Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 84
1  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Halo Infinite | Haloa Livessä : 16.11.2021 16:56
Nyt vasta tajusin, että yksinpelikampanja myydään erikseen 60 euron hintaan... Saisivat maksaa 60 euroa siitä. :lol:

Game Passinhan kautta tuo tietysti pelataan.
2  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju : 08.10.2021 18:21
https://www.youtube.com/watch?v=Vid8lIXmZwE&t=401s

Joyconien driftailu muuten loppui tuolla korjauksella. Ohjaimen hieman kuluessa syntyy jokin kosketushäiriö. Jokin osa ei enää pääse koskemaan toiseen osaan. Siihen on yksinkertainen korjaus. About käyntikortin paksuinen ja postimerkin kokoinen pahvinpala sinne sisälle, ni johan toimii. Korjauksessa kesti viisi minuuttia. Hyvin helppoa itsekin tehdä se.

Onneksi näin. Käsikonsolimoodissa pelaaminen oli jo toivotonta driftailun vuoksi, enkä todellakaan ole ostamassa niin kalliita uusia joyconeja, kun ei ollut varmuutta, etteikö vika uusiutuisi.
3  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 18.09.2021 09:50
Applen TV+-palvelussa on pääosin pelkkää roskaa, mutta nyt sinne oli ilmestynyt ”9/11: Inside the President’s War Room” -dokkari WTC-iskuista. Haastateltavana Yhdysvaltain silloisen hallinnon porukkaa aina Dick Cheneystä ja Condoleezza Ricesta George W. Bushiin. Sisältää myös paljon ennennäkemätöntä materiaalia iskuista.

Pelkkiä kylmiä väreitä dokkarin alusta loppuun. On edelleen vaikea uskoa, että jotain tuollaista on oikeasti tapahtunut. Never forget.

Kiitos suosituksesta. Tuli katsottua. Hienosti toteutettu, miten pääsi seuraamaan presidentin mukana tuon päivän kulkua.
4  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Apple : 16.09.2021 21:45
Ei kyllä ulkopuolelta katsottuna ole Applelta tullut vuosiin mitään erityisen innovatiivista puhelinten saralla. Aivan saman näkösiäkin ovat. Numerot vain vaihtuu. 13 taisi olla tämä revisio.  :)

Se on totta. Siksi taskussa on edelleen vuoden 2017 iPhone X, joka käy ja kukkuu kuin uusi. Kamerat ei tietty oo uusinta uutta ja akun vaihdatin 30€:lla keväällä. Ei lagaa ja päivityksiäkin tulee yhä edelleen.

It just works.  :)
5  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Apple : 15.09.2021 18:07
Kotioloissa luultavasti tykkäisin kasvojentunnistuksesta, mutta taipuuko se mun käyttöön kuitenkaan?

Ei. Jos ranteessa on Apple Watch, osaa se avata puhelimen lukituksen, jos käyttää kasvomaskia. Se on kyllä hyvä tunnistamaan, milloin naaman peittää maski, milloin joku muu. Yritin peittää puolet naamasta kädelläni. Ei auennut lukitus.
6  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 31.08.2021 19:31
Tuli elokuun alussa hetken mielijohteesta hommattua PS5, kun satuin olemaan oikeaan aikaan liikkeellä. Olin laittanut (kakkos)sähköpostini ps5suomessa.comiin ja eräänä päivänä kilahti viesti, että nyt saisi Prismasta levyasemallista konsolia. Tuo saitti siis skannaa verkkokauppojen varastosaldoja. Tilaus sisään ja seuraavana päivänä oli konsoli pakettiautomaatissa. Pisteet Prismalle erittäin nopeasta toiminnasta! Piti ostaa konsolista digimalli, mutta mennään nyt tuolla.

Laitetaan lyhyet ensimietteet konsolista. Helvetin iso, ei yhtä hiljainen kuin Series X:ni, mutta siis käytännössä lähes äänetön. Konsolin UI näyttää modernilta ja toimii sulavasti. Vähän pitää jotain asetuksia jne hakea, mutta kyllä tuon kanssa elää. Tottumiskysymys varmaan. Store on saumaton osa UI:ta, eikä lagaa yhtään. Ohjain on todella laadukas ja jämäkän oloinen. Näppäinten painaminen ei juurikaan tuota ääntä. Xboxilla kaikki kliksuu ja naksuu, etenkin D-pad. Akunkesto kuitenkin ihan hirveä. Kyllähän tuolla yhden pidemmän pelisession pelaa, mutta aina pitää muistaa ladata, ja akun kunto tulee varmasti jossain vaiheessa ongelmaksi.

Tässä on nyt muutama vuosi menty ilman pleikkaria, joten backlogiakin oli. Aloittelin kuitenkin ensin konsolin mukana tulevalla Astro's Playroomilla. Hauska aikamatka pleikkarin historiaan ja samalla esitellään konsolin toimintoja, lähinnä ohjainta. Ja sen se tekee hienosti. Hyvin kyllä lähti mielikuvitus laukkaamaan, mitä kaikkea tuolla voikaan saada aikaan. 3,5/5. Tuli platinoitua.

Ratchet & Clank (PS4) jäi joskus kesken. Pilvestä löytyi vielä tallennus, mutta päätin aloittaa alusta. Edelleen tosi nätti ja pyörii nykyään myös 60 fps. Maailma tosin on hyvin staattinen. Juuri mikään ei reagoi mihinkään, mutta väliäkös tuolla. Pelinä ihan ok, 3/5. Tämäkin tuli platinoitua.

Horizon Zero Dawnin Frozen Wilds -lisäri oli jäänyt pelaamatta. Emopelin arvosana oli omissa muistikuvissa 4,5/5. Tämä lisäri ei nyt oikein iskenyt. Pelasin vain pari viikkoa ennen kuin tuo 60fps -patchi tuli, joten ruudunpäivitys varmaan osaltaan vaikutti kokemukseen. En myöskään jotenkin nauttinut pelaamisesta samalla tavalla, kuin muistin nauttineeni pääpelistä. Tarinallisesti ei jäänyt sellainen olo, että olisin jänyt jostain paitsi, vaikka olisin jättänyt pelaamatta. Vaikea sanoa, antaisinko 3,5 vai 4/5. Odotukset jatko-osaa kohtaan ehkä jopa hieman laimenivat tämän kokemuksen myötä.

God of War. Takana about 20 tuntia, mutta huhheijaa! Aiemmat olivat ihan ok, ei ihan mun juttu, mutta pelasihan ne kerran läpi. Tämä uusi tyyli on iskenyt ihan kympillä. Hahmo- ja maailmasuunnittelu todella onnistunutta. Taistelumekaniikat toimivat ja peli rytmittyy todella nätisti. Todella vaikea laskea ohjainta, sillä koko ajan tekee mieli seikkailla ja tutkia lisää, tai ihan edetä stoorissa. Näyttää helvetin hyvältä edelleen, ja pyörii 60 fps. Miinusta surkeasti suunnitellusta haarniska- ja varustesäätämisestä. Liikaa aikaa menee valikoissa säätämiseen ja kikkailuun. Peruspeli menee varmaan kevyellä säädöllä, mutta vaikeampia vapaaehtoisia bosseja varten pitänee jo ihan miettiä varusteita. 4,5/5.
7  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Halo Infinite (ja keskustelu Halo-sarjasta yleensä) : 05.08.2021 11:16
Oletteko nähneet jo moninpelibetan materiaalia? Tai kenties jopa ottaneet siihen osaa? Yleisesti tunnutaan olevan sitä mieltä, että Infiniten moninpeli on kuin "Halo 2/3 steroideissa", joka taitaa olla juuri sitä, mitä yhteisö tältä halusikin.

Jonkin verran on tullut katsottua videoita. Tietynlainen paluu juurille on joo huomattavissa, ja ovathan kehittäjät sitä puhuneet yksinpelistäkin. Sarjan moninpelin taso laski siinä Halo 4:n aikaan. Uusi tiimi apinoi vääriä asioita CoDista. Toki CoD:n suosio vei muutenkin pelaajia Halolta, mutta samalla Halo ei enää ihan tuntunut Halolta. Pelailen aina silloin tällöin Master Chief Collectionia netissä, etenkin Halo 2:ta. Nostalgia varmasti vaikuttaa kokemukseen, mutta sellainen tietynlainen yksinkertaisuus vetoaa.

Onko sillä mulle sitten lopulta niin väliä, millainen Halo Infiniten moninpeli on? Tuskin. Ei ole aikaa panostaa niin, että pärjäisi. Katsotaan nyt kuitenkin. Joku hyvä suomalainen peliporukka voisi imaista mukaan peliin ihan eri tavalla. ;D
8  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Xbox - One, Series S/X & Game Pass : 26.07.2021 22:02
Kiitti muistutuksesta! Pitihän se laittaa lataukseen. Näytti videoiden perusteella erittäin nätiltä myös Series X:llä.
9  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: TV hankinta ja tekniikka : 13.05.2021 14:47

Verkkiksessä myös ainakin nuo pari "pienempää" mallia.
10  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 06.05.2021 19:40
Aah niitä aikoja kun päätökset ja valinnat kakaroiden kanssa tuntui yksinkertaisilta ja itsestäänselviltä :) Muistan kun mietin että kakarat eivät välttämättä edes tarvitse tilejä ennen 10v ikää, koska kaikki menee indeksiin tai valkkailen niille itse osakkeita. Nythän oikea totuus, sen tekosyyn takana että en tiedä mitä tekisin, on se että en vain löydä aikaa ja energiaa edes osaketilien perustamiseen. Kun kakarat vihdoin nukkuu ja nurkat siivottu, eikä ole päivätöitä jonossa, sitä vain mieluummin pistää pelit tulille tai katsoo jotain jo katsottua hyväksi havaittua sarjaa.

Pointtina vielä, kaikki asiat on teoriassa niin helppoja.

Niin, totta kai mun on täältä "helppo huudella", kun en oikeasti tiedä, mitä se lapsiarki on. Olen pankissa töissä, niin tiedän kuitenkin sen, että kyllä vanhemmat on päivittäin meihin yhteydessä ja avaavat lapsille rahastosalkkuja yms. Jostain he sen ajan löytävät.

Broidin 2kk vanhalle skidille ollaan tässä lähiviikkoina avaamassa asiakkuutta pankkiin ja siihen kaveriksi rahastosalkku. Siinä on skidillä kyllä aika puolellaan, kun noin ajoissa aloittavat.
11  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 05.05.2021 17:07
Mikä ihmeen lahjavero? Säästätte ihan lasten nimiin. Ymmärsin nyt niin, että avaisitte omiin nimiin vaikka rahastosalkun, jonka lahjoitatte aikanaan lapselle. Sekin on ihan mahdollista, jos teette lahjoitukset osissa kolmen vuoden välein juuri alle lahjaverorajan.

Itsellä ei vielä oo muksuja, mutta jos/kun niitä siunaantuu, säästän ihan suoraan heidän nimiin ainakin rahastoihin. Ehkä osakesäästötilit siihen kylkeen. Aina on riski, ettei muksu osaa rahoja käyttää, mutta onhan siinä aikaa yrittää kasvattaa vastuulliseksi rahan kanssa. Tai sitten tosiaan säästätte omiin nimiin ja aikanaan lahjoittelette juuri alle lahjaverorajan kolmen vuoden välein. Jos näyttää siltä, että rahat menee viinaan ja naisiin, niin rahahanat kiinni.
12  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 16.04.2021 17:31
Vielä en ainakaan Coinbaseen koskenut.

Finanssipuolelta odottelen SPAC-yhtiö Social Capital Hedosophia Holdings VCorp (tickeri: IPOE) yhdistymistä jenkkiläisen digipankki SoFi:n kanssa. Alkuvuodesta julkistettiin, että Q1 aikana tapahtuu, mutta vähän siitä lipsuttiin. Ilmeisesti ollaan loppumetreillä ja yhtä äänestystä vailla.

Kaikenlaisia digipankkeja tuntuu riittävän, mutta SoFilla vaikuttaa olevan koko paletti jo hallussa; tilit, kortit, lainat sekä sijoittaminen ml. kryptot. Monen nuoren suosikki jenkeissä. Monilla muilla, kuten eurooppalaisilla Revolutilla ja N26:lla taitaa olla vasta perus tili + kortti ja jotain sijoitustoimintaa tarjolla. Sellaista kokonaisvaltaista tarjontaa ei oikein taida olla. SoFi nimenomaan haluaa olla one-stop shop. Kaikki samalta "luukulta".

Pankkiala on aika konservatiivinen, mutta jonkinlaista disruptiota tuntuu pinnan alla kuplivan, mihin SoFilla on paikka iskeä. SoFin johtoon on myös haalittu finanssialan huippuosaajia, mikä herättää minussa luottamusta. SoFi myös osti viime vuonna digipankeille alustaa toimittavan Galileon, jota SoFin kilpailijatkin siis käyttävät.

Kun SPAC-diili julkistettiin, oli SoFin valuaatio oli 8,5 miljardin dollarin luokkaa. Merkittävää nousuvaraa, jos kunnianhimoiset tavoitteet onnistuvat.
13  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 10.04.2021 10:41
Ensimmäiseksi tuli mieleen Gamepass NS:lle. Se olisi kova juttu. Mutta en oikein tiedä kuinka se toteutettaisin. Se jäisi väkisinkin raakileeksi M$:n Gamepassista joten... tuskimpa.

Pilvipelaaminen?
14  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 28.03.2021 21:20
Remedyn Controlin läpäisin. Alustana Xbox Series X ja peli pyöri performance-moodissa, eli 60fps. Aiemmat konsoliporttaukset eivät juuri loistaneet, joten panttasin läpäisyn next-gen -päivitettyyn Ultimate Editioniin. Pääpeli ja kaikki lisurit tuli alennuksesta ostettua 20 eurolla. Aika haistapaska-meininki muuten, että aiemmin pelin ja lisurit sisältäneen paketin ostaneet eivät saaneet peliä päivitettyä PS5/Series X -versioon, vaan sitä varten piti ostaa sama setti uusiin Ultimate Edition -kuoriin paketoituna. Syy varmaan julkaisijassa eikä Remedyssä, mutta silti.

Itse pelistä. Federal Bureau of Controlin yliluonnollisessa päämajassa asiat ovat vähän hassusti. Paikalle tulee Jesse Faden pelastamaan päivän, kunhan ensin selvitetään, mitä helvettiä täällä tapahtuu. Meno muistuttaa Alan Wakea, joka vuorostaan haki inspistä Twin Peaksista ja sen sellaisista. Hauskana yksityiskohtana Remedyn aiemmat pelit ja Control jakavat saman maailman. Alan Wakeen varsinkin viitataan paljon. Periaatteessa pidän kaikesta tuollaisesta oudosta ja mystisestä. Samalla kuitenkin ärsyttää, että kaikki on niin korkealentoista, eikä oikein mistään saa tarttumapintaa. Maailma ja kaikki taustajutut ovat mielenkiintoisia, mutta juuri itse pelin tarinan kertominen vähän ontuu. Sama vaivasi Alan Wakea.

Pelimaailma on todella nätti. Siis sekä graafisesti, että taidetyyliltään. Pääasiassa arkkitehtuuri on betonibunkkeria höystettynä todella upeilla ja värikkäillä yksityiskohdilla. Mirror's Edge tulee monin paikoin mieleen. Pelissä on paljon kauniita hetkiä ja paikkoja. Pelimaailma myös tuhoutuu upeasti, kun Jesse ja viholliset räiskivät ja heittelevät kyvyillään tavaroita ympäriinsä. Taisteluiden jälkeen todella näyttää siltä, että täällä on taisteltu. Pyssy on periaatteessa yksi ja sama, joka kykenee muuntautumaan eri muotoihin, jotka vastaavat pistoolia, haulikkoa jne. Jesse saa kaverikseen kykyjä kuten levitaatio ja kyky nostaa ja heittää tavaroita ajatuksen voimalla. Taisteluiden lisäksi kykyjä käytetään kevyissä puzzleissa. Välillä tuli jotain ärsyttäviä äkkikuolemia, kun hahmo jää vähän jumittamaan johonkin maassa makaavaan romuun samalla kun pelihahmoon osuessa räjähtävä vihollinen syöksyy kohti. Ja tietysti vieressä oli vielä jokin räjähtävä esine.

Peli on käytännössä metroidvania. Päämaja aukeaa hiljalleen tutkittavaksi, kun pelaaja saa uusia kykyjä tai kulkukortteja. Peli on rytmitetty hyvin. Missään vaiheessa ei tule puuduttavan pitkiä kohtauksia ja sopivaan tahtiin esitellään uutta, joko alueita tai kykyjä. "Jos nyt vielä hetken", huomasin ajattelevani usein. Parina iltana menikin yöllä kahteen asti pelatessa.

Jos pitäisi arvosana antaa niin 4/5 varmaankin. Suosittelen pelaamaan, jos ei vähän lynchimäinen tarina haittaa ja kiva metroidvaniamaisesti etenevä räiskintäpeli yhtään kiinnostaa.

Seuraavaksi sitten lisäreiden kimppuun. Jälkimmäinen niistä kai antaa vahvoja vihjeitä, ettei Alan Wake ole vielä kuopattu...
15  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Apple : 22.03.2021 13:19
Itsellä on tässä taustalla pieni "foliohattuisuus". Tulee seurailtua paljon uhkia ja töissä kuulee kaiken näköistä, niin annan todella harvalle sovellukselle oikeudet kameraan. Toinen on se että kamerahan vaatii sovellukseltakin tuen. Tiedä sitten, se voi olla ihan hyvälläkin mallilla, en vain tiedä kun en ole edes yrittänyt.

Face ID ei toimi kameralla. Se projisoi infrapunalla kasvoille kymmeniä tuhansia pisteitä, joita se vertaa käyttöönotossa luotuun 3D-malliin kasvoista. Siitä syystä se toimii vaikka pilkkopimeässä.

Mutta jos nyt pelkää antaa luvan kameralle, ehkei tuollainen melko tarkka 3D-malli kasvoista sen turvallisemmalta tunnu. Mitä nyt kuitenkin olen ymmärtänyt, ei sovelluksen tekijä saa haltuunsa Face ID- tai samoin Touch ID -dataa. Tiedot on puhelimeen tallennettu omalle osiolleen erillä muista tiedoista. Sovellus saa sitten tunnistusta tehdessä tiedon, vastasiko kasvot tai sormenjälki puhelimen tiedoissa olevaa.
16  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Apple : 22.03.2021 11:19
Apple ei ole käyttänyt sormenjälkitunnistimia puhelimissaan sen jälkeen, kun se sisällytti Face ID:n laitteisiinsa.
No voi vittu.... Tekee hyvää kun joutuu käyttämään autentikointi softassa sormenjäljen sijasta koodia. Hyvä Apple, hyvä...

Maskiaikakaudella Face ID ei tosiaan pääse loistamaan. Aikaa ennen koronaa Face ID > Touch ID. Tosin Applenkin huhutaan tuovan sormenjälkitunnistuksen näytön alle. Joidenkin huhujen mukaan Face ID kuitenkin jäisi rinnalle, mitä toivon itsekin. Molemmille on paikkansa, mutta enemmän pidän Face ID:stä. Puhelin taskusta ja kasvojen eteen, ja ennen kuin huomaatkaan, on lukitus jo auennut.

Ja jos jollekin oli epäselvää, Face ID:llä voi tehdä ihan kaiken saman kuin sormenjälkitunnistuksella. Lukituksen avaus, pankkisovellukset jne jne. Android-puolella kasvojentunnistus pohjautuu ymmärtääkseni valtaosassa, ellei jokaisessa tapauksessa ihan eri tekniikkaan, minkä vuoksi sillä ei kai ole esim. pankkisovelluksia saanut auki.
17  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: TV hankinta ja tekniikka : 17.03.2021 15:16
Kylläkyllä, mutta kyse ei ollut siitä että sitä 65 tuumaista pitäisi katsoa 40cm päästä kuten katsotte 24" näyttöjä, vaan siitä että näyttö peittää sopivan määrän näkökentästä.

Kylläkyllä. Ja mulla ei siis mitään 24" näyttöä ole, eikä tule. Ihan isolta ruudulta sohvalla istuen pelailen pelini, kun ei nettiräiskintöjä tule oikein enää pelattua.

Varmasti saa millä tahansa näytöllä sen zone-efektin aikaan, kun vaan etäisyys ja peliasento on kunnossa. Broidin luona olen PC:llä pelannut ohjaimella jotain räiskintöjä. Kyllä siinä pienellä näytöllä hyvässä pelituolissa istuen pääsee siihen fiilikseen, josta Epi puhui, mutta ei se ainoa keino tosiaan ole.
18  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: TV hankinta ja tekniikka : 17.03.2021 13:56
Mitäs täällä tapahtuu. Jengi hypettää 20 tuumaisia LCD -näyttöjä suu vaahdossa. Eikös sitä OLEDia voi myös katsoa lähempää?  :)

Isolla ruudulla läheltä katsottuna tulee tennisefekti. Silmä seikkailee ruudulla, jotta saa kuvan kaikesta.
19  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Xbox One : 17.03.2021 09:21
Myös Prey on ilmeisesti low key klassikko, joka on mennyt minulta täysin ohi. Näytti hyvältä, mitä DF:n video eilen katsoin. Bioshockin tyylinen, mutta paljon syvällisemmillä pelimekaniikoilla.

Kyllä! Pelasin syksyllä läpi, ja piti tännekin hehkuttaa. Jäi sitten tekemättä. Erittäin hyvä peli. Pelaaminen oli hauskaa ja todella vapaata. Pelaajalle annetaan tukku työkaluja, joiden avulla pitää tarina luovia läpi. Tyyli melko vapaa.
20  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 20.02.2021 16:10
Mietteitä, jääkö teillä pelit kesken ja miksi?

Jää. Pelejä on liikaa ja liian helposti saatavilla. Game Passista on niin helppo ottaa jotain kokeiltavaksi + alennuksesta tulee ostettua pelejä, joita joskus haluaa pelata. Oon nyt kyllä yrittänyt skarpata ja pelaan loppuun asti aloittamani pelit, enkä osta uusia, vaikka halvalla saisi. Tulee se joskus uudelleenkin alennukseen ja kenties vaikka Game Passiin. Toki jos peli on ihan paska, en sitä väkisin ala pelaamaan. Paljon tulee pelattua "ihan OK" -pelejä, joissa ei kuitenkaan sellaista maagista imua pelin pariin. Monesti on fiilis, ettei nyt huvittaisi jatkaa sellaista peliä, mutta kun vaan aloittaa, niin kyllähän siinä taas vierähtää tunteja.

Last of Us 2 on viimeisin peli, jota en vaan voinut jättää kesken tai olla ajattelematta peliä, kun tein jotain muuta. Siitä syystä menikin se noin 30 tuntia pelin parissa ihan muutamassa päivässä. Luigi's Mansion 3 ja Super Mario Odyssey varmaan sitä edeltävät, eli pitäisi varmaan useammin pelata Nintendon pelejä.  :lol: Pikmin 3:akin aloittelin. Pelasin heti putkeen aika monta tuntia, mutta sitä tuli pieni tauko ja palasin pelaamaan jotain muuta.
21  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 27.01.2021 18:25
Uskalsin hetkeksi laittaa vajaa pari tonttua. + 25%.

Pääsinpä hetkeksi osaksi tätä ilmiötä.
22  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 20.01.2021 07:40
HBO Max taitaa tulla Eurooppaankin syksyllä. En oo HBO Nordicia vähään aikaan tilannut. Jaksan odottaa tuota Maxia.

https://www.broadbandtvnews.com/2020/12/03/hbo-max-to-expand-into-europe-by-the-second-half-of-2021/
23  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: TV hankinta ja tekniikka : 11.01.2021 15:30
Nice. Makkaritelkkariksi voisi tuollaisen hommata. Tänään illalla taitaa olla LG electronicsin CES-tilaisuus. Odotettavissa mm. uusia telkkareita. Saa nähdä, laskeeko hinnat, kun LG Displaylla pitäisi olla uusi tehdas, joka tuplaa tuotannon.
24  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 06.01.2021 15:15
Itelläni on pörssistä sertifikaatteja, jotka seuraavat kohde-etuuden kehitystä. Lähinnä vaivattomuuden vuoksi. Olen laiska.
25  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Xbox One : 05.01.2021 18:49
https://youtu.be/WIHAqCQL-g8

Tuolla videolla jossain 2:30 kohdassa kuuluu aika hyvin se ääni, joka konsolin tuulettimesta ilmeisesti tulee. Kuulokkeet päällä tuskin kuulee, mutta ilman niitä varmaan aika rasittava. Mulla aikanaan eka Xbox alkoi jossain vaiheessa pitämään samanlaista ääntä. Niin rasittavalla taajuudella tuli, ettei sitä voinut olla huomaamatta. En ole PS5:n vastaavaa ääntä livenä kuullut, mutta kyllä muakin mietityttäis konsolin osto tässä vaiheessa.

En nyt laittaisi ”autistien” piikkiin tätä. On tuosta sen verran raportoitu. Snake ainakin tietää TT-2k aka. Tontsan, jonka konsoli piti samaa ääntä. Netin salapoliisit olivat kai jäljittäneet ongelman johonkin tiettyyn tuulettimeen. Konsoleita avaamalla on selvinnyt, että Sony on käyttänyt useampaa valmistajaa.

Ilman tuota tiettyä ääntä on konsoli varmasti hiirenhiljainen, kuten Xbox Series -konsolit.

Edit: jaha, sieltä tulikin ihan kokemuspohjaa.
26  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Xbox One : 01.01.2021 15:14
Jos perut ostoksen niin Verkkis palauttaa rahat kortille, jolla ostos tehtiin. Jos lasku on jo maksettu ja luotolle tulee liikasuoritus, voit pyytää pankkiasi siirtämään sen tilille. Todennäköisesti lähestyvät sinua itse jossain vaiheessa.
27  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: The Mandalorian : 19.12.2020 11:17
Holy shit tosiaan. ”Voiko se olla..? Pakko sen on olla... Mutta miten..? On se. On se!”

Kai katsoitte myös kohtauksen lopputekstien jälkeen?  :)
28  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 30.11.2020 07:36
Digi-onlyssa on joo se huono puoli, että ei pääse heti pelaamaan jotain 100 gigan peliä. Jos se fiilis iskee kesken työpäivän, voi ainakin konsoleilla laittaa pelin latautumaan lepotilassa olevaan konsoliin. Ihan hyvin olen all-digitalilla pärjännyt jo pitkään.
29  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: TV hankinta ja tekniikka : 23.11.2020 13:36
Mäkin näytin ensin rullamitalla sen telkkarin koon ja siitähän pelko liian suuresta telkkarista lähti. Toki mulla oli liikkeessä se fiilis, että voisihan sitä isommankin ostaa...
30  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: TV hankinta ja tekniikka : 22.11.2020 13:42
Ai ai, kuumottais kans 65” OLED. Pakko kyllä venata vuosi, että uusi koti on valmis. Nykyiseen ei kuusvitonen mahtuisi. Tyttöystävää kauhistutti ajatus niin isosta telkkarista, joten käytiin tänään Powerissa livenä katsomassa. Huojentava viesti: ”Ei se nyt niin iso ole”, lause jota en onneksi muissa asiayhteyksissä kuule, joten ostopäätös vuoden päähän on sinetöity.
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 84
Pelaajalauta 2007-2022
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines