Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 20
Tulostusversio
Aihe: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää)  (Luettu 224255 kertaa)
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #150 : 13.08.2009 22:46 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW


Tuli katsottua kaikki Big Bang Theoryn jaksot parissa päivässä. Kahden tuotantokauden aikana on ehditty tehdä noin nelisenkymmentä n. 20 minuuttista jaksoa.

Sarja on kuin Frendit, mutta stereotypioilla elävillä nörttiteemoilla. Keskiössä on neljä sosiaalisissa tilanteissa kangertelevaa kaverusta ja näiden naapuriin muuttava kaunis jenkkiblondi Penny. Asetelma poikii tavallisen maailman ja nörttimaailman välisiä kohtaamisia, josta keitetään jakso toisensa jälkeen hykerryttävän hauskoja tilanteita. Vai mitä olette mieltä siitä, että yksi nörteistä murtautuu uuden naapurinsa asuntoon melkein heti kättelyssä siivoamaan tämän asuntoa! Kaikkiin sarja ei uppoa ja toistoakin siinä saattaa olla monien makuun hieman liikaa.

Itse kuitenkin diggailen. Dialogissa vilahtelee teknologiafriikille tuttuja termejä ja monesti jaksoihin on upotettu hienoja kumarruksia nörttikulttuuriin: vanhoista peleistä, konsoleista ja sarjakuvista keskustellaan. Fysiikan termeilläkin pallotellaan suht huolettomasti.

Hahmogalleriasta löytyy melkeinpä jokaiselle jotakin. Leonard edustaa hahmoa, joka tasapainottelee normaalin ja nörttimaailman välillä ja on kovin ihastunut naapuriin muuttaneeseen tulokkaaseen. Sheldon on tämän kämppis, oikea nörttien nörtti, jolla ei ole empaattisuutta nimeksikään ja joka suhtautuu arkisiin tilanteisiin omituisen monimutkaisesti ja teknisesti. Leonardin ja Sheldonin sidekickeinä toimivat Howard (naurettavia iskulauseita syytävä surkimus) ja Rajesh (Intian lahja nörttimaailmalle).

Kotimaiset nörttistereotypiat eivät oikein päde tähän jenkkinelikkoon: rasvaisuus, lihavuus ja sisäänpäin vetäytyneisyys eivät näistä hahmoista juurikaan välity. Pojat ovat älykkäitä ja nörttikuvaa luodaankin pääasiassa teknisiä termejä vilisevän dialogin ja surkean naismenestyksen avulla.

Ja sitten on tietenkin Penny, jonka luoma kontrasti nörttinelikkoon ei oikein voisi olla suurempi.


Big Bang Theory ei ole mitenkään elämää suurempi sarja tai edes mitenkään loistava, mutta Frendien jättämän aukon se onnistui omalla kohdallani paikkaamaan. Hauska sarja, jonka parikytminuuttisia jaksoja katsoo kerran viikossa mielellään.


Sheldon: I'm sorry, but I'm not going to watch the Clone Wars TV series until I've seen the Clone Wars movie. I prefer to let George Lucas disappoint me in the order he intended.

 :lol:
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #151 : 13.08.2009 23:11 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili
Big Bang Theory ei ole mitenkään elämää suurempi sarja tai edes mitenkään loistava, mutta Frendien jättämän aukon se onnistui omalla kohdallani paikkaamaan. Hauska sarja, jonka parikytminuuttisia jaksoja katsoo kerran viikossa mielellään.
Frendien jättämän aukon on mielestäni onnistunut kaikkein parhaiten paikkaamaan How I Met Your Mother eli suomennettuna Ensisilmäyksellä. Kolmosella ja Subilla sarja on pyörinyt aika epämääräisesti milloin milläkin ohjelmapaikalla, joten internetiin on täytynyt tämänkin sarjan kanssa turvautua.

Sarjan kehyskertomuksena päähenkilö, Ted, kertoo lapsilleen, kuinka tapasi heidän äitinsä, ja tämä tarinahan ei ole kovin lyhyt, sillä se on poikinut jo neljä tuotantokautta ja viides alkaa syksyllä. Jaksot pyörivät Tedin vaimonmetsästyksen sekä hänen ystäviensä sekoilujen ympärillä. Kuten Frendeissäkin, hahmojen persoonallisuudet sekä henkilökemiat tekevät tästä tv-ohjelmasta muistettavan. Suosittelen väkevästi, jos haluaa kunnon täytettä Frendien jättämälle tyhjyydelle.

Itse pidän How I Met Your Motherista jopa hivenen enemmän kuin Frendeistä ja luultavasti siksi, että hahmot ovat jollakin tapaa enemmän oikean elämän makuisia kuin Frendit. Tietenkin pisteet myös amerikkalaisten pienpanimoiden tuotesijoittelusta pitkin ohjelmaa. 8)
tallennettu
Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #152 : 13.08.2009 23:45 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili
neljä tuotantokautta ja viides alkaa syksyllä.
Olen noista Maikkarin ja Subin randomlähetyksistä johtuen saanut tästä sarjasta jotenkin sellaisen kuvan, että sitä oltaisiin tuotettu tasan yksi tai kaksi kautta kehnon menestyksen takia, mutta ilmeisesti täysin tyhjästä repäistyihin fiiliksiin ei kannata liiemmälti luottaa. Toivottavasti noita tuoreempia episoodeja olisi nähtävillä vielä täällä Suomessakin taikka muutoin Neil Patrick Harris -ikävä täytyy korvata jollain muulla tapaa.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #153 : 14.08.2009 00:29 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Lainaus käyttäjältä: Ephram
Tuli katsottua kaikki Big Bang Theoryn jaksot parissa päivässä. Kahden tuotantokauden aikana on ehditty tehdä noin nelisenkymmentä n. 20 minuuttista jaksoa.

Lainaus
Hauska sarja, jonka parikytminuuttisia jaksoja katsoo kerran viikossa mielellään.

wat
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #154 : 14.08.2009 00:35 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tulevaisuudessa, tulevaisuudessa. 3. kauden alkaessa sitä on pakko katsoa jakso/viikko-tahtiin.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #155 : 14.08.2009 03:23 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Olisiko mitään ehdotuksia jostain Gilmore Girlsin ja Everwoodin kaltaisista TV-sarjoista? Siis sellaisia, joissa on hyvin kirjoitettua vakavaa draamaa sekä vahvoja hahmoja, mutta myös kevyempää läpänheittoa kaiken itkun keskellä? Just katoin Twin Peaksin, joten seuraavaksi tekisi mieli katsoa taas jotain jossain määrin "helpompaa" sarjaa. Mietin Six Feet Underia, mutta kaipailisin ehkä jotain vähän valoisampaa/optimistisempaa viihdettä tähän väliin.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #156 : 14.08.2009 12:18 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Ei ehkä ihan sovi kategoriaan, mutta oletko katsonut jo aiemmin hehkuttamaani Freaks And Geeksiä? Ihan hemmetin hyvä sarja. Suosittelen ihan jokaiselle. Ei tuosta oikeasti voi olla pitämättä. Harmittavasti vain yksi tuotantokausi tehty.

edit: tai ehkä sopiikin kuin nyrkki silmään, imdb kategorisoi Drama, Comedy.  :)
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #157 : 16.08.2009 20:21 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 577 Basaaripisteet: 4 Profiili Dawson's Creek.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Mutta joo, Spacedia on tullut kohta katsottua ensimmäinen tuotantokausi, eikä tämä oikein kaikista kehuista huolimatta iske. Tim Bisleyn saamattomuuteen on helppo samaistua, mutta muut päähenkilöt ovat lähinnä ärsyttäviä (poislukien asefriikki Mike). Plussaa RE2-jaksosta. Samojen hemmojen Hot Fuzz ja Shaun of the Dead iski kovempaa, mutta ehkä tämä vielä paranee loppua kohden.

Arrested Developmentin ykköskausi tuli vihdoin katsottua toistamiseen, ja samat asiat pätee edelleen, paitsi että kaikki maistuu vieläkin paremmalta, kun löytää uusia pikkujuttuja ja tietää kuviot jo ennestään. Parasta komediaa Seinfeldin ja It's Always Sunny in Philadelphian ohella.


Btw, muistaako joku Stressi-Erkin, joka tuli joskus Neloselta? Saakohan sarjaa mistään, oli muistaakseni melko hulvaton.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #158 : 17.08.2009 00:22 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili
Btw, muistaako joku Stressi-Erkin, joka tuli joskus Neloselta? Saakohan sarjaa mistään, oli muistaakseni melko hulvaton.

Oliko tää se kaveri, jonka kuristui ohimosuoneensa joka jakson päätteeksi? Siinä tapauksessa muistan, ja hämärien kuvien perusteella väittäisin minäkin sarjan pudottaneen joskus. Onko tuota enää missään muodossa maan päällä, en tiedä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #159 : 17.08.2009 01:17 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Näin
Lainaus
There are no plans to release the series on DVD.
Wikipedia tietää sanoa (Stressed Eric).

Leikkaamaton UK-versio (molemmat kaudet) näytti kuitenkin löytyvän heti ensimmäiseltä torrentti-sivustolta, jolta minä etsin, joten näillä näkymin sen voi ladata ihan hyvillä mielin, kun ei raha näytä kelpaavan jollekin.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #160 : 20.08.2009 15:01 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Btw, muistaako joku Stressi-Erkin, joka tuli joskus Neloselta? Saakohan sarjaa mistään, oli muistaakseni melko hulvaton.
Muistan. Tai paremmin muistan siitä, että erään sukulaisen miestä kutsutaan Stressi-Erkiksi, koska se aina stressaa.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #161 : 24.08.2009 19:48 »
ZepKi Jäsen Viestejä: 308 Basaaripisteet: 0 Profiili Ohhoh, olipas hullu posahus salkkareissa. Tuli sammunut itekseen ja paineaalto heittänyt Ismon krakan vinoon!
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #162 : 28.08.2009 19:51 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili
Ei ehkä ihan sovi kategoriaan, mutta oletko katsonut jo aiemmin hehkuttamaani Freaks And Geeksiä?

Itsekin tätä sarjaa katsoin silloin kun Neloselta sitä näyttivät 2000-luvun alussa. Todella hauska ja hyvä sarja. Ja kun täälä siitä mainittiin niin pakkohan se oli tsekata uudestaan. Tosi hyvä vieläkin oli ja vitsit nauratti. Huono vaan että sarjaa tehtiin niin vähäsen. Itselle olisi kelvannut kausi jos toinenkin lisää.

Mutta nyt olen tässä katsellut Weedsin uusia jaksoja ja Sopranoksen vanhoja jaksoja. Weedsiä olen seurannut siitä asti kun Nelosella ekaa kertaa näytettiin, sen jälkeen olen interwebbiä apuna käyttäen pysynyt paremmin ajan tasalla sarjan kanssa. Uusin kausi on ollut todella hupaisa ja on kyllä saanut nauraa tosissaan. Meksikolaiset ovat vaan NIIN HAUSKOJA!  :lol:

Sopranoksen ensimmäisiä kausia olen katsonut ihan vain muistin virkistämiseksi. Kyseessä yksi suosikki sarjoistani ja näitä jaksoja katsoessa sen parhauden huomaa. Näyttelijät ovat vain niiin hyviä ja juoni vie mukanaan. Todella kovaa kamaa. Parempaa mafia shittii ei löydy.

ps. Dexterin uudet jaksot alkaa kohta, oujee!
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #163 : 03.09.2009 16:40 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Big Bang Theoryn ekan kauden jaksot tuli katsottua kahdessä yössä. Hyvä sarja, Ephramin hehkutusten arvoinen. Kumma kyllä, mun mielestä ärsyttävin hahmo sarjassa on juuri päähenkilö Leonard Hofstadter, joka on niin tekopyhä apina että ei mitään rajaa. Niin mielin kielin yrittää saada pesää naapurin Pennyltä ja häntä miellyttää joka käänteessä, mutta oikeille ystävilleen avautuu jatkuvasti. Onhan noita nähty kyllä oikeassakin elämässä, kyydit toiselle puolelle suomea kyllä järjestyy eukoille, vaikka 5 sekunttia oltaisiin tunnettu, mutta frendejä ei viitsitä heittää minnekään.

Mielenkiintoisimmat henkilöt ovat oman arvonsa tunteva Sheldon Cooper, joka ei yritä esitää mitään "normaalia" vaan on rehellisesti nörtti. Ehkä paras henkilö koko sarjassa. Toinen repeämisiä aiheuttava hahmo on Howard Wolowitz, jonka läpät aiheuttavat myötähäpeää paatuneimmassakin katsojassa. Rajesh Koothrappali intialainen nörtti on ekassa kaudessa hieman statistin osassa, mutta ihan ok hahmo hänkin.

Penny
on hyvä kontrasti muihin, mutta ei sinällään mielenkiintoinen henkilö tai ainakaan ekassa seasonissa ei päässyt oikeuksiinsa. Kakkoskausi lataukseen siis.

"No one can be that attractive and this skilled at a video game (Halo).

-Sheldon Pennystä tämän piestyä Sheldonin Halossa.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #164 : 03.09.2009 21:28 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Itsekin katoin Big Bang Theoryn kaikki ekan ja tokan tuotantokauden jaksot pari viikkoa sitten. Älyttömän kova sarja kyseessä. Ehkä hieman yllättäen, ärsyttävin henkilö mielestäni oli ehdottomasti Sheldon. Sosiaalivammainen, äärimmäisen vittumainen, näsäviisas pikku lellitelty paska ja mitä luultavammin homo. Ekalla kaudella oli vielä mielenkiintoinen ja hauska, mutta tokassa kaudessa äpärän pelleilyt alkoivat jo pikkuhiljaa vituttamaan. Helposti paras hahmo on taas Wolowitz, jonka toteamukset ja one-linerit repäyttävät joka tilanteessa. NES -vyönsolki kruunaa kaiken. Leonard ja Raj ovat mitäänsanomattomia hahmoja mitä nyt vähän väliä lentää huulta. Penny taas on ihana naapurin blondi, joka tuo mukavasti vaihtelua nörttimeininkiin.

Loistava sarja kaiken kaikkiaan ja taitaa olla parasta sitcom-viihdettä 2000-luvulla. Kolmas kausi starttaa tämän kuun 21. päivä. Odotan kuolaten.
tallennettu
Vs: Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #165 : 03.09.2009 21:54 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Loistava sarja kaiken kaikkiaan ja taitaa olla parasta sitcom-viihdettä 2000-luvulla. Kolmas kausi starttaa tämän kuun 21. päivä. Odotan kuolaten.

Aika hyvä pitää olla, jotta How I Met Your Motherin päihittää, mutta pitäähän tämä nyt näiden hypetysten jälkeen katsoa / alkaa seuraamaan. Itse en ole edes ennen kuullut koko sarjasta.
tallennettu
Vs: Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #166 : 03.09.2009 22:20 »
blindside Jäsen Viestejä: 151 Basaaripisteet: 1 Profiili
Loistava sarja kaiken kaikkiaan ja taitaa olla parasta sitcom-viihdettä 2000-luvulla. Kolmas kausi starttaa tämän kuun 21. päivä. Odotan kuolaten.

Aika hyvä pitää olla, jotta How I Met Your Motherin päihittää, mutta pitäähän tämä nyt näiden hypetysten jälkeen katsoa / alkaa seuraamaan. Itse en ole edes ennen kuullut koko sarjasta.

Molemmat sarjat katsoneena se ei kyllä HIMYM:a päihitä mitenkään, mutta ihan kiva boonus HIMYM-päivälle kuitenkin :).
"The ships hung in the sky in much the same way that bricks don't."
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #167 : 04.09.2009 08:49 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Btw, oletteko muuten löytäneet suomisubeja noihin Big Bang Theoryn jaksoihin? Itse löysin vain muutamaan jaksoon. Vaikka englantini onkin suhteellisen hyvää, niin noi fysiikan termit ja tekniset läpät menee välillä ohi.

Cyrys, kyllähän toi pyöri suomen tv:ssä nimellä "Rillit huurussa", jos satut muistamaan sen tuolla nimellä.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #168 : 07.09.2009 04:49 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Btw, oletteko muuten löytäneet suomisubeja noihin Big Bang Theoryn jaksoihin? Itse löysin vain muutamaan jaksoon. Vaikka englantini onkin suhteellisen hyvää, niin noi fysiikan termit ja tekniset läpät menee välillä ohi.

Täältä löyty iso läjä. :)
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #169 : 07.09.2009 10:21 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Kiitän. On se kumma, kun ei nykynuori tuota googlea osaa tehokkaasti käyttää. Löysin vain pariin jaksoon subit.  :)
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #170 : 07.09.2009 15:23 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili Big Bang Theory on kyllä ihan hyvä sarja, kummatkin seasonit on tullu katsottua. Ihan hyviä vitsejä tuossa on että jaksaapi naurattaa. Kolmas kausihan alkaakin tässä kuussa. September 21, 2009 laitettu alkavaksi päiväksi. Hyvä juttu, syksyllä alkaa jälleen niiiiin monet hyvät sarjat.

Nyt on tullu katseltua sarjaa nimeltä Metalocalypse! Aivan sairaan hauska ja hyvä sarja. Ehkä brutaalein piirretty jota olen katsonut. Sarja kertoo death metal yhtyeestä Dethklokista joka on noussut maailman suosioon. Jaksoissa tyypit vetää keikkoja ja aiheuttaa satojen ihmisten kuolemia, sekä keikoilla että muuten vaan. Yhdessä jaksossa tyypit tulee Suomeen vetämään keikkaa ja vahingossa herättävät jättiläis Peikon Espoon järvestä, joka lopulta tuhoaa koko Suomen. Aivan helvetin hauskaa :lol: Jos ei raskaasta metallista pidä niin ei varmaan tästä sarjastakaan välitä. Niille taas jotka pitävät tämä sarja on herkkua. Useissa jaksoissa vierailee oikeita artisteja kuten mm. King Diamond, Mike Patton, James Hetfield ja George "Corpsegrinder" Fisher. Parhautta!
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #171 : 07.09.2009 17:40 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili 2 Months 2 Million

Neljästä pokeriammattilaisesta(pokerinörtistä) kertova reality show. Kavereiden tarkoituksena on muuttaa Vegasiin yhteiseen kämppään ja tienata kaksi megaa kahdessa kuukaudessa pokeria pelaamalla. Pokerin ohella ohjelmaan kuuluvat biletys ja erillaiset sivuvedot.

Jos pokerista on kiinnostunut, niin tuo on tällä hetkellä ainoa sarja, joka jollain tavalla asiaan liittyy. Ihan jees, vaikka kavereiden läpät ja tanssimoovit aiheuttavatkin lähinnä myötähäpeän tunteita.  ;D

www.pokertube.com hakusanaksi 2 months

Kolme jaksoa ulkona.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #172 : 09.09.2009 00:45 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Gba:lle vois suositella How I Met Your Motheria ihan vain siitäkin syystä, koska sieltä voi näköjään aika ajoin bongailla Freaks and Geeks -sarjan tähtiä. Sen lisäksi, siis, että yksi HIMYM:n päähahmoista oli suht tärkeässä roolissa myös Friikeissä.

Ja tosiaan, olihan tuo F&G hyvä. Harmi kun loppui niin lyhyeen.Olen tässä katsellut HIMYM:n lisäksi myös Scrubsin alusta loppuun (tai noh, "loppuun", näköjään tuo jatkuu nyt syksyllä, joskin hieman erilaisena). Sekin on kyllä parhautta. Vaihtelee niin uskomattoman hyvin komedian ja draaman välillä. Yhtenä hetkenä saa tosiaan nauraa, toisena vetää hyvinkin surulliseksi. Scrubs on kyllä sellainen sarja, että ymmärrän kyllä,  jos se ei miellytä kaikkia. Jos ei esimerkiksi pidä Braffin esittämästä JD:stä, niin on varmasti vaikea pitää koko sarjasta. Omalla kohdalla ei ollut onneksi tuota ongelmaa, vaan koko hahmokavalkadi on mielestäni erinomainen aina sivuhahmoista lähtien. Se välttää myös monia komedioiden ja ihan yleisesti TV-sarjojen pahimpia kliseitä, vaikkakaan ei ole niistä täysin vapaa. Joskus niitä käytetään toisaalta ihan tarkoituksella.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #173 : 09.09.2009 13:53 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Jos Scrubsista ja Zach Braffista diggasit, niin kannattaa ehdottomasti katsoa herran kirjoittama, ohjaama ja näyttelemä Garden State, jos et ole jo nähnyt. Yksi parhaista elokuvista ikinä. Loistava soundtrack(the shins) ja Zachin vastanäyttelijänä paras naisnäyttelijä ikinä Natalie Portman. IMDB arvosana 7.9/10. En viitsi liikaa hypettää, mutta vuoden 2004 paras elokuva.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #174 : 09.09.2009 14:01 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Komppaan. Garden State on nykyisellään yksi suosikkielokuvistani. Niin kauniin riipivä, mutta myös lohtua antava.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #175 : 09.09.2009 16:02 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili
Jos Scrubsista ja Zach Braffista diggasit, niin kannattaa ehdottomasti katsoa herran kirjoittama, ohjaama ja näyttelemä Garden State, jos et ole jo nähnyt. Yksi parhaista elokuvista ikinä. Loistava soundtrack(the shins) ja Zachin vastanäyttelijänä paras naisnäyttelijä ikinä Natalie Portman. IMDB arvosana 7.9/10. En viitsi liikaa hypettää, mutta vuoden 2004 paras elokuva.

Täysin samaa mieltä. Sekä Portmanista että itse elokuvasta. :P

Mutta missä Blu-Ray -versio?  :???:


Olisiko mitään ehdotuksia jostain Gilmore Girlsin ja Everwoodin kaltaisista TV-sarjoista? Siis sellaisia, joissa on hyvin kirjoitettua vakavaa draamaa sekä vahvoja hahmoja, mutta myös kevyempää läpänheittoa kaiken itkun keskellä? Just katoin Twin Peaksin, joten seuraavaksi tekisi mieli katsoa taas jotain jossain määrin "helpompaa" sarjaa. Mietin Six Feet Underia, mutta kaipailisin ehkä jotain vähän valoisampaa/optimistisempaa viihdettä tähän väliin.

Vastaus vähän myöhässä, enkä ole kauheasti Gilmore Girlsiä tai Everwoodia katsellut, mutta osuisko Jack & Bobby lähelle? Melkein koko kauden tuota aikanaan MTV3:n (?) mukana katselin, ja ainakin itse tykkäsin.
Kokoelma
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #176 : 12.09.2009 06:46 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Olihan sitä itsekin pakko laittaa pari Big Bang Theoryn jaksoa lataukseen. Kummatkin katsoin jo ja ihan hupaisaa viihdettähän tuo on. Jaksojen pituus on hyvä, niiden katsomiseen ei tarvitse varata niin paljon aikaa. Pakko laittaa loputkin jaksot lataukseen. Näissä parissa kaudessa riittääkin hetkeksi katsomista ja kolmasin alkaa ihan pian. Vielä kun intissä on niin ei tule ahmittua koko kakkua yhdellä kertaa. Pala kerrallaan nautiskellen.  :)
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #177 : 20.09.2009 17:11 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW


En löydä mistään Big Bang Theoryn 13. jaksoa. 12 ekaa katsottu ja loput ladattu valmiiksi, 13. vaan uupuu.  :(
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #178 : 20.09.2009 18:06 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Kyllä tuo löytyy useimmilta torrentsivustoilta, season 1 vaan lataukseen ja sitten ruxailee muut jaksot siitä pois.

en muista - enkä jaksa ottaa selvää saiko tänne linkittää torrent-linkkejä, mutta pistän kumminkin, modet siivoilee pois jos jaksaa.

http://thepiratebay.org/torrent/5089577/The_Big_Bang_Theory_-_Season_1__Complete_-_NXOR
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #179 : 20.09.2009 21:19 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Miks yleensäkkään Kabanossi latailet noita jaksoja erikseen, jos kerran aiot katsoa koko seasonin?
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 20
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines