Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 134
1  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 19.04.2024 17:58
Katteliko kukaan vielä Fallout-sarjaa. ITse katselin muutamassa päivässä kaikki jaksot ja olihan se ihan hyvä. Fallout ja sen maailma pelasti sen verran, että perusärsytykset ei päässyt pilaamaan katselukokemusta. Alkoi tehdä mieli pelailla Falloutiakin ja kokeilin jopa Fallout 76. Vaihdoin kuitenkin Fallout 4 ja Survival mode, joka onkin näköjään oikea tapa pelata peliä. Ainoa vaan, että tällä hetkellä Xboxin versiossa ei toimi achievementit. Jos tuo ensi viikon nextgen patch korjaisi asian.

Katselin eilen ekan jakson. Vähän ristiriitaiset fiilikset. Maailma ja miljöö helvetin hieno ja uskollinen pelisarjalle. Se mikä tökki oli sarjan tyylin ristiriitaisuus. Välillä oli slapstick tyylisesti vedetty muuten vakavat kohtaukset täysin överiksi ja näyttelijän reaktio, tapa toimia ja tilanteen vakavuus oli täydessä ristiriidassa. Ei toiminut. Ehkä paranee mitä pidemmälle mennään, mutta nyt sarjalla on identiteettiongelma. Pelisarjan suurena fanina aion kyllä katsoa loppuun asti. Silti vähän Rings of Power vibat, meneekö taas huikea miljoo ja tarina hukkaan heikkoon toteutukseen.

Rings of Poweria ei pystynyt kyllä katsomaan. Oli sen verran tuhottu lähdemateriaali ja se maailma. Falloutissa on onnistuttu paremmin.
2  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 18.04.2024 14:17
Katteliko kukaan vielä Fallout-sarjaa. ITse katselin muutamassa päivässä kaikki jaksot ja olihan se ihan hyvä. Fallout ja sen maailma pelasti sen verran, että perusärsytykset ei päässyt pilaamaan katselukokemusta. Alkoi tehdä mieli pelailla Falloutiakin ja kokeilin jopa Fallout 76. Vaihdoin kuitenkin Fallout 4 ja Survival mode, joka onkin näköjään oikea tapa pelata peliä. Ainoa vaan, että tällä hetkellä Xboxin versiossa ei toimi achievementit. Jos tuo ensi viikon nextgen patch korjaisi asian.
3  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 23.03.2024 14:21
Itsellä on tuo plussasta otettuna. No jos se tulee joskus aloitettua niin tiedän sitten tehdä manuaali tallennuksen muutaman checkpointin välein jos sattuu käymään sama.

Joo kannattaa tallennella. Tuossa on niin paljon turhaa hidastelua, joka alkaa ärsyttämään mikäli pitää pelailla uudelleen. Vähän väliä pitää ryömiä jossain ilmastointikanavassa tai ängätä raon läpi.
4  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 23.03.2024 02:50
^Mikä alusta oli kyseessä?

Xbox Series Xllä pelailin. Ensimmäistä kertaa konsoleilla tapahtuu tuollaista. Googlailin ja samaa hommaa on käynyt ilmeisesti Steamin version kanssa. Ajattelin, että ehkä Quick Resume vaikutti asiaan, mutta kun tuota käy myös PC versiossa, niin taitaa olla vaan pelissä vikaa.

Pitää laittaa Dead Space tai Evil West seuraavaksi peluuseen. Ei kiinnosta ja ole myöskään tarpeeksi aikaa, että jaksaisi pelata tuon loppupätkän CP:stä uudelleen. Calisto Protocol olisi ollut juuri hyvä sellainen "pelaa kerran läpi ja unohda" peli, mutta pelattavuus ei ole niin hauskaa, että jaksaisi pelata enempää.
5  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 22.03.2024 17:10
Pelasin The Calisto Protocolia. Muuten oli ihan hyvä peli, mutta just kun vika chapter oli alkamassa, peli kaatu ja kaikki autosavet katosi. Eipä ollut pilvessä tai koneella enää saveja. Edellinen manual save on pari tuntia taaksepäin. Eipä tule pelattua tätä peliä läpi.
6  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat : 02.03.2024 16:56
Stremiota olen VPN:llä käyttänyt, mutta välillä miettinyt laittaisiko VPN:n tilalle seedboxin tai debridin. Alkaa menemään niin naurettavaksi tämä streaming-homma nykyään, että Stremio+Debrid taitaa olla se seuraava setuppi. Siinä yhdistyy valikoima ja käyttökokemus.

Edit: Otinpa Stremio + Premiumize combon käyttöön. Aika jees.
7  Yleinen / Vapaa sana / Re: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 02.03.2024 16:39

Vaikuttaa päällisin puolin oikeastaan ihan pätevältä. Kuinka tuolla tunnistetaan käyttäjät? Ei tarvi lähetellä kuvakopioita välimeren saarille?

Eiköhän se ole palvelussa kuin palvelussa noin. Varmaan joku laki säätelee, että niillä pitää olla tunnistautumiset. Tietty suomalaisilla tekijöillä on helpompi kun voi pankkitunnareilla tai muulla vastaavalla tunnistaa.
8  Yleinen / Vapaa sana / Re: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 02.03.2024 09:46
Pakko kai se on pikkuhiljaa uskoa, että Bitcoiniin pitää alkaa kuukausisäästäminen. Pohjilla tietty isommat panostukset.
9  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 25.01.2024 07:27
Palworld? Kukaan innostunut? Testailin, mutta enpä tiedä. Mielummin jotain muuta survival/base/rakennuspeliä.
10  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 02.01.2024 15:38
Jep vuosi vaihtui. Ensimmäisenä päivänä kunnon maanjäristys ja nyt toisena päivänä Airbus törmäsi toiseen koneeseen Vaikuttaa mielenkiintoiselta vuodelta.
11  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Xbox - One, Series S/X & Game Pass : 19.12.2023 15:36
Pitipä ostaa Baldur's Gate 3 kun oli niin halvalla. 13e maksoi NIGERIA koodi :D

Vähän piti taistella, että sai lunastettua koodin, mutta onnistu lopulta. Joutui tekemään erikseen Nigerialaisen Xbox-tilin ja aktivoimaan sillä.
12  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 12.12.2023 23:37
Ei olis kannattanut bannata booth girlejä.
13  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 10.12.2023 13:28
Unohtuikin, että olihan siellä Game Awardseissa yksi kova juttu. Segan traileri: Crazy Taxi, Shinobi, Golden Axe, Jet Set Radio ja Streets of Rage.
14  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 09.12.2023 14:43
Joo, eipä tuo miltään palkintogaalalta tunnu. Lähinnä markkinointikanava ja Geoffille tekosyy kutsua Kojima paikalle jutustelemaan. Lisäksi tuo Hollywood-kosiskelu.
15  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 09.12.2023 02:36
GTAVI trailer oli hieno. Tykkäsin, mutta epäilyttää miltä se oikeasti näyttää nykyraudalla. 60fps jää varmasti unelmaksi.

Game Awardseissa julkistettiin myös Blade. Ainakin hahmossa ja maailmassa on potentiaalia hyvälle pelille. Erikoista oli, että peli on Bethesdan, mutta Xbox ei mitenkään mainostanut, että se olisi yksinoikeudella Xboxille.
16  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 08.12.2023 04:03
Jaahas Kojiman uusi peli vissiin tulossa vain Xboxille/PClle.
17  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Vuoden parhaat pelit 2023 : 23.11.2023 02:36
Tuntuu, että tulee pelattua vähemmän uusia pelejä. Tämän vuoden uusista peleistä on kunnolla tullut pelattua: Wo Long, Diablo IV, Starfield ja Lies of P. Näistä ainoastaan Bethesdan pökäle Starfield jäi kesken.

Sanoisin, että vuoden peli on Baldur's Gate 3. En ole vielä pelannut, mutta pakkohan sen on olla ihan parasta. Vuoden 2023 pelikokemus on kuitenkin alla:

Vuoden pelattu peli: Lies of P
Tämän jaksoi pelata läpi ja oli oikein pätevä Souls-kopio. Pelasin viime vuonna Soulsit ja Elden Ringin, joten tämän lineaarisuus oli oikeastaan vain mukava ominaisuus. Ainoa miinus munattomasta K-pop päähahmosta.

Vuoden paskin peli: Starfield
Bethesdan pelien kanssa minulla käy aina sama kaava. Aluksi pelaa mielissään, sitten vähän tylsistyttää ja lopuksi ymmärtää kuinka paska peli on. Cyberpunk teki kaiken paremmin.

18  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Xbox - One, Series S/X & Game Pass : 01.11.2023 03:25
Xbox alkanut blokkaamaan epävirallisia lisälaitteita. Vieläkö Scarfilla toimii Titan Two vai mikäs adapteri se olikaan. Itsellä on jossakin laatikossa adapterit, joten en ole ehtinyt vielä testaamaan.
19  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Xbox - One, Series S/X & Game Pass : 21.10.2023 14:29

DF:n John Linneman napisee digitaalisen jakelun miinuksista ja fyysisen jakelun plussista melkein viikoittain ja välillä kuulee hyviä vertailuja kun esim. CoDit saa alelaarista 10-20€ niin verkossa hinta on edelleen 59,90€-69,90€. Joten julkaisijat tulevat rampauttamaan entisestään fyysistä jakelua ja edistämään digitaalista jakelua. It's just business.


Ja eroja on uusien pelien hinnoissakin. Hyvä esimerkki eilen julkaistu spider man 2 jota saa cittarista plussa kortilla 59,99e ja samaan hintaan myy ainakin myös gigantti.
Perus digi versio storessa 79,95e.

Toisaalta pienellä kikkailulla saa Xboxille uudetkin pelit diginä 30-50e hintaan Argentiinasta. Ainakin siihen asti kunnes ei saakaan enää :)

Edit: Tosin nyt tuli ekaa kertaa vastaan koodi, jota ei voinut lunastaa VPN:n ja muun regionin tilin kanssa. Piti tehdä argentiina gamertag ja sitten toimi VPN:n kanssa. Sinänsä ei väliä, kun peliä voi pelata millä profiililla vain. Onko Scarfille tapahtunut vastaavaa? Oli kyllä vanhempi peli, Thumper (2016), että en tiedä voisiko johtua siitä. Samalla ostin Risk of Rain 2 ja se meni nätisti läpi.
20  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto : 16.10.2023 02:26
Stremio on muuten aika pätevä softa. Sitä voi käyttää ihan laillisiin tarkoituksiin, mutta VPN:n kanssa voi merirosvota kätevästi.
21  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto : 15.10.2023 14:09
Joo, testailin useita maita ja kaikissa tuli "Couldn't verify your country". Parilla eri VPN:llä ja muutamalla eri Google-tilillä. Noh NewPipe toimii mutta vaatii omat playlistit ja enemmän säätöä.
22  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Xbox - One, Series S/X & Game Pass : 15.10.2023 13:29
Elden Ringiä ostin 2 kpl kun sai niin halvalla. Möin sitten eteenpäin. En kyllä muista, että mikä olisi ollut edellinen kaupasta ostettu. Varmaankin joku PS4-peli.
23  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto : 15.10.2023 13:23
Edelleen täytyy hehkuttaa tuota YouTube Premiumia, jonka saa VPN-kikkailulla tosiaan eurolla kuussa

Mites kikkailit. Tsekkailin tuossa viikko sitten, mutta ei tullut halpaa hintaa vaika kokeilin Turkkia ja Ukrainaa. En tiedä sitten olisiko pitänyt tehdä ihan uusi Google-tili ja laittaa maaksi jompikumpi noista.

Lisäksi kun sen Premiumin on saanut jostain halpismaasta, voiko sitten käyttää sitä huoletta ilman VPN:ää?
24  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Xbox - One, Series S/X & Game Pass : 14.10.2023 09:38
Activision-diili toteutui. Toivottavasti saadaan nopeasti jotain pelejä GamePassiin.

Tässä läjä PC ja konsolipelejä/sarjoja, jotka MS nyt omistaa. Aika paljon olisi potentiaalia joissakin vanhoissa sarjoissa. Quest of Glory voisi olla aika jees jonkinlaisena remakena.

Call of Duty
Crash Bandicoot (after Activision acquired Vivendi Universal in 2008)
Diablo
Gabriel Knight (after Activision acquired Vivendi Universal in 2008)
Geometry Wars (after Activision acquired Vivendi Universal in 2008)
Guitar Hero (after Activision acquired RedOctane in 2007)
Gun
Hearthstone
Heroes of the Storm
Heavy Gear
Heretic (after Activision acquired Raven Software in 1997)
Interstate '76
King's Quest (after Activision acquired Vivendi Universal in 2008)
Laura Bow Mystery Series (after Activision acquired Vivendi Universal in 2008)
The Lost Vikings
Overwatch
Phantasmagoria (after Activision acquired Vivendi Universal in 2008)
Pitfall
Police Quest (after Activision acquired Vivendi Universal in 2008)
Prototype
Quest for Glory (after Activision acquired Vivendi Universal in 2008)
Singularity
Ski Resort Tycoon
Skylanders
Soldier of Fortune
Space Quest (after Activision acquired Vivendi Universal in 2008)
Spryo (after Activision acquired Vivendi Universal in 2008)
Starcraft
SWAT (a part of the Police Quest series Activision acquired after purchasing Vivendi Universal in 2008)
Tenchu (but only the games released before Activision sold the franchise rights to From Software in 2004)
Tony Hawk's Pro Skater and associated titles
True Crime
Ultimate Soccer Manager (after Activision acquired Vivendi Universal in 2008)
Warcraft
World of Warcraft
Zork (after Activision acquired developer Infocom in 1986)
25  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 16.09.2023 15:48
Juu nuo kaikki oli kovassa käytössä ja yks contagion hyökkäys saattoi tappaa melkein kaikki vihut vaikka niitä olis ollut 20kpl yhdessä rakennuksessa.
Muistaakseni tuo oli nerfattavien skillien kärkipäässä kun kuulemma oli niin ylivoimainen. En vaan tiedä kuinka paljon sitä muutettiin kun pelasin viimeksi ennen noita muutoksia.
Silloin kun ps5 päivitys tuli niin muistan lukeneeni, että ne myös resetoi kaikki skillit eikä mulla nyt enää ole mitään muistikuvaa missä kaikissa mulla oli pisteitä ja kuinka paljon.

Joo, ilmeisesti tässä 2.0 päivityksessäkin on paljon muutoksia, että enpä tiedä miten nuo enää toimii. Pitää jossain vaiheessa ostaa DLC ja pelailla uudelleen läpi.
26  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 16.09.2023 04:39
Kohtahan tulee Cyberpunkiin Phantom Liberty lisäri joka tuo paljon korjauksia ja uudistuksia peliin, niin hyvä hetki pelailla taas. Itsekin ajattelin toistamiseen läpi pelailla.

Itse aion jatkaa vaan vanhalla hahmolla. Toivottavasti joku tekee tubeen videon siitä mitkä skillit kannattaa ottaa jotta saa mahdollisimman op hackerin.
Tässähän on vedetty kykypuut kokonaan uusiksi ja joitakin tuohon liittyviä skillejä on muutenkin nerfattu ja mä haluaisin olla jatkossakin sellainen joka voi tappaa melkein kaikki talosta parin hackin avulla.
Sitten vois joskus tehdä vaan räiskintä hahmon joka ei hackeroi koskaan mitään ellei ole aivan pakko.

En tiedä tuleeko paljon uusia skillejä, mutta ainakin nämä oli aika OP:
Contagion
Cyberpsychosis
Weapon Glitch

Nuo kaikki kun laittaa menemään niin vihut tappaa toisensa tai levittävät efektit seuraavaan tyyppiin.
27  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Omat pelivideot |"Siis, mitä äsken tapahtui?" : 16.09.2023 04:34
RE4 remake arvostelu tälleen kahdeksan läpipeluun ja 69 tunnin jälkeen.

https://www.youtube.com/watch?v=AXFt4Luj-WE

Nice
28  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 14.09.2023 02:15
Joo Baldur3 pitää kyllä pelailla kunhan saavat bögä-version ulos. Ostin BG1&BG2 myös jonkin aikaa sitten. BG1 olen joskus pelannut läpi, mutta kakkonen on jäänyt aina kesken. Varmaan 10 kertaa pelannut puoleen väliin. BG1 ja BG2 tullut varmaan ostettua nyt jo 3-4 kertaa. PC:lle ensin alkup. CD versiot, sitten GOG-versiot, iPadille ja nyt vielä Xboxille.
29  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 13.09.2023 07:28
Kukaan pelaillut Starfieldiä? Itsellä nyt joku 25h takana ja ihan jees peli toistaiseksi. Varmaan vielä toiset 25h tulee pelattua ja sitten alkaa huomaamaan kuinka paska se oikeasti on. Sama juttu kuin Oblivionin ja Skyrimin kanssa. Yleisesti ottaen kuitnekin yllättänyt positiivisesti. Tosin veikkaan, että No Man's Sky on parempi avaruusseikkailu kuin tämä.
30  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: eShop, PSN, Microsoft store, Steam | Tärpit & alennukset : 29.08.2023 04:42
Armored Core VI tuli napattua Enebasta Argentiina-koodilla alta 40 euron (A4 gamerin kautta ostin oman koodini) Xboxille. VPN:llä tosiaan lokaatioksi Argentiina ja koodi lunastetaan Microsoftin redeem-sivulla, kun olet sisäänkirjautunut MS-profiiliisi.

Näyttäisi nyt olevan 30e. Aika edullinen.

Edit: kätevä, että ei voinutkaan valita englannin kielistä. Xboxin location oli Japani, niin pelissäkin pakotettuna japanin kieli. Piti heittää jenkkilään ja ladata uudelleen peli.
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 134
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines