Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 130
1  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 19.01.2022 10:06
Hintaan varmaan vaikuttaa se, että firma on ryvettynyt viime aikoina mediassa. Pelaajat ovat menettäneet jo aikoja sitten kaiken luottamuksen Blizzardin kykyyn kehittää pelejä. Pelisarja toisensa jälkeen on kompuroinut ja oikeastaan Diablo 2 remake oli ainoa peli, joka on kerännyt kehuja eikä sekään ollut Blizzardin itse kehittämä. Suurin osa legendaarisista suunnittelijoista on häipynyt firmasta jo aikoja sitten. Puhumattakaan jatkuvasti uutisoiduista perseilyistä firman kulttuurista, jossa äijät devaa päissään ja jakaa naispuolisten työntekijöiden kuvia jossain runkkuchateissa.

Ai niin ja firman CEO on alan pelätyin ja inhotuin kaveri (huhut kertoo, että Bobby boy olisi nyt saatu hiillostettua firmasta kultaisella helikopterilla).

Vaikea sanoa vaikuttiko tuo "skandaali" hintaan. Kuvittelisin, että näitä kauppoja hierotaan aika pitkään ja hintakin määrittyisi paljon ennen kaupan julkistamista.

Tuolla 70 miljardilla olisi varmasti saanu vaikka yhteensä EA:n, Segan ja Namco Bandain ostettua. Ehkä ensi vuonna sitten?
2  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 18.01.2022 16:33
Game Passia kasvattamaan. Sitten parin vuoden päästä laittaa siihen joku 20€-30€/kk hinnaksi ja kaikkia vituttaa.

Hehe, loistava kikka Microsoftilta.  :lol: Toivottavasti ostavat Capcomin tai Squaren pois seuraavaksi.  Sonyn toiminta on jo pidempää ollut niin idioottimaista, että joutavatkin saadakin munilleen. Vielä kun Nintendo saadaan heräämään omasta kuplastaan.

Capcomin saisi varmaan 5-10 miljardilla ostettua. Samahan tuo olisi ostaa pois.
3  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 18.01.2022 16:26
Ei saatana. Kyllä loksahti leuat ja sen jälkeen hymyilytti kun näin sen twiitin.

Saapa nähdä miten nuo yksinoikeushommat menee esim. COD:n kanssa.

70 miljardia dollaria...
4  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Call of Duty: Warzone : 20.12.2021 15:07
Xboxilla vissiin tuo pakotettu crossplay ja sen myötä huijarit. Pelasin pari kierrosta crossplayn kanssa ja wallhack tuntui olevan joka pelikierroksella käytössä. Voi toki olla huonoa tuuriakin matkassa, mutta todella rasittavaa kumminkin.

Joo, voisivat laittaa console-only crossplayn. Sitten ei haittaisi tuo FOV:kaan niin paljoa. Kuulemma anti-cheat Ricochet on jo maailmanlaajuisesti käytössä, mutta jos siellä näkyi selkeitä xiittereitä niin eipä paljoa herätä luottamusta.
5  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Call of Duty: Warzone : 20.12.2021 08:22
Itse uninstalloin Warzonen tuossa viikko sitten.

*Ei FOVia edes uusilla konsoleilla
*Uusi mappi on paska
*Täynnä bugeja
*Anti-cheat ei vieläkään ole aktivoitu joka alueella
*Xbox Series X:llä ei toiminut enää 120hz mode
*Vanguard-aseiden lvl up kestää helvetin kauon ja Vanguard-aseet ilman parhaita attachmenttejä on perseestä

Nyt voisi jo BR solossa käyttää aikaisempiakin aseita, mutta eivät ole korjanneet 120hz ja FOVia, joten en jaksa. Tuleepahan pelailtua muita pelejä läpi.

Ihan sama vaikka palkkaisi apinoita, meno ei muuttuisi mihinkään. Johtoportaassa ongelmat.
6  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Xbox - One, Series S/X & Game Pass : 15.12.2021 09:16
Juu pelasin ja petyin karvaasti. Samalla meni usko koko sarjaan.
Itse olen pelannut halot aina tarinan takia ja jos se ei ole kunnossa niin peli tuntuu ihan paskalta vaikka pelattavuus olisi parasta koko sarjassa.
Vitosen lopun jälkeiset tapahtumat sivuutetaan muutamalla lauseella yhdessä välivideossa.
Pelin pahiksena häärivän banishedin taustoista ei kerrota mitään joten jos halo wars 2 ei ole pelattuna niin olet pihalla kuin lumiukko.
Oikeastaan mitään muutakaan ei selitetä ja koko peli loppuu cliffhangeriin taas kerran.

Lisäksi se avoin maailma on kaikkialta ihan samanlainen ja täynnä ubisoft tyylistä filleriä.
Poissa on aiempien pelien vaihtuvat maisemat ja tilalla on pelkkää kalliota ja metsää sekä samoja kiiltäviä käytäviä.


Joo, voipi hyvinkin olla samat fiilikset kun on pelannut tarpeeksi. Tarinasta nyt en sano mitään kun se ei sinänsä ole kiinnostanut ykkösestä lähtien.
7  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Xbox - One, Series S/X & Game Pass : 14.12.2021 09:00
Onko kukaan muu pelaillut Halon campaignia? Enpä tiennyt siitä mitään ennen kuin aloitin ja Halo 3 oli varmaan edellinen mitä tuli pelattua. Tähän mennessä positiiviset fiilikset.
8  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 12.12.2021 18:51
Perspanojen ja nautinnollisten kidutuspätkien väliin voi hyvin katsoa streamipalvelun joulukomedian.  Muuten kyllä samaa mieltä Hollywood ähkystä ja tuossa tulikin hyvää listaa katsottavaksi.

HBO Max taitaa löytyä kaikkien tarjoushaukkojen valikoimista (jopa Heintzi taisi ostaa tämän). Silmiin osui palveluun ilmestynyt 8 Bit Christmas. Tässä ei persettä penetroida, mutta muuten yllätyin (positiivisesti) väkivallan määrästä perhe-elokuvassa. Tarinaan voi varmasti jokainen samaistua, nassikkana sitä halusi joululahjaksi uuden pelikonsolin ja sitä ei välttämättä 90-luvun laman lapsille aina suotu, joten mielikuvitusta sai käyttää miten konsoli löytyisi lopulta kuusen alta. Ihan puhtaasti teeman ja nimen puolesta piti jo katastaa ja onneksi katsoin. Tuli repeiltyä ääneen parikin kertaa. Leffan heikoin lenkki on Neil Patrick Harris näytellessään itseään, mutta muuten kaarti vetää homman purkkiin.

Kasarin miljöö, kliseet + Nintendo yhdistettynä joulutarinaan.

Oli ihan jees jouluelokuva. Nykyään on uudet jouluelokuvat ovat 95% paskaa. Onneksi löytyy klassikot:

Die Hard
Christmas Vacation
Bad Santa
Home Alone

Kurt Russelin pari vuotta vanha joululeffa oli ihan hyvä. Sen jatko-osa sen sijaan oli superpaska.
9  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: RetroArch : 12.12.2021 18:49
Xboxin Flycast sai "per pixel" -asetuksen, joka korjaa muutamassa pelissä (Skies of Arcadian taivas, Shenmuessa Ryon hiukset/silmät) graafisia bugeja. Ilmeisesti "per pixel" -asetus nostaa suorituskykyvaatimuksia, joten sitä ei kannata käyttää, ellei ole pakko.

Xboxin RetroArch sai puolestaan päivityksen, joka VIHDOIN korjaa USB-kovalevyltä isompien pelien latailun. Ennen RetroArch saattoi kaatuilla, jos pelin koko ylitti 3Gb.

Täytyy sanoa, että odotin innolla tuota Dreamcast emua. Nyt kun se on koneella, on kyllä vaikea keksiä mitään järkevää pelattavaa. Dreamcast on niitä koneita joita oli aikanaan hauska pelata, mutta useimmat pelit eivät ole kestäneet aikaa. Lisäksi monista on tullut porttaukset ja remaket uusille konsoleille. Sega Saturn sen sijaan on eri juttu.
10  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju : 09.12.2021 12:56
Jos olisin pari vuotta sitten tiennyt sen, minkä nyt tiedän mClassicista, olisin varmaan tilannut sen jenkeistä saman tien. Addiktoivaa testailla eri Switch-pelejä ja nähdä miten laite vaikuttaa niihin. Shin Megami Tensei V:kin näyttää 1440p:nä erinomaiselta, vaikka se onkin 850-900p:n resoluution peli (jätin siis Switchin antamaan mClassicille 1080p:tä).

https://www.pelaajalauta.fi/files/40/smtv_mclassic.jpg

Tämän art stylen kanssa mClassicin prosessointi toimii kuin unelma. Pelistä tulee "pehmeämpi" reunoiltaan, mutta silti kuitenkin resoluutiossa terävämpi. Valikot näyttävät upeilta ja veitsenteräviltä. Laite osaa myös värikorjata kuvan, mutta kuitenkin niin, ettei se pilaa alkuperäistä visiota tai fiilistä.

Pitäisi saada vertailukuvia. Ei nuo muuten oikein avaudu Switchittömille.
11  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: RetroArch : 09.12.2021 08:51
Ilmeisesti Flycast DX11 tuella on nyt portattu Xboxille. En tiedä kyllä miten se asennetaan, mutta ehkä Scarf on perehtynyt jo asiaan?
12  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 07.12.2021 14:35
TK katselee Salo Sodomaa ja afrikkalainen hovimestari tarjoilee rypäleitä vieressä.  ;D
13  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Xbox - One, Series S/X & Game Pass : 05.12.2021 20:09
Eipä tuolta löytynyt oikein mitään erikoista. Samalla kun selasin, huomasin että MX Unleashedin sai ilmaiseksi. En tiedä onko tuo aina ilmainen Live Gold jäsenille, mutta itse en ollut lunastanut. Eipä sillä että tulisi koskaan pelattua, mutta samahan tuo oli ottaa.

Turkin Store kun toimisi suoraan, niin saisi hyvillä hinnoilla pelejä.
14  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Xbox - One, Series S/X & Game Pass : 25.11.2021 13:07
Pitääpä testata. En aikoinaan saanut siltä RetroArch tyypiltä whitelistausta.

Edit: Hyvin toimii. Testailin jotain NES/SNES pelejä ja Gamecubeakin. Onkos Scarfilla jotain suositussäätöjä esim gamecube peleille?
15  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition : 25.11.2021 11:04
Älkää nyt saatana tukeko näin paskoja remasterointeja.
16  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Black friday ja muut tarjoukset : 23.11.2021 19:40
CDONista halpa Switch Oled... saatanan huijarit.

https://cdon.fi/kodin-elektroniikka/nintendo-switch-oled-white-p84823420

Tai no tuo mobileshop.se on se huijari. Tuossa oli vielä aikaisemmin, että normihinta olisi 599€.
17  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Halo Infinite | Haloa Livessä : 20.11.2021 21:19
Rocky Balboa saa lisätä kaverilistalle jos joskus sattuu olemaan samaan aikaan pelaamassa.
18  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Halo Infinite | Haloa Livessä : 19.11.2021 08:34
Pitää ottaa vähän kitinöitä takaisin. Valitsin Dolby Atmos for Headphones -softasta elokuvamoodin päälle ja nostin kuulokevahvistimen volaa kunnolla ylöspäin, niin tuo äänimaailma aukesi kunnolla! Tässä on vähän sama juttu kuin Capcomin peleissä (joissa myös saa vaihtaa Dynamic Range -asetusta), että jostain syystä tuo äänenvoimakkuus on ainakin luureilla pelatessa muita pelejä tuhnumpi.

EDIT: Battle Riflella kuulemma pääosuma ei tee yhtään enempää damagea kuin kroppaosuma, jos shieldit eivät ole alhaalla. Enpä tätäkään tiennyt. Turha siis nysvätä niitä headshotteja ennen kuln shieldit ovat poissa.


Tekeekö muut pyssyt päähän enemmän damagea kun on suojat päällä (snipu tietty)? Esim toi normirynkky tai pisla?
19  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Indie-pelit | Intohimo > raha : 01.11.2021 18:26
Itse myös kävin tuolla edullinenlaina.comissa ja otin 20 000€ lainaa indy-peliä varten. Tosin tuo Indiana Jones lisenssi on aika kallis, että pitää varmaan käydä vielä pikavippi.fi hakemassa vähän lisää. Saadaan sitten uusi Indiana Jones -studio täyteen vauhtiin. Kaivakaas Ngaget esiin kunhan julkaisupäivä lähestyy! ;)
20  Yleinen / Vapaa sana / Re: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 28.10.2021 08:11
Hiton kova juttu, että laudalla sentään on muutamia muitakin messissä ja Rockykin tienannu hyvät karkkirahat itselleen.

100k per bitcoinia odotellessa.


Vuoden alussa laitettiin hieman säästöistä. Tuplautui 3 kuukaudessa ja otettiin omat pois. Nyt siellä kasvaa aiemmat voitot + 3k mikä on jälkikäteen tullut laitettua. Ei vielä mitään asuntolainarahoja, mutta pitää siirtää nyt kuukausisäästöt Nordnetin sijaan Binanceen. Jos vaikka joka kuukausi ostelis parilla sadalla BTC ja ETH. Sitten lyö ne Binancen Stakingiin tai muuhun vastaavaan kasvamaan. Eiköhän toi ETH pomppaa jossakin vaiheessa hyvin.

Olisi kyllä kätevä hoksata joku alkutekijöissään oleva crypto, joka pomppaa seuraavan vuoden aikana 2000% :) Katselin hieman tuolta PancakeSwapista jotain uudempia, mutta täysin arpapeliähän tuo on.
21  Yleinen / Vapaa sana / Re: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 27.10.2021 11:47
Kaikki Binancet tyyppiset palvelut vaatii henkkarit. En tiedä minkä maan lakiin (EU?) se perustuu, mutta joku pykälä velvoittaa niitä varmistamaan. Joo veroja menee tietty kun tulee voittoja, mutta samapa tuo kunhan tuo 10k€ alkupääoma on kasvanut 200 000€.

Edit: 24h aikana BTC tippunut jo $4000 ja muutkin laskussa. Kohta on taas aika ostella lisää.
22  Yleinen / Vapaa sana / Re: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 27.10.2021 10:34
Cryptomiehillä taas mukavat päivät. BTC ja ETH näyttää olevan aika huipulla ja ne jotka hoksasivat ostaa SHIBAINUA n. kuukausi sitten ovat saaneet kovat voitot. Itse ostin ihan liian vähän, mutta onneksi viikko sitten laitoin hieman lisää. Sen lisäksi hoksasin Binancen Earn osion, johon laitoin cryptot jauhamaan lisää rahaa. Pitää kohta kotiuttaa Nordnetistä ja laittaa lisää taas cyrptoihin.
23  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 27.10.2021 08:51
Nyt täytyisi varmaan lopettaa joku noista muista streamaus palveluista. Apple TV+ on aika turha, mutta Ewan McGragorin Long Way -dokkarit on vielä osin katsomatta ja kiinnostaisi. No, Formulat loppuu taas kohta ja siitä saa suurimman ryöstön kuitattua hetkeksi pois.

Alkaa olemaan jo tässä tilanteessa.
24  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 23.09.2021 09:26
https://www.youtube.com/watch?v=z8PjB0AH32k

Onhan tuo melkein yhtä nätti kuin orggis Xboxin Wreckless.
25  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Call of Duty: Warzone : 17.09.2021 07:47
Warzonesta löytyy nyt Iron Trials mode, jossa on hieman eri säännöt. Isoin muutos lienee, että HP:ta on 250 + 150 armorilla eli huomattavasti enemmän kuin perusmodessa. TTK luonnollisesti kasvoi reilusti, joten Scarfkin voi nyt pelailla ;)

Tämä mode on tosin ainoastaan duona.
26  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 13.09.2021 07:18
Vedin ikuisuusprojekti Yakuza 0:n pari päivää sitten läpi. Olihan se helkkarin kova, vaikka meinasikin tulla harmaita hiuksia umpisurkean combatin vuoksi. Onneksi pelillä on niin paljon muutakin tarjottavaa ja tulen varmasti pelaamaan muutkin osat sitten, kun iskee taas isompi Yakuza-kuume.

Aloitin heti perään Persona vitosen. Tässä on kyllä peli, joka näyttää jo pelkästään valikoissa taivaalliselta. Uskomattoman tyylikäs.

Yakuzat on kyllä hyviä, mutta perkele kun niitä on niin paljon. Yhteen saa uppoamaan sen 50+ tuntia ja sen jälkeen ei teekään mieli aloittaa seuraavaa ihan heti.
27  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Call of Duty: Warzone : 09.09.2021 20:06

Tossa vaiheessa ei edes vituttaisi. Mielummin noin ku joku aimbot.
28  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 20.08.2021 10:20
Onko Epi muuten tietoinen tästä projektista?

https://skyblivion.com/
29  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Call of Duty: Warzone : 18.08.2021 13:36
Crossplayn kanssa koodareita tuntuu joo riittävän. Trioissa tai squadeissa tuo ei lopulta niin kovin paljoa haittaa, kun hyvää räkätystähän tämä Warzone on meni kuinka persiilleen hyvänsä. Toki kun iskee crossplayn veke, niin näistäkin ongelmista pääsee, mutta omissa peliporukoissa on lähes aina sekaisin PS/Xbox/PC -pelureita joten tuo on vähän pakollinen paha.

Soloissa crossplay on aina pois päältä, jos sitä tulee tahkottua. Aika harvoin tosin tulee, koska varma vitutus on liki taattu tässä campfest -pelimuodossa.

Joo Plegellä on hyvä, että tuon saa pois päältä. Boxilla on pakko olla päällä Warzonessa. Itse pelailen suurimmaksi osaksi soloa, kun kaverit ei ole aivan älyttömän innostuneita pelistä.
30  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Call of Duty: Warzone : 18.08.2021 11:17
Pelailin eilen 8 solo matsia. Ainakin neljässä oli varma huijari. Toki on myös sellaisia, jotka peittelevät xiittejään, joten ei voi tietää kuinka monessa oli oikeasti. COD Vanguardin mukana tulee anti-cheat, mutta se tulee vasta marraskuussa. En tiedä saatana.
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 130
Pelaajalauta 2007-2022
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines