä peli oli niin paljon päällä pausetettuna keräämässä peliaikaa, mutta en edes ihmettelisi, jos 30 tuntia olisi mennyt rikki, 25 vähintäänkin.

Todella hyvä ja miellyttävä peli, mutta samalla todella stressaava. Ajattelin samantien pelata pelin läpi Ghost ja Clean Hands -achievementeilla eli ilmaan yhtään tappoa, hälytystä tai edes vihollisten näkemistä. Kun tähän yhdistetään yliperfektionistinen asenne, jossa joka hiton kulma pitää nuohota miljoonaan kertaan, ettei mitään vaan jää löytämättä (rahaa jäi silti yleensä "huomattavahkosti"). Koska syystä tai toisesta halusin välttämättä myös lamaannuttaa joka ikisen vartijan, jotka luonnollisesti piti myös raahata varmuuden vuoksi piiloonkin, niin tallentelua ja uudelleen latailua tapahtui valtavasti.

Oikeastaan ainoa isompi ongelma pelissä on non-lethalia varten ase- ja taitoarsenaali on aivan liian rajoittunut. Käytännössä aseista oli käytettävissä vain nukutusnuolet, ja koska niidenkään kantomäärää ei voinut päivittää kymmentä suuremmaksi, ei niitä uskaltanut käyttää läheskään niin paljoa mitä loppupeleissä olisi voinut. Ensimmäistä kertaa pelatessa, kun ei tiennyt mitä edessä oli tulossa, oli nuolia pakko säästellä. Esimerkiksi koiriahan ei ilman niitä saa pois pelistä.

Aloitin perään uuden pelikerran vaikeimmalla vaikeustasolla, jossa tarkoituksena murhata joka ikinen vastaan tuleva hahmo, vihollinen tai neutraali, jos heistä ei ole selvää hyötyä elossa. Jännä nähdä miten nopeasti korkea kaaos vaikutti jo ensimmäiseen oikeaan tehtävään. Siviilejä ei näy ja uusia rottalaumoja ilmestyy tappojen kertyessä jo koluttuihin paikkoihinkin. On kyllä huomattavasti helpompaa ja lähestymistavoilta monipuolisempaa juosta aseet laulaen, vaikka vaikeustasokin on nostettu kattoon.

TLDR: Todella hyvä peli, vaikka non-lehtal pelitapa tarvitsisikin monipuolisemman aseistuksen. Peli on myös hauska aseet laulaen, mutta tällöin turhankin helppo. Lähestymistapojen monimuotoisuus kuitenkin korvaa tätä. Mielenkiinnolla odotan, miten korkea kaaos vaikutta tarinan kulkuun.

Tomb Raider

Olin kuullut uudesta Tomb Raiderista varsin paljon hyvää. Ei mikään maailmaa mullistava mutta viihdyttävä 7-8 peli. 5 euroa Steamin kesäaleista kuulosti siis sopivalta hinnalta.

Noh, fiilikset ovat kovin ristiriitaiset. Alun luolasta pääsemisen jälkeen peli vaikutti hyvin lupaavalta. Yksi ensimmäisistä (viimeistään) tässä vaiheessa silmiin pistäneistä asioista oli, että peli on nätti kuin mikä, niin teknisesti kuin tyylillisestikin, ja pyörii käytännössä aina sulavasti 60 fps miltei tappiin asti nostetuilla asetuksilla. Lievät Metroid-vaikutteetkin tuntuivat mukavilta.

Valitettavasti Metroid-vaikutteet jäävät lopulta niin pieniksi ja olemattomiksi, ettei puheet niistä ole mielestäni oikeutettuja. Peli on aivan täyttä putkea, joten ei ole pelkoakaan, että jonkin myöhemmin saatavalla esineellä avattavan esteen takana olisi mitään millään muotoa merkittävää.

Peli on myös helppo kuin mikä, hardillakin. Oikeastaan ensimmäistä kertaa minkäänlaisia ongelmia tuli Shanty Towniin päästessä, kun vihollsia tuli yhdellä kertaa useampia monesta eri suunnasta. Tässä tapauksessa vaikeus tuli sataprosenttisesti käyttämästäni pädiohjauksesta, pädejähän kun ei ole fps-ammuskeluun tarkoitettu. ;) Epätarkkuuden ja hitauden aiheuttaman turhautumisen takia siirryin tuossa kohtaa käyttämään näppistä ja hiirtä hetkeksi, kuten pari kertaa myöhemminkin. Yleensä padi on kuitenkin siedettävä vaihtoehto, kun vihollisia on vähemmän tai tulevat suljetummalla alueella, sillä peli on TODELLA antelias ammusten kanssa, kenties liiankin. Käytännössä ammukset eivät lopu ikinä, jos yhtään tähtää vihollisiin päin eikä pidä koko aikaa nappia pohjassa.

Viimeistään tuossa Shanty Townin kohdalla pelin juoni ja toiminta on myös mennyt niin överiksi, että se aiheuttaa pikemminkin haukottelua. Pelialueet ovat usein henkeäsalpaavan kauniita, mutta tässä vaiheessa on oppinut pelkäämään sitä hetkeä, jolloin kaikki muuttuu taas aivottomaksi Hollywoodnuoleskeluksi/perseilyksi. Juoni on kuin reikäjuusto täynnä kliseitä.  Ammuskelua, räjähädyksiä, tuohutuvia rakennuksia pitkin juoksentelua ja läheltä piti tilanteita on aivan liikaa, ja ne kääntyvät itseään vastaan. Vihollisia spawnaa mitä järkettömämmistä paikoista. Usein sitä vain ihmettelee, mikseivät ne olleet siellä aiemmin. Scriptaus on niin tiukkaa, että uudeleenpeluu arvoa ei löydy nimeksikään. Mainitsinkos muuten jo viholliskatraan yksipuolisuuden? Mahdollisuuksia olisi ollut vaikka mihin, mutta alun jälkeen ei nähdä enää edes susia. :(

Mutta on pelissä toki hyvääkin. Pelattavuus ammuskelun ulkopuolella on todella sulavaa ja miellyttävää. Sen vähän perusteella mitä olen Assassins Creedejä nähnyt ja pelannut, vaikuttaa kiipeily huomattavasti niitä tyydyttävämmältä. Pidän myös siitä, ettei tätä ole lähestytty realistisuus edellä, vaan esimerkiksi hypyissä on mukavasti leijuvuutta ja liikerataa pystyy muokkamaan todella paljon. Itse asiassa ammuskelukin on hauskaa silloin, kun sen määrän tasapainotuksessa on onnistuttu. Mahdollisuuksia äänettömään tappamiseen pitäisi olla huomattavasti enemmän. Pelimaailma on todella, todella kaunis ja yllättävän vaihteleva, joten valtavaa määrää piilotettuja tavaraa jaksaa etsiä, vaikka niistä ei mitään aitoa pelillistä iloa olekaan.

Peliä en ole itse asiassa aivan vielä päässyt läpi, mutta en usko lopun muuttavan tämän hetkistä mielipidettäni. Steamin mukaan olen pelannut tähän mennessä kuutisen tuntia ja prosentteja on kertynyt 70%. En tiedä jaksaisinko välttämättä pelata peliä loppuun asti, jos peli ei olisi teknisesti niin äärimmäisen vakuuttava tapaus. Nyt saatan palata jopa etsimään taakse jääneet piilot, jotta saisin 100% läpäisyn. Taitaapahan olla myös ainut vastaan tullut peli, jossa kaikki ruudulla näkyvät näppäinvihjeet vaihtuvat lennosta vastaamaan ohjaustapaa, jota on viimeeksi käyttänyt. Maailma olisi parempi paikka, jos kaikki PC-portit olisi toteutettu yhtä viimeisen päälle hyvin.

TLDR: Epätasainen kokonaisuus, joka on teknisesti ja ulkonäöllisesti täyttä timanttia. Pelimaailman tutkiminen ja siellä liikkuminen on mukavaa, mutta juoni ja toiminta muuttuu pian aivottomaksi Hollywood-elokuvaksi, joka pikemminkin ärsyttää kuin viihdyttää. Tasapainotuksen onnistuessa ammuskelukin on kuitenkin hyvin tyydyttävää. Ehdottomasti viiden euronsa arvoinen.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2559 : 25.07.2014 20:03 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Destinyn beta alkaa olemaan läpipureksittu. Erittäin positiivinen yllätys tämä minun kohdalla. Pelkäsin että kyse on jostain tylsästä halomaisesta räiskinnästä, mutta peli onkin sopiva sekoitus räiskintää, MMO:ta ja RPG:tä. Moninpeli, tarinapeli ja muut hybridipelimuodot on myös nivottu siististi samaan kokonaisuuteen. Ainoastaan suht vahva backträkkäys ja samankaltaiset taisteluskenaariot samoissa paikoissa eivät oikein lämmittäneet. Ennakkotilaukseen meni.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2560 : 28.07.2014 00:07 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Todella kingi moninpelikesä menossa!

Kaveri osti ensin alkukesästä WiiU:n, mikä on tietysti tarkoittanut Mario Kart 8 -turnauksia. Erään toisen kaverin kanssa ollaan taas meillä tahkottu muutaman istunnon verran Guacameleetä läpi, jonka PS+ aikanaan tarjoili ilmaiseksi. En olisi uskonut pitäväni tästä näin paljon, mutta ihan järkyttävän kova pelihän tuo on. Varsinkin kaksin. Saman tyypin kanssa aloitettiin myös vastikään Dead Space 3 co-oppina. Kauhupelin sijaan DS3 on melko puhtaasti räiskintäpeli, eikä touhu kantaisi yksin kauhean pitkälle, mutta porukalla pelattuna kaikki nyt vaan on kivempaa.

Tänään otettiin lisäksi extemporee Castle Crashers -nelinpeli-ilta. Hulvatonta kamaa. Erityispropsit siitä, että peliä voi pelata vapaasti yhdistellen lokaalisti ja netissä. Meilläkin oli pari tyyppiä saman telkkarin ääressä ja kaksi muuta erillään. Nettipelin luonnissa oli kuitenkin ensin jostain syystä häikkää, mutta lopulta saatiin matsi pystyyn. Kaikissa moninpeleissä pitäisi olla sama valinnan vapaus, ehdottomasti!

Kaiken muun ohella koti-illat kihlatun kanssa ovat taas pitkästä aikaa kuluneet lähinnä lautapelien parissa. Viime aikojen kulutetuimmat lienevät Dominion ja Mallorca. Jälkimmäisestä olikin muistaakseni joskus laudalla puhetta. Vaikuttaa tosi juntilta tuotokselta päälle päin, mutta on kaksin pelattuna todella viihdyttävää strategista kilpajuoksua. Suuremmalla porukalla homma ei kuitenkaan oikein toimi, menee häsläykseksi.

Yksin en sitten olekaan pelannut ihan hirveästi moneen kuukauteen. Bioshock Infinite matelee varovaisesti ajoittain eteenpäin ja 3DS on toki liekeissä pidemmillä reissuilla, mutta muuten miestä ovat kyllä vieneet työt, kesäkelit ja moninpeli-ilottelu. Parasta.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2561 : 01.08.2014 21:13 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Kohta olisi The Last of Us Remastered puolivälissä. Törkeän hienon näköinen ja tuntuinen peli, oli jo sitä PS3:lla kun vuosi sitten pelasin. Edelleenkin yksi parhaimmista lajityyppinsä edustajista - tämä, Resident Evil 4 ja Dead Space ovat sellainen voimakolmikko itselleni että oksat pois.

Olen myös jatkanut Dream Team Brosia. Joko se olen vain minä tai sitten tämä on oikeasti todella tylsä. Etenen aika hitaasti, kun en jaksa pelata kuin sen tunnin tai pari kerrallaan maksimissaan. Unimaailmat ovat ihan hirveitä... vähän masentavaa kritisoida tätä peliä näin, mutta ehkä Mario & Luigi -sarjan peleistä vain joka toinen osa on hyvä. Tiedä sitten, kaipa tämä tästä paranee ajan kanssa.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2562 : 03.08.2014 18:01 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Child of Light oli ensimmäinen peli minkä nyt hankin Ps4:lle. Tajuttoman kaunis, niin graafisesti kuin musiikin osalta. Juoni oli kuin Disneyn elokuvaa olisi katsonut, mutta moinen ei ole miinus. Tänään läpäisin, ja huomasin että kaikki trophytkin on plakkarissa.

Tälle toivoisi jatkoa mieluusti. :)
Pelikokoelmani
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2563 : 04.08.2014 10:41 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Last of Us tuli korkattua ja vaikuttaa ihan hyvältä. Yksinpelistä on paha sanoa mitään syventävää, kun vasta n. tunnin sitä olen pelaillut. PS3-historia näkyy selvästi, mutta kyllä tuota silti kehtaa katsella. Pelasin myös moninpeliä muutaman matsin. Se yllätti positiivisesti. Ajattelin, että se olisi peruspaskaa run & gun, mutta ainakin Survivors-mode vaikutti hyvältä. Yksi elämä per rundi ja sopivasti toimintaa. Ainoa vain, että tuntui kestävän aika kauon ennen kuin löytyi matseja.

Rogue Legacyä on tullut pelattua myös PS4:llä ja Vitalla. Aikoinaan PC:llä tuli pelailtua, mutta nyt ostin myös PS:lle. Loistava peli, jossa pisaa haastetta. Kannattaa tutustua, jos 2D-toiminta kiinnostaa.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2564 : 07.08.2014 22:38 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili


Shinobi 3DS:n ostin 5 eurolla puolivahingossa, mutta jos olisin tiennyt miten hyvä peli on kyseessä, niin olisi voinut maksaa vaikka täyden hinnan. Käsittämätön hidden gem, josta koskaan muista edes lukeneeni. Vähän kuin Ninja Gaiden Black, mutta sivultapäin kuvattuna.  Super vaikea peli, mutta samalla umpiskilliä pelkästään ja kun oppii, niin parryilla ja seinäkikkailuilla voi lesotella kunnolla. Ulkoasultaan aika karu, mutta ei niin paha luonnossa kuin takakannen kuvissa näytti. Se nykyään täysin unohdettu asia, eli gameplay korvaa kaiken muun. Paljon avattavaa, achiementteja, eri vaikeustasoja, salareita ja hyvä soundtack. En tajua miten olen voinut missata tämän. Jos vähänkään tällaiset pelit herättää mielenkiintoa, niin kannattaa kyllä ostaa ja kokeilla. Ei maksa paljon mitään.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2565 : 09.08.2014 21:45 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili The Last of Usin lopputekstit lävähti ruudulle aiemmin tänään. Kestoa pelillä oli arviolta 15 tuntia, joka mielestäni juuri sopiva tälle lajityypille. Oikeastaan tarinaa lukuunottamatta alkoi pelimekaniikka toistaa itseään juuri aivan viimemetreillä. Ei kuitenkaan ehtinyt alkaa häiritä.

Täytyy myöntää ettei Naughty Dogin muut pelisarjat ole koskaan oikein jaksaneet innostaa. The Last of Us vaikutti kuitenkin kiinnostavalta jo PS3 -versiona, mutta olen ihan tyytyväinen että koin pelin vasta nyt PS4:llä.

Ja miten uskomaton kokemus se sitten olikin. Teknisesti ja tuotannollisesti peli on jokaisella osa-alueella hiottu kiitettävälle tasolle, mutta ainutkertaiseksi pelin tekee sen tarina ja hahmot. Tai tarkemmin, tarinan kerronta ja hahmojen kehittyminen tarinan edetessä. Ei tule äkkiseltään mieleen toista videopeliä, joka pääsisi näillä osa-alueilla edes lähelle. En siis yhtään ihmettele että tästä tehdään jo elokuvasovitusta. Odotan mielenkiinnolla.

Tarina ja hahmot oli niin vahvalla tasolla, että pelin viimeinen repliikki kaikuu vieläkin korvissa. Samaan myötäelämisen tunteeseen on pystynyt vain kourallinen parhaita elokuvia - ei yksikään videopeli.

Vahvan tarinallisen kokemuksen kylkeen on lyöty erinomainen videopeli. Ennen The Last of Usia ainoastaan Batman Arkham -sarja on tarjonnut hiiviskelyä, josta olen osannut nauttia. Myös toiminta on viihdyttävää, eikä mene liian räiskimiseksi missään vaiheessa. Oli mukava huomata ettei pelissä juurikaan ollut sarjatuliaseita, vaan aseistus koostui ns. jokaiseen amerikkalaiseen kotiin kuuluvasta aseistuksesta, eli pistooleista, metsästyskivääreistä, jne. Näin tulitaistelut olivat enemmän laukausten vaihtoa, kuin silmitöntä räiskintää.

Pelaajan aseistus ja varusteet eivät koskaan anna ylivoiman tunnetta, vaan tilanteista tulee lähes aina selviytyä omaa päätä käyttäen. Kuitenkaan pelin aikana ei kertaakaan tullut vastaan epäreilua tilannetta, ellet sitten itse hölmöyttäisi sellaiseen mennyt sellaiseen ajautumaan.

Suosittelen kaikille jotka nauttivat hyvistä videopeleistä tai tarinoista.

Seuraavaksi Left Behind sivutarina ja syventyminen moninpeliin, joka vaikuttaa mukavan strategiselta.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2566 : 10.08.2014 16:07 »
bËst Jäsen Viestejä: 247 Basaaripisteet: 0 Profiili Eternal Darknessin pariin on tullut palattua monen vuoden tauon jälkeen.

Pakko kyllä sanoa, että aivan harmittoman alhaiselle huomiolle globaalissa suhteessa jäänyt tämä peli. Peli pärjää persoonallisuudessaan ja kestossaan kaikille julkaisunsa jälkeen ilmenneille peleille ja peli toteuttaa tuon neljännen seinän murtumisen aivan käsittämättömän hyvin. Sanityt osaavat vieläkin hämätä, vaikka ne ovat käytännössä kaikki jo tiedossa. Ja vaikka ne eivät hämäisikään, niin ne tuovat aivan oman lisäilmeensä pelin etenemiselle.

Peli on puzzlepainotteinen, mikä on pelkästään hyvä juttu. Taistelutcontrollitkin pyyhkivät vanhoilla resident evileillä lattioita, vaikka onkin kenties pelin heikoin osa-alue. Silti, kun siihen tottuu niin se on todella käyttökelpoinen ja näppärä.

Tarinannälkäisille pelillä on tarjota todella paljon, sillä koko palettihan sitoo monet vuosisadat ja niiden yhteyden piilevään pahuuteen.

Visuaalihuorat varmana osaavat arvostaa pelin äänimaailmaa, mutta veikkaan että joku nostaa myös esiin, että grafiikoissa ei ole otettu edes cuben tehoista kaikkea irti. Ei ehkä ole, mutta vielä tänäkään päivänä, en ole yhtään peliä pelannut grafiikoilla vaan kontrolleilla. Ja visuaalisuus ei tästä alakanttiin vetämisestä ole siltikään huonoa, vaan ihan hyvin kestää ikää eikä omaa pelikokemustani ainakaan muuta kuin kasvattanut tämä visuaalinen ilme. Kontrollit taasen ovat mielestäni oikein sulavat ja sopivan yksinkertaiset.

Peli ansaitsisi kyllä isompaa statusta kuin on ansainnut. Omasta mielestäni tämä kuuluu ehdottomasti Cuben parhaimmistoon, ja siihen kategoriaan ei olekaan ihan helppo päästä
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2567 : 14.08.2014 19:44 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Tulipa vihdoin korkattua The Last of Us ja mitäpä tästä nyt voisi sanoa. Näyttää ja kuulostaa täydelliseltä, pelattavuus on myös täyttä timanttia. Ehkä vähän turhan putkijuoksumainen ollut tähän mennessä, mutta pelataan nyt loppuun asti ennen sen suurempaa kritisointia.

Pelin ääniasetuksista saa myös onneksi valittua stereokuulokkeet, joten pääsen testailemaan Sennheiser HD800 -luureja ensi kertaa pelikäytössä oikein kunnolla.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2568 : 15.08.2014 02:24 »
Edgeworth Jäsen Viestejä: 230 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tulipa vihdoin korkattua The Last of Us ja mitäpä tästä nyt voisi sanoa.

The Last of Us on oikeasti, rehdisti, suoraan sydämestä sanottuna yksi niitä harvoja pelejä, joissa suomi-tekstit parantavat kokemusta. Saattaa kuulostaa alkuun kornilta, mutta siihen kun tottuu, on teksti huippulaadukasta.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2569 : 22.08.2014 14:47 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Ompas konsolidiablo helppo. Crushaderilla tulee suorastaan jyrättyä vihollisten läpi. Usein sitä vain mätkii viholliset pinoon mahollisimman pian, sen kummemmin itseään suojaamatta. Olen myös tottunut että normaali vaikeustaso on ns lähtötaso lähtötason hahmoille, mutta nyt tuntuisi että hardilla olisi aivan hyvin voinut alottaa. Noh jyräillää nyt tämä normi nopeasti läpi ja katsotaan miten homma kehittyy. Voi olla että 2.0 pätsi vaikuttaa asiaan, uniikkeja ja rareja satelee ihan jatkuvasti, kun PC:llä pelasin vielä 1 -pätsisarjan aikaan ja ekalla läpipeluukerralla ei tullut ainuttakaan uniikkia. :)
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2570 : 22.08.2014 15:01 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Hardikin on kuulemma vielä todella helppo.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2571 : 22.08.2014 15:11 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Pelaajat itki vuosia kun peli oli liian vaikea, mutta en tiedä onko tuossa nyky-Diablossa mitään järkeä kun legendaryja tippuu joka ruukusta. Tuntuuko ne hyvät dropit enää miltään?

Act 2 seinä Infernolla never forget.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2572 : 22.08.2014 15:18 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Eihän Diabloa pelata, että sen pääsee "läpi". Toki sen voi paukuttaa läpi normaalilla ja hardilla, mutta eihän siinä tietenkään ole mitään haastetta ja juonikin on ihan turhaa muodon vuoksi lisätty jöötiä.

Koko peli alkaa vasta paljon myöhemmillä vaikeustasoilla ja leveleillä, jolloin vaikeustaso ja lootin paremmuus räjähtää reippaasti ylöspäin. Vasta very hardilla pitää ensimmäisen kerran edes miettiä, että mitä tavaraa käyttää ja se alkaa vaatia alueiden uusinta läpäisyjä paremman lootin toivossa, ennen kuin pääsee eteenpäin. 70 levelin jälkeenhän tulee niitä superhaastavia tasoja, jossa kuolema korjaa jatkuvasti, jos oman hahmon abilityt eivät ole kunnolla hallussa.

Alussa ei kannata edes miettiä miten pelaa ja mitä tavaroita saa, ellei pelaa Hardcorella. Paukuttaa vaan mahdollisimman nopeasti kaikki läpi hardilla ja ehkä very hardillakin, että pääsee varsinaisesti tekemään sitä mikä Diablon idea on. Eli hamstrata aina vain parempaa rompetta ja katsoa miten pitkälle pärjää. Jos ei pärjää, niin sitten hamstrataan parempaa ja aina vaan parempaa varustusta ja lesoillaan niillä muille pelaajille.

Ja Diablo 3 on täydellinen esimerkki siitä miten kaikenmaailman vajareita kuuntelemalla saa pilattua pelejä. Legendaryt eivät tosiaan tunnu enää legendaryilta, kun niitä tippuu sekunnin välein. Se alkuperäinen vaikeustaso oli just parhautta, enkä itse löytänyt kuin yhden legendaryn PC:llä aikoinaan.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2573 : 22.08.2014 15:27 »
LeFwee Jäsen Viestejä: 160 Basaaripisteet: 0 Profiili Ne jotka sanoo Diabloa liian helpoksi ei ole tainnut koskaan kokeilla korkeampia Torment vaikeustasoja, saatika ymmärrä Diablon kaltaisten ARPG-loottipelien ideaa. Johonkin Torment 6 -slaughter festiin tarvitaan useampia satoja ellei jopa tuhansia tunteja, ennen kuin vaikeustaso alkaa kunnolla sujumaan ja vihut kaatumaan kivuttomasti.

Alussa se vaikeustaso kannattaakin laittaa helpommalle (normal on levujen grindaukseen jopa sinne lvl 60 tietämille se paras vaikeutaso), että saa nopeasti levuja alle, ja pääsee pelaamaan mahdollisimman nopeasti sitä oikeaa Diabloa, joka alkaa lvl 70:n jälkeen

EDIT: Hidas
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2574 : 22.08.2014 16:17 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ne jotka sanoo Diabloa liian helpoksi ei ole tainnut koskaan kokeilla korkeampia Torment vaikeustasoja, saatika ymmärrä Diablon kaltaisten ARPG-loottipelien ideaa.
Kiitos näistä neuvoista. Taisit lukea mun viestin kuitenki aika pikaisesti läpi?

Tarkoitus oli kuitenkin lähinnä vertailla D3 1.0:n ja 2.0:n eroavaisuuksia vaikeustasossa.


Ja Diablo 3 on täydellinen esimerkki siitä miten kaikenmaailman vajareita kuuntelemalla saa pilattua pelejä. Legendaryt eivät tosiaan tunnu enää legendaryilta, kun niitä tippuu sekunnin välein. Se alkuperäinen vaikeustaso oli just parhautta, enkä itse löytänyt kuin yhden legendaryn PC:llä aikoinaan.
Jep. Nyt tää tuntuu jo ihan eri peliltä. Mä en saanut ekalla munkkirunilla kertaakaan legendarya 1 -pätsien aikaan. =)

Konsolikäännös vaikuttaa muuten kyllä olevan aika rautaa, joten kyllä tätä suositella kehtaa.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2575 : 22.08.2014 16:41 »
LeFwee Jäsen Viestejä: 160 Basaaripisteet: 0 Profiili Lähinnä yleisellä tasolla tuon kommentin heitin, naurattaa vaan kun aina välillä saa lukea näitä sankareita jotka luulee että Diablo on joku Dark Souls, laittaa vaikeustason kaakkoon ja kuolee vitoslevusina 15 sekunnin välein. Sama juttu näiden sankarien kanssa jotka jyystää lvl 70 hahmoilla Normal Nephalem Riftejä 4 hengen partyissä, ja on ihan kikseissä kun 50 vihua kaatuu napinpainalluksella. Diablossa parhaintahan on se, että haastetta riittää ihan joka pelaajalle hahmon gearista riippumatta. Saa meinaan grindailla kyllästymiseen saakka ennen kuin peli muuttuu vaikeimmalla vaikeustasolla "liian helpoksi".
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2576 : 22.08.2014 18:08 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili The Last of Us paukahti läpi. Lähestulkoon täydellinen videopeli, joka herätti meikäläisessä tuntemuksia, joita en muista kokeneeni vuosikausiin pelien parissa. En nyt sen kummemin ala tässä jorisemaan, olen aika pitkälti samaa mieltä miggen postauksen kanssa tällä sivulla. Peli kuuluu jokaisen pelaajan yleissivistykseen ja se nousi heittämällä omaan TOP10:iini. Ainoa asia, jonka olisin vielä toivonut näkeväni, on Rambo II -leffan räjähtävät nuolet jousipyssyyn. Ehkä sitten jatko-osassa.

Seuraavaksi Left Behindin ja myöhemmin vielä Grounded-vaikeustason kimppuun.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2577 : 23.08.2014 00:33 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Telltale Gamesin The Walking Dead meni läpi. Olihan tuo koskettava ja raaka tekele kaikenpuolin.

Teknisesti köpöinen, hahmot bugittivat usein ja framet tippui todella alas ajoittain, onneksi ei ole nopeatempoinen peli kyseessä. Lisää valinnanvapauksia olisin toivonut myös.

Kakkoskausi tulee kuulemma ensi viikolla päätökseen, eiköhän siitäkin ole GotY-painos tulossa niin pitää sekin hankkia. :)
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2578 : 23.08.2014 21:34 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Tuo P.T demon pelasin. Jotain käsittämätöntä. Ikinä nähnyt mitään yhtä ahdistavaa elokuvaa tai peliä ja tuo oli pelkkä lyhyt demo. Vaimon annoin pelata ja pystyi kävellä kerran käytävän päästä päähän pimeässä huoneessa ja äänet täysillä. Lopetti siihen paikkaan.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2579 : 24.08.2014 21:21 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Toivottavasti The Last Of Us paranee myöhemmin, koska alku on ollut aika kehno ja itseään toistava.

Siis audiovisuaalinen puoli on ihan 10/10 tavaraa ulkoalueilla, mutta tähän mennessä olen juossut tuntitolkulla jotain loputtomia pimeitä sortuneita rakennuksia toisensa perään. Tarinapuoli on oikeasti mielenkiintoinen ja mielellään odottelee mitä tulee tapahtumaan, mutta pelaaminen on ollut tähän mennessä pelkkää pisteestä a juoksua pisteeseen b ja välissä aina niitä toistuvia "hiippailuhuoneita", mitkä yleensä aina kiinnostavat peleissä, mutta tässä tietokoneiden tekoäly on ihan toivoton hardillakin. Alkuun jaksoin muka huolella vetää ja olla tappamatta ketään, mutta kun tajuaa miten idiootteja vartijat yms. ovat, niin niistä pääsee suurimmaksi osaksi juoksemalla tai tarvittaessa hakkaamalla. Lisäksi immersiota rikkoo aika lahjakkaasti se, että vihut reagoivat vaan pelaajan liikkeiseen, eivätkä mukana oleviin hahmoihin. Huvittavaa katsoa miten se akka ja likka juoksevat keskellä vihuja miten sattuu ja ne eivät muka huomaa mitään. Lopetin juuri siihen kohtaan, missä astuin sen Billin ansaan ja jäin roikkumaan katosta alaspäin.

Pakko kyllä silti kehaista äänisuunnittelua joka kuulostaa hemmetin hyvältä. Muutamissa paikoissa tunnelma on ihan huippuluokkaa ja se metsäalue on upein metsä mitä on peleissä nähty. Ampuminenkin on selvästi parantunut Uncharted-peleistä, vaikka kaukana ollaan vielä jostain Ressa nelosen tuntumasta.

Moninpeli on ainakin tähän mennessä koetun perusteella parempi kuin tuo yksinpeli. Täysin omanlaisensa, erittäin taktinen ja tiimipelaamista tukeva. Yks parhaista vähään aikaan. Idioottimaisella Cod-sähellyksellä ei voi vaan pärjätä. Harmi että Naughty Dogs on ujuttanut sen luokan rahastusta mukaan, joita yleensä näkee vain kännykkäpeleissä. Toki kaiken saa avattua pelaamalla, mutta osaan tavaroista pitää pelata ihan molosti, että ne saa auki. "yllättäen" ne saa ostettua heti rahalla, jos haluaa. Noh, onneksi ilman niitäkin pärjää.

tallennettu
Sivuja: 1 ... 81 82 83 84 85 [86] 87 88 89 90 91 ... 140
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines