Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 19 20 21 22 23 [24]
Tulostusversio
Aihe: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju  (Luettu 209652 kertaa)
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #690 : 22.11.2022 17:48 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW


8Bitdon uusi Ultimate Bluetooth Controller vaikuttaa olevan juuri niin hyvä, kuin mitä odotin. Ja parempi ollakin, koska ohjain kantaa n. 70 euron hintalappua. Tässä kilpaillaan siis suoraan Nintendon virallista Pro-ohjainta vastaan. Kannattaa kuitenkin muistaa, että tässä saa samalla hintaa kätevän lataustelakan ja Ultimate Software -ohjelmiston, millä voi säätää esimerkiksi tikkujen ja liipaisimien liikeratoja.

8Bitdo ei ollut vielä ampunut mielestäni ohjaintensa kanssa täydellistä napakymppiä. Pro 2 omasi Playstationmaisen tikkuasettelun, mikä teki siitä toki täydellisen ohjaimen 2D-peleille, mutta 3D-pelejä pelatessa en tykännyt Pro 2:n tuntumasta alkuunkaan. Myös gyro tuntui viralliseen Pro-ohjaimeen verrattuna tahmeammalta.

Ultimaten hypein ominaisuus on Hall Effect -tikut, jotka ovat periaatteessa immuuneja driftaukselle. Liekö tämä tästä tiedosta syntynyttä placeboa vai mitä, mutta tämän ohjaimen tikut tuntuvat sormissa aivan erinomaisen hyviltä. Sanoisin, että jopa paremmilta kuin Nintendon ohjaimen omat tikut. Vähemmän deadzonea? En osaa varmaksi sanoa, mutta siltä se tuntuu. Itse ohjaimen design ja fiilis on aikalailla täydellinen sekoitus Nipan Pro-ohjaimen ja uusien Xbox-padien tyylejä. Etunapit tuntuvat hyvin Xboxmaisilta. Kooltaan Ultimate on kuitenkin hivenen niitä pienempi ohjain.

Ja onneksi 8Bitdo on vihdoin saanut ohjaimeensa myös hyvältä tuntuvan gyron! Pelasin Splatoon 3:a ja Apexia sillä, ja olin välittömästi vähintään yhtä suorituskykyinen kuin ennenkin. Jotain erilaista gyrossa kuitenkin on, se vaikuttaa olevan aavistuksen raskaampi ja vakaampi. Tai sitten ohjaimen paino ja muoto vaikuttaa sen verran, että se saa tähtäyksen tuntumaan tämän verran erilaisemmalta? En kuitenkaan sanoisi, että se tuntuu huonolla tavalla erilaiselta. Sen verran kuitenkin moitteita, että ohjaimessa vaikuttaisi olevan läsnä sama "ominaisuus" kuin Pro 2:ssa, eli tärinän ollessa käytössä se vaikuttaa gyro-sensoriin heilahteluna. Rumble ei yleensä ole tällaisissa peleissä minulla aktiivinen, joten en laske sitä kovin suureksi miinukseksi.

D-Pad? Taattua 8Bitdo-laatua, eli SNESmäinen tuntuma ja tarkkuus.

Ohjain on valkoisena hienon näköinen ja lataustelakka kruunaa kokonaisuuden.

Nyt on vähän sellainen kutina, että 8Bitdo on tehnyt parhaan Switch-ohjaimen koskaan; loistava build quality, kaksi mainiota takanappia, kustomoitava softa, hall effect -tikut... tyypit ovat laittaneet ns. all in, ja tehneet ohjaimesta kautta linjan Premiumilta tuntuvan tuotteen.


« Viimeksi muokattu: 22.11.2022 19:38 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #691 : 22.11.2022 22:38 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Pitänee ehkä ostaa tuo kapula. Ainoastaan xbox-tyyliset Y,X,B,A -napit aiheuttavat epäillystä. Toivottavasti eivät ole yhtä perseestä esim. tasoloikissa. Nipan Pro Controllerin napit nimittäin ovat täydelliset ja niitä on mukava painella.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #692 : 28.12.2022 08:22 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Eilisen piti olla mukava välipäivä joulun ja uudenvuoden välissä, mutta se olikin päivä, joka ehkä jää historiaan isona vesisaavina kaadettuna suoraan Nipa-fanien niskaan.

DF Weeklyssä kasuaalisti puhuttiin, että Nintendo on antanut kirvestä tehokkaammalle Nintendo Switch -konsolille. Siis sille välimallille, joka tunnettiin Pro-laitteena yleisesti. DF:n tietojen mukaan Nintendo tulee sen sijaan latomaan kaikki resurssit aidon seuraajan kehittämiseen ja julkaisuun. Nate Drake -nimimerkki oli jo pari viikkoa ennen tätä Famiboardsilla kirjoittanut, että hänellä on "raskaita uutisia" koskien uutta Switchiä, mutta ei halunnut vielä varmistuksen puuttuessa kertoa tarkalleen, mistä olisi kysymys.

Tämä haiskahtaa vahvasti siltä, että tehokkaampaa Nintedo-rautaa tulee markkinoille aikaisintaan loppuvuonna 2024. Enkä ihmettelisi, jos se tapahtuisi 2025.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #693 : 28.12.2022 10:00 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Aika kova muutos jos Pron oikeasti piti tulla 2023. Olen aika varma että Bloombergin raportti kertoi tästä Prosta ja sen piti tulla silloin kun Bloomberg sanoi, eli jo 2021. Mutta piiripulan vuoksi sitten peruivat tai siirsivät (jo ennen kun Bloomberg pisti raporttinsa ulos). Ja uskoisin että tämä näkyy peleissäkin. Arceus toimii heikosti, Scarlet ja Violet oli suunniteltu uutta rautaa silmällä pitäen (mm. tekstuureja tiputettu pois muistin vuoksi), olisiko MP4:kin myöhästynyt/siirretty tämän takia kun rautaa ei ollut,... Vähän pelottaa miten Tears of the Kingdom toimii.

Switch 2:n uskoisin tulevan viimeistään 2024. Koska jos alkuperäinen suunnitelma Prolle oli 2021, se kävisi aika hyvin aikatauluun. Jopa 2023 osuisi sopivaan lokoon. Todennäköisesti alunperin siirsivät Pron julkaisua ja laittoivat no turning back päivän, eli jos siihen mennessä julkaisu ei olisi fiksua, unohdetaan koko juttu. Todennäköisesti se oli 2022 joulu. Siihen heijastellen en siis pitäisi 2023 joulua mitenkään mahdottomana ajankohtana, mutta todennäköisesti se menee 2024 puolelle. Riippuu varmaan vähän myös siitä koska Sonylta ja MS:ltä tulee uudet versiot. Jos ne tulee ensi jouluksi, Nintendo tuskin iskee samaan väliin, mutta jos ensin joulun saisi ns. "yksin" omalle uudelle raudalle, niin en yllättyisi. Nintendon kamppanjatkin uuden raudan kanssa pyörähtää lopulta aika myöhäisessä vaiheessa. Siellä ei vuotta odoteta julkaisuun, vaan muutama kuukausi.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #694 : 30.12.2022 12:45 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://famiboards.com/threads/images-of-switch-oled-tears-of-the-kingdom-edition-have-leaked.4898/

Switch OLED saa odotetusti oman erikoisversion Zeldasta. Vielä jotkut jaksoivat uskoa uuden sukupolven Switchiin Tears of the Kingdomin yhteydessä, mutta tämä alkaa olla kuolinisku kaikelle hypelle.

Logiikka puhuu myös sen puolesta, että joulujulkaisu on pois korteista. Uskon, että Nintendo olisi tehnyt kaiken mahdollisen saadakseen launchin Zeldan yhteyteen, jos konsolin olisi tarkoitus tulla ulos ensi vuonna. Tai vastaavasti myöhästyttänyt Zeldaa vielä 4-5 kuukautta syyskaudelle.

Tears of the Kingdom lienee Switchin viimeinen suurpeli (peli, joka myy vähintään 15 miltsiä). Nintendo kokoaa sen jälkeen arsenaalia uuden sukupolven laitteen julkaisuikkunaan, ehkä jouluksi 2024. Olisiko uusi 3D Mario silloin julkaisupelinä? Nintendo on myös todennäköisesti tehnyt uuden Mario Kartin kanssa duunia hyvän tovin. Mielestäni MK:n saaminen julkaisuikkunaan olisi äärimmäisen tärkeää, koska kyseessä on tätä nykyä Nintendon parhaiten myyvä pelisarja. MK8: Deluxen DLC:tä riittää vielä ensi vuodeksi, joten tuskin kukaan odottaa kokonaan uuden Kartin launchia vielä 2023.

Sanotaan vielä se, että vaikka uuden tehokkaamman Nintendo-raudan himo on suuri, olen tällä hetkellä kuitenkin aika tyytyväisessä tilassa. Hyviä pelejä laitteella on tolkuttomasti, enkä todellakaan ole ehtinyt pelata niitä kaikkia. Tähän päälle vielä NSO:n tarjonta nyt ja tulevaisuudessa (Goldeneye ensi vuonna). Vaikka Nintendo ei julkaisisi yhtään mitään ennen loppuvuotta 2024, tulisin toimeen mainiosti nykyisillä peleillä.

Eli eivät asiat ihan huonolla tolalla kuitenkaan ole.  :). Switch on hieno konsoli vielä hienomman pelivalikoiman kera. Tulevaisuus vaikuttaa jännittävältä. Toivotaan, että Nintendo tekee fiksuja päätöksiä seuraavan laitteensa suhteen.


« Viimeksi muokattu: 30.12.2022 16:56 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #695 : 20.01.2023 07:36 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://www.youtube.com/watch?v=teLT4Q7kPjc

Bloomberg raportoi, että Nintendo on lisäämässä nykyisen Switch-konsolin valmistusmääriä tälle vuodelle.

Aikamoista. NS lähtee seitsemännelle vuodelleen, ja konsolin odotetaan myyvän viime vuotta paremmin. Nintendolla on pakko olla Tears of the Kingdomin lisäksi taskuissaan muutakin hyvää, pelkällä jäähdyttelytaktiikalla Switch tuskin myy viime vuotta paremmin. Nipa tuskin päästää tätä konsolia hyytymään Wiin tavoin.

Hetkinen, täytyy myös muistaa, että Nintendo ei ole virallisesti vielä kertaakaan konsolin elinkaaren aikana laskenut sen hintaa. 50 euroa pois kaikista malleista ajaisi vamasti jonkin verran uutta yleisöä ekosysteemin pariin, ja 150 euron hintainen Lite olisi melkein heräteostoskamaa.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: 1 ... 19 20 21 22 23 [24]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines