Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 ... 20
Tulostusversio
Aihe: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää)  (Luettu 219955 kertaa)
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #180 : 20.09.2009 23:21 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Latasin jo paketin, mutta subit ei ollu yhtään synkassa niiden jaksojen kanssa. Löysin myös oikeat jaksot, mutta ei ollut jakajia. Ehken vaan osaa etsiä. :)
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #181 : 27.09.2009 01:05 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 914 Basaaripisteet: 0 Profiili Big Bang Theoryn kaikki jaksot katsottu. Olen totaalisen koukussa. Toisen seasonin katsoin kahdesssa päivässä. Kolmos kauden eka jakso on suoraa jatkoa aiemmille kausille. Laatua kauttaaltaan.

How I Met Your Motherin
pilotti tuli myöskin katsastattua. Ei heti uponnut, mutta varmasti lataan kaikki 5 kautta. Ihan jees näyttelijäkaarti pilotin perusteella, Alysson Hannigan ja Jason Segel ainoita tuttuja, muut ihan nevareita, mikä on tavallaan hyvä juttu.

Onkos kukaan katsonut vielä Cougar Townia? Milffiviihdettä vissiin luvassa, näin kaveri ainakin hehkutti.  ;D
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #182 : 27.09.2009 14:01 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili How I Met Your Motherin 5. kauden eka jakso oli ihan hyvä, ei mitenkään erikoinen muttei huonokaan.  Pitänee aina tiistaisin latailla uus jakso, sen verran hyvä ohjelma.
Big Band Theoryn 3. kausi alkoi melko samoissa merkeissä, ihan ok jakso mutta kun olin pitänyt usemman kuukauden väliä etten sarjaa ole kattonut niin välillä alkoi ärsyttämään valmiiksi nauretut kohdat. Miks vitun tommonen juttu on keksitty? Eikö jenkit muuten tiedä missä nauraa ja missä ei. Välillä sama ongelma HIMYM:in kanssa.
Dexterin uusi kausi alkoi myös ja näistä kolmesta sarjasta paras jakso olikin. Aika hupaisaa oli nähdä Dexter hoitamassa lastaan ja loppu... Ei hitto mikä cliffhanger. Tämä sarja ei kyllä huonone millään, laatua alusta loppuun.

Vielä ois alkamassa ainakin Metalocalypsen, Aqua Teen Hunger Force ja South Parkinkin pitäisi jatkua jossakin vaiheessa.
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #183 : 27.09.2009 22:38 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Minäkin aloin tylsän sunnuntaipäivän täytteeksi katsoa The Big Bang Theoryä, kun ei tehnyt mieli aloittaa mitään juonipitoista saati vakavaa sarjaa. Meni eka kausi käytännössä putkeen ja aloittelin juuri tokaa. :P
tallennettu
Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #184 : 27.09.2009 22:40 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Eh, miten Neil Patrick Harris ei ole tuttu? Eli siis Barney tuosta How I met your Mother.

Neil:You do know what The PH in NPH stands for right?
Harold: yeah i thought it was Your initials Patrick Harris?
Neil:No, common mistake. it actually stands for Poon Handler.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #185 : 28.09.2009 00:10 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 914 Basaaripisteet: 0 Profiili Mitäs merkittävää kaveri on tehnyt? Katsoin nopeasti IMDB:stä, niin juuri mitään kaverin tekeleistä en ole nähnyt ja niistäkin mitä olen seurannut, niin heppu on esiintynyt yhden episodin verran. Nevahööd, naama ehkä etäisesti tuttu. Nimi ei sano mitään.



You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #186 : 28.09.2009 00:17 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW http://en.wikipedia.org/wiki/Doogie_Howser,_M.D.
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #187 : 28.09.2009 00:19 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 914 Basaaripisteet: 0 Profiili Joo, toi pisti silmään ainoana isompana roolina. En tosin ole nähnyt jaksoakaan. Tai sitten en vain muista.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #188 : 28.09.2009 00:33 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Olen aina luullut että Neil Patrick Harris oli Malcolm In The Middlessä se vanhin veli joka oli sotilaskoulussa tjsp. Se olikin joku Christopher Masterson.
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #189 : 28.09.2009 01:24 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili NPH käsittelyssä eikä tämä ole tullut esille?

http://www.youtube.com/watch?v=dfaXt1rC2G0

 :???:
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #190 : 28.09.2009 01:24 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Jeps. Tsekkailin pari jaksoa The Big Bang Theorya, mutta ei oikein vielä ole iskenyt. Harvemmin enää iskee nuo jenkki-sitcomit. Sen sijaan monet muut jenkkien sarjat iskevät kuten Burn Notice. Ei nyt mikään supersarja, mutta ihan mukavaa katseltavaa. Jotenkin tulee hieman MacGyver mieleen sarjasta. Onhan tässä myös Brucxe Campbell mukana, joten ei se huono voi olla.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #191 : 22.10.2009 21:44 »
tuhis Jäsen Viestejä: 15 Basaaripisteet: 0 Profiili Älytön läjä tullut katseltua ns. uusia ja alkaneita sarjoja, mutta mikään ei ole napannut. Stargate Universekin on yks yhteen Galacticaa joka jostain syystä vaan vituttaa.

Yhden uuden "hyvän sarjan" löysin kun sain boksin Eurekaa, joka on jostain syystä päässyt kokonaan ohitse. Tulee tavallaan mieleen Wonferfalls ja Pushing Daisies. Ensimmäisen kauden katsellut ja jotenkin tuntuu olevan paria viimeistä silausta vaille, mutta konsepti on melko hyvä: käytännöllinen seriffi ihmettelee eloa kaupungissa jossa ÄO-keskiarvo lienee lähempänä 200 kuin 100. Hulluja tiedemiehiä ja eksetrisiä karikatyyrejä. Aika vahvasti jaksokohtaisia stooreja, mutta kumma kyllä aika harva noista jaksoista hyödyntää sarjan potentiaalia loppuun asti.

Ihan lupsakan ok sarja.

Erica Cerra on hot pyly.

tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #192 : 17.11.2009 21:16 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW

FlashForward

Olen katsonut sarjaa nyt seitsemän jakson verran, kahdeksas odotteelee subeja. Loistavaa ja koukuttavaa settiä. Sarja pyörii mystisten pyörtymisten ympärillä. Reiluksi pariksi minuutiksi kaikki maailman ihmiset pyörtyvät ja näkevät samalla puolen vuoden päähän tulevaisuuteen. Sarjan päähenkilö näkee näyn, jossa hän on toimistossaan ratkomassa tätä tapausta. Henkilö oli humalassa näyn aikana. eikä siksi muista tarkkaan muistitaulunsa ja vihjeidensä sisältöä. Osan niistä henkilö kuitenkin muistaa ja näiden avulla lähdetään ratkomaan tapausta. Näkyjä pidetään todellisina, mutta monet kyseenalaistavat ne, sillä niissä on näkynyt myös asioita joita ei voi tapahtua. Esim. kuolleet ihmiset ovat olleet hengissä.

Tätä katsoessa on tullut huomattua paljon yhteistä Lostin kanssa, tai siis syitä miksi sarjaa jaksaa katsoa. Yllättävät juonenkäänteet, cliffhangerit, halu tietää mihin kaikki tämä johtaa. Näyttelijät eivät ärsytä ja osa vetää roolinsa oikein hyvin. Tämän pitäisi kai alkaa Nelosella ensi vuoden alussa.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #193 : 17.11.2009 21:49 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Flashia olen itsekin katsellut saman setin. Kohtuu koukuttavaa, mutta piikkejäkin lihassa on.

Jos joku luuli Anna Torvin olevan huono Fringen ankkuriksi, niin Joseph Fiennes pistää puunaamailullaan vielä paljon "huonommaksi". Mikäli sarjan keskuhahmon kohtalosta tai tekemisistä ei välitä pätkän vertaa, vaikuttaa se suoraan katselunautintoon. Onneksi kaikki näyttelijät eivät ole niin kyvyttömiä. Jokunen hanskaa roolinsa varsin hyvinkin.

FF on silti tarjonnut paljon hyviäkin TV-hetkiä. Varsinkin pilotin alkuosuus oli aivan mainio. Myös muutamien jaksojen alut ovat olleet onnistuneine musiikkivalintoineen sävähdyttäviä. Toisaalta taas sarjassa nähdään viime vuosien naurettavin musiikkivalinta action-kohtaukseen! Tiedätte kyllä, kun se kohdalle osuu. Jos se oli tahallista komedian luontia, niin sittenhän nämä kaverit ovat neroja.

Ensi keväänä päättyvän Lostin faneille on heitetty syötti, selvästi. Minulla siima on jo puoliksi suussa, mutta vielä on epäröintiä ilmassa: lähteäkö tämän kelkkaan täysipainoisesti vai ei. Muitakin laadukkaan näkösiä Sci-Fi-sarjoja on nimittäin tulossa.

Kun Lostin konseptia kopioidaan. olisi syytä pitää mielessä sarjan suosion peruspilarit. Arvoituksellinen, omanlaistaan mytologiaa tihkuva saari kaukana jossakin ja loputtomien päättömien tapahtumien viskaaminen katsojalle eivät yksinään ole vieneet sarjaa suosioon, vaan vähintään yhtä suuri osa menestyksestä voidaan lukea mielenkiintoisen henkilögallerian ansioksi: Naveen Andrews, Terry O'Quinn, Michael Emerson, Henry Cusick.. Kovaa ryhmää, jolle FlashForward ei ainakaan tässä vaiheessa voi iskeä pöytään vastineitaan.



Mutta entäpä tapaus Fringe? Ensimmäisen kymmenkunta jaksoa eivät olleet vielä maailman vakuuttavimpia, mutta sittemmin sarjan taso nousi reippaasti. Siitä onkin tullut minulle mitä osuvin X-Filesin korvaaja. Kuka tietää vaikka FlashForwardille tapahtuisi samoin?
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #194 : 17.11.2009 22:56 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili Täällä odotellaan innokkaasti ensi vuonna starttaavaa The Pacific minisarjaa, joka on siis Band of Brothers sarjan tekijöiltä. Trailereiden perusteella vaikuttaa tosi hyvältä.

http://www.youtube.com/watch?v=e99B80crU3E
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #195 : 14.12.2009 19:27 »
Zuor Jäsen Viestejä: 180 Basaaripisteet: 2 Profiili Dexterin neljäs kausi saatiin tänään päätökseen ja huhhuh, pakko sanoa, lopetus oli melkoinen. Ei ihan hevillä unohdu tuollainen lopetus, varsinkin kun koko kausi onnistui olemaan niin loistava. John Lithgow:n roolisuoritus Trinitynä oli aivan uskomaton, loistava näyttelijä. Michael C. Hall oli tapansa mukaan kuitenkin se kauden kovin tähti, onse vain niin mahtava näyttelijä. En enempää kehtaa season finalesta turista, kun kerran eilen vasta kyseinen jakso tuli, niin ei välttämättä jokainen ole ehtinyt sitä vielä katsoa (jos täällä edes on aktiivisia Dexterin seuraajia?), mutta viidettä kautta kyllä odotan jo innolla.

Onneksi nyt odotusta ainakin lieventää Lostin viimeinen kausi, joka alkaakin heti ensi tammikuussa!  :)
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #196 : 14.12.2009 19:32 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Oli kyllä pommilopetus Dexterillä. Menin täysin sanattomaksi ja tuskin edes hengitin seuratessani neljännen kauden viimeisiä minuutteja.

Hieno kausi, hieno sarja.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #197 : 14.12.2009 19:48 »
Zuor Jäsen Viestejä: 180 Basaaripisteet: 2 Profiili
Oli kyllä pommilopetus Dexterillä. Menin täysin sanattomaksi ja tuskin edes hengitin seuratessani neljännen kauden viimeisiä minuutteja.

Hieno kausi, hieno sarja.

Samoin, pyörinyt koko päivän tuo viimeinen jakso päässä enkä kyllä voi unohtaa sitä millään. Lopusta vielä...

Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #198 : 15.12.2009 23:16 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili Dexter, niinpä. Itse odotin sitä normaalia happy endingiä mutta tuo!? Ou mai. Ihan sanattomaksi vetäsi.
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #199 : 15.12.2009 23:27 »
Zuor Jäsen Viestejä: 180 Basaaripisteet: 2 Profiili
Dexter, niinpä. Itse odotin sitä normaalia happy endingiä mutta tuo!? Ou mai. Ihan sanattomaksi vetäsi.
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #200 : 16.12.2009 15:16 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Ai no se on sitte selvä. Helvetin paskiainen.


Asiasta toiseen. Onko kukaan täällä katsonut sarjaa nimeltä Squidbillies? Aivan helvetin hauska animaatio [adult swim]:ltä tietenkin. Redneck-mustekalat sekoilee ja jaksoissa voi tapahtua mitä vaan. Tässä linkkiä wikisivulle Squidbillies
Kolmas season ois itsellä vielä kesken, laatu pysynyt kyllä korkeana kausien ajan.
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #201 : 16.12.2009 17:07 »
Rirpe Jäsen Viestejä: 40 Basaaripisteet: 0 Profiili Ahaa on tullut jo vika jakso tuosta Dexteristä. Kymmenen ekaa olen nyt neloskautta katsellut ja erinomaista settiä, kuten muillakin kausilla. Kaksi viimeistä pitääkin sitten katsella putkeen. Kolmoskaudella ärsytti vähäsen sen Skinnerin löysä juoni ja rooli, joka tuntui melko irtonaiselta. Miguel oli kuitenkin kolmoskauden pääsettiä ja hiton hyvä hahmo Dexterin rinnalle. Neloskausi kuitenkin on ollut tiukkaa settiä alusta loppuun ja pisti 10 jakson promot vähän kuumottamaan. Noiden hehkutuksienkin pohjalta voi hyvää odottaa, vaikka spoilerit onnistuin välttämään.

Joo ja Lostin vimppoa kautta odotetaan kieli pitkällä. Fringe ei oikein iskenyt ja päähahmo osoittautui jotenkin hyvin ärsyttäväksi. Flashforwardia nelonen on mukavasti mainostanut ja kyllähän se tulee ilman muuta chekattua.
tallennettu
Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #202 : 11.01.2010 15:51 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Unohdettujen sarjojen kaatopaikalla.

Boston Public

Maailman kreiseimmän high schoolin opettajien elämää Bostonin syövereistä. Sarjaa tuli aikoinaan katsottua telkkarista, ja nyt Housen uusia jaksoja odotellessa heräsin siihen, että tätä voisi vaikka fiilistellä uudestaan. Hahmokaarti on mahtava, ongelmat lähtevät lapasesta heti ekassa jaksossa, ja dialogi sekä juonikuviot on kirjoitettu mainiosti kieli poskessa. Överi on hyvä. Sarjaa on olemassa neljä tuotantokautta, joista näytti olevan jonkinlainen region-free complete-boksi olemassa, tosin vain jenkkilässä. Tunnustelen nyt ekan kauden verran, ja jos tämä oikeasti iskee, niin boksin tilaamistakin voisi harkita.


Nostalgiahuuruissa laitoin tuossa juuri lataukseen myös John Doen.

Pidin sarjasta aikoinaan kovasti, ja olikin harmi että se jäi ensimmäiseen tuotantokauteensa. Vaikka välillä vähän haparoitiinkin, oli omaperäisessä asetelmassa kuitenkin kovasti potentiaalia vaikka ja mihin. Aina ei kuitenkaan voi voittaa. Tätä ei tietääkseni DVD:llä saa, joten ajattelin hyvällä omalla tunnolla turvautua nettiin, ja tuupata tämänkin pitkästä aikaa läpi. Katsotaan toimiiko vielä.


« Viimeksi muokattu: 11.01.2010 16:02 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #203 : 11.01.2010 16:07 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Itse olen tykästynyt NCIS-rikostutkijat sarjaan lähinnä sen hahmokaartin takia. Periaatteessahan se on sitä samaa jenkkihömppää kuin monet muutkin sarjat, mutta tuota katsoo ihan mielellään. Ja en kiellä etteikö se Ziva olisi yksi syy...tosin kaikki hahmot ovat omalla tavallaan mielenkiintoisia :)
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #204 : 11.01.2010 16:38 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili
Nostalgiahuuruissa laitoin tuossa juuri lataukseen myös John Doen.
Itse pidin myös sarjasta. Tulikin hakattua päätä seinään oikein urakalla kun sarja päättyikin ensimmäiseen kauteen, vielä kun muistelee minkälaiseen kohtaan sarja päättyi niin...pitäisi olla lailla kiellettyä kyseisenlainen katsojille *ittuilu.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #205 : 11.01.2010 16:49 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Nostalgiahuuruissa laitoin tuossa juuri lataukseen myös John Doen.
Itse pidin myös sarjasta. Tulikin hakattua päätä seinään oikein urakalla kun sarja päättyikin ensimmäiseen kauteen, vielä kun muistelee minkälaiseen kohtaan sarja päättyi niin...pitäisi olla lailla kiellettyä kyseisenlainen katsojille *ittuilu.

Aika jäätävä cliffhangerhan se oli. Sarjan jälkeen tekijätiimi antoi tosin lausunnon John Doen aiotuista juonilinjauksista, jotka vähän helpottivat. Löytyvät ainakin wikipediasta, jos ei ole sattunut vastaan.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #206 : 11.01.2010 22:47 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili Itse diggailin kyllä kans John Doesta sillon aikoinaan. On pitänytkin jo pitkään katsella kaikki jaksot uudestaan, kun ne pari vuotta takaperin tuli hankittua. Pitää varmaan pistää viikonloppuna John Doe -maraton pystyyn, kiitos Sharkien muistutuksen.  :P

Wikipedian "juonipaljastukset" oli kyllä aivan uutta mulle, pitää nekin lukasta läpi kunhan saa vanhat tapahtumat palautettua mieleen.
Kokoelma
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #207 : 12.01.2010 19:08 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Big Bang Theory S03E12 sisältää yhden sohvalta pudottavan yllärin:

Spoileri (osoita katsoaksesi)


www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #208 : 12.01.2010 19:51 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili
Big Bang Theory S03E12 sisältää yhden sohvalta pudottavan yllärin:

Spoileri (osoita katsoaksesi)



Hyvinhän tuo vetää  :lol:
Sarja on yksi suosikeistani
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #209 : 04.02.2010 17:45 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Oli kyllä pommilopetus Dexterillä. Menin täysin sanattomaksi ja tuskin edes hengitin seuratessani neljännen kauden viimeisiä minuutteja.  

Lähinnä tämän kommentin takia aloitin katsomaan Dexteriä n. kuukausi sitten. Joskus aikoinaan seurasin ekaa kautta melkein loppuun, mutta se vain jäi. Nyt kuitenkin katsoin yhden kauden per viikko ja aikamoista settiä oli. Kolmas kausi oli näistä ehkä heikoin, mutta ei kuitenkaan huono. Eka, toka ja etenkin neljäs olivat aikamoista tykistystä. Jotenkin ehti tottua tuohon, että Dexterille käy aina hyvin ja kausi loppuu onnellisesti. Tuon tapahtuman jälkeen Dexter ottaa varmaan hieman vakavemmin Harryn "sanomiset".  :/
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 ... 20
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines