Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 ... 134
301  Yleinen / Vapaa sana / Re: Koronavirus-seuranta : 21.03.2020 19:06
Ensi viikon alussa saisivat pistää uudenmaan muusta Suomesta kiinni, ja vähentää julkisen liikenteen täällä niin minimiin, kuin ikinä mahdollista (tosin vähemmän liikennettä, enemmän matkustajia yhdessä bussissa/junassa on oma ongelmansa). Ulkonaliikkumiskielto kehiin, jos baareihin tunkevat vatipäät eivät tajua tilanteen vakavuutta.



Baarit ym. pitäisi määrätä kiinni. Saisivat vakuutuksesta rahaa sitten. Nyt on pakko pitää auki.
302  Yleinen / Vapaa sana / Re: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 18.03.2020 13:13
Omat rahastot tällä hetkellä -35%  ;D
Oma salkku -50% :D tosin siinä on vähän heittoa, kun jossain vaiheessa möin ja ostin kikkaillen. Ostin nyt Sampoa lisää kun oli niin edullista. Vielä olisi jonkun verran sijoitettavaa, niin pitää tässä katsella jos vähän myöhemmin laittaisi lisää. Eipä tuolla väliä, kun pitkällä tähtäimellä tässä sijoitellaan.
303  Yleinen / Vapaa sana / Re: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 16.03.2020 08:56
Korona ei niinkään taudin puolesta huoleta. Enemmän sitten Suomen talous ja globaalit asiat. Ehkä nyt ymmärretään enemmän kuinka tärkeä omavaraisuus on maalle kuin maalle. Esim. jenkeissä on pulaa monista lääkkeistä, kun niiden tuotanto on ulkoistettu.
304  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: The Witcher : 13.03.2020 10:19
Onkos tuon kuvan tarkoitus näyttää kuinka hieno vai ruma peli on? :)

Sen on tarkoitus näyttää, miten UPEA se on!  :P

Kai se on todettava, että kauneus on katsojan silmissä. :)

Witcheriin voisivat päivittää musat. Toss a coin to your witcher soisi joka kylässä.
305  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: The Witcher : 13.03.2020 09:16
Onkos tuon kuvan tarkoitus näyttää kuinka hieno vai ruma peli on? :)
306  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 11.03.2020 20:59
E3 on virallista vahvistusta vaille peruttu tältä vuodelta koronaviruksen takia.

Nintendo on hiljaa, Sony on hiljaa, ja kun kokonaisia maita pistetään viruksen takia lukkoon, se ei ole mikään ihme. Uusista videopeleistä tiedottaminen ei ole tällä hetkellä ykkösasia. Pelit tulevat lipsumaan aikatauluistaan ja on kyseenalaista, nähdäänkö seuraavan sukupolven konsoleitakaan mm. valmistusvaikeuksien takia tänä vuonna.

Nyt se on virallista.
https://www.ign.com//articles/2020/03/11/e3-officially-canceled

Peruvatkohan Tokion olympialaisetkin kohta puolin.
307  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 18.02.2020 12:01
Kun PSVita on jo käytännössä kuollut alusta, päätin haxoroida omani ja laittaa vähän eloa masiinaan. Oli kyllä erittäin helppo projekti. Nyt on kone täynnä kaikenlaisia emuja ja pelejä. Nykyään vaikea löytää kunnolla peliaikaa, niin tuolla vitalla pääsee pelailemaan sopivasti. Musapelejä on varsinkin tullut pelailtua.

Seuraavaksi sitten PS3-haxoroinnit ja kikkailut.
308  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 19.12.2019 09:52
PS4-ohjaimet olleet ihan hyviä verrattuna PS3:n. Vasen tatti on vieläkin kyllä väärässä paikassa ja akku on perseestä. Toisesta omasta ohjaimesta alkaa nyt jumittamaan hieman X-nappi, mutta kaipa se korjaantuisi kunnon putsauksella.
309  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 08.11.2019 22:43
Hitto oon kyllä hieman kateellinen, kun en fanita mitään niin paljon kuin Kabanossi Applea tai Epi Nintendoa/Applea. Noh, toisaalta vihaan niitä varmaan samalla intensiteetillä, joten ying&yang toteutunee hyvin.
310  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 07.10.2019 09:32
En tiedä, onko muilla käynyt tämä sama mielessä, mutta olen jotenkin kyllästynyt nykyisiin pelikansiin. Ylempänä on melko hyvä esimerkki siitä, millaisia esimerkiksi suurten pelijulkaisujen kannet ovat. Death Strandingin kohdalla olisivat voineet ihan hyvin käyttää Shinkawan taidetta (kuten Left Aliven tapauksessa), mutta jostakin syystä senkin piti olla tuollainen geneerinen CGI-pärstä. The Last of Us Part II:n kansikuva taas on täysi pohjanoteeraus, jos vertaa ensimmäisen osan vastaavaan.

Samaa mieltä, mutta ei Last of Us:n kansikaan mikään mestariteos ollut.

311  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto : 06.09.2019 20:38
Itse ostin Valcon (valco.fi) Sorsa+ Bluetooth 5:lla toimivat vastamelukuulokkeet hintaan 89€. Näissä on kyllä parempi ääni kuin vanhoissa 200+ € AKG-kuulokkeissa. Jos tosin haluaa täydellisyyttä, niin joutuu säätämään EQ:n säätöjä, mutta niin pitää kyllä kaikilla muillakin kuulokkeilla.

Näiden lisäksi ostin vielä Valcon langattomat nappikuulokkeet, joissa myös Bluetooth 5. 49€ hintalappu ja siihen nähden huippukuulokkeet. BT5 takaa loistoetäisyyden. Kännykkä voi olla olohuoneessa ja kantama riittää helposti koko kämppään yläkerta mukaan lukien.

Nämähän on siis täyttä "kiinapaskaa", mutta oikeasti toimivia ja hyvä laatuisia tuotteita.
312  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju : 10.07.2019 19:23
Switch Liten voisi hommatakin. Kaikesta Nintendo-vihasta huolimatta, olen aina tykännyt Nintendon kannettavista laitteista. DS:iäkin löytyi 3kpl.
313  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Kirjallisuus, food for thought. : 02.07.2019 08:37
Kuuntelin tuon Gogginsin kirjan. Mielenkiintoinen äijä kyllä, mutta ei hänen metodit oikein iskeneet niin lujaa. Sen verran kuitenkin, että kyllä sieltä pieni kipinä itsensä parantamiseen löytyi. Hyvä lkirja kuitenkin kaiken kaikkiaan. Lisäksi Gba ehkä tykkäisi myös tuosta äänikirjasta, kun siinä on paljon extraa lätinää ghost writerin ja Gogginsin välillä. Tosin tuo ghost writer lukee sen kirjan, vaikka Gogginsia olisi ollut paljon mukavampi kuunnella.

314  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Kirjallisuus, food for thought. : 17.06.2019 13:01
Pitää lukee se Petersonin kohuteos ihan vaan, että tietää mistä kohistaan (ja, että oppii petaamaan petinsä).

Vähän samoilla linjoilla. On sen haastatteluja ym. väittelyitä tullut katseltua ja suurimmaksi osaksi ihan järkeviä puhuu. Tuosta kirjasta en vain tiedä, että tarjoaako se mitään niin mullistavaa. Ilmeisesti monille on tarjonnut.
315  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Kirjallisuus, food for thought. : 17.06.2019 08:41
Itsellä olisi Gogginsin äänikirja ostettuna, mutta en ole vielä kuunnellut. Pitänee kuunnella kunhan saa muita kirjoja ensin alta pois. Tosin onkos tuossa järkeä, koska ei yksi kirja tee läskistä supermiestä tai idiootista kriittisesti ajattelevaa filosofia.

Onkos täällä kukaan lukenut Jordan Petersonin kirjaa? Sekin tulee varmasti jossakin vaiheessa hommattua, vaikka tuo Gogginsin kirja vaikuttaakin olevan itselle osuvampi.
316  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 22.05.2019 14:30
Nyt kun GoT on loppu, voikin katseet siirtää Netflixin Witcheriin, jonka pitäisi tulla palveluun vielä tänä vuonna. Ehkä ensimmäinen traileri julkaistaan nyt E3:n aikaan?

Tekijät ovat onneksi luvanneet olla hyvin uskollisia romaaneille. Jos osaavat sovittaa lähdemateriaalin oikein, sarjalla on mahdollisuus olla samaa kaliiperia, mitä Thrones kausilla 1-4.

Alkuunhan Cirin rooliin kaipailtiin "värikkyyttä", joten olen vielä hieman skeptinen lähdemateriaalin kunnioittamisen kanssa. Toki tekijät voivat olla, mutta viimeinen sanahan on Netflixillä, jossa yksi pomo potkittiin pois, koska sanoi väärän sanan.

Lainaus
Friedland apparently used the word in front of groups of employees, including some black employees, during two discussions about sensitive words. That's more than a little ironic, but it also shows the tone deafness.

Hastings does a pretty good job of describing succinctly the history and current use of the word. Bottom line, if black people or black artists want to use the word, that's their prerogative. But people who look like me (I'm white) just shouldn't use it. If you're white and absolutely have to refer to the word for some unusual reason--if you're writing an article like this one, for example--just call it the N-word. We all know what word you mean.
317  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 17.04.2019 09:38
https://www.resetera.com/threads/playstation-next-generation-plans-2020-wired-exclusive-article-ray-tracing-bc-ssd-more.111777/

Sonylta tulossa hyvää kakkaa! Toivottavasti Microsoft vastaisi tällä kertaa samalla mitalla, niin saataisiin kunnon kärhämät ensi genissä aikaiseksi.

Hyvä kyllä, että PS4-pelit toimii. Alkaa olemaan niin iso digitaalinen läjä pelejä, että tästä tulee must-have-ominaisuus.
318  Yleinen / Vapaa sana / Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin : 10.04.2019 00:02
Vihapuhepoliisi Keijo Kaarisateen twitter-tilikin suljettiin vihdoin. Keijon satiiri liittynee epäsuorasti tai ehkä suorastikin politiikkaan, niin laitanpa tänne. Tästä siis lukemaan Keijon tekijän blogipostaus Keijosta.

https://kaarisade.home.blog/2019/04/09/keijo-kaarisateen-tekijan-viesti-suomen-kansalle-vaalien-alla/

Lainaus
Olemme saapuneet tilanteeseen, jossa meidän on todella mietittävä, riittääkö enää pelkkä asialle nauraminen tai sen satirisointi. Pahinta onkin, jos tätä hulluutta alkaa pitämään normaalina asiantilana.
319  Yleinen / Vapaa sana / Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin : 09.04.2019 11:24
Halla-aho twiittasi:
Lainaus
Jouduin jättämään ruotsinkielisen tentin väliin flunssan takia. Tarjosimme Svenska Ylelle korvaavaa edustajaa, mutta hän ei ollut tervetullut. Vain puheenjohtaja kuulemma käy. Sama sääntö ei pätenyt ainakaan kokoomukseen, jota edusti Mykkänen.

Aika erikoista toimintaa YLE:ltä, mikäli pitää paikkaansa.
320  Yleinen / Vapaa sana / Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin : 01.04.2019 11:08
Kyllä se sieltä ihan normaalisti minulla ainakin löytyy, notta ehkä tätä panikointia voisi vähän hillitä. :b
Aamulla oli poissa pelistä kun testasin. Ilmeisesti vähän ennen klo 10 saivat taas takas.
321  Yleinen / Vapaa sana / Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin : 01.04.2019 09:05
Joo, persuvastaisuus näkyy kyllä monella tavoin, niin ihan satavarma teknisestähäikästä ei voi olla. Lisäksi Olihan tuossa juttua, että Riikka Purran mainoksia oli järjestelmällisesti käyty tuhoamassa ja varastamassa.

Tässä vielä Ylen tiedote asiasta. https://yle.fi/aihe/artikkeli/2019/03/31/yle-areenan-ongelmien-syyna-jarjestelmapaivitys

Joka tapauksessa olipa tahallinen tai ei, niin persut sai ilmasta mainosta.

Edit: näköjään Halla-ahon tentti taas pois pelistä.  :D
322  Yleinen / Vapaa sana / Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin : 01.04.2019 00:07
En kyllä usko, että Yle olisi poistanut videota tietoisesti. Tahallisuuteen viittava ainoa mahdollinen skenaario olisi, että joku työntekijä osoittaisi omin päin mieltään persuja vastaan. Tuskin kuitenkaan näin, vaikka eipä vihreistä tai vasemmistolaisista voi varmuudella tietää. Eiköhän se ollut vain tekninen häikkä.
323  Yleinen / Vapaa sana / Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin : 29.03.2019 10:31
Vaalitentti. Ei se ole mikään huomenta suomen haastattelu. Jos se tentattava jäätyy tai ei saa asioitaan ilmi noiden keskeytysten välissä, on se hänen häpeänsä, formaatti on kaikille sama.

Ja tämäkin vuosittainen ulina tulee aina persujen kannattajilta. En muista kyllä ikinä, että vastaavaa valitusta olisi suoritettu jonkun Sipilän tai Orpon puolesta. Tai edes vassareitten, vaikka niitä on lauta pullollaan.


Pitääpä katsoa nuo muidenkin puolueiden tentit, niin näkee oliko formaatti sama. Monet muut ovat kuitenkin sanoneet samaa Halla-ahon tentistä ja ovat jopa muiden kuin persujen kannattajia.

Edit: katsopa huvikseen vaikka Li Anderssonin tenttiä ja vertaa Halla-ahon tenttiin. Mielestäni melkoinen ero toimittajien käytöksessä.
324  Yleinen / Vapaa sana / Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin : 29.03.2019 09:24
Saikohan Jussi sanoa yhtäkään vastausta loppuun ilman keskeytyksiä. En ole katsonut muiden puolueiden tenttejä, mutta epäilen että siellä ei oltu ihan yhtä aggressiivisia kuin tässä.

Kyllä ne Rinnettä roastasi vielä enemmänkin. Ja on kyllä surullista ajatella, että poliitikkojen pitäisi antaa rauhassa tykittää mainospuheitaan ilman keskeytyksiä, tunnissa saataisiin ehkä yhteen aiheeseen suora vastaus.

Hienot MAGA-lippikset oli yleisössä!

Jepjep, joko keskeytetään koko ajan tai sitten annetaan pitää tunnin mainospuheita. Olisipa kiva, jos olisi olemassa joku kultainen keskitie...
325  Yleinen / Vapaa sana / Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin : 29.03.2019 09:06
Katselen tuota Jussin eilistä YLE-haastattelua ja on se vaan jännä, miten toimittajat eivät osaa olla keskeyttämättä koko ajan. Tuo kloppi keskeyttää koko ajan kesken lauseen ilman, että haastateltava ehtii edes antaa vastausta. Todella rasittavaa seurata. Miten vaikeaa on antaa toisen puhua loppuun.

Saikohan Jussi sanoa yhtäkään vastausta loppuun ilman keskeytyksiä. En ole katsonut muiden puolueiden tenttejä, mutta epäilen että siellä ei oltu ihan yhtä aggressiivisia kuin tässä.

Edit: Ylen gallupissa Siniset onnistuivat hienosti puolittamaan kannatuksensa. :)
326  Yleinen / Vapaa sana / Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin : 26.03.2019 08:26
Finnkinon sometiimillä ollut tänään odotettua rankempi päivä.

https://twitter.com/helanteri/status/1110178974980849669?s=19

Jep, olisi päässyt helpommalla kun ei olisi kommentoineet mitään. Sinänsä kun videossa nyt edes ollut mitään syrjintää tai rasismia.
327  Yleinen / Vapaa sana / Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin : 24.03.2019 22:58
Joo toki eri juttu, mutta silti poliisiasia. Pointti oli kuitenkin assosiaatio puolueiden kanssa. Ehkä parempi esimerkki olisi sitten antifa, takku, varisverkosto ja vasemmistoliitto.
328  Yleinen / Vapaa sana / Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin : 24.03.2019 22:41
Miksei, tosin en muista ihan hetkeen suomen greenpeacen jekkujen ylittäneen uutiskynnystä.

Mites sujuu elämä kultakalana?

https://yle.fi/uutiset/3-10675810
329  Yleinen / Vapaa sana / Re: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 24.03.2019 19:30
Streaming-palvelut ovat karanneet käsistä. Disney, HBO, Netflix, Apple, Viaplay, Hulu, Amazon + monet amerikkalaiset TV-kanavat harkitsevat omia palveluitaan tai niillä on jo oma palvelu. Ei kyllä tule olemaan helppoa ja kuluttajahan tässä häviää.
330  Yleinen / Vapaa sana / Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin : 24.03.2019 19:27
Samalla perusteella tänne voisi laittaa GreenPeacen tempauksia.
Sivuja: 1 ... 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 ... 134
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines