Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 158
151  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Matkapuhelimet : 29.08.2022 11:35
Esim. SSD kovo hajoaa aivan varmasti siinä ajassa, mutta jos sen korvaa uudella, niin mitä tapahtuu day one päivityksille jne.

Sitä ps5:n mukana tulevaa ssd levyä ei voi edes itse vaihtaa jos oikein muistan joten kun se leviää niin kone on roskiskamaa.

Ei kai sitä sinne juotettu ole? Ei varmaankaan mikään plug&play toteutus ole, mutta luulisi että ruuvimeisselillä vaihto onnistuu...


Onneksi on olemassa innokkaita arkistonpitäjiä. Ajan myötä noiden koneiden firmwaret haxataan niin perusteellisesti, että yleensä ei ole mitään ongelmia.
Totta tämäkin. Ja hyvä niin.
152  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 29.08.2022 11:21
En lähtisi hätäilemään noiden sopimusten kanssa. Koska hintahan määräytyy kulutuksen mukaan. Ja jos sähkönhinta on 50c/kwh, se vaikuttaa kulutukseen aivan varmasti, jonka myötä hinta laskee. Toki se tulee viiveellä, mutta tulee kuitenkin. Ja kun nämä vaikuttaa jo nyt. Omassakin kämpässä oli suihkun lattialämmitys päällä 24/7 kun oltiin kotona, mutta olen jo nyt alkanut käyttämään sitä vain öisin. Saunaakaan ei lämmitetä enää viikolla samalla tavalla.

Kyllähän hinnat hetkellisesti nousee varmasti jo lämmitysten vuoksi, mutta en silti jaksa uskoa että hinnat pysyvästi nousisi kovin suureksi. Porukalla kun ei ole varaa käyttää tuon hintaista energiaa. Ainoa mikä voi vaikuttaa pahasti on voimassa olevat määräaikaiset sopimukset. Jos löytyy paljon "ihan sama, ei tunnu mun lompakossa", silloin voi tulla ongelmia. Mutta sitten pistetään jo sähköjä poikkikin jos kulutuksessa ei näy muutosta. Tosin en siihenkään usko.

EDIT: Tosin mun on suht helppo olla rauhallinen, kun max kulutus on tammi- helmikuussakin hyvin alle 800kwh/kk ja kesällä 300-400kwh/kk :)
153  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 29.08.2022 10:22
Heleniltä soittelivat. Tarjosivat 24kk sähkösopparia 39c/kWh hintaan. Vaikka oli niin HOUKUTTELEVA tarjous, niin jätin ottamatta.

Saa nähdä minkälaisia soppareita tarjoavat kesällä. Laskeeko määräaikaisuus ja/tai hinta. Eihän tilanne kuitenkaan ihan heti muutu, niin kauan kun 10min suihkut on "säästösuihkuja" ja 20min suihkut on "normisuihkuja". Uusien voimaloidenkin rakentaminen kestää kuitenkin vuosia. Tai no, tuulivoimaloita kai saa vähän ripeämmin pystyyn, mutta ei ne ihan kauheasti talvella auta.
154  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Matkapuhelimet : 29.08.2022 09:55
Alkaa kyllä tuntumaan vähän erikoiselta kuinka vähän nykyään ajatellaan kestävyyttä puhelimissa. Sen annan kyllä Applelle että iPhone on ehkä ainoa joka jaksaa pidempään. Mutta tuo Asuksen 2v softatukikin on käsittämätön ratkaisu kun miettii nykymaailman menoa. Ja sitten juuri tuollaisia että ihan hajoaa simppelisti tavara käsiin.

Mielenkiinnolla muuten odotan tekeekö esim. PS5:llä ja/tai XSx konsoleilla mitään 15 vuoden päästä. Ne on kuitenkin aika naitettuja verkkoon nykyään ja kaiken maailman päivityksiin. Esim. SSD kovo hajoaa aivan varmasti siinä ajassa, mutta jos sen korvaa uudella, niin mitä tapahtuu day one päivityksille jne. Eihän tässä sinänsä nykymaailmassa mitään ihmeellistä ole. Jokainen verkossa oleva tuote vanhenee 5-10 vuoden päästä kun tietoturvapäivityksiä ei enää saa. Mutta pelikoneissa tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että "Retro pelaaminen" tulee tarkoittamaan aina max PS3&X360&WiiU sukupolvea, ehkä jopa vain PS2&XBOX&GC sukupolvea, jos softaa ei saa mistään kovon rikkoutuessa.

Mutta joo. Puhelinmarkkinat on niin sekopäiset nykypäivänä, että voisi pysäyttää koko markkinan kahdeksi vuodeksi.
155  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Matkapuhelimet : 28.08.2022 22:48
Vuoden se kesti. En tiedä mitä on tapahtunut, mutta aamulla huomasin että volume nappi on kovera. Eli on saanut jonkun iskun aivan keskelle volume nappia ja nyt volumen säätäminen ei käytännössä toimi. Molemmat puolet on siis jatkuvasti pohjassa ja jos painan jompaa kumpaa hetken se jumittuu siihen asentoon. Sain sen onneksi takaisin neutraaliin asentoon, niin nyt ei sentään ole jumissa + tai - asentoon.

Mutta nyt onkin sitten päätös että kysyykö tuon huoltoa vai ostaako uuden. Huoltaminen ei kiinnosta siksi kun puhelimesta joutuisi luopumaan hetkeksi, joka ei ole nykypäivänä hyvä juttu vahvan tunnistuksen jne. takia. Lisäksi puhelin ei vaan ole ollut ihan sitä mitä haluaisi. Sitä on kömpelö käyttää, sormenlukija toimii satunnaisesti, käyttöliittymä on jotenkin sekava ja kamera venyttää hiukan yläreunaa. Ja lisäksi kun ei tiedä kuinka kovan iskun se on saanut (en oikeasti tiedä mitä on tapahtunut, kun se illalla mielestäni toimi ok, mutta aivan selvästi se on iskun saanut), en myöskään tiedä kuinka pahaa vaurion se on lopulta saanut. Maksaako korjaus muutaman kympin vai muutaman satasen? Vai onko se entinen joka tapauksessa.

Uuden ostaminen taas tuntuu turhalta, koska tämän hetken paras puhelin meikäläiselle olisi Asus Zenfone 9. Myönnän kyllä, että mitä arvosteluja katseli, se on parempi (ja pienempi, jei \o/ ), kuin Zenfone 8. Mutta olen lopulta tullut siihen tulokseen että käyttöliittymän paskuus on Android 12 vika, joka ei kannusta myöskään ostamaan uutta samanlaista. Ja lisäksi Asus antaa puhelimelle vain kahden vuoden softa tuen :rollaus: Ihan WTF tason linjaus tuokin. Eihän tämäkään kestänyt kuin vuoden, mutta jos edes tietoturvapäivityksiä ei tule kahden vuoden jälkeen, puhelin on käytännössä lähempänä paperipainoa sen jälkeen, toimi se tai ei.

Ja ei, en hommaa Applea (työpuhelin on 13, se riittää) enkä Samsungia (likalla on A53, kiristää joka kerta kun sitä käyttää...).

Eli,... voi olla huolto edessä kuitenkin.
156  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 28.08.2022 20:14
Loki oli varsin mainio sarja. Marvel kaman suhteen laatu vaihtelee tosiaan liikaa. Paria viimeisintä Marvel-sarjaa en ole jaksanut enää edes alottaa, kun sitä pelkää vaan arvokkaan vapaa-ajan menevän hukkaan. Westworldin ja House of the Dragonin kaltaiset laatusarjat tarjoavat jo riittävästi viihdettä. Liipasimelle mennee seuraavaksi Sandman.

Toihan se juuri on, että vaikka kaudet on lyhyitä, mieluummin katsoisi jotain oikeasti hyvää sarjaa, kuin että tuhlaisia 4-6h ihan roskaan. Ennen huonojakin sarjoka katsoi "meh" reaktiolla, mutta nykyään aika on niin rajallista että melkein hiukan vituttaa kun tuhlaa aikaansa johonkin ihan turhaan.
Ja nykyään sarjoja tosiaan on vaikka kuinka. Vieläkin katsomatta Umbrella Academyn viimeisin, Sandman, LOTR, Boys, Westworld, House of the Dragon, mitä nyt ulkomuistista muutaman muistaa.

Tosin enhän mä silti ikinä opi. Katoin perjaintaina Adam Projectin Netflixistä. Älkää katsoko.
157  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 28.08.2022 20:07
.....
 mä olen nyt neljä kuukautta pelannut pelkkiä retropelejä ja sinä aikana pelannut kohtalaisen määrän näitä läpi joten viimeinkin iski ähky.

PS1 - 23 peliä
PS2 - 35 peliä
Wii - 4 peliä
Gamecube - 3 peliä
PS3 - 6 peliä
Xbox 360 - 2 peliä
3ds - 2 peliä
GBA - 3 peliä
Virtual boy - 1 peli
PSP - 1 peli
= 80



Mä en saa pelattua tollasta määrää edes neljässä vuodessa  :lol:
158  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 27.08.2022 10:15
Tämä on vähän sama kuin aikoinaan Apple-uskovat puhisivat kiven kovaa miten Iphone 5:n näyttökoko on täydellinen, eikä sen todellakaan tarvitse olla suurempi. Samaan aikaan Androideihin puski jatkuvasti suurempia ja suurempia näyttöjä, joten pitihän se jollain tavalla puolustella sitä omaa laitettaan.

Ottaisin koska tahansa iPhone 4S:n/5:n kokoisen Apple-puhelimen nykyaikaisella tekniikalla. iPhone 12 Mini on aika kivan kokoinen, mutta saisi olla vieläkin kompaktimpi. Silti miljoona kertaa parempi ja mukavampi käyttää kuin tiiliskivet ja tabletit. Hetken aikaa tykkäsin itsekin kun näyttökoot kasvoivat, mutta pidemmän käytön jälkeen mielipiteet muuttuivat.

Edelleen kaipaan puhelimia joiden pituus on alle 140mm. Niitä ei vain tehdä enää. Tämän kokoisiin ei tainnut ehtiä tulemaan edes koko etupaneelin kattavia näyttöjä. Koot hävisivät aikaisemmin kuin puhelimen ylä- ja alapalkit.
159  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 26.08.2022 09:30
Kovasti täällä tunnutaan olevan kyllästyneitä supersankari leffoihin. Vaikka onhan totta että saman kaavan uudelleen kierrätys tuntuu lähes 15v jälkeen jo tutulta. Eli uutta kaavaa kaivattaisiin. Sarjoilla Marvel vähän yrittää jotain erilaista, mutta käytännössä kokeilut ovat pitkälti epäonnistuneet.
Vaikka mielestäni se kertoo jotain että eniten elokuvia muistuttava Falcon & Winter Soldier on tylsin niistä kaikista. Tosin tähänkin suurin syy on ehkä Anthony Mackie ja Sebastian Stan. En vain löydä näistä sitä karismaa kuin muista. Mackie pilasi jo Netflixin Altered Carbon sarjankin, niin tämä oli sitten seuraava. Stanilta löytyy hiukan jotain vetovoimaa, mutta on aika ilmeetön tässä tapauksessa. On melkein surullista kuinka Disney kaavaili näistä jotain "buddycomedyaction" -sarjaa, mutta lopputulos on uskomattoman kaukana tästä. Tuntuu että kaverit vihaisivat oikeassa elämässä toisiaan. Kemiaa ei ole ja kaikki tuntuu väkinäiseltä. Mutta sekin on totta että näistä hahmoista on otettu pitkälti kaikki irti jo. Olisi ollut aika sopivaa jos nämäkin olisi teilattu Endgamessa.

Mutta vähän parempia irtiottoja kaivattaisiin sarjoissa. Yritystä kyllä on. She-Hulk vaikuttaa kahden jakson perusteella olevan Marvel sarjojen paremmalla puolella, mutta tämäkin voisi olla hiukan räväkämpi. Voi olla että meno paranee sarjan edetessä. Mutta hahmo tuntuu jo nyt paremmalta kuin Falcon tai Winter Soldier. Vaikka ei sekään takaa mitään. Moonknight on todella kiinnostava hahmo, mutta sarja vajoaa lähes Falcon & Winter Soldier tasolle.

Joten kun pienet kokeilut tehdään sarjojen puolella, elokuvilla otetaan rahat joilla se tehdään. Joissa ei suuria irtiottoja nähdä. Uusi Thor tosin meni mielestäni jopa yli. Thorista yritetään saada jotain mikä on National Lampoon ja 80-luvun toimintaleffojen välissä. Toiminta on viihdyttävää ja välillä vedetään niin huumorin puolelle, että kaikki vähänkään vakavampi näkökulma murjoutuu sen alle. Elokuvassa oli vakavia ja surullisiakin teemoja, mutta aina siellä oli joku vasara tai kommentti joka heitti vähänkään kypsemmät tunteet ikkunasta pihalle. Tämän elokuvan jälkeen olen alkanut harmittelemaan kuinka Leslie Nielsen ja Taika Waititi eivät ikinä ehtineet kohdata. Siitä olisi voinut syntyä jotain uskomattoman hienoa.

Mutta valehtelisin jos sanoisin että en joka kerta mene katsomaan naama virneessä IMAXiin kun uusi Disneyn Marvel tulee ulos. Pettymyksiä on tullu viime vuosina enemmän kuin hurraa huutoja, mutta siltikin ne vain antaa sitä mitä sieltä hakee: Täydellisen irtioton arjesta kaikesta muusta. Ja useimmiten sellaisesta kaksi tuntisesta maksaa enemmän kuin mielellään.
160  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 25.08.2022 00:40
Leffa muutenkin palautti luoton siihen, että ehkä joku muukin kuin George Miller osaa vielä ohjata kunnon toimintaelokuvia liukuhihnalla tuotettavan supersankarisonnan keskellä.

Oli pakko katsoa kuka tämä ohjaaja on ja mitä on tehnyt muuta kuin Maverickin. Ohjaaja on Joseph Kosinski ja tämä kaveri on jumalauta ohjannut Gears of Warin Mad World pätkän :lol: Ja päälle vielä Tron legacyn ja Oblivionin (myös Cruisen leffa). Uusin ohjaus, Spiderhead, on ilmeisesti aika kuraa, mutta pakko myöntää, kyllähän tämä nostaa miehen omalle listalle mitä täytyy vähän seurata.

Top Gun Maverick on helvetin hienosti tehty, sen myönnän, mutta itselle toi viehätystä enemmän kasari tyyli. Olihan se viihdyttävä, mutta ei ehkä noussut niin korkealle meikäläisellä kuin useilla muilla.

Pistäisin vielä korvan taakse John Wickit ohjanneen Chad Stahelskin. Mieheltä on tulossa Highlanderin reboot ja Ghost of Tsushima -leffa. Molemmat voi olla hyvinkin olla kamalinta paskaa, mutta John Wickit on ollu ihan jees katsottavaa.
161  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 24.08.2022 10:09
Muutama ihan mielenkiintoinen traileri tuli Geoffin Gamescomin käyntiin polkasussa.

Gotham Knights näytti ihan mielenkiintoiselta, vaikka saa nyt nähdä kuinka paljon muistuttaa Arkham pelejä. En oikein ikinä päässyt siihen taistelusysteemiin sisään. Tai itselle se ei tuonut sellaisia parhauden fiiliksiä mitä joka paikassa hehkutettiin. Vaikka tuli Arkham Asylumia jonkin verran pelattua.

The Lords of the Fallen traileri oli cool :) Mutta tästä tuskin mitään erikoista meikälle saa. Jälleen yksi Souls imitoija.

Where Winds Meet traileri oli myös aika cool, mutta en oikein saannu kiinni minkälaista itse pelaaminen lopulta on. Jonkinlainen open world kyseessä joka aina nostaa itsellä epäilykset, mutta jos taistelu on toteutettu hyvin niin voisi ainakin testata.

Parhaimmat palat oli Atlas Fallen ja Lies of P. Jälkimmäinen oli ehkä Bloodbornen tyylinen, mutta ehkä hiukan nopea tempoisempaa. Erityisesti pidin trailerin tunnelmasta.
Atlas Fallen muistutti äkkiseltään hiukan Darksiders sarjaa gameplaynosalta (se vähä mitä sitä näytettiin).
Kunhan vain saavat "paketin kasaan" molempien pelien kohdalla, niin näistä voi tulla ihan pelaamisen arvoisia. Kummallakaan kehittäjällä (Atlas Fallen: Deck13 Interactive, Lies of P: NEOWIZ) ei ole mitään suuria nimekkeitä takana vaikka pelejä ovatkin julkaisseet, joten lopputulos voi olla mitä vaan. Deck13 tosin on tehnyt ymmärtääkseni ihan toimivat The Surge ja The Surge 2 pelit, joten tästä voisi tulla ensi vuoden yllättäjä.

Ihan mielenkiintoinen stream muutenkin. Parempi ainakin kuin Summer games streamit. Tosin nukahdin pari kertaa (:lol:) ennen loppua, niin jotain meni varmaan ohikin. Täytyy katsoa jossain vaiheessa loppu vielä.
162  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 21.08.2022 11:53
Heräteostoksena lähti Trials of Mana NS:lle. Tämäkin on ollu "TO-DO" -listalla ja kun hinta oli vain 10€ (toimituksineen 13,90€), niin ei pystynyt vastustamaan. Vaikka pölyä keräämään hyllyn perukoille tämäkin todennäköisesti jää ainakin kuudeksi kuukaudeksi :lol:

Olen huomannu että Powerissa on usein halvimmat NS pelit. Olen tainnut ostaa ainakin puolet NS peleistä sieltä.
163  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: TV hankinta ja tekniikka : 14.08.2022 14:32
Kävin katsomassa midrange tason telkkaa vloppu/loma paikkaan. Ja yllätyin kuinka paljon paskaa myyjät puhuu. Suunnitelmissa oli Samsungin Q60A, AU8xxx, Sonyn X85J tai viimeisenä vaihtoehtona Samsung 55" Q70A jos 50" TV:tä ei löydy. Paikka on lahden lähellä, niin lähdin lahteen metsästämään.

Ensin kävin pari Prismaa läpi, kun ne on käytännössä ainoita paikkoja joista voi tehdä oikeita löytöjä. Kaupat laittavat aika itsenäisesti tarjoukset ja verkko ei läheskään aina näytä valikoimaa puhumattakaan hinnasta. Mutta molemmissa oli hyllyt suht tyhjä ja oranssit laputkin oli kadonneet.

Joten ei auttanu kuin mennä Giganttiin. Hinta haarukaksi sanoin 500€ ja kaveri meni koneelle. Löysi yhden mallin varastosta ja sekin oli LG lowend malli kovaan ylihintaan. Heitin sitten kakkosvaihtoehdon 55" Q70A:n ja kaveri meni takaisin koneelle. Olin katsonut verkosta että sitä pitäisi olla. Kaveri tuli takaisin ja sanoi että ei ole. Hiukan yllätyin, mutta ajattelin että olkoot. Se ei olisi ollut ideaalin kokoinen muutenkaan.

Seuraavaksi Power. Appivanhemmat olivat käyneet pari vloppua sitten ostamassa samasta paikasta telkun ja siellä käytännössä pakko myytiin kalibrointi mukaan, joka oli vielä tehty huonosti (kuva oli vihertävä, heitin itse käsin paremmat säädöt sisään). Joten odotuksena oli että kohta kustaan linssiin. Ei kyllä odotuksia petetty. Kysyin varaston tilannetta ja annoin saman hinta haarukan ja siellä oli kaksi mallia Philipsin PUS9006 ja Hisensen A7GQ. Myyjä ylisti Hisenseä ja sanoi että parempaa luokassaan en löydä. Ja Philipsiäkin löytyy, mutta siitä ei ole mihinkään. Hisensen kehuminen nousi aika koville kierroksille ja oli "todella hyvä. Niissä vain on luokkansa paras kuva. Ei vain ole Suomessa tunnettu merkki. Tuosta näkee vähän minkälainen kuva siinä on." ja näytti seinää. Siinä oli U8 sarjan TV. Eli ihan eri malli.

Kummastakaan ei ollu oikein kokemusta, vaikka eihän Hisense mikään tuntematon malli ollut ja olen kyllä kuullut että hinta-laatu on kova. Mutta myyjän jutut nosti vähän kulmakarvoja, joten en viittinyt ottaa sikaa säkissä ihan suorilta. Mietin että tulen takasin jos se onkin hyvä. Lähdin pois ja menin autoon selvittämään onko malleista mihinkään. Philipsistä ei löytynyt oikein mitään dataa, mutta Hisensestä löyty. On kuulemma valmistajan laadun huomioiden häpeäpilkku valikoimassa. TV on vain huono, eikä sitä kannata kenenkään ostaa.

Tiedän että myyjät osaa venyttää totuutta, mutta en muista että noin suoraa kusetusta olisi tullut eteen. Mietin vielä olisinko mennyt Gigantista tivaamana telkkua tai yrittänyt varata verkosta, mutta kello oli jo enemmän kuin suunnittelin niin lähdin meneen. Myönnän että tilanteesta teki vaikeampaa se, että varastot tuntuu olevan oikeasti aika tyhjiä. Missään ei varastoja oikein ollut ja hyllyt oli jopa tyhjiä. Jotain pulaa ilmeisesti on edelleen.

Mutta nyt onkin kovia päätöksiä kun mietin että tilaisiko vain Q60A:n verkosta kotio ja mietisi miten kuljettaisi itse perille, vai odottelisiko X85J tarjouksia. Vai odottaisiko suoraan Black Fridaylle ja nappaisi sieltä jonkun. Alkaahan tuossa 12v vanhassa 42" Philipsin 5605 mallissa ikä näkymään ja ghosting alkaa olemaan jo aika hurjaa, mutta kyllä sillä kuitenkin pärjää vielä. Kun katsoo tarpeeksi kaukaa. Ja oikeasti kyllä haluaisin sen 50" X85x -sarjan Sonyn :lol: On vain vähän turhan tyyris 899€ hinnallaan tällä hetkellä...
164  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 12.08.2022 12:03
LG:n CX oli saannu Stadia tuen (tai mainosti sitä kesällä, en tiedä oliko se vain tullut nyt) kesän aikana, niin päätimpähän kokeilla.

Kokeilu ei tosin alkanut hyvin. Ohjaimen liittäminen oli opastettu todella oudosti. Siinä oli ilmeisesti geneerinen ohje joka ei toimi oikein kuin PC:lle. Ensimmäinen vaihtoehto oli tehdä liitos USB:llä. Ajattelin että en ala hakemaan 23:00 aikaan enää usbia laatioista. Toinen oli että liitä ohjain kännykän kautta. Ihmettelin hiukan mutta ajattelin että olkoot, testataan. Samaan wifiin, xbox ohjain käteen ja siitä. Eihän siitä tullut mitään. En oikein tajua mikä tässä oli pointtina. Kyllä ohjain kännykkään tuli, mutta ei telkkuun.
Sitten lisäsin ohjaimen vain TV:n BT:iin suoraan ja kaikki toimi ok. Kuvittelin että Stadia olisi ottanut TV: BT:n haltuunsa ja liittäny ohjaimen mutta ei kuitenkaan. Ei vaan maininnu tätä. Tiedä sitten olisiko liitoksen jälkeen joutunut tekemään lisäyksen vielä Stadiaan erikseen kännyn kautta. Joka tapauksessa, ei ehkä parhaat ohjeet, vaikka hiukan iltamyöhään tulikin tehtyä.

Sitten pelaamaan. Ei kun ei. Täällä ei näy pelilistaa. Enkä löydä sitä mistä mistään... paitsi tekstin pätkä joka keskellä on ".... browse from you mobile phone..." tms. Eli joudun selailemaan pelejä kännystä. Lisää hienoa insinöörityötä. No, känny takasin käteen ja selailemaan demoja. Löytyi Immortals Fenyx Rising demo. Ja peli käyntiin ja viimein pelaamaan.

Vähän niin ja näin. Kyllä siinä ihan vähän alkoi input lagia ennakoimaan. Varsinkin valikkojen "hiiren" liikuttelussa ja hektisemmissä tilanteissa input lagin huomasi. Mutta toistaalta peli toimi yllättävän hyvin ja kyllä sillä pelaamaan pystyi.
Suurempi ongelma oli kun iskut ei tullu selkärangasta. Lyönnit kun oli R-napeissa. En oikein tajua miksi ne laitetaan sinne, kun päällä olevat napi on kuitenkin ns. "päänappeja". Tosin myönnän että uudemmalla sukupolvella voi olla eri tilanne, kun liipasin on ymmärtääkseni ollut R-napeissa jo kauan, kun meikä on näpyttänyt A, B, X, Y tms. nappeja yli 30 vuotta.

Mutta tekniikan kokeiluna ihan ok. Ei se edelleenkään ole lokaalipelaamisen tasolla ja edelleen pelaan nopea tempoisemmat pelit kyllä PC:llä tai konsolilla tai en ollenkaan, mutta yllätyin silti kuinka pieni lagi oli. Se ei kuitenkaan ollut silmiin pistävän karmeaa, ja voisin kuvitella että hidastempoisemmat pelit toimivat ihan hyvin. Ja varsinkin strategia painotteiset ja vuoropohjaiset.

Lieventävänä asiana tosin täytyy sanoa että olin wifissä kiinni. En tiedä toisiko piuha sen pienen eron. Tosin CX:ssä on ymmärtääkseni luokaton ethernet verkkokortti, joten sitä ei kuitenkaan kannata käyttää. Mutta en tiedä toimisiko jollain toisella laitteella paremmin kiinteällä yhteydellä.

Mutta ihan jees. Ei pääpelikoneeksi, mutta ihan jees. Käytettävyys on aika paskaa.
165  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju : 04.08.2022 12:59
Nintendon kiellot nyt on "kieltoja". Eikös joku Eurooppalainen Nintendo pomo sanonut 2-3kk ennen Liten vai OLEDin tuloa että "uutta rautaa ei ole tulossa tänä vuonna". Tämäkin tuntuu sopivan epämääräiseltä tms. kun Nikkei sanoo että ei ole tulossa, mutta jää epäselväksi mistä päätelmä nyt tulee.
Ei sillä että uskoisin että sieltä NS2:n tulee tänä vuonna tai edes vuoden alussa. Mutta en yllättyisi NS Lite OLEDista. Liteenhän se OLED näyttö olisi kuitenkin pitänyt saada alunperinkin, eikä siihen jota voi käyttää ulkoisenkin näytön kanssa. 2023 jouluna tai 2024 alkuvuodesta sitten uusi NS2. Eli Super Nintendo Switch.

Mutta, tuntuu että taantuma uhkaa vähän joka puolelta ja porukka on korona aikana ostanut nurkat täyteen uutta tekniikkaa, joten nyt ei ehkä ole paras aika julkistaa muutenkaan mitään uutta rautaa. Nvidia ja AMDkin tuntuu panttaavan uusia näytönohjaimiaan koko ajan pidemmälle. Tiedä sitten mistä johtuu, mutta nyt on jo siirrytty Nvidian julkistuksissakin kuukausi kerrallaan kesäkuusta syyskuulle vai oliko jopa lokakuulle. Joten julkaisua niillekkään ei tule kuin marras-, joulukuussa aikaisintaan.

166  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 01.08.2022 10:37
mClassicin ei pitäisi testien ja Marseillen lupausten perusteella lisätä input lagia edes yhtä millisekuntia (luku lienee 0,2-0,5ms). DF testasi tämän myös. Eli tod.näk kyseessä lumevaikutus, ellei ole MasterTK.

https://www.youtube.com/watch?v=UPL9Q1KjMQM

Mulla oli muuten omassa AOCissa virransyötön kanssa aluksi sama homma, mutta sitten valikoista kohdasta "OSD Setup" löytyi asetus "USB Charge", jonka laittamalla asentoon "On" monitori alkoi syöttämään virtaa myös lepotilassa ja kuvalähteistä välittämättä. Se auttaa juurikin mClassicin ja LED-valaistuksen kanssa.  :) Mutta en toki tiedä, onko sinun näyttömallissa samaa ominaisuutta.
Muistelin myös vähän samaa että input lagia ei testien perusteella pitäisi olla. Joten vika on todennäköisesti päässä. Siis lumevaikutuksessa, ei siinä että pää muuttuisi TK:ksi.


Ja olipas muuten hyvä vinkki. Löytyi meikäläisenkin asetuksista tuo USB charge. Extra -valikosta tosin, mutta sillä lähti toimimaan. Minä kiitän. Oli eilen taas sen verran myöhä kun testasi että ei tullut valikoista katsottua yhtään ratkaisua tuohon.
167  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: 10 vuotta Pelaajalautaa : 01.08.2022 10:27
Onko lautalaisilla enää mitään saavutettavaa, vai onko kaikki jo nähty?
Hei! Bayonetta 3 julkaistaan vasta loppuvuodesta! Ja edelleenkin sähköautot on enemmän perseestä kuin käytännössä toimiva ratkaisu.

Mutta kyllähän tässä vanhaksi itsensä alkaa tuntemaan. 40v meni rikki pari kuukautta sitten, enää en ostaisi sitä TK:n Audi A5:sta vaikka saisi tilaa ja rahaa siihen, pelaaminen tuntuu vähenevän entisestää, lomallakin aikaa meni tapetointiin, maalaamiseen, kotimaan reissailuun ja yleisesti kakaroihin eikä pelaamiseen, mutta kuitenkaan pelien ostaminen ei ole hävinnyt mihinkään :lol:

Ja onhan lautakin hiljentynyt entisestään. Tuntuu että tälläinen "palstailu" on muutenkin vähän laskusuunnassa. Kaikki on siirtynyt "someen" ja verkossa pyörii idiootteja enemmän kuin koskaan. Ja siis ei sillä, että keskustelu tyyli olisi niin paljoa lopulta muuttunut. Ei ennenkään kukaan uskaltanut myöntää olevansa väärässä tai että uskaltaisi myöntää oppivansa jotain, mutta erona on se että ennen keskustelijat oli pääsääntöisesti alle 20v. Nykyään keskustelijat on 30-70v. Ja monet ei selvästi ole oppineet keskustelusta mitään ja aikuisiällä keskustelut löytäneet huutavat kuin ne kakarat 15 vuotta sitten. No okei, toki poikkeuksiakin on.

Kissavideot taitaa olla edelleen "in" ja ne on yhtä söpöjä kuin ennenkin.
168  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 01.08.2022 09:12
On vähän lähteny lapasesta toi Switch pelien osto. Tulee yllättävän paljon tarjouksia vastaan niin tulee otettua hyllyyn ajatuksella "No toi olikin tarkoitus hankkia jossain vaiheessa". Ja nyt hyllyssä on jo:
Luigis Mansion
Kirby
Astral Chain
Xenoblade Chronicles DF
Crash Bandicoot trilogy
Fire Emblem: Three Houses
Zelda: Link's Awakening

Kirby taitaa olla ainoa josta tuli maksettua täysi 60€. FE: TH oli ehkä jo löytö, kun lähti Prismasta 20€:lla mukaan. CB trilogy lähti viimeisimpänä eilen 25€:lla Citymarketista. Keravan Citymarketissa on joku osittainen pelien poistomyynti ja oli muutama alennus peli. Muita vastaan taistelin. Metroid Dread oli ehkä yllättäenkin 49€, mutta sain pidettyä hyllyssä. Ei nyt niin kova ale ollut kuitenkaan ja ei siihen kuitenkaan pystyisi keskittymään kun ylläolevasta listasta ei ole pelattu käytännössä kuin Luigis Mansionia ja Kirbyä.

Ja siis meikäläisten "lapasesta lähdöt" ei tietty ole mitään verrattuna laudan tosi harrastajiin (aika kova toi Partiksen kauppakassi :lol: ). Mutta kun meikäläisen pelaamiset kesällä rajoittui Kirbyyn jota pelasin about pari tuntia ja Xenobladeen jota on pelattu about 2,5h (ja XC DF tunnit tuli viime viikolla), niin näiden pelaamisessa voi kestää vähintään vuosi. Ja sieltä on se Bayonetta 3 tulossa vielä syksyllä.


Niin ja tuli otettua se mClassic VPD:stä. Testailin eilen näytöllä ja XC DF:llä ja yllätyin kuinka paljon se paransi kuvaa. Eron ihan oikeasti huomaa. Varsinkin teksti näyttää huomattavasti miellyttävämmältä. Tosin jotenkin tuntui että input lag olisi hiukan kasvanut. Ei nyt mitään mieletöntä ja ei se häirinnyt, mutta silti.
Paras ominaisuus tuli näytöstä. Pistin mClassicin USB:n tietysti näyttöön kiinni. Mutta AOC ohjaa USB:hen virtaa vain silloin kun näyttö saa signaalin. Eli kun oli toinen lähde valittuna, valosyttyi kun sinne tuli signaali, mutta kun on mClassicin HDMI valittuna USB ei anna virtaa koska ilman sitä virtaa sitä signaali ei tule se mClassicin kautta :lol: *ittu mitä pelleilyä taas. Hermo meinas mennä. Piti laittaa lähellä olevaan PC:n USB porttiin se virta että sain sen käyttöön. Eli ei ihan ideaali, mutta toimi.
169  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: TV hankinta ja tekniikka : 27.07.2022 13:06
Sopii muuten aika hyvin tuohon Astral Chainin värimaailmaan noi ledit. Melkein luulisi että pelissä on tuki ambilightille ;D

Tosiaan tuo mClassic on hommaamatta. Oli se suunnitelmissa mutta unohtui nyt kesällä kun se vähä mitä on kesällä ehtinyt pelaamaan, on menny kannettavana. Täytyykin pistää se tulemaan ja testailla tolla LG:n CX:lläkin jos sitä saisi paremmaksi. Vaikka näyttö todennäköisesti on vieläkin parempi. Ainakin tuo kuvakaappaus on jo ihan jees.
170  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: TV hankinta ja tekniikka : 27.07.2022 10:07
Tosiaan nyt kun katson kuvaa niin siinähän se johto menee :lol: Alkaa olemaan pää jo vähän mössöä kesäkiireiden jäljiltä ;D No joo, enemmän juuri mietin onko vahvistinta välissä.
Olen nimittäin vähän alkanut innostumaan tuosta näytön käyttämisestä Switchillä. Astral Chain kun on jopa vähän luotaan työntävä 65 tuumasesta kaikkine sahalaitoineen. Niin voisi pistää näyttöön kiinni. Ongelma on vain se, että ainoa mihin 21:9 näyttö ei oikein sovellu, on konsolipelaaminen. Sivupalkit kuitenkin lopulta vähän häiritsee, ei sille mahda mitään. Toisaalta ei kuitenkaan viitsisi hommata muutaman sadan euron näyttöä vain NS pelaamiseen.

Menee hankalaksi kun joka laitteelle pitäisi olla oma ruutukin :lol:
171  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: TV hankinta ja tekniikka : 27.07.2022 08:42
Kuinka olet kytkeny kuulokkeet? Meneekö näytön kautta suoraan kuulokeliitännällä?
172  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 17.07.2022 23:01
TMNT Shredder's Revenge kaikki kentät pelattu collectionitkin kerätty lähes huomaamatta. Ihan jees. Liikevalikoima oli yllättävän laaja ja toi mukavaa syvyyttä mättöön pelkän napin hakkaamisen lisäksi. Haastettakin tuli hiukan lisää lopussa, mutta eihän se mitään ihmeellistä ollut. Pitää varmaan testata vielä kovemmalla vaikeustasolla (muistaakseni siinä oli sellainen...). Vaikka ei sillä, kyllähän sitä energiat muutaman kerran meni nolliin. Mutta jokaisen hahmon "superisku" on aika voittamaton ja varsinkin lopussa kun pystyt lataamaan kerrat täysiin nappia painamalla jokaisen aallon jälkeen, se helpotti peliä ehkä turhankin paljon. Toki senkin jälkeen piti ajoitus olla kunnossa, että ei tuhlaa kaikki heti.

Vaihtelua tuli hahmoista ja vihuista. Hahmoissa on selviä eroja ja niillä on erilaista pelata. Omiin käsiin soveltui parhaiten Rafael, tosin Splinter, April ja Casey Jones on kokonaan testaamatta. Vihujakin tuli erilaisia lähes loppumetreille asti ja jokaiseen ei tuntunut sama kikka toimivan, joten piti jälleen ajatella muutakin kuin nappien hakkausta, jos superiskut oli loppu.

Lopulta aika simppeliä pelaamistahan tämä oli, vaikka yllätyin hiukan kuinka paljon vaihtelua pelistä löytyy. Sinänsä helppo aloittaa ja lopettaa, joten sopii aika hyvin kiireisenkin arjen kevennykseksi. Saa nyt nähdä kuinka vielä innostaa.

Ohjaukseenkin lopulta tottui. Ilmeisesti animaatiot eivät ole ihan niin salaman nopeita, niin siitä tulee fiilis että peli lagaisi tms. Mutta oli tottumiskysymys.

Jos nyt jotain oikeasti negatiivistä pitäisi sanoa, niin pomot oli hiukan munattomia. Varsinkin loppupomo(t). Ratking oli ainoa joka tuntui hiukan haastavammalta, mutta muut oli enemmän kiinni kärsivällisyydestä kuin taidosta. Tämä ongelma tosin varmasti osin korjaantuu kovemmalla vaikeustasolla.
173  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju : 15.07.2022 17:15
Minä kiitän suuresti. Tilaukseen lähti. Eilen laitoin perusversion tilaukseen ja kovasti etsin tuota special versiota joka puolelta mutta ei näkynyt. Nyt tulee sitten omalla postimaksullaan molemmat :rollaus: Mutta nyt pitäisi ainakin tulla perkele ;D Hiukan poltteli tilata kaksi niin toisen voisi aukaista ja toisen jättää aukaisemattomana hyllyyn :lol:

Toi on kyllä hiukan hanurista että ei voi tilata enää laskulla. Itsellekkin tulee vähän epäilevä fiilis, kun pitäisi maksaa pelistä jonka kaupan hyllyynkin saamisessa menee 3kk. Ja yleensä otankin laskulla. Mutta en nyt alkanut sen kummoisemmin miettimään, että en tule järkiini ja jätä tilaamatta kokonaan :lol:

Harvemmin noita special versioita muuten tulee itsekkään tilailtua. Poikkeus on juurikin Bayonetta jota tulee hiukan keräily mielessäkin hankittua hyllyyn. Muut poikkeukset on ehkä FF7 ja Zelda. Tähän todennäköisesti liittyisi myös FF9 jos sieltä tulisi Remake.
174  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju : 14.07.2022 22:03
On se kova. Paljon paremman näköistä menoa kuin ensimmäisessä trailerissa. Ja vaikka sen nyt suht selvästi Switch peliksi tunnistaa, niin onhan se siihen nähden liikkeessä kuitenkin komeaa katsottavaa. Nyt täytyy vaan alkaa kyttäämään erikoisversio(ide)n ennakkotilauksia. Koska tämähän on pakko saada:
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Perusversio tuli laitettua nyt samantien ennakkotilaukseen kun julkaisupäivä tuli selville.

Toi Japanin Climax edition oli jo muutama vuosi sitten pari sataa mielestäni. Jonkin aikaa seurailin hiukan jos sen saisi hyllyyn halvemmalla, mutta eipä sen hinta alas tullu. Nyt en ole hintaa edes tarkistanut hetkeen.

Mutta tällä kertaa kun niitä erikoisversioita tulee niin:

175  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 10.07.2022 09:50
Näin ensimmäistä kertaa PS5:n kaupan hyllyssä. Keravan Citymarketissa oli Horizon ja PS5 bundle 585€ (tjsp) hintaan. Tosin vain yksi. Kai se piiripulakin alkaa oikeasti pikku hiljaa hellittämään. Vai johtuuko vain siitä että kesällä ei ole porukka aivan hereillä, niin osto-oikeuksien arvonnassa jää konsoleita yli.
176  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju : 07.07.2022 09:16
Olisi pitänyt ostaa Switch jo vuosi sitten niin olisi saanut uuden version jo viime vuonna :lol:

Mutta, on myös kuulunut juttua että Nintendo on alkanut haalimaan rautaa varastoon enemmän kuin normaalisti, joten kyllähän siellä pyörät pyörii.

Tosin, vaikka Nintendon liikkeitä on varsin hankala ennustaa, uskoisin silti vasta 2023 jouluun. MP4 on jo luvattu Switchille, samoin BotW2 ja Bayonetta. Bayonetta on pienempi julkaisu Nintendolle, mutta kun Nintendolta tulee aina jokin "fokusoitu" julkaisu per neljännes, johon keksitytään, niin tuossa on jo BotW2 ensi vuoden Q1 ja MP4 Q2. 2022 joulu on vielä arvoitus, mutta Splatoon 3 tulee syyskuussa ja eiköhän jouluum saada muutama remake. Ainakin MP trilogysta joku osa ja ehkä Xenoblade Chronicles 2. Sitten kesällä 2023 MP4:n julkaisun jälkeen pistetään hypekone käyntiin seuraavalle Switchille jossa on Orin jne.

2022 syksyllä voisi tulla uusi versio Litestä. OLED näyttö, vähän enemmän kokoa, parempi akku, jne. Tosin nykyinflaatiolla ja piiripulankin ollessa vielä hiukan päällä, voi olla että sitä ei saa tarpeeksi halvalla tehtyä, että sitä kannattaisi julkaistaa 1-1,5 ennen uutta mallia. Mutta jos vajaa 1,5v OLED mallin jälkeen uuden Switchin julkaisu tuntuu uskottavalta, miksi ei tämäkin.

Ja Nintendohan pettää aina  ;D Jos huhut povaa julkistusta 2022 jouluksi, se ei varmasti silloin tule :lol:
177  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet : 28.06.2022 20:36
Täytyy varmaan alkaa pelaamaan Persona pelejä, kun niitä tuntuu tulevan joka laitteelle. Direct kokonaisuudessaan.... aika meh.
178  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 20.06.2022 08:59
Onhan PS5 tuonut näitä ns. QoL ominaisuuksia. Eli hiljaisuus, latausajat, käyttöliittymän tekninen toimivuus. Käyttöliittymä muuten on mielestäni edelleen, jos ei nyt paskaa niin huonompi kuin PS4:llä. Liian paljon valikoita.

Mutta eihän PS5:llä ole PS5 pelejä juurikaan pelattu. Ainoat PS5 pelit mitä itse on pelannut on DMC5 ja FFVII Remake. PS5:n hienoin ominaisuus tähän mennessä on ollut PS4 pelien parantaminen. Itselle ja tuntuu että osin yleisestikin. Mitä esim. DF:n testejä on katsonut, monessa tapauksessa sanotaan että parhaimman frameraten saa kun pelaa PS4 versiota PS5:llä. Totta kai resoluutio tms. visuaalinen kauneus ottaa iskua, mutta jos puhutaan puhtasta frameratesta, se on paras tapa pelata.

Tosin pakko myöntää, silloin kun PS5 jonoon lähti, suurin (teko)syy siihen oli että voin pelata PS4 pelejä hiljaisemmalla raudalla. PS5 oli joka tapauksessa tulossa jossain vaiheesa TV:n viereen, joten miksi en olisi hommannut jo silloin sitä, kun PS4 hurisi pahimmillaan kuin perusPC. Sitten kun pidin sitä vielä pystyasennossa, ilman tukea, niin se vielä värisi TV-tasolla sen verran, että siitä tuli mukava pieni lisä ääni aina kun levy lähti pyörimään kovempaa. Joten "next genin" puutteesta huolimatta, olen ollut varsin tyytyväinen ostokseen.
179  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 17.06.2022 14:36
Tuli otettua heti TMNT Shredder's Revenge Switchille, kun peli julkaistiin. Onhan se nostalgista. Ja ihan jees mättöä. Ei mitään mihin tarvisi suuremmin keskittyä, pelailee vain "Kasuaaliin" tapaan. Tosin jotenkin tuntuu että ohjaus ei olisi ihan niin "tiukka" mitä sen haluisi olevan. En nyt ole ihan varma onko tämä lagia vai animaatiosta johtuvaa. Vai ihan vain siitä että tuli vasta illalla pelailtua. Mutta ei se niin paha ole että pelin pilaisi täysin.

"Kasuaalista" pelaamisesta vielä, että oli pakko alkaa pelaamaan yksinkin uutta Kirbyä Switchillä. Pelasin sen likan kanssa pitkälti lähes viimeseen pomoon asti, mutta jäi takaraivoon polttelemaan niin paljon se määrä "suorittamista" mitä jäi suorittamatta että oli pakko pistää yksin tulille :lol: Pelasin ensimmäisen maailman ja keräsin siitä kaikki Waddle Deet ilman kunnon yritystä ja päälle vielä raja-arvot rikki kaikkiin ns. haaste ratoihin (tms.) ;D Se vähän helpotti polttelua, ja jatkoin vielä toisenkin maailman pelaamista. Kaikki Waddle Deet kerättynä tähän asti tietty ja haaste radat viimesen päälle. Ja siis vieläkään ei suurempaa yritystä ole tarvinnut, eli tämä ei ole todellakaan kummoinen haaste. Mutta on jotenkin todella rentouttavaa vain löhötä ja pelata tälläistä (turhan päiväistä?) perushyppelyä, kun vaihtelua löytyy ja pelimekaniikka toimii. Joskus on kiva pelata muuten vain simppeliä peliä ilman että naama on irvistyksessä :lol:

Lämpenen koko ajan kyllä enemmän Switchille. Se vain on profiililtaan niin eri laite kuin PS5, XSX tai PC. Esim. PS5:llä hakee ehkä enemmän ns. kokemuksia peleistä, tyyliin juonta, fiilistä, ajatusta, leuan lattiaan tiputtavaa visuaalisuutta. Mutta Switchillä on tarkoitus vain pelata. Ei sillä onhan Switchilläkin tälläisiä pelejä, mutta näistä jää aina se viimeinen viilaus vajaaksi, koska tehoja vain puuttuu. Mutta se pinkki pallo vain toimii. Se ei herätä tunteita mihinkään suuntaan, mutta on suunnattoman rentouttavaa vain pistää kaikki ajatukset ja puristukset sivuun ja vain pomppia sen pallon kanssa pitkin kenttiä, kun voi vain pelata.
180  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 17.06.2022 09:31
FFVII 25th Anniversary Celebration stream oli ihan mielenkiintoinen.

Crisis Core remake on melkein kiinnostavin, koska itse en tätä pelannut ikinä. Huonona puolena, tämä tulee jokaiselle konsolille ja PC:lle. Jopa last genille. Ja tämän huomasi suoraan jo trailerista että paukkuja on säästelty tämän vuoksi. Mutta silti, ihan kiinnostavaa kun en tosiaan tätä ole ikinä pelannut.

FFVII Rebirth, eli FFVII Remake part II ilmoitetaan tulevan PS5:lle. Muista konsoleista tai edes PC:stä ei puhuta enää mitään. Tosin "Exclusive" tekstiäkään en näy, niin saa nähdä. Eiköhän se PC:lle mene vielä ainakin.
Mutta alkaa taas pelottamaan samaan tapaan kuin ennen ensimmäisen osan tuloa. Tarinahan tulee muuttumaan, jo titlekin perusteella täysin. Saa nähdä.
Vielä paljastettiin että julkaisu on ensi talvena (eli käytännössä keväällä tai alkukesästä myöhästymisten jälkeen) ja että Remake projekti käsittää yhteensä kolme osaa. Tulee hiukan mieleen alkuperäisen 3 CD levyä. Vaikka se onkin turhaa, koska peli taitaa käytännössä olla tästä eteenpäin pitkälti uusi.

Lopuksi, FFVII Ever Crisis jätti katkeran tuntuisen fiiliksen. Tälläinen kiusaa alkuperäisen pelin täydellisellä grafiikka päivityksellä ja tämäkin julkaistaan vain Androdile ja iOSille. Miksi voi miksi eivät vain voi julkaista alkuperäistä peliä nykyaikaisella visuaalisella ilmeellä. Tai julkaista edes tätä Switchille? No, ehkä se sieltä vielä tulee... S-E takoo FFVII:sta nyt siihen tahtiin pelejä, että ihme jos jättävät tämän tekemättä Switchille.

https://www.youtube.com/watch?v=wohQiEysqIA


EDIT: Nyt vasta tajusin nuo julkaisuajat kun katsoin trailerit uudestaan.
FFVII Crisis Core Reunion: "This winter"
FFVII Rebirth: "Next winter"

Ovelaa.
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 158
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines