Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 133
61  Yleinen / Popkeskustelu / Re: The Lord of the Rings: The Rings of Power : 08.09.2022 16:10
Jos ei ole aiemmin ollut, niin Primesta kannattaa samalla tsekata ainakin The Terror (1. kausi), Man in the High Castle, Reacher yms.

ja The Boys
62  Yleinen / Popkeskustelu / Re: The Lord of the Rings: The Rings of Power : 08.09.2022 11:31
Hobitista sen verran, että siitä löytyy fanin tekemä Book Edit. Trilogia koostettu yhdeksi n. 4 tunnin elokuvaksi. En ole vielä katsonut, mutta voi melkeinpä heti sanoa että kuulostaa paljon paremmalta kuin viralliset julkaisut.

Mulla on Hobitista ”M4’s Book Edit”, joka on reilut 4h. En oo vielä katsonut, mutta tuossakin ilmeisesti poistettu kaikki turha ”höttö” mutta mukana on myös jotain, mitä Hobitti-kirjassa ei ole (ns. Appendices-kamaa).

https://m4-studios.github.io/hobbitbookedit/

Joo juurikin tuon olen myös ladannut.

LotR RoP porukka laittanut twitteriin tämmöistä:
https://twitter.com/LOTRonPrime/status/1567640086954790912

63  Yleinen / Popkeskustelu / Re: The Lord of the Rings: The Rings of Power : 02.09.2022 10:35
Reseteraa vilkaisin ja siellä ainakin kehutaan kahta ensimmäistä jaksoa – kääntääkö tämä sarja sittenkin epäilykset nurinkurin?

Tuossa se taikasana onkin.


Hobitista sen verran, että siitä löytyy fanin tekemä Book Edit. Trilogia koostettu yhdeksi n. 4 tunnin elokuvaksi. En ole vielä katsonut, mutta voi melkeinpä heti sanoa että kuulostaa paljon paremmalta kuin viralliset julkaisut.
64  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 01.09.2022 18:43
Immortality on tulossa Netflixiinkin. Voisi korkata Netflixin peliominaisuudet tuolla. Vaikka paskonkin varmaan housuuni viikon putkeen, kun kauhujännärit ei ihan ole mun juttu.

Ei tuo oikeastaan kauhua ole. Enemmän mysteeri kuin kauhu. Tietty hieman creepy välillä, mutta ei kauhua.
65  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 01.09.2022 10:07
Pelasin uutta Game Passiin ilmestynyttä Immortalityä. Kyseessä sama tekijä kuin Her Story ja Telling Lies eli FMV-pelejä. Telling Liesistä en niin välittänyt, mutta tämä oli paljon parempi. Ärsyttää vain kun huomasin yhden pelimekaniikan niin myöhään, niin nyt pitää käydä läpi jo katsottuja videoita, että saa puuttuvat tarinan palaset selville. Pelissä siis selvitetään erään näyttelijän kohtaloa. Lisäksi taitaa olla The Guy Gamen jälkeen ensimmäinen pelaamani peli jossa näkyy oikeita tissejä!
66  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 30.08.2022 10:22
= 80Mä en saa pelattua tollasta määrää edes neljässä vuodessa  :lol:

Itse olen tänä vuonna petrannut ja pelannu jopa 20+ peliä läpi. Warzonessa, Street Fightereissä ym. on se ongelma, että niitä tulee jauhettua koko ajan. Jää muut pelit pelaamatta.
67  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Matkapuhelimet : 29.08.2022 11:23
Alkaa kyllä tuntumaan vähän erikoiselta kuinka vähän nykyään ajatellaan kestävyyttä puhelimissa. Sen annan kyllä Applelle että iPhone on ehkä ainoa joka jaksaa pidempään. Mutta tuo Asuksen 2v softatukikin on käsittämätön ratkaisu kun miettii nykymaailman menoa. Ja sitten juuri tuollaisia että ihan hajoaa simppelisti tavara käsiin.

Mielenkiinnolla muuten odotan tekeekö esim. PS5:llä ja/tai XSx konsoleilla mitään 15 vuoden päästä. Ne on kuitenkin aika naitettuja verkkoon nykyään ja kaiken maailman päivityksiin. Esim. SSD kovo hajoaa aivan varmasti siinä ajassa, mutta jos sen korvaa uudella, niin mitä tapahtuu day one päivityksille jne. Eihän tässä sinänsä nykymaailmassa mitään ihmeellistä ole. Jokainen verkossa oleva tuote vanhenee 5-10 vuoden päästä kun tietoturvapäivityksiä ei enää saa. Mutta pelikoneissa tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että "Retro pelaaminen" tulee tarkoittamaan aina max PS3&X360&WiiU sukupolvea, ehkä jopa vain PS2&XBOX&GC sukupolvea, jos softaa ei saa mistään kovon rikkoutuessa.

Mutta joo. Puhelinmarkkinat on niin sekopäiset nykypäivänä, että voisi pysäyttää koko markkinan kahdeksi vuodeksi.

Onneksi on olemassa innokkaita arkistonpitäjiä. Ajan myötä noiden koneiden firmwaret haxataan niin perusteellisesti, että yleensä ei ole mitään ongelmia.
68  Yleinen / Vapaa sana / Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 29.08.2022 11:14
Heinäkuun puolessa välissä sain vielä Oomilta vajaan 17 c/kWh 24kk sopparin. Tuossa on mukana vielä hintaturva, että voi kerran 24kk aikana päivittää hinnan. Tuokin kirpaisi jo jonkun verran kun aikaisempi soppari oli 4,5 c/kWh. Tämmösessä 12000kWh/vuosi kämpässä alkaa jo tuntumaan 40c/kWh hinta.
69  Yleinen / Vapaa sana / Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 29.08.2022 09:56
Heleniltä soittelivat. Tarjosivat 24kk sähkösopparia 39c/kWh hintaan. Vaikka oli niin HOUKUTTELEVA tarjous, niin jätin ottamatta.
70  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 26.08.2022 07:46
Joo, DS4:lla pystyi jopa pelaamaan.
71  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 25.08.2022 11:12
Eli alkuperäinen PS1-ohjain ja PS5-ohjain ovat millilleen saman mallisia, vain tatit on lisätty?

PS5 ohjainta en ole käyttänyt. Hyvä tietää, että siinä on paranneltu sijoittelua ja ollaan samaa mieltä, että DS1-3 (DS4 myös?) on paskasti sijoiteltu tatit. :)
72  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 25.08.2022 09:25
Symmetrinen tikkuasettelu on jäänne 90-luvun puolivälistä. En vaan voi puoltaa sitä. 8Bitdo Pro 2:llakin pelaan mielelläni 2D-pelejä, mutta tikkuja vaativat pelit eivät tunnu hyviltä pelata. En ymmärrä miten Sony pitää tästä kiinni kuin hukkuva oljenkorresta.

Lienen onnekas, kun tikkujen asettelulla ei ole koskaan ollut kummempaa väliä itselleni. Pääsääntöisesti käytössä on toki ollut Xboxin ohjaimia, koska ne toimivat niin paljon helpommin ja paremmin PC-käytössä. Silti Playstationilla pelaillessa tatit eivät ole missään vaiheessa häirinneet.

Näinhän se on varmasti useimmiten, sillä normaalit peukalothan asettuvat neutraalitilassa tasan siihen kahden mahdollisen sijainnin keskivaiheille, josta yltää sitten molempiin suuntiin yhtä hyvin. Eli puhtaasti maku- ja tyyliasia.

Eli alkup. pleikkariohjain oli huonosti suunniteltu, koska ristiohjain ja napit eivät olleet neutraalilla kohdalla?
73  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 24.08.2022 12:46
Symmetriset tatit ei sinänsä ole ongelma vaan se että ne ovat väärässä paikassa.
74  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 24.08.2022 10:47
Symmetrinen tikkuasettelu on jäänne 90-luvun puolivälistä. En vaan voi puoltaa sitä. 8Bitdo Pro 2:llakin pelaan mielelläni 2D-pelejä, mutta tikkuja vaativat pelit eivät tunnu hyviltä pelata. En ymmärrä miten Sony pitää tästä kiinni kuin hukkuva oljenkorresta.

Näinpä.
75  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Xbox - One, Series S/X & Game Pass : 23.08.2022 09:29
Pitääpä testailla. On tämä nykyään hullua, kun ilman jailbreikejä saa näitä toimimaan.
76  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Battle Royale -pelien suosio : 19.08.2022 08:40
Mites Warzone 1:n veteraanit, hyppäättekö taisteluihin taas uudestaan marraskuun puolivälissä?

WZ:ää tuli jauhettua n. 800h ennen Vanguard-päivitystä. En tiedä jaksanko alkaa pelaamaan. Vaatisi jonkun kaveriporukan. Solo-peleistä tuli sellaiset täpinät, ettei jaksa enää sitä rumbaa. Harmittaa kyllä, että mun Rambo-skini ei siirry seuraavaan versioon :(
77  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: eShop, PSN, Microsoft store, Steam | Tärpit & alennukset : 25.07.2022 14:00
Testasin tuolta Eneba.comista xboxille turkkilaista koodia. Sekin toimi ihan normaalisti. Toimiikohan nuo kaikki maat samaan tapaan? Pitäisi jossakin vaiheessa testata US koodeja myös. Nyt sai Dark Souls 3 Deluxe editionin 8 eurolla, joka ei ollut yhtään paha hinta.
78  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 25.07.2022 11:49
Netflixin olisi pitänyt tehdä rebootti koko Resident Evil leffa/sarjamaailmasta. Aloittaa ihan alusta RE1:n tarinasta. Tästä ei nyt ota selvää liittyykö se mitenkään mihinkään muuhun RE-tuotantoon. Ilmeisest ei liity, mutta siinä tapauksessa on otettu tarinan kanssa typeriä loikkia eteenpäin.

Edit: Tuo Guardianin tyyppi ei ole ilmeisesti kovin tarkalla silmällä katsonut, kun sekoittanut tyttöjen nimetkin keskenään. :D
79  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 25.07.2022 11:20
Katsoin tuon RE-sarjan. Resident Evilin kanssa tuolla ei ole mitään tekemistä lukuunottamatta muutamia hahmojen nimiä ja Umbrellaa. Paskat näyttelijät (pl. Lance), kaikenlaisia idioottimaisuuksia, lähdemateriaalin käyttö nollassa, blackwash ja wokepaska. Siihen kiteytyy Netflixin visio.
80  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 25.07.2022 11:14
Xbox Game Passiin tuli Power Wash Simulator. Vuoden paras peli tuli jo nyt. :)
81  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 11.07.2022 22:53
Ei varsinaisesti pelejä, mutta laitteilla on tullut leikittyä.

PS Vita: On kyllä kova laite. Custom Firmwarella homebrew:t on vedetty kyllä niin mahtavalle tasolle, ettei vielä muilla laitteilla ole tullut vastaan. Löytyy esim. App jonka kautta voi ladata melkeinpä minkä tahansa Vitalle julkaistun pelin, demon, dlc:n jne. Lisäksi SNES emulointi on ihan hyvällä tasolla, joten soveltuu myös 8/16-bit laitteiden emulointiin hyvin. Tietty PSP/PSX emu toimii myös mahtavasti.

3DS: Laitteenahan tämä on paska ja täysin turha 3D-efekti perseestä. Kuitenkin hyviä pelejä löytyy ja haxoroituna ihan hyvä. Varsinkin kun normiDS-pelitkin toimivat hyvin. Kuitenkin tämän ja DS:n tapauksessa olisi toivonut enemmän tehoja ja yksi isompi hyvä kosketusnäyttö. Ei tuosta kahden näytön menosta ole ollut koskaan iloa.

Wii: Tämäkin piti hommata, kun veljenpoika haluaa pelata Punch-outia. No jailbreikkaus oli ainakin helppoa, mutta onhan tämä aivan kauhea laite. Kohta saa HDMI-adapterin postissa niin katsotaan miltä pelit näyttää sitten. Kuitenkin en ymmärrä miten tuolla Wiimotella on jaksanut kukaan pelata mitään peliä. Vaikka on motionplus, niin osoittelu on silti niin perseestä. Lisäksi sitä on väkisin tunnettu joka pelin valikkoihin, joita olisi 100 kertaa helpompi navigoida ristiohjaimella.
82  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 22.06.2022 13:29
Pelasin jonkun verran Assassins Creed Originsia kun oli game passissa. Kiva huomata, että johonkin voi aina luotaa... nimittäin AC:n paskuuteen. Viimeisestkin rippeet stealthista ja salamurhaamisesta heitetty pois ja jatkettu perusmätkintämenolla. Helvetisti näyttää olevan tekemistä, mutta kun niistä mikään ei ole haastavaa tai mukavaa.

1.7. tulee näköjään Far cry 5 GamePassiin. Siinä varmaan jatkuu sama Ubisoftin paskakaava. Kerää materiaalia -> craftaa -> vallota leiri > kiipeä torniin -> repeat.
83  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 16.06.2022 09:03
Edelleenkään en pidä edes next geniä koskaan alkaneeksi. Ei olisi menettänyt mitään, vaikka Ps5:sta ja uutta Xboxia ei olisi koskaan julkaistukaan.

Olisi jäänyt moni peli pelaamatta. Uuden boxin myötä fps boostit ym. parannukset antanut toisen mahdollisuuden peleille joihin en olisi koskenut PS4/XboxOnella.

Toki sellainen uuden "nextgen" pelin kokemus on vielä kateissa. Ei sitä fiilistä tullut kyllä kovin usein PS4:llakaan.
84  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Peliostokset : 27.05.2022 10:21
Metro Redux bundle (Xbox) | eneba | 4,14 € (alennuskoodilla cr9ze9uiAKS hinnasta pois -10%)

Tämäkin oli niin hyvä diili, etten voinut kääntyä kannoillani; pari euroa per peli! Molemmat Metrot pyörivät Boxilla fps boostin jälkeen lukitusti 120 freimillä. Tykkäsin näistä Switchillä helkkaristi, ja tulenkin pelaamaan nämä jossain vaiheessa taas uudelleen. Seuraavaksi pitää napsaista Metro Exoduksen gold edition, jota saa säännöllisesti alle kympin hintaan.

Ostin myös nuo Metrot enebasta. Tosin Argentiina-koodilla, jolla sai kaikki kolme hintaan 4€. En ole yhtäkään niistä pelannut vielä, mutta jospa tässä jossakin vaiheessa ehtisi pelaamaan.
85  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 27.05.2022 10:19
Woketuksesta tulikin mieleen. Katsoiko kukaan Ricky Gervaisin uusinta standuppia :D

86  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Peliostokset : 11.05.2022 14:18
Ihan vasta muistelin ekaa Rogue Legacya lämmöllä, oli hyvä. Pitääpä pistää siis kakkonen seurantaan sitä varten, että saapuu joskus ei-Windows-romppeillekin.

Joo kyllä tuo on puhdas jatko-osa. Sama hyvä pelattavuus ja mukavaa grindaamista.
87  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Peliostokset : 10.05.2022 08:43
Ostin Rogue Legacy 2:n Xboxille. Ei ollut hinnalla pilattu, kun ostin eneba.comista Argentiina-koodin.

~4€ vs Xbox Storesta 25€.

Ensimmäinen RL tuli pelattua aikoinaan läpi ja nopean testin perusteella tämä vaikuttaa myös hyvältä.
88  Yleinen / Vapaa sana / Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 28.04.2022 08:27
On se kiva saada välillä jotain muutakin uutisfiidiin kuin NATOa ja Ukrainaa.

Elon Musk osti Twitterin ja wokettajat ym. vetää itkupotkuraivareita.

Amber Heard vs Depp oikeudenkäynti ollut taattua viihdettä. Pökäleet sängyllä.
89  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 21.04.2022 11:33
Sekiro ja eka Dark Souls tuli pelailtua läpi. Hyviä pelejä oli, mutta kyllä Sekiro vie voiton Souls peleistä. Lähes kaikki siinä on paremmin tehty ja muutenkin mukavampi pelata. Viimeiseen bossiin meni kyllä liian monta yritystä, mutta olihan se hieno tunne kuin vihdoin sai sen kaadettua.

Pitää ottaa hieman taukoa näistä ennen kuin aloittaa Elden Ringin. Odotan innolla kuinka paljon George Martin on peliin panostanut :D
90  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Xbox - One, Series S/X & Game Pass : 01.04.2022 22:17
Ajattelin, että tuota Nexustahan voisi testata. No enpä jaksakaan, kun katselin hintalapun. Tällä hetkellä en edes pelaa mitään moninpeliräiskintää, joten antaapa olla.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 133
Pelaajalauta 2007-2023
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines