Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 20
Tulostusversio
Aihe: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää)  (Luettu 219337 kertaa)
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #30 : 02.08.2007 01:47 »
Networx Jäsen Viestejä: 41 Basaaripisteet: 0 Profiili En tiedä miten nelonen sarjaa näytti ja mihin se jäi,mutta veikkaan että loppuun asti.
Itse seuraan sarjaa Canal plussalta ja siellä loppus 5 kausi keväällä.
Sarjaa on tehty ilmeisesti 7 kauden verran(onneksi)mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan.

tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #31 : 12.08.2007 16:08 »
FindRb Jäsen Viestejä: 85 Basaaripisteet: 0 Profiili 24 vaan on aivan paras, ja tästä me ei edes väitellä.

Ja vaikka en mitään animea seuraakaan niin onhan Dragon Ball z kans ihan okei. Ku sitä nyt tulee tuolta subteeveeltä niin on tullu seurattua itseasiassa päivittän.
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #32 : 26.09.2007 13:43 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Ehdottomasti 24. Parhaiten käsikirjoitettu ja toteutettu sarja ikinä. Pitää otteessaan vaikka kausia on tullut peräti kuusi ja seitsemäs on tuloillaan. Itse olen katsonut kaikki tuotantokaudet mitä telkkarista on tullut paitsi ensimmäisen.

Toinen loistava sarja (tai tuotantokausi) on Prison Break season 1. Kakkonen ei kyllä minusta pärjää ykköskaudelle. Itse tykästyin sarjaan juuri sen VANKILA-paon takia nimittäin.
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #33 : 04.12.2007 19:59 »
tuhis Vieras Prison Breikkiä katselin ensimmäisestä kaudesta valtaosan, mutta jätin kesken koska ei vain napannut miltään osin kun Stormarekin gänkättiin. 24 on hyvinä hetkinään loistava, mutta 6. kausi oli melkoista kuraa ja vanhan kierrätystä linkouksella. Sopranosia katselin vasta ihan ensimmäistä kertaa käytännössä, sillä muinoin jäi niin paljon jaksoja väliin että päätin palata asiaan ajan kanssa myöhemmin. Loistavaa minimalistiikkaa, mutta 4. kausi vieraannutti lähes täysin - kenties joksus HD-boksin tulevaisuudessa hankin kun on vermeet.Andromeda

Mieli teki vähän Sorboa. Ihan hyvä jos paskasta tykkää.

+ Heheh kEvin Sorpo
- Taustalla taukoamattomalla poljennalla soittava midi-viritteinen trumpettiorkesteri
- Power Rangersien monstereitakin paskemman näköiset humanoidit
- Dialogia jonka rinnalla Hercules on Shakespearea suloisimmillaan
- Salkkareissakin on paremmat näyttelijät
- Tuotannosta, ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastuussa kehitysvammaisten & muiden syyntakeettomien kollektiivi
- Pelkkää paskaa. Sorbokin.
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #34 : 02.02.2008 13:25 »
tuhis Vieras TV-sarja topikkeja on kuin sieniä sateella, mutta menkööt tämä tänne.

Eli onkos semmoinen sarja kenellekään tuttu kuin American Gothic?

Jos sarjalla on kulttistaattus, tarkoittaa se useimmiten sitä että siinä on sisältöä lukuisiksi katselukerroiksi. Ilmeisesti sarja pyörii jonkinasteisen yliluonnollisuuden parissa, kaupungin sheriffin pitäen kaupunkilaisia otteessaan tms. Play.comissa tuommoinen joku "tarjous" että joitain TV-sarjoja saa 2 alle 50 euroa ja tuommoinen pomppasi siellä silmille.
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #35 : 14.02.2008 17:42 »
tuhis Vieras Häikäilemätön tuplapostaus ylläolevan kysymyksen nimeen.

TP on nyt katseltua muutamaa viimeistä jaksoa myöten. Hieman sekalaiset fiilikset, sillä siinä missä nuo ihastuttavat outoustekijät tuntuvat poistuneen lähes kokonaan ja monet henkilöhahmot kirjoitettu useampaan kertaan uusiksi, on tämä kokonaisuudessaan varsin erinomainen ja poikkeuksellinen sarja. Kakkoskausi ratsastaa armottomasti ykköskauden nosteella ja saattaisi toimia piirun tai kaksi huonommin jos sitä joutuisi seuraamaan venytetysti tyylin kerran viikossa. Ensimmäisessä kaudessa on samanlainen tuorreuden ja vilpittömyyden kehrä kuin X-Filesin jaksoissa jossa Mulder & Scully pamahtavat keskelle syrjäistä kylää jossa tapahtuu outoja.

Sarjassa on kyllä melkoinen läjä miellyttäviä näyttelijöitä ja useampia linkityksiä sarjojen X-Files ja Babylon 5 suuntaan on tehty. Melko erikoista ettei kukaan oikeastaan Lara Flynn Boyleä lukuunottamatta ole näkynyt sillä Hollywoodin tähtitaivaalla sen kummemmin. Mädchen Amick on saakelin kaunis. Kaikki ovat.

Täytynee katsella muutamaan otteeseen läpi että voisi sanoa edes jotain jonkinmoisella varmuudella.
EDIT:

Aloittelin tuossa Stargatea katselemaan. Ikinä oikeastaan aikaisemmin katsellut kourallista jaksoja enempää. Taatusti filmanneet nuo vieraitten maailmojen jutut Mäkkaiverin takapihalla :) Plussaa siitä että soundtrack on orkesteroitu, vaikka tuo onkin aika pöljää käyttä tuota Goauldien pahuusmelodiaa kaikissa vaaratilanteissa.

Onkos täällä ihmisiä jotka ovat Stargaten "faneja"? Jatkuuko sarja tuommoisena kuin tämä ensimmäinen kausi jossa ollaan vuoroin jossain kellarissa ja vuoroin sitten jossain lähimetikössä keskiaikaisten parissa. Tämä on kuin Xena/Hercules puolet pienemmällä budjetilla.

EDIT2: Battlestar Galactican 3. tuotantokauden aloitin. Sarja teki vaikutuksen muinoin taistelukohtauksineen, jotka ovat ikäänkuin paikanpäältä koettuja heiluvan kameran ja vaimennettujen ääniefektiensä ansiosta - aivan kuin olisit itse aluksessa äksönissä mukana. Tartutaanpa heti siihen ilmeiseen: the blondi ei ole millään asteella syy katsoa sarjaa... korjaus edelliseen, syy siinä missä muutkin, sillä kyseessä ei ole pelkästään kimalletta sillä näytelläkin nainen osaa, vetäen useita erilaisia rooleja ja muuntuen tilanteitten mukaan vähemmän laitetuksi ja aina ihan väkivaltaa kokeneeksi saakka. Sarjan toinen blondi harjasi vastakarvaan kovasti kunnes tyttö laittoi ratioon soimaan Philip Glassia (joka on yksi henkilökohtaisesti musiikillisista vapahtajistani), ja vaikkei se ihan täysin saanut hahmosta pitämään, niin oppi Starbukkia ainakin sietämään.

Sarjassa on läsnä itselle kenties tärkein seikka kun ajatellaan sarjoja: jatkuvuuden tuntu. Myyttistä meininkiä, kun ei käytännön elo voi eräistä syistä onnistua, on käännyttävä myyttien puoleen henkilökohtaisen että koko ihmisrodun pelastuksen nimissä. Olisi aivan mahtavaa jos kolkkikaudella
Spoileri (osoita katsoaksesi)
. Kakkoskauden lopusta en oikein pitänyt, mutta tilanne korjattiin miellyttävän ripeästi kolmoskaudella.
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Kolmoskausi on ollut oikein miellyttävä vaikka yksi lempihahmoistani (tämänhetkinen avattareni, lesboavaruuskapteeni Cain) ei olekaan enää kuvioissa. Onneksi presidentti ja Olmos porskuttavat. Apollon kuviot kyllästyttävät eikä tuo Helon Cylonvatkauskaan oikein enää jaksa kantaa. Kymmenisen jaksoa katsellut - tarvitaan joku uusi momenttumi.

EDIT3: Twin Peaksin katsoin loppuun pienen kypsyttelytauon jälkeen. Loppu oli oikeastaan juurikin sitä mitä Lynchiltä odotti ja viimeisiä jaksoja seuratessa vain harmitti kuinka tyngäksi sarja jäi ja kuinka se vuoroin tuntui kiirehdityltä että venytetyltä. En kakkoskautta kuitenkaan katsomiskelvottomaksi sanoisi, mutta alku on aivan toisella tasolla. Täytyy katsoa toistamiseen piakkoin.

EDIT4: Galactican 3. kausi tuli maratoonattua.
Spoileri (osoita katsoaksesi)

EDIT5: Twin Peaksin kansainvälinen piloottijakso altternatiivilopulla.
Spoileri (osoita katsoaksesi)


« Viimeksi muokattu: 02.03.2008 23:10 kirjoittanut tuhis »
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #36 : 15.03.2008 12:57 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kohta on Gilmore Girlsin 1. kausi paketissa. Sarja on parempi kuin muistinkaan! Olen katsonut sitä lähinnä satunnaisesti aiemmin, joten nyt on hienoa päästä paikkaamaan TV-sivistyksen aukkoja.

Olen vakaasti sitä mieltä, että yhdestäkään toisesta sarjasta ei löydy niin hyvin kirjoitettua ja ennen kaikkea viihdyttävää dialogia kuin Gilmoren tytöistä. Ja voi hyvänen aika miten nopeaa se on! Jaksot menevät jo tämänkin vuoksi kuin siivillä ja kuin tuosta vain huomaa katsoneensa 4-5 episodia.  Hahmoista ei nyt vaan voi olla pitämättä, eikä niistä pienistä loistavista yksityiskohdista. Kuten vaikkapa Lorelain kahvi ja roskaruoka -riippuvuuksista tai Michelin törkeästi yli vedetystä aksentista.

Mikä parasta: draama on niin hyvää, että se koskettaa vaikka pyöriikin niin pienissä mittasuhteissa. Muissa sarjoissa pitää suurinpiirtein listiä joku ja järjestää sentimentaalinen muistopuhe ennenkuin kyynelkanavia aletaan rasittamaan. Gilmoren tytöissä nessupaketin suuntaan hamuillaan paljon, paljon pienempien ja todellisempien juonenkäänteiden jälkeen. On tämä kyllä vain niin kertakaikkisen ihanainen sarja. Ajattelen jo sitä herkkujaksojen määrä joka minulla on vielä katsottavana.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #37 : 15.03.2008 15:33 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Olen vakaasti sitä mieltä, että yhdestäkään toisesta sarjasta ei löydy niin hyvin kirjoitettua ja ennen kaikkea viihdyttävää dialogia kuin Gilmoren tytöistä. Ja voi hyvänen aika miten nopeaa se on!

under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #38 : 15.03.2008 15:35 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili
Olen vakaasti sitä mieltä, että yhdestäkään toisesta sarjasta ei löydy niin hyvin kirjoitettua ja ennen kaikkea viihdyttävää dialogia kuin Gilmoren tytöistä. Ja voi hyvänen aika miten nopeaa se on!

http://i32.tinypic.com/zwlued.jpg
Yliarvostettu, vaikka ei mitään perusjenkkikomedioiden tasoista tuubaa olekaan. Sitä paitsi, AD on komedia, GG ei.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #39 : 15.03.2008 15:42 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili AD on ihan kiva mitä joskus on tullut katottua. Repesin ku se kalju tyyppi oli maailman ensimmäinen analisoija terapeutti, niin se ihmetteli miksi kaikki lähtee karkuun kun hän näyttää korttiaan. Kortissa luki "Anal Rapist"  :lol:
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #40 : 15.03.2008 16:34 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Arrested Development on kyllä parhautta. Lempikomediasarjojani Seinfeldin ohella. Yliarvostettu? :lol:

Näiden kahden joukkoon on kovaa vauhtia nousemassa myös The Officen jenkkiversio. Jotkut ovat sitä mieltä, että alkuperäinen brittiversio olisi parempi (näin ainakin vielä muutama vuosi sitten), mutta itse olen täysin toista mieltä. Brittiversion kylmän ankea meininki ei meikäläiseen jaksanut kauaa iskeä, eikä Ricky Gervaisin näyttelemä pomo pääse Michael Scottin (Steve Carell) tasolle hahmona, ja itse näyttelijäkin lähinnä ärsyttää.

Olen nyt kohta neloskauden puolessa välissä, ja taso on pysynyt hemmetin korkealla alusta loppuun. Toivottavasti huhtikuussa Jenkeissä jatkuva neloskausi olisi sarjan viimeinen, ettei taso pääsisi laskemaan.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #41 : 15.03.2008 17:28 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Simpsonia katoin tässä pari tuotantokautta ja nyt kaikki muu tuntuu paskalta. No tsekkais Futuramat vielä kertaalleen...

Arrested Developmentia katoin joskus muinoin pari jaksoa ja en kyllä ymmärrä miten se voi jaksaa kiinnostaa. Joku huumoriarvo kai siinä sekoilussa on, mutta jos tahdon sairasta paskaa niin katson mieluummin Drawn Togetheria.

OZ:in laatikot pitäisi jaksaa tilata kun jäi neloselta kesken... vituttaa vieläkin.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #42 : 15.03.2008 18:00 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Arrested Developmentia katoin joskus muinoin pari jaksoa ja en kyllä ymmärrä miten se voi jaksaa kiinnostaa.

Mäki katoin Futuramaa jakson JA VITTU MITÄ PASKAA.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #43 : 15.03.2008 18:02 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Arrested Developmentia katoin joskus muinoin pari jaksoa ja en kyllä ymmärrä miten se voi jaksaa kiinnostaa.

Mäki katoin Futuramaa jakson JA VITTU MITÄ PASKAA.

Valehtelet kuitenkin.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #44 : 15.03.2008 18:05 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Nyt on ollut STARGATE SG-1:n ensimmäinen tuotantokausi katsonnan alla. Stargate aka Tähtiportti on kyllä aivan mahtava ohjelma, varsinkin nämä ensimmäiset tuotantokaudet. Nyt en vielä jaksa alkaa hirveästi kehumaan, sen jälkeen tulen, kun koko ekan tuotantokauden olen saanut katsottua.

P.S. Teal'C on ehkä yksi hauskimmista hahmoista koskaan televisiossa.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #45 : 15.03.2008 21:11 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili
P.S. Teal'C on ehkä yksi hauskimmista hahmoista koskaan televisiossa.

Jep. Ja nykyään sillä on hiuksetkin.  :P
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #46 : 16.03.2008 14:12 »
Anaconda Jäsen Viestejä: 7 Basaaripisteet: 0 Profiili Simpsonit, Top Gear ja The Apprentice.

Onneksi tänä internetin ihmeellisenä aikakautena ei ole riippuvainen suomalaisen television tarjonnasta, vaan internet auttaa pitämään ajan tasalla muualla esitettävissä sarjoissa.

Simpsonit ovat aivan parasta ja omistan DVD:llä kaikki siinä muodossa julkaistut tuotantokaudet, loput on täytynyt valitettavasti ladata netistä, mutta ostan nekin heti, kun ilmestyvät. Välillä oli pieni sukellus huonompaan, mutta 18. ja nykyinen 19. tuotantokausi ovat olleet taas ihan hyviä, joskaan eivät vedä millään vertoja tuotantokausille 5-10.

Top Gear on juuri sopivasti autoasiaa huumoriin yhdistettynä. Stig, Jeremy Clarkson ja mielenkiintoisimmat ohjelma-aiheet ja testettavat autot takaavat katselunautinnon. Toivottavasti Jeremy Clarksonista tulee Britannian pääministeri.

The Apprentice. Mitäköhän tästä nyt sanoisi? Olen die-hard Donald Trump -fani, vaikka äijä onkin muuttunut vähän turhan pompöösiksi. Kaikki tuotantokaudet olen kuitenkin innolla seurannut ja nyt meneillään oleva 7. tuotantokausi päättyy ensi torstaina. Odotan kuin kuuta nousevaa.
With $10,000, we'd be millionaires! We could buy all kinds of useful things like... love!
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #47 : 16.03.2008 15:53 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
The Apprentice. Mitäköhän tästä nyt sanoisi? Olen die-hard Donald Trump -fani, vaikka äijä onkin muuttunut vähän turhan pompöösiksi. Kaikki tuotantokaudet olen kuitenkin innolla seurannut ja nyt meneillään oleva 7. tuotantokausi päättyy ensi torstaina. Odotan kuin kuuta nousevaa.

Tämä on niitä harvoja tositv ohjelmia mitä yleensä (varsinkin ensimmäiseten kausien aikana) voi katsoa. Idols nyt on ihan ok myös.
Nykyään kuitenkin The Apprentice on mennyt siihen surkeaan valtavirta tositv suuntaan. Eli mieletontä turhaa draamaa. Ensimmäiset kaudet olivat hyviä kun pysyttiin asiassa, eli vanhan kunnon sloganinkin mukaan "It´s just business, nothing personal". Eli pysyttiin aiheessa ja näytettiin kuinka tehtävän teko hoidettiin. Nykyään koko homma dramatisoidaan leikkauksilla siten että näytetään pelkkää toisten kilpailijoiden arvostelua toisten kilpailijoiden toimesta tai kuinka toisella menee niin päin persettä ja toisella niin hyvin. Ja kuitenkin käytännössä erot ovat todella usein hyvin pieniä.
Jos amerikkalaisten yritysten johtajien tai henkilöiden toiminta on sellaista minkä kuvan The Apprentice antaa, ei voi kuin ihmetellä miten ne firmat pysyy pystyssä. Eli koko ohjelma muokataan editointi pöydällä pelkäksi showksi. Todella harmillista sillä idea on todella hyvä, jonka ensimmäiset kaudet osoittivatkin.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #48 : 19.03.2008 00:02 »
tuhis Vieras


American Gothicia tuijotellut ensimmäisen levyn verran ja onhan tuo aika selvää miksi sarjaa listaillaan näihin kulttisarjalistauksiin - on pikkukaupunki, ohikulkijalle idyllisin pala taivaasta jossa kissat ja koirat ovat parhaita ystäviä. Pinnan alla kuitenkin myrskyää, seriffin pitäessä kaupunkilaisia otteessaan kiristäen, uhkailemalla, pelottelemalla, tappamalla... jokainen tuntuu olevan velkaa seriffille jostain ja tietääpä seriffi sitten synkimmät salaisuudet naruja vedellessän. Semmoinen jätkä se Paholainen on.

Sarjan päähenkilö on traagisesti perheensä menettävä Caleb Temple josta seriffi on epäilyttävän kiinnostunut, ilmottautuen ja ajaen vahvasti pojan adoptoimista. Jokin ei kuitenkaan ole kohdallaan ja uudet paikkakuntalaiset lääkäri (loistava Jake Weber) Crower, sekä Calebin serkku Gail (Paige Turco) vaistoavat tämän ja alkavat taisteluun Calebin huoltajuudesta, sekä kohtalosta.

Gary Cole ei ole meikäläiselle kovinkaan tuttu näyttelijä vaikka mies on ollut ties missä ja nimen yhdistää kasvoihin vaikka unissaan. Ainoa "kokemus" miehestä on paskaakin paskemmassa Babylon 5 "jatkosarjassa" Crusader, jonka tasan yksi ja ainut valopilkku mies oli. Roolitus uhkaavaksi seriffiksi sopii sillä miehellä on melko jämerä taito esittää vahvaluonteista päällepäsmäriä, olipa se sitten avaruusaluksen kokenut kapteeni tai takahikiän seriffidemoni. Lucas Blackistä en sen sijaan pidä, vaikka onhan tuo selkeästi ihan lahjakkuus noin nuoreksi näyttelijäksi. Samanlaisissa klanipäisissä junttirooleissa tuota on kerran tai pari katsellut, mutta onneksi sarjan epänormaalit puitteet nostavat roolityön tässä sarjassa muitten touhujen ylitse. Turtles 2 ja 3 leffoista tuttu Paige Turco on nätti brunette joka näyttelee kaukaa traumaattiseen menneisyyteensä palaavaa serkkua joka on päättänyt auttaa Lucaksen esittämää Calebia ettei tämä kokisi samanlaista kohtaloa kuin hän itse.

Sarja on aikansa uhri, niin hyvässä kuin pahassa. Sarjaa esitettiin ilmeisesti jonkinlaisella kauhukanavalla ja tietyssä mielessä sillä voidaankin selittää hieman tarpeettomat säikäyttelyt tyyliin: poika kävelee pimeään huoneeseen ja kamera leikkaa täytettyyn karhuun äkisti ja kuuluu karhunörinäefekti. Tyypillistä säpsäyttelyä jossa ei ole oikein mitään tolkkua. Kauhuefektit ovat myös aika kyseenalaisia äänisyheröitä jossa vilautellaan simppeleitä kuvankäsittelyefektejä erilaisten kohteitten kanssa ja niinpäinpois. Jos nuo eivät häiritse niin muuten sarja vaikuttaakin aika hyvältä. Tarinaa tuntuu olevan mukavasti ja mukana on elementtejä kummituksista aina hyvin normaaleihin kanssakäymistoimituksiin joista nuori päähenkilö oppii ja kasvaa.

Noh, katsellaanpa lisää.
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #49 : 19.03.2008 15:38 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Yhyy, missasin eilen Housen 4. tuotantokauden startin Canalilla. Pitää koittaa spotata se tässä ennen ensi viikon 2. jaksoa. Boksia odotellessa.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #50 : 19.03.2008 15:39 »
Ramen Soup "Done in three minutes!" Jäsen Viestejä: 110 Basaaripisteet: 1 Profiili Siivotessa tulee muisteltua menneitä. Mieleen tuli vuonna 2002 MTV3:lta tullut Täydelliset Naiset ja OC -sarjojen esiäiti, Pasadena. Sarja oli sikäli mielenkiintoinen tapaus, että sitä ei USA:ssa esitetty kuin neljä jaksoa surkeiden katsojalukujen takia (wikipedian mukaan tämä johtui mahdollisesti 9/11:sta; sarjaa alettiin näyttää vain kaksi viikkoa tornien sortumisen jälkeen), vaikka sarja olikin kriitikkojen ylistämä. Suomi oli eräs niistä onnellisista maista, joissa sarja näytettiin koko 13 jakson paketissaan.

Pasadena sijoittuu Kaliforniaan, nimensä mukaisesti Pasadenaan. Tyyliltään sarja saippuoopperaa, mutta hyvin tummasävyistä sellaista. Tarina pyörii yltiörikkaan Greeneyn suvun ympärillä, jonka erään haaran nuori tytär Lily joutuu sattumalta näkemään tuntemattoman henkilön itsemurhan ja alkaa pikkuhiljaa huomata että oman puhtoisen sukuun liittyykin salaisuuksia, joita kukaan suvusta ei halua vahingossakaan päivänvaloon. Näiden salaisuuksien halutaan pysyvän haudattuina, vaikka sitten oman sukulaisen henkikullan hinnalla.

Koukkuunnuin tuohon sarjaan aivan totaalisesti. Missään sarjassa ei ole edelleenkään ollut niin onnistunutta juonittelujen, murhien ja puhtoisen julkisivukuvan tasapainottelua kuin tässä, ei edes Täydellisissä Naisissa (joka onkin aika väsynyttä tuubaa). Lisäksi sarjan finaali oli mieletön, ja katsoja pidettiin jännityksessä aivan viimeiselle sekunnille asti. Lopun jälkeen jäikin hölmistynyt olo.

Kukaan muu katsonut?
"Aa sie nii kaunis, noin no ällee haalistu ku haaveisii sie vaa hukut sil’ aah! - eellä onni on, sinua kiin’ ei saa!"
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #51 : 19.03.2008 22:08 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Nyt ymmärrä miksi Heroesia hehkutettiin joka puolella. Ensimmäinen kausi oli kokonaisuutena aivan mahtava. Ekat pari jaksoa olin hyvin skeptinen sarjan suhteen ja mielessäni jopa päivittelin sarjan järjettömyyttä. Tyyli kuitenkin valtasi minut totaalisesti ja mielenkiintoisten käänteiden johdosta jäin koukkuun. Nyt nostankin jo pelkästään tämän ensimmäisen kauden perusteella sarjan sille kuuluvaan ryhmään, maailman parhaisiin TV-sarjoihin.

Mieletöntä viihdettä.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #52 : 19.03.2008 22:19 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Itse en ymmärrä tätä Heroesin ylistämistä. Katsoin ensimmäisestä tuotantokaudesta 18 jaksoa enkä sen jälkeen ole millään jaksanut enää vaikka kuinka yrittäisin. Ongelmana on ollut yksinkertaisesti se, etten jäänyt koukkuun. En tiedä mistä tämä johtuu, voi olla ettei sarja tarjonnut yhtään yllätystä vaan kaikki on tehty varman päälle, ja voimatkaan eivät olleet kenelläkään kiintoisia, ja siten myös hahmot jäivät tylsiksi. Halusin oikeasti tykätä Heroesista, mutta en voi mitään jos sarja on tylsä. Joskus kun jaksan, niin voisin loputkin jaksot katsoa. KUN jaksan.
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #53 : 19.03.2008 22:29 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Jep jep, kyllä itsekin ainakin ekan kauden perusteella rankkaan Heroesin melko korkealle, loistavaa viihdettä. Saa nähdä mitä toka kausi tuo tullessaan. Hiro on kunkku. :p
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #54 : 20.03.2008 07:13 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Itse en ymmärrä tätä Heroesin ylistämistä. Katsoin ensimmäisestä tuotantokaudesta 18 jaksoa enkä sen jälkeen ole millään jaksanut enää vaikka kuinka yrittäisin. Ongelmana on ollut yksinkertaisesti se, etten jäänyt koukkuun. En tiedä mistä tämä johtuu, voi olla ettei sarja tarjonnut yhtään yllätystä vaan kaikki on tehty varman päälle, ja voimatkaan eivät olleet kenelläkään kiintoisia, ja siten myös hahmot jäivät tylsiksi. Halusin oikeasti tykätä Heroesista, mutta en voi mitään jos sarja on tylsä.

Ihan ku mun suusta. Sarja on mielestäni todella huono. Eka kausi jäi ja myös jää kesken.

E: Ja katoin muute itekin 18 jaksoa  :P
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #55 : 20.03.2008 09:27 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Joo jotain viisi jaksoa itsekin olen katsonut ja muutaman sitten myöhemmin ja tämä paska pyyhkii itse itsensä TV-historian sivuilta kunhan jaksot loppuvat. En tiedä mikä näissä nykyisissä TV-sarjoissa on vikana, mutta ei niiden kanssa hereillä pysy.

Mullan alla uusintaan!
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #56 : 20.03.2008 09:43 »
rinturi Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili Veikkaanpa tietäväni syyn Heroesin suosiolle:Paska sarja kuitenkin.
<@Fraeon> Heinz pelas jotain 2D-Mariota, jossa pääkkärinä oli lentävä Yoshi joka tuhos lerssillään kenttää
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #57 : 20.03.2008 10:53 »
tuhis Vieras En koskaan tajunnut tuota likkaa.

Heroesin ensimmäiset 5-8 jaksoa kahtelin aivan täpinöissä, mutta sitten notkahti. Kakkoskausi oli huomattavasti parempi ja ennenkaikkea mietitymmän tuntuinen - kunnes lakko pätkäisi. Ihan kiva sarja mutta jos on semmoinen luonteeltaan että kaikki suosittu on perseestä jo valmiiksi, niin kahtokaa vaikka Uunoja. Niistä ei kukaan tykkää ja ne on silti perseestä.
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #58 : 20.03.2008 11:11 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Eikun kaikista mieluiten semmosta mistä kukaan ei tykkää, mutta mistä itse diggaa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #59 : 20.03.2008 11:15 »
Pyramidhead Vieras
Kakkoskausi oli huomattavasti parempi ja ennenkaikkea mietitymmän tuntuinen - kunnes lakko pätkäisi.

No ei kyllä minusta ollut. Tosin sitä tiedä mille tasolle se lopulta ilman lakkoa olisi noussut.

Heroes ei todellakaan ole mikään huippusarja. Silläkin on hetkensä, jonka takia sitä juuri ja juuri jaksoi katsoa, mutta voi olla että jatkossa en sitä enää jaksa. Heroes on melkein yhtä huono kuin Lost.
tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 20
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines