Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 155
1  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 20.01.2023 18:12
Tuli käytyä pitkästä aikaa Tikkurilan VPD:ssä. Gamestopin lähdöllä on selvästi ollut positiivinen vaikutus. Liike oli muuttanut isompiin tiloihin, tavaraa pelien lisäksi oli ihan helvetisti ja tiskin takana näytti olevan 4 vai 5 kaveria töissä. Eli arkena vähän ennen 16:00. Kaiken lisäksi liike ei ollut tyhjä. Porukkaa oli vaikkakaan ei paljoa, niin useampia ja porukkaa tuli ja meni.

Lämmitti jopa vähän sydäntä että liike tuntuu menestyvän. Peleille dedikoituneita liikkeitä ei ole liikaa. Tai no, onhan siellä sitä ohjeistuotetta asiakkaiden lattiatilalla laskettuna varmaan enemmän kuin pelejä, mutta teema on kuitenkin selvä. Onhan näissä paikoissa vain eri tunnelmansa kuin Prisman tai Gigantin hyllyjen välissä.

Mutta varmaan silläkin on osansa että käytetyillä rahat revitään viimeiseen penniin. Ainakin mitä PS5:n ja Switchin hintaja katsoi, eihän niissä paljoa heittoa ollut uuteen. Mielessä oli itselläkin ensin jos ottaisi käytetyn mukaan, mutta ei viitsinut kun uuden sai melkein samalla hinnalla. Edes tuen takia :) Jotenkin muistelen että ennen käytetyt olivat halvempia. Lopulta mukaan tarttui Scarlet Nexus uutena PS5:lle 25,99€:lla. Eihän sitä pelattua tule varmaan moneen kuukauteen, mutta tuen ja huvin vuoksi ja kun on kuitenkin omalla listalla. Ja olihan sentään palkkapäivä ja muuten päivä oli ollut pelkkää vitutusta.

Vaikka siellä pyöriessä kyllä tajusi taas sen elämän raadollisuuden:
Spoileri (osoita katsoaksesi)
2  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Xenoblade Chronicles 3 : 13.01.2023 18:02
Meikä postituslistoille kans :lol: Jos ei muuten niin haluan nähdä mihin peli venyy Switchillä jos jatkuva 1080p/60fps on tavoite ;D En väitä vastaan etteikö kehittäjät olisi useinkin laiskoja ja onhan noita muitakin Switchillä. Mutta edes Nintendon omat Only for Switch ei tuohon taida yltää, ainakaan koko aikaa. En tiedä miten WiiU:n remaket menee. Ei kai niistäkään natiivia 1080p resoa tule.

Mutta mähän vaan mutuilen, TK saa nyt näyttää kaapin paikan ;D
3  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju : 28.12.2022 10:00
Aika kova muutos jos Pron oikeasti piti tulla 2023. Olen aika varma että Bloombergin raportti kertoi tästä Prosta ja sen piti tulla silloin kun Bloomberg sanoi, eli jo 2021. Mutta piiripulan vuoksi sitten peruivat tai siirsivät (jo ennen kun Bloomberg pisti raporttinsa ulos). Ja uskoisin että tämä näkyy peleissäkin. Arceus toimii heikosti, Scarlet ja Violet oli suunniteltu uutta rautaa silmällä pitäen (mm. tekstuureja tiputettu pois muistin vuoksi), olisiko MP4:kin myöhästynyt/siirretty tämän takia kun rautaa ei ollut,... Vähän pelottaa miten Tears of the Kingdom toimii.

Switch 2:n uskoisin tulevan viimeistään 2024. Koska jos alkuperäinen suunnitelma Prolle oli 2021, se kävisi aika hyvin aikatauluun. Jopa 2023 osuisi sopivaan lokoon. Todennäköisesti alunperin siirsivät Pron julkaisua ja laittoivat no turning back päivän, eli jos siihen mennessä julkaisu ei olisi fiksua, unohdetaan koko juttu. Todennäköisesti se oli 2022 joulu. Siihen heijastellen en siis pitäisi 2023 joulua mitenkään mahdottomana ajankohtana, mutta todennäköisesti se menee 2024 puolelle. Riippuu varmaan vähän myös siitä koska Sonylta ja MS:ltä tulee uudet versiot. Jos ne tulee ensi jouluksi, Nintendo tuskin iskee samaan väliin, mutta jos ensin joulun saisi ns. "yksin" omalle uudelle raudalle, niin en yllättyisi. Nintendon kamppanjatkin uuden raudan kanssa pyörähtää lopulta aika myöhäisessä vaiheessa. Siellä ei vuotta odoteta julkaisuun, vaan muutama kuukausi.
4  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 23.12.2022 23:11
No, sieltähän sitä "puukkoa" tuli :) Tosin sen verran korjaan, että kyse oli ihan graafisesta esitys tavasta, ei pelin uudelleen suunnittelusta tai lisätehtävistä. Jos ottaa FFVII:n esimerkiksi, niin onhan se alkuperäinen parempi. Kun kuuli mitä kahdesta seuraavasta osasta tulee, niin alkoi jopa meikäläisen odotus hiukan laskemaan. Katotaan nyt mitä sieltä tulee, mutta tuskimpa niistä suurempia "tapauksia" tulee. Olisin toivonut että itse remake olisi mennyt aika orjallisesti vanhan tarinan mukaan, mutta sitä olisi voinut kasvattaa lisäosilla. Nyt peliä on ironisesti suurennettu jollain kissan metsästyksillä ja sorkittu tarinaa niin että heikompia hirvittää.
Oikeastaan toivon jo että tekisivät vain alkuperäiseen kunnon faceliftin :lol: Eli kuten sanoin aikaisemmista osistakin: Visuaalisesti päheimmät remaket mitä löytyy :) Parasta FFVII Remaken upgradessakin on hahmot. Ne on tehty täydellisesti. Siis simppelisti "Perfection". Tätä toivoisin muillekkin vanhoille FF osille.

En sitten tiedä miksi tuo 90-luvun alun JRPG tyyli ei oikein iske. Ehkä se johtuu siitä että se ei iskenut silloinkaan, enkä pelannut niitä silloin. Tuskin alkuperäinenkään FFVII olisi nyt niin kova sana jos sitä ei olisi pelannut silloin. Ja FFVII oli ensimmäinen JRPG mitä pelasin. SNES aikaan keskityin enemmän hack'n slash, tasoloikka ja beat'em up (luoja Mortal Kombat kolikkopeli oli kova) peleihin. N64 ja PSOne aikaankin aluksi Tekken ja Mario 64 oli kovimmat jutut. Sellainenkin salaisuus siis on, että OoT oli ensimmäinen Zelda jota pelasin. Mutta OoT ja FFVII tuli juuri sen visuaalisuuden vuoksi otettua testiin. Ne vain näytti niin helvetin upeilta. Ja se oli menoa sen jälkeen.
5  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 19.12.2022 14:56
Nintendo 64 N64 Launch Edition Console Brand New Factory Sealed in Box!

Taitaa puuttua jopa Finngamerilta. Vielä.
6  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 13.12.2022 10:57
Tiedän että saan puukkoa varpaista päälakeen toiveestani, mutta toivoisin että FFI-FFVI saisivat kunnon remaket. En nyt tarkoita että pitäisi olla FFVII:n kaltaista totaalista uudelleen kasaamista, mutta tekisivät visuaalisesti päheimmät remaket mitä löytyy. Ja CGI:tä väliin. Olen pelannut noista useampia ja eniten pelitunteja tuli DS:n FFIII-IV remakeille. Vaikka tälläiset vielä pidemmälle vietynä. Nämä jäi aikanaan pelaamatta loppuun kannettavan pelaamisen epämukavuuden takia.

Ja tiedän luonnollisesti miksi tälläisiä tuskin tulee ikinä. Pelien pituudesta johtuva resurssien tarve ja taloudellinen riski olisi aika mieletön. Varsinkin FFVI:n osalta.
Mutta en vain jaksa innostua näistä Pixel plus remakeista. Tuo 2D RPG tyyli ei vain ikinä ole iskenyt meikäläiseen. FFVI tuli pelattua suht pitkällle, mutta en saanut siitä sitä tunnetta irti, jolla olisi jaksanut peliä pelata. Octopath on ehkä parhaiten vanginnut jossa on tälläinen 90-luvun tyyli.
Jos nyt jonkinlaista kompromissia miettisi, niin 90-kuvun graafinen tyyli liikkuessa tms. voisi olla vielä ok, mutta hahmomallit pelkkänä pikselimössönä ei vaan luo meikäläiseen samanlaista tunnesidettä. Eli vaikka liikkumisessa näin olisi, niin keskustelut, välianimaatiot, taistelut, tms. voisi saada viimeistellymmät hahmomallit. Näillä saisi nostettua fiilistä selvästi.
7  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 09.12.2022 12:23
Saisi mennä läpi. Muutenkin hiukan huvittava kommentti tuossa jutussa:
"FTC:n johtaja Holly Vedova sanoo viraston tiedotteessa, että Microsoftilla on historia pelialan yrityskaupoista, joilla se on tukahduttanut kilpailua pelikonsoleissa."

Aika yksipuolinen näkökulma. Kun esim. Minecraft edelleen kaikille mahdollisille alustoille. Onko Bethesdalta tullu vielä yhtäkään exclusivea Xboxille?

Enkä muutenkaan oikein tiedä mitä tuosta sanoisi lopulta, vaikka CoD menisikin Only for Xbox peliksi. Kaipaisin jo vähän otsikoita muista peleistä kuin CoDista. Eli osaltaan tämä voisi tuoda uusia tekijöitä esiin ja lisätä tarjontaa. Tosin en jaksa uskoa että MS:llä olisi halua heittää kymmenien miljoonien yksikköjen myyntiä ulos ikkunasta noin helposti rajaamalla CoD -sarjan ulos PS koneilta. GamePassiahan näillä yritetään kuitenkin myydä.
8  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalauta toimii taas : 07.12.2022 12:58
Kai siellä vaan ns. "kolkutellaan" kun tuota vierailija määrää miettii. Eli botit kiertää verkkoa ja yrittää löytää haavoittuvuuksia. Ei kai tuo kuitenkaan näe muuta kuin että kuinka monta kertaa sivu on ladattu ilman sessiota tietin ajan sisällä tms.

Twitteri on itsellekkin ollut aina vähän erikoinen paikka. Dataa on vain niin saatanasti. Yritin käyttää sitä, mutta sitä pitäisi käyttää ihan jatkuvasti että siitä saisi sen irti mitä pitäisi. Eli joo, itse en ole oppinut ikinä "surffaamaan twitter aallon harjalla" niin kuin pitäisi.
Insta ja Face on jonkin verran käytössä. Niitä vanhakin osaa käyttää  :lol:
9  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto : 05.12.2022 17:12
Itsellä on käsitys että soundbarin etu ja myyntivaltti on sen sopivuus, eikä äänenlaatu. Niillä saa ok äänen, varsinkin jos vertaa television omiin kajareihin, mutta ohut levy TV:n alla ja vieressä iso mötikkä... tuossakin 10" basso. Niin kyllähän siitä bassoa varmasti saa, mutta ääni ei varmasti ole mitenkään tasapainoissa. Ja siis noissahan vain tulee fysiikan rajat vastaan. Tuote ryhmässä on toki eroja, mutta en epäile hetkeäkään etteikö tonnin 2.0 järjestelmällä saisi parempaa ulos kuin tonnin soundbarilla. Se mikä riittää on tietty yksilöllistä ja siihen soundbarit iskee kompaktilla koolla.

Mutta, 350€ on sen verran hyvä diili, että tuolla hinnallahan se kannattaa ottaa kokeiluun. Saa sen aina myytyä kalliimmallakin eteenpäin. Mutta jos 10v vanha vahvari toimii, niin uskoisin että pääset soundbaria pidemmälle hommaamalla siihen vain uudet kajarit. Mutta toki kalliimmalla, varsinkin jos puhutaan 350€:sta.
10  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalauta toimii taas : 02.12.2022 14:20
Erittäin ihailtavaa toimintaa Joelilta kuten aina. Kiitokset.

Ja kun nykytrendejä ajattelee, niin tämä palstahan voi olla Suomessa kohta jo viimeisiä alansa edustajia  ;D No joo, myönnän että eihän sitä tule nykyään muita palstoja suuremmin seurailtua enää nykyään. Ehkä keskustelupalsta kulttuuri on jossain vielä voimissaan.
11  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Xbox - One, Series S/X & Game Pass : 02.12.2022 14:09
Ongelma on kai Unreal 5:n uudet teknologia ja tekoäly. Ne vaativat aika paljon suorituskykyä kautta linjan jos meinaa pitää 60fps. Ja näiden uusien teknologien käyttöä kannustaa se että se on nopeampaa, eli halvempaa, kuin että alkaa tekemään näitä "workaround" periaatteella itse. Joten, halvempi 4k30fps vs kalliimpi dynaaminen reso 60fps... Saa nähdä. Tosin samaan hengen vetoon tämä on pitkälti mutua ja muistelua ;D Eli voihan olla että olen väärässä, mutta jotenkin ole ymmärtänyt että jos Unreal5:n ominaisuuksia aikoo oikeasti käyttää, nyky konsolit vain on kovilla.

EDIT: Tuntuu että Unreal Engine kaipaisi kilpailijaa. Käytännössä yksi moottori päättää kehityssuunnan seuraavaksi 5-10 vuodeksi. Unity on mukava pilkahdus Unrealin alla, mutta sekin taitaa olla sopivampi pienemmän budjetin peleille.
12  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Xbox - One, Series S/X & Game Pass : 02.12.2022 12:17
Pelkään samaa. Gotham Knights nyt on ryssitty muuten, mutta esim. Unreal5 pelit on käytännössä näkemättä vielä. Ja se on kai aika armoton CPU:lle. Ja PS5:n ja XSx:n CPU on AMD:n Zen 2 arkkitehtuuria, eli siellä hyrrää periaatteessa Ryzen 3000. Eli ilman kovaa työtä, vähänkään näyttävämmät Unreal5 pelit pistää todennäköisesti molemmat konsolit kyykkyyn fps:n osalta.
Tämä ei sinänsä huolestuttaisi, mutta kehittäjien omat moottorit alkaa olemaan jo poikkeus. Jopa CD Project Red ilmoitti siirtyvänsä Unreal5:een. Square menee vielä Luminous Enginellä kai, mutta sekin on kai jo helvetin vanha. Saa nähdä tekeekö itse uuden.

Uskoisin siis että 120fps:lle voi todennäköisesti heittää hyvästit kun Unreal5 pelit tulee. Ainakin ns. "main stream" pelien osalta. Muutamia pelejä voi tulla jotka tähtää alusta asti 120fps:än, niin silloin se voi toimia. Mutta saa nähdä mihin fps keskimääräisesti jää. Sanoisin että alle 60fps, ainakin konsoleilla. Switch Pron Nintendon pelit on todennäköisesti poikkeus.
13  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: TV hankinta ja tekniikka : 25.11.2022 14:08
Hitto julkaisisivat jotain tuosta väliltä. 27" on työkäytössä liian pieni, mutta 45" 21:9 menee jo reippaasti yli budjetin ja tarvekin on enemmän tekosyitä kuin oikeita syitä :lol: Vaikka siltikin hinta on turhan korkea. Jos saisin samanlaisen kuin nykyinen on, eli 35" 21:9, voisin laittaa siihen tonnin, mutta pienempi... jos olisi pelkkään pelaamiseen niin ehkä sitten.
14  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 10.11.2022 11:07
Unbelievable :lol: Eihän tuossa kunnossa olevia pelien pahvilootia ole missään, puhumattakaan kyseisistä peleistä.
15  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 09.11.2022 13:02
Kai se on sitä kun mennään sinne ääripäihin. Vasemmistokonservatiivit ei ole yhtään sen järkevämpää porukkaa kuin oikeistokonservatiivit. Enkä lopulta millään jaksa uskoa että edes Jenkeissä olisi niin paljoa äärimielipiteitä mitä vaalitulos kertoo. Mutta ne ääripäät kun on usein ne äänekkäimmät...
16  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 09.11.2022 09:02
Seurasin hetken aikaa Jenkkien vaalilähetystä Yleltä tässä aamulla ja olihan se aikamoista kun Floridan juuri valittu republikaani kuvernööri villitsee kansaa kiitospuheessa sanomalla "we will never ever surrender to the woke mob, Florida is where woke goes to die". Ja kansa hurraa. En väitä etteikö wokessa olisi paljon huonojakin puolia, mutta siinähän on kyse lopulta ennen kaikkea tasa-arvosta. Uskomatonta kuinka paljon vihaa se aiheuttaa tuolla päin maailmaa. Tiedä sitten tungetaanko sitä liikaan kansan kurkusta alas.

Jenkit kyllä tarvisi useamman puolueen. Ainakin neljä, ääripäät ja maltilliset. Mahdollisesti keskusta, mutta se voi olla Jenkeille turhan outo ajatus jo lähtökohtaisesti, joten sillä tuskin olisi kannatusta. Tosin ainahan on se vaara että äärioikeisto saisi lopulta suurimmat kannattajat... :rollaus: Jenkeissä kun on aina ollut kansa vähän turhankin... intohimoisia omien arvojensa kanssa. Kun päättäjät ovat kuitenkin olleet vähän maltillisempia ja nähneet koko kuvan. Tosin nyt tuntuu että Trumpin myötä nämä intohimoisemmat kansan yksilöt ovat päässeet myös päättäjien tuoleille...
17  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 03.11.2022 09:36
PSVR2 600€. Auts. On jo aika kova kun maksaa enemmän kuin PS5 joka pitää olla alla. Päälle vielä suomi lisä niin ollaan todennäköisesti aika lähellä 700€. Voipi olla että jää meikäläiseltäkin hankkimatta tuohon hintaan vaikka aika huolettomasti on rahaa tullutkin heiteltyä joka suuntaan viime aikoina.
18  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Matkapuhelimet : 02.11.2022 11:28
Kävin kysymässä näytön vaihtoa: 350€ :lol: Saan uuden puhelimen samaan hintaan. Ilmankos täystakuukin sanoi että "me ei noita korjata, saat uuden."
19  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Matkapuhelimet : 02.11.2022 08:28
Yritin liittää näyttää HDMI --> USB-C adapterilla puhelinta näyttöön, mutta ei onnistunut. Saan puhelimen kyllä auki, koska sormenjälkitunnistus toimii ja kosketusnäyttökin sen verran että voin heittää kuvion jos on tarpeen (värähtelyn perusteella saan oikean kuvion sisään). Mutta kaikki muut valinnat on ihan arpaa kun näyttö on musta ja kosketusnäyttö ei toimi kuin about puoleen väliin ruutua, niin yläreunan valintoja ei pääse painamaan. Ja kun tämän erinomaisen suunnittelun vuoksi kaikki valinnat on useimmiten yläreunassa, niin... That's it.
20  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Matkapuhelimet : 01.11.2022 21:28
MFA=Multi Factor Authentication. Eli tässä tapauksessa Googlen Authenticator josta tarvin koodin joka kerta kun yritän kirjautua useisiin palveluihin. Turvaominaisuus jolloin joka suojaa tärkeimmät palvelut niin, että kukaan ei pääse kirjautumaan niihin pelkällä salasanalla jos sen sattuisi jostain arvaamaan.

Autentikaattoreita ei usein sykata pilveen koska se on monessa tilanteessa hiukan "no no". Esim. yritykset tuskin siihen suostuisi. Tosin esim. MS:n autentikaattori taisi tarjota mahdollisuutta heittää backupit iCloudiin. Androidista en ole varma. Google Authenticator ei anna tähän edes mahdollisuutta.
21  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Matkapuhelimet : 01.11.2022 19:03
Nyt tulee kovaa avautumista. Vittu että puhelinvalmistajat on idiootteja. Pallon typerintä porukkaa. Nyt kun kävi niin että DNAn "täystakuu" ei halua korjata puhelinta vaan antaa uuden. Ihan fine, mutta kun näyttö on pimeä, ja kosketusnäyttö osin paskana, niin en saa puhelimesta mitään ulos. Pienimmästä päästä on valokuvat ja esim. ouran data, mutta sitten kun aletaan puhumaan MFA:sta nousee Ron Jeremyn kalu otsaan. En saa siirrettyä niitä toiselle laitteelle millään. Siis voi vittu mitä paskaa. Kehittäjät eivät oikeasti ole keksineet mitään turvallista tapaa ottaa dataa ulos muuten kuin nappaamalla ruudulta näppäilyä. Ja näille maksetaan rahaa tälläisistä aivopieruista. Vittu jos puhelinta ei tarvisi nykyään ihan peruselämisessä päivittäin, en ostaisi saatana yhtäkään tälläistä kuplassa elävän idiootin suunnittelmaa paskaa.

Täytyy vielä kinuta korjausta kun en vain saa dataa ulos, mutta todennäköisesti jos haluan datan ulos, se on omakustannekorjaus. Ja puhelimen hintaan nähden liikutaan varmasti naurettavissa summissa, kun julkaisu tapahtui kesäkuussa. Perfect.
22  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 01.11.2022 09:30
Lupaavaa :/ Jos ryssivät tämänkin niin verkkis kyllä ylitti itsensä. Perusversion tilaus meni suteen kun maksu ei tullut läpi ja erikoisversio ei saavu edes verkkikselle (eli olisivat ryssineet joko määrät tai tilauksen kokonaan). Nyt voi jo sanoa että onnistuminen julkaisupäiväksi on 0/2. Voipi olla että enää en ennakkotilauksia verkkiksestä tee...
23  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 31.10.2022 21:48
Onkos Partis (tai joku muu) saanut jo Bayonetta 3:n erikoisversion? Meikällä odottaa verkkiksessä edelleen tuotteita. Alkaa jo pelottamaan ovatko ryssineet tilausmäärät...


Tuli muuten Kaaren Prismasta ostetun Bayonetta 3:n perusversion mukana myös metallikannet peruskansien lisäksi. Mietin ensin että ne on kaikkialla jostain syystä perusversionkin mukana, mutta osui tänään silmiin Keravan Prismassa sama peli, mutta siinä ei metallikansio ollutkaan. Tuliko muille metallikannet mukaan?
24  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Matkapuhelimet : 30.10.2022 13:02
Ai saatana. Puhelin tippu ensimmäistä kertaa ja meni täydellisesti näyttö alaspäin asfaltille. Näyttö ihan päreiksi :lol: Kuvasta ei näy kuin osa ja sekin vilkkuu vihreän raidallisena. Kosketus näyttö tuntuu toimivan sentään, mutta eihän puhelimella oikein enää mitään tee. Aika helposti kyllä meni, olin autoon menossa ja vetämässä ovea kiinni, niin lipesi kädestä. Eli tippui oven kahvan korkeudelta, ei siis mieletön korkeus. Isku vaan taisi olla täydellisen suora näyttöön kun osunu edes pienessä kulmassa.

Asus kesti vuoden, tämä kesti 10 päivää :lol: En edes muista onko koskaan menny tippumalla näyttö rikki. Puhelin on kyllä tippunut vaikka kuinka monta kertaa, mutta aina puhelin on sen kestänyt. Tässä sen hinnan ilmeisesti huomaa :rollaus: No, olin kaukaa viisas ja otin kuukauden ilmaisen täyden turvatakuun DNA:lta ;D Vähän nosti kulmakarvoja kun näytön hajoamisella on 45€:n omavastuu kun on "täysiturvatakuu". Mutta taitaa se silti jonkun kympin halvempi olla kuin itse liikkeeseen vienti.
Täytyy lukea vielä ehdot tarkemmin, jos ei korvaa kuin yhden näytön vuodessa tms. niin ei kannata jatkaa takuuta :)
25  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Netflix - suositukset ja muu löpinä : 30.10.2022 12:15
Mietin vähän samaa kuin Epi. Witcher oli Cavillille jonkinlainen intohimo projekti ja on ilmeisesti kolunnut Witcher 3:n läpi. Ja siis käden jälki oli monesa mukana ja mielenkiinto ymmärtääkseni aika iso. Tosin juuri tästä syystä saattoi mennä sukset ristiin. Tuskin Cavill haluaa olla mukana jos esim. lähdetään k13 leimalla liikkeelle. Liam Hemsworth vähän enteilisi tälläistä... Eli aika iso kasa kallista paskaa tulossa jos sen tekevät :lol:

Tosin, jos nyt ajattelee vähän ennakkoluulottomammin ja miettisi että Netflixillä olisi jonkinlainen visio, niin kausi 4 voisi keskittyä nuorempaan Geraltiin. Silloin se voisi toimia. Kunhan pysytään pois sieltä k13 leimasta.
26  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 29.10.2022 09:39
Pari tuntia takana. Eihän Bayonetta 3 sulavuudellaan hämmästytä, mutta valehtelisin jos väittäisin että se itseä varsinaisesti häiritsisi. Eli mihinkään diashowhun ei mennä. Tosin kun alkupätkät pyörähti framerate oli kaamea. Uskoisin että lähempänä 20fps kuin 30fps. Pelästyin jo että tätäkö tämä on. Mutta se oli vain tämä yksi kerta kun näin kävi. En tiedä johtuiko tämä siitä että pelin 1st day päivitys pyöri taustalla (ainakin lataus), mutta erikoisen huonon ensivaikutelman se antaa.

Graafisesti peli on... no ruma ja uskomattoman mitään sanomaton. Hahmomalleihin on panostettu kyllä, että kaikki ns. päähahmot ei pistä mitenkään huonolla tavalla silmiin ja Bayonettaa on entistä mukavampi katsella ;D Mutta vihut on todella simppeleitä ja ympäristöt suoraan PS3:lta. Ainakin näin aluksi. Ihmettelen vähän kun esim. ensimmäiset pari kenttää oikeasti näyttää huonommilta kuin aikaisemmissa osissa. Onhan siinä eeppiset mittasuhteet, mutta ne vähän katoaa, kun taustalla pyörii palikoita. Pääsin juuri kaupungin kaduille ja siinä ollaan ehkä ensimmäisen Bayonettan kanssa samoissa, mutta silti niistä ei saa ihan samaa fiilistä kuin aikaisemmin. Tyyli on jotenkin ihan mitään sanomatonta. Tulee jopa fiilis että Platinumilla ei olisi ollut aikaa viimeistellä graafista ilmettä. Jotain pahoja vaikeuksia kehityksessä on varmasti ollut.

Vähän ehkä ennen aikaista napinaa, mutta sellaisia ensi kentät nyt oli. Sinänsä välipätkät näyttää graafisesti olevan ihan ok ja olivat pelimoottorilla tehtyjä, joten ehkä tyylikin paranee edetessä. Välipätkät on muuten vähän turhankin pitkiä ja niitä on joka välissä. Ja meikä pitää välipätkistä, mutta parin tunnin aikana tuli parikin kertaa mietittyä että päästäisi jo pelaamaan.

Ja se pelaaminen oli kyllä tutun tuntuista. Monsteri pelaaminen kyllä rikkoo tyyliä ihan pirusti, mutta se toimii yllätävän hyvin (FF -pelien pitäisi hoitaa summonit samalla tavalla, kun kerran reaaliaikaisessa mättöön ovat siirtyneet. Voisi toimi siinä jopa paremmin, koska toiminta on siinä hidastempoisempaa). Paikoitellen toiminta menee vähän turhankin sekavaksi. Varsinkin jos Viola on mukana, mutta joskus vihujenkin kanssa. Muutenkin tuntuu että kamera on joskus hiukan liian lähellä.

Eli näin aluksi tuntuu että pieniä kauneusvirheitä löytyy, mutta ydin on edelleen sama ja toimii. Vanhat on tosin parempia. Vaikka samaan hengenvetoon voin sanoa että kädet syyhyää että pääsisi jo takaisin pelaamaan  ;D
27  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 27.10.2022 19:34
Tänään sitten huomasin että Verkkiksestä oli tullut mailia viime yönä että Bayonetta 3:n perusversio pitäisi maksaa O_o Kun tilausta ei edes pystynyt tekemään ilman maksua. Eli nyt pitäisi käydä tiliotteet läpi ja katsoa onko maksu oikeasti lähtenyt vai ei. Ja erikoisversionkin maksun meno on nyt pakko tarkistaa. Mutta tämä sanoo käytännössä sen että Verkkiksestä ei huomiseksi ole peliä tulossa, koska tämä maksu sekaannus. Eli huomenna metsästämään kaupoista.
28  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Netflix - suositukset ja muu löpinä : 26.10.2022 12:51
Meikä piti kakkos kaudesta enemmän. Osin syynä oli ykköskauden sekavuus (aikajanan kanssa pelleily) ja tuotantoarvot (joku sano hyvin 2000-luvun Xenaksi). Vaikka ei sillä, aika unohdetavaa kamaahan se oli. Vähän muistan mitä tapahtui, mutta yksityiskohdat on hämärän peitossa. Mutta kuten jo todettiin, Cavillin murina on heteromiehellekkin sarjaa kantava voima ;D
29  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 26.10.2022 12:46
DF:n arvostelu Bayo 3:sta tulee perjantaina, mutta Linneman ehti jo varoitella Twitterissä, että pelin tekniikka ei välttämättä ole hyvässä jamassa... Haistan, että pelissä on massiivisia ruudunpäivitysongelmia, kun Platinum on yrittänyt pitää visuaalisuuden korkealla tasolla NS:n ikääntyvällä raudalla. Ei olisi ihme, jos peli sahaa tyyliin 40-60:n fps:n välillä tiukimman toiminnan aikana.

Mutta ehkä ensimmäisen päivän patch tulee ja auttaa hieman.  

Aaa shit.. -_- Vaikka en voi sanoa että tulisi mitenkään yllätyksenä. Rauta on vain vanhaa. Ja myönnän senkin että en voi ihan pokalla sanoa että 40-60fps keikunnat huomaisin niin pahasti. Kunhan pysytään 30fps yläpuolella kuitenkin.

Saisi tulla se Super Hyper Switch Pro jo. Tai sitten PC käännöksiä (ei varmasti tule).
30  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 26.10.2022 10:54
Bayonetta 3 arvostelut on pistetty ulos. Aloin jo katsomaan IGN:n arvostelua, mutta tuntui että saan liikaa tietoa pelistä ennakkoon, niin en katsonut kuin pari minuuttia ja loikkasin pisteisiin (9) ;D

Metacritic score on tällä hetkellä 89 joka on hiukan vähemmän kuin 1&2 pisteet, mutta arvostelujen määräkin on huimasti isompi. Joten kyseessä on hyvin varmasti samaa taattua laatua kuin aikaisemmatkin osat (jos sitä nyt oikeasti joku epäili).
Toivottavasti Verkkis lähettää pelit perjantaiksi prkl... Tilaus näyttää olevan edelleen "Odottaa tuotteita" tilassa, niin alkaan hiukan epäilyttämään voiko peli tulla perjantaiksi... Päässä alkaa pyörimään vähän ajatus kivijalkakaupasta ostosta jos ei peli ole kotona perjantaina. Voihan sen verkkiksestä tulevan pistää hyllyyn avaamattomaksi keräilykappaleeksi ;D *lopeta, mieti sähkölaskua, on tiukat ajat...*
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 155
Pelaajalauta 2007-2023
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines