Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Elder Scrolls V: Skyrimin julkaisupäivä: 11.11.2011
Sivuja: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10
Tulostusversio
Aihe: The Elder Scrolls V: Skyrim  (Luettu 109236 kertaa)
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #240 : 04.03.2012 13:29 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tein eilen tehtävää, jossa pitää mennä lähelle Morrowindin rajaa etsimään postinkantajaa.

Hitsi mitä kiusaamista on laittaa reitti Morrowindiin silminnähden avoimeksi, mutta kun rajan koittaa ylittää, tulee tyly "et voi mennä tähän suuntaan" teksti. Yleensä alueet ovat rajattuja joillakin vaikeakulkuisella esteellä, tässä tapauksessa tie on aivan suora Morrowindiin.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #241 : 06.03.2012 13:01 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://www.justpushstart.com/2012/03/skyrim-update-1-5-details-accidentally-revealed/

1.5 tuo lisää tappoanimaatioita.

Lainaus
Bethesda has revealed (accidentally, it seems) a new feature coming to Skyrim via update 1.5. Their blog was updated with a post revealing a new kill-cam mechanic. However, that post has now been removed.

Skyrim’s cinematic kill-cam feature was said to now be included in ranged and magic attacks. Does this ring a bell? This is one of the features that appeared in the “Skyrim Game Jam” video that Todd Howard showed off not too long ago. The video contained various mechanics and features that the devs played around with, but none of them ever made it into the final product.

With Bethesda’s focus slowly moving away from fixing bugs and general stability, it looks like they can shift their attention to bringing gamers more content to enhance the overall experience while journeying through Skyrim. Since the original post regarding update 1.5 was removed rather quickly, it was obviously posted by mistake. However, the unintentional reveal of this information means we aren’t too far from an official announcement about the latest fixes and additions coming to the popular RPG.

Bethesda will undoubtedly have more to say on the subject in the near future. So check back soon for more details.


Siistiä! Voi sitä tyydytyksen määrää, kun kaukaa ammuttu Daedric-nuoli napsahtaa kriittisellä osumalla lohikäärmeen naamariin ja peto tipahtaa yhdestä osumasta alas! Itse diggailen tappoanimaatioista ja on makeeta että ne tuodaan myös taikureiden ja jouskarityyppien nautittavaksi.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #242 : 06.03.2012 19:27 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Epi taisikin täällä puhua joskus siitä, että pitäisi vähäsen laskea noiden NPC:iden jutteluinnokkuutta. Alkaa tuntumaan kyllä siltä itsestäkin, kun olen nyt 15min kuunnellut kuinka vartija höpöttää idlaavalla hahmolleni olohuoneen puolella. Kyllä riittää juttua, kuin sillä bussipysäkin pultsarilla..

Marssin oitis Whiteruniin ja teetin itselleni sellaisen tuomiopäivän varustesetin ettei mitään rajaa. Daedric-jouskarista tuli aivan hullu tappoväline, jolla voi pudottaa heikoimman lajin lohikäärmeet pois yhdellä nuolella jos sattuu tulemaan kriittinen osuma.

Mitäs kivaa sulla on, että sait taottua noin jären aseen? 100% paremmat smithaukset kyvyn antama enchanttaus kenties jossakin esineessä? Olisi kiva tietää, niin osaa itsekin hankkia vastaavat kyvyt ja välineet. Omassa daedric-joutskarissa on dmg "vain" 125. Löytyy mm. 100 Smithing ja joku sormus mihin törmäsin, joka antaa 22% paremmat statsit esineille, jotka taot/parantelet. Enchanting on nyt vissiin 71, mutta vasta eilen aloin oikeastaan sitä levelaamaan, joten lienee pian 100  :)

Skyrimistä paljastuu kyllä uusia kiinnostavia puolia, nyt kun on ruvennut levelaamaan ja tekemään näitä käsitöitä. Smithing on ollut jo jonkun aikaa 100, mutta Enchantin tosiaan vasta nyt nousussa kun koko pelin alkupuolen menin ilman kumpaakin. Hauskaa tuunata noita omia välineitä kyllä, harmittaa vaan kun lvl47 saa jo jonkun aikaa odottaa aina että saa uuden perkin käyttöön..


« Viimeksi muokattu: 06.03.2012 19:35 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #243 : 06.03.2012 23:15 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Mitäs kivaa sulla on, että sait taottua noin jären aseen?

Menettelin näin tehdessäni tuon jumaljouskarin:

1) Tein itselleni "sepän asusteet" eli haarniskan, käsineet, sormuksen ja riipuksen, joihin kaikkiin kiinnitin "fortify smithing" taikalaajennuksen. Asusteet siis aina päälle kun haluaa teettää uuden tavaran. Tein itselleni ne hide-armoriin, koska sitä on kevyt kantaa aina mukana eikä tarvitse täten säilöä Whiterunin arkkuun.

2) Sitten kulautin Blacksmith elixir -juoman kitusiin ja paransin aseen "legendary"-tasolle. Tämä juoma antaa 50% lisää vaikutusta aseiden parantamiseen. Löytyy aina välillä muun muassa Whiterunin Arcadia-potionkaupasta.

3) Sitten... Hahmoni on tällä hetkellä jouskareihin lääpällään, joten laitoin Dragon Armoriini niin moneen kohteen "Fortify Archery" taikalaajennuksen kuin pystyin. Tämän lisäksi se on vielä käytössä sormuksessa ja riipuksessa. Helpottaa, kun tasolla 100 saa käyttää kahta taikalaajennusta yhdessä esineessä. Enivei, 4x 44% fortify archery ja tuhoa syntyy.  Tässä kohtaa käytin tietenkin Enchanters philter -juomaa, joka teki taikalaajennuksista 30% normaalia stydimpiä.

4) Lopuksi kannattaa tietty avata kaikki ensimmäisen tason jousiammunta-perkit. Tarkoitan niitä, joista saa jouskareihin lisää tehoa. Niitähän tarvitaan kai viisi, jotta pääsee 5/5-tilanteeseen.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #244 : 07.03.2012 10:38 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Heh, aikamoista  :lol: Pitää itsekin duunata tuollaiset sepän varusteet, kun nyt on vaan tuo sormus.

Tuonut kyllä valtavasti lisää sisältöä tämä pelin käsityöammatteihin sukeltaminen, kuten sanoinkin. En malta odottaa, että pääsen tekemään tuon mitä olet tehnyt. On tämä hieno peli  :)
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #245 : 11.03.2012 00:28 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Kuten täällä on näköjään jo aiemminkin kirjoiteltu, häiritsee myös minua ettei pelissä oikein ole kunnon loottia. Arkkujen availu muutaman kultakolikon takia alkaa olemaan jo hieman turhauttavaa (vaikka vasta 25 tuntia takana). Aseita tulee välillä vastaan, mutta ainakin tässä vaiheessa peliä kätevämpää vain itse tehdä sellainen ase mitä haluaa käyttää.

Bethesda olisi saanut ottaa jossain kohti Diablosta mallia. En tarkoita että Skyrimin pitäisi olla pelkkä hack and slash, vaan mallia olisi voinut ottaa ainakin selkeän ja loogiseen hahmoinventaarioon ja item -järjestelmään. Nyt kun muistelee Diablo II -aikoja, tulee parhaana muistona mieleen ne kun pelistä löytyi joku uskomaton uniikki esine. Nyt, kuten todettua, tulee ne parhaimmat esineet kuitenkin luotua tai vähintään paranneltua itse.

Mutta pieniä juttuja nämä. Peli maistuu kyllä ainakin tässä vaiheessa erittäin hyvin. Viimeksi kävin nylkemässä Morthalin kylää kiusaavat vamppyyrit kolostaan. Kylän jaarli käski retkelle mukaan joukon kylän vahvimpia sotureita. Odotin vähintään puoliammattimaista armeijaa odottamassa pihalla, mutta vastassa olikin sekalainen joukko kylän asukkeja olemattomine varusteineen. Noh, eivätpä ne sitten edes uskaltautuneet tulla vamppyyriluolaan mukaan, vaikka uho oli kova.

Olen tehnyt pelissä vähän sitä sun tätä, välillä pääjuonta vähän, välillä muita tehtävälinjoja ja välillä päätöntä samoilua. Nyt ajattelin keskittyä Companionsin tehtäviin hieman määrätietoisemmin, niin tulee ehkä joskus jotain valmiiksikin asti.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #246 : 11.03.2012 12:37 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Nyt löytyy multakin kunnon tuomiopäivän pyssy. Daedric-jousi tekee nimittäin hävyttömät 419 damagea tällä hetkellä  ;D

Otin käyttöön takomani Dragonscale-haarniskan ja pistin vähän enchanttausta päälle. Nyt on mm. 4x44% fortify archery, haarniska tuo 68 pojoa lisää elkkua ja kengissä tietysti salamurhaajalla välttämätön muffle. Seuraavalla levelillä saan enchanttauksesta sen perkin, että pystyy pistämään 2 yhteen esineeseen, jolloin haarniska paranee vielä reilusti kun pistän kaikkiin vielä yhden lisää.

Niin ja 131h näyttää pelikello ja koukuttaa yhä kuin ekana päivänä, ellei pahemmin  :)


« Viimeksi muokattu: 11.03.2012 12:45 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #247 : 11.03.2012 14:24 »
PiPe Jäsen Viestejä: 25 Basaaripisteet: 0 Profiili Nyt alkoi ihtiäkin kiinnostamaan sepän työt, kun on lukenut näitä huimia tarinoita tuomiopäivän jouskarista.

Oon kyllä takonu silloin tällöin itselleni erillaisia armoreita ja aseita mutta lähinnä siihen tarkoitukseen, että saan smithingiä sekä hahmon leveliä nostettua vähän paremmaksi, yleensäkkin olen myynyt kaikki takomani esineet sen jälkeen kun ne olen takonut. Saisko joitain aloittelijan vinkkejä aseiden parantamiseen, eli miten käytännössä kaikki toimii. Enchanting pöytääkin olen muistaakseni käyttänyt jotain pari kertaa 105 tuntisen Skyrim seikkailun aikana. Tullu lähinnä keskityttyä eri tehtävien tekemiseen ja siinä samalla jäänyt näiden muiden pienten mutta käytännöllisten juttujen tekeminen toisaalle. Hieman hävetti kun luin despiren jouskarin tekevän 419 damagea kun taas oma jouskarini tekee vain 44 damagea   :lol: Skyrim on tosiaan ensimmäinen roolipeli meikäläiselle, hassua sikäli etten roolipelejä ole pahemmin 18 vuotisen pelaajaurani aikana pahemmin pelannut. Menny aika räiskintä/ajopeleihin.  ;)
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #248 : 11.03.2012 15:21 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Mulla menee pian 200 tunnin raja rikki, joka tekee Skyrimistä helposti eniten pelaamani pelin vuosikausiin. Uskomaton peli, jonka 60 euron hinnan kyllä maksoi enemmän kuin mielellään.

Mä omistan nyt talot Whiterunista, Solitudesta ja Riftenistä. Riftenin kämppä oli jo hieman kodikkaampi kuin Solituden kivilukaali, mutta Whiterunia sekään ei piekse. Hyvä kuitenkin, että on valinnanvaraa jos on matkoilla jossain päin ja on pakko pistäytyä vaikkapa arkulla laittamassa kamaa säilöön. Arkut eivät tietenkään ole yhteydessä toisiinsa, mutta eipä se haittaa kun voi luottaa että kamat myös pysyvät tallessa kun ne kotiarkkuun pistää.

Uusia päivityksiä ja DLC-uutisia kuola valuen odotellessa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #249 : 11.03.2012 15:30 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Saisko joitain aloittelijan vinkkejä aseiden parantamiseen, eli miten käytännössä kaikki toimii.

Epi tuosta jo vähän kirjoittikin ylempänä, mutta lisätään jotain. Tulee varmaan ihan vitun sekavaa tekstiä ja unohdan varmaan puolet, mutta..

Eli suosittelen ensin hommaamaan smithingin ja enchantingin tasolle 100, ennenkuin rupeaa niitä omia lempparivehkeitä parantelemaan. Tai takoa tietysti kannattaa aikaisemminkin, mutta enchantteja ei voi poistaa joten niitä laittaessa kannattaa olla varma tekemisistään. Esim. minä odotin tasolle 100 ja että olin ottanut kaikki tarpeelliset perkit, ennenkuin rupesin enchanttaamaan varusteitani. Lisäksi otin potioneja, jotka parantavat enchanttauksen tehoa 20%. Niitä voi esim. pölliä College of Winterholdin arkkimaagin toimistosta.

Tiedätkin varmaan että seppien pajoilla on pöytä, jossa parannellaan haarniskat ja sitten on teroituskivi, jossa taas parannellaan aseet. Smithingiä taas saa parhaiten ja nopeiten levelattua esim. tekemällä vaan Iron Daggereita koko ajan. Jos rupeat parantelemaan jotain varusteita tai aseita, niin kannattaa olla tosiaan tuollaiset sepän varusteet mistä Epi puhui ja joku takomista parantava eliksiiri, niin saa parhaan hyödyn. Mulla on neljässä esineessä enchant, joka parantaa 28% takomista. Lisäksi löytyy eliksiirejä, jotka parantavat 30-50% takomista. Mutta voihan niitä muutenkin takoa paremmiksi, silloin ei vaan saa välttämättä täyttä hyötyä.

Eli nostat sitä smithingiä niin ylös kuin haluat tekemällä vaikka niitä iron daggereita ja sitten teet haluamasi varusteet. Enchanttaus kannattaa kehittää käyttämällä niitä huonompia (esim. Petty Soulgem) soulgemejä ja enchanttaat vaan kaiken mitä tulee vastaan ja myyt kauppiaille. Enchantteja opitaan taas disenchanttaamalla sellaisia esineitä, joissa on jokin enchanttaus. Eli kun löydät luolastosta/myyjältä jonkin esinen, jossa on vaikka haluamasi enchanttaus, niin voit mennä enchanting pöydälle ja disenchantata sen (esine tuhoutuu tosin). Sitten voit käyttää sitä omissa enchanttauksissasi.

Sitten kun olet saanut enchanttauksen tarpeeksi korkealle ja kaikki tarpeelliset perkit siihen, niin kannattaa käydä niiden omien esineiden kimppuun. Voihan niitä huonompia varusteita aikasemminkin enchantata, mutta esim. Daedric-armoria ja muita loppupään settejä ei välttämättä kannata pilata huonoilla enchanttauksilla. Omien varusteiden enchanttaukseen kannattaa käyttää ainoastaan Grand Soulgemejä, koska ainoastaan niillä tulee se maksimaalinen teho. Grand Souleja taas löytää helpoimmin mammuteilta. Noita sielujahan hankitaan siten, että sulla on tyhjiä soul gemejä inventaariossa ja aseessa Soultrap-enchanttaus. Tuo Soultrap-enchanttaus kannattaa etsiä käsiinsä ensimmäisenä ja pistää se aseeseensa.

Tuo enchanttaus voi vaikuttaa alussa tosi sekavalta systeemiltä, mutta ei se ole. Nopeasti tajuaa, miten homma toimii kun rupeaa vaan tekemään.
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #250 : 11.03.2012 16:29 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Smithingiä on tullut harrastettua alkumetreistä lähtien. Ei tosin ole tullut mieleen tuo että sitä voisi harjoittaa ihan vartavasten. 100 -leveliä varten pitäisi yhteenstä tehdä 420 leather baracersia tai iron daggeria. (Lähde: http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Smithing#Growth_curve). Onkohan opettajan palkkaaminen kuitenkin tätä kustannustehokkaampaa? Niiden palveluita on tullut välillä käytettyä.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #251 : 11.03.2012 16:52 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Kävipäs jännästi. Poistuin Breezehomesta käydäkseni naapurin sepän luona ja palatessani kämppä oli jotenkin resetoitunut. Kaikki kamat hävinnyt. Onneksi olin savettanut, koska muuten voisi vituttaa..
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #252 : 11.03.2012 19:25 »
PiPe Jäsen Viestejä: 25 Basaaripisteet: 0 Profiili Kiitoksia Despire neuvoista  :) Eiköhän se siitä lähe rullaamaan kuha pääsee vähä paremmin käsiksi asiaan.

Itselle tuli tänään hajonnu questi vastaan. Nimittäin eräästä luolasta olisi täytynyt hakea yksi tavara questia varten. Noooh luolassa ollessani se sisäänkäynti oli tukittu mistä sen tavaran olisi saanut. Etsin kaikenmaailman vipuja luolastosta mutta missään ei näkynyt mitään. Pikaisella googlettamisella selvisi, että muillakin oli tullut kyseinen töppi vastaan. Ei muutaku konsolikomennoilla eteenpäin. Harmitti sikäli, koska tällainen questin hajonneisuus rikkoo hieman pelinsisäistä immersiota, koska tässäkin tapauksessa minun täytyi keinotekoisesti hankkia vaadittavat tavarat. Pari kertaa aikaisemminkin olen joutunut turvautumaan konsolikomentoihin.
tallennettu
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #253 : 13.03.2012 23:26 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Valitsimpa puoleni minäkin Skyrimin valtataistelussa. Kuten sanottu, niin kummallakin puolella on kaapissa omat luurankonsa, eikä valinta välttämättä ole niin selvä.

Alunperin sympatiseerasin enemmän Stormcloakien puolta, mutta Ulfric vaan vittuilee mulle, joten liityin sitten äsken Legioonaan  8)
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #254 : 15.03.2012 16:51 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #255 : 20.03.2012 20:05 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://www.bethblog.com/2012/03/20/skyrim-1-5-available-on-steam/

Skyrimin 1.5 päivitys ulkona steamissa, lähettävät konsolivalmistajille päivityksen tämän viikon aikana, joten tullee ulos ensi viikon alkupuolella.

Lainaus
NEW FEATURES

- New cinematic kill cameras for projectile weapons and spells
- New kill moves and animations for melee weapons
- Shadows on grass available (PC)
- Smithing skill increases now factor in the created item’s value
- Improved visual transition when going underwater
- Improved distance LOD transition for snowy landscapes

BUG FIXES

-General crash fixes and memory optimizations
-Fixed issue with Deflect Arrows perk not calculating properly
-In “A Cornered Rat,” the death of certain NPCs no longer blocks progression
-Fixed issue where Farkas would not give Companion’s quests properly
-Fixed crash when loading saves that rely on data that is no longer being loaded
-Followers sneak properly when player is sneaking
-Fixed issue with weapon racks not working properly in Proudspire Manor
-Arrows and other projectiles that were stuck in objects in the world now clean up properly
-Fixed issue where “Rescue Mission” was preventing “Taking Care of Business” from starting properly
-Fixed issue where certain NPCs would fail to become Thieves Guild fences
-Fixed issue in “Diplomatic Immunity” where killing all the guards in the Thalmor Embassy before starting the quest would break progress
-In “Hard Answers,” picking up the dwarven museum key after completing the quest, no longer restarts the quest
-Killing Viola before or after “Blood on the Ice” no longer blocks progression
-Fixed issue where Calixto would fail to die properly in “Blood on the Ice”
-In “Waking Nightmare” fixed occasional issue where Erandur would stop pathing properly
-Fixed issue where letters and notes with random encounters would appear blank
-Fixed rare issue where dialogue and shouts would improperly play
-Lydia will now offer marriage option after player purchases Breezehome in Whiterun
-Fixed issue where if player manually mined ore in Cidhna Mine, jail time would not be served
-Fixed rare issue with skills not increasing properly
-Fixed issue where the Headsman’s Axe did not gain proper buff from Barbarian perk
-In “A Night to Remember” it is no longer possible to kill Ysolda, Ennis or Senna before starting the quest
-Fixed issue with the ebony dagger having a weapon speed that was too slow
-Fixed issue with “The Wolf Queen Awakened” where backing out of a conversation with Styrr too soon would block progress
-The third level of the Limbsplitter perk now properly improves all battle axes
-Fixed a rare issue where Sanguine Rose would not work properly
-In “Tending the Flames” King Olaf’s Verse will no longer disappear from explosions



En malta odottaa uusia tappoanimaatioita.


« Viimeksi muokattu: 20.03.2012 20:16 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #256 : 20.03.2012 23:12 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Olen pitänyt kohta parin kuukauden paussin Skyrimistä, niin voisikin jatkaa tahkoamista kunhan tuota päivitystä puskee :)
Voice of The World.
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #257 : 21.03.2012 10:00 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Olen pitänyt kohta parin kuukauden paussin Skyrimistä, niin voisikin jatkaa tahkoamista kunhan tuota päivitystä puskee :)

Samat suunnitelmat, tosin minulla paussi on ollut lähempänä kahta viikkoa kuin kuukautta. Välillä kannattaa ottaakin pientä lomaa pelistä niin maisematkin näyttävät taas tuoreemmilta.

Kevät-efekti alkaa nostaa päätään peliharrastuksen suhteen meikällä. Vähenee mitä enemmän valoa riittää päivällä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #258 : 05.04.2012 10:07 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Eilinen Bethesdan twiitti:

Lainaus
1.5 update are nearing release on consoles. Could be as early as tomorrow.

Tulisipa tänään niin voisi pääsiäisviikonloppuna vähän jatkaa vanhaa tallennusta.  :)

Bethesdan Pete Hines myös twiittasi tässä taannoin, että nyt huhtikuussa olisi jotain tulossa Skyriminkin ystäville. Ensimmäiset DLC-uutiset kenties? Microsoftillahan on niihin 30 päivän etuoikeus, jonka jälkeen ilmestyvät muille alustoille.

Lainaus
Some things coming down the road in April for all you Rage and Skyrim fans. April is gonna have some cool news and surprises. Stay tuned.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #259 : 05.04.2012 10:10 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Eilinen Bethesdan twiitti:

Lainaus
1.5 update are nearing release on consoles. Could be as early as tomorrow.

Tulisipa tänään niin voisi pääsiäisviikonloppuna vähän jatkaa vanhaa tallennusta.  :)
Jep. Hieno homma. Tässä ollutkin parin viikon tauko Skyrimistä. Title update antaa hyvän syyn taas palata samoilemaan.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #260 : 05.04.2012 14:18 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Bethesdan foorumin mukaan 1.5 päivitys on nyt Xbox 360 -pelaajien ladattavissa.

Kamoon Sony, sunki pitää saada se tämän päivän aikana ulos. Oikeesti.


EDIT:

Bethesdan blogista, PS3-version patch saapunee ihan näillä näppäimillä.

Lainaus
Quick update for console players. Skyrim’s 1.5 update is now available on Xbox LIVE and we anticipate it will be available on PlayStation 3 later this afternoon.

We want to take this opportunity to thank everyone for their continued support of the game. This week Todd informed me that the average Skyrim play time (across all three platforms) is 85 hours, and 30% of you have played more than 100 hours of the game. These are truly astounding numbers!

In the comings weeks and months, we’ll have some exciting news to share on the game. Stay tuned.

After the break, check out the features and bug fixes that 1.5 introduces for console players.

EDIT 2:

Lainaus
I'm away from my desk, but you might want to see if it's up now. I just received an email from Sony that leads me to believe it's being deployed now.


« Viimeksi muokattu: 05.04.2012 20:40 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #261 : 06.04.2012 16:22 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW 1.5 rokkaa ihan kympillä!

Parin tunnin testaamisen jälkeen tämä on ainakin PS3:lla todella jees patch. Mistään konsolikohtaisista optimoinneista ei paikkauksen tiedoissa puhuttu, mutta voisin vaikka vannoa pelin pyörivän nyt ainakin heti patchin asennuksen jälkeen taas vähän pehmeämmin kuin ennen. Olen tyytyväinen jos jatkuu tällä mallilla.

Aelaa päivitys ei korjannut, vaan neiti jahtaa minua yhä vaikka maailman tappiin asti jos vain pääsee lähietäisyydelle. Ei muuten mitään, mutta sattuu olemaan vaimo ja silleen. No sattuuhan näitä.

Uudet vedenalaiset visuaalisuudet on kyllä tehty nyt paremmin kuin ennen. Snadi blurrautuminen jäljittelee silmät auki sukeltamista ja kun pinnalle tulee, vääristyy pinnan päälliset näkymät hienosti. Suuri parannus entiseen.

Archery kill-cam... Olipa makoisaa kun nuoli napsahti yksinäisen bandiitin naamioon ja tämä lensi kaaressa kalliolta alas. Tekee jouskaroimisesta entistäkin tyydyttävämpää.

Hätkähdin muuten aluksi, kun Daedric-jouskarini näytti nyt voimakkuudekseen yli 630 vahinkopistettä 419 pisteen sijaan... Pian huomasin, että peli laskee ja ynnää vahinkolukemaan nyt myös eri nuolten vaikutuksen. Esimerkiksi tavallisilla rautanuolilla tuo lukema laskee johonkin vähän päälle 400:n tuntumaan kun taas Daedric-nuolilla pääsen tuohon huimaan yli 630 vahinkopisteeseen. En tiedä laskiko peli "pellin alla" nämä lukemat jo 1.4:ssä, mutta nyt ne ovat näkyvillä suoraan aseen kokonaisvahinkolukemassa.


Tänä viikonloppuna 200 tuntia rikki beibe!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #262 : 09.04.2012 10:09 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Näinhän se etenee. ;)
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #263 : 11.04.2012 12:51 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Loistovideo tuo tuossa ylhäällä.  :)


Viime pelikerralla löysin vihdoin ja viimein pitkään etsimäni "waterbreathing" taian, joka antaa 60 sekuntia aikaa kerralla sukellella syvyyksissä. 199 tuntia meni, että moinen ihanuus päätyi meikäläisen taitovalikoimaan. Kyllä kelpaa koluta järvien pohjia kun 1.5 toi vielä paljon makeammat efektit sukelteluun.

Nyt on muuten tullut se aika kun hahmoni harkitsee vakavasti Pimeää Veljeskuntaa. Paljon hyvää on tehty, nyt on aika pikkuhiljaa kurkistaa mitä pahalla puolella on. Varkaiden Killan johtoon yleneminen oli tietysti ensimmäinen askel tähän, mutta Dark Brotherhood on vieläkin rajumpaa settiä.

Levelillä 65 tällä hetkellä.



EDIT:

http://www.bethblog.com/2012/04/12/kinect-support-coming-to-skyrim/

Skyrim saa virallisen tuen Kinectille!



« Viimeksi muokattu: 12.04.2012 17:05 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #264 : 12.04.2012 20:15 »
ZepKi Jäsen Viestejä: 308 Basaaripisteet: 0 Profiili
Skyrimiä en ole pelannut, mutta näppärältä kyllä vaikuttaa tuommoinen! Kerrankin jotain muuta kun käsien huitomista.
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #265 : 12.04.2012 22:12 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Testailin eilen Skyrimiä uusimpien patchien kera yli kolmeen kuukauteen. Alkuvaikutelmana oli ainakin huomattavasti sulavampi meininki frameraten suhteen. Päätin sitten lähteä samoilemaan johonkin päämäärättömästi, kuitenkin suunnitelmana päästä sukeltelemaan ja ihmettelemään "uljaampaa" vedenalaista maailmaa.


Noh, noin 5 minuutin jälkeen löytyi ensimmäinen järvi, mutta mitäs mitäs KOKO PASKAHAN KAATUI VÄLITTÖMÄSTI KUN ÖRKIN HOMPPELINI PÄÄSI PINNAN ALLE. Välitön ragequit ja Frasier telkusta pyörimään. Eikä tällä hetkellä tee mieli koskea koko paskaan toiseenkaan kolmeen kuukauteen. Vittu mitä paskaa.
Voice of The World.
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #266 : 12.04.2012 22:18 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Testailin eilen Skyrimiä uusimpien patchien kera yli kolmeen kuukauteen. Alkuvaikutelmana oli ainakin huomattavasti sulavampi meininki frameraten suhteen. Päätin sitten lähteä samoilemaan johonkin päämäärättömästi, kuitenkin suunnitelmana päästä sukeltelemaan ja ihmettelemään "uljaampaa" vedenalaista maailmaa.


Noh, noin 5 minuutin jälkeen löytyi ensimmäinen järvi, mutta mitäs mitäs KOKO PASKAHAN KAATUI VÄLITTÖMÄSTI KUN ÖRKIN HOMPPELINI PÄÄSI PINNAN ALLE. Välitön ragequit ja Frasier telkusta pyörimään. Eikä tällä hetkellä tee mieli koskea koko paskaan toiseenkaan kolmeen kuukauteen. Vittu mitä paskaa.

http://forums.bethsoft.com/topic/1364560-game-freeze-after-going-underwater/


Lainaus
We've seen reports of users having issues with the game freezing up when entering water. If you're having this issue, head to the PlayStation XMB menu. From there go to Game>Game Data Utility. Delete the game data and title updates for Skyrim.

Note: Game Data is not the same as your game saves. As long as you're not deleting anything from the game saves folder, you'll still have your saves.

Once you restart Skyrim, you'll need to wait for the 1.5 title update to reinstall, as well as the mandatory game data install.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #267 : 03.05.2012 06:37 »
Wyrkk Jäsen Viestejä: 426 Basaaripisteet: 0 Profiili No voihan perhana. Tuli nähtyä unta kyseisestä pelistä ja rupesin miettimään, että pitäisköhän peli sittenkin ostaa.
Oblivionin ostin joskus PS3:lle, mutta jotenkin se peli ei iskenyt vaan enimmäkseen pölyttyy hyllyyn. En sitten tiedä olenko pelannut sitä vain liian vähän.
Niin, mitä luulette, että olisiko Skyrim ostamisen arvonen minulle jolle Oblivion ei ihan iskenyt?
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #268 : 03.05.2012 22:24 »
Runner Jäsen Viestejä: 593 Basaaripisteet: 0 Profiili http://www.pcgamer.com/2012/05/03/elder-scrolls-online-announced-an-mmo-set-in-the-world-of-skyrim/

Kaipa toi linkin pääteosa kertoo jo kaiken oleellisen...!!

E: ensimmäinen teaseri tosta onlinesta:



« Viimeksi muokattu: 04.05.2012 17:41 kirjoittanut Runner »
-"No can do!"
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #269 : 06.05.2012 18:59 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Innostuin, mutta Bethesdan tuntien tämä julkaistaan 2018.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines