Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 20
Tulostusversio
Aihe: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää)  (Luettu 217804 kertaa)
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #90 : 19.06.2008 23:07 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Katsoin juuri ekan kauden vikan jakson. Loppu oli aika shokeeraava.

Onhan tuo ollut erinomaista scifistelyä, vaikka pari asiaa koko sarjassa jotenkin ärsyttääkin. Babylon 5 vie silti edelleen voiton BSG:sta. :P

Älä kuule sano, odotapa kun pääset sarjassa eteenpäin. :p

En kyllä muista Babylonista enää muuta kuin että se oli loistava. Se onkin hankintalistalla seuraavana muutaman vikan Gilmoren kauden lisäksi. Veikkaan kuitenkin ettei se enää pääse BSG:n tasolle, mutta saa nähdä.

Mitkä jutut muuten ärsyttää?
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #91 : 19.06.2008 23:13 »
tuhis Vieras Noh noh, älkääs nyt viitsikö. B5 on paras. Galaktika pelkästään pirun kova :)

2. kaus oli alussa hyvä, mutta loppu itketti. Onneksi kolkkikaus halusi selkeästi päästä kakkoskauden lopusta eroon nopsaan.
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #92 : 19.06.2008 23:15 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Mutta mun mielestä se kakkoskauden loppu oli tarpeellinen, vaikka se vähän heikko tavallaan olikin. Sitä kautta saatiin paljon lisää asetelmia kehitettyä.

Onkos muuten Baltarin näyttelijä ollu mukana missään muissa isommissa produktioissa? Se on ihan legendaarinen. :D
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #93 : 19.06.2008 23:39 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili
Mitkä jutut muuten ärsyttää?
Nää on näitä mun juttuja, mutta jotenkin vain se skitso tohtori Baltar ärsyttää. Se on liian ailahtelevainen hahmo (tunnustan kyllä, että sinänsä ihan hyvin kirjoitettu hahmo, mutta ei se silti estä minua ärsyyntymästä :) ). Muutenkin joidenkin hahmojan ajoittainen käytös häiritsee. En osaa tarkalleen sanoa miksi, mutta niin vain on.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #94 : 19.06.2008 23:51 »
tuhis Vieras Hyvä hahmo sinänsä tuo Balttari kaikkine epäilyineen, mutta tuommoisen noin hämärästi käyttäytyvän henkilön säilyminen johtajajoukossa on hemmetin epäuskottavaa. Adama laittaisi armeijahahmona stopin alkuunsa tuommoiselle kysymysmerkille. Skitsoiluineen ihan ookoo settiä Baltari, mutta lämpenin tuolle blondille vasta joskus toisella kaudella kun selvisi että sehän osaa näytelläkin. Sitä ennen lähinnä vitutti Balttari juuri tuon naisen takia.

Top 3 turhimmat hahmot

1. Starbuck - nähtyä, kuultua, turhaa pullikointia
2. Chief - Kevin Costnerin ensimmäisessä näyttelijäsuorituksessakin oli enemmän eloa kun miehen reaktioissa (Costner näytteli ruumista)
3. Dualla - ... kuka?
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #95 : 19.06.2008 23:54 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili
1. Starbuck - nähtyä, kuultua, turhaa emotuskapulointia
Et ole selvästikään tutustunut siihen oikeaan Starbuckkiin.
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #96 : 19.06.2008 23:55 »
tuhis Vieras Heh, en ole :)

Katee Sackoffi on miehekkäämpi kuin tuo.

Ja ainut oikea Stabuck on Dana Scully, perkele.
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #97 : 20.06.2008 14:46 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Hyvä hahmo sinänsä tuo Balttari kaikkine epäilyineen, mutta tuommoisen noin hämärästi käyttäytyvän henkilön säilyminen johtajajoukossa on hemmetin epäuskottavaa. Adama laittaisi armeijahahmona stopin alkuunsa tuommoiselle kysymysmerkille. Skitsoiluineen ihan ookoo settiä Baltari, mutta lämpenin tuolle blondille vasta joskus toisella kaudella kun selvisi että sehän osaa näytelläkin. Sitä ennen lähinnä vitutti Balttari juuri tuon naisen takia.

No aika kauan kesti huomata. Mä olin ekasta jaksosta mukana jo tossa jutussa ja on menny vaan koko ajan paremmaks. :D Tai no, ekalla kaudella toisteli vähän liikaa samaa niitten jutut ja saivat ehkä liikaa ruutuaikaa, mutta se korjattiin suht nopeasti.

Enkä nyt tiedä onko se mielettömän epäuskottavaa, kun kuitenkin ne sen sekoilut oli sillon alkuaikoina aina enemmän itsekseen tai joku vaan saatto pikasesti ohi mennen nähä sen sekoilemassa "vähän ihmeellisesti". Kuitenkin vaakakupissa painaa positiivisesti sen puolesta se nerous ja apu aika isoissa jutuissa, ei sitä tolleen vaan voi heittää pois.
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Ja se näyttelijä vetää vaan sen roolin niin uskomattoman hyvin. Naurattaa aina kun ajatteleeki sitä. :lol:
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #98 : 22.08.2008 18:05 »
tuhis Vieras Kung Fu

Kill Billistä tuttu David Carradine näyttelee 70-luvun sarjassa kiinalaisen syntyperän omaavaa Cainea, joka orpona kasvaa shaolinin temppelissä papiksi ja soturiksi, vaeltaen villiä länttä tapahtumasarjan kautta jonka johdosta tämän on lähdettävä Kiinasta.

Aika erikoinen sarja. Tutustuminen on vielä vähän kesken, mutta Play.comista täyty laittaa tilaukseen kaudet kun olivat niin halvat. Pari jaksoa waretin että saisi jotain hajuja ja aika... erikoiselta vaikuttaa.

Suosittelen tutustumaan :)


« Viimeksi muokattu: 22.08.2008 18:27 kirjoittanut tuhis »
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #99 : 01.09.2008 23:11 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Twin Peaks :(

Viimeinen jakso :(

Ei tämä nyt noin voinut loppua :(
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #100 : 02.09.2008 09:23 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Huh, viimeinen jakso kyllä paketoi muuten vähän heikomman toisen tuotantokauden hienosti. Olihan tolle jonkinlainen jatkokin suunniteltu mutta tiedä sitten olisiko se ollut taas tasonpudotusta.

Olen varmaan jo kertonut kuinka ahdistavaa oli kun katselin viimeistä jaksoa yksin pimeässä asunnossani kolmen päivän koulunlopetusrännin jälkeen. Seurauksena mieletön liskojen yö.
N
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #101 : 02.09.2008 16:42 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Olihan kakkoskausi tosiaan ykköskautta heikompi ohjaukseltaan ja käsikirjoitukseltaan ja siellä täällä oli aika hölmöjä päätöksiä sarjan juonelle, mutta varsin tyytyväinen minä kakkoskauden antiin olin.

Silti en voi kuin haaveilla Twin Peaksista, jossa David Lynch ja Mark Frost olisivat yhdessä tehtailleet neljän-viiden kauden, joissa noin kymmenen jaksoa jokaisessa, sarjan joissa miehet olisivat saaneet vapauden tehdä sitä mitä halusivat ihan rauhassa. Ykköskausi oli aivan täydellinen ja jokaisessa jaksossa mentiin naurettavan hauskasta, täysin outoon ja siitä sitten ihan oikeasti kauhistuttavaan sormien napsautuksella, tuosta noin vain.

Ja sarjalle kaiketi kuvattiin jonkinlainen päätös Fire Walk With Me'hin, mutta kohtaukset jäivät editointipöydälle. Pitäisi kyllä tuo elokuva mahdollisimman pikaisesti nähdä. En kestä sitä, että viimeinen muistoni Dale Cooperista on sarjan viimeinen kohtaus. . . :(
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #102 : 04.09.2008 17:35 »
tuhis Vieras Lopetus oli meikäläisestä myös kakkoskauden ehdottomasti paras juttu. Nerokas veto.
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #103 : 05.09.2008 16:20 »
Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili
Lopetus oli meikäläisestä myös kakkoskauden ehdottomasti paras juttu. Nerokas veto.

Aluksi järkytyin lopetuksesta, mutta hetken sulateltuani asiaa voin yhtyä yllä olevaan kommenttiin.
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #104 : 09.09.2008 09:41 »
tuhis Vieras Sarah Connor Chroniclesin kakkoskaus alkoi ja ellei sarjasta tule lukemaan ylistäviä kommentteja niin tokkopa tuota jaksaa katsoa. Kaikki peruspaskat kliseet ja terminaattorien vanhat ideat kierrätyksessä tässä ekassa kakkoskauden jaksossa. Harmi sinänsä sillä sarjassa on ihan hyviäkin näyttelijöitä.
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #105 : 24.09.2008 17:30 »
tuhis Vieras


Supernaturalista en tainnutkaan vielä lätistä

Winchesterin perheellä on ns. perheammatti; isä ja kaksi poikaa metsästävät kummituksia, vampyyrejä, ihmissusia ja muita yliluonnollisia ja paranormaaleja olentoja. Kaikki alkoi siitä kun perheen äiti menehtyi perin merkillisellä tavalla. Nyt kun pojat ovat "nuoria aikuisia", on toinen erkaantunut perheammatista ja haaveilee normaalista ammatista, mutta kriittisen haastattelun kynnyksellä velipoika pamahtaa ovesta sisälle ja kertoo että isä on kadonnut metsästysretkellään. Näinpä haaveet lakiemiesurasta saa jäädä, ja jää siinä sivussa tyttyöystäväkin.

Sen maagisen viisi jaksoa katselin. Sarja näyttää paikoitellen perkeleen hyvältä ja pilottijakson kummitusefektit olivat jopa ihan hienoja. Veljeksistä vanhempaa Deania näyttelevä metallimies joka huristelee amerikanraudallaan Black Sabbathia kuunnellen pitkinpoikin amerikkaa povasi jossain määrin samanlaista premissiä, että tupsahdetaan outoon syrjäiseen paikkaan jossa tapahtuu outoja - vanhaan kunnon X-Files malliin. Näinhän se taitaa mennäkin. Monster of the week meiningillä. Taustalla on jonkinmoinen lanka siitä kuinka etsiskellään isää, jonka elämäntehtävä on selvittää äidin kohtalo.

Kyllähän tätä tietysti katselee. Aihepiirinsä vuoksi ihan mielenkiintoista settiä, mutta jokin ei vaan natsaa. Deania näyttelevä Jensen Ackles on jopa mestarillinen castaus verrattuna mitäänsanomattomaan velipoikaan josta tulee mieleen kiukutteleva Matt Damon. Äidin kuoleman arvoituskaan ei sinänsä kiehdo, sillä joku yliluonnollinen möllikkähän siitäkin on ihan selkeästi vastuussa eikä motiivit taatusti oli totuttua kummoisempia.

Keskivertoa tv-huttua.

Kolmas kausi menossa. Ensimmäisen tosiaan jätin kesken, mutta toinen kausi hurja parannus ja kolkki pistää vielä paremmaksi. Konseptihan ei sinänsä ole muuttunut kamalasti kun joku yliluonnollisuus vie pojat paikasta toiseen, mutta nyt perässä on sitä sun tätä ja henkilökaartia kertynyt sillain sopivast että on vähän muitakin, mutta pääosassa ovat aina veljekset. Parasta sarjassa on tuo Deanin hahmo joka on kehittynyt ihan mukavasti ja saanut luomoksena lihaa luitten ympärille ja Jensseeni on ihan oikea tuohon heviä kuuntelevan pölvästin rooliin jolle on kirjoiteltu aika hyviä letkautuksia, muttei kuitenkaan niin että mentäisiin kokonaan komedian puolelle. Huumori on noussut kuitenkin ihan hauskasti tasapainottelemaan touhua ja tulee mieleen hyvässä mielessä X-Filesin komediajaksot, joista takana tämmöinen Groundhog Dayn tyyppinen jossa touhu resettaa aina Deanin kuollessa.

Neljäs kaus alkoi justiin ja parin jakson päästä pääsen tuon premierin kasselemaan.

EDIT: Olipahan tiukka. Sarja paranee koko ajan ja jos taivaan ja helvetin välinen sota kiinnostaa niin eipä tätä voi kuin suositella.


« Viimeksi muokattu: 25.09.2008 13:39 kirjoittanut tuhis »
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #106 : 26.09.2008 01:01 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Aika paskaa tuo nyky-tv. Ei ole vieläkään Hermusen taikka Viking Loton voittanutta näkynyt..

Voice of The World.
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #107 : 26.09.2008 08:16 »
tuhis Vieras Mutta kuinka moni on nähnyt Anna-Kaisa Hermusen vasemman tissin?

o/
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #108 : 14.10.2008 17:36 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili


Aivan loistava sarja, pääsee suoraan Seinfeldin ja Arrested Developmentin seuraan, kun puhutaan parhaista komediasarjoista.

Ykköskausi oli muistaakseni loistava, mutta kiinnostus lopahti Danny DeViton tulon myötä kakkoskaudella. Onneksi päätin kuitenkin jatkaa katsomista, sillä koloskausi on ollut tähän asti hervotonta kohellusta, ja etenkin Die Hard -jakson parhaus syöpyy varmaan vuosiksi jonnekin pääkopan uumeniin.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #109 : 27.10.2008 22:10 »
tuhis Vieras


Kyllähän tämäkin tänne kuuluu. Satunnaisesti televisiosta katselin ja pistin nootille katsoa myöhemmin paremmin. Nyt on katsottu ensimmäinen kausi aika vauhdilla ja täytyy kyllä sarjan luojalle ja käsikirjoittajalle Aaron Sorkinille tehdä jonkinmoisia hatunnostoja useampi, sillä legislatiivisista koukeroista ja ties mistä nuansseista koostuvan sananvaihdon kuunteleminen ei ole ollut koskaan näin hauskaa. Varmasti osa jutuista menee ohitse kun yhdysvaltojen lakipiirit sanastoineen ja merkityksineen ovat melko tuntemattomia, mutta juttuja tavallisesti pohjustetaan eri suunnista niin hyvin että sitä tajuaa tyhmempikin mistä on kyse - jos pystyy asennoitumaan niin, että lakitekstin suoltamisen seassa on diplomatiaa, henkilökemiaa ja erilaisia luonteenpiirteitä.

Sarjan sanotaan esitelleen termin "walk and talk", joka kirjaimellisesti tarkoittaa sitä että kävellään ja puhutaan, ja joku jää keskustelusta pois ja joku toinen tulee tilalle. Jossakin ensimmäisessä jaksossa tämä tuli tosiaan hienosti esille kun henkilöstöpäällikkö Leo kulki Valkoisen talon käytäviä ja joka suuntaan jutteli lukemattomille ihmisille ties mitä ilmeisen tärkeän ja järkevän oloista - se mikä tässä kuitenkin eniten sykähdytti oli se, että tuo tehtiin yhdellä otolla ja yksi näyttelijä ylipäätänsä pystyy noin helvetisti matskua opettelemaan ja ylipäätänsä olemaan vakuuttava sen kanssa.

Sarja on kaikesta huolimatta melko kevyttä katsottavaa ja kuten useimmissa erinomaisissa sarjoissa, lepää kiitoksesta aika iso osa näyttelijöitten harteilla. Se ei riitä että tuotettu teksti on akuuttia, hauskaa ja soljuvaa, vaan henkilöhahmoilla täytyy olla se loppusilauksen antava kemia. Melkeinpä voisi sanoa että sarja tasapainottelee perinteisen yhden huoneen sitcomin ja lakidraaman välimaastossa olematta missään pisteessä liikaa kumpaakaan.

Yltiöpositiivinenhan tämä sarja on ja kovimmat usanegaajat alkavat riekkua propagandasta ja ties mistä turhasta. Riekkukoot. Minä viihdyn ja naureskelen. 1. kaudella jäi jotain juttuja vähän vaivaamaan jotka tavallaan tunnuttiin unohtavan ja joitten olisi jollakin tapaa halunut vievän jonnekin - päällimmäisenä henkilöstöpäällikkö Leon tyttären ja viestintäpäällikkö Sam Seabornin suhderempoilu.

Erinomaista viihdettä silti. Kausibokseja saa parinkympin hintaan ja eipä näitä voi kuin suositella.


« Viimeksi muokattu: 27.10.2008 22:16 kirjoittanut tuhis »
tallennettu
Vs: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #110 : 28.10.2008 00:24 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Yltiöpositiivinenhan tämä sarja on ja kovimmat usanegaajat alkavat riekkua propagandasta ja ties mistä turhasta. Riekkukoot. Minä viihdyn ja naureskelen.

Erinomaista viihdettä silti. Kausibokseja saa parinkympin hintaan ja eipä näitä voi kuin suositella.

Todellakin!!!

Lisäksi minusta sarja kestää todella hyvin uudestaan katsomista. Pääjuttut ja ns. "kehykset" kyllä muistaa, mutta monessa jutussa on yksinkertaisesti niin paljon yksityiskohtia ja jutut vielä vaihtuvat suht tiuhaan tahtiin että asiat eivät tunnu uudestaan katsotulta samalla tavalla kuin yleensä sarjoissa. On vielä ihailtavaa kuinka hyvin henkilöhahmojen kemia säilyy koko sarjan läpi, vaikka uusiakin henkilöjä sarjaan tulee. Päähenkilöiden pysyessä koko sarjan läpi, yhtä poikkeusta lukuunottamatta.

Hienoa että joku muukin on löytänyt sarjan!

nimim. kolmas katselukerta alkoi juuri
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #111 : 01.11.2008 19:32 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili OZ:in kuutoskauden kolme ekaa jaksoa takana... taika on taas löytynyt. Serenade de Oz on yksi voimakkaimmista jaksoista ikinä. Uskomattoman hienosti nuo hahmot vielä kaiken tämän jälkeen toimivat.

Tippa oli melekeen linssissä  :(
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #112 : 04.11.2008 21:03 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Ashes to Ashesin viimeinen jakso nähtiin eilen Subilla, mutta menin missaamaan sen. Onneksi on netti-tv. ;)

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Ashes to Ashes osoittautui kyllä aika pitkälti yhdeksi parhaimmista sarjoista, joita olen koskaan katsonut. Aluksi olin ehkä turhankin epäileväinen, etenkin kun pelkäsin tekijöiden vain toistavan Life on Marsin idean täysin. Onneksi olin väärässä, sillä sanoisin jopa, että Ashes to Ashes oli hitusen loistavaa Life on Marsia parempi. Pidän kyllä LoM:n 70-lukuisesta ruskeasävytteisestä värimaailmasta enemmän kuin AtA:n vaaleista palettisävyistä, mutta mielestäni Ashes to Ashes onnistui paremmin ihmissuhteiden kuvaamisessa. Samin ja Annien suhdetta olisi ollut kiva puida tässäkin sarjassa, mutta kyllähän tuo Alexin ja Genen orastava suhde toimi hyvin.

Jäin kaipaamaan tulevaa kakkoskautta. Harmi vain, että sitä ollaan vasta tekemässä, joten sen näkemiseen kestää vielä jonkin aikaa. Pitääkin keksiä, millä täyttää tämänhetkinen tv-tyhjiö.


« Viimeksi muokattu: 04.11.2008 21:18 kirjoittanut Frank »
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #113 : 17.11.2008 19:48 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili

Aivan loistavaa Californicationia on tänään tullut katseltua uudelleen jo neljän jakson verran. Viime vuonna tuli sarjan ykköskausi katseltua jenkkien tahtiin ja tuli tuossa pari päivää sitten mieleen, että pitäisi varmaan katsella uudestaan.

Rupesin myös pohtimaan, että eikös tästä pitänyt tulla toinenkin kausi ja että missäs se oikein viipyy. No, yllätyksekseni huomasinkin että toinen tuotantokausi pyörähti käyntiin syyskuun lopussa ja nyt on tullut ulos kahdeksan jaksoa! Meni lataukseen :)
tallennettu
Vs: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #114 : 17.11.2008 20:37 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Aika vähän tulee eri sarjoja seurattua nykyisin. Ei oikein nämä nykyiset sarjat sytytä PAITSI..



Hassua tavallaan, koska muistan kuinka koko sarja alkoi jo ärsyttämään silloin kuin mainokset alkoivat pyörimään MTV3:lla ja sarja ei ollut vielä alkanut. Tällä hetkellä pidän sitä parhaimpana sarjana. Hugh Laurie on mahtava Housena ja pyöriihän sarjassa hyvännäköisiä lääkärimuijiakin. Koukuttava sarja.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #115 : 18.11.2008 09:22 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Housen neloskauden viimeinen jakso sai itkemään. Ihan reippaasti. Ärsyttävän hyvä sarja.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #116 : 21.11.2008 00:06 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Roswellin 1. kautta olen katsonut 14 jakson verran. Kyseessä on nostalginen paluu 8 vuoden takaisiin tunnelmiin. Silloin kun olin vielä niin eksyksissä elämässä.

Jos minun pitäisi mainita yksi teini-iän minääni eniten vaikuttanut sarja, niin vastaus olisi Roswell. Everwood tuli sen verran myöhemmin, etten ollut enää yhtä vaikutusaltis.  Esimerkki? Sarja sai ostamaan kasan hiushoitotuotteita. Ihan vain siksi, että pystyisin loihtimaan samanlaiset pörröpystyhiukset kuin Michaelilla oli. Joskus se onnistui, useimmiten koko tupee lässähti yläilmoista maan pinnalle kun tuulessa kouluun fillarilla poljin. Magee se ekan kauden letti yhä tänäkin päivänä on.

1. kausi keskittyy ihmissuhteisiin aika paljon, mutta mukaan mahtuu myös sitä sarjan mytologiaa. Ei mistään filujen tasoisesta meiningistä ole kyse, mutta kyllä tämä sarja osasi/osaa ihan jännittäväkin olla.

Hahmoihin täytyy olla tyytyväinen: ärsyttävät harvinaisen vähän, jos ollenkaan. Lizin ja Maxin romanssipallottelu ehkä hitusen käy rassaavaksi, mutta toisaalta kaksikon hienovarainen suhde on myös jotenkin realistista katsottavaa. Michael ja Maria olivat silloin (kuin myös nyt) ylivoimaiset suosikkini. Heidän välillään on epätavallisen paljon sähköä ja näyttelijöiden kemiat pelaavat yhteen oivasti. Deittailivathan nämä kaksi sarjan tekovuosien aikoihin, ja se todellakin paistaa esiin myös heidän hahmoistaan. Harvoin moista rätisevää ukkosta näyttelijöiden välillä todistetaan.

Uhkaavuutta mukaan tuova seriffi on hyvä vastavoima. Mustavalkoisesta arkkityypistä miellyttävän kaukana. William Sadler omaa oikean näyttelytyylin tulkita hahmoaan.

High school -matskua on sarjassa ehkä sittenkin hiven liikaa. Se kyllä ekalla kaudella toimii, mutta eiköhän aihealue olisi mahdollistanut mielenkiintoisia asetelmia sieltä jännäripuoleltakin. Nyt otetaan ihan kaikki irti "mitä jos muukalaiset olisivat keskuudessamme ja vain muutama tietäisi siitä" -lähtökohdasta. Vaikka mausteista epätavallisen paljon diggaavatkin ja molekyyleja muokkaavat, niin nämä sarjan muukalaiset ovat monin muin tavoin hyvin paljon normaalia amerikkalaista teiniä muistuttavia. Maassa maan tavalla.


Käsistähän tämä ensimmäisen kauden jälkeen sitten lähti: 2. kaudella mystiikkaa ja filu-elementtejä lisäiltiin, mutta lopputulos ei ollut ihan toivotun kaltainen. Kolmas kausi on sitten jo nolon huono. Siinä määrin, että vähän hävettääkin että olen siitä kaikki jaksot nähnyt...

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #117 : 21.11.2008 01:32 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Lainaus
Vs: Maailman parhaat TV-sarjat

Lainaus
Roswell

"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #118 : 21.11.2008 09:20 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW No okei okei, topicin nimi muutettu!   ;D

Lähtihän tämä aihe aika nopeasti sivuraiteille alkuperäisestä tarkoituksestaan. Toki olen yhä sitä mieltä, että joku voi pitää maailman parhaana sarjana salkkareita ja se on ihan okei. Parhautta ei voi tieteellisesti todistaa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #119 : 21.11.2008 10:47 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Toki olen yhä sitä mieltä, että joku voi pitää maailman parhaana sarjana salkkareita ja se on ihan okei. Parhautta ei voi tieteellisesti todistaa.

Ei. Se ei todellakaan ole okei. Ehkä parhautta ei voida tieteellisesti todistaa, mutta "Salkkareissa" on niin paljon paskaa että vastaus vaan on että: Ei.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 20
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines