Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 [3]
61  Yleinen / Peliseura / Re: PlayStation Network-tunnukset : 24.06.2008 11:24
Retributor
62  Basaari / Kaupankäynti / Re: sleepyn komerontyhjennys! : 22.06.2008 21:54
Jos Vagrant Story on NM kunnossa ja PAL versio, niin voisin ostaa sen. Samoin sen FF:n jos niitä kaapeleita löytyy...
63  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti 16: Turnajaiset : 16.06.2008 23:37
Superlyhyeksi jäi omalta osaltani miitti ja aika matalaa profiiliakin tuli vedettyä. Kiitokset Lantulle boom bloxista. Det var toppen! miittimaximi 16 ei huono idea, mutta luulisi, että Finngamerilla jos jollain olisi riittävästi viihdykettä siksi aikaa myös niille, jotka jäävät warioringistä pihalle. vaikö? No, oli miten oli tattista vaan, ja ens kerralla pitää varmaan uhrata omista aamutorkuista hieman, että pääsisi heti päivällä jo paikan päälle ja sitten taas iltariennoista, että pystyy viipymään pilkkuun asti.
64  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 07.06.2008 18:57
Tänään sain ehkä parasta välitöntä asiakaspalautetta palveluni laadusta kun, kävin vierailevana tähtenä naapurikauppakeskuksen myymälässämme hieman opastamassa kollegoja.
Eihän siitä meinannut tulla mitään kun jatkuvasti, joku prolly 7v muksu kyseli ehkä maailman mahdottomimpia/tyhmimpiä kysymyksiä, ehkä eniten ikinä.
Eikä asiaa helpottanut, että hän jätti kysymyksistä aina kaikki oleelliset osat pois.
Siinä aikansa meitä häirittyään, poika kysyi: Millainen on teijän paras asiakas?
V: Sellanen, joka ei kysele liikaa.
Vastaus oli pojalle niin tyhjentävä, että kysymys ei ainoastaan jäänyt tämän viimeiseksi, vaan myös hänen kyynelkanavansa tyhjenivät siihen paikkaan.
My bad.
65  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 07.06.2008 18:27
Hävis Firefoxista kirjanmerkit. Vieläkös nuo sai jotenkin pelastettua? :F

Ekalla yrityksellä suoraan googlesta:

http://www.loosewireblog.com/2005/11/recovering_your.html

No niinpä tietysti.
Mutta ei aina voi muistaa, että google on olemassa.  :(

Eiku, jos on tarpeeks vaikutusvaltanen kaveri, niin sillä on dude, joka hoitaa jopa googletuksetkin sen puolesta. Vai miten se oli?
66  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelilehdet : 30.05.2008 20:16
Nyt olisi EGM:n vuosikerta 1 $ per lehti + postikulut per vuosi 16 $. 28 $ tekee siis 19,19 euroa. Mutta minkäslainen itse lehti on, ei ole koskaan tullut tutustuttua. Tarjous täällä:

https://www.zdmcirc.com/zdmcirc/default.asp?LK=1up600400&I=egam

Laitoin tilaukseen heti. Kiitos mainoksesta. Itse tilaan Pelaajaa ja luen Gamereactoria. Gamereactorin puolustukseksi pitaa sanoa sen verran, etta tekijakaarti on suht kokematon, ja lehtikin melkoisen tuore ilmestys suomessa sinallaan. Annetahan aikaa poijjiille niin kylla se laatu siita viela paranee. MGS4:sta oli uusimmassa numerossa melkoisen hyva juttu mielestani. Niin joo ja jos joku ei jaksa lehtea kotiovea pidemmalta noutaa niin sen saa tilattua postikuluja vastaan ihan sinne takapajulaan asti.
67  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Matkapuhelimet : 30.05.2008 20:05
TeliaSonera tuo yksinoikeudella iPhonen Pohjoismaihin ja Viroon vielä tänä vuonna. Ei tietoa ajankohdasta, hinnoittelusta ja puhutaanko vanhasta vai vielä huhuasteella olevasta 3G-mallista.

En lähde.

Jotenkin tuntuu, etta tuon iPhonen saisi jenkkilasta tilaamalla halvemmalla viela tuon Soneraimportin jalkeenkin. Naadde lesotti, etta ei vissiin maksanu kolmea sataa ees, kun sielta hankki. Tj. Pitais varmaan hankkia ittellekki, vaikka nykyinen Nokian Prism 7900 ei ole viela ehtinyt puolta vuotta vanheta. On se niin makee.
68  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti 16: Turnajaiset : 20.05.2008 19:26
No niin tassa vaiheessa teen paatoksen pitkalle forumhiljaisuudelle ilmoittautumalla pitkasta aikaa mukaan miittiin. Mitenkas muut miittiin lahtijat kiinnostaisiko teita pelailla Rock Bandia jos sellaisen sinne mukanani roudaisin? vai jatanko motikan suosiolla kotiin?
69  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 12.11.2007 23:37
Kuinka nopeasti Gamestop/EB Games yleensä toimittaa ennakkovaratut pelit? Ennakkovarasin tuossa pari viikkoa sitten Super Mario Galaxyn ja mietinkin tässä, että olisiko mitään toivoa saada sitä julkaisupäiväksi.
 

Juu eiköhän ne soittele, mutta kaikkein suurimpien nimikkeiden julkasupäivänä liikkeessä saattaa pitää sen verran kiirettä etteivät heti aamutuimaan ehdi soittamaan. joskus saavat myös julkaistavan tuotteen lähetyksen vasta saman päivän kuormassa, jolloin peli on saatavilla vasta iltapäivällä.
70  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: PlayStation 3 : 20.06.2007 19:21
Tämä kuulostaa kyllä äärimmäisen omituiselta, typerältä ja vittumaiselta tempulta. Varsinkin kun tietääkseni Microsoftilla ei ole mitään tekemistä asian kanssa. Jos on niin valaiskaahan toki tietämätöntä.
71  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Fallout 3 : 20.06.2007 19:17
hmm.... tuo fp meininki kyllä epäilyttää vahvasti. Peli pärjäisi loistavasti edelleen samassa kuvakulmassa kuin aikaisemmissakin osissa. Ja sen suhteen olisi kiva saada varmaa tietoa, jotta ilmestyykö peli ainoastaan pc:lle vaiko myöskin uusimmille konsoleille.
Sivuja: 1 2 [3]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines