Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Äänestys
Kysymys: Minkä puolueen ehdokasta aiot äänestää tulevissa eduskuntavaaleissa?
SDP
Keskusta
Kokoomus
Perussuomalaiset
RKP
KD
Vihreät
Vasemmistoliitto
Piraattipuolue
Muutos 2011
Joku muu
En aio äänestää

Sivuja: 1 ... 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27
Tulostusversio
Aihe: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin  (Luettu 258054 kertaa)
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #690 : 29.03.2019 12:01 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Pitää kahtoa, näin vaan antin roastauksen.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #691 : 29.03.2019 16:47 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili
En katsonut tätä haastattelua, mutta nykyään toimittajat tuntuvat ymmärtävän haastateltavan koville laittamisen sillä ettei anneta kokonaisia puheenvuoroja ja että puhutaan argumenttien päälle. Susanne Päivärinta on hyvä esimerkki muista yhteyksistä. Haastateltavaa voisi roustata vasta-argumentein eikä inttämisellä ja päällepuhumisella.

THIS!

Suomessa poliittisen keskustelun taso on aivan törkeän matala. Enkä tarkoita sitä, etteikö osattaisi kysyä vaikeita kysymyksiä, vaan sitä ettei poliitikoiden anneta perustella vastauksiaan. Se nähdään vaalipuheena, mikä on aivan absurdia koska kuluttajat haluavat laadukasta keskustelua. Tämä on aihe joka nousee vuosittain esille, mutta media ei vaan millään opi. Nytkin HS nosti tämän Ylen toimittajan Olli Seurin jalustalle esimerkillisesti toimittajan työstä, vaikka eilen juuri naurettiin kavereiden kanssa hänen toimintaansa Halla-ahon tentissä. Puhui jatkuvasti päälle, ei antanut Jussin vastata kysymyksiin sekä heitteli jotain älyttömiä väitteitä Suomalaisten hiilitaakasta satojen vuosien takaa. Yksi huonoimmista toimittajista jonka olen nähnyt, miksi Arto Nyberg ei voisi haastatella jokaista sanotaanko vaikka 2h. Kunnon rauhallinen tentti ja kunnolla aikaa. Halla-aholla oli hyvä pointti suomalaisesta poliittisen keskustelun kulttuurista, miksi sen pitää olla juosten kustua? Miksi emme vaadi parempaa. Kyseessä on kumminkin ihan hemmetin tärkeä asia.

Nauratti myös HBL:n toimittajan ja sen miehen järkyttyneet katseet, kun H-a servasi täysin molemmat toimittajat ja piti yhden kovimmista puheista mitä vaalitenteissä on koskaan pidetty. Sitten alkoi selittelyt H-a:n akateemisesta taustasta ja väittelytaktiikasta, miksi pärjäsi niin saatanan hyvin. Ei tullut muka konkretiaa ja ratkaisuita, vaikka Jussi nimenomaan toi oikean vaihtoehdon valtapuolueiden politiikalle.

Muutenkin ollut kova viikko. Ensin Kokoomuslainen syyllistyi poliittiseen väkivaltaan (uhkasi henkeä) Laura Huhtasaarta kohtaan. Tämä ohitettiin sivulauseena mediassa, eivätkä puoluejohtajat rientäneet irtisanoutumaan väkivallasta. Kun PS:n vaalivideota vastaan hyökkäys alkoi kääntyä eliittiä vastaan ja videolla alkoi olla satojatuhansia katselukertoja käännettin keskustelu Halla-ahon polkupyörän puhjenneeseen takarenkaaseen. HS teki aiheesta ison jutun tutkivanjournalismin hengessä. Hämäys ei onnistunut, vaan PS nappasi melkein 2 prosenttiyksikköä lisää kannatusta. Orpon ja Rinteen vapinan voi melkein kuulla.

Nouseeko PS koko Suomen suurimmaksi puolueeksi? Se on aivan mahdollista. Tällä viikolla olen kuullut entisen Keskustalaisen, Kokoomuslaisen ja jopa Vihreän äänestävän Perussuomalaista ehdokasta näissä vaaleissa.

Savu tihenee ja Ketutus nousee maankuoresta!  ;D
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #692 : 29.03.2019 19:42 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Jussi Halla-Aholla on se asia kyllä hallussa, että kiivaissakin keskusteluissa hän pysyy rauhallisena ja argumentoi selkeästi, rauhallisesti ja selväsanaisesti. Monesti tuntuu ihan psykopaatilta, kun Ylen toimittajat lässyttäen hänelle puhuvat alentavaan sävyyn, ja mies vain argumentoi takaisin.

En ole Halla-Ahon kanssa kovin monesta asiasta samaa mieltä, mutta usein kun jotain poliittista keskustelua katson, jossa muut huutavat, keskeyttävät, vähättelevät, vittuilevat ihan suoran jne. niin sitä vain miettii, että niin hulluja ja jopa typeriä juttuja kuin tuokin äijä on esim. blogissaan suoltanut, niin hän vaikuttaa fiksuimmalta ihmiseltä tässä keskustelussa.

Sinisien matkaan lähti paljon tunnettuja poliitikkoja, mutta silti he eivät kyenneet oikein kannattajajoukkoaan löytämään. Persuilla taas tuntuu nyt olevan se ongelma, että siellä on aika paljon tätä sekopäätä riveissä, jotka suoltavat jotain ihan järjettömän typerää paskaa someihinsa, haastatteluissaan jne. Kuitenkin näiden vaalien jälkeen Sinisiä ei välttämättä ole edes olemassa enää, kun taas Persut taistelevat ehkä kolmanneksi suurimman puolueen paikasta.
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #693 : 30.03.2019 08:00 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Orpo lähti ylen mukaan jo avoisemmalle linjalle.
"– Emme ole sulkemassa mitään puoluetta pois etukäteen. Se on sitten hallitusneuvottelukysymys, sanoo Orpo"

Kaikkonen oli ollut samoilla linjoilla. Eli hallituksessa olisi Persut, Kokoomus ja Keskusta  :lol: Ja valtiovarain ministerin salkku vielä Kokoomukselle  :lol: :lol:  On tää maailma outo paikka...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #694 : 30.03.2019 12:49 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili
Orpo lähti ylen mukaan jo avoisemmalle linjalle.
"– Emme ole sulkemassa mitään puoluetta pois etukäteen. Se on sitten hallitusneuvottelukysymys, sanoo Orpo"

Kaikkonen oli ollut samoilla linjoilla. Eli hallituksessa olisi Persut, Kokoomus ja Keskusta  :lol: Ja valtiovarain ministerin salkku vielä Kokoomukselle  :lol: :lol:  On tää maailma outo paikka...

Sanoisin, että nää on enemmänkin niitä vasemmistopuolueiden vaalipuheita. Kieltäytyminen hallitusyhteistyöstä pelaa molempien (PS vs vasemmisto) pussiin luomalla vastakkainasettelua. Mikäli katsomme nykyisiä kannatuksia, niin hallitusneuvotteluista tulee äärimmäisen vaikeat.

SDP 20,1
Kokoomus 15,8
PS 15,1
Keskusta 14,4
Vihreät 13,0
Vasemmisto 9,8
RKP 4,5
Kristilliset 3,5
SIN 0,9
Muut 3,1

Miten tosta muodostaa yli 50% kannatuksen, niin ettei se ole surullisenkuuluisa sixpack? 

Ruotsissa Ruotsindemokraatit blokattiin kokonaan hallitusyhteistyöstä. Siellä voi savu alkaa nousta kattojen ylle seuraavan neljän vuoden aikana. Jos Halla-ahon johtamia perussuomalaisia ei oteta nyt hallitukseen tulee seuraavissa vaaleissa ehkä mahdollisesti yli 30% kannatus kun nukkuvatkin heräävät.

Kokoomus - Keskusta - PS saisi 45,3. Tää on yksi mahdollisuus, koska PS tulee saamaan ehkä yli 18% ja Kristilliset tuohon kylkeen, niin menisi helposti yli 50%. Myös Kokoomus tulee saamaan aina gallupien kannatusta suuremman kannatuksen itse vaalipäivänä. Keskusta tosin aina droppailee. Meinasin aluksi sanoa RKP:n liittyvän kumileimasimeksi jos PS kanssa aikovat yhteistyöhön ja tämä epäpyhä allianssi voi toki olla mahdollista mikäli PS myöntyy kielikysymyksessä ja RKP maahanmuuttolinjauksissa. Tämä hallitus leikkaisi tulevien sukupolvien velkataakkaa, turvaisi nykyisen kulttuurin säilymisen, laittaisi rahat hyvinvointiin ja koulutukseen. Taloudenpito olisi porvarillisen tiukkaa ja kansan selkärangasta revittyjen veroeurojen käyttö olisi aiempaa tarkempaa.

SDP + Keskusta + Vihreät + Vasemmisto saisi yli 57% eli tässä olisi jo valmis hallitus ja Suomen lopullinen niitti kohti Mount Everestin kokoista velkataakkaa. SDP saa neuvotella ekana, joten uskon tän olevan ensiksi mainittua todennäköisempi skenaario. Ehkä vuonna 2050 voisimme sitten äänestää kuka johtaisi kalifaattia. Tämä hallitus leikkaisi suomalaisen teollisuuden mahdollisuuksia kilpailla globaaleilla markkinoilla, kiristäisi verotusta mikä johtaisi pääomien pakoon maasta ja nykyistä alhaisempaan työllisyyteen, kasvattaisi toiminnallaan eläkemenoja jotka jo nyt ovat yli 24% palkasta. Lyhyellä aikavälillä opiskelijoilla ja tuloista riippuvaisilla ihmisillä olisi mukavaa. Voi olla, että juhlat kestäisi jopa 15-20 vuotta, kunnes valtion velkapotti olisi jo yli BKT:n jolloin Suomesta tulisi Italian kaltainen tikittävä aikapommi sillä erotuksella etteivät Suomalaiset kotitaloudet ole läheskään yhtä varakkaita kuin Italian vastinparinsa (italiassa kotitalouden nettovarallisuus on keskimäärin(keskiarvo) 275 000e - suomessa 162 000e). Ainoastaan maailmantalouden kova nousu voisi pelastaa meidät tältä melko tuhoisalta talouspolitiikalta. Valitettavasti kaikki talouden mittarit kertovat tulevaisuuden olevan hyvin lähellä nollakasvua, tällaisessa tilanteessa lisävelkaantumista pitäisi välttää tai ainakin hillitä. Ei nimittäin pidä katsoa pelkkää velkapotin kasvua, vaan myös valtionvelan korkoja. Tässä tilanteessa kun korko on nollassa tai negatiivinen tulee mieleen houkutus ottaa valtava määrä lisää velkaa. Ei naurata jos ja kun korot nousevat. Tämän haluaisin sanoa myös jokaiselle tavalliselle kansalaiselle, jotka ottavat 25 vuoden maksuajalla maksimilainoja. Ihmiset ovat unohtaneet kokonaan 90-luvun.

SDP + Kokoomus+ Keskusta saisi myöskin 50,2% ja voisivat jättää takiaispuolueet ja puisto-osastot pois suoraan. Tämä olisi jonkinlainen kompromissi kahdesta yllämainitusta kumminkin painottuen velkaantumiseen ja koko maailman sosiaalitoimistoon.

btw, huomasitko JayeizH muuten tämän ja Sinisten 0,9% kannatuksen? Mikäli haluat olla hallituksessa päättämässä, niin vaihtoehtoja on about viisi. ;)

Siniset: haluamme kieltää JayeizHilta mahdollisuuden hakea ulkomailta auto
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #695 : 30.03.2019 17:22 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili SDP + Keskusta + Vihreät + Vasemmisto. Siinä olisi reippaasti yli 50%. Vihreät ja vasemmisto pysyisi kuitenkin varmaan paremmin nuorassa kuin Kokoomus. Vihreille ympäristö salkku, Vasemmistolle sisäministeri, Keskustalle varat. Puut saa kasvaa, kaikki saa tulla katteleen niitä ja kaikki kustannetaan iskemällä koko Suomi Uusimaalle. Saa puut kasvaa rauhassa ja sähköautoistakin toimivan ratkaisun. Sipilä saa mitalin maakunta mallista jolla ei ole mitään väliä kun raha on uusimaalla.


Käytettyjen autojen tuontikielto on aika looginen askel. Siniset puhuu koko ajan että autovero pitää poistaa kokonaan ja saada autokanta uusiksi. Tämähän palvelee suoraan sitä, joten ei mikään yllätys. Vaikka en voi sanoa että olisin Sinisten autovero strategian ystävä. Koska se tarkoittaa käyttöveron nousua. Eli käytännössä suurin hyöty tulisi rikkaille ja vähäosaisemmat maksaisivat enemmän. Ei kovinkaan järkevää pitkällä tähtäimellä, vaikka se autokantaa uudistaisikin rajusti.
Kaiken lisäksi mikään muu päätös ei lisäisi sähköautojen vetoa ja myyntiä niin paljon kuin tämä. Neste maksaisi entistä enemmän ja autot halpenisivat, joten sähköautot olisi reippaasti halvempia käyttää kuin nesteautot. Eli ei todellakaan mikään hyvä ratkaisu. Mutta muut puolueet ovat autoveron poiston(kin) seurauksista niin pihalla että siihen ei suostuisi kukaan. Bernerkin lähti (luojan kiitos) uusiin seikkailuihin.
Omaan elämään autojen tuonti kielto ei vaikuta.

EDIT:
Ja Sinisten kannatuksesta. Eihän sitä oikein noin voi ajatella. Jos kansa ajattelisi noin Suomessa olisi korkeintaan 4 puoluetta: Vasemmisto, oikeisto, vihreät ja villikortti. Muita ei kannata äänestää kun kukaan muukaan ei äänestä.

Pitäisi saada vähän aikaa niin katsoisi noita puheenjohtaja tenttejä, niin ehkä sieltä löytäisi uusia ideoita, mutta toistaiseksi mennään näillä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #696 : 30.03.2019 22:01 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Teslat lakisääteisiksi ja Siniset presidentiksi.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #697 : 31.03.2019 22:01 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili
Yle on poistanu Halla-ahon puheenjohtajatentin Areensta. Kaikkien muiden puolueiden löytyy.

Tää on varmaan vaan joku bugi  :rollaus:

Ja paljosta vetoa että katsojalaskuri on nollattu kun videon "tekniset ongelmat" on "ratkaistu".

Tällaiset tihutyöt sataa PS:n laariin. Halla-ahon päivitys asiasta keräsi hetkessä tuhansia tykkääjiä.

edit: tätä kirjoittaessa tarkistin vielä asian ja nyt Yle on kovan painostuksen alaisena korjannut Halla-ahon videon sivuilleen. Myös katsojaluvut  (101319 katselua) pitänevät paikkansa.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #698 : 31.03.2019 22:29 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Ovelaa kyllä Yleltä poistaa samalla kymmeniä muitakin ohjelmia.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #699 : 31.03.2019 22:33 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili
Yle on poistanu Halla-ahon puheenjohtajatentin Areensta. Kaikkien muiden puolueiden löytyy.

Tää on varmaan vaan joku bugi  :rollaus:

Tietää millaista Ylen toiminta on, kun 9gagissa tulee vastaan enkuksi teksitettyjä vertailuclippejä vihreiden ja perussuomalaisten vaalitenteistä. Toimittajan painostus, kysymykset ja eleet on kohtuullisen erilaiset.  :lol: Varmaan vaikeaa olla täysin puolueeton, mutta joku raja.  Ihan kuin jossain Venäjällä elettäis. Käsittämätöntä että ihmiset vielä pakotetaan maksamaan jotain Yle-veroa. Ylipäätään ottaa päähän, kun media ei voi enää vain kertoa asioita neutraalisti, vaan aina pitää hakea sensaatioita ja toimittajien tuputtaa omaa paskaansa.
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #700 : 31.03.2019 22:50 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Ylen vaalimanipulaatiota (siis luuleeko joku oikeasti, että ylellä joku myyrä luulisi, että poistamalla videon se jotenkin vahingoittaisi persuja?) todennäköisempää on varmaan venäläiset hakkerit!

"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #701 : 01.04.2019 00:07 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW En kyllä usko, että Yle olisi poistanut videota tietoisesti. Tahallisuuteen viittava ainoa mahdollinen skenaario olisi, että joku työntekijä osoittaisi omin päin mieltään persuja vastaan. Tuskin kuitenkaan näin, vaikka eipä vihreistä tai vasemmistolaisista voi varmuudella tietää. Eiköhän se ollut vain tekninen häikkä.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #702 : 01.04.2019 00:45 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili
En kyllä usko, että Yle olisi poistanut videota tietoisesti. Tahallisuuteen viittava ainoa mahdollinen skenaario olisi, että joku työntekijä osoittaisi omin päin mieltään persuja vastaan. Tuskin kuitenkaan näin, vaikka eipä vihreistä tai vasemmistolaisista voi varmuudella tietää. Eiköhän se ollut vain tekninen häikkä.

Toki voi kyseessä olla oikeastikin tekninen vika, mutta Ylen vihervasemmistolaista taustaa vasten on tietenkin epäilyttävää vian kohdistuminen ainoastaan Halla-ahon videoon. Samalla piti muitakin ei poliittisia videoita samalta päivältä poistaa ettei olisi liian ilmiselvä vaikuttamisyritys. Voi tämä olla myös puhdasta sattumaa, en sitä kiellä.

Venäjällä kun tapahtuu vastaavaa tehdään Suomessa uutinen kuinka vaaleihin on yritetty vaikuttaa ja oppositiota sensuroidaan.

Hauskaa on myös että Ylen Kioski ohjelman vaalikoneen suunnittelija vaikuttaa vihreissä. Minkälainen äläkkä nousisi jos perussuomalaiset rakentaisivat veronmaksajien rahoilla rahoitetussa Yleisradiossa vaalikoneen?
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #703 : 01.04.2019 09:05 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Joo, persuvastaisuus näkyy kyllä monella tavoin, niin ihan satavarma teknisestähäikästä ei voi olla. Lisäksi Olihan tuossa juttua, että Riikka Purran mainoksia oli järjestelmällisesti käyty tuhoamassa ja varastamassa.

Tässä vielä Ylen tiedote asiasta. https://yle.fi/aihe/artikkeli/2019/03/31/yle-areenan-ongelmien-syyna-jarjestelmapaivitys

Joka tapauksessa olipa tahallinen tai ei, niin persut sai ilmasta mainosta.

Edit: näköjään Halla-ahon tentti taas pois pelistä.  :D


« Viimeksi muokattu: 01.04.2019 09:31 kirjoittanut Rocky_Balboa »
Play-Asia
tallennettu
Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #704 : 01.04.2019 11:02 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Kyllä se sieltä ihan normaalisti minulla ainakin löytyy, notta ehkä tätä panikointia voisi vähän hillitä. :b
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #705 : 01.04.2019 11:08 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Kyllä se sieltä ihan normaalisti minulla ainakin löytyy, notta ehkä tätä panikointia voisi vähän hillitä. :b
Aamulla oli poissa pelistä kun testasin. Ilmeisesti vähän ennen klo 10 saivat taas takas.
Play-Asia
tallennettu
Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #706 : 01.04.2019 11:11 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili
Kyllä se sieltä ihan normaalisti minulla ainakin löytyy, notta ehkä tätä panikointia voisi vähän hillitä. :b
Aamulla oli poissa pelistä kun testasin. Ilmeisesti vähän ennen klo 10 saivat taas takas.

Kuitti tälle.

Yleisesti, onhan tuo harmillinen sattuma toki, mutta mitä itse olen katsonut Ylen päässä työskentelevien, varsin luotettavien rautamiesten selvityksiä ongelman syistä ja kadonneista ohjelmista, en kyllä usko tässä mitään asenteellista tapahtuneen.

Samaan aikaan toisaalla, Hallis on näemmä tottunut näkemään mörköjä aina, kun jotain menee pieleen:

https://twitter.com/Dimmu141/status/1039878242306613248

Toki, ymmärtäähän sen, kun kaikki mediat ja palveluntarjoajat ovat miehen hyvää viestiä vastaan. Tynkkysen mikinheilautus taas on priimaa.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #707 : 01.04.2019 19:07 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Ymmärrän hyvin Halla-ahon skeptisyyden. Ei ole yksi tai kaksi kertaa kun on twitter ja facebook bannattu, muusta vaikuttamisesta puhumattakaan. Tynkkyselle myös peukku, kaverilla on kyllä kova nahka. Ei varmaan montaa poliitikkoa ole jotka on yhtä paljon saaneet paskaa niskaan. Jabballe kunnon keskisormi kun Tynkkynen nousee Oulun äänikuninkaaksi ja ottaa eduskuntapaikan.

Vedonvälittäjät ennustavat seuraavan hallituksen olevan

SDP + Kokoomus + RKP + Kristilliset + Vihreät


Epätodennäköisimmät hallitukseen pääsijät ovat vedonvälittäjien mielestä Perussuomalaiset ja Vasemmistoliitto. Molemmat saa saman ~28% todennäköisyyden hallituspaikalle.

Rinne ja Sipilä vaalitentissä: Kaikki sähköverkot julkiseen omistukseen Jotain fiksua sentään näiltäkin, vaikka puheet on toki aina puheita ja SDP on itse varmasti myynyt eniten kansallisomaisuutta ulkomaisille tahoille. Pekka Haavisto teki kyllä uransa pahimman virheen myymällä kansan omistaman sähköverkon ulkomaille. Jokainen näkee tän sähkölaskussaan tänään.You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #708 : 01.04.2019 20:50 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Ihmettelen jos SDP ottaa kokoomuksen hallitukseen. Vaihtoehtoja kuitenkin on.

Sähköverkon myynti oli kyllä erikoinen veto. Luulin että tekivät jonkun ehdon että hinta mielettömiä nouse, mutta ei kai sitten. Ja nyt jos ostavat verkot takaisin niin,... ei tule olemaan halpa diili.


« Viimeksi muokattu: 01.04.2019 20:56 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #709 : 04.04.2019 22:04 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Putkonen ja 200 000 turvetyöläistä  :lol:
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #710 : 06.04.2019 09:37 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Tuli katsottua vihdoin Halla-ahon tentti Areenasta. Ja olihan se osin sitä mitä sanotaan. Halla-aho yritti vastata perusteluiden kera, mutta toimittajien kärsivällisyys loppui. Usein jopa hypättiin suoraan toiseen aiheeseen. Ei ihan kaikista ammattimaisinta toimintaa. Varsinkin se kun Halla-aho heittää hyvän vastaheiton takaisin yritetään puhua päälle vaihtamalla aihetta. Ihan kuin toimittaja itsekkin tajuaisi, että sieltä tulee hyvä vastaus ja yrittäisi ohittaa sen. Lisäksi toimittajat itse lietsoivat tälläistä heittojen täyttämää tenttityyppiä, jolla yritettiin romuttaa perussuomalaisten ja Halla-ahon uskottavuutta ja agendaa. Onhan sekin tapa pitää tentti, jos se on se mitä haetaan, mutta silloin kyse ei ole enää siitä mikä on puoleen tapa parantaa maata ja mitä puolue tekisi valituksi tullessaan. Itse veikkaan että kyseessä oli asenne ongelma perussuomalaisia ja Halla-ahoa kohtaan.

Mutta tulihan sieltä diipadaapaa Halla-aholtakin. Tuntui vielä usein siltä että Halla-aho vastasi mielestään kysymykseen, mutta haastattelijoille (kuten minullekkin) se oli sanahelinää. Epäilen että Halla-aho ei vain osaa artikuloida asiaansa niin että siitä löytyisi se tarkoitus mitä Halla-aho tarkoittaa. Uskon että tämä estää perussuomalaisia nousemasta SDP:n edelle. Tällä hetkellä perussuomalaiset saavat kannatusta asioidensa "otsikoilla" ja muiden puolueiden perseilyllä. Jos Halla-aho osaisi kertoa konkreettisemmin ja lyhyemmin asioista, se menisi perille. Esimerkkinä työllisyyden lisääminen. Halla-aho lähti siitä että kaikki lähtee työnantajien halusta rekrytoida ihmisiä. Totta kai, mutta miten perussuomalaiset sitä edistäisivät. Lisäksi toimittajilla oli niin kova kiire siirtyä eteenpäin (kun tätä jahkattiin hetken), että ei jäänyt huomauttamatta sitä että Suomessa on monessa paikassa pulaa työntekijöistä. Ongelma ei ole rekrytointi halu, vaan työntekijöiden ja työnantajien kohtaaminen ja/tai työntekijöiden haluttomuus tehdä töitä. Mielestäni iso asia, jonka Halla-aho vähän mokasi liian pitkällä ja epämääräisellä argumentoinnilla. Toki myönnän että tässä taisi toimittajatkin lopulta pistää pelin poikki vähän kesken, joten vikaa oli vähän molemmissa puolissa.

Seuraavaksi jos ehtisi katsomaan sinisten tentin ja sitten loput jos mahdollista. Keskustan ja kokoomuksen tosin jätän varmaan väliin ihan suosiolla.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #711 : 06.04.2019 13:22 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Vedonvälittäjien uusimpien kertoimien mukaan PS:n todennäköisyys suurimmaksi puolueeksi on noussut hyvin lähelle SDP:tä. Nousu on ollut Suomen poliittisen historian kovin. Vielä 3kk sitten PS sai kertoimen 51 suurimmaksi puolueeksi, nyt kertoimet liikkuvat 2,5 pinnassa.

Halla-ahon argumentoinnista oon hieman eri mieltä. Halla-aho on ollut käytännössä samalla linjalla yli vuosikymmenen samaan aikaan kuin muilla puolueilla on takki heilunut kulloisenkin hyvesignaloinnin muotisuuntauksen mukaan. Millä PS sitten parantaisi työllisyyttä? Lopettamalla ilmastovouhotuksen maassa joka tuottaa 0,007% maailman saasteista, sekä alentamalla nykyistä sähkö- sekä polttoaineveroa. Molemmat strategiat ovat varsin konkreettisia keinoja parantaa ja säilyttää nykyisen teollisuuden kilpailukyky. Mitä ilmastovouhotuksen lopettaminen sitten on? No ei toteuteta Rinteen aikomia lihaveroja, ei ajeta teollisuutta alas kiristämällä päästövaatimuksia muiden EU -maiden tasoa kovemmaksi.

Lisäksi PS panostaisi suomalaisten koulutukseen, mutta tämä nyt taitaa olla jokaisen puolueen listalla vuodesta toiseen. Suoraan vaaliohjelmasta: "Peruskoulun oppimistulokset ovat luisussa, erityisesti poikien kohdalla. Ammattikouluissa ei juuri ole suomalaisille nuorille opetusta, ja lukio houkuttelee yhä vähemmän. Kotouttaminen kiinnostaa koulutustahoja ja päättäjiä enemmän kuin se, että suomalaisille työmarkkinoille saadaan osaavaa kotimaista työvoimaa. Samalla korkeasti koulutettuja suomalaisia muuttaa ulkomaille yhä kiihtyvällä tahdilla. Tilalle saamme kouluttamattomia maahanmuuttajia, joista merkittävällä osalla ei ole edes luku- ja kirjoitustaitoa. "

Nykyinen hallitus leikkasi koulutuksesta ja panosti kotouttamiseen. Valitettavin seuraamuksin.

Halla-aho jauhottaa Orpon
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #712 : 09.04.2019 11:24 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Halla-aho twiittasi:
Lainaus
Jouduin jättämään ruotsinkielisen tentin väliin flunssan takia. Tarjosimme Svenska Ylelle korvaavaa edustajaa, mutta hän ei ollut tervetullut. Vain puheenjohtaja kuulemma käy. Sama sääntö ei pätenyt ainakaan kokoomukseen, jota edusti Mykkänen.

Aika erikoista toimintaa YLE:ltä, mikäli pitää paikkaansa.
Play-Asia
tallennettu
Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #713 : 09.04.2019 12:02 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Näin saman. Nopealla jatkokurkinnalla jäi se kuva, että johtajistoon kuuluva korvaaja olisi kelvannut, mutta PS:llä olivat kaikki kiinni muualla. Muiden puolueiden tuuraajilla tämä rima näemmä ylittyi.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #714 : 09.04.2019 12:23 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili
Näin saman. Nopealla jatkokurkinnalla jäi se kuva, että johtajistoon kuuluva korvaaja olisi kelvannut, mutta PS:llä olivat kaikki kiinni muualla. Muiden puolueiden tuuraajilla tämä rima näemmä ylittyi.

Joku voisi kertoa, että millä tavalla esim. Mykkänen kuuluu Kokoomukseen johtajistoon, kun "puoluejohto" käsittää vain puheenjohtajat? Mykkänen ei ole mikään näistä, eikä enää edes ministeri.

Keskustaa sentään sijaisti varapuheenjohtaja.

Mjoo, kai tuossa joku voi nähdä epäselvää viestintää tai PS:n kannalta hankalan rajavedonkin. Ylen (semi)virallinen kanta tosiaan näytti olevan puoluejohdosta, että "Mykkänen ministerinä lasketaan tuohon piiriin".

Toisaalta, Jussi itsekin myönsi, että pääasiassa vaan priorisoi Alman tentin Ylen yli, ja lentsu vaikuttikin aika täsmäiskulta. Lisäksi se Jussin postaama maili antaa kyllä ymmärtää, ettei PS:ltä saatu edustajaa edes yleisesti puolueesta ja että hän on kyllä älynnyt tämänkin kortin katsastaa. Silti myöhemmässä twiitissä harmitellaan, että Yleltä ei selvästi kerrottu, että tämäkin olisi ollut mahdollista.

Miehen koko Twitter-profiili on muutenkin pelkkää median kyykyttämistä, vain Fake News -tägit puuttuu. En ihmettele yhtään, jos tällainen vastakkainasettelu, olivat sen syyt pohjimmiltaan missä/kenessä tahansa, aiheuttaa hankalia tilanteita ja tapauksesta riippuen huonoa PR:ää kaikille osapuolille. Kun ollaan valmiiksi kireitä ja epäluuloisia, pienistäkin väärinymmärryksistä saadaan kyllä isoja juttuja aikaiseksi. Ja kansan syvät rivit jakaa tuohtuneina eteenpäin.


« Viimeksi muokattu: 09.04.2019 12:30 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #715 : 09.04.2019 19:00 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili
Halla-aho twiittasi:
Lainaus
Jouduin jättämään ruotsinkielisen tentin väliin flunssan takia. Tarjosimme Svenska Ylelle korvaavaa edustajaa, mutta hän ei ollut tervetullut. Vain puheenjohtaja kuulemma käy. Sama sääntö ei pätenyt ainakaan kokoomukseen, jota edusti Mykkänen.

Aika erikoista toimintaa YLE:ltä, mikäli pitää paikkaansa.

Tää on kyl älytön juttu. Eikö se ole puolueen valinta kenet he valitsevat edustamaan puoluetta eikä veronmaksajien selkärangasta revityillä euroilla "puolueetonta" journalismia ajavan Ylen? No tämä sataa kyllä PS:n laariin. Näin loppuvaiheessa muutenkin ihmiset ovat jo tehneet valinnan ketä äänestävät ja ruotsinkieliset vaalitentit tuskin kovin suurta yleisöä keräävät. Silti täysi vitsi koko Yle. Toivon todella, että PS jollain ilveellä pääsee hallitukseen ja leikkaa Yleltä rahoitusta.

Nää vaalit on kyllä muuten kiinnostaneet ihmisiä todella paljon. Tänään tehtiin uusi ennätys ennakkoäänestämisen suhteen. Reilusti yli kolmasosa suomalaisista äänestäjistä oli käynyt antamassa äänen. Äänestysaktiivisuuden nousu on paha juttu RKP:lle ja Kokoomukselle joiden äänestäjät käyvät kyllä äänestämässä. Uskon aktiivisuuden nousun pelaavan eniten Vihreiden ja PS:n pussiin. Varsinkin nukkuvat jos lähtevät uurnille, niin voi sunnuntaina Orpon ja Sipilän alahuuli väpättää.

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #716 : 09.04.2019 19:18 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Keskusta on hävinny pelinsä jo. Ihme jos pysyvät edes vihreiden edellä. SDP:lle olisi taivaanlahja jos vihreät tulisi toiseksi tai edes kolmanneksi. Toki Rinne on tehnyt "parhaansa" että SDP:n luvut laskisi, mutta eiköhän se kuitenkin suurimpana pysy näissä vaaleissa. Sitten kun toinen ja kolmas on kokoomus ja persut, SDP:llä onkin hankala paikka. Vaatisi käytännössä lähes kaikki muut hallitukseen paitsi kokoomuksen ja persut jos haluaa molemmilta säästyä. HS:n vaalitentissä tuli jo pientä ennakkonäytöstä kuinka "hyvin" Rinne ja Orpo pelaa yhteen.

Saa nähdä. Puolueiden erot ja ääniosuudet on aika pieniä tällä hetkellä, jolloin SDP:n voitto olisi lähinnä nimellinen ja hallitusneuvotteluista tulisi aika helvettiä. Sateenkaarta peliin. Taas.

Vieläkin epäilen hiukan että kaikki persujen äänet on persujen, eli osa niistä olisi sinisten. Myönnän toki että persujen nousu on ihan persujen ansiota, mutta ei sieltä tarvitse ottaa kuin 3-4% pois niin ollaan keskustan ja/tai vihreiden takana.

Mielenkiintoiset vaalit on ainakin tulossa.


Väyrynenkin oli muuten loistamassa HS:n tentissä. En ihan täydellä antaumuksella kuunnellut, mutta mieleen jäi Väyrysen heitto: "Nämä on Nato vaalit ja sen huomaa siitä että kukaan ei suostu puhumaan tai kysymään Natosta." :lol:
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #717 : 09.04.2019 19:48 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili
Vieläkin epäilen hiukan että kaikki persujen äänet on persujen, eli osa niistä olisi sinisten.

Mihin tää nyt perustuu? Ei porukka nyt sentään niin idiootteja ole.

Toiveajattelua JayeizHilla.  ;D

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #718 : 09.04.2019 19:59 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Vaikka teoria ei ollut omani enkä sitä sinänsä lähde tässä liputtamaan, niin mitä nyt olen nettikeskusteluja seurannut, ei varmasti idiotismin määrä ainakaan tuota estä. :b Vähän sama kun joku sanoi, että ei kukaan niin tyhmä ole, että ottaa persujen hittivideon kutsuna poliittiseen väkivaltaan. Helposti on, ja sankoin joukoin vielä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin « Vastaus #719 : 09.04.2019 20:06 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili
Vieläkin epäilen hiukan että osin siihen että kaikki persujen äänet on persujen, eli osa niistä olisi sinisten.

Mihin tää nyt perustuu? Ei porukka nyt sentään niin idiootteja ole.

Osin siihen (ihmiset vaan on tyhmiä), osin siihen että sinisissä on porukkaa joka sai edellisissä vaaleissa paljon ääniä.

Myönnän toki että mikään ei sinisten piilosuosioon viittaa.

Tietenkään odotukset ei kovin korkealla ole vaikka piiloääniä olisikin. Mutta jos lähdetään ihan siitä puolue olisi olemassa vielä syksyllä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines