Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 84
121  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti 28 : 02.05.2018 21:49
Nojuu. Edellisestä kerrasta onkin aikaa. Kalenteri näyttää tyhjää. Asun nykyään Vantaalla, joten pääsee kerrankin yöksi kotiin.
122  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Apple : 24.03.2018 13:23
Ensifiilikset AirPodseista: holy fucking shit!

Allekirjoitan. Pitkään emmin, sillä kuten olen aiemmin sanonut, eivät langalliset Applen kuulokkeet ole ikinä pysyneet korvissani. Monet kuitenkin sanovat AirPodsien pysyvän korvissa paremmin, vaikka muotoilu on ihan sama. Johtuu ilmeisesti siitä, että ovat hieman raskaammat eikä piuhasta tule vetoa.

Telialta tuli eilen sähköpostiin synttäreiden kunniaksi alekoodi, jolla sai -15% tarvikkeista. Laitoin sitten AirPodsit tilaukseen ja tänään aamulla sain hakea pakettiautomaatista. Kappas keppanaa. Nehän pysyvät korvissa! Hypin, pompin, juoksin ja kallistelin päätä kuin mikäkin hullu, eikä mikään saanut niitä putoamaan korvistani. Aivan mahtavaa.
123  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Kirby Star Allies | Syömissimulaattori : 14.03.2018 10:31
Testasin demoa eilen. Onneksi sellainen oli laitettu tarjolle, sillä muuten olisin saattanut ostaakin pelin. Zeldan vastapainoksi olisi kiva pelata jotain vähän kevyempääkin. Kirbystä ei siihen ollut, enkä oikeastaan tiedä miksi. Ei vaan sytyttänyt. Jätin demon vielä laitteelle ja annan sille vielä yhden mahdollisuuden.
124  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 13.03.2018 13:54
Kova on Barkovin ja Laineen veto. En olisi ikinä uskonut että liput menee näin nopeasti. Toki hyvään aikaan tullu myyntiin kun Laine on kokoajan otsikoissa. Mutta silti, yllätyin. Varsinkin kun lippujen hinnat on mielestäni luokkaa pirusti.

Maksukykyistä kansaa kyllä löytyy. Osa meni tietysti trokareille.
125  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 12.03.2018 09:30
Mietin pitkään, mutta jokainen kaveri dumasi ajatuksen niin pahasti etten sitten ostanut lippuja. Pitäisi pari sataa pulittaa että pääsisi hyville paikoille. Piippyhyllyltä lätkästä katoaa se jokin ja kiekon seuraaminen on tuskaa. Hienoa kyllä että pelaavat Helsingissä, mutta hinta on liian suolainen yhdestä matsista itselle.

Eipä tarvitse mennä itsekään. Sunnuntaina luin, että Samsung-tilin kautta on saanut ennakko-ostaa lippuja, mutta se mahdollisuus päättyi jo lauantaina. Netistä luin, että suurin osa oli kai myyty jo tuota kautta, kun sana lähti leviämään. Tänään aamulla olin heti ysiltä Ticketmasterin sivuilla, mutta hajapaikkoja enää jäljellä.
126  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 11.03.2018 00:03
Hienoa!

Onko moni menossa marraskuussa katsomaan Patea ja Barkovia Hartwallille? Halvimmat liput 89€, mikä on aika paljon, mutta toisaalta ei sitä maailman parasta lätkää kovin usein tuoda kotinurkillemme. Itse ajattelin ainakin toiseen matsiin hommata lipun.
127  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet : 09.03.2018 13:55
Se on jännää, miten Crash edelleen mielletään jotenkin Sonyn laitteiden peleiksi, vaikka ylivoimaisesti suurin osa Crash-peleistä on tullut myös muille laittelle. Yhdeksän kappaletta löytyy jo Nintendon laitteille ennen tätä trilogya.

Ne tunnetuimmat, eli 1-3 ja CTR, ovat kuitenkin tulleet vain Sonyn konsoleille. En usko kenenkään pahastuvan, jos ainoastaan nuo saavat remaster-käsittelyn.

Direct sisälsi hyviä julkistuksia. Switch on lähdössä hienoon lentoon. Toivottavasti muutkin kuin Nintendon pelit myyvät, niin saadaan niitä jatkossakin lisää. South Parkin taidan ostaa, sillä pidin ensimmäisestä osasta. Hyvin tavoitettu South Park -fiilis.

Luigi's Mansionin olisin minäkin halunnut Switchille, mutta ehkä joskus. Ainakin sarja on Nintendolle edelleen olemassa.
128  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 05.03.2018 10:04
Kabanossi tuolla Instan puolella mainostelikin Vanity FAirin Oscar äänestystä ja oli itse jonkun betsinkin ottanut siitä.

Juu, avopuolison kanssa lyötiin ravintolaillallisesta vetoa. Aamulla ennen tarkistusta lisättiin panokseen vielä liput voittajan valitsemaan elokuvaan. Voittohan sieltä tuli yhden pisteen turvin.  8) Pitää kai tuo Three Billboards käydä katsomassa.
129  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Näytä valokuvasi! : 06.02.2018 16:24
Niin ja sori. Ehkä ensi kerralla luovutan ennen kuin alan kyselemään. Onhan se kuitenkin aika vitun typerää 2010 -luvulla.

Mieltään ei kuitenkaan tarvitse pahoittaa. En ole minäkään kuullut, että joku kaipaa Instagramia PC:lle. Eihän sitä saa edes iPadille, mikä todistaa, että sovellus on täysin puhelinkäyttöön suunniteltu. Ja siinä se onnistuukin hyvin. Kaikki latautuu nopeasti jne.

Jos kuviaan sinne haluaa tietokoneeltaan, niin keinoja kyllä on. Täällä niitä hyviä vinkkejä jo jaettiinkin.
130  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 30.01.2018 10:27
HBO:n Handmaid's Talen yhdeksän ensimmäistä jaksoa katsottu, illalla sitten ensimmäisen kauden viimeinen jakso. Huhtikuussa alkaa toinen kausi.

Sarja sijoittuu johonkin lähitulevaisuuden Yhdysvaltoihin, jonka uskonnolliset hörhöt ovat ottaneet haltuun. Maailmaa vaivaa syntyvyysongelma, ja tämä Jaakobin pojat -ryhmittymä ottaa ohjat omiin käsiin. Presidentti ja hallitus kumoon, kansalle tiukka kuri, perinteiset arvot ja naisilta kaikki oikeudet pois. Ne harvat hedelmälliset naiset valjastetaan synnytyskoneiksi.

Parhaimpia sarjoja vähään aikaan. Hyvä tunnelma ja mielenkiintoinen dystopinen tarina. Tapahtumat etenevät rauhallisesti, ja katsojalle paljastetaan sopivin väliajoin, mitä on tapahtunut. Näyttelijävalinnatkin onnistuneita. Vahva suositus.

Jostain syystä nämä dystopiset tarinat kiinnostavat meikäläistä. Onko heittää hyviä leffa-, sarja- tai kirjasuosituksia?
131  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 23.01.2018 18:13
https://www.trueachievements.com/n31240/all-future-microsoft-titles-to-launch-as-part-of-xbox-games-pass

Kaikki tulevat Microsoftin julkaisemat Xbox-pelit tulevat julkaisupäivänä Xbox Game Passin tilaajien pelattavaksi. Xbox Game Pass on siis 10€/kk maksava palvelu, joka sisältää yli sata peliä ja jatkossa siis myös nuo Microsoftin julkaisemat pelit heti julkaisupäivästä alkaen.

Ihan hyvä muutos, jos sattuu Xboxilla pelaamaan ja Microsoftin julkaisemat pelit kiinnostavat. Kahden täysihintaisen pelin hinnalla kattaa koko vuosimaksun. Kaupan päälle tietysti palvelusta löytyvät vanhat pelit. Valikoimasta tai sen laajenemistahdista ei hajuakaan.
132  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Super Mario Odyssey : 21.12.2017 15:32
Lopputekstit nähty ja pian 400 kuuta kerättynä. Huikea peli kyllä. Super Mario 3D World oli hyvä, mutta tarjosi kuitenkin aika vähän vaihtelua. Odyssey on ollut paljon monipuolisempi. Jokainen maailma on ollut tarpeeksi erilainen, ja hatulla kaapattavilla hahmoilla on saatu vielä lisää monipuolisuutta. Katsotaan, minkä verran jaksan kuita ja kolikoita keräillä. Aikamoinen urakka, mutta onneksi on Toad ja papukaija auttamassa. Ja Cappykin kertoo, onko luolastosta jo löydetty kaikki, vai kannattaako vielä koluta. Eipä neuvoista ja koordinaateista huolimatta meinaa aina kuut löytyä ilman turhautumista. Onneksi kerättävää riittää ja voi hetkeksi mennä toiseen maailmaan. Toisinaan se ratkaisu löytyykin sieltä...

Olen tällä hetkellä kokonaan ilman telkkaria, joten pelasin koko pelin läpi käsikonsolimoodissa. Toimi oikein hyvin, mitä nyt välillä tuntui hikinen peukalo lipsuvan pieneltä tatilta. On tuo Switch joka tapauksessa huikea laite. Nintendo on kyllä tehnyt monia asioita oikein.
133  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 08.12.2017 18:15
Jurassic World: Fallen Kingdom ei ainakaan trailerin perusteella vakuuta. Edellinen Jurassic World menestyi muistaakseni ihan hyvin, joten sitä tehdään, mikä myy. En tiedä, jaksanko edes vaivautua teatteriin katsomaan. Ensimmäinen elokuva oli ja on edelleenkin niin hyvä, että sen tasolle tuskin ikinä ylletään. Kilpailijoitakaan ei ole oikeastaan näkynyt. Jos näkyisi, olisi niiden vaikeaa syrjäyttää se kuva dinosauruksista, jonka Jurassic Park omaan mieleen on syövyttänyt. T-Rexin "kuuluu" näyttää ja kuulostaa siltä kuin se Jurassic Parkeissa esitetään.  :)
134  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Netflix - suositukset ja muu löpinä : 03.12.2017 21:33
Eli mistä ne omat suosikit löytää?  :lol:

Selainversiossa se ainakin tällä hetkellä minulla ihan alimpana. Joskus se on ollut kolmen ensimmäisen rivin joukossa.
135  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 07.11.2017 13:40
Toimiko ostettu X360 pelilevy Xbox One X:ssä? Ei tarvitse maksaa erikseen digiversiosta? Tämä onkin mennyt itseltä ohi..

Toimii. Tai konsoli kyllä lataa sen digiversion. Peli ei siis pyöri levyltä, mutta levyllä voit todistaa omistavasi pelin.
136  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Yleinen iPhone-keskustelu : 27.10.2017 21:19
Kallista juu, mutta vakuutus korvannee paljon pienemmillä kuluilla. Pudotin kerran Macbookini ja rikkihän se meni. 100€ omavastuulla sain uuden koneen.
137  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 10.10.2017 12:18
Eli miten luokitella pelli "indieksi"? Onko se kehitystiimin koko, pelin budjetti, kohdeyleisö, fiilis?

Ei indie-termillä ole mun mielestä mitään tekemistä studion koon, pelin fiiliksen tai budjetin kanssa. Jos pelinkehittäjä myös maksaa kehityskulut ja näin ollen kantaa taloudellisen riskin, on peli mielestäni indie. Sitten on näitä rajatapauksia kuten Cuphead, jossa ainakin Wikipedian mukaan kehittäjä on myös julkaisija, mutta onhan peli selvästi saanut ainakin markkinointitukea ja näkyvyyttä Microsoftilta.

Hiljattain julkaistu Hellblade on mielestäni indie, vaikka graafisesti se ei kalpene suurten studioiden julkaisujen rinnalla. Ninja Theory on kuitenkin maksanut viulut itse, joten he ovat sen itsenäisesti kehittäneet ja julkaisseet.
138  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 07.10.2017 20:14
Stardew Valley on ollut omallakin tutkalla, ja nimenomaan Switch-versio. Ei tuota varmaan jaksaisi pelata Pleikkarilla isolta ruudulta, mutta Switchillä sitäkin voi tietysti kokeilla. Uskoisin sen toimivan ainakin minulle paremmin lyhyissä sessioissa vaikka ennen nukkumaanmenoa kannettavassa moodissa.
139  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Apple : 28.09.2017 21:25
Tuli tilattua CDONin alennuksesta AirPodsit, ovat lähes 30e halvemmat kuin Apple Storessa. Sen verran näitä on kehuttu joka paikassa, että pitää itsekin kokeilla.

Hyviä ominaisuuksia noissa on, plussaa vielä pienestä ja kompaktista koosta sekä näppärästä latauskotelosta. Ikävä kyllä perinteiset Applen kuulokkeet eivät sovi korviini sitten alkuunkaan, joten tuskin AirPodsiktaan. Langattomilla Beatseillä mennään. Ei paluuta langallisiin kuulokkeisiin.
140  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Yleinen iPhone-keskustelu : 13.09.2017 16:52
Taidan mennä iPhone 6 Plussalla vielä neljännen (!) vuoden, ellei iOS 11 romuta sitä täysin käyttökelvottomaksi. Älä päivitä, sanoo joku, mutta minä en vain voi olla päivittämättä, sillä tykkään näpertää uusia ominaisuuksia ja katsella pieniä muutoksia käyttiksen asettelussa ja typografiassa, hidasti se sitten suorituskykyä tai ei.

Lataa iOS 11 public beta. Sen taitaa vielä saada vaihdettua takaisin iOS 10:een, jos ei uusi käyttis syystä tai toisesta napostelekaan. Mulla on pyörinyt beta jo pidemmän aikaa puhelimessani ja jo pitkään se on toiminut hyvin. Ei paluuta vanhaan.
141  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Yleinen iPhone-keskustelu : 12.09.2017 22:23
Halvin iPhone X maksaa Suomessa vain 1179 euroa. :lol:

Joo’o...

Jännä nähdä, miten aikovat ensi vuonna hoitaa puhelinten julkistukset. Tuleeko sieltä taas vain kaksi mallia, joihin on sisällytetty X:n teknologiaa. Vai mennäänkö edelleen perusmalleilla + yksi malli, johon tungetaan kaikki mahdollinen teknologia. Huhuissa oli kyllä, että Apple on tilannut ensi vuodelle OLED-näyttöjä kahdessa eri koossa.
142  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Destiny 2 : 06.09.2017 15:21
Meh. Muutama vuosi sitten peli olisi iskenyt kohdallani kultasuoneen. Nyt tuttu peliporukka on käytännössä hajonnut, ja olen etääntynyt nettipelaamisesta. Luultavasti ostan silti, sillä pelimekaanisesti jo ensimmäinen Destiny oli täyttä timanttia. Pelaaminen oli hauskaa. Sisältö vain vähän ontui. Kaipa tuota jatko-osaakin tulee pelailtua jonkun verran.

Ymmärrän täysin ratkaisun jättää matchmaking pois raideista, sillä tietyissä vaiheissa ne vaativat ihan oikeasti kommunikaatiota ja jotain ryhmän jäsentä koordinoimaan toimintaa. Vaikka nuo olisivat kunnossa, raideissa oli silti riittämiin haastetta. Virheille ei oikein ollut sijaa.
143  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 25.08.2017 11:24
Haluaako kukaan oikeasti jatko-osaa sarjalle, jonka kehittäjät ovat pääasiassa lähteneet Valvelta omiin projekteihin tai eläköityneet täysin?

Mmmh, miksei. Mainitsemistasi syistä peli ei ehkä tavoittaisi täysin edellisten tunnelmaa, mutta haluaisin silti kokea tarinan lopun. Tässä vaiheessa peli ei kuitenkaan ikinä selviäisi ilman valtavaa paskamyrskyä.

No, julkaistaan jos julkaistaan.
144  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 25.08.2017 09:16
Marc Laidlaw, Half-Lifen käsikirjoittaja, julkaisi verkkosivuillaan pienen tarinan, joka selvästi oli jonkinlainen tiivistelmä Half-Life 3:n käsikirjoituksesta. Nimiä oli vähän muuteltu, mutta ovat edelleen tunnistettavia.

Viimeinen kappale antaa ymmärtää, että projekti on oikeasti kuollut ja kuopattu. Laidlaw ei tosin enää työskentele Valvella, joten vielä on toivoa... I want to believe.

And here we are. I spoke of my return to this shore. It has been a circuitous path to lands I once knew, and surprising to see how much the terrain has changed. Enough time has passed that few remember me, or what I was saying when last I spoke, or what precisely we hoped to accomplish. At this point, the resistance will have failed or succeeded, no thanks to me. Old friends have been silenced, or fallen by the wayside. I no longer know or recognize most members of the research team, though I believe the spirit of rebellion still persists. I expect you know better than I the appropriate course of action, and I leave you to it. Except no further correspondence from me regarding these matters; this is my final episode.

Alkuperäinen teksti:
http://www.marclaidlaw.com/epistle-3/

Nimet muutettu oikeiksi:
https://pastebin.com/q9DMFa7c
145  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 24.08.2017 09:58
Siis eikö Mario + Rabbids Kingdom Battlessa ole minkäänlaista versus-moninpeliä? Verkkomoninpeliä en kaipaa, mutta olisi kiva edes samalla sohvalla pelata kaveria vastaan. Virallisilla verkkosivuilla puhutaan vain jonkinlaisesta yhteistyötilasta. Jää kauppaan, jos en pääse kaveria vastaan taistelemaan.
146  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 22.08.2017 09:01
Sony paljastamassa Switch-kopionsa? : https://www.facebook.com/SonyPlayStationSuomi/?fref=ts

Joku erikoiskoristeltu konsoli jonkun pelin julkaisun kunniaksi, veikkaan mä. GT Sport, ehkä? Sanavalinnat ”Geared up” viittaisi johonkin autoon liittyvään.
147  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 19.08.2017 13:46

http://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005332336.html


Saas nähdä onko näitä 2015 kansainvaelluksen mukana tulleita..

Johan se tuossa sun omassa linkissä sanotaan, että ilmeisesti ei ole pitkään oleskellut maassa.

Uutista on voitu kyllä päivittääkin.
148  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 31.07.2017 00:53
zoukka seal of approval

Tämä on kyllä osoittautunut lupaukseksi laadusta. Her, Youth ja nyt It Comes at Night. Ainakin nuo kolme olisivat luultavasti jääneet katsomatta ilman zoukan suosittelua. Keep 'em coming.

En tosiaan tiennyt leffasta mitään. Finnkinon sivuilla olevan parin lauseen kuvauksen kyllä luin. Mukavan tiivistunnelmainen elokuva. Ajoittain tuli The Last of Us -viboja. Leffan loputtua osa 20-päisestä yleisöstä repesi nauramaan. Taisivat olla porukkaa, joiden mielestä hyvä kauhuelokuva sisältää jonkun yliluonnollisen hirviön, joka silpoo päähenkilöitä yksi kerrallaan. Tunnen itse asiassa yhden tällaisen. Eikä siinä, jokaisella on oikeus nauttia haluamastaan viihteestä. It Comes at Night menee kyllä enemmän trillerin puolelle.

Suosittelut minultakin.
149  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju : 30.07.2017 20:51
Ei pitänyt ostaa Switchiä vielä vähään aikaan, mutta viime viikolla iski joku siivousvimma. Kävin läpi laatikoita ja kaappeja, ja TV-tason kohdalla mietin Wii U:n ja kaiken lisäkrääsän määrää ja kohtaloa. Kaikki mielenkiintoiset pelit on laitteella jo pelattu, ja kavereiden kanssa pelataan enää lähinnä Mario Kartia, jota voisimme pelailla Switchilläkin. Soittelin läpi lähialueen (harvat) pelikaupat, ja Gamestop maksoi ihan hyvän korvauksen laitteesta. Ei tarvinnut maksaa konsolin, lisäohjainten ja pelien jälkeen käytännössä mitään väliin. Nyt sitä ollaan sitten Switch-omistaja. Onhan Wii U -kamoihinkin tietty rahaa palanut, vaikka suurin osa on ostettu jostain alennusmyynneistä, mm. Anttilan loppuunmyynnistä. Eipä sitä arvoa kannata kuitenkaan miettiä. Wii U -kama ei ole niin haluttua, että tavaran saisi Gamestopia paremmalla hinnalla ja pienemmällä vaivalla myytyä näin nopealla aikataululla.

Yhtään peliä ei tarttunut mukaan, eikä olisi kyllä ehtinyt pelaamaankaan. Huomenna on vapaapäivä, joten pitää käydä vielä peliostoksilla. Konsolin kuitenkin asensin ja tutustuin käyttikseen. Ei sitä voisi Wii U:n jälkeen uskoa Nintendon valmistamaksi. Positiivinen ensivaikutelma. Siitä on aina hyvä lähteä liikkeelle. Varmaan voisi Zeldan valita ensimmäiseksi peliksi. Sitä oikein kaipaa jotain peliä, jossa saa vaan tutkia ja ihmetellä ilman kädestä pitelyä. Uusin Zelda lienee hyvä valinta, jos tällaista janoaa? Toisaalta pelottaa, että "press X to win" -pelit ovat sulattaneet aivot ja kyllästyminen iskee, jos pelissä ei etene.
150  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 4 : 23.07.2017 11:19
Inside PS4 - 60% alessa nyt(hinta ~7e)

Kiitos. Selasin koko kesäalen tarjonnan läpi, mutta tuo meni jostain syystä ohi. Lataukseen meni.

Offtopicia: Inside taitaa olla myynnissä vain latauskaupoissa, mutta aika paljon on oma kulutustottumus muuttunut viimeistään kuluvan konsolisukupolven aikana. En enää juurikaan osta pelejä fyysisenä. Harvoin enää uutenakaan. Yllättävän vähän on mennyt rahaa peleihin, kun ostelee enimmäkseen alennusmyynneistä. Olisi kiva löytää joku postaus ajalta ennen digiostosten yleistymistä konsoleilla. Haalea muistikuva, että olisin ennakoinut oman kulutustottumuksen siirtymistä kohti lataamista.
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 84
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines