Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 10 11 12 13 14 [15]
Tulostusversio
Aihe: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy?  (Luettu 159352 kertaa)
Vs: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? « Vastaus #420 : 02.03.2024 20:49 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Juu on sinne passitiedot annettava. Kerran piti uudestaankin lähettää, kun tiedot vanhenivat.

Revolutin kautta saa myös yhden ilmaisen osakeoston kuukaudessa. Aiemmin oli kolme, nyt enää yksi. Lisää saa maksullisilla jäsenyyksillä, jotka ovat ihan hyviä ja hintansa arvoisia, jos kaiken keskittäisi Revolutiin. Saa siis toki muutakin kuin lisää ”ilmaisia” osakeostoja.

Itse kuukausisäästän Revolutissa iSharesin maailma indeksi ETF:ään. Sitten on kryptoja ja lähes 4%:n korollisia tilejä. Korko maksetaan päivittäin. Revolut tekee kyllä paljon juttuja oikein. Vähän kuin Euroopan oma SoFi.

Jos liitytte Revolutiin kutsulinkkini kautta niin saan 60€. Jottei mene ”affi-ruinaamiseksi”, pistetään rahat 50/50 jakoon.  ;)


« Viimeksi muokattu: 02.03.2024 20:54 kirjoittanut Kabanossi »
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? « Vastaus #421 : 03.03.2024 09:20 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili No eipä ole maailma vieläkään siis valmis...

Ja siis tunnistus pitää varmasti olla. Muistaakseni on ihan Euroopan pankkien laajuinen laki, että pankkikäyttäjät pitää tunnistaa ja tietoja pitää säilyttää 10v irtisanomisen jälkeenkin. Viimeisestä en tosin ole varma onko vain Suomessa oleva laki. Uskoisin että pankkilait pätee aika hyvin Briteissäkin vaikka ei enää EU:ssa olekaan.
Vähän vilkasin saitilta niin pankkilisenssi löytyy EEA:lle (European Economic Area) niin varmaan aika samat säädökset. Vaikka jostain syystä onkin saanut sen Liettuan pankin kautta... :rollaus:

Ja siis digitaalisia ns. vahvoja tunnistustapoja alkaa olemaan saatavilla ulkomaillakin. Mm. Signicat tarjoaa ihan maailmanlaajuisesti tunnistus mahdollisuuksia joihin kuuluu Suomessakin käytössä olevat vahvat tunnistustavat. Eli pankit ja mobiilivarmenne. Muistaakseni sieltä löytyy Baltian maidenkin tunnistus tapoja, niin toivoa olisi ollut. Esim. Norwegian bank (joka on Norjasta, luonnollisesti) tarjoaa Signicatin kautta suomalaisille vahvan tunnistuksen.

Monet verkossa taitavat edelleen pyytää tunnistustietoja tai asiakirjoja sähköpostilla. Joka taitaa olla jo GDPR:n vastaista. En tiedä onko passikopion lähetyskään ihan oikein, koska mitään henkilökohtaista tietoa, mikä ei ole välttämättä tarpeen, ei saa säilyttää. Eli jos dataa ei tarvi, sitä ei saa säilyttää, periaatteessa ei edes pyytää.

EU:ssa on menossa pilotti digitaalisen identiteettilompakon käyttöön joka taisi käynnistyä Suomessakin viime vuonna, josta voisi tulla yrityksillekin hyvä työkalu. Pikku hiljaa siis. Oikeastihan tämä tulee reipas 10v myöhässä, mutta tuleehan vihdoin kuitenkin. Ehkä hetuistakin tunnistusvälineenä päästäisi eroon seuraavan vuosikymmenen jälkeen.


« Viimeksi muokattu: 03.03.2024 17:12 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 10 11 12 13 14 [15]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines