Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 ... 20
Tulostusversio
Aihe: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää)  (Luettu 219449 kertaa)
Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #240 : 25.03.2011 15:49 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Fringe saa neljännen kauden! 

YES YES YES YES YES YES YES!
Tekee tiukkaa saada tuo ensimmäinen katsottua...

Munkin piti joskus tuota katsoa, mutta en saanut saanut aikaiseksi.

Californicationia katsoin eilen 4. kauden 11. jakson. Kauden päätös alkaa häämöttää, saa nähdä miten Hankin käy. Oli muuten aika loistava se "takauma" tuossa jaksossa :P

5. kautta odotellessa..
tallennettu
Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #241 : 28.03.2011 21:50 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Dubbelpost, mutta olkoon kun vanhasta on jo aikaa.


Californicationin 4. kauden vikan jakson katsoin juuri. Hyvä jakso ja niputti aika hyvin tämän kauden ja monta muutakin sarjan avointa teemaa umpeen. Olisi melkein voinut päättyä koko sarja tuohon, ja se silmässä tuo varmaan tehtiinkin, mutta 5. kaudellehan tämä uusittiin. Saa nähdä mitä keksivät, että sarja pysyy tuoreena. Tämä 4. kausi ei ainakaan hävinnyt edelliselle kaudelle mitenkään, joten tällä hetkellä näyttää ihan lupaavalta.

Kattooko Epi tätä vielä?
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #242 : 28.03.2011 22:01 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tottakai katson!

Neljäs kausi oli parasta Calia sitten avauskauden. Yksi lempisarjoistani tällä hetkellä.  Ja totta on, että 4. kauden lopetus olisi ollut sinällään erinomainen päätös koko kaudelle, mutta en laita ollenkaan pahakseni että lisää tekevät, jos laatu vain pysyy vastaavanlaisena.

Sopivissa määrin komediaa ja draamaa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #243 : 04.06.2011 16:30 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 911 Basaaripisteet: 0 Profiili Eastbound and Down

Tuolaisen sarjan spottasin HS:n sivuilta ja laitoin samantien lataukseen ensimmäisen kauden. Vaikutti ainakin tekstin perusteella mielenkiintoiselta.


edit: okei traileri tiputti takaisin maan pinnalle

trailer


« Viimeksi muokattu: 04.06.2011 16:46 kirjoittanut Gba »
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #244 : 24.06.2011 09:59 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 911 Basaaripisteet: 0 Profiili Konsta Pylkkerö

Pentuna tuli tätä Veikko Huovisen 1961 julkaistuun kirjaan perustuvaa minisarja katsottua ja nyt törmäsin siihen uudestaan, kun joku oli ladannut koko sarjan torrenttina nettiin. Kunnon nostalgia trippi. Muistaako kukaan muu lautalainen tätä mestariteosta?

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #245 : 02.08.2011 00:05 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Song of Ice and fire -kirjoja on hehkutettu mestoilla ihan pikkuisen. En ole mikään suuri lukutoukka, joten olen missannut ne teokset lahjakkaasti.

Heitin kuitenkin telkkuun pyörimään Game of Thronesin pilottijakson. Sarja, joka siis perustuu kyseiseen kevyesti fantasialla maustettuun keskiaikaistyyliseen kirjasarjaan.

Ja onpa se hyvää kamaa. Kaksi jaksoa katsottuna ja koukku on nielaistu. Tuotantoarvoiltaan ollaan ihan huippulukemissa ja näyttelijävalinnat ainakaan näin kirjoja lukemattomana eivät ota yhtään silmään. Meininki on sopivan kaunistelematonta ja rujoa. Sarjaa on kuvailtu tekijöiden suusta jopa "keskimaan sopranokseksi".


Enköhän minäkin ne kirjat jossain vaiheessa lue. Sitä ennen katselen toki 1. kauden loppuun asti. Kymmenenhän jaksoa siinä on, noin tunnin pituisia kaikki.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #246 : 02.08.2011 00:17 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Katselin itse jo kaikki jaksot. Ei ole turhaan kehuttu. Oli pakko katsoa kaikki jaksot parissa illassa. Tuotantoarvot ovat tosiaan kohdallaan. En osaa sen kummallisemmin analysoida, mutta kaikki vaan toimii. Todella kovan paketin on HBO saanut kasaan.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #247 : 02.08.2011 00:48 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 911 Basaaripisteet: 0 Profiili Ensimmäinen kausi menee heittämällä TOP5 kaikkien aikojen parhaat TV-sarjat kategoriaan. Itsekin tuli katseltua parissa päivässä kaikki jaksot ja näin ovat tehneet miltei kaikki muutkin sarjaan hurahtaneet.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #248 : 02.08.2011 00:55 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Jep, pitääpä itsekin hehkuttaa. Kovaa kamaa. Meni HBO-lemppariksi hurahtamalla, siinä paikassa oli aiemmin Deadwood.

Kirjoja olen lukenut ensimmäisen, mutta ei uskalla lukea muita, kun sitten pitäisi jäädä odottamaan vuosikausia tarinan lopetusta.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #249 : 02.08.2011 01:34 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Thronesin ykköskausi täälläkin kurkattu ja paljon on tykätty. Itse asiassa kenties liikaakin, sillä vaikka rauhallisesti Canal+:n uusintojen tahtia eteninkin, ovat nyt kymmenen jakson jälkeen vieroitusoireet kamalat. Kauheasti tahtoisin nähdä, miten hahmojen elämä jatkuukaan, sillä selkeästi mitä vain voi tapahtua ihan minä hetkenä tahansa. Kenties minunkin täytyy tässä kirjaan vielä tarttua.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #250 : 02.08.2011 01:40 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Sarjaa on tosiaan kehuttu kovasti, ja viimeistään nämä hypetykset varmistivat sen, että siihen tulee piakkoin tutustuttua. Mukava päästäkin pitkästä aikaa täysin tuoreen ja vieraan sarjan pariin.

Silti, kovinta juuri nyt on vastikään alkanut Breaking Badin neljäs tuotantokausi. Jaksoakaan en siis ole vielä katsonut, mutta kun on kyse yhdestä parhaista sarjoista ikinä, ovat odotukset kovat. Ajatuksena olisi ehkä katsoa kaudet 1-3 uudestaan läpi, jotta noita uusia jaksoja ehtii kertyä ja jotta tapahtumat olisivat kirkkaina mielessä. Loistavuutta luvassa!
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #251 : 08.08.2011 22:00 »
Bugista OK desu ka? Jäsen Viestejä: 70 Basaaripisteet: 0 Profiili Jatketaanpa Game of Thronesin ylistämistä.

Eka jakso tuli katsottua veljen luona muutama päivä sitten ex temporeena kokeilumielessä, kun sarjasta en oikein muuta tiennyt kuin että kehuja on tullut vaikka missä. Ja olihan se semmosta settiä, että päätettiin sitten eilen vetästä veljen kanssa koko loppukausi putkeen, eli makeat n. 9 tuntia.  :lol: 

HD-tasoista kuvaa videotykiltä + huippulaatusarja = PARHAUTTA
tallennettu
Vs: Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #252 : 09.08.2011 10:28 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili
Silti, kovinta juuri nyt on vastikään alkanut Breaking Badin neljäs tuotantokausi.
Viime viikolla viimeinkin tutustuin kyseiseen sarjaan. Kovasti jäin koukkuun ja jo 2. kauden viimeisiä kattelen. Varmaan jo ensi viikolla olen sarjan "ottanut kiinni". Aikoinaan pari jaksoa katsoin tv:stä eikä kovin jaksanut innostaa, nyt kun ihan alusta asti katseli on vain voinut ihmetellä miksei jo aiemmin alkanut tätä katsomaan. Todella hyvä sarja.
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #253 : 10.08.2011 16:15 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 938 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Nyt on paljon taas sarjoja mitä katsella. Breaking Bad, Rescue Me, Curb Your Enthusiasm, Louie ja Entourage tulee mieleen ekana. Noiden lisäksi katselen Buffy The Vampire Slayerit uudelleen. 4. kausi menossa ja hyvin on sarja kestänyt. Tietenkin toiminta- ja efektit ovat hieman vanhentuneet, mutta eipä ne koskaan olleetkaan se pääasia.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #254 : 29.09.2011 11:53 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW


Paljon hypetetty Terra Nova käynnistyi jenkeissä sunnuntai-iltana kahden tunnin pilottijaksolla. Itse katselin jakson läpi eilen. Onko tämä Spielbergin tuottama megasarja nyt loistavaa settiä vai suuri pettymys? Spielbergin nimi tuottajana ei nykypäivänä kerro enää yhtään mitään, kun muistetaan esimerkiksi millaista hölpönpölppöä Alien-sarja Falling Skies on ollut.

Terra Novalla on takanaan tv-sarjarintamalla hulppea budjetti. Noin neljä miljoonaa per jakso maksava sarja on 1. tuotantokauden pituudeltaan 13 jaksoa ja sen jälkeen katsotaan millaista tulosta se on tehnyt. Jos hyvää, niin jatkoon.

Sarja pähkinänkuoressa: vuonna 2149 maapallo elää viimeistä henkäystään. Ylikansoittuminen ja tehtaiden puskemat saasteet ovat tehneet tehtävänsä. Mahdolliseksi pelastukseksi avautuu kuitenkin tutkijoiden keksimä keino lähettää ihmisiä ajassa taaksepäin, noin 85 miljoonaa vuotta - jolloin ihmiskunta saa aloittaa uudestaan alusta. Kristallinkirkkaat järvet kiiltelevät ja rehevät sademetsät rehoittavat esihistoriallisella maapallolla. Mutta unohtiko joku Dinosaurukset?

Pilotti jätti ensi-ihastelun jälkeen vain OK-fiilikset. Näkymät olivat paikoin pysäyttävän kauniita, toisinaan taas varsin keskinkertaisia. Dinot tosin ovat aina cooleja ilmestyksiä, ei siinä mitään. Juoneltaan sarja viljeli sen ensimmäisen tuntien aikana paljon kliseitä, mutta totuushan on, että kaikki on jo tehty ja vain muunnelmat erilaisista skenaarioista ovat mahdollisia. Toki kliseitä voi aina kiertää ovelilla ratkaisuilla. Terra nova ei sitä pilottinsa aikana juuri tehnyt.


Sarja on mixi Avataria, Jurassic Parkia, Earth 2:ta ja jopa Lostia. Hyvälle tieteissarjalle olisi kyllä tilausta, sillä huippukuntoon päässyt Fringe ei yksinään tyydytä meikäläisen Sci-Fi nälkää.

Tuomio? Katseluun menee. Antaa parin seuraavan jakson kertoa, millainen potentiaali Terra Novalla todella on.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #255 : 29.09.2011 17:31 »
Lapinpoika Kulje kautta Kittilän! Jäsen Viestejä: 126 Basaaripisteet: 0 Profiili Uusi päivä jyrää!  ;)
Nokia E7-00     Playstation 3 320GB
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #256 : 29.09.2011 17:39 »
Justece Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili Kiitos vinkistä Eph. Kokonaan oli unohtunut että tuollainen sarja oli tulossa. Stephen Lang ftw!
I'm the best fuck the rest.
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #257 : 02.10.2011 02:08 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Twin Peaksit tuli alotettua taas ja eka seasoni hurahtikin muutamalla istunnolla. Edelleen parasta ja meininki oli kuumottavampi kuin mitä muistin.
tallennettu
Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #258 : 02.10.2011 02:40 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Twin Peaksit tuli alotettua taas ja eka seasoni hurahtikin muutamalla istunnolla. Edelleen parasta ja meininki oli kuumottavampi kuin mitä muistin.

Itsekin katsoin ihan vasta sarjan toisen kerran läpi. Hajosin tottakai "loppuun", mutta muuten jaksot maistuvat loistavasti! On se vaan sielukas tekele, ja Dale Cooper doupein äijä ikinä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #259 : 04.10.2011 10:33 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW


Syksyn mieluisin uusi komediasarja? Siltä näyttää.

Zooey Deschanel on New Girlissä omalaatuinen ja hieman dorka hipsterityttö, joka tultuaan poikaystävänsä pettämäksi muuttaa yhteen kolmen entuudestaan tuntemattoman jannun kanssa. Asetelma kuulostaa hieman Big Bang Theoryltä, mutta sarjan perusvire on massiivisesti erilainen.

Hahmot ovat jakaneet mielipiteitä, mutta minulle toimii. Jo ensimmäisen jakson loppuun mennessä pidin näistä tyypeistä. Zooey on toki koko tarinan keskushenkilö ja varsin tyypillinen castaus tähän rooliin.

Ulos on tullut kaksi jaksoa toistaiseksi ja niiden katsojaluvut nähtyään FOX tilasi saman tien koko 24 jaksoa käsittävän 1. kauden. Jäädään siis seuraamaan, miten asetelma tämän sarjan kohdalla kantaa. Aineksia on kyllä varsin hyvään settiin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #260 : 04.10.2011 11:30 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Luettuani "hipster" -sanan tiesin välittömästi, etten tulisi koskaan katsomaan k.o. sarjaa.

Voice of The World.
tallennettu
Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #261 : 04.10.2011 15:02 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 938 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Onhan sarja valmiiksi naurettu? Pelkään, että unohdan nauraa...
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #262 : 04.10.2011 15:06 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Onhan sarja valmiiksi naurettu? Pelkään, että unohdan nauraa...

Itseasiassa ei ole! Minä en unohtanut nauraa kahdessa ensimmäisessä jaksossa, mutta on niitä päinvastaisiakin fiiliksiä toki kuultu.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #263 : 11.10.2011 13:11 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Terra Novan jakson 04 katsoin äsken ja ensimmäistä kertaa tuli oikein hyvä fiilis tästä sarjasta. Jaksossa oli paikka paikoin todella selkeät Lost-vibat havaittavissa, joka saarisarjan fanille on toki vain positiivinen juttu. Onhan siellä joukossa perinteisiä kapinoivia teinejä ja muistinmenetys-juonilankoja, mutta täytyy katsoa kokonaisuutta eikä liikaa tarrautua kiinni negatiivisiin asioihin.

Sarjan hahmokaartikin on alkanut miellyttämään nyt pilotin jälkeisten jaksojen jälkeen enemmän. Myönnän, että viidakkomiljöön mieluisuus johtuu osittain myös siitä, että ikävä Lostia kohtaan on vieläkin suuri. Mutta Terra Novan mytologialla on kyllä mahdollisuus nousta omillakin ansioilla mielenkiintoiseksi.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #264 : 26.10.2011 10:37 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Osti pari ekaa kautta Prison Breakista aivan heräteostoksena ja eilen tuli katsottua toinen kausi loppuun. Siis aivan mielettömän hyvää menoa ja meininkiä koko ajan. Aihepiiri sattuu kiinnostamaan todella paljon, mutta en silti odottanut sarjan nappaavan näin kunnolla. Pakko käydä tänään ostamassa kaksi viimeistäkin kautta. Paul Adelstein tekee kyllä jäätävän hyvää työtä Paul Kellermanina.
tallennettu
Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #265 : 26.10.2011 12:15 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Osti pari ekaa kautta Prison Breakista aivan heräteostoksena ja eilen tuli katsottua toinen kausi loppuun. Siis aivan mielettömän hyvää menoa ja meininkiä koko ajan. Aihepiiri sattuu kiinnostamaan todella paljon, mutta en silti odottanut sarjan nappaavan näin kunnolla. Pakko käydä tänään ostamassa kaksi viimeistäkin kautta. Paul Adelstein tekee kyllä jäätävän hyvää työtä Paul Kellermanina.

Eka kausi oli aikanaan ihan jäätävän hyvää settiä. Muistan, kun tuosta ekan kerran kaverilta kuulin, niin latasin koko kauden ja katsoin kahdessa päivässä läpi. Olin koko ajan siinä käsityksessä, että kausia tulisi vain yksi, joten ykköskauden lopun jälkeen oli vähän wtf-fiilis. Sen jälkeen sarja alkoi imo menemään koko ajan pölhömmäksi enkä oikein jaksanut seurata. Kakkoskautta taisin vielä katsoa, mutta sen jälkeen jäi kyllä katsomatta..
tallennettu
Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #266 : 26.10.2011 12:52 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 938 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Joo samoilla linjoilla. Ykköskausi oli parhautta, kakkosenkin vielä katsoi, sitten alkoi menemään aika perseilyksi.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #267 : 26.10.2011 12:57 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Joo samoilla linjoilla. Ykköskausi oli parhautta, kakkosenkin vielä katsoi, sitten alkoi menemään aika perseilyksi.
+1

Tuota sarjaa jaksoi katsoa tasan sen itse "Prison Breakin" verran, joka oli helvetin mahtavaa. Varsinkin Peter Stormare oli roolissaan jälleen järkyttävän kova. Sen itse vankilapaon jälkeen sarja oli täyttä sontaa.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #268 : 26.10.2011 14:16 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 911 Basaaripisteet: 0 Profiili Itse lopetin myöskin kakkoskauden jälkeen. On se kumma kun pitää rahastaa paskalla loppuun asti. No ei se ole tyhmä jo pyytää...
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « Vastaus #269 : 26.10.2011 14:31 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Kyllä kakkoskausi ollut mielestäni lähes yhtä hyvä kuin ensimmäinenkin, mutta erilaisella tavalla. Välillä alkaa vaan tympiä kun kaikki menee aina pieleen, eikä koskaan suunnitelmien mukaan.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 ... 20
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines