Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Aihe: Apex Legends  (Luettu 5323 kertaa)
Vs: Apex Legends « Vastaus #30 : 19.10.2021 16:37 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 682 Basaaripisteet: 0 Profiili En tiedä kumpi on vaikuttanut enemmän, se että siirsin Apexin Switchin sisäiseen muistiin vaiko se, että pelaan sitä langallisella yhteydellä, mutta ero aiempaan on yllättävän iso. Pelasin niin paljon tätä MicroSD:ltä ja surkealla Wifillä, että huomasin eron välittömästi Switch OLEDin saatuani, mutta halusin lisää tunteja alle, jotta varmistuisin asiasta.

Peli on yksinkertaisesti reagoivampi (ovet aukeavat viiveettömämmin, lootti lähtee matkaan sulavammin jne), ja ampuessa hit registration on roimasti parempi. Voitan enemmän 1vs1-tilanteita kuin aiemmin. Ennen tuli usein fiilis ampuessa että "eikös tuo muka nyt osunut." Veikkaan, että monesta näennäisestä pikkuparannuksesta sieltä täältä muodostuu isompi kokonaisuus.

Ash paljastettiin eilen seuraavan kauden uudeksi hahmoksi. Kivaa päästä myös ensimmäistä kertaa pelaamaan uutta kenttää yhdessä kaikkien muiden kanssa kahden viikon päästä. Trooppinen saari vaikuttaa lupaavalta. Tuleekohan taas kauden vaihtuessa jäätävät serverikyykkäämiset? Veikkaan, että ensimmäinen ilta tulee ainakin olemaan kaaosta.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Apex Legends « Vastaus #31 : 08.08.2022 23:20 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 477 Basaaripisteet: 4 Profiili Uuden kauden patch notet ulkona, eikä vieläkään sitä luvattua 120Hz-modea uuden sukupolven konsoleille.


Lisäksi Storm Point, maailman ankein mappi, pyörii karttarotaatiossa, joten voi hyvillä mielin skipata tämänkin kauden.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Apex Legends « Vastaus #32 : 09.08.2022 06:31 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 682 Basaaripisteet: 0 Profiili Päivitysmuistiossa on tosin mielestäni iso läjä pelin tasapainoon tod.näk positiivisesti vaikuttavia juttuja. Esimerkiksi Wingmaniin ei saa enää niin helposti haalittua joka puolelta ammuksia puoleksi vuodeksi, kun se käyttää sniperin pateja tulevalla kaudella. Valkia on nerfattu huolella, josta Rankedissa varsinkin tuli tällä kaudella liian hallitseva hahmo.

Storm Point on pubseissa huono mappi, mutta mielestäni mainio Rankediin. Ja hyvä vastapaino Kings Canyonille, jossa toiminta on rytmitetty nopeammaksi. Tosin Kanjonin uudet muutokset vaikuttavat varmasti siihen, etteivät 3rd partyt ole välttämättä ihan heti niskassa, kun oman taistonsa toista tiimiä vastaan saa siivottua. Voi olla kova juttu varsinkin Rankediin.

120hz ja cross-progression saisivat kyllä tulla eilen. Cross-progression löytyy nykyään vähän joka pelistä. Saisipa iskeä tuo Switch-tilin boksissa käytettäväksi, niin voisin ottaa sen pääalustaksi. Tällä kaudella ainakin pitää vielä jatkaa pääasiassa Switchillä, koska en halua niin lihavaa accountia heittää menemään.

Iltakasia ja uutta kautta odotellessa!  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Apex Legends « Vastaus #33 : 09.08.2022 13:39 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 477 Basaaripisteet: 4 Profiili


Tsekkailin gyro-skriptiäni, koska ihmettelin, miksi K/D-rationi on tippunut kuin lehmän häntä nykyisen kauden aikana (*köh*, jota en siis pelannut 80 leveliin asti battle passissa, koska *köh* skippasin koko kauden *köh*) ja selvisi, että siellä oli muutama kohta ihan päin persettä. Nyt gyro toimii taas paljon paremmin, joten kai minäkin sitten pistän pelin tulille iltakasilta. Voisi vaikka Mad Maggiella pelailla, vaikka tuo tactical on edelleen turhin varmaan koko pelissä.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2022
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines