Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 ... 72
Tulostusversio
Aihe: Pelaajalaudan Tietotoimisto  (Luettu 430229 kertaa)
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1140 : 02.08.2015 18:26 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Leikkasit tarkotuksella asiayhteydestä? En tarkoittanu sitä, enkä edes puhunut Immosesta. Lyhyesti; miksi äärioikeiston suorittama väkivalta kuitataan (esim täällä) vain "no koska äärivasemmistokin"?
Okei sitten ymmärsin vain väärin, kun mainitsit Immosen samassa lauseessa: Melficen Immonen+Vastarintaliike niputus oli ehkä vähän hätiköity, mutta kyllä itekki ihmettelen miksi sympatioita väkivaltaista liikettä kohtaan.

Itse en mielestäni puolustellut Jyväskylän tapahtumia millään tavalla, vertasin niitä vain Immosen tapahtumiin, kuten Melfice. Mutta ilmeisesti et tarkoittanutkaan kysymystä minulle.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1141 : 02.08.2015 19:17 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Hienoa, lisää suoraselkäisiä linjanvetoja Perussuomalaisilta: http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1438502189489.html
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1142 : 02.08.2015 20:45 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 910 Basaaripisteet: 0 Profiili Mun mielestä toi menee irtopisteiden keruuseen ja oman kilven kiilloittamiseen. En ymmärrä ollenkaan tätä jatkuvaa irtisanoutumista ja että kaikki vaatii vuorotellen irtisanoutumaan ja tuomitsemaan sitä ja tätä. Eihän sitä muuta ehdi elämässä tekemään, jos alkaa irtisanoutumaan erikseen jokaisesta negatiivisesta asiasta mitä maailmassa tapahtuu.

Samaan kategoriaan menee nämä mielensäpahoittajat. Ei niillä ole muuta tarkoitusta, kuin oman narsismin ruokkiminen. Halutaan päästä jatkuvasti lehden kanteen toitottamaan omaa paremmuutta.

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1143 : 02.08.2015 23:40 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Tarkkana nyt, eihän kukaan ole Immosta uusnatsiksi väittänytkään. Ei uusnatsi voisi istua eduskunnassa, kuten miggekin sanoi. Yhteyttä uusnatseihin tässä haettiin ja jokin yhteys Immosella SVL-toimintaan kuitenkin on, vaikka joidenkin mielestä mies tosiaan ihan sattumalta poseeraa ryhmäkuvassa tunnettujen uusnatsien kanssa. Osa tuntuu myös kovasti hirttäytyvän siihen että Immosen vaimo on muslimi tai maahanmuuttaja. Tätäkin näkökulmaa täytyy kyllä ihmetellä, sillä rasismillahan ei varsinaisesti ole mitään tekemistä uskonnon kanssa  :???: NEWSFLASH: myös muslimi voi olla rasisti. Myös maahanmuuttaja voi olla rasisti. Olli Immoselle ja hänen ystävälleen Timo Hännikäiselle kyllä sattuu ja tapahtuu kaikenlaista, mielenkiinnolla jään odottamaan mitä seuraavaksi on luvassa.

Minä vastustan väkivaltaa. Aivovamma on aivovamma ja murtunut kylkiluu on murtunut kylkiluu riippumatta tekijän ja uhrin poliittisesta näkemyksestä, kansalaisuudesta tai ihonväristä. Sinänsä tämä Antifa- ja uusnatsijengien välienselvittely on ihan OK niin pitkään kun kyse on pelkästään näiden kahden äärijärjestön jäsenten omavalintaisesta larppauksesta, mutta lienee selviö että myös sivulliset tulevat saamaan osansa ellei asiaan puututa.

Jos jotain positiivista tästä haluaa hakea niin Perussuomalaisten puolue on jakaantumassa konservatiivien ja jyrkemmän kannan leireihin. Lopputuloksena on puolueen kannatuksen heikkeneminen ja päätyminen takaisin sinne muiden marginaalipuolueiden joukkoon.
N
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1144 : 03.08.2015 17:56 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 910 Basaaripisteet: 0 Profiili Kaksi tutkintoa ja työttömänä

Täytyy vaan ihmetellä miten on mahdollista suorittaa kaksi korkeakoulututkintoa ja asua maassa vuosia oppimatta itse kieltä. Serkun vaimo oppi suomen kielen täydellisesti vuodessa. Niin oppii jokainen jolla on motivaatioita. Tuossakin artikkelissa tyyppi sanoo sen olevan käytännössä ainoa syy miksi ei työtä ole löytynyt, no miksi ei sitten opiskele sitä kieltä? Muuten on kyllä miehellä asenne kunnossa ja kaltaisensa toivotan enemmän kuin tervetulleeksi tänne.

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1145 : 03.08.2015 18:04 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Tuli mieleen tämä:

http://asiakaspalvelu.lapinkansa.fi/Lappi/1194983678639/artikkeli/korealaistytto+opetteli+suomen+kielen+kolmessa+vuodessa+sai+lauantaina+valkolakin.html


Faijan vaimo oppi kielen parissa vuodessa, joten ei se mitenkään mahdotonta vanhemmitenkaan. Vaatii vaan motivaatiota.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1146 : 03.08.2015 19:18 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Ei se kielten oppiminen ole kaikille helppoa. Omalla kohdalla englanti parani parissa vuodessa, mutta en oppinut sitä täydellisesti, kuten kuvittelin käyvän ennen lähtöä. Monet sanovat että vieras kieli lähtee sujumaan sitten kun alkaa ajattelemaan kyseisellä kielellä. Mulla ajatukset eivät koskaan kääntyneet täysin englanniksi.

Tuskin tuonkaan herran kohdalla kyse on tyhmyydestä, jotkut asiat vain ovat vaikeita oppia.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1147 : 03.08.2015 22:20 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Yhteyttä uusnatseihin tässä haettiin ja jokin yhteys Immosella SVL-toimintaan kuitenkin on, vaikka joidenkin mielestä mies tosiaan ihan sattumalta poseeraa ryhmäkuvassa tunnettujen uusnatsien kanssa.
No jos sinusta riittää valokuva avoimesta tilaisuudesta merkiksi syvemmästä kaveruudesta, niin olkoon niin. Minä en ole niin herkkä uskoinen. En usko että Immonen olisi tullut sen fiksummaksi vaikka menisi nyt kokoomuksen riveihin ja olisi kuvassa koko puolueen kanssa.

Osa tuntuu myös kovasti hirttäytyvän siihen että Immosen vaimo on muslimi tai maahanmuuttaja. Tätäkin näkökulmaa täytyy kyllä ihmetellä, sillä rasismillahan ei varsinaisesti ole mitään tekemistä uskonnon kanssa  :???: NEWSFLASH: myös muslimi voi olla rasisti. Myös maahanmuuttaja voi olla rasisti.
Totta kai voi olla. Mutta harvemmin muslimi on rasisti muslimeja kohtaan. Immosen vaimo ei tosin ole enää muslimi. Mutta tässä tapauksessa Immosen vaimo olisi siis juurikin sen rasismin kohde mitä SVL ja uusnatsit harrastavat. Joka tuntuu vähän paradoksaaliselta. Toki jos sinusta tämä on ihan merkityksetöntä, niin toki voit niinkin sanoa. Itse kyllä sanon, että valokuva on enemmän merkityksetön ja sattuma, kun avioliiton valinnat on se juttu mikä kuvaa ihmisen luonnetta ja intressejä paremmin. Mutta ihan kuinka vaan, tämä keskustelu ei nyt taida edetä enää mihinkään. Enkä oikein keksi mitään muutakaan vastakkainasettelua kuin avioliitto vs. kuva. Se on sitten mielipide kumpi kuvaa ihmisen luonnetta paremmin. Vaikka ei sillä, harva Immosta fiksuksi luonteeltaan sanoo.

NEWSFLASH: I'm done.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1148 : 12.08.2015 13:50 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW http://www.mtv.fi/lifestyle/koti/artikkeli/ruotsalaisapteekkien-laastareista-rasismikohu-se-on-vahan-noloa/5259788

Lainaus
Ruotsalaisapteekkeja syytetään rasismista, sillä vaikka laastareita on saatavilla kaikenmuotoisina ja -kokoisina, ihonvärisiä laastareita saa vain yhdessä sävyssä – beigenä.

Kohta on pakko muuttaa Ruotsiin, jos eivät Suomessakin ota tätä asiaa käsittelyyn. Eihän tästä rasimista tule loppua. Soini voisi kyllä irtisanoutua näistä laastareista ja heti.
Play-Asia
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1149 : 12.08.2015 17:15 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Suoraan sanottuna mikään, mitä ruotsalaiset saavat päähänsä, ei enään hätkähdytä. Typeryyden huipentuma on saavutettu jo aikaa sitten, mutta ilmeisesti yhä jaksavat yrittää.

Tukholman yliopistossa olivat juuri poistaneet entisten ansioituneiden professoreiden kuvat seiniltä, koska nyt sattuivat olemaan valkoisia ja miehiä..
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1150 : 12.08.2015 22:14 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Saa nähdä koska fiksut tummaihoiset jne. ärähtävät kun heitä kohdellaan kuin tai osa käyttäytyy kuin teini-ikäiset kakarat.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1151 : 23.08.2015 12:45 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 910 Basaaripisteet: 0 Profiili Ruotsindemokraatit on Ruotsin suurin puolue.

Kappas kappas. Miten siinä nyt näin kävi?

"- Muut puolueet ovat antaneet viestiä, että SD:tä äänestämällä ääni menisi hukkaan, koska heidän kanssaan ei haluta tehdä yhteistyötä. Mutta kannattajat ovat sinnikkäitä, Jokisipilä sanoo.

Suomessa vastaavaa eristämistä ei ole harjoitettu. Täällä "hankaliksi" mielletyt puolueet kuten smp, kommunistit ja viimeisimpänä perussuomalaiset on otettu mukaan hallitukseen ja päätöksentekoon"

Lyhyt on toki muisti toimittajilla. Samalla tavalla PS:ssää yritettiin eristää ja syrjiä, mutta kansa olikin syrjittyjen puolella.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1152 : 23.08.2015 14:01 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Populismi jyrää ympäri eurooppaa. No eipä persujen hallitusvastuu ole missään näkynyt. Silti ne markat kannetaan kreikkaan.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1153 : 23.08.2015 14:11 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Populismi jyrää ympäri eurooppaa. No eipä persujen hallitusvastuu ole missään näkynyt. Silti ne markat kannetaan kreikkaan.

Paskaahan tuo on, mutta käsittääkseni tuossa nyt ei hirveästi PS:n kanta auta kun:

-Eduskunnan ja hallituksen enemmistö haluaa silti kantaa ne rahat Kreikkaan.
-EU voisi halutessaan viedä asian läpi väkisin, vaikka Suomi sanoisikin ei.
-Jos PS äänestäisi vastaan, niin hallitus hajoaisi. Tämä nyt ei auta asiaa ainakaan, kun punavihreä sektori rynnisi sinne.

Eli kannattaako lähteä hallituksesta sellaisen asian takia, jolle ei edes voi mitään, vai pysyäkö siellä ja yrittää vaikuttaa edes muissa asioissa sitten? Rahojen kantamisesta Kreikkaan kannattaa varmaan pääasiassa syyttää edellisiä hallituksia, jotka koko homman aloittivat.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1154 : 23.08.2015 14:15 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Persuilla oli niin poikkeuksellisen jyrkkä ja äänekäs kanta asiasta, että ilman muuta äänestäjät on petetty. Ei se sinällään yllätä, populistipuolueet pääsevät valtaan helposti lupailemalla mahdottomia ja totuus on aina jotain muuta. Sitä saitte mitä tilasitte jne.

"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1155 : 23.08.2015 14:32 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 910 Basaaripisteet: 0 Profiili Kuten despokin tuossa jo totesi, niin mitä hyötyä hallituksesta lähtemisestä olisi? Onhan se parempi olla osa rikkinäistä järjestelmää ja yrittää korjata sitä mahdollisuuksien mukaan, kuin täysin ulkona ilman vaikutusmahdollisuuksia. Varmasti itsekin näkisit Vihreät ja Vasemmiston hallituksessa mieluimin, kuin oppositiossa ilman valtaa.



Asiasta kukkaruukkuun. Huomasin että joku käyttäjä Piira oli lähettänyt minulle, TK:lla ja Balboalle yksityisviestillä postia:




En aikaisemmin kyseistä käyttäjää ole edes huomannut. Näköjään vuonna 2013 rekisteröitynyt ja neljä(4) viestiä lähettänyt koko aikana. Nyt sitten aktivoitui lähettämään avautumisen. Kuka tunnustaa kaksoisnickiksi? ;D


« Viimeksi muokattu: 23.08.2015 14:40 kirjoittanut Gba »
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1156 : 23.08.2015 14:49 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Kaverillahan on/oli iPad myynnissä. Pistä kauppa tulille ja sovi treffit. ;)
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1157 : 23.08.2015 15:10 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Olin kyllä otettu. Tosin ei me yksin olla vaan kolmestaan, joten kuvan teksti ei ole niin osuva.

Hyvässä seurassa sanoisin. Velä kunntietäisi mikä piiraa riivaa, niin voisin pistää pökköä pesään.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1158 : 23.08.2015 15:53 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Kuten despokin tuossa jo totesi, niin mitä hyötyä hallituksesta lähtemisestä olisi? Onhan se parempi olla osa rikkinäistä järjestelmää ja yrittää korjata sitä mahdollisuuksien mukaan, kuin täysin ulkona ilman vaikutusmahdollisuuksia. Varmasti itsekin näkisit Vihreät ja Vasemmiston hallituksessa mieluimin, kuin oppositiossa ilman valtaa.

Periaatteellisessa poisjättäytymisessä ei ole mitään vikaa. Johonkin ne moraaliset rajat on vedettävä vai mitä virkaa puoleilla muuten edes on?
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1159 : 23.08.2015 16:22 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Kuten despokin tuossa jo totesi, niin mitä hyötyä hallituksesta lähtemisestä olisi? Onhan se parempi olla osa rikkinäistä järjestelmää ja yrittää korjata sitä mahdollisuuksien mukaan, kuin täysin ulkona ilman vaikutusmahdollisuuksia. Varmasti itsekin näkisit Vihreät ja Vasemmiston hallituksessa mieluimin, kuin oppositiossa ilman valtaa.

Toisaalta olisiko järkeä lähteä mukaan politiikkaan, jos menee ajamaan niitä samoja asioita mitä nykypuolueet ajavat? PS tarjosi vaihtoehdon ja pysyi sen takana loppuun asti. Jokaisella puolueella on omat kynnyskysymyksensä tai ainakin pitäisi olla ja niiden takana pitäisi pystyä seisomaan.

Jos Persut menevät hallitukseen, heitä syytetään takinkääntämisestä. Jos Persut menevät oppositioon, heitä syytetään vastuun pakoilusta.

Tai sitten: kun persut jäävät pois hallituksesta, on se suoraselkäisyyttä. Kun pysyvät mukana, on se järkevää järjestelmän korjausta sisältä.  :lol:

Eiköhän tässä voida pikkuhiljaa myöntää, että kaikilla on jonkin väriset lasit päässä ja naapurin nurtsiin on aina koira haudattuna samalla, kun oma kukoistaa eettisellä luomulannoitteella.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1160 : 23.08.2015 16:31 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili ^Enemmän tai vähemmän noinhan se on asiassa kuin asiassa, myös tässä.
tallennettu
Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1161 : 23.08.2015 16:34 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Kunhan kaikki tietää missä mennään. Toisinaan Laudan verbaalinen vihervassari-suvari-akselin värittäminen ja verbaalilynkkaus synnyttää sellaisen fiiliksen, että valtavia tehopyhiä hirsiä ei oman leirin silmissä nähdä lainkaan.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1162 : 23.08.2015 17:19 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 910 Basaaripisteet: 0 Profiili Viimeksi tosin tilanne taisi olla se, ettei ollut realistista mahdollisuutta muodostaa toimivaa hallitusta. Silloin on ihan järkevä jättäytyä pois, kun hallitukseen meneminen olisi ollut käytännössä sama asia. Six Pack ei sitten saanutkaan aikaan juuri muuta kuin jatkuvia eroamisia ja riitoja. Nyt tilanne oli täysin eri, kun saatiin takiaispuolueista vapaa hallitus ja PS:n kädenjälki näkyy hallitusohjelmassa.

Tällä kertaa PS:llä kynnyskymykset taisivat olla enemmän hallituksen kokoonpanoon liittyviä, eli ei Vihreitä eikä RKP:ta samaan soppaan.

Sinänsä kyllä hassua kritisoida hallitusta, joka ei ole edes ehtinyt toimimaan kovin pitkään. Nykyinen tukipolitiikkakin on seurausta aiempien hallituksien allekirjoittamista sitoomuksista. Toki jos PS ja hallitus ei saa tehtyä tiukennuksia maahanmuuttopolitiikkaan, silloin itsekin näen PS:n pettäneen äänestäjänsä.

Toki jokainen näitä asioita katsoo aina oman maailmankuvansa läpi, mutta ei mulla itsellä ole mitään syytä kannattaa PS:ssä kuin vain jos se ajaa samaa politiikkaa mitä itsekin kannatan, jos tällä hallituskaudella mikään ei mene parempaan suuntaan en jatkossa äänestä PS:ssää. Siinä vaiheessa tosin on Suomesta vaihtoehdot hyvin vähissä. Ei tämä nykymeno muutenkaan kovin autuasta ole. Olen jo pitkään pohtinut muuttoa ulkomaille, johonkin maahan jossa työntekoa vielä arvostetaan ja jossa työllä voi vielä jos ei rikastua niin edes vaurastua hieman.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1163 : 23.08.2015 18:08 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Se on jännä ajatella ettei suomessa voi vaurastua kun olet ilmaisella koulutuksella, terveydenhuollolla ja tuilla tähän asti päässyt. Se on sitä vaurautta suomessa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1164 : 23.08.2015 19:45 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 910 Basaaripisteet: 0 Profiili
Se on jännä ajatella ettei suomessa voi vaurastua kun olet ilmaisella koulutuksella, terveydenhuollolla ja tuilla tähän asti päässyt. Se on sitä vaurautta suomessa.

Ilmaisella(no sen kyllä huomaa laadussa) :D

Opintolainaa on maksimit ja yli 1/3 palkasta menee suoraan ansiotuloveroihin. 1/3 menee asumisen ja elämisen kiinteisiinkustannuksiin. Toki tämän mallin tarkoituskaan ei ole vaurastuminen vaan tasapäistäminen, jotta kaikilla on about samat, mutta ei yhtään enempää. On tässä järjestelmässä paljon hyvää, mutta vaurastumaan tai rikastumaan tällä on hyvin vaikea päästä.

Toki ei raha ole läheskään ainoa syy miksi täältä lähdetään, mutta onhan se todella houkuttelevaa jos samasta työstä maksetaan jossain enemmän. Hesarikin on huomannut tämän trendin, vaikka itse juttu onkin hyvin huonosti kirjoitettu, eikä syitä ole tarkemmin pohdittu.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1165 : 23.08.2015 19:53 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Lapsena saadut tuet ja edut ovat selkeä lahja kansalle ja Suomen valtion parhaimpia puolia. Mutta kun siirryt peruskoulutuksesta ulos, mikään ei ole enää ilmaista. Toki paljon on etuja, kuten koulutuksesta ei tarvitse erikseen maksaa, mutta se joka sanoo että koulutus Suomessa on ilmaista, ei ole opiskellut. Paljon on tietysti erilaisia tyylejä viedä koulutus läpi ja elää sinä aikana, mutta jos kaikki eläisivät "ilmaiseksi", ainakin puolet opiskelukulttuurista ja toiminnasta katoaisi ja asunnot ja kaupankassat eivät riittäisi.

Suomessa on vielä sellainen jännä ilmiö, että useat tuet näkyvät suoraan loppuhinnassa. Asunnot ehkä paras esimerkki.


Olen alkanut olemaan hiukan kriittinen tätä "tukisuomea" kohtaan. Toki vähäosaisia pitää auttaa, opiskelua pitää kannusta jne. Mutta tuntuu että ne rahat eivät mene tuen saajan hyväksi, vaan ne rampauttavat rakenteet ja vähentävät rahan arvoa merkittävästi. Tiedän että tämä on kärjistystä ja lyhytkatseista, enkä lopulta itsekään opiskelijoiden, lapsien tai oikeasti vähäosaisten tuista tinkisi. Mutta jos iltalehdessä valitetaan, että kun saa niin pientä palkkaa, että käteen jää tukien jälkeen vaan 1900€/kk josta jää vaan 1000€ välttämättömien menojen lisäksi, eikä tämän vuoksi tytär päässyt Turkin matkalle, niin joku kusee ja pahasti.


EDIT:
Opiskelussakin tosiaan huomaa kuinka se on "ilmaista", kuten GBA tuossa vihjaileekin. Suomessa valmistuu mieletön määrä korkeakoulutuettua joista läheskään kaikki eivät ole valmiita työhön mihin koulutuksen pitäisi heitä mainospuheiden perusteella valmistaa. Korkeakoulujen "tuotteen" ja työelämän vaatimukset eivät kohtaa läheskään niin hyvin kuin pitäisi.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1166 : 23.08.2015 21:47 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Niin vaihtoehtoja on suomessa enemmän kuin muualla. Voit opiskella kituuttaa pelkillä tuilla (ihan semi-helppoa) tai sitten opiskella ja käydä töissä samaan aikaan kuten muissakin maissa tehdään. Kukaan ei pakota kumpaakaan vaihtoehtoon.

Mitä tukisuomeen tulee, niin jossain suuremmassa maassa onkin varaa vetää populaatio myllyn läpi "vahvimman/rikkaimman" lakien mukaan, mutta näin pienessä maassa se ei ole mahdollista jos halutaan säilyttää kilpailukykyä millään osa-alueella.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1167 : 24.08.2015 11:24 »
Piira Jäsen Viestejä: 19 Basaaripisteet: 0 Profiili Muistakaas nyt että Suomi on listattu maailman vähiten epäonnistuneeksi valtioksi.

« Viimeksi muokattu: 24.08.2015 11:40 kirjoittanut Piira »
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1168 : 24.08.2015 11:58 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Lähteessä se on Fragile = heikko, eikä epäonnistunut. Katsoin muuten uusimman. Suomi on edelleen parhaimmalla sijalla 17,8 pisteellä. Ainoa joka sai luokituksen "Very Sustainable". Eli Suomen talous ei ole heikossa tai hauraassa tilassa? No joo...

Lisäksi tämähän ei liity mitenkään siihen mistä nyt puhuttiin. Tuo kertoo vakaudesta, ei palveluiden tai koulutuksen toimivuudesta.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto « Vastaus #1169 : 28.08.2015 21:22 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Melkoista sirkusta netissä kun tästä persujen "mustasta listasta" lähti vastareaktiona kiertämään lista puolueen kansanedustajien rikostaustoista. Tietenkin nämä ovat yksittäistapauksia eivätkä kuvaa puoluetta millään tavalla kokonaisuutena.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Sivuja: 1 ... 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 ... 72
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines