Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 84
31  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Apple : 22.03.2021 11:19
Apple ei ole käyttänyt sormenjälkitunnistimia puhelimissaan sen jälkeen, kun se sisällytti Face ID:n laitteisiinsa.
No voi vittu.... Tekee hyvää kun joutuu käyttämään autentikointi softassa sormenjäljen sijasta koodia. Hyvä Apple, hyvä...

Maskiaikakaudella Face ID ei tosiaan pääse loistamaan. Aikaa ennen koronaa Face ID > Touch ID. Tosin Applenkin huhutaan tuovan sormenjälkitunnistuksen näytön alle. Joidenkin huhujen mukaan Face ID kuitenkin jäisi rinnalle, mitä toivon itsekin. Molemmille on paikkansa, mutta enemmän pidän Face ID:stä. Puhelin taskusta ja kasvojen eteen, ja ennen kuin huomaatkaan, on lukitus jo auennut.

Ja jos jollekin oli epäselvää, Face ID:llä voi tehdä ihan kaiken saman kuin sormenjälkitunnistuksella. Lukituksen avaus, pankkisovellukset jne jne. Android-puolella kasvojentunnistus pohjautuu ymmärtääkseni valtaosassa, ellei jokaisessa tapauksessa ihan eri tekniikkaan, minkä vuoksi sillä ei kai ole esim. pankkisovelluksia saanut auki.
32  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: TV hankinta ja tekniikka : 17.03.2021 15:16
Kylläkyllä, mutta kyse ei ollut siitä että sitä 65 tuumaista pitäisi katsoa 40cm päästä kuten katsotte 24" näyttöjä, vaan siitä että näyttö peittää sopivan määrän näkökentästä.

Kylläkyllä. Ja mulla ei siis mitään 24" näyttöä ole, eikä tule. Ihan isolta ruudulta sohvalla istuen pelailen pelini, kun ei nettiräiskintöjä tule oikein enää pelattua.

Varmasti saa millä tahansa näytöllä sen zone-efektin aikaan, kun vaan etäisyys ja peliasento on kunnossa. Broidin luona olen PC:llä pelannut ohjaimella jotain räiskintöjä. Kyllä siinä pienellä näytöllä hyvässä pelituolissa istuen pääsee siihen fiilikseen, josta Epi puhui, mutta ei se ainoa keino tosiaan ole.
33  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: TV hankinta ja tekniikka : 17.03.2021 13:56
Mitäs täällä tapahtuu. Jengi hypettää 20 tuumaisia LCD -näyttöjä suu vaahdossa. Eikös sitä OLEDia voi myös katsoa lähempää?  :)

Isolla ruudulla läheltä katsottuna tulee tennisefekti. Silmä seikkailee ruudulla, jotta saa kuvan kaikesta.
34  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Xbox One : 17.03.2021 09:21
Myös Prey on ilmeisesti low key klassikko, joka on mennyt minulta täysin ohi. Näytti hyvältä, mitä DF:n video eilen katsoin. Bioshockin tyylinen, mutta paljon syvällisemmillä pelimekaniikoilla.

Kyllä! Pelasin syksyllä läpi, ja piti tännekin hehkuttaa. Jäi sitten tekemättä. Erittäin hyvä peli. Pelaaminen oli hauskaa ja todella vapaata. Pelaajalle annetaan tukku työkaluja, joiden avulla pitää tarina luovia läpi. Tyyli melko vapaa.
35  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 20.02.2021 16:10
Mietteitä, jääkö teillä pelit kesken ja miksi?

Jää. Pelejä on liikaa ja liian helposti saatavilla. Game Passista on niin helppo ottaa jotain kokeiltavaksi + alennuksesta tulee ostettua pelejä, joita joskus haluaa pelata. Oon nyt kyllä yrittänyt skarpata ja pelaan loppuun asti aloittamani pelit, enkä osta uusia, vaikka halvalla saisi. Tulee se joskus uudelleenkin alennukseen ja kenties vaikka Game Passiin. Toki jos peli on ihan paska, en sitä väkisin ala pelaamaan. Paljon tulee pelattua "ihan OK" -pelejä, joissa ei kuitenkaan sellaista maagista imua pelin pariin. Monesti on fiilis, ettei nyt huvittaisi jatkaa sellaista peliä, mutta kun vaan aloittaa, niin kyllähän siinä taas vierähtää tunteja.

Last of Us 2 on viimeisin peli, jota en vaan voinut jättää kesken tai olla ajattelematta peliä, kun tein jotain muuta. Siitä syystä menikin se noin 30 tuntia pelin parissa ihan muutamassa päivässä. Luigi's Mansion 3 ja Super Mario Odyssey varmaan sitä edeltävät, eli pitäisi varmaan useammin pelata Nintendon pelejä.  :lol: Pikmin 3:akin aloittelin. Pelasin heti putkeen aika monta tuntia, mutta sitä tuli pieni tauko ja palasin pelaamaan jotain muuta.
36  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 27.01.2021 18:25
Uskalsin hetkeksi laittaa vajaa pari tonttua. + 25%.

Pääsinpä hetkeksi osaksi tätä ilmiötä.
37  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 20.01.2021 07:40
HBO Max taitaa tulla Eurooppaankin syksyllä. En oo HBO Nordicia vähään aikaan tilannut. Jaksan odottaa tuota Maxia.

https://www.broadbandtvnews.com/2020/12/03/hbo-max-to-expand-into-europe-by-the-second-half-of-2021/
38  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: TV hankinta ja tekniikka : 11.01.2021 15:30
Nice. Makkaritelkkariksi voisi tuollaisen hommata. Tänään illalla taitaa olla LG electronicsin CES-tilaisuus. Odotettavissa mm. uusia telkkareita. Saa nähdä, laskeeko hinnat, kun LG Displaylla pitäisi olla uusi tehdas, joka tuplaa tuotannon.
39  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 06.01.2021 15:15
Itelläni on pörssistä sertifikaatteja, jotka seuraavat kohde-etuuden kehitystä. Lähinnä vaivattomuuden vuoksi. Olen laiska.
40  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Xbox One : 05.01.2021 18:49
https://youtu.be/WIHAqCQL-g8

Tuolla videolla jossain 2:30 kohdassa kuuluu aika hyvin se ääni, joka konsolin tuulettimesta ilmeisesti tulee. Kuulokkeet päällä tuskin kuulee, mutta ilman niitä varmaan aika rasittava. Mulla aikanaan eka Xbox alkoi jossain vaiheessa pitämään samanlaista ääntä. Niin rasittavalla taajuudella tuli, ettei sitä voinut olla huomaamatta. En ole PS5:n vastaavaa ääntä livenä kuullut, mutta kyllä muakin mietityttäis konsolin osto tässä vaiheessa.

En nyt laittaisi ”autistien” piikkiin tätä. On tuosta sen verran raportoitu. Snake ainakin tietää TT-2k aka. Tontsan, jonka konsoli piti samaa ääntä. Netin salapoliisit olivat kai jäljittäneet ongelman johonkin tiettyyn tuulettimeen. Konsoleita avaamalla on selvinnyt, että Sony on käyttänyt useampaa valmistajaa.

Ilman tuota tiettyä ääntä on konsoli varmasti hiirenhiljainen, kuten Xbox Series -konsolit.

Edit: jaha, sieltä tulikin ihan kokemuspohjaa.
41  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Xbox One : 01.01.2021 15:14
Jos perut ostoksen niin Verkkis palauttaa rahat kortille, jolla ostos tehtiin. Jos lasku on jo maksettu ja luotolle tulee liikasuoritus, voit pyytää pankkiasi siirtämään sen tilille. Todennäköisesti lähestyvät sinua itse jossain vaiheessa.
42  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: The Mandalorian : 19.12.2020 11:17
Holy shit tosiaan. ”Voiko se olla..? Pakko sen on olla... Mutta miten..? On se. On se!”

Kai katsoitte myös kohtauksen lopputekstien jälkeen?  :)
43  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 30.11.2020 07:36
Digi-onlyssa on joo se huono puoli, että ei pääse heti pelaamaan jotain 100 gigan peliä. Jos se fiilis iskee kesken työpäivän, voi ainakin konsoleilla laittaa pelin latautumaan lepotilassa olevaan konsoliin. Ihan hyvin olen all-digitalilla pärjännyt jo pitkään.
44  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: TV hankinta ja tekniikka : 23.11.2020 13:36
Mäkin näytin ensin rullamitalla sen telkkarin koon ja siitähän pelko liian suuresta telkkarista lähti. Toki mulla oli liikkeessä se fiilis, että voisihan sitä isommankin ostaa...
45  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: TV hankinta ja tekniikka : 22.11.2020 13:42
Ai ai, kuumottais kans 65” OLED. Pakko kyllä venata vuosi, että uusi koti on valmis. Nykyiseen ei kuusvitonen mahtuisi. Tyttöystävää kauhistutti ajatus niin isosta telkkarista, joten käytiin tänään Powerissa livenä katsomassa. Huojentava viesti: ”Ei se nyt niin iso ole”, lause jota en onneksi muissa asiayhteyksissä kuule, joten ostopäätös vuoden päähän on sinetöity.
46  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) : 14.11.2020 08:45
Mutta kun se ei edes mene noin. Xbox Series X -versio toimii myös Xbox Onessa, ja siinäkin kannessa lukee Xbox Series X / Xbox One.

Ai se menee noin.  :lol:

Mutta siis jos siis kannen muoviosassa lukee Xbox One, on se siis Xbox One -versio, joka toimii BC:n kautta myös Series X:llä? Jos lukee pelkkä Xbox, toimii se kaikilla Xboxeilla Onesta eteenpäin ja Series X:lle vielä erikseen optimoituna?

Mä nyt taas en ymmärrä, miksei tässäkin ole voitu lähteä mukaan Smart Deliveryyn, jos kuitenkin on olemassa versio, joka toimii Series X:lle optimoituna ja siitä huolimatta myös vanhalla Onella... Tappaisivat vaan tuo One-brändin.
47  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) : 14.11.2020 08:05
Onhan toi paska tapa julkaista pelejä ja ei ihmekään, että tulee hutiostoksia.

Mutta onhan tossa järkevä logiikka. On Xbox One -versio, joka toimii myös Xbox Series -konsoleilla. Sitten on Xbox-versio, joka on vain Series-konsoleille.

On toi toki sekavaa niin kauan kuin Xbox One -brändiä ylläpidetään.
48  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) : 13.11.2020 13:41
Ajan kanssahan ne erot syntyvät. Eipä julkaisussa olevasta cross-gen pelistä kannata mitään päätellä. Hyviä konsoleita molemmat. Molemmilla mahdollista hyvin pyörivät ja graafisesti näyttävät pelit.
49  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) : 13.11.2020 12:12
Onko täällä ketään meikäläisen lisäksi, jolle on tulossa PS5 nyt julkaisussa vai hakiko kaikki Xboxin jo?

Ei ole tulossa, mutta olinhan mä Boxinkin kanssa liikkeellä vasta julkaisupäivänä. Saatan yrittää jostain saada julkkaripäivänä tilattua, mutta kun haluaisin sen Digital Editionin. Citymarketiin taisi tulla vaan levyasemallista.
50  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) : 10.11.2020 21:57
Vajaan tunnin ehdin uudella Series X:llä leikkimään. Kaikki tuntuu niin tutulta, kun käyttis on sama kuin Xbox Onella. Tavallaan kiva, mutta toisaalta harmi. Yleensä uudella sukupolvella on mennyt alku ihastellessa ja ihmetellessä uutta käyttistä ja toimintoja. Ei ihan tullut sitä aiemmin koettua next-gen -fiilistä tämän Series X:n kanssa.

Pelien takia nämä uudet konsolit kuitenkin ostetaan. Kuten kaikki tietävät, julkaisussa ei mitään yksinoikeuksia ole tarjolla, mutta toimivathan ne pelattavissa olevat huomattavasti paremmin. Hetken nautin Assassin's Creed Valhallan tarkasta kuvasta ja sulavasta ruudunpäivityksestä. Ja onhan se makeeta, kun lepotilasta saa alle 10 sekunnissa bootattua konsolin ja jatkettua peliä siitä mihin viimeksi jäi.

Nyt vaan niitä pelejä pelejä pelejä.  :)
51  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) : 10.11.2020 10:32
Voi olla, että nuo aamulla myydyt 99 kappaletta kummitteli varastosaldoissa.

Mieli on heikko, joten kävinpä aamulla hakemassa omankin konsolin tuosta joukosta. Kaveriksi Assassin’s Creed Valhalla. Next-gen voi alkaa.  8)
52  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 09.11.2020 18:30
En harrasta, mutta nyt jos jollain oli Pfizeria salkussa saattoi olla askeleen lähempänä topicin otsikon mukaista tavoitetilaa. :)

Eihän tuo ole kuin vajaa 10% nousussa tällä hetkellä. Tesla-omistajana perus päivänousuja.  8) (Ja laskuja).
53  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) : 08.11.2020 17:02
Just kävin leffakokoelmaa läpi, ja oisko alle 10 leffaa ollut, joita ei diginä saa. Loput ajattelin pistää myyntiin. Valtaosa kokoelmasta Disneyn klassikoita, jotka nyt tietysti löytyvät Disney+:sta. Kaipa sitä voi luottaa niiden pysyvän siellä "ikuisesti".

Aika paljon leffoja on myös tullut ostettua iTunesista. Siellä on usein hyviä tarjouksia. Moni on sen jälkeen ilmaiseksi päivitetty 4K-versioiksi. Jotain leffoja on vedetty syystä tai toisesta myynnistä, mutta kokoelmissani ne ovat edelleen ja pystyn niitä kyllä katsomaan.

Series X:ssä on pakostakin levyasema, joten jos leffaa levyltä haluan katsoa, niin sillä mennään. Sonylla on tosin aina ollut parempi softa mediatoistossa. Xboxilla kaikki tuntuu jotenkin "raskaalta".
54  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) : 07.11.2020 13:52
Microsoftilla on myös tilanne, jossa moni skippasi viime (vai vielä kuluvassa..?) genissä heidän konsolinsa. Uusi konsoli + Game Pass -kombolla pääsee pelaamaan kaikkia pelaamatta jääneitä Xboxin yksinoikeuksia + kaikkea muuta siihen päälle. Se onkin sitten toinen juttu, että kiinnostaako ne Xboxin yksinoikeudet.

Mulla jäi tää PS4/Xbox One -geni vähän kesken erinäisistä syistä, mutta kesällä hommattu Xbox One X + Game Pass Ultimate on hyvin paikannut tilannetta. Tuolla yhdistelmällä voisi mennä vielä vaikka kuinka pitkään, mutta olen ajatellut hypätä seuraavaan sukupolveen ensi kesän lopulla, kun muutetaan rakenteilla olevaan asuntoomme. Siinä samassa tulee päivitettyä muutakin laitteistoa. PS4:lta on jäänyt pelaamatta mm. God of War ja Spiderman, joten Pleikkari houkuttaisi hommata ekana. Järkisyyt sanoisi, ettei One X:ää kannata vaihtaa Series X:ään ennen jotain oikeasti kiinnostavaa peliä. Itseni tuntien myös Series X tulee varmaan hommattua jo ensi vuonna, niin voi pelailla niitä vanhempia pelejä paremmin toimivana.

Meinaako porukka hommata pleikkarista digi- vai levyasemaversion? Itse ajattelin siirtyä kunnolla digiin. Pleikkarilla tulee varmaan pelattua vaan ne muutamat yksinoikeudet /vuosi, ja todennäköisesti ne tulee kuitenkin hommattua PS Storesta, joten turha maksaa levyasemasta extraa.
55  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 01.11.2020 12:49
Kannattaisko HeinZinkin vaan keskittyä tunkemaan sitä rahaa indeksi- ja ETF-rahastoihin, sen sijaan että yrittää arvailla noita pörssin liikkeitä?

Todennäköisesti, kuten lähes kaikkien muidenkin. Onhan se tietysti tylsää, minkä vuoksi tulee itsekin harrastettua osakepoimintaa indeksisijoittamisen kyljessä. Jos ei indeksille pärjää, kannattaa se treidaus unohtaa.
56  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Apple : 17.10.2020 12:49
Sitten on meitä, jotka ennen vaihtoivat puhelinta melkeinpä joka vuosi, mutta mulla on edelleen iPhone X, joka on vuodelta 2017. Enkä ajatellut tänäkään vuonna vaihtaa uudempaan. X tuntuu Face ID:n ja eleohjauksen vuoksi edelleen modernilta, eikä tätä seuraavissa malleissa ole tullut muuta kuin tehoa ja parempia kameroita. Tämä iPhone X toimii edelleen ihan hemmetin ripeästä, joten käyttäminen ei vituta. Vaihdetaan sitten kun puhelimen käyttö alkaa tulla mun ja haluamani tekemisen väliin. Niin kauan on hyvä, kun puhelimen olemassaoloa, tai sen rajoituksia ei huomaa.

Työpuhelimena mulla on vuotta uudempi iPhone Xr, joka ei edes tunnu nopeammalta. Se on mun mielestä jopa huonompi puhelin LCD-näyttönsä vuoksi.
57  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) : 21.09.2020 18:07
Ei munkaan pelimakuun osu suoraan, mutta kyllähän tuosta valikoimista löytyy paljon pelaamisen arvoista. Mielenkiintoinen peliliike silti. Toistaiseksi pelejä enemmän kiinnostaa, jäikö tämä viimeiseksi ostoksi, mitä Sony tekee, miten Sony-fanit tähän reagoivat, lähteekö MS:n ostamista studioista avainhenkilöitä jne.

Edit: No Scarf sieltä pisti jo esimerkkiä odotetusta reaktiosta.  :lol:

Molemmat konsolit ostan, niin eipä tämä mun elämään vaikuta.
58  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) : 21.09.2020 16:24
https://news.xbox.com/en-us/2020/09/21/welcoming-bethesda-to-the-xbox-family/

Microsoft meni sitten ostamaan Zenimaxin. Bethesda yms jatkossa MS:n tallissa.

Ja kaikki tietysti Game Passiin.  8)
59  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: Finngamerin pelimiitti 29: The Third Place : 19.09.2020 22:40
Joko siellä on homosteltu?

Minä ja Gba.
60  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti 29: The Third Place : 19.09.2020 14:36
Laitoin GBA:lle viestiä, etten ehdi tuohon 15:15 Masalassa olevaan junaan. Mies sekoillut itsekin, ja aikoi olla Huopalahdessa vasta silloin. Eli me tullaan 15:18 Huopalahdesta lähtevällä junalla.  :lol:
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 84
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines