Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 133
121  Yleinen / Vapaa sana / Re: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 27.10.2021 11:47
Kaikki Binancet tyyppiset palvelut vaatii henkkarit. En tiedä minkä maan lakiin (EU?) se perustuu, mutta joku pykälä velvoittaa niitä varmistamaan. Joo veroja menee tietty kun tulee voittoja, mutta samapa tuo kunhan tuo 10k€ alkupääoma on kasvanut 200 000€.

Edit: 24h aikana BTC tippunut jo $4000 ja muutkin laskussa. Kohta on taas aika ostella lisää.
122  Yleinen / Vapaa sana / Re: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 27.10.2021 10:34
Cryptomiehillä taas mukavat päivät. BTC ja ETH näyttää olevan aika huipulla ja ne jotka hoksasivat ostaa SHIBAINUA n. kuukausi sitten ovat saaneet kovat voitot. Itse ostin ihan liian vähän, mutta onneksi viikko sitten laitoin hieman lisää. Sen lisäksi hoksasin Binancen Earn osion, johon laitoin cryptot jauhamaan lisää rahaa. Pitää kohta kotiuttaa Nordnetistä ja laittaa lisää taas cyrptoihin.
123  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 27.10.2021 08:51
Nyt täytyisi varmaan lopettaa joku noista muista streamaus palveluista. Apple TV+ on aika turha, mutta Ewan McGragorin Long Way -dokkarit on vielä osin katsomatta ja kiinnostaisi. No, Formulat loppuu taas kohta ja siitä saa suurimman ryöstön kuitattua hetkeksi pois.

Alkaa olemaan jo tässä tilanteessa.
124  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 23.09.2021 09:26
https://www.youtube.com/watch?v=z8PjB0AH32k

Onhan tuo melkein yhtä nätti kuin orggis Xboxin Wreckless.
125  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Call of Duty: Warzone : 17.09.2021 07:47
Warzonesta löytyy nyt Iron Trials mode, jossa on hieman eri säännöt. Isoin muutos lienee, että HP:ta on 250 + 150 armorilla eli huomattavasti enemmän kuin perusmodessa. TTK luonnollisesti kasvoi reilusti, joten Scarfkin voi nyt pelailla ;)

Tämä mode on tosin ainoastaan duona.
126  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 13.09.2021 07:18
Vedin ikuisuusprojekti Yakuza 0:n pari päivää sitten läpi. Olihan se helkkarin kova, vaikka meinasikin tulla harmaita hiuksia umpisurkean combatin vuoksi. Onneksi pelillä on niin paljon muutakin tarjottavaa ja tulen varmasti pelaamaan muutkin osat sitten, kun iskee taas isompi Yakuza-kuume.

Aloitin heti perään Persona vitosen. Tässä on kyllä peli, joka näyttää jo pelkästään valikoissa taivaalliselta. Uskomattoman tyylikäs.

Yakuzat on kyllä hyviä, mutta perkele kun niitä on niin paljon. Yhteen saa uppoamaan sen 50+ tuntia ja sen jälkeen ei teekään mieli aloittaa seuraavaa ihan heti.
127  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Call of Duty: Warzone : 09.09.2021 20:06

Tossa vaiheessa ei edes vituttaisi. Mielummin noin ku joku aimbot.
128  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 20.08.2021 10:20
Onko Epi muuten tietoinen tästä projektista?

https://skyblivion.com/
129  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Call of Duty: Warzone : 18.08.2021 13:36
Crossplayn kanssa koodareita tuntuu joo riittävän. Trioissa tai squadeissa tuo ei lopulta niin kovin paljoa haittaa, kun hyvää räkätystähän tämä Warzone on meni kuinka persiilleen hyvänsä. Toki kun iskee crossplayn veke, niin näistäkin ongelmista pääsee, mutta omissa peliporukoissa on lähes aina sekaisin PS/Xbox/PC -pelureita joten tuo on vähän pakollinen paha.

Soloissa crossplay on aina pois päältä, jos sitä tulee tahkottua. Aika harvoin tosin tulee, koska varma vitutus on liki taattu tässä campfest -pelimuodossa.

Joo Plegellä on hyvä, että tuon saa pois päältä. Boxilla on pakko olla päällä Warzonessa. Itse pelailen suurimmaksi osaksi soloa, kun kaverit ei ole aivan älyttömän innostuneita pelistä.
130  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Call of Duty: Warzone : 18.08.2021 11:17
Pelailin eilen 8 solo matsia. Ainakin neljässä oli varma huijari. Toki on myös sellaisia, jotka peittelevät xiittejään, joten ei voi tietää kuinka monessa oli oikeasti. COD Vanguardin mukana tulee anti-cheat, mutta se tulee vasta marraskuussa. En tiedä saatana.
131  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Apex Legends : 11.08.2021 21:02
Apex on vieläkin nousukiidossa muutenkin. Ilmeisesti monet suositut Warzone-streamaajat ovat siirtyneet/siirtymässä Apexiin koska COD kuhisee tällä hetkellä koijareita (huom. en tiedä itse asiasta mitään, kunhan toistan mitä olen lukenut/kuullut). Tfuekin aloitti taas striimaamisen Twitchissä 5 päivää sitten ja nimenomaan Apexilla.

Ainakin pari isointa striimaajaa ja youtubettajaa (Nickmercs ja Timthetatman) alkoivat pelaamaan Apexia. Kyllästyivät Warzonen xiittari meininkiin. Veikkaan kuitenkin, että jää hetkelliseksi reissuksi.
132  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Apex Legends : 11.08.2021 10:40
https://www.reddit.com/r/apexlegends/comments/otb6ai/time_to_cancel_klein/

Vittu mitä porukkaa...
133  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 10.08.2021 12:29
Tässä kuussa Darksiders 3 on ilmaisena Xbox Live Gold pelinä. Ei tarvitse odotella.
134  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Apex Legends : 04.08.2021 21:58
Warzone lähtee itsellä tauolle, mutta hyvä tietää ettei tartte kokeilla Apexiakaan. Battlefieldia odotellessa.
135  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Peliostokset : 01.07.2021 08:19
Hell Let Loose


Kundit keräsi 220 000$ ja tekivät tämän hetken hienoimman WW2 FPS:n. Tässä kuolee yhdestä, eli välttämättä ei Scarfin mieleen, mutta realismia hakeville erinomainen peli. Peruspeli on tuttua 50 vs 50 mättöä, mutta sillä tvistillä että komentoketju menee kuten oikeassa elämässä eli on yksikönjohtaja ja sen alla useampi joukkueenjohtaja ja omat roolit jokaisella. Mapit on tarkkoja satelliittikopioita oikeista taistelutantereista, eli autismia saa harjoittaa sielun täydeltä. Nopeaa kuolemista tasapainottaa nopeat respawnit, eli pelata kyllä saa kokoajan. Vielä on mennyt alku opetellessa systeemeitä ja pelin ymmärtämisessä. Onneksi on paljon servereitä nuubeille ja porukka ystävällistä, eikä mitään vittuilua tarvitse kuunnella keharisuorituksista, eli suht aloittelijaystävällinen peli.


Pitääpä testata kun tulee Xboxille. Testasin tuota Enlistedia jonkun  verran, mutta se oli vähän liian jöötiä.
136  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2021 : 16.06.2021 16:07
Nää woke-läpät tulee vanhenemaan yhtä hyvin kuin parin vuosikymmenen takaiset ”onko niitä homoja ja mustia pakko tunkea joka paikkaan” profetiat.

Tässä on se ero, että woke menee enemmän ja enemmän hullummaksi. Läpätkin kehittyy siinä mukana.
137  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2021 : 16.06.2021 14:15
Alan olemaan aika täynnä tasa-arvoa, rasismia, suvaitsevaisuutta ja kaikkea muuta sanahelinää. Ihan uskomatonta kuinka pihalla koko yhteiskunta on tämän asian kanssa. Ymmärrän että tasa-arvo pitää olla, mutta ei ole homojen oikeuksia, naisten oikeuksia, mustien oikeusia jne. On vain ihmisoikeuksia ja kaikki, KAIKKI ihmiset mahtuvat sen lokeron alle. Ja ei se tarkoita että jonkun tarvitsee tykätä siitä että joku tykkää tunkea kyrvän toisen perseeseen. Itse oksentaisin jos joutuisin tekemään niin tai joku tekisi mulle niin. Mutta ei se kuulu mulle karvan vertaa jos joku siitä tykkää. Aivan sama ja niin se pitäisi olla kaikille.
Morgan Freeman sanoi aikoinaan rasismista parhaiten:
Freeman: I don't want Black History Month
Haastattelija: How are we going to get rid off racism
Freeman: Stop talking about it. I stop calling you a white man, and I'm asking you stop calling me a black man.

Fiksuimmat sanat mitä rasismista tai tasa-arvosta on sanottu ikinä. En tarkoita että tasa-arvosta ei pitäisi puhua. Totta kai pitää. Mutta esim. "Black lives matter" on ehkä suurimpia karhun palveluksia rasismille mitä on. Se erottelee edelleen rotuja kuin veitsellä. "Lives matter" olisi tuonut jo oletus ajatuksena koko kansa yhteen. Nyt se on "mustien juttu". Lisäksi kukaan ei synny rasistiksi. Lapset eivät ikinä katso ihon väriä leikeissä. Heille ensimmäinen kysymys "Black lives matter" sloganista olisi "Miten niin mustat? Eikö mustat ole ihmisiä." Mutta kun maailma on vaan niin vitun tyhmä ihon väriin katsomatta.
MeToo oli hieno kamppanja, koska sitä ei henkilöllistetty oletusarvoisesti naisiin, vaan auktoriteettien sairaaseen asenteeseen heikompia kohtaan.


Anteeksi off-topic avautuminen. Mutta kun tälläisiä aiheita eksyy E3 -keskusteluun, puhumattakaan itse messuista, silloin jokin ei vain toimi. Toki myönnän senkin, että meikäläisen on helppo huudella valkoisena miehenä, mutta ongelma ei ole siinä että mustia mustia ja "vähemmistöjä" ei kunnioiteta vaan siinä että heitä yleensäkkin erotellaan omiin lokeroihin.

Jayheiz, missä olitkaan töissä? Pitäisi soittaa sun työnantajalle ja kysellä vähän mitä mieltä ne on sun nais- ja homovihasta. ;)
138  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2021 : 16.06.2021 11:18
Nyt kun suurin osa E3:n tarjonnasta on tullut, niin mikä oli teidän lemppari? Itse sanoisin, että E3:n pelihypen hengessä tämä Take2:n keynote oli paras.

"Tune in to the Take 2 Interactive panel discussion on diversity, equity and inclusion in the gaming industry with Games for Change, USC Games, Girls Make Games, and Gay Gaming Professionals at E3 2021."

https://www.youtube.com/watch?v=K_uZZ9L6jjk
139  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2021 : 14.06.2021 14:51
Tuli tuossa näemmä varmistus, että Hades saadaan viimein myös laajemmin konsoleille elokuussa. Hemmetin hieno uutinen, sillä tätä on jo kaipailtu. Vielä kun jossain eventissä pärähtäisi Hollow Knight: Silksongille julkaisupäivä yhtäkkiä, niin eipä sitä oikeastaan muuta E3:ltaan kaipaisi.

No okei, jos ihan villejä saisi toivoa, niin uusi Katamari-peli olisi tosi kiva pitkästä aikaa. <3 Mutta koska sitä ei ole tapahtumassa, täräytin juuri Katamari Damacy Rerollin tilaukseen PS4:lle fiilisteltäväksi.

Hades ja Game Pass! En ihan älyttömästi tykännyt Bastionista ja siitä toisesta, mutta kyllä ne läpi tuli pelattua. Tämä on kuulemma vielä parempi, joten pitäähän sitä testata.
140  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2021 : 14.06.2021 14:09
Sanonpahan vaan, en tiedä kumpi on paskempi: Gears vai Uncharted. Ehkä Uncharted on paskempi, kun edes sen ensimmäiset osat ei ollu hyviä.

Sen sijaan Stalker 2 vaikuttaa hyvältä.
141  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2021 : 13.06.2021 23:46
Eli jos joku ei kiinnosta niin se on automaattisesti ihan paskaa.
Joten souls sarjan pelit on hirveää paskaa, retro pelit on nykyään hirveää paskaa ja apex legends on hirveää paskaa.
Ai niin, myös xbox elite ohjain on hirveää paskaa ja pc pelaaminen on hirveää paskaa.

Hei täähän helpottaa postaamista todella paljon...yakuza on hirveetä paskaa.

Gears on ihan pelillisestikin paskaa. Ainakin kampanja. Kaverin kanssa ollaan sitä yritetty cooppina vääntää, mutta yhä vaikeampi saada peliä päälle.
142  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2021 : 13.06.2021 23:20
Gears of War on aivan hirveää paskaa. 1 ja 2 osa meni hyvin, mutta sen jälkeen ei ole jaksanut kiinnostaa ollenkaan.
143  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2021 : 13.06.2021 22:12
Bethesdan osto vaikuttaisi olevan aika hyvä veto MS:ltä. Game Pass <3
144  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 11.06.2021 08:51
Kingdom Come Deliverance tulee myös Switchille.

Tästähän oli liikkeellä jo aiemmin huhuja, jotka kuitenkin kiistettiin. Pelihän taitaa olla aika raskas, joten Saber joutuu jälleen optimoimaan huolella. Mutta jos joku tähän pystyy...

Hauska muuten tuo Switch-photoshoppaus, jossa bezelit pienennetty niin, että kuva-alaa on suurinpiirtein 7 tuumaa... En usko, että tämä on pelkkä sattuma, mutta toisaalta näen Super Switchejä jo unissanikin.

Muistakaa boikotoida. Warhorse Studion co-founder Vavra on kirjaimellisesti Hitler kun ei laittanut mustia hahmoja peliin joka sijoittuu keskiajan Böömin alueelle. En usko, että pelissä voi olla transhahmo tai että pelistä edes löytyy Pride-lippua. Toivottavasti Saber saa vapaat kädet muokata peliä, niin saataisiin siitä pelattava versio.
145  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 10.06.2021 09:57
Näköjään Ninja Gaiden Master Collection tulee tänään. Itsellä löytyy Ninja Gaiden Black ja Ninja Gaiden 2, joten en taida tuota hommata. Vaikuttaa muutenkin aika cashgrabilta. Olisiko jopa niin, että tuo Ninja Gaiden Zigma on PS Vita port?

Kaikista kolmesta pelikuvaa:
https://www.youtube.com/watch?v=n0UB_MyO_Oo

https://www.youtube.com/watch?v=ATqogobXU3k

https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ
146  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2021 : 08.06.2021 11:57
Mikä se tämmönen E3-ketju on, jossa ei ole aloituspostauksessa aikatauluja ym. infoa!  >:(
147  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Xbox - One, Series S/X & Game Pass : 11.05.2021 20:38
Olen nyt ostellut pari Xbox-peliä Rockyn brassisekoiluiden jälkeen MTCGamesta. WRC9 oli ensimmäinen brassikoodi, jonka aktivoiminen Private Internet Access VPN:llä ei jostain syystä onnistunut, mutta kun kokeilin jotain Chromen ilmaista VPN-laajennusta, niin sillä meni läpi. Heitti aluksi jotain region error -virhekoodia. Nyt kun ostin Resident Evil 8:n (30e halvemmalla kuin suomikaupasta :lol:), niin se taas toimi ongelmitta tuon PIA VPN:n kanssa.

Eli brassikoodit toimivat ainakin pelien osalta edelleen, jos haluaa tehdä rahan eteen töitä.

Joo, en tiedä oliko itsellä se että en missään vaiheessa ollut käyttänyt Xbox Onea. Nyt kuitenkin mennään gamepassilla ja Suomi-tilillä. Saa jäädä brassikikkailut väliin nyt. :D
148  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 07.05.2021 16:26
Formulalauta on ollut tähän mennessä paras. Epin eeppiset formulakarkelot ja laudalle ilmesty kaikennäköistä heeboa kirjoittelemaan. :D
149  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 07.05.2021 14:31
Giantbomb on mennyt alamäkeen jo pitkään ja nyt sieltä lähtee coretiimistä kolme tyyppiä, Vinny, Brad ja Alex. Saapa nähdä mitä Gerstmann keksii jatkoa varten. Itse lopetin seuraamisen jokunen vuosi sitten, kun alkoi woketus ja sjw meininki paistamaan läpi.
150  Yleinen / Vapaa sana / Re: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 07.05.2021 00:26
Nordnettiin laitettiin uusi salkku mun tillle. Sinne sitten säästetään muksuille. Jaetaan sitten tarpeen mukaan lahjaveron rajojen kanssa. Viime vuonna lyötiin heidän kaikki säästöt osakkeisiin ja rahastoihin. Joku 70% on noussut siitä, mutta dogecoin olisi ollut parempi sijoitus :D
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 133
Pelaajalauta 2007-2023
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines