Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Elder Scrolls V: Skyrimin julkaisupäivä: 11.11.2011
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10
Tulostusversio
Aihe: The Elder Scrolls V: Skyrim  (Luettu 112515 kertaa)
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #90 : 20.11.2011 15:38 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Jos jollekin on vielä epäselvää kumman version haluaa ostaa.
Xbox 360 vs PS3 vertailua: http://www.lensoftruth.com/head2head-the-elder-scrolls-v-skyrim-analysis/

Omaan silmään nuo X360:n ruudut näyttävät paljon paremmalta. Valaistus ja terävyys on aika eri luokkaa. PS3:lla ei tosin ole screen taeriangia yhtään, kun boxilla sitä on hieman. Lataus ajoissa boxi häviää pahasti ellei peliä installoi kiintolevylle.

Itseä ei tuo pieni tearing haittaa ja en ole edes huomannut tearingia pelatessani. Tärkeempi on pelata kunnon ohjaimella ja paremmalla grafiikalla/ruudunpäivityksellä. Tietty nuo savefile-ongelmatkaan ei hirveästi nappaa.
Play-Asia
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #91 : 20.11.2011 21:05 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Jossain mainittiin, että 360:n savet saa siirrettyä PC:lle. Parhautta vaikka onkin turhaa.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #92 : 21.11.2011 09:23 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Noin 21-22 tuntia pelattuna ja level 23. Vielä on aika perkeleesti karttaa tutkimatta.
Play-Asia
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #93 : 21.11.2011 10:20 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Itse aikalailla noissa samoissa leveleissä, mutta tunteja jo noin 30 takana. Menee varmaan monta sataa tuntia lopulliseen läpäisyyn, kun olen vasta Whiterunissa ja siellä mage's collegessa pyörinyt. Valtava peli.

Tässä viimeiset pari tuntia smithingiä koittanut parannella, koska olen huomannut sen erittäin hyödylliseksi. Sain juuri kasaan täydellisen Elven armor -setin ja takonut sen joka osan vielä flawless-versioiksi, mikä parantaa armor ratingia todella paljon.

Sen lisäksi armorissa on tällä hetkellä 150% magic regeneration enchamentti, joka auttaa taikojen käytössä ja bootseissa joku staminaa kasvattava enchamentti, jonka avulla voin juosta tuplasti pidempään. Miekassa ei ole vielä mitään enchamenttia, mutta käytän sen kanssa noita itse tehtyjä tehokkaita myrkkyjä, jotka kaatavat jättiläisetkin. Suurin "ongelma" on jatkuva rahapula, koska enchamenttien, alchemyn ja smithingin parantamiseen kuluu valtavasti massia.
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #94 : 21.11.2011 11:03 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili
Suurin "ongelma" on jatkuva rahapula, koska enchamenttien, alchemyn ja smithingin parantamiseen kuluu valtavasti massia.
Minäkin nuita kaikkia aktiivisesti parannan mutta hommaan raaka-aineet maailmasta keräillen/varastaen niin ei kovin kalliiksi tule. Enchamentti ja smithing ovat kohta 70 mutta Alchemy on jotain ~40 vaan, nousee huomattavasti hitaammin kuin nuo toiset vaikka varmaan enemmän olen pottuja kokkaillut kuin varusteita tehnyt.

Oma Destruction/One-hand/sneak mage on osottautunut melko toimivaksi hahmoksi, melko samanlainen kuin Oblivionissa pelaamani. Nyt kiinnostus jouskaria kohtaan myös nousi kun sain Thief killasta tähän mennessä helposti parhaan näkemäni jouskarin. Tuo tekee melkoista lämää jos saa tehtyä Sneak attackin. Nyt reilut 10h ollut pääasiallisena melee aseena käytössä yksi Daedric artifacti joka on aivan älyttömän hyvä, sen saamiseen tehty tehtävä oli myös mainio.

Pelitunteja on takana nyt melkein 45h ja level on 33. Mitään grindausta en ole jaksanut harrastaa kun sitä kauttahan tuon levelin saisi nousemaan nopeammin. Aivan älyttömän hyvä peli, vuoden paras ainakin meikälle.
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #95 : 21.11.2011 11:10 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Itselläkin oli rahapulaa, mutta pick pocket auttoi asiaan aika hyvin. Esim. kun treenaan jotain skilliä, pöllin rahat takaisin treenin jälkeen. :)

E: Niin ja Pick Pocket perk jolla saa lisää kantovoimaa on ihan kätevä.

E2: Millä vaikeustasolla muuten pelaatte? Itse pelaan Expertillä. Alkuun oli haastavaa, mutta nyt kun on tankki mukana, hommat hoituu helpommin.


« Viimeksi muokattu: 21.11.2011 11:27 kirjoittanut Rocky_Balboa »
Play-Asia
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #96 : 21.11.2011 12:31 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili En ole yhtään leveliä nostanut pickpockettia ja kaikki vähänkin paremmat tavarat näyttävät 0% onnistumista. Vähän kyllä välillä harmittaa, kun joillakin hahmoilla olisi aika paljon massia ja arvokkaita tavaroita taskussa.

Huomasin muuten Xboxin kaverilistalla oudon jutun. Pari päivää sitten yhdellä tyypillä oli hahmon leveli jotain 30 ja nyt yhtäkkiä level 81. Joko tuo friend-listan kuvaus bugittaa kunnolla tai sitten pelissä on varmasti joku nopea level up -bugi. Ei kukaan vedä 50 leveliä parissa päivässä.
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #97 : 21.11.2011 16:04 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Hauskaa hommaa kyllä tämän tahkoaminen ja maailma on jotenkin paljon houkuttelevampi kuin Oblivionissa. Kymmenisen tuntia on peliä takana ja se aika on tullut käytettyä lähinnä päämäärättömään hortoiluun ja kaiken mahdollisen irtaimiston pöllimiseen. Taistelu on tässäkin suhteellisen puuduttavaa joten aloin panostamaan sneakkiin ja archeryyn, jotta ei tarvitse paljoa taistella rehellisin keinoin. Nyt on vähän sellainen tunne ettei olisi pitänyt samoilla niin laajalla alueella kun tuntuu että on miljoona eri juttua mitä voisi tehdä, mutta eipä se kai kovin suuri ongelma ole. Pääjuoneen en ole koskenut vielä ollenkaan, meneeköhän tehtävistä maku jos on kerennyt leveloimaan reilusti ennenkuin niitä alkaa tekemään?

Ainoa juttu joka tässä oikeasti edes vähän ärsyttää on se, ettei mistään löydy ikinä mitään oikeasti hyvää loottia suhteessa leveliin ja nykyisiin varusteisiin ja tästä johtuen esimerkiksi jättejä ei edes tee mieli myllyttää kun ei siitä oikein hyödy mitenkään. Kait tässä jotakin ei-skaalautuvaa loottiakin on, mutta tuntuu että niitä samoja huopatossuja on tarjolla ihan sama minne menee ja mitä kähveltää.
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #98 : 21.11.2011 16:19 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili
Pääjuoneen en ole koskenut vielä ollenkaan, meneeköhän tehtävistä maku jos on kerennyt leveloimaan reilusti ennenkuin niitä alkaa tekemään?

Ainoa

Itse kokeilin jossain 10-15 levelissä pelata pääjuonta, enkä mitenkään pärjännyt siinä vastaantulleille vihuille. Parempi vaan tehdä ensin muita juttuja ja kasvatella hahmoa.
tallennettu
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #99 : 21.11.2011 16:44 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Oblivioniin verrattuna parasta Skyrimissä on se, että Oblivion portteja ei ole ollenkaan. Ne oli niin perseestä. Tietty myös acrobat-skillin poisto on hyvä parannus.
Play-Asia
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #100 : 21.11.2011 18:22 »
Justece Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili Olen aina vähän väliä edistänyt pääjuonta ja itselläni on käynyt niin että vihut kaatuu aika helposti. Ainoastaan jotkut maagit tulipalloillaan aiheuttavat hankaluuksia.
I'm the best fuck the rest.
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #101 : 21.11.2011 19:35 »
Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili Tuntuu Skyrim keräävän ylisanoja jokapuolelta ja olen itsekin alkanut harkita tämän hankkimista. Mitenkäs tämä soveltuu täysin roolipelejä karttaneelle pelaajalle?
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #102 : 21.11.2011 19:47 »
Runner Jäsen Viestejä: 593 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tuntuu Skyrim keräävän ylisanoja jokapuolelta ja olen itsekin alkanut harkita tämän hankkimista. Mitenkäs tämä soveltuu täysin roolipelejä karttaneelle pelaajalle?
Mulle kanssa eka roolipeli koskaan. Ei kauaa kestänyt ja olin jo hengessä mukana, pelaamista ei vain voinut lopettaa. Suosittelen, jos pientäkään kipinää peliä kohtaan löytyy.

-"No can do!"
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #103 : 22.11.2011 09:07 »
Anders Helevete Jäsen Viestejä: 116 Basaaripisteet: 1 Profiili Voin nyt vahvistaa, että perkkejä saa kyllä vielä yli level viidenkymmenenkin, tuli nimittäin 51 mittariin tuossa eilen. Hidastuu tuo levelaus kyllä aivan perkeleesti tuossa viidenkymmenen kohdalla, kesti monta monta tuntia saada tuo yksikin hikinen leveli.
Laskinkin, että vasta 58 tasosena mulla olis kaikki tarvittavat perkit mun pääskillipuissa, että kyllä tuota hommaa vielä löytyy. Main questiinkaan en oo koskenu sen ekan lohikäärmetaiston jälkeen  :lol: Assasiinit ja varkaat on myös alottamatta.
Pika Pikaa
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #104 : 23.11.2011 10:22 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Suoritin eilen illalla questin, jossa piti soluttautua takaoven kautta erääseen linnakkeeseen ja päästää tehtävän antanut juokkio sinne sisään vivulla linnakkeen ovi avaamalla. Ei ollutkaan mikään läpihuutojuttu, ainakaan meikäläisen hahmolle. Turpaan tuli ja useasti, mutta kyllähän se sitten useamman yrityksen jälkeen läpi meni, varsinkin kun yhdisti muutaman sniikkailutapon vielä mukaan kuvioihin.

Matkalla Whiteruniin kävin noutamassa heppani ja ratsastelin kaikessa rauhassa tiellä. Sitten vastaan tallusteli neljän henkilön rosvojoukkio, joka haastoi välittömästi riitaa. Kalistelin miekkoja kahden rosvon kanssa, kun kolmas keskittyi hevoseni pahoinpitelyyn. Ja se riitti: heppa kaatui elottomana maahan ja menin raivon valtaan. Kolme rosvoa siirtyi hetkessä manan majoille.

Neljäs oli yllättäen juossut kiven taakse lähelle kalliota ja huusi siellä kontillaan armoa. Armoa hepantappajille? Ei tässä maassa! Kohotin aseeni valmiiksi iskuun ja se osui rosvoon niin hurjalla voimalla, että ruumis ja pää notkahtivat erillisinä rotkon pohjalle.


Oikeus oli tapahtunut, suru hevosesta jäi.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #105 : 23.11.2011 11:01 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Oikeus oli tapahtunut, suru hevosesta jäi.

Jonka jälkeen Load game ja taistelu uusiksi.


Itse aion nyt keskittyä sooloiluun ja backstabbailyyn. 15x backstab on tekee ihan hyvää damagea, mutta pitäisi ensin löytää joku supertikari. Välillä kyllä tuntuu, että vihut huomaavat liian helposti, vaikka sneak skill on aika korkea. Ehkä tuo johtuu kuitenkin heavy armoria kantavasta läskistä joka seuraa minua uskollisesti. Pitää testata.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #106 : 23.11.2011 11:04 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Jonka jälkeen Load game ja taistelu uusiksi.

Vapaa tallennus tuhoaa immersion.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #107 : 23.11.2011 11:13 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Jonka jälkeen Load game ja taistelu uusiksi.

Vapaa tallennus tuhoaa immersion.

Eeeenpäs ladannutkaan! En huijaa tallennuksilla tuolla tavoin. Vaikeassa luolastossa toki tallentelen tiheään, mutta jos vaikka heppa kuolee yllättävässä väijytyksessä, niin en lataa peliä uudestaan. Se vain tapahtuu ja on osa pelin kulkua. Skyrim ei ole suoritus, se on maailma, jossa ei tiedä mitä seuraavaksi voi tapahtua ja mitkä sen seuraukset voivat olla. Tuhoamalla tämä lataamalla peli uudestaan kun jotain pahaa tapahtuu, vähentäisi huomattavasti tuon aspektin viehättävyyttä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #108 : 23.11.2011 11:14 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Jonka jälkeen Load game ja taistelu uusiksi.

Vapaa tallennus tuhoaa immersion.

Kyllä, samaa mieltä. Joskus voisi pelata täysin HC-modella. No ehkä kuollessa voi ladata. Myös voisi pakottaa itsensä rajoittamaan tallenukset 2 per tunti.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #109 : 23.11.2011 11:18 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Jonka jälkeen Load game ja taistelu uusiksi.

Vapaa tallennus tuhoaa immersion.

Kyllä, samaa mieltä. Joskus voisi pelata täysin HC-modella. No ehkä kuollessa voi ladata. Myös voisi pakottaa itsensä rajoittamaan tallenukset 2 per tunti.

Nintendon peleissä on kiva, kun on tallennuspaikat.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #110 : 23.11.2011 11:38 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Jonka jälkeen Load game ja taistelu uusiksi.

Vapaa tallennus tuhoaa immersion.

Kyllä, samaa mieltä. Joskus voisi pelata täysin HC-modella. No ehkä kuollessa voi ladata. Myös voisi pakottaa itsensä rajoittamaan tallenukset 2 per tunti.

Nintendon peleissä on kiva, kun on tallennuspaikat.
Nintendon peleissä on kiva kun ei voi kuolla.
Play-Asia
tallennettu
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #111 : 23.11.2011 12:19 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Eurogamerissa oli uutista tuosta tulevasta patchista pari päivää sitten:

Lainaus
Hines reassured gamers that the update will not reset your characters or save games.

http://www.eurogamer.net/articles/2011-11-21-skyrim-patch-due-week-beginning-28th-november

Eli ilmeisesti korjaisi nuo PS3:n ongelmat ilman, että jengi joutuu aloittamaan peliä alusta. Toivottavasti nyt olisi sitten näin..
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #112 : 23.11.2011 13:02 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Hyvä jos on noin. Huomasin eilen illalla pelatessani selvää hidastelua paikka paikoin. Ei mitään täysin peli-iloa tappavaa, mutta kuitenkin sellaista jota ei vielä aiemmin ollut läsnä. Pelikellossa on n. 21 tuntia, olen levelillä 19 ja tallennustiedoston koko on varmaan ylittänyt jo 7 mb aikaa sitten.

Mun pelisessiot tuppaa menemään melkein aina jotakuinkin tällä tavalla: ensin päätän lähteä jonnekin vähän kauemmas jotain tiettyä questia suorittamaan. Hetken mahtaa tehtyäni löydän jotain mielenkiintoista/näen jännän lokaation ja suunnistakin sinne. Hokkuspokkus, kello käy pikkutunteja ja se alunperin mielessä ollut tehtävä on taas kerran lykkäytynyt...  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #113 : 23.11.2011 14:42 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Jonka jälkeen Load game ja taistelu uusiksi.

Vapaa tallennus tuhoaa immersion.

Yhtä paljon kuin ajatus hahmon kuolemisesta ja maagisesta arbitraarisessa pisteessä henkiinheräämisestä ylipäätään, jos tosissaan ollaan.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #114 : 23.11.2011 15:03 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Tajusin sitten vasta pari päivää sitten, että noille npc-kavereille voi myös antaa tavaraa. Nyt mikään tavara ei mene hukkaan, kun itse käyttää light armoreita ja toisella viimosen päälle olevat Ebony Armorit.
tallennettu
Vs: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #115 : 23.11.2011 15:29 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Jonka jälkeen Load game ja taistelu uusiksi.

Vapaa tallennus tuhoaa immersion.

Yhtä paljon kuin ajatus hahmon kuolemisesta ja maagisesta arbitraarisessa pisteessä henkiinheräämisestä ylipäätään, jos tosissaan ollaan.

Tarkennan: vapaa tallennus hävittää vaaran tunteen, joka minulle on iso osa immersiota pelissä, jossa vaara usein uhkaa ja hahmoja kuolee.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #116 : 24.11.2011 11:33 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://ppsh-41.tumblr.com/post/13145143504/entire-tamriel-landmass-built-into-skyrim


Mielenkiintoista. Selkeä reitti Morrowindin puolelle, joka jatkuu pitkäänkin yksityiskohtaisena, jos käy kurkkaamassa PC-version komennoilla. Voisiko liittyä jopa tulevaan DLC:iin?
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #117 : 24.11.2011 11:56 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Eilen pääsin vihdoin Thief's Guildin tehtäviin käsiksi. n. 30 tuntia pelattu.

Tietääkö kukaan onko Thief Guildin ns. sub-missionit loputtomia vai loppuuko ne joskus? Puhun nimen omaan:
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Play-Asia
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #118 : 24.11.2011 15:23 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili Nuita Thieves guildin extra hommia on loputtomasti. Mutta jos haluat palauttaa killan takaisin "vanhaan tasoon" niin on ainakin 24 niitä tehtävää läpäistävä. Neljässä kaupungissa (whiterun, winterhold, solitude ja markarth) aina viisi valinnaista tehtävää jonka jälkeen saa aina sitten "special jobin" jonka tehtyä kaupunki on ns. vallattu killalle. Melkoista grindaamista mutta itse tuon jaksoin vedellä.

Tuon kun on tehnyt voi vieläkin tehdä niitä samoja extra hommia loputtomiin saakka. Nuilta killoilta ylipäätään saa äärettömästi tehtäviä läpäisyn jälkeen. Yleensä ovat melko puuduttavia pikku hommia mutta kiva että tekemistä ainakin riittää loputtomiin.
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #119 : 24.11.2011 15:28 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Pelikello on tällä toisellakin hahmolla yli 20h nyt ja savetiedosto ylitti eilen 6Mb, mutta mitään ongelmia ei vielä ole. Ehkä hieman enemmän nykimistä paikoin, mutta ei mitään vakavaa. Eilen tuli liityttyä Dark Brotherhoodiin myös. Aika överi tämä meikän tilanne tällä hetkellä siinä mielessä, että on tuo perk jolla saa 15x dmg sneak attackissä. Eilen sain vielä Dark Brotherhoodilta hanskat, joilla saa 2x back stab bonuksen, eli teen tällä hetkellä 30x damagea, jos pääsen sniikkaamaan vihun selkään  ;D Pitäisi vain löytää jotkut paremmat puukot, kun olen noilla Skyforge Steel Daggereilla riehunut käytännössä koko ajan..

Niin ja ajattelin jättää tämän pelaamisen vähäksi aikaa ja siirtä AC: Revelationsin pariin. Sitten kun tuo patchi on julkaistu ja AC läpi, niin sitten on taas Skyrimin aika. Tähän nimittäin saa upotettua kyllä helposti koko loppuvuoden pelitunnit, joten ehkä kannattaa pelata nuo muut eka alta pois  :)
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines