Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Elder Scrolls V: Skyrimin julkaisupäivä: 11.11.2011
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
Tulostusversio
Aihe: The Elder Scrolls V: Skyrim  (Luettu 110193 kertaa)
The Elder Scrolls V: Skyrim « : 08.01.2011 14:43 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW

Topic-historia

08.01.2011 | Topic-luotu
19.01.2011 | Ensimmäinen ennakko (Game Informer) ja kuva lisätty
25.02.2011 | Ensimmäinen pelikuvaa näyttävä traileri lisätty



http://www.elderscrolls.com/

Elder Scrolls V: Skyrim on arvostetun ja hyvin menestyneen roolipelisarjan viides osa. Se sijoittuu omassa maailmassaan sen pohjoisimpaan alueeseen, eli Skyrimiin. Odotettavissa on varmasti siis kylmiä erämaaelueita ja lumimaisemia.

Pelistä julkistettiin hiljaittain ensimmäisiä kunnon tietoja Game Informerin helmikuun -11 numerossa. Lehdessä nähtiin myös ensimmäiset kuvat. Skannit löytyvät helposti googlen avulla.

Its aloitin tähän pelisarjaan tutustumisen Morrowindilla, johon en kuitenkaan päässyt täysipainoisesti sisään. Vasta Oblivion oli se sarjan peli, joka imaisi minut pelimaailmaan täysillä ja sai pelaamaan sitä parin sadan tunnin ajan. Pelkkä metsissä hortoilu ja marjojen kerääminen oli yksistään viihdyttävää, mutta myös pääjuoni tuli kaiken muun ohella pelattua läpi.

Paljon bugeja ja paljon hölmön näköistä hahmosuunnittelua, mutta myös parhaimmillaan aivan käsinkosketeltavan hieno tunnelma.




Elder Scrolls V: Skyrim sijoittuu aikajanalla 200 vuotta Elder Scrolls IV: Oblivionin tapahtumien jälkeiseen aikaan. Lohikäärmeet tulevat olemaan tarinan keskiössä, sillä pelaajan tehtävän on pysäyttää pahansuopa lohikäärmejumala. Itse pelaajan hahmo on lohikäärmeenmetsästäjä.

Käynnissä on myös sisällissota, koska kuningas on kuollut.





  • Tasoskaalaus on edelleen pelissä mukana, mutta tällä kertaa se on Fallout 3:n tapainen systeemi
  • Pelaajan taso lukitaan alueeseen kun pelaaja saapuu sinne ensimmäistä kertaa ja taso pysyy lukittuna k.o alueeseen koko loppupelin ajan
  • Pelin alussa ei valita enää hahmoluokkaa, level-systeemiä on siis muokattu rajusti: jokaisella tasolla saat käyttöösi merkkejä, joilla voit sitoa hahmoosi uusia kykyjä. Hahmoilla ei myöskään ole levelien suhteen maksimitasoa, mutta tason 50:n jälkeen tasojen nousu hidastuu merkittävällä tavalla
  • Pelissä on 18 erilaista taitoa (Oblivionissa näitä oli 21 ja Morrowindissa 27)
  • Taistelusysteemistä on pyritty tekemään aiempaa taktisempi
  • Pelaaja voi käyttää molemmllla käsillään haluamiaan esineitä: taikoja, aseita, kilpiä. Näistä voi tehdä haluamiaan yhdistelmiä (esim. kaksi miekkaa)
  • Kolmannen persoonan kuvakulmaa on parannettu
  • Pelin maailmassa on viisi isoa kaupunkia
  • Pelinäytön (HUD) voi kytkeä kokonaan pois päältä
  • Pelin questit ovat nyt paljon aiempaa dynaamisempia. Esimerkiksi maagilta voit saada tietyn tehtävän vain jos harjaantunut taikojen käyttäjä
  • Voit haastaa minkä tahansa tietokoneen ohjaaman hahmon kaksintaistoon villin lännen tyyliin
  • Fast-Travel on yhä mukana niille, jotka haluavat liikkua nopeasti kartalla
  • Hahmojen kasvot ovat aiempaa aidomman näköisiä ja ilmaisevat enemmän tunteita
  • Pelissä on kymmenen hahmorotua, joista valita
  • Puut ja lehdet huojuvat itsenäisesti tuulessa. Esimerkiksi vuoristosolan kapeilla kujilla tuuli saattaa riipiä puskia vomakkaasti ja luoda näin tunnelmallisemman vaikutelman tuulisesta paikasta
  • Metsät ovat aiempaa monipuolisempia, sillä kehittäjillä oli vapaus luoda minkälaisia puita tahansa
  • Lumi sataa maahan dynaamisesti
  • Mukana on nyt myös juoksutoiminto







Skyrim-taustakuvia 1920x1080-resoluutiossa









Behind the scenes of Skyrim
The Sounds of Skyrim

Päivitetään!




1UP
GameSpot
Gamereactor
IGN
The Guardian
VG24/7
Videogamer
Rock Paper Shotgun
Wired
MCV
New York Post
Eurogamer
Gamesradar
GiantBomb
Kotaku

Game Informer: Skyrim Preview (17.01.2011)
Game Informer: Skyrim's Dragon shouts (20.01.2011)

Lisää tulossa!




Tulossa!





The Elder Scrolls: Arena   - 1994

Tätä nykyä ilmaiseksi jaossa oleva pelisarjan ensimmäinen osa on toki ikääntynyt, mutta sisältää näin vanhaksi peliksi todella mittavan kokoisen pelimaailman, vaikkei sarjan toiselle osalle tässä vedäkään vertoja.

Jo tässä pelissä pelimaailma toimi vuorokausisääntöjen puitteissa: yöaikaan kaupungit olivat pimeitä ja vaarallisia eivätkä kaupat olleet avoinna.


The Elder Scrolls II: Daggerfall    - 1996

Daggerfall on generoituvan maailmansa ansiosta tähän asti suurin Elder Scrolls -peli. Sen maailma on kooltaan käsittämättömät 489640 neliökilometriä. Pelin 15 000 kaupunkia, luolaa ja kylää laittavat minkä tahansa muun pelin näyttämään pieneltä. Esimerkiksi Morrowind oli noin 0,01% Daggerfallin koosta.

Daggerfall on sarjan ensimmäisen osan tavoin ilmaislevityksessä.


The Elder Scrolls III: Morrowind   - 2002

Sarjan kolmas osa seurasi pitkälti edeltäjänsä viitoittamalla tiellä, mutta oli näyttävyytensä ja yksilöllisempien tapahtumapaikkojensa takia tietenkin roimasti pienemmän mittakaavan peli. Se kuitenkin korvattiin monella tavalla. Muun muassa graafisesti peli oli vuonna 2002 varsin näyttävä.

Morrowind äänestetään usein pelisarjan fanien keskuudessa tähän asti parhaimmaksi sarjan peliksi. Tietynlainen synkkyys ja omaleimaisuus, verrattuna vaikkapa Oblivioniin, iskivät pelaajiin.


The Elder Scrolls IV: Oblivion   - 2006

Oblivion on ehtinyt vuosien varrella ihastuttaa ja vihastuttaa. Toisaalta se on saanut paljon kehuja, mutta toisaalta sen monet bugit ja tasoskaalautumis-järjestelmä on suututtanut pelaajia. Modikulttuuri PC-pelaajien keskuudessa on kuitenkin ollut ahkerana korjailemassa pelin ongelmia ja hionut sitä yhä näyttävämmäksi. PC:llä pelaava kaverini sanookin, että kenenkään ei tulisi pelata Oblionia konsoleilla.

Pelin vihervoittoinen ja rehevä maailma kuusimetsineen ja järvineen on omiaan nostattamaan seikkailunhalua. Monet pelin kokeneet varmasti muistavat hyvin hetken, kun aivan alussa pääsee tunkkaisesta vankiholvista ulos ulkoilmaan, jossa silmien eteen aukeavat korkeat vuoret, vehreät metsät ja kristallinkirkkaat järvet.



« Viimeksi muokattu: 23.10.2011 11:43 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #1 : 10.01.2011 23:09 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Behind the scenes

Viihtyisän näköinen studio Bethesdalla. Kyllä tuolla kelpaa työskennellä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #2 : 19.01.2011 11:35 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Game Informerin previkka.  Sisältää yhden ruutukuvan.


Bethesda lupailee jälleen suuria, mutta kuinka moni näistä lupauksista tulee lopulta pitämään paikkansa? Jos edes osa asioista tulee olemaan samalla tolalla kuin mitä ennakko antaa ymmärtää, on Skyrimistä tulossa helvetin kova avoimen maailman seikkailupeli.

Tuossa ensimmäisessä ruutukuvassa näkyvä mesta on jo sellainen näky, että sinne haluaisi seikkailemaan. Nyt heti. Toivottavasti myös muut GI-lehdessä julkaistut kuvat laitettaisiin digitaalisesti jakoon hyvälaatuisina. Enkä puhu nyt suttuisista skanneista, vaan 720p-matskusta.

Skyrim taitaa olla kyllä meikälle loppuvuoden odotetuin julkaisu. Siellä on Zeldaa, siellä on Unchartedia, siellä on formulaa, joten ihan vähän se ei ole. Pelasin Oblivionin vuosia myöhässä ja pidin siitä kuin hullu puurosta. Skyrimin tapauksessa en aio tulla jälkijunassa.


Skyrimin Morrowind-pohjainen pääteema kuulostaa hiton hyvältä: http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2011/01/14/the-sounds-of-skyrim.aspx
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #3 : 03.02.2011 21:38 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Hieno thread!

Tulee kyllä varmasti hommattua tämä sitten aikanaan. Screenit näyttävät makoisilta ja onneksi tuo tasoskaalaus on tosiaan F3:sesta otettu. Jostain syystä muut länkkäriropet eivät ole sen kummemmin sytyttäneet, mutta nämä Bethesdan pelit ovat kyllä huikeita. Maailmat ovat niin taitavasti rakennettu ja tunnelma omaa luokkaansa.

Tulipa tänään hommattua Oblivionin GOTY-versio ja aloittelin peliä jo sen ekan luolan. Ihan nasta taas fiilistellä ennen seuraavaa peliä.


« Viimeksi muokattu: 03.02.2011 22:11 kirjoittanut echoes »
tallennettu
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #4 : 08.02.2011 11:39 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Pari uutta ja vanhaa kuvaa. Nyt näytetään myös millaisiin ihmishahmoihin uusi pelimoottori pystyy. Vertailun vuoksi yksi kuva Oblivionista, jos joku nyt ei muista miten kauheita ne olivat.







Lisää..
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #5 : 08.02.2011 17:25 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tuo ensimmäinen kuva metsälähteestä on hieno! Bethesda sanoo, että Skyrimin maailma on "käsinveistetympi" kuin Oblivionin vastaava. Jos pelissä on tuon näköisiä yksilöllisiä paikkoja, niin väite näyttää oikeutetulta.

Sanovat myös, että Skyrimissä on 120 luolaa/temppeliä, joista yksikään ei ole toisensa kopio. Niitä luomassa on ollut kahdeksan suunnittelijaa. Vertailun vuoksi sanottakoon, että Oblivionin luolasuunnittelu oli vain yhden henkilön vastuulla.

Ja hahmodesign... Luojan kiitos! Nyt ne oikeasti näyttävät tuon ruutukuvan perusteella oikeilta ihmisiltä, eivätkä rumilta kuminaamoilta.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #6 : 08.02.2011 23:05 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Arrrhhh, näyttääpäs herkulliselta. Pystyttelen vielä kuitenkin turvallisen skeptisenä vaikka takaraivossa jyskyttää ajatus hypemyllyn turmiolle antautumisesta. No kattellaan vielä nyt.

« Viimeksi muokattu: 08.02.2011 23:17 kirjoittanut Doinkki »
Voice of The World.
tallennettu
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #7 : 24.02.2011 17:22 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili GAEMPLAY!

Looking good  :)
tallennettu
Vs: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #8 : 24.02.2011 17:32 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
GAEMPLAY!

Looking good  :)

HOLY SHIT!   Ja housuja laitettiin vaihtoon.


Nuo talviset metsät ja tundrat... Näen jo itseni sieluni silmin tuolla samoilemassa. Puhelin pois päältä, ison ruudun ääreen ja 5.1-äänentoiston sisään. Voi tsiisus, odotus muuttuu pahemmaksi kun näitä videoita alkaa tulla.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #9 : 24.02.2011 17:33 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Näyttää kyllä törkeän hyvältä. Vähän kyllä mietityttää miten ruudunpäivitys saadaan pidettyä tasaisena ja kuinka paljon tota tearingia tulee noilla graffoilla ja yksityiskohdilla. Toivottavasti pelittää sujuvasti.
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #10 : 24.02.2011 17:59 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Ei kyllä kikkelimiekkailu ja muu eeppinen viikinkimeininki paljoa nappaa, mutta Skyrimistä on sanottava, että VOI POJAT! Eihän tämä kohta kymmenvuotias nuhapumppuni edes pyörittänyt tuota videota, mutta pelkkä diaesityskin implikoi jostakin huikeesta. Heitän rohkean hypoteesin, että Skyrimin maailma tulee olemaan jonkinlainen rajapyykki mitä avoimien pelimaailmojen suunnitteluun tulee. Fallout 3:n maailma noin esimerkiksi on aika pitkälti hiekkaa, hiekkaa, kallio, kaupunki, hiekkaa, mökki, hiekkaa, talo, kallio, eli tyhjää ja käyttämätöntä tilaa on liikaa. Sanotaan tähän väliin IMO, ja tämän mielipiteen perustan siihen mielikuvaan, joka Falloutista jäi päähän. Meinaan siis sitä, että silloin kun pelasin peliä, en tätä ongelmaa välttämättä huomannut, mutta nyt jälkeenpäin tuntuu siltä.

Eivätkä läheskään kaikki (ei edes riittävä määrä) Falloutin lokaatioista tuntuneet uniikeilta. Monestikin tuntui siltä, että tuossa on talo keskellä erämaata, tuossa on monta taloa keskellä erämaata, tuossa on katkennut silta keskellä erämaata - maailma tuntui vähän liian fragmentoituneelta. Skyrimistä kyllä hohkaa tuo käsinveistoksellisuus mitä epi tuossa postaili, ja se luo uskoa siihen että jokainen lokaatio on uniikki ja maailma yhtenäinen ja uskottava. Ja huikee.

Kuinka varma se 11.11.2011 julkaisupäivä on? Olis mukavasti perjantai nääs.
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #11 : 24.02.2011 18:13 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Mitä moloa. Vaikka olisin saanut pientä grafiikkapäivitystä uusissa ympäristöissä, olisin silti ollut ihan innoissani uudesta Elder Scrollista.
Melkein perse räjähti kun traileri pääsi vauhtiin. Nyt kaikki muut pelit tuntuvat turhilta, enkä ole vuosiin odottanut minkään pelin julkaisua yhtä paljon. Ihan Epimäinen olotila tällä hetkellä.
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #12 : 24.02.2011 20:00 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Bethesdan ihminen vahvisti neogafissa, että traileri koostuu Xbox 360:llä tuotetusta pelikuvasta eikä piirtoetäisyyttä ole kasvatettu taikatempuilla.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #13 : 24.02.2011 20:55 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Uskon kun pelaan tuota omasta telkusta. Siihen saakka olen skeptinen epäepi.

PS. vaikka se näyttäisikin noin hienolta, joku pelillinen seikka siinä kuitenkin kusee.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #14 : 24.02.2011 21:00 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Uskon kun pelaan tuota omasta telkusta. Siihen saakka olen skeptinen epäepi.

PS. vaikka se näyttäisikin noin hienolta, joku pelillinen seikka siinä kuitenkin kusee.

Jep, liian hyvältä näyttää. Miten ihmeessä yli viisi vuotta vanhasta raudasta saadaan vielä tuollaisia mehuja puristettua.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #15 : 24.02.2011 22:00 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Helvetin eeppiseltähän se traileri vaikutti, mutta haluaisin, että roolipelissä voisi tehdä tehtäviä muutenkin kuin vain olemalla postipoikana ja/tai tappamalla porukkaa. Se oli ongelmana Oblivionissa, se oli ongelmana Fallout 3:ssa, toivottavasti ei tässä kuitenkaan.

Ehkä se on vain nykypäivänä liikaa vaadittu.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #16 : 25.02.2011 00:34 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Ehkä se on vain nykypäivänä liikaa vaadittu.
Fallout New Vegasissa oli mun mielestä aika kiitettävä määrä myös non-slaughter vaihtoehtoja questien ratkontaan. Tosin Bethesda ei ole Obsidian, joten se voi olla liikaa Bethesdalta vaadittu.
Play-Asia
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #17 : 26.02.2011 13:23 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW IGN analysoi Skyrimin trailerin
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #18 : 18.04.2011 18:41 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Uusia kuviaa  :)

Edelleenkin hemmetin hyvän näköistä. Hämis näyttää oikeasti pelottavalta ja örkitkin ovat vähän fiksumman näköisiä kuin ennen.








http://kotaku.com/#!5793058/new-skyrim-shots-feature-orcs-cat+people-and-the-dreaded-giant-spider/gallery/1
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #19 : 18.04.2011 19:01 »
Justece Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili Nyt uutta konetta ostamaan niin pyörii toi sitten parhaimmilla asetuksilla. :)
I'm the best fuck the rest.
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #20 : 18.04.2011 19:03 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Hiton hyvältä kyllä näyttävät uudet kuvat. Varsinkin tuo korpimetsä & vuoristo -setti.

Toivottavasti pian saamme nähtäväksemme ns. "raw gameplay" -matskua. E3:lla nyt varmaan viimeistään.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #21 : 07.05.2011 15:30 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili Ostan! Tämä pyyhkii varmasti Oblivionilta mattoa jalkojen alta.

Kiva myös kuulla että kaikki luolat ovat erilaisia, en pitänyt Oblivionin "helvetti kentistä". Aina samanlaista shaibaa..
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #22 : 20.07.2011 11:07 »
e-peli Jäsen Viestejä: 19 Basaaripisteet: 0 Profiili Todella hyvältä vaikuttaa. Saa nyt nähdä tuleeko hankittua.  :)
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #23 : 07.08.2011 12:34 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW

40 minuuttia Skyrim-pelikuvaa QuakeConista.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #24 : 22.08.2011 11:58 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Skyrimin pelialue


Joitain pelejä on suoranainen pakko lykätä ensi vuoteen loppuvuoden pelisuman takia, mutta Skyrim EI takuulla kuulu niihin!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #25 : 22.08.2011 12:31 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Sen ekan trailerin katoin ja muuta en tarvitse. Olen vannonut itselleni, etten katso ainoatakaan screenshottia tai videota pelistä, jotta elämys olisi maksimaalinen pelin julkaisussa.
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #26 : 22.08.2011 12:43 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili
Sen ekan trailerin katoin ja muuta en tarvitse. Olen vannonut itselleni, etten katso ainoatakaan screenshottia tai videota pelistä, jotta elämys olisi maksimaalinen pelin julkaisussa.
Mitenkään elder scrollsiin liittymättä, itse en katso juuri ollenkaan trailereita/kuvia tulevista peleistä. Odottelen esimerkiksi uutta Assassin's Creediä kieli pitkällä, ja olen katsonut pelistä tasan yhden trailerin. Ei vain jostain syystä jaksa metsästää ennakkomateriaalia peleistä kovin paljoa. Lueskelen lähinnä foorumeilta ja kotimaisilta pelisivustoilta juttuja tulevista peleistä. Joissain tapauksissa, kuten Battlefield 3:n moninpelin kanssa jopa ihan odottelin mp-pelikuvaa, koska se kertoo pelistä aika paljon mutta muuten seurailen trailereita aika laiskasti. En tahdo spoilaantua liikaa.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #27 : 11.10.2011 15:46 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tasan kuukausi aikaa Skyrimin ilmestymiseen! Aika on taas on joussut, mutta se on tämän pelin odotuksen kannalta tietenkin vain hyvä juttu.

Uusia ruutukuvia ja videoita risteilee netissä, mutta itsekin taidan tähän pisteeseen jäädyttää varsinkin videoiden katselun, jotta ei näe liikaa pelialueita ennen kun seikkailun itse pääsee aloittamaan. Tähän mennessä kaikki videolla näkemäni on ollut käsittääkseni pelin alusta.  Ensimmäisten arvosteluiden tulo ei liene kaukana. Kiva nähdä, pystyykö Bethesda vastaamaan suuriin odotuksiin.

11.11.11.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #28 : 11.10.2011 17:45 »
Justece Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili Tässä uusi versio Skyrimin pääteema biisistä:

I'm the best fuck the rest.
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #29 : 13.10.2011 00:22 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Skyrim: The RPG for the Rest of Us


IGN:ltä hyvä artikkeli siitä, miksi Skyrimistä voi innostua vaikkei muuten perinteisistä roolipeleistä pitäisikään.

Nyökkäilin tuota artikkelia lukiessani moneen otteeseen, sillä siinä välittyi kaikki se miksi minäkin tätä peliä niin kovasti odotan. Se on ovi toiseen maailmaan, jossa arki ei sanele sääntöjä. Jos pelissä on vähemmän bugeja kuin vanilla-Oblussa ja siten väkevämpi immersio, en voisi enempää toivoa. Rikkumaton immersio... Ainakin niin pitkään kun pizzalähetti soittaa ovikelloa!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines