Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 ... 63
Tulostusversio
Aihe: Viimeksi nähtyjä elokuvia  (Luettu 488092 kertaa)
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #660 : 24.01.2009 00:02 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili
Taken on tosiaan yksi viime vuosien parhaista toimintaleffoista. Liam Neesonin hahmo on kyllä kova äijä. Ja olen iloinen, ettei tyyppi turvaudu pelkästään tuliaseisiin, vaan käyttää tehokkaita lähitaistelutekniikoitakin. Leffa imaisi heti mukaansa ja piti otteessaan loppuun saakka. Ja kyllähän siitä vähän Commando-vibojakin sai.

Tuli viime viikolla katsottua myös Yes Man ja Zack and Miri Make a Porno. Yes Man oli älyttömän paska leffa, joka petti odotukset Jim Carreyn paluusta. Zack & Miri oli varmaan kymmenen kertaa parempi leffa, ja overallina viime vuoden hauskin komedia.

Tuo Zack & Miri oli minusta aika peruskauraa, aika vähän katselet komedioita jos tuo on viimevuoden parhaimpia. Näin heti itselle tuleen mieleen esim. Pineapple Express, aivan loistava komedia, nauroin lähes koko leffan ajan. Ja jos nyt Seth Rogen komedia linjalla jatketaan niin katsoppas vaikkapa tuo Step Brothers.

Kannattaa katsoa myös Judd Apatowin tuotantoa, omasta mielestä ohjannut ja tuottanut lähivuosien parhaimmat komediat.

Kyllä katsoin viime vuonna muitakin komedioita, mukaanlukien Pineapple Expressin joka sekin oli loistava. Zack & Miri iski kuitenkin kovempaa, ja Step Brothers oli ihan hauska, kunnes päähenkilöiden turhat ja vamppi sekoilut alkoivat toden teolla ärsyttää, varsinkin kun sitä oli liikaa. Ja totta kai olen Judd Apatowin muitakin leffoja tsiigaillut mm. 40 Year Old Virgin, Superbad ja Knocked Up jotka ovat kaikki komedialeffojen kärkikastia. Ne ovat kuitenkin jo pari vuotta vanhoja leffoja.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #661 : 02.02.2009 21:58 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Sunnuntaina tuli ehkä maailman parhaalta tv-kanavalta Silveriltä Garage



Irlantilainen tragikomedia/draama miehestä, jonka elämä pyörii hiljaisen huoltoaseman pyörityksen ympärillä. Eräänä kesänä huoltoasemalle tulee apulaiseksi 15-vuotias poika David, josta Josie saa ystävän. Erittäin hyvää näyttelyä/kaunista kuvausta, erittäin realistisen oloinen elokuva. Voi kuvitella, että irlantilaiset pikkukylät ovat just eikä melkeen samanlaisia kun leffan kylä. Hidastempoinen ja melko lyhyt elokuva, kannattaa katsoa niitten pullamössöjenkkileffojen välissä välillä vähän erilaistakin pätkää. Suosittelen.

Miinuspuolena ehkä liikakin realistisuus ja surullisuus, ei päästä ns. ''irti arjesta''. Hyvä leffa kaikenkaikkiaan.

tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #662 : 02.02.2009 22:25 »
720 Jäsen Viestejä: 165 Basaaripisteet: 0 Profiili
Sunnuntaina tuli ehkä maailman parhaalta tv-kanavalta Silveriltä Garage



Irlantilainen tragikomedia/draama miehestä, jonka elämä pyörii hiljaisen huoltoaseman pyörityksen ympärillä. Eräänä kesänä huoltoasemalle tulee apulaiseksi 15-vuotias poika David, josta Josie saa ystävän. Erittäin hyvää näyttelyä/kaunista kuvausta, erittäin realistisen oloinen elokuva. Voi kuvitella, että irlantilaiset pikkukylät ovat just eikä melkeen samanlaisia kun leffan kylä. Hidastempoinen ja melko lyhyt elokuva, kannattaa katsoa niitten pullamössöjenkkileffojen välissä välillä vähän erilaistakin pätkää. Suosittelen.

Miinuspuolena ehkä liikakin realistisuus ja surullisuus, ei päästä ns. ''irti arjesta''. Hyvä leffa kaikenkaikkiaan.



R&A-festareilla tuli nähtyä tämä. Oli kyllä helvetin surumielinen ja melankolinen elokuva, itse asiassa tuli jotenkin vähän The Wresteriä katsoessa tämä leffa mieleen.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #663 : 04.02.2009 19:49 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili The Curious Case of Benjamin Button tuli katsottua. Omaperäinen ja kaunis elokuva. Brad Pitt todisti taas kerran, ettei ole vain kiiltokuvapoika, erittäin hyvää näyttelyä. Loppukohtaus sitoi kokonaisuuden hyvin yhteen. Erittäin satumainen ja optimistinen elokuva.

Seuraavaksi sitten Slumdog Millioinaire. Sitten varmaa osaakin jo sanoa mikä vie vuoden 2008 paras elokuva meriitin itselläni, tässä aika vahva ehdokas. Boyle on kyllä yllättänyt ennenkin, joten saa nähdä.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #664 : 04.02.2009 20:38 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Vihdoista viimein sain katsotuksi viime vuoden kehutuimpiin kuuluneen There will be bloodin.

Elokuva on sellaista Daniel Day-Lewisin näyttelijäkoulua että heikompaa hirvittää. Monen mielestä mies lipsuu jopa ylinäyttelyn puolelle varsinkin lopussa, mutta mielestäni se on vain tottumiskysymys. Vastaavanlaista omistautumista roolilleen nimittäin nähdään äärimmäisen harvoin. Kokonaisen vuoden rooliaan varten valmistautunut Daniel yksinkertaisesti tekee ihan helvetin hyvän roolityön.

Elokuva on monella tapaa kylmä, dokumentaarinen. Se korostuu etenkin henkilöissä, jotka ovat kaukana mahdollisimman pidettävistä ja miellyttävistä ihmisistä. Itseasiassa elokuvasta on hankalaa löytää samaistumismalleja, ellei ole jollain tapaa vääristynyt persoona. Mutta tekeekö tämä sitten elokuvalle suurtakin hallaa? Ei mielestäni, sillä sen muut vahvuudet vain painavat vaakakupissa niin paljon kylmyyttä enemmän.

Aina huuliharppukostajamaisesta alusta jopa Paholaisen asianajajan raivokkuutta lähentelevään loppuun asti There will be blood pitää koko 2,5 tuntisen kestonsa katsojansa koukussaan. Kerronta on lähes virheetöntä, vaikka juoni itsessään ei merkittäviä käänteitä tarjoakaan.


« Viimeksi muokattu: 05.02.2009 14:18 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #665 : 06.02.2009 23:12 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Four Brothers tuli just äsken neloselta. Aika tavallinen toimintakomedia rytistely, ihan hyvillä vitseillä ja tiukalla soundtrackilla. Vähän ärsytti tavallaan liian kevyt ja humoristinen ote väkivaltaan, jotenkin se pisti oikein silmään. Andre3000 oli ihan jees itseasiassa leffassa. Perus ''buddymovie'', paitsi että janarit oli veljeksiä.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #666 : 08.02.2009 21:03 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Elokuvasivistyksessäni oli suuri aukko ennen eilistä, sillä katsoin silloin ensimmäistä kertaa elämäni aikana loistavan elokuvan nimeltään American History X. Ehdottomasti yksi parhaimmista leffoista ikinä, ja Edward Norton teki tähän astisen elämänsä parhaan roolisuorituksen. Leffahan oli kuin Boyz 'n' the Hood, paitsi että siinä tarina kerrottiin South Centralin street thugien näkökulmasta, kun AHX:ssä päähenkilöinä toimii uusnatsit. Mahtava leffa kuitenkin ja pitää katsoa joskus uudestaan ehdottomasti.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #667 : 08.02.2009 21:42 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili
Elokuvasivistyksessäni oli suuri aukko ennen eilistä, sillä katsoin silloin ensimmäistä kertaa elämäni aikana loistavan elokuvan nimeltään American History X. Ehdottomasti yksi parhaimmista leffoista ikinä, ja Edward Norton teki tähän astisen elämänsä parhaan roolisuorituksen. Leffahan oli kuin Boyz 'n' the Hood, paitsi että siinä tarina kerrottiin South Centralin street thugien näkökulmasta, kun AHX:ssä päähenkilöinä toimii uusnatsit. Mahtava leffa kuitenkin ja pitää katsoa joskus uudestaan ehdottomasti.
Jep, minunkin mielestäni tämä on yksi parhaimmista elokuvista. Moneen otteeseen olen elokuvan nähnyt, mutta silti sen voi katsoa aina uudestaan ja uudestaan. Kivulias ja koskettava tarina. Bite the curb -kohtaus muuten pistää vähän irvistyttämään kotisohvallakin.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #668 : 08.02.2009 22:45 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Joo, bite the curb-kohtaus oli kieltämättä kivuliasta katseltavaa. Oli hauskaa kun katsottiin leffa suuren ystäväporukan kanssa, ja kun tuo kyseinen kohtaus tuli, niin huoneessa kuului kovat AI SAATANA!-huudot, ja silmät menivät kaikilla kiinni. Tuo scenehän taitaa olla yksi leffailmiöiden muistettavimpia kohtia.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #669 : 09.02.2009 15:20 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kotimaiset leffat ovat minulle kuin punainen vaate, mutta kyllä pitää silti tunnustaa että Tyttö sinä olet tähti on yllättävän hyvä elokuva. Oli se sitten mustavalkoisen alkuasetelmansa vuoksi kuinka perinteinen tahansa.

Dome Karukoski on onnistunut esikoisohjauksessaan välttämään suuren nipun Aleksi Mäkeläisyyksiä, ja jo yksistään se nostaa elokuvan arvoa silmissäni. Ehkä leffa on kevyt, mutta samalla myös kaukana kotimaisten elokuvien perisynkkyydestä ja masentavuudesta.

Dialogi on varsin hyvää, eikä myötähäpeän tunteita yllätyksekseni esiintynyt. Voisin kuvitella, että kyseiset hahmot kyseisissä elämäntilanteissa puhuisivat juuri elokuvan esittämällä tavalla. Aitoa meiningiä ilman turhaa koristelua, pääasiassa.

Yksi suurimpia syitä miksi kotimaiset filmit eivät nappaa, on ettei niistä useinkaan löydy kovinkaan miellyttäviä hahmoja. Viinaanmeneviin ja vaimoja hakkaaviin kusipäihin on vaikea samaistua!  Tässä kohtaa Tyttö sinä olet tähti suorastaan  loistaa: pääosakaksikko pelaa hyvin yhteen, ja keskinäinen kemia välittyy ruudun toisellekin puolen. Katsoja on molempien puolella.  Kahta räyhäävää hopparikaverusta käytetään elokuvassa ehkä hieman liikaa, sillä moinen vittuiluhuumori ei omalla kohdallani jaksa kantaa kovin pitkälle.


Ei huono.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #670 : 09.02.2009 16:27 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Vihdoin Iron Man kokonaan. Sanon vaan sen, että se on paras supersankarielokuva mitä on tehty.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #671 : 10.02.2009 23:15 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili The Wrestler tuli katsottua. Mickey Rourke ansaitsee kyllä kaiken hehkutuksen tästä, ei tule mieleen ketään muuta joka pystyisi hoitamaan homman yhtä uskottavasti. Hyvin ohjattu ja käsikirjoitettu leffa, hahmot, lavastus ja elokuvan yleisfiilis oli älyttömän realistisen tuntuinen. Soundtrack oli myös rautainen.



Awww Marisa Tomei on ihana.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #672 : 11.02.2009 18:07 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Restleri kyllä muuten kiinnostaisi, mutta pellepaini aiheena ei miellytä. Kai tuossa vielä väitetään että tappelevat oikeasti?
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #673 : 11.02.2009 18:16 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili
Restleri kyllä muuten kiinnostaisi, mutta pellepaini aiheena ei miellytä. Kai tuossa vielä väitetään että tappelevat oikeasti?
Ei se mikään painielokuva ole. Ei väitetä ja ex-pellepainijan elämää näytetään hyvin arkisesti. Lihatiskillä ollaan duunissa kun massia ei ole ja meinataan kuolla sydäriin.
Ei kannata jättää väliin sen takia, että wrestlingistä kertoo osittain.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #674 : 11.02.2009 18:17 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Jep, minuakaan ei tuo ammattipaini yleensä kiinnosta, mutta tämä elokuva oli silti hyvä, erittäin hyvä ja suositusten arvoinen. Ja eivät todellakaan yrittäneet uskotella katsojille, että tappelevat oikeasti, vaan elokuvasta saa melko karulla tavalla selville, mitä se ammattipainijan arki varsinkin tuolla alemmilla tasoilla on. Eli ennakkoluulot pois ja elokuvaa katsomaan!
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #675 : 11.02.2009 18:20 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Enpä olisi uskonut koskaan millään tavalla puolustavan vapaapainia, mutta menkööt. Roger Ebert sanoi minusta aika hyvin arvostelussaan:

Lainaus
Pro wrestling is a fake sport, right? Yes, but as an activity, it's pretty real. I watch it on TV with fascination. It's scripted that the villain sneaks up on the hero, who pretends not to see him, and pushes him over the ropes and out of the ring. Fake. But when the hero hits the floor, how fake is that?

Hieno Elokuva The Wrestler oli ja on kiva nähdä Aronofskyn saavan The Fountainin jälkeen oikeasti hyviä arvosteluita. Ja pelattiinhan tuossa Nintendoakin.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #676 : 11.02.2009 18:21 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Restleri kyllä muuten kiinnostaisi, mutta pellepaini aiheena ei miellytä. Kai tuossa vielä väitetään että tappelevat oikeasti?
Kannattaa ehkä jättää väliin, jos asenne on tuollainen. Ja ei, juuri tuossa ei väitetä, että ne tappelisi oikeasti. Esimerkiksi WWE:n pomo Vince McMahon Jr. oli aikaisemmin vähän näreissään, että tämä elokuva tappaa showpainin "kayfabea".
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #677 : 11.02.2009 19:19 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Restleri kyllä muuten kiinnostaisi, mutta pellepaini aiheena ei miellytä. Kai tuossa vielä väitetään että tappelevat oikeasti?
Kannattaa ehkä jättää väliin, jos asenne on tuollainen. Ja ei, juuri tuossa ei väitetä, että ne tappelisi oikeasti. Esimerkiksi WWE:n pomo Vince McMahon Jr. oli aikaisemmin vähän näreissään, että tämä elokuva tappaa showpainin "kayfabea".

Itsekin meinasin jättää Fight Clubin väliin aikoinaan kun luulin elokuvan olevan pelkkää hikisten miesten yhteenottoa hämyisissä kellareissa.

Wrestler on vielä näkemättä. Todennäköisesti tulee tsekattua BD:ltä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #678 : 11.02.2009 22:49 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili

Tässä on parin viime päivän aikana ollut pienimuotoinen Viggo Mortensen -minimaratoni päällä, kun katsoin miekkosen pari näkemättä jäänyttä leffaa. Nämä olivat A History of Violence ja Eastern Promises. Molemmat on ohjannut David Cronenberg. Molemmat oikein hyviä elokuvia. Erityismainintana täytyy sanoa, että molemmissa oli kyllä mielestäni harvinaisen pysäyttävää väkivaltaa. Vaikka pidän itseäni kohtuullisen turtuneena väkivaltaan, niin näissä se oli jotenkin harvinaisen vaikuttavaa. Ehkä se johtuu siitä, että molemmissa leffoissa sitä on kohtalaisen vähän, mutta se on sitäkin brutaalimpaa ja aidompaa. Molemmissa elokuvissa tietysti

A History of Violence oli varsin pätevä leffa kyllä, vaikka muutama asia vähän häiritsikin. Viggo oli kyllä hyvä kuten aina, mutta perheen poika oli ehkä ärsyttävin hahmo pitkään aikaan. Sellainen nössö, joka välillä heitti läppää päästäkseen pälkähästä ja sitten taas vittuilee faijalle seuraavana päivänä siitä, että tämä oli ne kaksi ryöstäjää tappanut. Jotenkin todella rasittava seurata. Näyttelijä myös kykeni niin typerään naamanvääntöön, että en olisi ikinä uskonut. Siis näyttelijä/hahmo on about 18, mutta ilme oli puolet ajasta sellaisen viisivuotiaan itkuinen irvistys. Jos joku leffan omistaa, niin pausettakaapas siihen kohtaan kun poikaa läppäistään. Mutta siis kokonaisuutena hyvä leffa, vaikka poika olikin ihan homo. Loppu oli myös hyvä.

Eastern Promises -leffan taas katsoin juuri äsken ja se oli ehkä vähän parempi omasta mielestäni. Leffahan sijoittuu siis Lontooseen ja Mortensen näyttelee venäläistä rikollista, joka sekaantuu Naomi Wattsin esittämän hahmon onkelmiin. Alussa en ajatellut leffasta sen kummempia, mutta loppupuolella oli kyllä pitkään aikaan paras juonenkäänne. Itse en ainakaan osannut yhtään odottaa moista. Leffan nähneet ehkä tietävätkin mistä puhun. Loppua myöten fiilikset tätä leffaa myöten kasvoivat aika paljon. Kaikki näyttelijät hoitivat hommansa ihan kiitettävästi ja taipuihan se venäjäkin ihan kelvollisesti ainakin minun korvaani. Väkivaltaa ei taaskaan ollut paljoa, mutta se kylpylätappelukohtaus oli kyllä aika aika pahae.

Pitänee ostaa molemmat BD:llä sitten kun sitä rahaa taas löytyy.


Edit:
Pakko sanoa tähän väliin että se on Mortensen.
Niin on Mortensen. Hyvin onnistuin typottamaan, ja vielä kahteen kertaan tai sitten kyseessä oli pahemman luokan aivopieru  ;D



« Viimeksi muokattu: 11.02.2009 23:48 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #679 : 11.02.2009 23:28 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Pakko sanoa tähän väliin että se on Mortensen.

Ihan jees näyttelijä, vois itekkin haalia noita pätkiä katottavaksi.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #680 : 11.02.2009 23:41 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Hyviä leffojahan nuo on molemmat. Itse ehkä diggailin enemmän History of Violencesta, ei mitään muistikuvia kyllä mistään ärsyttävästä pojasta.  :P
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #681 : 12.02.2009 03:11 »
Artieficial A reluctant skin-job. Jäsen Viestejä: 14 Basaaripisteet: 0 Profiili The Dark Knight tuli katsastettua Blu-Ray:ltä - taisi olla neljäs katselukerta kaikenkaikkiaan. Ja kyllä, olen niin nördenström että kävin katsomassa elokuvan kolmesti elokuvateattereissa. Hyvä elokuva pitää otteessaan kerran, erittäin hyvä elokuva onnistuu siinä vielä neljännen katselukerrankin aikana, ja Yön Ritari kuuluu juuri tähän kastiin. Elokuva on upeasti ohjattu kokonaisuus, synkkä ja hienosti näytelty - erityismaininnan ansaitsevat ( hyvin ennalta-arvattavasti ) Heath Ledger Jokerina ja Aaron Eckhart Harvey Dent / Kaksinaamana. Kuvanlaatu oli pääasiallisesti loistavaa, joten Blu-Ray -upgrade on ehdottomasti hintansa väärti.

History of Violence lukeutuu lempi-elokuviini, mutta Eastern Promisesista en ollut niin innoissani. Olen nähnyt kyseisen elokuvan vain kerran, ja siitäkin on jo muutama vuosi ( R&A -messuilla ´07 ), joten uusinta-katsastus olisi varmasti paikallaan. Viggo on kyllä intensiivinen näyttelijä, mutta valitettavasti hän on jo saavuttanut uransa huippukohdan Aragornina - siitä ei nimittäin casting enää parane.
"If only you could see what I have seen... With your eyes." -Roy Batty
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #682 : 12.02.2009 10:41 »
Mixba Jäsen Viestejä: 71 Basaaripisteet: 0 Profiili Viggo on saatanan kova etenkin EP:ssa, mutta niin on myos HoV:ssakin. Mutta onko Artieficial nyt aivan varma, etta viggon roolityo Lotrissa olisi jotenkin huimasti parempi kuin kahdessa edellamainituista? vai voisiko vain olla, etta arvostelukykyyn vaikuttaa elokuvien kokonaisvaltainen laatu? Ja muutenkin, naiden vertailu toisiinsa on kuin vertaisi jotain Audia tai Bemsea Ferrariin tai Lamboon, molemmat on kylla autoja mutta...
Been there. Seen that. Got the scars
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #683 : 12.02.2009 11:01 »
Artieficial A reluctant skin-job. Jäsen Viestejä: 14 Basaaripisteet: 0 Profiili Enhän minä puhunutkaan näyttelijäntyön laadusta, vaan itse roolin eeppisyydestä ja näkyvyydestä. Tekihän DaVincikin paljon hienoja maalauksia, mutta hänet muistetaan lähinnä Mona Lisasta, joka ei taatusti ollut teknisesti hänen mestarillisin työnsä.
"If only you could see what I have seen... With your eyes." -Roy Batty
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #684 : 15.02.2009 14:15 »
720 Jäsen Viestejä: 165 Basaaripisteet: 0 Profiili


Frost/Nixon
Olipahan elokuva. Ristiriitaisista ennakko-odotuksista huolimatta tämä oli jollakin tapaa niin iskevä elokuva ettei voinut olla pitämättä. Tuntui että jokainen osa-alue toimi. Paikoin hyvinkin kepeästä tunnelmasta huolimatta jännitystä piisasi. Frostin että Nixonin isojen panosten pelin "kaikki tai ei mitään" -tunnelma oli hienosti tuotu kankaalle.
Elokuvan tähti ei kuitenkaan ollut ohjaaja tai käsikirjoittaja vaan Nixonin esittäjä Frank Langella. Vaikka Sean Penn oli uskomaton Milkissä ja Micjey Rourke vieläkin parempi Wrestlerissä niin itse olen sitä mieltä että Oscar menee väärään osoitteeseen ellei voittaja ole Langella. Käsittämättömän hieno roolityö, vaikuttava kuva luotiin Nixonista ja tämän epätoivosta.
Hienon elokuvan hienoin hetki oli ehdottomasti Nixonin öinen puhelinsoitto Frostille, se monologi ansaitsisi klassikon aseman. Siinä pystyi samaistumaan jopa sellaiseen henkilöön kuin Richard Nixon, eikä sellainen ole helppoa.

5/5
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #685 : 19.02.2009 02:16 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Disneyn Aladdin tuli katseltua. Suomenkielistä versiota ei ollut saatavilla, joten piti tyytyä alkuperäisen englanninkieliseen versioon. Varsin hyvä elokuva, ei ihan Disneyn parhaimmistoa mutta kyllähän tätä tuli pentuna tapitettua. Musiikki on kaikenkaikkiaan hyvää, eikä laulukohtaukset käy missään nimessä hermon päälle. Henki on myös yhtä hauska kuin ennenkin, vaikka Loirin versiota ei päässytkään kuuntelemaan. Onneksi Youtube auttaa. En kyllä muista, että milloin tämän olisin viimeksi nähnyt, mutta varmaan sellaiset kymmenen vuotta siitä kyllä on ainakin.

Samalla tuli mietittyä sitä, että pitää noita joitakin Disneny leffoja ruveta hankkimaan blu-raylla, jahka niitä rupeaa paremmin ilmestymään. Juuri mitään kun ei oikein löydy DVD:lläkään meiltä ja jotkut Disneyn animaatioista ovat kuitenkin sen verran loistavia että pitäähän ne omistaa. Eniten kiinnostaa lähinnä Leijonakuningas sekä myös Kaunotar ja Hirviö. Ikävä kyllä tilanne on myös meikän kohdalla sellainen, että monen Disneyn klassikon näkemisestä on niin kauan aikaa, etten niistä pahemmin mitään muista. Pitäisikin järjestää jonkunlainen maraton tässä ja tsekata ne leffat, jotka pitää sitten väijyä BD:ltä, jos joskus sille saapuvat.

Harmi vain, että mitään kunnon tietoa näistä Disneyn julkaisuista ei oikein tunnu olevan saatavilla. Vain jokunen leffa on varmistettu saapuvaksi blu-raylle ja esimerkiksi Kaunotarta ja Hirviötä epäillään saapuvaksi vasta vuoden 2010 syksyllä. Suomessa taitaa olla tällä hetkellä näistä "klassikoista" saatavilla ainoastaan Prinsessa Ruusunen ja Pinokkio taitaa olla jenkeissä tms. myynnissä, tai ainakin tulossa. Ei sitten tiedä, että milloin tuota Leijonakuningastakin voisi olla saatavilla  -  toivottavasti ei nyt kovin monen vuoden taakse mene...


« Viimeksi muokattu: 19.02.2009 02:30 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #686 : 19.02.2009 09:42 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Juuri mitään kun ei oikein löydy DVD:lläkään meiltä ja jotkut Disneyn animaatioista ovat kuitenkin sen verran loistavia että pitäähän ne omistaa. Eniten kiinnostaa lähinnä Leijonakuningas...

Mä tajusin kans joku aika sitten, että tämän haluaisin ehdottomasti omistaa, ja pari muutakin klassikkoa olisi tietty jees. Lion Kingin saatavuus eritoten on kuitenkin erittäin heikko. Uutenahan sitä ei saa enää mistään, ja käytettyjenkin hinnat ovat melko uskomattomissa lukemissa. Yksittäin hyväkuntoisesta LK1:stä tuntuu saavan pulittaa 40-50 euroa, mikä on ainakin toistaiseksi vielä liikaa, kun ihan hirveän kauan ei olla metsästetty. Se trilogia-boksi taas, joka olisi kyllä perkeleen tyylikäs hyllyssä, on reippaasti yli satasen. Miksei näihin älynnyt sijoittaa aikoinaan...
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #687 : 19.02.2009 14:51 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Disney on käsittääkseni julkaisemassa noita klassikoitaan Blu-Rayllä ihan helvetin hidasta tahtia jotenkin niin, että aina yhdellä quarterilla tai puolikkaalla vuodella ilmestyy yksi "suuri tapaus" restauroituna. Prinsessa Ruusunenhan oli ensimmäinen tällanen ja seuraavaksi on kai tulossa Pinokkio, Lumikki ja taisi Kaunotar ja Hirviö olla jo ilmoitettu seuraavan kahden vuoden aikana ilmestyväksi. Eli Leijonakuningas tulee varmaan joskus 2014, kun siitä ei ole vielä edes mainittu mitään. :(
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #688 : 19.02.2009 14:59 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Kylläpä noihin piirrettyihin välttää hyvä devukin enemmän kuin mainiosti. Herculesta olen aina etsinyt alennuksista, vaan eipä koskaan näy.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #689 : 19.02.2009 15:20 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili
Yksittäin hyväkuntoisesta LK1:stä tuntuu saavan pulittaa 40-50 euroa, mikä on ainakin toistaiseksi vielä liikaa, kun ihan hirveän kauan ei olla metsästetty.

Perkele, onko näin? Sitten meikäläisen hyllystä löytyy varsinainen rahasampo. Jostakin kilpailusta nuo tuli aikoinaan voitettua – toinen on vielä muoveissa.



Pitää vielä tonkia löytyykö noita jostakin kaapin kätköistä lisää. :lol:
Nice beaver!
tallennettu
Sivuja: 1 ... 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 ... 63
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines