Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3
1  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti 21: Blackjack! : 12.09.2010 10:15
Noniin, nyt ois akuutti tarve Fraeonin puhelinnumerolle, jos kellään vaan on, niin laittakaahan tulemaan. It's a matter of life and...
2  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti 21: Blackjack! : 10.09.2010 20:49
Löytyisköhän jonkun Nes kokoelmista Blue Shadow/ Shadow of the Ninja/ Kage minkä voisi ottaa mukaan? Olisi kiva päästä pelailemaan sitä nyt 15 vuoden tauon jälkeen.
3  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 18.06.2010 21:20
Mors!

Huomenna lauantaina avataan uusi GameStop Ideaparkkiin puoliltapäivin ja luvassa mm. kaikki 360 konsolit puoleen hintaan. Go see!
4  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 09.12.2009 20:16
Hoi. Gamestopeissa putos tanaan hinnat aika kovasti. Mm Fallout 3, X-men Origins: Wolverine, Eat Lead: Matt Hazard ja Afro Samurai 9.9e/kpl. Uutena. Ja jos joillakin on ylimaaraisia ps2:sia lojumassa niin sen kun kiikuttaa GameStoppiin kuuden vaihtarin kanssa ja saa 360:sen alta kyban. Uutena. Ja jos ei vielakaan ole pleikkarikolmosta niin 229e saa 40gigasen, ja 379e 250gigasen slimin mirrors edgella ja vaikka dragon age originsilla hoystettyna. Ym.
5  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti 19: Ukkomiehelläkin riittää säpinää : 22.08.2009 00:04
jepjap. tulos.
6  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti 19: Lyhyellä varoitusajalla : 02.06.2009 22:49
Hóla! Mukana! Ainakin pitäisi olla. Ei millään muistu oliko jo jotakin sovittuna.
7  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 02.04.2009 19:45
Kertokaahan fellow pleijerit, kun myymalaani laitoin mp3-soittimesta tulemaan musakkia, niin peleja joiden OSTilta loytyy laadukasta, mielellaan chillaavanpuoleista aaniraitaa, jota siihen voisi ladata?
Talla hetkella laitteessa pauhaa LBP, Mirror's Edge, Deus Ex, ja jotain nk oikeata musiikkia.
8  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 02.04.2009 00:44
Tämä päivä oli muutenkin vallankumouksellinen tieteen osalta. Sain oppia kantapään kautta, että ahmiminen Golden Raxissa ja sen jälkeen 15min. huonolle läpälle putkeen nauramista ei sovi mahalaukan mielestä yhteen. Vieläkin on outo maku suussa.

Tuosta tulikin mieleeni, pakko ihan mainostaa, etta jos satutte lounasaikaan olemaan koskaan Hellsinkin keskusta-alueella nalkaisena, niin pistaytykaa forumin manskun kyljella olevan Southern Fried Chickenin alakertaan lounasbuffettiin. Siella saa panostaa niin paljon pannupitsaa naamaansa kuin vain jaksaa hintaan 7.5 tai jotain. Niin ja juomatkin kuuluu hintaan.. Ja toisin kuin Raxissa on SFC:n pitsat aivan mielettoman hyvia. Hintaansa nahden jopa mahdottoman hyvia. Suosittelen lampoisesti. Kantis.
9  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kun peliaika vähenee : 31.03.2009 23:08
Se "jokin" saattanee olla juurikin se rahan vähyys.
Aika kuninkaalliselta tuntui jos lapsena sai synttärilahja-pelin ja joululahja-pelin lisäksi kolmannen pelin vuodessa ja niitä, hyvällä tuurilla kolmea, peliä sitten pelattiin se koko vuosi. Muut pelin näyttivät maagisilta Game Housen hyllyillä ja Super Powerin lehdillä ja kavereiden pelihyllyt koluttiin läpi moneen kertaan.

Voi kuulostaa vähän toistolta, mutta tässähän on selkeä yhteys aikaisempaan heittooni.
Ehkä kun ennen oli abundance vapaa-aikaa ja mahdollisuuksia, ja melkeinpä viihtyvyyden kannalta pakko hengata kavereiden kanssa, kun sitä pelattavaa oli niin vähän, niin eivät ystävät olleet arvossa, vaan juurikin se harvinainen herkku, eli videopelit.

Nykyään tosiaankin kun pelit eivät ole mitenkään harvinaista herkkua vaan ne ystävät, niin peleistä ei vain pysty nauttimaan kuten jälkimmäisestä.

Jos jollakin on tähän sopiva sanonta mielessä niin heittäköön ilmoille.

10  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kun peliaika vähenee : 31.03.2009 00:24
Olenko aivan yksin!
Olen jo pitkään tiedostanut olevani wannabe-pelaaja. Nykyään en vain pysty saamaan pelaamisesta samoja kiksejä kuin ennenvanhaan. On vaikea pukea sanoiksi sitä turhautumisen määrää, joka johtuu siitä, että pelaan peliä, josta näen, että tässä on aivan mielettömän hyvä peli. Ehkä paras peli mitä olen pelannut vuosiin, tai ainakin jonkun genren paras, kuten Gradius V viimeaikaisimmista. En malttanut olla hehkuttamatta peliä. Enkä vieläkään malta. Mutta sitäkin pelasin viimeksi pari-kolme viikkoa sitten.

Fallout 3. Pelasin pelin 1.5 kertaa läpi. Ensin boksilla, sitten plesellä. Vähän väliä, sitä vain oli pakotettava itsensä pelaamaan, sillä olen jo oppinut itsestäni, että jos pidän pelin pelaamisessa väliä 3-5 päivää, on minun lähes mahdotonta löytää motivaatiota palata pelin pariin, vaikka se olisi kuinka pahasti kesken. Ja vaikka kuinka olisin rehellisesti sitä mieltä, että peli on oikeasti aivan julmetun hyvä.

Pelit eivät vain anna minulle samanlaista tujausta mielihyvähormoneja, kuin sosiaaliset kanssakäymiset ja muut elämän ilot. Jotenkin nykyään, kun on niin paljon vähemmän aikaa ystäville, siitä nauttii niin paljon enemmän, kun taas nuorempana oli aikaa molemmille ja nuorempana ne myös kulkivat useammin käsi kädessä. Ystävät ja pelaaminen siis. Nuorempana tuli kyllä pelattua aivan saatanasti. Mutta silloin tuli kyllä tehtyä niin paljon kaikkea muutakin.

Niin ja se vielä siihen lisäksi ystävistä. Kun nuorempana, ystävät olivat ihan siitä omilta hoodeilta, niin ei niitä arvostanut samalla tavalla, silloin niitä näki koulussakin ja viimeistään viikonloppuisin, kun ne aina tuli moikkaamaan toista vanhempaansa tai jotain. Kun nykyään on aikoja, että ei näe niitä jopa vuoteen, niin sitä haluaa tehdä kaikkensa, että silloin kun aikaa löytyy käyttää sen kaiken hyväksi, käyden läpi kuulumisia ja muuta.

Myös minulla on casual pelaaminen lisääntynyt. Ei edes viitsi aloittaa jotain massiivista peliä, kun niin usein ne nykyään jäävät kesken siksi, että motivaatio lopahtaa koska ei ole aikaa keskittyä siihen täysillä. Ja kuten jo aiemmin sanoin, se ei johdu siitä, että peli ei miellyttäisi.

Nykyään tulee melkein yksinpelitkin hakattua kaverin kanssa vuorottelu co-opina, tai pelin salliessa splittinä. Sillä tavoin sen sosiaalisen ystävyyssuhteen puolikkaan pystyy hoitamaan samalla kertaa, ja pelaaminen tulee tehtyä puolivahingossa.
DMC4 on mielestäni yksi sukupolven parhaista peleistä, kuten GeOWkin, mutta niistäkään tuskin olisin kumpaakaan koskaan pelannut edes kertaalleen läpi, ellei serkkuni olisi ollut samalla sohvalla jeesaamassa.

Harmittaa, että nuorempana oli intoa ja aikaa pelata vaikka maailman ääriin, muttei koskaan ollut rahaa, tai kovinkaan montaa peliä. Nykyään raha ei ole enää ongelma. Pystyisin halutessani pelata joka ikistä peliä mitä julkaistaan. Nyt ei vain ole aikaa. Ja se jokin, joka niin innoitti pelaamiseen nuorempana, puuttuu. I miss my childhood gaming...
11  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Biisilöydökset! : 15.03.2009 14:41
Oikeastaan on jo ollut pitkään tiedossa kyseinen artisti, mutta jos kiinnostaa Daft Punkia muistuttava chippimusan ja housen välimaastosta oleva musa niin puolalainen She saattaa kolahtaa.

She - Destination Luna4
She - Chiptune Superstar


Ei jumalauta! Aivan saatanan kovaa settiä! Seuraava elämän sidequest onkin löytää ja ostaa kaikki albumerssit tolta nyt ja tulevaisuudessa.
Kiitos ja kumarrus!

E:

Jotenkin tuli She:stä mieleen ensimmäisenä Justice ja sen jälkeen BT? No oli miten oli,She:n Touch and Go:ssahan kilahtaa Game Boy päälle!

BT:n vuonna 2006 julkaistu This Binary Universe on aika sanoinkuvaamaton kokonaisuus. Esimerkkinä saa luvan toimia Dynamic Symmetry.
Artistihan on tulossa Suomeen ensi kertaa keväällä Laserpoint Labyrinth mikälietapahtumaan. Suosittelen.
12  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: Miten asut? : 06.03.2009 19:06
Ehdotan Neo-Geo -kaappiprojektin kaltaista ketjua runsain Joka Kodin Asuntomarkkinat/Remontti-Reiska -vaikuttein.
Itse toivoisin enemmään jotain Innon tapaista syntisen maskuliinista, ehkä jopa hieman rajua äksonia ja kuvauksellisuutta.

Maskuliinista? Innossa? Homojen paivauni. Feministihinttari Markovaimikalie. Puhuukin ku nainen.
13  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 03.03.2009 21:30
No tänään tuli sitten Gradius V postissa. Perkele! On se niin hieno! AUUUH!

23 puntaa ja pencet päälle Amazonista heti miitin jälkeisenä sunnuntaina tilasin. Hieman harmittaa, että selosteessa sanottiin tuotteen olevan uutta vastaavassa kunnossa, mutta manuaali on taittunut ja levyssäkin selkeästi naarmuja. No eipä tuo. Niin kauan kuin futaa, ja sitten mennään konsolinettiin hiomaan. Niin rautaa, niin rautaa!! Paras peli pitkään aikaan. Ainakin parhaat alkuinnot! Katsotaan nyt kauanko intoa kestää.

Special kiitokset vielä Finnskille. Äijä on The Man!
14  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti 18 : 28.02.2009 19:22
Hoi kaikki, ketkä saivat miitistä mukaansa Fear 2 aiheisen mukin. Olkaa varovaisia. Omani kävi koneessa ja kuoriutui totaalisesti. Tumma pinnoite ilmeisesti ei ole suunniteltu niin kuumaa varten, tuskin se mitenkään myrkyllinen on, mutta kandennee kuitenkin harkita haluaako mukia käyttää....
15  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Killzone 2 : 25.02.2009 22:10
Vaikka tän olis saanu halvalla briteistä niin piti nyt kuitenkin käydä ostamassa tänään. Mix B:n suuntaan täytyy heittää semmoisia terveisiä että voisitte kyllä pikku hiljaa alkaa tilaamaan niitä pelejä vähän enemmän. Oiskohan ollu jo toinen vai kolmas kerta kun on pitänyt turvautua toiseen liikkeeseen kun Gamestopissa peliä on ollut vain ennakkovaraajille.

Onneksi Konsolinetistä peliä kuitenkin löytyi ja julisteenkin sain mukaan.

Miksi et sitten varannut? No oli varausta tai ei, niin jos meikalta oisit tullut kyselemaan niin taatusti oisit saanut oman kopiosi peltiboksissa ja vaikka kymmenen julistetta.
Niin ja meidan virmassahan ei kukaan tilaile mitaan. Paitsi ruotsin headofficessa mutta ihan kuin ne nyt mitaan tietais. Ja voin kertoa, etta maailmassa tuskin on ainuttakaan joka olisi enemman turhautunut tahan ongelmaan kuin gamestoppien myymalapaallikot jotka saa kuunnella aina vaan niiden samaisten asiakkaiden vinetysta joille on jo useampaan otteeseen sanottu etta varaamalla varmistat.

16  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti 18 : 23.02.2009 22:46
Ensikertalainen Ville vaikutti olevan vähän sivussa, tosin yritin kyllä sanoa pariinkin kertaan että pelataan ihan sitä mitä mieleen tulee. No, ensimmäinen kerta on aina pahin, jos vain tulet uudestaan olet jo kuin kala vedessä. :)

Mixba on kyllä kova jätkä, ei kyllä oikein mikään peli jätä sitä kylmäksi. :lol: Gradius V:tä pelattuaan se sanoi että menee huomenna ostamaan sen jostain vaikka maksaa satasen (vai miten se meni), kun taas Mirror's Edgestä tokaistiin ihan ulosmennessä miten ihan paska se on. F-Zerot taas olivat pettymyksiä, mutta sori kun en pysty tuota ottamaan liian tosissaan, jos joudut kysymään onko SNESin F-Zero joskus muka näyttänyt hyvältä... Se oli kuule julkaisupelinä isompi leuanloksauttaja kuin vaikkapa Donkey Kong Country sitten myöhemmin. Mutta olivatpa ulkonäöt mitä tahansa, F-Zero ja F-Zero X ovat ÄÄRIMMÄISEN pelattavia edelleen. Ai niin, ja F-Zero X:ssä on myös loputtomasti ajettavaa antava random-ratageneraattori, mutta voit lukea lisää sitten joskus Retrosunnuntaista. ;)

Kyllä se Viperikin tuntui ihan mukavasti viihtyvän ja miksikäs ei, täyttä rautaa koko jätkä.
Gradiusta en vielä ehtinyt ostamaan mutta muutamat myyntipaikat on jo alustavasti tutkailtu, vielä ei kuitenkaan tärpännyt. Mirror's Edgestä lissää ehkäpä jonain kauniina päivänä Mixban hateblogissa. Ja F-Zerosta vielä sen verran, että onhan se varmasti aikanaan ollut maailman hienoin peli, mutta kaikesta kuulopuheesta kuvittelin, että jo snesin versio pelistä olisi ollut jotain aivan muuta. F-Zero x:n upean tasainen ruudunpäivitys ja älyttömät määrät kilpailijoita, kyllä tekivät vaikutuksen, mutta ain't my cup o' tea. Minusta keskustelun Wipeout contra F-Zero pitäisi päättyä siihen, että ollaan yhtä mieltä, että entisen Psygnosiksen äijät ovat saaneet massavaikutukset F-Zerosta. Ei niitä voi verrata toisiinsa kovinkaan tosissaan, sillä niin eri asioita molemmissa on painotettu.

Niin ja next time, saat luvan näyttää sen ratageneraattorin.

Rento miitti taas kerran. Täytyy nyt pitää lyhyempi tauko ja tulla ensi miittiinkin, nyt kun edellisestä vierähti ainakin yli vuosi(omalla kohdalla).

Uusista naamoista Mixba yllätti, en ollut hirveästi kiinnittänyt laudalla mieheen huomiota, mutta miitissä lensi hemmetin hyvää läppää. Pitääpä jatkossa GameStopista käydä pelit.

Hjoo lämpimät teretulemat GameStoppiin vaan.
Niin ja vaikea meikäläiseen on huomiota näillä foorumeillä kiinnittää kun oon ehkä 10 viestiä jaksanut tänne raapustaa. Pitäisi parantaa tapansa, mutta silloin kun haluaisi ei jaksa ja silloin kun jaksaisi niin tulee tehtyä jotain muuta.
17  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti 18 : 19.02.2009 19:32
loytyyko finskilta einhanderia vai voisko joku kenties olla kiltti ja tuoda paikan paalle kuumottais testata sita. ja mites, otanko taas ps3 kapulat mukaan?
18  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 12.02.2009 10:41
Viggo on saatanan kova etenkin EP:ssa, mutta niin on myos HoV:ssakin. Mutta onko Artieficial nyt aivan varma, etta viggon roolityo Lotrissa olisi jotenkin huimasti parempi kuin kahdessa edellamainituista? vai voisiko vain olla, etta arvostelukykyyn vaikuttaa elokuvien kokonaisvaltainen laatu? Ja muutenkin, naiden vertailu toisiinsa on kuin vertaisi jotain Audia tai Bemsea Ferrariin tai Lamboon, molemmat on kylla autoja mutta...
19  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti 18 : 03.02.2009 20:31
Jep.
20  Yleinen / Popkeskustelu / Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri : 27.01.2009 23:23
Niin ja varmaan useimmissa tapauksissa rapnimikkeisiin on paadytty ihan samalla tavalla kun kenen tahansa "lempi"nimeen, illan viettajaisissa joku on nimittanyt toista jollakin hupaisalla nimikkeella joka on jaanyt elamaan. Tuskin kovinkaan moni on niin janari etta funtsii paansa puhki jotain rapnimiketta itselleen. Hetken mielijohteesta ja insidelapasta ne kumpuaa ja melko usein jaa joku stoori kerrottavaksi siita miten nimi on tullut jaadakseen.
21  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti 18 : 12.01.2009 00:24
tullaan tullaan
22  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti 18 : 11.01.2009 21:28
tullaan tullaan.
23  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pukki kolkuttaa ovelle (joulu -08) : 23.11.2008 20:34
Vittu, vaikka nyt joulu onkin, niin koita saada edes ne isot alkukirjaimet paikoilleen. Hymiöt ja huutomerkit voisi myös jättää siihen yhteen per viesti. ;)Jätkällä ainaki löytyy joulumieltä kaikille tasapuolisesti. Mitenkäs itse hallitsit suomen kieliopin 10 vuotiaana?

E: Heinzi sen hyvin sano, pääasia että tajuat mistä puhutaan.
24  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Xbox 360 : 19.11.2008 20:40
Kapa, onhan tuo selvästi hiljaisempi, mutta et kai vakavissasi väitä, että dashboard on hiljainen ja ääni katoaa tyystin kuten eräälle toiselle foorumille kirjoitit? Kyllä se on edelleen äänekäs kone. Sanotaanko vaikka näin, että ennen se kuulosti suihkukoneelta ja nyt se kuulostaa äänekkäältä mopolta. Eihän tuo oikeastaan muulloin haittaa kuin yksinpeleissä ja netissä silloin, kun pitäisi kuunnella mistä vihut tulevat.

Tuulettimien äänessä on boksikohtaisia eroja. Mun uusi Elite miltei äänetön.
Samoin. Vuoden vanhan Pro-boksini on 2-3 m päässä sohvasta tv-hyllyn sisällä lasioven takana, eikä kuulu sohvalle juuri mitään. Eikä varsinkaan peliäänien yli.

Siitä huolimatta illalla nukkumaan mennessänne ihmettelette varmasti molemmat, miksi korvissa soi.
25  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mirror's Edge : 19.11.2008 20:37
No niin. Tähän mennessä koko peliharrastelijaurani aikana en ole ensimmäisen trailerin nähdessäni niin syvästi vaikuttunut kuin tämän pelin kohdalla. Koskaan en ole niin palavasti tahtonut päästä pelaamaan tulevaa peliä pelkän trailerin perusteella kuin tätä. Trailerin perusteella uskoin, että tämä peli olisi vihdoinkin nykypäivän korvike sille, jota vain Deus Ex (se ensimmäinen) on aikanaan pystynyt minulle antamaan: Täydellinen symbioosi kaikkien niiden ainesosien välillä, jotka luovat peliin sen sille ominaisen tunnelman. Pelin maailma, värit, valot, musiikki, ääniefektit, ääninäyttelijät, pelaajan kuvakulma, UI/HUD kaikki. Ja kaikki tämä onkin niin hyvällä mallilla, että aidosti itkettää, kun valmis tuote on pelattavuudeltaan kusinen Paska.

Aloitin pelin sen medium vaikeusasteella. Olisin aloittanut hardilla, mutta easysta ja medistä oli valittava. Ei kestänyt aikaakaan kun jo muistutettiin, että mediumkin osaa olla aika suhteellinen käsite. Tähän mennessä peliä on takana, en tiedä kuinka monta tuntia, mutta kuolemia on varmaankin sata ellei satoja. Vaikea pysyä laskuissa kun välillä tuntuu ettei ehdi two shakes of a lambs tailia sanomaan, ennen kuolemaa checkpointrestartin jälkeen.

En tiedä muista pelailijoista, mutta minulle ainakin peleissä ehkä yksi kaikkein ärsyttävimmistä piirteistä on, kun jotain kohtaa saa takoa kymmeniä kertoja sen takia, että kohdan läpäisy vaatii joko A: äärimmäistä onnea B: Äärimmäistä taitoa/ajoitusta C: Runner's Visioniakin parempaa äärimmäistä Player's Visionia, D: äärimmäistä kärsivällisyyttä, E: täydellistä kontrollien hallintaa. Kyllä kyllä. Tässä tapauksessa vaaditaan parhaimmillaan kaikkia edellämainittuja kohtia samanaikaisesti. Niin ja kontrollien hallinnalla en tarkoita sitä, että tietää mitä mikin nappi tekee, vaan sitä, että pelin on välillä vaikea ymmärtää mitä haluat tehdä, kun samaan nappiin on ängetty monia erityyppisiä komentoja. Olisi helpottanut ainakin minua säilyttämään malttini jos starttia painamalla olisi löytänyt valinnan "try again" tai jotain. On vittumaista munattuaan, kuitenkin hengissä selviten, yrittää joko ottaa taka-askelia ja yrittää uudelleen/odottaa, että sinut ammutaan, tai että pitkän pudotuksen jälkeen mätkähdät maahan ikävin äänitehostein ja mielikuvin. Tällaisessa kuluu ensinnäkin aikaa ja toiseksi vitutuksen määrä moninkertaistuu joka mokalla, eikä pelistä jää odottamaani elokuvamaista fiilistä, vaikka epäonnistumisen jälkeen saisitkin kerättyä itsesi ja uudella yrittämällä etenisit sen millin, jonka jälkeen viimeistäänkin luoti nappaa hengen.

Olisin tahtonut ja uskonut ja uskon vieläkin, että pelistä olisi saanut vähintäänkin yhtä mielenkiintoisen ja mielekkään, jos vaikka puolet siitä oltaisiin pelattu Faithin normipäivää, eli viestien kuskaamista A:sta/lta, B:hen/lle ilman sen suurempaa hötkyilyä. Oltaisiin annetu suuren juonen kehittyä pikkuhiljaa, mutta ei. Heti lyhyen opastuksen jälkeen ollaankin keskellä "lavastettu murhasta" -draamaa ja aseet paukkuu ja Faith parkaa sattuu. Ja MixB:tä vituttaa vähemmän pelata jotain läpeensä paskaa, kuin nähdä niin upeasti alustetun pelin mätkähtävän niin armottomasti naamalleen asfalttiin. And that's the double truth Ruth!
26  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti XVII - Back in Business : 05.11.2008 20:57
Tuli tuossa eilen selattua uusinta Pelit-lehteä (kyllä, mäkin tilaan sitä), ja silmiini sattui osumaan Far Cry 2 -aiheinen kilpailu, jossa palkintona olisi peliin liittyvää krääsää, kuten FC2-"brändätty" iPod Nano, olkalaukku sekä ilmeisesti yhden Far Cry 2:n hahmon käyttämä pusero.

Mietitte varmaan nyt, että miten tämä liittyy millään tapaa miittiin? Noh, Mixbahan uteli yli viikko sitten, että olisiko kellään tietoa siitä, mistä pelistä hänen paitansa on peräisin. Kukaan ei vastausta tuolloin tiennyt, mutta ilmeisesti nyt asia on selvitetty. Pelit-lehden FC2-kisassa kun palkintona oleva paita/pusero/takki sattuu nimittäin olemaan samanlainen kuin Mixban ;)...ainakin logoltaan.

Ei helvetti! Kyllä se aikansa kestikin, että selvis. Ja ihan oikeasti, on tullut aktiivisesti etsittyä vastausta tähän dailemmaan. Edes Ubin pojat DigiExpoilla eivät tienneet mistä moinen paita on. Tattista vain infosta.
27  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 28.10.2008 22:38
kolme myos minun originalissa, molemmissa kansissa ja ensimmaisella puolella myos valilevyssa. Ja platinapainoksessa on sitten se 4 kun tosiaan siina sen kasin demo on mukana.
28  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti XVII - Back in Business : 26.10.2008 14:25

Mutta Armageddonista ei enää koskaan puhuta...

Noh noh. Okei, myonnetaan, etta ei ehka meidan taitotaso ollut aivan teravimpaan huippuun hiottu, mutta taytyy muistaa, etta myos onnettarella oli iso osansa menestymaksettomyyteemme. Se kun sattui suosimaan kaikkia paitsi heteroita.
29  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelitarjoukset : 23.10.2008 19:10
GameStopeista puheen ollen niin Alone in the Dark Limited edition 360:selle uutena 19.90...
30  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 19.10.2008 23:02
No, missäs ovat pelikrääsän myynti-ilmoitukset?

Parhaat ja osan huonoistakin pidän ja turhimmat jaan Espoossa ensi viikonloppuna.
Sivuja: [1] 2 3
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines