Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 ... 20
Tulostusversio
Aihe: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää)  (Luettu 219737 kertaa)
Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #210 : 04.02.2010 21:01 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Oletteko koskaan miettineet mitä paskat sitcomit olisivat ilman valmiiksi naurettuja vitsejä?

No tässä pätkä
Play-Asia
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #211 : 04.02.2010 23:30 »
Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili Onkos kenelläkään tietoa milloin mainio Californication jatkuu taasen jenkkilässä?
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #212 : 04.02.2010 23:46 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Onkos kenelläkään tietoa milloin mainio Californication jatkuu taasen jenkkilässä?

Neloskauden avaukselle ei ole vielä päivämäärää, mutta alkanee todennäköisesti syyskuun lopussa tai lokakuun alussa. Tämä perustuu siihen faktaan, että kaksi edellistä kautta ovat alkaneet syyskuun ehtoopuolella.

Kolmoskausi oli muuten hirrrrrrrrrrmuisen suosittu jenkeissä, kaapelikanavien mittapuulla.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #213 : 23.03.2010 23:57 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW


Otin Fringen jenkkitahdin kiinni (jaksossa S02E15 mennään) ja täytyy todeta, että vihdoinkin X-Filesin jättämä aukko on paikattu. Ja juuri tilasivat tästä kolmannenkin kauden, mainiota.

Olen diggaillut kakkoskaudesta enemmän kuin ensimmäisestä. Varsinkin Viikon hirviö -jaksojen mielenkiintoisuus ja kekseliäisyys on miellyttänyt. Mytologia on kuitenkin, kuten filujenkin kohdalla, mielenkiinnon ykköskohde eikä se petä. Meno on äitynyt tällä toisella kaudella perin mielenkiintoiseksi. Samankaltaisuuksia Salaisiin kansioihin löytyy, mutta toisaalta nämä kaksi sarjaa käsittelevät tietystä yhteneväisyydestään huolimatta hurjan erilaisia teemoja. Siitä huolimatta olen arvostanut sitä, että varsinkin toisella kaudella Fringeä katsoessani olen aidosti yllättynyt miten filumainen tunnelma on ollut. Tässä auttaa valtavasti että sarjaa kuvataan Vancouverissa, siellä missä X-Filesiakin tuotettiin viisi ensimmäistä kautta.

Sarjan hahmot ovat kasvaneet silmissäni mukavasti. Jopa Anna Torvin näyttelemästä Oliviasta on tullut siedettävä, vaikkei missään nimessä mikään Scully olekaan. Yhdistettynä Peteriin hän on kuitenkin ihan jees hahmo. Raskasta kalibeeria edustaa John Noble Walterin roolissa, jossa tämä pääsee oikein kunnolla esittämään kykyjään näyttelijänä. Emmy-ehdokkuuksia sinne suuntaan ja vähän äkkiä!


Jos sarjaa aloittelee, ei kannata lannistua aloituskauden ensimmäisen puoliskon aikana. Sarja paranee siitä, ja reilusti.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #214 : 24.03.2010 10:02 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili
Jos sarjaa aloittelee, ei kannata lannistua aloituskauden ensimmäisen puoliskon aikana. Sarja paranee siitä, ja reilusti.
Itse katsoin muutaman jakson, mutta jäi kuitenkin kesken kun touhu ei vaikuttanut mitenkään erikoiselta. Tietyiltä osin jopa tylsältä ja huonolta. Ehkä pitäisi antaa sarjalle sitten vielä mahdollisuus ja hommata ensimmäinen kausi jos jostain saisi halvalla...On se kuitenkin hyvä että joku jaksaa taistella alkupaskan läpi ja tarkistaa onko koko sarja samaa paskaa ;D
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #215 : 24.03.2010 10:20 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Korpimetsien vaeltajia ja luolissa rymyäjiä tosiaan tarvitaan aina. Tosin eipä Fringen ensimmäinen puolikas minulle mitään tuskaa ollut, selvästi heikkotasoisempaa vain kuin mitä myöhemmässä vaiheessa tulee vastaan. Sarjan oma mytologiakin on lähtenyt hyvään suuntaan.

Pidän Fringen tietynlaisesta vanhanaikaisuudesta. Siitä, ettei se ole Lostin tapainen rakenteeltaan, vaan muistuttaa X-filesia MOTW-fillerijaksoineen. Onhan se selvää mitä yleisöä FOX tällä sarjalla on lähtenyt kosiskelemaan.

Jos ei ole toisen kauden puoliväliin mennessä pitänyt näkemästään, niin sitten kannattaa jättää sarja sikseen. Epäilen kuitenkin, ettei kukaan filu-fani voi olla pitämättä varsinkaan toisen kauden tyylistä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #216 : 21.06.2010 23:40 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili House on taas tauolla(mutta on silti hands down paras tv-sarja koskaan), Boston Publicin viimeisen jakson katsoin juuri(mainio sarja tämäkin), John Doe loppui - odotetusti - lyhyeen ja Stargate SG-1 -urakka päättyi sekin jokunen viikko sitten(ja Atlantiksen pariin yrittäisin olla ainakin toistaiseksi lähtemättä). Päivissä olisi siis uuden telkkarisarjan kokoinen aukko. Läksin tänään kaupungilta hakemaan MacGyverin kutoskautta ensihätään, kun pari boksia tuota on vielä hommaamatta, mutta ikävä kyllä sekä Stockmann että Anttila olivat huteja eikä Ihmemiestä meinannut löytyä. Hetken pyöriskeltyäni poistuin kuitenkin kotia kohti aika hyvillä mielin Dexterin ensimmäinen kausi kourassani.

Sarjaa olen nähnyt jokusen jakson, ja pidin kovasti, mutta jostain syystä tätä ei silti ole tullut hommattua(ja telkkarista sarjojen katsominen ei jotenkin enää vain onnistu). Kovaa kamaa pitäisi vissiin kuitenkin olla, joten tästä lähtee.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #217 : 22.06.2010 18:46 »
fiksative Jäsen Viestejä: 36 Basaaripisteet: 0 Profiili Housessa oli hyviä kolme ensimmäistä kautta ja erityisesti se vaihe kun se poliisisetä tuli piinaamaan Housea kolmoskaudella, kun House meinaa joutua vihdoinkin oikeaan kuseen jääräytensä kanssa. Klassikkojaksoja, Musta joulu, jne. Sarjassa oli potentiaalia muuhunkin kuin tavanomaisiin viikon sairaus-jaksoihin. 4-kautta en ole nähnyt mutta 5-kaudella ontui kyllä aivan kaikki paitsi itse House(ironista), väsynyttä menoa ja ainoastaan lopetus pääsi kolmoskauden tasolle. Mutta tuo kolmaskausi on tosiaan hjuvaa ja hyvä dialogi kestää toisenkin katsomiskerran.

Venäläisten Rangaistuspataljoonan katoin ja tykkäsin. Enemmän kuin Band of brothersista, bob ei tosin mikään paska ole sekään, oli vain yliannostus jenkkipatriootteilua kun sitä viimeksi koitin katsella. Rangaistuspataljoonan tastelukohtaukset nyt on tietysti halvempia mutta hahmot on kuin Tuntemattoman sotilaan jermut eikä mitään yli-isänmaallisuutta ole vaikka sarja tuleekin venäjältä.

Generation Kill oli OK. Rolling Stone lehteen kirjoittaneen kokemuksiin perustuu ja sota on sitä mitä se onkin eli hiton tylsää. Hyvän näyttelyn takia jaksaa katsoa, hyvänä kohtana jäi mieleen kun sankarit kaahaa aavikolla yksitoikkoisesti ja hoilaa Teenage dirtbagia.

Wanhaa Täältä ikuisuuteen-tv sarjaa kattelen Teemalta. Odotin aika raskasta sarjaa kun yksi jakso on puolitoista tuntia mutta aika kepeästihän meneekin.


« Viimeksi muokattu: 22.06.2010 19:02 kirjoittanut fiksative »
tallennettu
Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #218 : 23.06.2010 01:50 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Housessa oli hyviä kolme ensimmäistä kautta ja erityisesti se vaihe kun se poliisisetä tuli piinaamaan Housea kolmoskaudella, kun House meinaa joutua vihdoinkin oikeaan kuseen jääräytensä kanssa. Klassikkojaksoja, Musta joulu, jne. Sarjassa oli potentiaalia muuhunkin kuin tavanomaisiin viikon sairaus-jaksoihin. 4-kautta en ole nähnyt mutta 5-kaudella ontui kyllä aivan kaikki paitsi itse House(ironista), väsynyttä menoa ja ainoastaan lopetus pääsi kolmoskauden tasolle. Mutta tuo kolmaskausi on tosiaan hjuvaa ja hyvä dialogi kestää toisenkin katsomiskerran.

Vitoskausi olikin heikoin, ja efektiä tehostaa varmasti se, jos ei nelosta ole nähnyt. Nelonenhan oli freesi kausi, kun uusia lekureita kilpailutetaan, mutta momentum katosi johonkin viidennellä kaudella. Paitsi tietty loppuhuipennuksessa, jossa homma tuutattiin taas ihan uuteen vauhtiin. Niissä mainingeissa kutoskausikin jaksoi erittäin hyvin, ja oli (eritoten alkupuoliskoltaan) parasta Housea sitten kolmoskauden. Kauden startannut tuplajakso varsinkin on hykerryttävän loistava. Myös kutosen lopetuksessa päädyttiin pisteeseen, jonka vuoksi seiskaa venaa aika vesi kielellä. Jos kortit pelataan oikein - ja vaihtoehtoja riittänee - on luvassa taas oikein tuoretta juonikuviota, mutta homma voidaan myös kusta sortumalla ratkaisuihin, joista on tässä vaiheessa pumpattu kaikki hupi irti.  Nähtäväksi jää.

Heikommankin kaman kuitenkin kestää tosiaan jo ihan Housella itsellään, joka on yksi upeimmin kirjoitettuja ja näyteltyjä hahmoja nykytelkussa. Samaten muut päähahmot ovat saaneet kiitettävästi syvyyttä, ja sidoksesta katsojaan kertoo ainakin omalla kohdalla se, että olen Housen parissa tuutannut isoimman viihdeitkuni ikinä. Ja efekti oli ihan yhtä vahva myös toisella katselukerralla. Kovaa kamaa. Kolme ekaa kautta olen katsonut nyt jo kolmesti läpi, loput kahteen kertaan, joten sanoisin minäkin dialogin kestävän kulutusta.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #219 : 30.08.2010 16:44 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili OOOOMMGZZZZZ!!1! SaLkArIt JaTkuU tÄnÄäN!12

Housen lisäksi sarjoja jotka ovat kolahtaneet ovat 24, Chuck ja Big Bang Theory. En tiedä, mutta en ole ikinä välittänyt Lostista jne. Tällä hetkellä olen Chuckin 2 kaudessa. Seuraavatko muut?

Nykyään ei enään yksinkertaisesti jaksa/kiinnosta seurata tv-sarjoja tv:stä, vaan on paljon mukavampi katsoa ne kunnon formaatilla 5.1 äänien kanssa.
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #220 : 31.08.2010 15:33 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili Weeds, kausi 6. Juuri ekaa jaksoa katselen. Aivan olin unohtanut kuinka mahtavasti 5. kausi loppui. Tuli jo nyt repeiltyä pahasti vaikka vasta 10 min jaksoa nähnyt.

Ei hitto kun tämä(kin) sarja on loistava.
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #221 : 23.09.2010 14:17 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Tänään alkaa Briteissä uusi dokumenttisarja: An Idiot Abroad. Sarja on Ricky Gervaisin ja Steve Merchantin tuottama ja matkailijana toimii maailmankuulu Karl Pilkington. Jos ei kuulosta tutulta niin ennakkoa saa The Office ja Extras TV-sarjoista ja Ricky Gervaisin podcasteista.

http://www.therickygervaisshow.com/

An Idiot Abroadin preview show:
http://www.youtube.com/watch?v=aUTH1coLIWE - PART 1
http://www.youtube.com/watch?v=TChZa-GfAtA - PART 2
Play-Asia
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #222 : 23.09.2010 15:15 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili


Voi Karl parkaa.

En ole pahemmin ikinä innostunut kolmikon podcasteista (tosin noihin perustuva HBO:n sarja on ollut ihan kivaa katseltavaa), mutta tämä näyttää loistavalta.

under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #223 : 23.09.2010 15:20 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Fringen 3. kauden jaksot alkavat jenkeissä tänään!   (2. kausi nähdään Suomessa piakkoin)

Melkoista, että Fringe, jonka olin jo kuoppaamassa debyyttikauden puolivälissä, onkin nyt yksi kuumottavimmista TV-sarjoista. Hieno sekoitus X-Filesin ja Lostin parhaita puolia.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #224 : 23.09.2010 16:26 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Myös Housen seitsemäs tuotantokausi starttasi tällä viikolla jenkeissä. Taas sitä mennään!
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #225 : 23.09.2010 17:31 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Ja It's Always Sunny in Philadelphian kuudes tuotantokausi alkoi viime viikolla!

Spoileri (osoita katsoaksesi)
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #226 : 29.09.2010 12:06 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili EDIT. Crisis avoided. Tattis Kaba.

« Viimeksi muokattu: 29.09.2010 16:20 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #227 : 05.10.2010 01:58 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Breaking Bad, aivan järkyttävän kovaa kamaa! Tuli ensimmäinen tuotantokausi heräteostosteltua marketista ruokaostosten lomassa, kun muistin jonkun kehuneen tätä vuosi tai kaksi sitten. Heilahti koko roska suunnilleen samalta istumalta(niinno, huikeat seitsemän jaksoa), ja kakkoskausi tilaukseen heti perään. Tunnelma, kerronta ja asenne enemmän kuin kohdillaan. Parasta vähään aikaan.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #228 : 06.10.2010 08:33 »
Runner Jäsen Viestejä: 593 Basaaripisteet: 0 Profiili Pako oli ainoo jota mie katsoin... Sitten My name is Earl:ia(kovan onnen kundia) katon silloin tällöin. Enpä oikeen muuta.
-"No can do!"
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #229 : 02.01.2011 16:41 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Etsivä löytää Californicationin 4. kauden kaksi ensimmäistä jaksoa, jotka ovat vuotaneet internetin ihmeelliseen maailmaan ennen niiden virallista esitysaikaa.

Ja ihan helkkarin kovaa settiä ne olivat. Tom Kapinoksen kynästä peräisin olevat jaksot on käsikirjoitettu huolella ja muodostavat mielestäni kovimman avauksen sitten ensimmäisen kauden. Jotain niissä oli, joka jäi puuttumaan 2. ja 3. kauden avauksista. Sopivassa määrin komediaa ja draamaa, ja erittäin vahvaa kuvakerrontaa. Varsinkin toisen jakson lopetus oli oikein säväyttävä.

Showtime annosteli tänä vuonna Dexterin ja Californicationin esitettävän eri aikoihin, eikä samoina kuukausina niinkuin aiempina vuosina. Tämä oli minusta hyvä ratkaisu, koska näin tauot eivät näiden sarjojen kohdalla tunnu ihan yhtä pitkiltä kuin aiemmin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #230 : 02.01.2011 16:56 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili Itseltä jäi tämä viime kausi jota esitettiin nelosella vähän vähiin. Oliko tämä nyt kolmas kausi? Jotenkin sarja alkoi hiukan toistamaan itseään eikä sarjassa tullut enää niitä oikeasti hauskoja juttuja. Muutama jakso tuli katottua, mutta aika paljon jäi väliin.

Mutta tänään alkaa hienoa sarja jälleen SubTV:ltä pitkän tauon jälkeen: Pushing Daisies. Hieno ja erilainen sarja, joka totta kai jäi kahteen kauteen kun porukkaa kiinnostaa enemmän House ja/tai CSI kloonit. Mutta, vielä tämä toinen ja viimeinen kausi aikaa nauttia tästä. SubTV, sunnuntaisin klo 18:30.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #231 : 02.01.2011 18:07 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mutta tänään alkaa hienoa sarja jälleen SubTV:ltä pitkän tauon jälkeen: Pushing Daisies. Hieno ja erilainen sarja, joka totta kai jäi kahteen kauteen kun porukkaa kiinnostaa enemmän House ja/tai CSI kloonit. Mutta, vielä tämä toinen ja viimeinen kausi aikaa nauttia tästä. SubTV, sunnuntaisin klo 18:30.
Pushing Daisies on todellakin positiivinen väripilkku tv-sarjojen joukossa. Suositukset myös täältäkin.
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #232 : 29.01.2011 18:31 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW


Anteeksi jos toistan itseäni, mutta ei voi mitään: Fringe on kolmannen kauden puolivälissä noussut vähintään yhtä koviin mittasuhteisiin kuin X-Files aikanaan kolmannella kaudellaan.

Sarja tuntuu polkevan muutenkin aika samanlaista polkua kuin filut, sillä ensimmäinen kausi oli vielä suunnan hakemista, toisella kaudella lähdettiin rakettimaiseen nousuun ja kolmoskaudella meno on lopullisesti noussut oivalliselle laatutasolle.

Täytyy toivoa, ettei Fox kuoleta sarjaa. Jenkeissä se siirrettiin perjantai-iltaan, eli ohjelmapaikalle jota perinteisesti ollaan pidetty Scifi-sarjojen hautuumaana. On siinä kuitenkin menestyttykin, sillä X-Files takoi vuosia perjantai-illoissa vakuuttavia katsojalukuja. Fringen ensimmäinen esiintyminen perjantaipaikallaan sujui onneksi hyvin, ja yleisö vaikuttaa löytäneen uudelle ohjelmapaikalle.

Mikä viehättää sarjassa eniten? Hyvää on niin paljon, että yksittäistä elementtiä on sangen vaikea nimetä. Joshua Jackson ja John Noble ensinnäkin tekevät perinteisestä isä-poika asetelmasta jotakin todella erityistä. Toisekseen sarjan taustalla oleva jatkuvajuoninen kuvio on todella kiinnostava ja punoutuu varsinkin toisesta kaudesta alkaen hyvin "monster of the week" -jaksoihin. Kolmanneksi, tekijöillä on paljon silmää yksityiskohdille. Esimerkiksi vuoteen 1985 katsojat vievät toisen kauden takaumajakso sisältää aikakauteensa sopivan uusiksi tehdyn alkuintron.

Myös Anna Torv Olivian roolissa on kääntänyt pelin edukseen, ja tehnyt hahmosta nyt kolmannelle kaudelle mentäessä huomattavasti kiintoisamman. Scullyn tasolla ei vielä olla, mutta toivotaan, että Fringellä on edessään vielä sangen monta, menestyksekästä vuotta.

Aineksia on, sillä Fringen tekijäpoppoo on jo esittänyt FOXille ideoitaan kausista neljä, viisi ja kuusi...
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #233 : 31.01.2011 21:50 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Californicationin 4. kauden neljäs jakso tuli äsken katsottua. Loistavaa, että ovat pystyneet pitämään sarjan tuoreena vielä tälläkin kaudella, oli nimittäin taas sen verran älytöntä settiä että huh  :)
Pitäisi melkein hankkia nuo aiemmat kaudet jossain välissä ihan fyysisessäkin muodossa, pitänee varmaan odotella että saavat blu-rayt ulos pullautettua.

Ja hienoja uutisia muuten, sarja saa jatkoa 5. kauden merkeissä  :)
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #234 : 31.01.2011 21:53 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Jep, helkkarin kovaa settiä oli nelosjakso. Tuli naurettua parhaat naurut miesmuistiin minkään sarjan ääressä.

Parasta on, että Californication hanskaa sekä draaman, että komedian; jakson loppu oli haikeine musiikkivalintoineen hyvä kontrasti jakson komediapainotteisuudelle.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #235 : 18.03.2011 21:49 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Spartacuksen ekan kauden kattelin. Oli parhautta. Suosittelen.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #236 : 20.03.2011 15:53 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili
Spartacuksen ekan kauden kattelin. Oli parhautta. Suosittelen.
Itsekin semisti tykkäsin, kuin Rooman ja 300-leffan sekoitus. Harmi vain sarjan jatkaminen vähän heikoilla kun päänäyttelijä sairastui siihen syöpään. Kai siitä jo parantui mutta jossain taisi olla että kuitenkin vaihtaisivat sitä Spartacuksen näyttelijää, loistava idea kesken sarjan...
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #237 : 20.03.2011 15:58 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Spartacuksen ekan kauden kattelin. Oli parhautta. Suosittelen.
Itsekin semisti tykkäsin, kuin Rooman ja 300-leffan sekoitus. Harmi vain sarjan jatkaminen vähän heikoilla kun päänäyttelijä sairastui siihen syöpään. Kai siitä jo parantui mutta jossain taisi olla että kuitenkin vaihtaisivat sitä Spartacuksen näyttelijää, loistava idea kesken sarjan...
Jep. Nyt aloin katsomaan tuota spinoffia tai prequelia, jossa tarina keskittyy enemmän gladiaattoritalon nousuun huipulle. Harmi vain, että tuo on vain 6 jaksoa pitkä.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #238 : 25.03.2011 13:25 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Fringe saa neljännen kauden! 

YES YES YES YES YES YES YES!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #239 : 25.03.2011 15:28 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Fringe saa neljännen kauden! 

YES YES YES YES YES YES YES!
Tekee tiukkaa saada tuo ensimmäinen katsottua...
Play-Asia
tallennettu
Sivuja: 1 ... 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 ... 20
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines