Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 20
Tulostusversio
Aihe: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää)  (Luettu 224256 kertaa)
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #60 : 20.03.2008 12:44 »
tuhis Vieras Liikaa liian paskoja hahmoja.

EDIT:

Maailman parhaasta sarjasta en tiedä, mutta ketjun ajaessa yleistä TV-sarja topikin osaa kysynpä että onkos porukka seurannut tuota Stargate Atlantista? Onko jaksot one-shotteja vai onko touhussa joku isompi juonitus?

Ihan hyvällä pennillä tehty tuo sarjan pilotti, vaikka ryteikössä siinäkin oli pakko juosta ilmeisesti. Täytynee varmaan kokeilla muutaman jakson verran lisää josko maistuisi. Alkuperäisen sarjan katselu jäi armottomasti kesken kun en tuota Tealkkia ja muita sarjan lapsuksia kestä. Minkä vitun takia Tealkille on muuten kasvanut hiukset sarjan myöhempinä kausina? Missä hemmetissä on myös se paskoista ilmeistä paskin? Äijjähän jopa hymyilee kausipakettien kansista... kai niitten hiuksien takia.


« Viimeksi muokattu: 23.03.2008 14:33 kirjoittanut tuhis »
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #61 : 24.03.2008 05:15 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 948 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Rinturi on jälleen kerran aivan asian ytimessä.

Delightful Girl Choon-Hyang


Siinäpä se parhauden sarja onkin.
Play-Asia
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #62 : 07.04.2008 15:18 »
tuhis Vieras


Stargate Atlantiksen ensimmäinen kausi tuli nyt viimeisteltyä ja olihan se ihan kiva. Sarjan pääosassa on tutkimusretkikunta joka lähetetään kadonneeseen Atlantiksen kaupunkiin ja paikalle päästyä selviää, että kaupunki on tuhoutumaisillaan ja samassa rytäkässä tuli luonnollisesti herätettyä galaksin vaarallisimmat olennot. Jaksot koostuvat pääasiassa retkikuntalaisten yrityksistä pelastaa rapistuva Atlantis energiapulalta ja näinpä sitten matkustellaan tähtiportista eri puolille galaksia ihmettelemään ja etsiskelemään voimalähteitä. Mukaan nivoutuu ihan kivasti tuo herätettyjen pahisten pääjuoni, joka tietysti ajaa asiansa, mutta pääasiassa on melko vaisua ja nähtyä, eli melko turhalta tuntuva.

Henkilökaarti on itselle täysin tuntematon ja tällä on varmasti saatu hitusen enempi kanadandollareita laitettua visualisuuteen, sillä CGI-kohtaukset ovat monet upeita katsella. Vaikkei näyttelijöistä suoranaisesti kukaan miellyttänyt, toimii henkilökemiat ihan mukavasti ja sarjan mulkuimmasta hahmosta tohtori McKaysta (kuvassa vasemmalla) on tullut selkeästi erottuvan itseriittoisan ja moukkamaisen persoonansa takia suosikkihahmo. Sarjan päähahmo on kuitenkin kuvassa keskellä patsastava majuri Shepard, jossa on samanlaista lupsakkuutta kuin Mäkkyverin O'neillissä ja periaatteessa sarjaa katsellessa voisikin helposti kuvitella Mäkkyverin miehen saappaisiin. Shepardin oikealla puolella on tutkimusretkikunnan päällysmatroona joka ei ainakaan minua ei vakuuta oikein missään välissä. Nainen kun ei tunnu tekevän mitään muuta kuin ihmettelevän ja kyselevän joka välissä jokaiselta joitain asioita semmoisessa järjestyksessä että jakson tapahtumat saadaan pakettiin. Shepardin vasemmalla puolella on eräs Atlantiksen galaksin asukki, johon ystävystyttiin ja jonka kyläläiset pelastettiin näitä piinanneiden pahisten kynsistä. Kuvassa oikealla olevan jampan nimeä en muista, sillä vaikka tämä on ns. Shepardin oikea käsi, on hahmo niin olematon ja näyttelijä niin unohdettava että täytyy vain ihmetellä sitä jos hahmo sarjassa oikeasti pysyy.

Äänipuoli sarjassa on oikein mukava. Sävellyksestä vastaa isänsä Jerryn jalanjälkiä kulkeva säveltäjä Joel Goldsmith. Pari niinkin oivaltavaa sävellystä että tulee varmaan hankittua sarjan score. Ääniefektit ovat myös laatuisia ja mietityn oloisia. Teknisessä toteutuksessa tuntuu olevan ihan kivasti pennejä kiinni, sillä tietokoneosuuksia on ihan kivasti ja laatuisasti, ja normit kulissit ovat ihan laatuisan oloisia nekin. Toki tässäkin sarjassa ryvetään jossain rapakoissa välillä kuten alkuperäisessä sarjassa, mutta saapahan tasapainoitettua tuotantokuluja ja venytettyä sitten niihin kohtauksiin rahat jotka eivät ilman jotain isompaa erikoisuutta toimisi ollenkaan.

Ihan jees sarja. Kevyenläntää skifistelyä Xena/Hercules -sarjojen lennokkuudella ja tuplasti isommalla rahakukkarolla.
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #63 : 07.04.2008 17:52 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Jep, onhan Atlantis tosiaan ainakin parin ekan kauden perusteella oikein hyvää viihdettä. Ei millään tapaa maailman parasta, mutta kyllä sitä mielellään katselee. Välillä muuten tulee ihan suoraa kopiota Alienin legendamusiikista Joelilta tässä sarjassa. :p


Maailman parhaista sarjoista puhuttaessa on pakko sanoa, että Buffy on kyllä nyt lunastanut sen paikan minulla enkä usko, että ihan heti parempaa kamaa tulee. Toisen kerran katselin vuoden sisään DVD:ltä ja jo nyt jouduin aloittamaan kolmannen katselukerran, vaikka hyllyssä lojuu vaikka mitä katsomatta.
Saa nähdä jos tämän kolmannen kerran katsoisi sitten Angelin kanssa limittäin aikajärjestyksessä. Pitäisi varmaan kaivaa tuo järjestys jostain.. Angelia en ole vielä nähnytkään lainkaan.

24 on myös legendaviihdettä vaikkei suosikkien joukkoon mahdukaan. Täytyy sen verran vaan hehkuttaa, että kuudes kausi (joka nyt siis Suomessa pyörii), on mielestäni koko sarjan paras kausi tähänastisista. Jack on mielestäni toteutettu aivan mahtavasti tällä kaudella ja muutenkin tuntuu, että kaikki sivujuonet ovat huomattavasti paremmin toteutettuja. Ne eivät tunnu yhtä pakotetuilta kuin aiemmin ja nivoutuvat paremmin varsinaisiin päätapahtumiin.
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #64 : 07.04.2008 18:03 »
Tush Hngg.. Jäsen Viestejä: 47 Basaaripisteet: 0 Profiili Cyrus, missaat paljon jos et ole angelia katsonut, omasta mielestäni buffy johonkin hienoon potenssii :)
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #65 : 14.05.2008 15:50 »
tuhis Vieras Miami Viceä tässä katsellut. Aluksi huvitti, mutta paskaahan tämä on. Siis jos joku sarja on amatöörimaista paskaa ohjauksen rytmityksessä niin se on kyllä tämä sarja. Ihan järjetöntä tuubaa. Jaksojen juonista nyt ei kannata edes puhua. Jokainen helvetin roolihahmo pitää hirveätä showta päällä, huutaa ja meuhkaa.

Kunhan vähän peppua näytetään ja ampuillaan. Onneksi en maksanut kun ovat kaverin. Ensimmäistä kautta katselen.
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #66 : 15.05.2008 02:55 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Miami Viceä tässä katsellut. Aluksi huvitti, mutta paskaahan tämä on. Siis jos joku sarja on amatöörimaista paskaa ohjauksen rytmityksessä niin se on kyllä tämä sarja. Ihan järjetöntä tuubaa. Jaksojen juonista nyt ei kannata edes puhua. Jokainen helvetin roolihahmo pitää hirveätä showta päällä, huutaa ja meuhkaa.

Kunhan vähän peppua näytetään ja ampuillaan. Onneksi en maksanut kun ovat kaverin. Ensimmäistä kautta katselen.
Hyvä postaus, varsinkin kun aiheena "Maailman parhaat TV-sarjat".  :rollaus:
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #67 : 15.05.2008 08:35 »
tuhis Vieras Hyvä että kerroit.

Alkaa topikkeja olemaan jokaisen aiheen jokaiselle variaatiolle niin perkeleesti täällä foorumeilla etten jaksa kymmenettä TV-sarjakeskustelua alottaa vain sen takia että joku näkee aiheelliseksi nussuttaa siitä etten puhu pelkästään hyvistä sarjoista topikissa jossa on mussutettu jo ties mistä sarjoista jotka eivät todellakaan ole mitään maailman parhaita.
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #68 : 16.05.2008 16:55 »
jannes H-O-R-WARD Jäsen Viestejä: 28 Basaaripisteet: 0 Profiili


Threadin läpi selattuani HBO:n sarjat ovat saaneet paljon kehuja, mutta kukaan ei ole maininnut niistä parhainta eli, The Wire.

Tätä ei paljon ole Suomen telesivioissa näkynyt. Ja MTV3 hyvin ryssi myös näytösajat(lauantaina puolenyön jälkeen).
Olen tätä sarjaa yrittäny tyrkyttää monille kavereille tuloksetta. Ehkä he ovat vain tottuneet Lostin ja Prison Breakin Cliffhanger-jaksoihin.
Sarja etenee hyvin pitkälti kuin elokuva-sarjat. Jokaisen kauteen on pyritty tuomaan uutta. Ensimmäinen kausi keskittyi pitkälti samaan "caseen", missä pohjustettiin sarjan avainhahmoja. Seuraavilla kausilla on pyritty tuomaan Baltimoren muita tärkeitä elementtejä sarjaan mm. politiikka ja lehdistö.

http://www.imdb.com/title/tt0306414/
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #69 : 16.05.2008 21:02 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Vihdoin joku otti esille The Wiren. Se on oikeasti todella hyvin toteutettu, mutta minuakin ottaa päähän tuo MTV3:n pelleily näytösaikojen kanssa. Vähän satunnaisesti sitä on tultu katsottu telkkarista, mutta koneella olen jonkun verran kattonu ja lisää aion katsoa. Outoa The Wiressä on se, että tuotantokaudet paranevat laadultaan mitä pidemmälle mennään. Tämä on nykypäivänä harvinaista.
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #70 : 19.05.2008 17:42 »
tuhis Vieras


Sarah Connor Chronicles

Sarja muistuttaa ensimmäisessä jaksossa siitä kuinka tämä maailma ei enää näe uutta Arskaa, Sylttyä tai Chuckia; opettajaksi naamioituneen vihollisterminaattorin one lineri "class dismissed" luokassa ampumisen jälkeen koski syvälle sisimpään. Katkeruuden ja surun sekavassa tilassa koitin katsoa loput jaksosta.

T2:n katsominen tämän pohjalle oli virhe. Ei sillä että T2 olisi virheetön timangi, mutta nyt puhutaan täysin eri asioista.

Sarjasta en ole tietoja imeskellyt etukäteen koska ajattelin että näin olisi vähemmän odotuksia - kun en odota mitään. Sen kuitenkin olin nähnyt että inhokkinäyttelijä Summer Glau oli mukana (vaikka tosin olin unohtanut tämän). Teknisesti sarja näyttää ja kuulostaa aikaiseltaan. Juonen suhteen ei varmaan kovin kauaksi mennä siitä että uusia terminaattoreitahan sieltä Johnin perään tulee ja pilottijakson unisekvenssiksi paljastunut Johnin kuolema sai hetkellisesti mielenkiinnon kohoamaan - entä jos John onnistuttaisiinkin tappamaan? Alkuperäisen Sarahin pihapöytään puukolla kaivertamat sanat No fate joutuisivat koetukselle kun vääjäämättömältä tuntuva Skynet lyötäisiin tulille ja kello käy kohden koneitten nousua. Tietenkään tekijät eivät haluneet lähteä töihin tosimeiningillä vaan taantuivat "viikon terminaattori" sutinoihin.

Näyttelijävalinnat tuntuivat kuitenkin melko paskoilta, mutta se voi johtua siitä kuinka erilaisilta hahmot tuntuivat verrattuna T2:een. John Connorin näyttelijä oli hemmotellun oloinen nulikka joka sopii T2:n John Connoriin kuin etikka aamiaismuroihin. Militanttimutsin roolitukseen oli mahdotonta löytää yhtä pumpissa olevaa eukkoa jolla olisi edes murto-osaa siitä intensiteetistä, sekä vahvuuden ja murtumisen välimaastossa ailahtelevasta persoonallisuudesta mitä Hamilttonilla. Glaun näyttelemä Cameron muuttuu piloottijakson teinihöpöttäjästä why do people cry tyylin jäätäjäksi kakkosjaksosta lähtien, joka on melko perseestä kun ajatellaan kuinka monta kertaa tuokin on nähty tv-sarjassa että joku joutuu erikoisiin tilanteisiin koska ei ymmärrä miten asiat toimii. Nähdyt terminaattorit? Kauniitten ja rohkeitten statisteja. Ihan urpoa ja täysin unohdettavaa jengiä. Oisivat palkanneet sen suomalaisen unelmien maajussin, CurryFrankin.

Pilootti oli kuitenkin pilootti. Jotain jonka joku tuottaa ja se näytetään telkussa ja toivotaan että hyvät käsikirjoittajat innostuisi sen nähtyään. Pilootti oli kammottava, mutta toinen jakso oli valtavasti parempi ja nyt viitisen jaksoa takana sarja on onnistunut vaikuttamaan jopa ihan katseltavalta. Tulee ikävästi touhusta vähän semmosia viboja että voisi olla semmoista Fugitiven ja Prison Breakin tyyppistä pakoilua maustettuna robottikopoteilla, ynnä teinien kouluvammausta sillä koulussahan Johnin on tietty käytävä vaikka terminaattorit ja lainvalvojat ovat jahdissa.

+ Musiikki ihan ookoota klassisen ja konebiitin välimallia
- Näyttelijävalinnoissa huteja, mutta plussaa Ryan O'Reilystä joka toivottavasti pysyy mukana, eikä Beverly Hillssin Brian Austin Green ihan tunteettomalta näyttelijältä vaikuta
- Ei saavuta terminaattorien fiilistä (edes T3:n)
- Käsikirjoitukset eivät oikein tunnu ansaitsevan tv-sarjaa. John Connorin listiminen olisi saanut asioihin mukavasti kierrettä, sillä ei tämä sarja tarvi mitään kaunisposkipoikia kun ei tätä tytöt kahto kuitenkaan.

Ensimmäisessä kaudessa on yhdeksän jaksoa tuon käsikirjoittajien lakon vuoksi. Sarja oli vaakalaudalla jatkua, mutta FOX on vahvistanut että kakkoskausi ainakin tulee.


« Viimeksi muokattu: 20.05.2008 09:22 kirjoittanut tuhis »
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #71 : 20.05.2008 09:49 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Puolet eka kautta X-filesissa takana. Mukaan on mahtunut pari todella hyvää, muutama hyvä ja läjä paskoja jaksoja. Pilotti oli oikein kiinnostava ja tämä maksoja syövä hyypiö säväytti myös. Jakso jossa Mulder istuu lopussa kirkossa ja Scully kuuntelee hypnoosi kasettia oli myös mainio. Carpenterin The Thing remake ei oikein päässyt ihon alle ja Space oli kevyesti huonoin jakso tähän mennessä. Paska idea ja paskat näyttelijät. Onneksi Fallen Angel skarppasi huomattavasti ja oli oikein nautinnollinen jakso. Melkoinen ero vierekkäisillä jaksoilla.

"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #72 : 21.05.2008 16:08 »
tuhis Vieras

DEXTER WAS HERE

Dexterin 2. tuotantokauden ensimmäisen jakson katselin ja ei voi kuin sanoa että taika on vielä tallella. Enää tarinalla on hyvin vähän tekemistä Lindsayn alkuperäisten kirjojen kanssa, mutta tästä huolimatta monet ovat sanoneet että toinen kausi on vielä parempi kuin ensimmäinen. Ensimmäisen kauden tapahtumat ovat vaikuttaneet Dexteriin odottamattomalla tavalla ja suosikkisarjamurhaajallamme on toimintavaikeuksia kentällä ja punkassa, perässä on lisäksi oman poliisipiirin epäluuloinen mulkvisti haukanlailla ja paine senkun lisääntyy kattilassa kun satunnaiset sukeltajat löytävät Dexterin ruumiskätkön.

Varovan toiveikas tämän suhteen. Kaikki elementit tuntuivat olevan paikoillaan: mustaa huumoria, upea ohjaus, upeat näyttelijät ja upea musiikki. Ensimmäinen tuotantokausi oli ehdottomasti parasta tv-viihdettä pitkiin pitkiin aikoihin. Suosittelen kaksinkäsin.

EDIT: 2. kausi on katseltu melkein kokonaan. Pääasiassa hemmetin hyvää settiä, mutta se punainen lanka ei ole niin hyvä kuin aikaisemmalla kaudella. Kokonaisuus ei ole niin hyvä kuin aikaisemmin, mutta selvästi korkealla keskitason yläpuolella ja jos ensimmäiselle kaudelle voi antaa melkein kaikissa asioissa täysiä pisteitä, ei tämäkään hirmu kauaksi niistä jää.

Jaime Murray on saakelin aistikas nainen ja brittiaksetti ynnä dysleksia kuulostaa ihanalta puurolta.


« Viimeksi muokattu: 24.05.2008 18:34 kirjoittanut tuhis »
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #73 : 21.05.2008 16:22 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Ja onneksi kolmatta kautta puskee syssymmällä. Universumin kovimpia sarjoja tänä päivänä.
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #74 : 21.05.2008 20:52 »
AK-87 AK omistaa isosti Jäsen Viestejä: 169 Basaaripisteet: 0 Profiili Jep, Dexter on kyllä yksi parhaimpia sarjoja tällä hetkellä. Ja voin sanoa, että toinen kausi on kyllä vähintään yhtä maukas kuin ensimmäinenkin.

Innolla odottelen kolmatta...
Ekki-Ekki-Ekki-Ekki-PTANG. Zoom-Boing. Z'nourrwringmm
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #75 : 24.05.2008 18:33 »
tuhis Vieras Onko tuosta 3. kaudesta mitään tietoa että perustuuko se Jeff Lindsayn kirjoihin?

Tekisi mieli lukea helvetisti noita kirjoja, mutta toisaalta sarja maistuu niin hyvälle että melkein mieluummin siitä nauttisi. Aivan upea sarja kertakaikkiaan ja ensimmäinen kausi tuntui taannoin hemmetin raikkaalta.

2. tuotantokauden sain katseltua lävitse ja olihan se laatuisa, mutta
Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #76 : 25.05.2008 01:47 »
AK-87 AK omistaa isosti Jäsen Viestejä: 169 Basaaripisteet: 0 Profiili Dexterin 2. kauden lopusta täytyy sanoa, että
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Ekki-Ekki-Ekki-Ekki-PTANG. Zoom-Boing. Z'nourrwringmm
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #77 : 25.05.2008 07:34 »
tuhis Vieras
Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #78 : 26.05.2008 11:24 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Battlestar Galacticaa olen nyt kolme kautta saanut DVD:ltä katsottua ja nousee helposti kyllä todella ylös omissa kirjoissani maailman parhaiden sarjojen joukossa, aivan loistavaa tavaraa. Etenkin hahmojen ansiosta sarja on jatkuvasti hyvä, vaikka jaksoissa ei edes aina tapahtuisi mitään älyttömän mielenkiintoista. Lähes jokainen hahmo on myös ihan helvetin hyvin näytelty.


Tuhis..

Spoileri (osoita katsoaksesi)« Viimeksi muokattu: 26.05.2008 11:34 kirjoittanut Cyrus »
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #79 : 26.05.2008 12:38 »
tuhis Vieras En muistanut mitä olin kirjoittanut ja piti tsekata, mutta :)

Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #80 : 26.05.2008 12:47 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #81 : 04.06.2008 21:26 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Yle aloittaa tänään Band of brothers - Taistelutoverit sarjan esittämisen. Jos et tiedä mistä on kyse, katso ihmeessä. Kyseessä on toka paras sarja maailmassa.

Yle TV1 @ 22.40.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #82 : 05.06.2008 21:19 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili
Yle aloittaa tänään Band of brothers - Taistelutoverit sarjan esittämisen. Jos et tiedä mistä on kyse, katso ihmeessä. Kyseessä on toka paras sarja maailmassa.

Yle TV1 @ 22.40.
Kyllä. Suositukset minultakin. DVD-boksi tuli hommattua muutama kuukausi sitten ja parempaa WW2-kuvausta saa hakea. Henk. koht. sarjojen top 5 listassa ehdottomasti.
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #83 : 07.06.2008 15:39 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Yle näyttää muutenkin panostavan sarjoihinsa tulevaisuudessa. Canalilla juuri alkanut In Treatment kiinnostaa erityisesti, mutta oli niin kiireinen viikko, etten onnistunut katsomaan. Pitää toivoa jotain maratonia.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #84 : 07.06.2008 15:50 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Yle näyttää muutenkin panostavan sarjoihinsa tulevaisuudessa.

Jep! Indiana Jonesin alussa tuli joku mainos näistä Ylen HBO-sarjoista ja heti ensimmäisenä näytettiin pätkät Flight of the Conchordista ja Lucky Louiesta! Kummatkin alkavat joskus syksyllä kaiketi, joten toivottavasti edes joku täältä jompaa kumpaa vilkaisee, ettei tarvitsisi yksin niistä höpötellä.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #85 : 07.06.2008 17:36 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Heh. Saman leffan samasta mainoksesta minäkin nämä ilouutiset bongasin. Kaikki alkavat sarjat ovat tietty jo tuttuja Canalilta, vaikka vain joitakin on tullut oikeasti katsottua. Louie on hassu. :)
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #86 : 19.06.2008 08:19 »
tuhis Vieras


Supernaturalista en tainnutkaan vielä lätistä

Winchesterin perheellä on ns. perheammatti; isä ja kaksi poikaa metsästävät kummituksia, vampyyrejä, ihmissusia ja muita yliluonnollisia ja paranormaaleja olentoja. Kaikki alkoi siitä kun perheen äiti menehtyi perin merkillisellä tavalla. Nyt kun pojat ovat "nuoria aikuisia", on toinen erkaantunut perheammatista ja haaveilee normaalista ammatista, mutta kriittisen haastattelun kynnyksellä velipoika pamahtaa ovesta sisälle ja kertoo että isä on kadonnut metsästysretkellään. Näinpä haaveet lakiemiesurasta saa jäädä, ja jää siinä sivussa tyttyöystäväkin.

Sen maagisen viisi jaksoa katselin. Sarja näyttää paikoitellen perkeleen hyvältä ja pilottijakson kummitusefektit olivat jopa ihan hienoja. Veljeksistä vanhempaa Deania näyttelevä metallimies joka huristelee amerikanraudallaan Black Sabbathia kuunnellen pitkinpoikin amerikkaa povasi jossain määrin samanlaista premissiä, että tupsahdetaan outoon syrjäiseen paikkaan jossa tapahtuu outoja - vanhaan kunnon X-Files malliin. Näinhän se taitaa mennäkin. Monster of the week meiningillä. Taustalla on jonkinmoinen lanka siitä kuinka etsiskellään isää, jonka elämäntehtävä on selvittää äidin kohtalo.

Kyllähän tätä tietysti katselee. Aihepiirinsä vuoksi ihan mielenkiintoista settiä, mutta jokin ei vaan natsaa. Deania näyttelevä Jensen Ackles on jopa mestarillinen castaus verrattuna mitäänsanomattomaan velipoikaan josta tulee mieleen kiukutteleva Matt Damon. Äidin kuoleman arvoituskaan ei sinänsä kiehdo, sillä joku yliluonnollinen möllikkähän siitäkin on ihan selkeästi vastuussa eikä motiivit taatusti oli totuttua kummoisempia.

Keskivertoa tv-huttua.
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #87 : 19.06.2008 17:07 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Ostin sunnuntaina Battlestar Galactican kolmoskauden ja nyt sain sen katsottua läpi. Täälläkin ollut näköjään vähän keskustelua siitä. Kolmoskausi nosti Galactican ehdottomasti yhdeksi suosikki-tv-sarjakseni. Ainoastaan kauden keskellä oli pari fillerin tuntuista jaksoa, mutta alku ja loppu olivat aivan uskomattoman mukaansatempaavaa menoa.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Mielenkiinnolla odotan neloskautta. Pitkä aika on varmaan siihen, että dvd:lle tulee, mutta en silti haluaisi turvautua netistä lataamiseen. Jospa sitä malttaisi odottaa dvd-julkaisua.
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #88 : 19.06.2008 22:58 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Mulla alkaa jo nyt olee sellanen olo etten pystykään venaamaan DVD-julkasua, vaikka lupasin itselleni, että odottaisin. Tosiaan mielenkiintosta nähdä mihin lähtee menemään siitä lopun jutusta. Kattelin sen kohtauksen uudestaa ja hitto on muuten hienosti tehty, ihan mahtava tunnelma.
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #89 : 19.06.2008 23:04 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Katsoin juuri ekan kauden vikan jakson. Loppu oli aika shokeeraava.

Onhan tuo ollut erinomaista scifistelyä, vaikka pari asiaa koko sarjassa jotenkin ärsyttääkin. Babylon 5 vie silti edelleen voiton BSG:sta. :P
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 20
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines