Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 134
151  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Call of Duty: Warzone : 18.08.2021 13:36
Crossplayn kanssa koodareita tuntuu joo riittävän. Trioissa tai squadeissa tuo ei lopulta niin kovin paljoa haittaa, kun hyvää räkätystähän tämä Warzone on meni kuinka persiilleen hyvänsä. Toki kun iskee crossplayn veke, niin näistäkin ongelmista pääsee, mutta omissa peliporukoissa on lähes aina sekaisin PS/Xbox/PC -pelureita joten tuo on vähän pakollinen paha.

Soloissa crossplay on aina pois päältä, jos sitä tulee tahkottua. Aika harvoin tosin tulee, koska varma vitutus on liki taattu tässä campfest -pelimuodossa.

Joo Plegellä on hyvä, että tuon saa pois päältä. Boxilla on pakko olla päällä Warzonessa. Itse pelailen suurimmaksi osaksi soloa, kun kaverit ei ole aivan älyttömän innostuneita pelistä.
152  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Call of Duty: Warzone : 18.08.2021 11:17
Pelailin eilen 8 solo matsia. Ainakin neljässä oli varma huijari. Toki on myös sellaisia, jotka peittelevät xiittejään, joten ei voi tietää kuinka monessa oli oikeasti. COD Vanguardin mukana tulee anti-cheat, mutta se tulee vasta marraskuussa. En tiedä saatana.
153  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Apex Legends : 11.08.2021 21:02
Apex on vieläkin nousukiidossa muutenkin. Ilmeisesti monet suositut Warzone-streamaajat ovat siirtyneet/siirtymässä Apexiin koska COD kuhisee tällä hetkellä koijareita (huom. en tiedä itse asiasta mitään, kunhan toistan mitä olen lukenut/kuullut). Tfuekin aloitti taas striimaamisen Twitchissä 5 päivää sitten ja nimenomaan Apexilla.

Ainakin pari isointa striimaajaa ja youtubettajaa (Nickmercs ja Timthetatman) alkoivat pelaamaan Apexia. Kyllästyivät Warzonen xiittari meininkiin. Veikkaan kuitenkin, että jää hetkelliseksi reissuksi.
154  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Apex Legends : 11.08.2021 10:40
https://www.reddit.com/r/apexlegends/comments/otb6ai/time_to_cancel_klein/

Vittu mitä porukkaa...
155  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 10.08.2021 12:29
Tässä kuussa Darksiders 3 on ilmaisena Xbox Live Gold pelinä. Ei tarvitse odotella.
156  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Apex Legends : 04.08.2021 21:58
Warzone lähtee itsellä tauolle, mutta hyvä tietää ettei tartte kokeilla Apexiakaan. Battlefieldia odotellessa.
157  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Peliostokset : 01.07.2021 08:19
Hell Let Loose


Kundit keräsi 220 000$ ja tekivät tämän hetken hienoimman WW2 FPS:n. Tässä kuolee yhdestä, eli välttämättä ei Scarfin mieleen, mutta realismia hakeville erinomainen peli. Peruspeli on tuttua 50 vs 50 mättöä, mutta sillä tvistillä että komentoketju menee kuten oikeassa elämässä eli on yksikönjohtaja ja sen alla useampi joukkueenjohtaja ja omat roolit jokaisella. Mapit on tarkkoja satelliittikopioita oikeista taistelutantereista, eli autismia saa harjoittaa sielun täydeltä. Nopeaa kuolemista tasapainottaa nopeat respawnit, eli pelata kyllä saa kokoajan. Vielä on mennyt alku opetellessa systeemeitä ja pelin ymmärtämisessä. Onneksi on paljon servereitä nuubeille ja porukka ystävällistä, eikä mitään vittuilua tarvitse kuunnella keharisuorituksista, eli suht aloittelijaystävällinen peli.


Pitääpä testata kun tulee Xboxille. Testasin tuota Enlistedia jonkun  verran, mutta se oli vähän liian jöötiä.
158  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2021 : 16.06.2021 16:07
Nää woke-läpät tulee vanhenemaan yhtä hyvin kuin parin vuosikymmenen takaiset ”onko niitä homoja ja mustia pakko tunkea joka paikkaan” profetiat.

Tässä on se ero, että woke menee enemmän ja enemmän hullummaksi. Läpätkin kehittyy siinä mukana.
159  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2021 : 16.06.2021 14:15
Alan olemaan aika täynnä tasa-arvoa, rasismia, suvaitsevaisuutta ja kaikkea muuta sanahelinää. Ihan uskomatonta kuinka pihalla koko yhteiskunta on tämän asian kanssa. Ymmärrän että tasa-arvo pitää olla, mutta ei ole homojen oikeuksia, naisten oikeuksia, mustien oikeusia jne. On vain ihmisoikeuksia ja kaikki, KAIKKI ihmiset mahtuvat sen lokeron alle. Ja ei se tarkoita että jonkun tarvitsee tykätä siitä että joku tykkää tunkea kyrvän toisen perseeseen. Itse oksentaisin jos joutuisin tekemään niin tai joku tekisi mulle niin. Mutta ei se kuulu mulle karvan vertaa jos joku siitä tykkää. Aivan sama ja niin se pitäisi olla kaikille.
Morgan Freeman sanoi aikoinaan rasismista parhaiten:
Freeman: I don't want Black History Month
Haastattelija: How are we going to get rid off racism
Freeman: Stop talking about it. I stop calling you a white man, and I'm asking you stop calling me a black man.

Fiksuimmat sanat mitä rasismista tai tasa-arvosta on sanottu ikinä. En tarkoita että tasa-arvosta ei pitäisi puhua. Totta kai pitää. Mutta esim. "Black lives matter" on ehkä suurimpia karhun palveluksia rasismille mitä on. Se erottelee edelleen rotuja kuin veitsellä. "Lives matter" olisi tuonut jo oletus ajatuksena koko kansa yhteen. Nyt se on "mustien juttu". Lisäksi kukaan ei synny rasistiksi. Lapset eivät ikinä katso ihon väriä leikeissä. Heille ensimmäinen kysymys "Black lives matter" sloganista olisi "Miten niin mustat? Eikö mustat ole ihmisiä." Mutta kun maailma on vaan niin vitun tyhmä ihon väriin katsomatta.
MeToo oli hieno kamppanja, koska sitä ei henkilöllistetty oletusarvoisesti naisiin, vaan auktoriteettien sairaaseen asenteeseen heikompia kohtaan.


Anteeksi off-topic avautuminen. Mutta kun tälläisiä aiheita eksyy E3 -keskusteluun, puhumattakaan itse messuista, silloin jokin ei vain toimi. Toki myönnän senkin, että meikäläisen on helppo huudella valkoisena miehenä, mutta ongelma ei ole siinä että mustia mustia ja "vähemmistöjä" ei kunnioiteta vaan siinä että heitä yleensäkkin erotellaan omiin lokeroihin.

Jayheiz, missä olitkaan töissä? Pitäisi soittaa sun työnantajalle ja kysellä vähän mitä mieltä ne on sun nais- ja homovihasta. ;)
160  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2021 : 16.06.2021 11:18
Nyt kun suurin osa E3:n tarjonnasta on tullut, niin mikä oli teidän lemppari? Itse sanoisin, että E3:n pelihypen hengessä tämä Take2:n keynote oli paras.

"Tune in to the Take 2 Interactive panel discussion on diversity, equity and inclusion in the gaming industry with Games for Change, USC Games, Girls Make Games, and Gay Gaming Professionals at E3 2021."

https://www.youtube.com/watch?v=K_uZZ9L6jjk
161  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2021 : 14.06.2021 14:51
Tuli tuossa näemmä varmistus, että Hades saadaan viimein myös laajemmin konsoleille elokuussa. Hemmetin hieno uutinen, sillä tätä on jo kaipailtu. Vielä kun jossain eventissä pärähtäisi Hollow Knight: Silksongille julkaisupäivä yhtäkkiä, niin eipä sitä oikeastaan muuta E3:ltaan kaipaisi.

No okei, jos ihan villejä saisi toivoa, niin uusi Katamari-peli olisi tosi kiva pitkästä aikaa. <3 Mutta koska sitä ei ole tapahtumassa, täräytin juuri Katamari Damacy Rerollin tilaukseen PS4:lle fiilisteltäväksi.

Hades ja Game Pass! En ihan älyttömästi tykännyt Bastionista ja siitä toisesta, mutta kyllä ne läpi tuli pelattua. Tämä on kuulemma vielä parempi, joten pitäähän sitä testata.
162  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2021 : 14.06.2021 14:09
Sanonpahan vaan, en tiedä kumpi on paskempi: Gears vai Uncharted. Ehkä Uncharted on paskempi, kun edes sen ensimmäiset osat ei ollu hyviä.

Sen sijaan Stalker 2 vaikuttaa hyvältä.
163  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2021 : 13.06.2021 23:46
Eli jos joku ei kiinnosta niin se on automaattisesti ihan paskaa.
Joten souls sarjan pelit on hirveää paskaa, retro pelit on nykyään hirveää paskaa ja apex legends on hirveää paskaa.
Ai niin, myös xbox elite ohjain on hirveää paskaa ja pc pelaaminen on hirveää paskaa.

Hei täähän helpottaa postaamista todella paljon...yakuza on hirveetä paskaa.

Gears on ihan pelillisestikin paskaa. Ainakin kampanja. Kaverin kanssa ollaan sitä yritetty cooppina vääntää, mutta yhä vaikeampi saada peliä päälle.
164  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2021 : 13.06.2021 23:20
Gears of War on aivan hirveää paskaa. 1 ja 2 osa meni hyvin, mutta sen jälkeen ei ole jaksanut kiinnostaa ollenkaan.
165  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2021 : 13.06.2021 22:12
Bethesdan osto vaikuttaisi olevan aika hyvä veto MS:ltä. Game Pass <3
166  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 11.06.2021 08:51
Kingdom Come Deliverance tulee myös Switchille.

Tästähän oli liikkeellä jo aiemmin huhuja, jotka kuitenkin kiistettiin. Pelihän taitaa olla aika raskas, joten Saber joutuu jälleen optimoimaan huolella. Mutta jos joku tähän pystyy...

Hauska muuten tuo Switch-photoshoppaus, jossa bezelit pienennetty niin, että kuva-alaa on suurinpiirtein 7 tuumaa... En usko, että tämä on pelkkä sattuma, mutta toisaalta näen Super Switchejä jo unissanikin.

Muistakaa boikotoida. Warhorse Studion co-founder Vavra on kirjaimellisesti Hitler kun ei laittanut mustia hahmoja peliin joka sijoittuu keskiajan Böömin alueelle. En usko, että pelissä voi olla transhahmo tai että pelistä edes löytyy Pride-lippua. Toivottavasti Saber saa vapaat kädet muokata peliä, niin saataisiin siitä pelattava versio.
167  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 10.06.2021 09:57
Näköjään Ninja Gaiden Master Collection tulee tänään. Itsellä löytyy Ninja Gaiden Black ja Ninja Gaiden 2, joten en taida tuota hommata. Vaikuttaa muutenkin aika cashgrabilta. Olisiko jopa niin, että tuo Ninja Gaiden Zigma on PS Vita port?

Kaikista kolmesta pelikuvaa:
https://www.youtube.com/watch?v=n0UB_MyO_Oo

https://www.youtube.com/watch?v=ATqogobXU3k

https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ
168  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2021 : 08.06.2021 11:57
Mikä se tämmönen E3-ketju on, jossa ei ole aloituspostauksessa aikatauluja ym. infoa!  >:(
169  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Xbox - One, Series S/X & Game Pass : 11.05.2021 20:38
Olen nyt ostellut pari Xbox-peliä Rockyn brassisekoiluiden jälkeen MTCGamesta. WRC9 oli ensimmäinen brassikoodi, jonka aktivoiminen Private Internet Access VPN:llä ei jostain syystä onnistunut, mutta kun kokeilin jotain Chromen ilmaista VPN-laajennusta, niin sillä meni läpi. Heitti aluksi jotain region error -virhekoodia. Nyt kun ostin Resident Evil 8:n (30e halvemmalla kuin suomikaupasta :lol:), niin se taas toimi ongelmitta tuon PIA VPN:n kanssa.

Eli brassikoodit toimivat ainakin pelien osalta edelleen, jos haluaa tehdä rahan eteen töitä.

Joo, en tiedä oliko itsellä se että en missään vaiheessa ollut käyttänyt Xbox Onea. Nyt kuitenkin mennään gamepassilla ja Suomi-tilillä. Saa jäädä brassikikkailut väliin nyt. :D
170  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 07.05.2021 16:26
Formulalauta on ollut tähän mennessä paras. Epin eeppiset formulakarkelot ja laudalle ilmesty kaikennäköistä heeboa kirjoittelemaan. :D
171  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 07.05.2021 14:31
Giantbomb on mennyt alamäkeen jo pitkään ja nyt sieltä lähtee coretiimistä kolme tyyppiä, Vinny, Brad ja Alex. Saapa nähdä mitä Gerstmann keksii jatkoa varten. Itse lopetin seuraamisen jokunen vuosi sitten, kun alkoi woketus ja sjw meininki paistamaan läpi.
172  Yleinen / Vapaa sana / Re: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 07.05.2021 00:26
Nordnettiin laitettiin uusi salkku mun tillle. Sinne sitten säästetään muksuille. Jaetaan sitten tarpeen mukaan lahjaveron rajojen kanssa. Viime vuonna lyötiin heidän kaikki säästöt osakkeisiin ja rahastoihin. Joku 70% on noussut siitä, mutta dogecoin olisi ollut parempi sijoitus :D
173  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 06.05.2021 11:04
Kun on henkilökohtainen palvelija, niin se oppii tekemään oikeat murkinat, tietää minne laitetaan mitäkin, voi oma-aloitteisesti järjestellä asioita ja tehdä ruokaa. Tarvittaessa voi jäädä vahtimaan vaikka muksuja. Tuttavilla oli vastaavanlainen henkilö 20 vuotta ja onhan se ihan luksusta. Mikään siivous- tai kodinhoitopalvelutalo ei pysty tarjoamaan samanlaista palveluskaalaa. Ja kaikki palkkakulut voin vähentää oman firman verotuksessa + siinä samalla tekijä maksaa minulle sijoitusasuntoa.

Ja kyllähän sitä on kiva päästä auttamaan vaikeista oloista kotoisin olevaa hyvää tyyppiä.

Tietääkseni voi palkata ulkomailta, jos Suomesta ei löydy sopivaa työvoimaa. En tiedä onko jotain muuttunut, mutta n. 10 vuotta sitten ei työlupaa tai oleskelulupaa irronnut ellei työpaikka ollut ensin normihaussa Suomessa.
174  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 03.05.2021 15:36
Hommasin sitten Afrikasta itselleni hovimestarin.  :lol: Tais siis homma on vielä work in progress, mutta nyt sille on hoidettu passit, tehty työsopparit ja ostan sille oman yksiön, johon hän pääsee asumaan. Maksaa sitten minun maksamasta palkasta takaisin minulle vuokraa.

Mietiskellyt tuossa, että aika on tärkein resurssi maailmassa ja sitä ei voi koskaan olla liikaa, joten miksi en ulkoistaisi siivoilua, pyykkäystä, puutarhan hoitoa, tai mitä tahansa arkiaskaretta muille. Löytyi sitten Afrikasta entinen lastentarhanhoitaja tutun kautta, jonka hän on tuntenut jo kauan. Lastentarha on poltettu maan tasalle, joten kyseinen naishenkilö toimii nykyään jonkun kusipään orjana tehden 20-tuntia työpäiviä, nukkuen komerossa ja kävellen kauppaan 14km päivässä. Homma lähti alunperin vitsistä liikkeelle, mutta on nyt hyvin realisoitumassa. Pääsy Suomeen on sille loittovoitto ja ei tarvinnut kahdesti pyytää.

Voiko sijoitusvoittoja paremmin enää käyttää? Pelastaa jonkun elämän ja saa samalla itse huomattavasti lisää vapaa-aikaa. Joku tulee aamuisin pesemään pyykit, leipomaan pullaa ja siivoilemaan. Itse voi pelailla Siegeä ja kaivella peräaukkoa. Hyväksyn.

Miten tuo onnistuu? Eikös siihen pitäisi kysyä ensin Suomesta työntekijää?
175  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 03.05.2021 09:14
Katsojaluvut olleet laskussa jo ennen koronaa. Go woke, go broke.
176  Yleinen / Vapaa sana / Re: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 30.04.2021 13:52
Nyt on omat otettu pois cryptoista. Vajaa 10k jäi sinne kasvamaan(?) monenmoisiin kolikoihin. Saapa nähdä oisko parin vuoden päästä talolainat maksettu pois vai hyppäsikö tässä liian myöhään mukaan.
177  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Call of Duty: Warzone : 30.04.2021 13:21
Tätä piti testata, mutta Apex on vain liian hyvä ja vetovoimainen, plus sen saa tietenkin sille parhaimmalle alustalle, mikä on iiiiso plussa! Ja kahdelle BR-pelille ei oikein riitä aikaa, kun muutakin haluaisi pelata.
Meneekö se muuten niin, että tällä hetkellä PC- ja konsolipelaajat on Warzonessa lukittu samaan pooliin? Ja siksi konsolipelaajille on annettu paljon tavallista enemmän (jopa Apexiin verrattuna) tähtäysapua ja vähemmän rekyyliä aseisiin kuin PC-pelaajille? Luin tuosta, ja käyhän se järkeen.

Xbox-pelaajat joutuu pelaamaan PC-pelaajien kanssa pakosti. Plegellä voi valita, että pelaako ainoastaan plegen kanssa vai sit kaikkien kanssa. Olisi kyllä kiva, jos tulisi vaihtoehto että voisi pelata ainoastaan konsolipelaajien kesken. PC-pelaajat ei muuten haittaa, mutta xiitterit käy välillä hermoille.

Apexia en ole itse jaksanut edes testata, kun scifishootterit ei kiinnosta. Toisaalta Halon tulevaa BR:ää pitää testata, kun sarjaan on kuitenkin jotain kosketusta aikoinaan ollut. Mutta joo, niin kuin Gba sanoi, nämä syö aikaa ihan helvetisti. Sama juttu oli Street Fighterin kanssa.

TTK on oli nyt muutaman kuukauden todella alhainen kun aseiden balanssi oli perseellään. Kyllähän tässä vieläkin kuolee alle 400ms:n lähitaisteluissa. Pelissä on vielä paljon parannettavaa, mutta epäilen että Activision ei ala korjailemaan kovin isolla kädellä. Ghost perk, Stopping Power ja Dead Silence pitäisi viilata uuteen uskoon, niin se parantaisi peliä heti.

Itse pelailen enimmäkseen BR Soloa, joka on melkoinen campfest. Välillä onnistuu hyvin ja tästäpä löytyy viimeisin voitto:
https://www.youtube.com/watch?v=y5Ue68chP4k
178  Yleinen / Pelikeskustelu / Call of Duty: Warzone : 29.04.2021 12:18
Onkos laudalla paljon Warzone-pelaajia? Kyseessä siis COD:n free-to-play Battle Royale, jos joku ei vielä ole törmännyt. Ainoa BR-peli, jota tulee pelailtua vaikka siinä onkin ajoittain iso läjä ongelmia. 3. kauden päivityksen jälkeen on taas mukavampi pelailla, kun aseita on saatu hieman tasapainoon ja "uusi" mappi on huomattavasti parempi.

179  Yleinen / Vapaa sana / Re: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 23.04.2021 14:08
Kryptot jatkaa sukellustaan. Kellä on kädet timangia.

Oon kotiouttanut jo melkein sen verran kuin laitoin, että kaikki mitä tulee tai menee on OK. Täyttä timanttia siis.
180  Basaari / Kaupankäynti / Re: O: Videopelimusiikkia : 11.04.2021 23:12
https://www.pelaajalauta.fi/forum/kaupankaynti/m-cd-levyja-anime-peli-jpop-leffa/

Katso löytyykö tuolta mitään.
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 134
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines