Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 152 153 154 155 156 [157] 158 159 160 161 162 163
Tulostusversio
Aihe: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature  (Luettu 1289004 kertaa)
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4680 : 18.01.2022 16:26 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Ei saatana. Kyllä loksahti leuat ja sen jälkeen hymyilytti kun näin sen twiitin.

Saapa nähdä miten nuo yksinoikeushommat menee esim. COD:n kanssa.

70 miljardia dollaria...
Play-Asia
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4681 : 18.01.2022 16:31 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Kyllähän tossa itelläkkin kulmakarvat nousi Twitteriä selaillessa. En oo ihan varma miten tähän pitäis suhtautua. Se on sanottava että mielestäni onni että  tätä ”developer-monopolia” havittelee Microsoft eikä Sony. Viimeisen muutaman vuoden touhujen perusteella vahvin luotto siihen etteivät tee mitään idioottimaista.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4682 : 18.01.2022 16:32 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Hehe, loistava kikka Microsoftilta.  :lol: Toivottavasti ostavat Capcomin tai Squaren pois seuraavaksi.  Sonyn toiminta on jo pidempää ollut niin idioottimaista, että joutavatkin saadakin munilleen. Vielä kun Nintendo saadaan heräämään omasta kuplastaan. Tällä hetkellä takovat rahaa tekemättä mitään vuodesta toiseen.
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4683 : 18.01.2022 16:33 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Game Passia kasvattamaan. Sitten parin vuoden päästä laittaa siihen joku 20€-30€/kk hinnaksi ja kaikkia vituttaa.

Hehe, loistava kikka Microsoftilta.  :lol: Toivottavasti ostavat Capcomin tai Squaren pois seuraavaksi.  Sonyn toiminta on jo pidempää ollut niin idioottimaista, että joutavatkin saadakin munilleen. Vielä kun Nintendo saadaan heräämään omasta kuplastaan.

Capcomin saisi varmaan 5-10 miljardilla ostettua. Samahan tuo olisi ostaa pois.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4684 : 18.01.2022 17:01 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Kolossaalinen kauppa. En olisi voinut kuvitellakaan. Ajattelin, että Sega, Capcom tms. olisi mahdollinen. Mutta Activision! Huh huh!

Tässä sukupolvessa tullaan kilpailemaan ja kovaa. Microsoftilla on nyt semmoinen line-up, että Sonylla tulee olemaan tiukkaa. Väitän, että lopullisena tavoitteena on tehdä CoDia myöten kaikesta Xbox-yksinoikeuksia. Ja PC myös.

Pitää vain opetella pelaamaan Xbox-ohjaimella Haukkaa.

Mielenkiintoista kyllä miten tämä nyt muokkautuu tästä.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4685 : 18.01.2022 17:46 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Vähän ristiriitaiset fiilikset. Tuntuu haikealta, että kaikki 3rd partyt lipuvat pikkuhiljaa jonkun konsolivalmistajan omistukseen. Ei sillä, ettenkö pääsisi Series X:n omistajana nauttimaan näistä, mutta pitkässä juoksussa en ole varma miten hyvä asia tämä on kilpailun kannalta. En haluaisi peliteollisuutta, jossa kaikki pelitalot ovat kolmen suuren omistuksessa. Olisi paljon kivempaa saada Diablo 4 kaikille alustoille, erilaisina versioinaan. Se on rikkautta, joka tekee pelaajana olemisesta mielenkiintoisempaa ja värikkäämpää.

Nintendo tuntuu hankkivan pelitaloja vain ns. pakon alla, jos hyväksi havaittu kumppani asettaa itsensä myyntiin. Nipahan osti tässä taannoin Next Level Gamesin (sulkana hatussa mm. mainio Luigis Mansion 3), koska se oli ilmaissut selvästi haluavansa myydä omistuksensa.

Fanipoikana haluaisin, että jos SquareEnix lähtisi hapuilemaan uusia omistajia, Nintendo olisi hereillä. Mieluiten tosin haluaisin SE:n jatkavan omana itsenään ja julkaisevan pelejä kaikille alustoille. Siihen suuntaan tämä nyt kehittyy, että saapa nähdä kuinka kauan se jatkuu niin.


www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4686 : 18.01.2022 21:12 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Saa nähdä meneekö kilpailuviranomaisilta läpi. Nää kaupat alkaa olla sen kokoisia, että tossa kärsii jo kilpailukyky kaikilla muilla.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4687 : 18.01.2022 21:58 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili
Saa nähdä meneekö kilpailuviranomaisilta läpi. Nää kaupat alkaa olla sen kokoisia, että tossa kärsii jo kilpailukyky kaikilla muilla.

Tätä pohdin itsekin, mutta ei ole analyytikoilta tullut hirveästi kommenttia ettei menisi. Diilin odotetaan menevän läpi kesäkuun aikana. Isohan tuo kauppa on, mutta silti Microsoft jää pelipuolen liikevaihdossa Sonylle ja Tencentille, eli isoimmat kilpailijat pysyvät edelleen isompina.

Nappasin FT:stä vertailun isoimmista kaupoista pelialalla. Huolimatta siitä, et kauppa on isoin ikinä ja isolla marginaalla, niin mun mielestä Microsoft saa Activisionin halvalla.
Spoileri (osoita katsoaksesi)

edit: tulipas isona luurilla postatessa, niin laitetaan spoilereihin


« Viimeksi muokattu: 18.01.2022 22:18 kirjoittanut Gba »
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4688 : 19.01.2022 09:26 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Hintaan varmaan vaikuttaa se, että firma on ryvettynyt viime aikoina mediassa. Pelaajat ovat menettäneet jo aikoja sitten kaiken luottamuksen Blizzardin kykyyn kehittää pelejä. Pelisarja toisensa jälkeen on kompuroinut ja oikeastaan Diablo 2 remake oli ainoa peli, joka on kerännyt kehuja eikä sekään ollut Blizzardin itse kehittämä. Suurin osa legendaarisista suunnittelijoista on häipynyt firmasta jo aikoja sitten. Puhumattakaan jatkuvasti uutisoiduista perseilyistä firman kulttuurista, jossa äijät devaa päissään ja jakaa naispuolisten työntekijöiden kuvia jossain runkkuchateissa.

Ai niin ja firman CEO on alan pelätyin ja inhotuin kaveri (huhut kertoo, että Bobby boy olisi nyt saatu hiillostettua firmasta kultaisella helikopterilla).
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4689 : 19.01.2022 10:06 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Hintaan varmaan vaikuttaa se, että firma on ryvettynyt viime aikoina mediassa. Pelaajat ovat menettäneet jo aikoja sitten kaiken luottamuksen Blizzardin kykyyn kehittää pelejä. Pelisarja toisensa jälkeen on kompuroinut ja oikeastaan Diablo 2 remake oli ainoa peli, joka on kerännyt kehuja eikä sekään ollut Blizzardin itse kehittämä. Suurin osa legendaarisista suunnittelijoista on häipynyt firmasta jo aikoja sitten. Puhumattakaan jatkuvasti uutisoiduista perseilyistä firman kulttuurista, jossa äijät devaa päissään ja jakaa naispuolisten työntekijöiden kuvia jossain runkkuchateissa.

Ai niin ja firman CEO on alan pelätyin ja inhotuin kaveri (huhut kertoo, että Bobby boy olisi nyt saatu hiillostettua firmasta kultaisella helikopterilla).

Vaikea sanoa vaikuttiko tuo "skandaali" hintaan. Kuvittelisin, että näitä kauppoja hierotaan aika pitkään ja hintakin määrittyisi paljon ennen kaupan julkistamista.

Tuolla 70 miljardilla olisi varmasti saanu vaikka yhteensä EA:n, Segan ja Namco Bandain ostettua. Ehkä ensi vuonna sitten?
Play-Asia
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4690 : 19.01.2022 12:33 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili Hinta on toisaalta pieni kun ajattelee IP määrää ja tuottojakin, mutta kun ottaa huomioon nykytilanteen, niin onhan tuossa hintaa. Esim. Nintendon markkina-arvo on tällä hetkellä hyvin alle 60 miljardia dollaria. Kauppa on tietty eri juttu osto preemioineen, mutta antaa pientä suuntaa summasta.
Ja luonnollisesti MS osti tässä IP:t, niin saihan se sitä mitä halusi. Kun kulttuuri on pilalla ja menestys laskusuunnassa, niin onhan tuossa kovat riskit, mutta IP:t pysyy. Joten kunnon remontilla tai kehitystä uudelleen jakamalla siinä on kultaa käsissä. Haluiskohan Bethesda esim. tehdä seuraavaa CoDia? No joo, ei ehkä mach in heaven :lol: Mutta mitä Bethesda saisi aikaan Starcraftilla tai Warcraftilla? Ihan mielenkiintoisia skenaarioita.

EDIT:
Suurin kysymys tästä tulee oikeastaan GamePassin hintaan. En jaksa millään uskoa että MS kehittää näitä kaikkia pelejä GamePassin tuotoilla. Vaikka 25milj. tilaajaa tuo pirusti rahaa, ei se riitä millään näiden kaikkien pelien kehityskuluihin. Joten uskoisin että viimeistään 2023 nähdään uusia tilaaja malleja.


« Viimeksi muokattu: 19.01.2022 13:08 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4691 : 19.01.2022 17:03 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Hintaan varmaan vaikuttaa se, että firma on ryvettynyt viime aikoina mediassa. Pelaajat ovat menettäneet jo aikoja sitten kaiken luottamuksen Blizzardin kykyyn kehittää pelejä. Pelisarja toisensa jälkeen on kompuroinut ja oikeastaan Diablo 2 remake oli ainoa peli, joka on kerännyt kehuja eikä sekään ollut Blizzardin itse kehittämä. Suurin osa legendaarisista suunnittelijoista on häipynyt firmasta jo aikoja sitten. Puhumattakaan jatkuvasti uutisoiduista perseilyistä firman kulttuurista, jossa äijät devaa päissään ja jakaa naispuolisten työntekijöiden kuvia jossain runkkuchateissa.

Ai niin ja firman CEO on alan pelätyin ja inhotuin kaveri (huhut kertoo, että Bobby boy olisi nyt saatu hiillostettua firmasta kultaisella helikopterilla).

Vaikea sanoa vaikuttiko tuo "skandaali" hintaan. Kuvittelisin, että näitä kauppoja hierotaan aika pitkään ja hintakin määrittyisi paljon ennen kaupan julkistamista.

Tuolla 70 miljardilla olisi varmasti saanu vaikka yhteensä EA:n, Segan ja Namco Bandain ostettua. Ehkä ensi vuonna sitten?

Jos ei olisi vaikuttanut, niin silloin MS:n bisnesmiehet olisivat tehneet todella laiskaa työtä tutkiessaan mitä firmasta kannattaa maksaa. Firman kulttuuri on todella merkittävä tekijä kun mietitään sen houkuttelevuutta ja kilpailukykyä.

Onneksi Bobby saatiin nyt viimein savustettua ulos firmasta. Ehkä tästä alkaa uusi nousu.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4692 : 20.01.2022 13:30 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili Funny :)

https://www.penny-arcade.com/comic/2022/01/19/
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4693 : 31.01.2022 20:38 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Sony ostanut vissiin Bungien, mutta miksi ihmeessä? Vielä ymmärtäisi, jos ne omistaisi Halon IP:n, mutta Bungie ei ole saanut oikein mitään aikaiseksi vuosikausiin. Jo Halojen kanssa niiden touhu oli uskomatonta sekoilua loppupuolella. Destiny 2:n kanssa tyrivät lähes kaiken perseelleen ja saivat monet Destiny1:n aikana kerätystä fanikunnastaan haistattamaan heille sonnat.

Tuntuu että Sonyn piti vaan jotain paniikissa ostaa MS:n temppujen jälkeen.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4694 : 01.02.2022 00:06 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Keksin tähän vain yhden järkevän selityksen. Sonylla on Call of Dutyt vielä tyyliin kolme vuotta, jonka jälkeen ne varmaankin siirtyvät vain Xboxille. Sony saisi Bungien myötä ansioituneen FPS-tiimin talliinsa. Sonylla ei ole ikinä ollut laadukasta 5/5 FPS-yksinoikeuspeliä.

Jos Bungie kehittää PlayStationille laadukkaan FPS multiplayerhitin, ei Call of Dutyn jättämä aukko ehkä haittaisi. Bungie on myös vanha Xbox-tiimi, joten tämä olisi suora piikki kilpailijan suuntaan.

Toki TK:lla on aika solid pointti myös. Onko nyky-Bungiella enää rahkeita luoda tällaista hittipeliä?
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4695 : 01.02.2022 00:07 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili Varmasti kiirehtivät ostoa Activision Blizzard kaupan jälkeen. Mutta voisin sanoa että jopa aika looginen osto. MS on hallinnut 20 vuotta FPS genreä konsoleilla, enkä usko että Sony yllättyi Activision-Blizzard kaupasta yhtä paljon kuin muu maailma. Ostajaa oli kuulemma kuitenkin etsitty, joten Sonykin oli varmasti puheissa, mutta uskoisin että hinnan myötä tilanne oli selvä suht nopeasti. Eli tilanne oli että MS omaa jo kovia FPS nimikkeitä, mahdollisuus on että yksi kovimmista FPS nimikkeistä (CoD) menee MS:lle, joten mitä Sony tekee? Hommaa FPS kehittäjän jolla on kovemmat meriitit kuin omilla studioilla. Enkä oikein tiedä minkä muun kehittäjän olisi sitten tähän hommaan hankkinut. Bethesda meni jo, Activision Blizzard oli liian kallis, Valve olisi ollut aivan liian kallis (olisi ollut kova veto kyllä), muut kehittäjät on EA:lla tai Ubilla... Bungie oli ainoa.

Mutta onhan Sony genressä edelleen selvästi altavastaaja. Bungielta pitää tulla seuraava "Halo", että Sony saisi siitä kaiken hyödyn. Mutta itsellä on vähän sellainen mielikuva että Sony osaa integroida ostetut kehittäjät paremmin omaksi studiokseen kuin MS. Joten uskoisin että Bungiella on paremmat mahdollisuudet saada laatua aikaiseksi Sonyn kanssa kuin yksinään.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4696 : 01.02.2022 00:10 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili
Tuntuu että Sonyn piti vaan jotain paniikissa ostaa MS:n temppujen jälkeen.

Mjoo, ei taida tällainen kauppa ihan viikossa heilahtaa kasaan. Jossain jutussa taidettiin tiettyjen sisäpiiritietojen valossa arvioida, että jopa 6kk on ollut kauppa työn alla.

Mutta jännää on joka tapauksessa meininki näinä päivinä. Kovasti huutelevat, että Destinyn osalta ei vaikuta mihinkään ja tulevat pelitkin on multiplattaa, mutta nähtäväksi jää.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4697 : 01.02.2022 12:20 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Bungie osaa kyllä tehdä hyviä räiskintöjä. Destiny ei oikein napannut, mutta siinäkin oli pelattavuus kohdallaan. Olisi mielenkiintoista nähdä Bungielta joku normiräiskintä eikä aina vain scifiä.

Toki TK:lla on aika solid pointti myös. Onko nyky-Bungiella enää rahkeita luoda tällaista hittipeliä?

Pois tämmöiset anglismit. Käytetään suomea. "TK:lla on aika kiinteä johtoajatus myös."

Play-Asia
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4698 : 01.02.2022 12:32 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili
Bungie osaa kyllä tehdä hyviä räiskintöjä. Destiny ei oikein napannut, mutta siinäkin oli pelattavuus kohdallaan. Olisi mielenkiintoista nähdä Bungielta joku normiräiskintä eikä aina vain scifiä.

Tähän voi vahvasti yhtyä. Destiny on tosiaan ollut jännä franchise, joka lähti aikanaan kompuroiden liikkeelle, pääsi komeasti vauhtiin, ja sitten D2-julkaisussa jostain syystä toistettiin uudelleen kaikki aiemmin tehdyt virheet. (Jälleen on btw päästy aika komeasti vauhtiin.) Mutta, ehdottomana johtotähtenä kaikkien kakkiratkaisujen ja kuivien sisältöajanjaksojen läpi on ollut, että peliä on ihan järkyttävän hauska pelata puhtaasti sen räiskimisen kannalta. Sillä puolella lafkan osaaminen ei ole horjunut, vaikka monessa muussa on ehkä otettu hassuja takapakkeja Halon kulta-ajoista.

Sanoisin, että Bungien seuraavia tuotoksia kelpaa edelleen odotella/seurata vähintään mielenkiinnolla, vaikka skeptinen lopputuloksista olisikin. Potentiaalia on, varsinkin jos/kun Destinyn useista notkahduksista on aidosti otettu opiksi. Toki kaikki riippuu myös siitä, mitä tiimi päätyy Destinyn jälkeen tai ohella tekemään - koitetaanko jälleen ottaa jotain uutta genrekomboa haltuun vai pysytäänkö tutuilla tonteilla uusin konseptein?

Samoin kauppapuolella tämä on nyt jo kolmas lafka, jonka alla Bungie häärää. Joten tälläkin saralla voisi toivoa, että MS- ja Activision-irtautumisista on opittu ja että tässä Sony-diilissä ovat viimein synergiat kohdillaan parhaiden mahdollisten lopputulosten kannalta. Vaan kuten sanottua, vain aika näyttää, mihin ja miten kauppa lopulta todellisuudessa vaikuttaa.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4699 : 01.02.2022 20:08 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili
Toki TK:lla on aika solid pointti myös. Onko nyky-Bungiella enää rahkeita luoda tällaista hittipeliä?

Pois tämmöiset anglismit. Käytetään suomea. "TK:lla on aika kiinteä johtoajatus myös."


Joo, sorry tuosta.


« Viimeksi muokattu: 01.02.2022 22:05 kirjoittanut Solid Snake »
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4700 : 03.02.2022 13:34 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili https://youtu.be/PkeKSlqgFk0

Aikamoinen pökäle DICE:stäkin on tullut. Tuota katsellessa muistuu mieleen kuinka pirun kova BF1 olikaan, saatika BF3/4.
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4701 : 15.02.2022 12:54 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili https://www.resetera.com/threads/gyro-aiming-flick-stick-ot-if-the-stick-dont-flick-then-it-aint-shit.266424/post-82125646

Flick Stick näköjään tullut Fortniteen. Tietääkseni tuo on ensimmäinen konsolipeli, jota voi pelata Flick Stick -asetuksella gyrolla. Flick Stick on ainakin paperilla paras tapa tähdätä padilla: voit tähdätä gyrolla ja oikea tatti kääntää hahmoa 360-asteisesti siihen suuntaan, johon tattia osoittaa.

Ephramin nyt ainakin kannattaa varmaan kokeilla tuota Switchin Fortnitessa. Mikäli Flick Stick tulee joskus Apex Legendsiin, niin innostukselleni ei ole enää mitään rajoja. Gyro-tähtäys jo itsessään nostaa skill ceilingiä huimasti padilla, mutta 360-asteinen kääntyminen mahdollistaisi aceu-tyylisen liikkumisen, joka on mahdollista vain hiirellä.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4702 : 15.02.2022 14:33 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
https://www.resetera.com/threads/gyro-aiming-flick-stick-ot-if-the-stick-dont-flick-then-it-aint-shit.266424/post-82125646

Flick Stick näköjään tullut Fortniteen. Tietääkseni tuo on ensimmäinen konsolipeli, jota voi pelata Flick Stick -asetuksella gyrolla. Flick Stick on ainakin paperilla paras tapa tähdätä padilla: voit tähdätä gyrolla ja oikea tatti kääntää hahmoa 360-asteisesti siihen suuntaan, johon tattia osoittaa.

Ephramin nyt ainakin kannattaa varmaan kokeilla tuota Switchin Fortnitessa. Mikäli Flick Stick tulee joskus Apex Legendsiin, niin innostukselleni ei ole enää mitään rajoja. Gyro-tähtäys jo itsessään nostaa skill ceilingiä huimasti padilla, mutta 360-asteinen kääntyminen mahdollistaisi aceu-tyylisen liikkumisen, joka on mahdollista vain hiirellä.

Oho! Epic teki oikein ja palkkasi tod.näk parhaan mahdollisen kaverin toteuttamaan gyron. En muuten enää Forttia pelaa, mutta tätä täytyy kokeilla. Pistin pelin äsken lataukseen.

Varmaan flick stick tuntuu luonnolliselta heti, koska pelityylini gyrolla on muutenkin aika samanlainen: säädän tikkujen herkkyyden maksimiin, ja teen niillä suurpiirteiset liikkeet. Kaikki muu gyrolla. Harvassa pelissä vaan tikut saa säädettyä todella, todella herkiksi. Apex Legends ja uudet Doomit toimivat aika hyvin niin, mutta usein herkkyyttä ei vaan saa tikkuihin läheskään tarpeeksi.

Konsoliräiskintöjen tulevaisuus pitäisi olla, että aim assistit heivattaisiin kaikilta hemmettiin ja laadukas gyro vaihtoehdoksi kontrolleihin. Nintendo on pedannut tässä Splatoonilla tien auki. Ne jotka haluaisivat elää menneisyydessä, voisivat toki pelata antiikkisilla tavoillaan – pelasivathan jotkut Pleikka ykkösen Alien Resurrectionia ristiohjaimella ja kehuivat, miten se on paljon tarkempi kuin analogitatit!www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4703 : 16.02.2022 11:55 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Muistakaahan, että tulevana viikonloppuna voi pelata Switch Sportsia ennakkoon: https://www.nintendo.co.uk/Games/Nintendo-Switch-games/Nintendo-Switch-Sports-2168292.html#Online_Play_Test

Lauantaina:

05:00 - 05:45
13:00 - 13:45
21:00 - 21:45

Sunnuntaina:

05:00 - 05:45
13:00 - 13:45

Ajat muutettu vastaamaan Suomen aikaa.


Toivottavasti keilaus on toteutettu yhtä hyvin kuin Wii Sportsissa. 51 worldwide Gamesin Bowling ei ollut niin hyvä, ja siinä oli tuki vain 2 pelaajalle. Tämän julkistuksen jälkeen alkoi selvitä, miksi niin...
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4704 : 17.02.2022 09:29 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Cyberpunkiin tuli 1.5 patch. Viimein tuli PS5 ja XSX parannukset myös. Ehkä tässä pitää pikkuhiljaa alkaa metsästämään joku käytetty peli tai halpa koodi. Xboxilla löytyy myös 5h trial storesta.
Play-Asia
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4705 : 17.02.2022 10:22 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Ostin taannoin PS4-version kun oli alessa 25€, koska tiedossa oli että päivitys PS5-versioon on ilmainen.
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4706 : 17.02.2022 10:30 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Mulla on kans PS4-versio edelleen muoveissa, ostin heti launchissa sillä kaikkialla olleella 30-jotain hinnalla. En kyllä tiedä, hennooko tuota avata, pelihistorian havinaa kuitenkin siinä julkaisufarssissa taas.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4707 : 10.03.2022 07:21 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection julkistettu!!!

https://www.youtube.com/watch?v=R-78FD9xvc0

Vuoden kovin julkistus? No äläpä! Emulaatio varmaan M2:n duunaamaa niin kuin muissakin Konamin nykyisissä kokoelmissa.

Pelkäsin pirusti, että nämä jäisivät lisenssiongelmien vuoksi ainaisesti jumiin alkuperäisille laitteilleen ja Wiin Virtual Consoleen, mutta ei, näitä pääsee tykittelemään NES- ja SNES-ohjaimilla myöhemmin tänä vuonna, toivottavasti jo ennen Shredders Revengeä.

EDIT: Tekijänä ei olekaan M2, vaan Digital Eclipse. Tuonee hikipisaran niiden kasvoille, jotka heittivät Mega Man -kokoelman roskiin input lagin takia....
EDIT 2: Hinta 40€ ja ilmeisesti myös fyysinen versio tarjolla jo julkaisussa  8)


« Viimeksi muokattu: 10.03.2022 07:26 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4708 : 30.03.2022 04:56 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://www.youtube.com/watch?v=f_vgseuw_o8

Kuten jo varmaan tiedättekin: BotW 2 lipsahti "yllättäen" ensi vuoden keväälle.

Mikään yllätys tämä ei ollut. Nintendo kuitenkin hoiti homman fiksusti, julkistamalla asian jo tässä vaiheessa. Enää fanien ei tarvitse spekuloida, julkaistaanko peliä tänä vuonna, vaan voi keskittyä miettimään, mitä muuta Nintendolla on loppuvuodeksi hihassaan. Uusi Pokemon tod.näk marraskuussa, mutta varmastikin jotain sen lisäksi? Paino on kuitenkin sillä, että Nintendo on sitten WiiU-aikojen oppinut jotakin siitä, miten se kommunikoi yleisönsä kanssa. Tämä luo mielenrauhaa, näinä aikoina, kun suuria julkaisuja laitetaan ulos sillä mentaliteetilla, että peli korjataan valmiiksi sitten vuoden päästä – jos sittenkään. Versionumero 1.12 ei ole aihe ylpeyteen, vaan 1.00 on. Se on kultainen maali, johon harvoin nykyään päästään.

Zeldojen väliin jää peräti kuusi vuotta. Se on hirmuinen aika, kun ottaa huomioon, että pelit pyörivät (ainakin karkeasti sanoen) samalla pelimoottorilla. Optimointia on varmasti kuitenkin tapahtunut, kun WiiU:n juuret on voitu karistaa kokonaan pois. Ja sekin on mahdollista, että vuoden 2017 kevään tavoin Zeldan yhteyteen ympätään uutta rautaa...

Odottelen rauhallisin mielin, ja uskon Zelda-tiimin toimittavan vuoden päästä pöytään jotakin täysin ikimuistoista. Täälläkin on julistettu Elden Ringin ilosanomaa ja pelin erinomaisuutta. Ehkä Nintendolla pelataan sitä ja ollaan tarkkoina, niin kuin Eiji aikoinaan sanoi, että mm. Skyrim oli yksi esikuva, kun Breath of the Wildia suunniteltiin.

Oli Elden Ring olemassa tai ei, Zeldaa ei korvaa mielestäni mikään. Kun BotWia pelaa tänäkin päivänä, maailman dynaamisuus on uskomatonta. Fysiikkajärjestelmä antaa mahdollisuuden leikitellä ja kokeilla, maailma hengittää ja jos aloittaa pelin DLC-tavaroiden kanssa, se on ahdettu täyteen löydettävää. Uskon, että aloitan pelin kesällä alusta taas uudestaan, nyt kun selvisi, että jatko-osa ei tulekaan tänä vuonna.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4709 : 07.04.2022 13:43 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili https://investors.remedygames.com/announcements/remedy-entertainment-enters-agreement-with-rockstar-games-for-new-max-payne-12-project/

Max Payne 1&2 remaket tulossa.

Kelpaa.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Sivuja: 1 ... 152 153 154 155 156 [157] 158 159 160 161 162 163
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines