Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 14
Tulostusversio
Aihe: iPad - Maaginen thread  (Luettu 164250 kertaa)
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #120 : 03.03.2011 15:52 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Eipä tosiaan mitään kovin suurta uutta tullut. Näytönohjain sai kyllä kiitettävän tehonlisäyksen ja tietenkin tehokkaampi prossu on aina hyvä. Tosin 2x tehonlisäys, kun prosessori on kaksiytiminen - mitenköhän ohjelmat, jotka tukee vain yhtä prosessoria? Vai olisiko Apple tehnyt taas taikojaan, eikä ohjelmiin tarvitse erikseen tehdä moniydintukea.

Olisi aika uskomatonta, jos muistia olisi edelleen vain 256Mt. Nettiselauksessa varsinkin lisämuisti ei olisi pahitteeksi ja iOS 5:n uudet ominaisuudet saattaa nekin syödä muistia.

Mutta, eiköhän tuo kaupan hyllylle jää. iPad 1 palvelee edelleen hyvin, joten ei ole tarvetta päivittää. Varsinkin kun huhuillaan, että iPad 3 julkaistaisiin vielä tänä vuonna, mahdollisesti syyskuussa. Tavallaanhan tuo olisi ihan järkevää, koska iPadin nykyinen julkaisuaika on huonohko. Uusi iPad tulee lähes vuoden vanhan iOSin kanssa, ja joulun jälkeen tapahtuva julkaisu vähentää joulumyyntia, kun potentiaaliset ostajat jäävät odottamaan pian saapuvaa uutta mallia.Apple muuten alensi vanhojen iPadien hinnat. Eli ainakin Apple Online Storesta kaikki iPad-mallit lähtee 100€ halvemmalla kuin normaalisti. Ihan varteenotettava tarjous vaikka uusi malli puskeekin jo markkinoille. Jos ei kameroille tai 900MHz 3G-verkolle ole tarvetta, niin iPad 1 saattaa olla ihan hyvä vaihtoehto kakkosen sijaan.

Niin, ja iPad 2 tulee Suomen markkinoille 25.3. ja iOS 4.3 tulee ensi perjantaina (11.3.) ladattavaksi kolmannen ja neljän sukupolven iPod toucheille ja iPhoneille sekä molemmille iPadeille.
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #121 : 03.03.2011 16:30 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Noista softista vielä sen verran, että iMovie tukee vain kakkos-iPadia, luonnollisesti kameroiden takia. GarageBand sen sijaan toimii myös ensimmäisellä iPadilla, joka on hienoa, koska Apple myi sen softan minulle täysin esityksessään. En ole perustanut GarageBandista juurikaan Macilla, mutta iPadilla sen käyttäminen näytti todella hauskalta ja luonnolliselta.  About neljän euron hinta on ryöstöä - siis kuluttajien suunnalta Applea kohtaan.

Ensi kuussa Apple varmaan jo esittelee iOS 5:n? Perinteisesti se on tapahtunut huhtikuussa, jotta kehittäjille saadaan betat jakoon hyvissä ajoin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #122 : 03.03.2011 16:56 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili Täytyy sanoa että uuden iPadin suojaläppä on nerokas. Itse laite on tosiaan melko kesy päivitys.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #123 : 04.03.2011 10:36 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Engadget: It's Apple's 'post-PC' world -- we're all just living in it


Mielenkiintoinen artikkeli Applen erilaisesta näkemyksestä Tablet-markkinoihin kilpailijoihin verrattuna.

Käyttökokemus siis ratkaisee eikä se, paljonko laitteessa on muistia tai miten tehokas prosessori siinä on. Nämä asiat eivät välttämättä kiinnosta tavallista kuluttajaa. Tekniikkaan enemmän perehtyneet sen sijaan vääntäneet niistä keskustelupalstoilla.


EDIT:

Heitin 4.3:n GM:n iPadiin ja iPhoneen.

Safari on toden totta nopeampi myös ensimmäisen sukupolven iPadissa. Joitakin sivuja se nopeuttaa todella huomattavasti. Testasin kuutta sivustoa ensin 4.2:lla ja sen jälkeen 4.3:lla. Ajat otettu iPhonen sekuntikellolla, joten menetelmä ei ole tarkin mahdollinen. Suuntaa antavaa kuitenkin.

http://www.youtube.com/watch?v=0fWEloHpZ4M


Ja Hotspot on todella kiva iPhone nelkussa. Pitää tehdä akkukesto-testi, jotta saa osviittaa miten kauan sitä on mahdollista pitää päällä.


« Viimeksi muokattu: 04.03.2011 15:22 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #124 : 07.03.2011 21:51 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Perjantaina tämä taianomaisen laitteen toisen tuleminen sitten julkaistaan jenkeissä ja siellä onkin jo pystytelty telttoja apple-liikkeiden edustoille!   :lol:

http://www.macrumors.com/2011/03/07/lines-for-ipad-2-launch-begin-as-ijustin-camps-out-once-again/

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #125 : 28.03.2011 13:46 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kävin tänään testaamassa Sellon Tectorissa iPad 2:ta. Nähtävillä oli sekä valkoinen että musta malli.

Se tosiaan on ohut kuin mikä. Myös vajaan 100 gramman painonpudotuksen huomaa selvästi, vaikka alunperin luulikin, ettei se olisi iso asia.

Peruskäytössä ero ei sen sijaan ollut mikään kovin suuri. Verkon selaaminen ei ollut ainakaan Tectorin yhteydellä selvästi nopeampaa. Ne jutut, jotka ipadilla yleensä teen (netti, email, youtube, facebook jne.) hoituvat melkein yhtä sutjakasti myös ensimmäisellä iPadilla.

Valkoinen malli on tosi makee, mutta hankintahalut pysyivät testin jälkeen hyvin kurissa silti. Tulen toimeen ykkös-sukupolven iPadilla mainiosti vielä tämänkin vuoden!  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #126 : 12.04.2011 19:09 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili iPadille alettiin julkaista (toistaiseksi) vain iPadille suunnattua pelilehteä, Atomix Magazinea. Tekijöinä Atomix (espanjankielinen pelisivusto) ja Area 5. Area 5 tunnetaan parhaiten CO-OP -nimisestä videopodcastistä, ja sen jäsenet oli aikoinaan mukana tekemässä/perustamassa 1UP Showta.

Ensimmäinen numero ainakin oli ihan hyvä. Juttua mm. L.A. Noiresta, Dead Space 2:sta, muutamasta indie- ja iOS-pelistä kuten myös miten vanhoista konsoleista saa parhaan kuvan ulos digitaalisia töllöjä/näyttöjä käytettäessä. Ihan hyvää settiä siis. Area 5:n videot tietty hyvin toteutettu. Eiköhän noita tuleviakin numeroita tule osteltua, varsinkin jos hinta pysyttelee nykyisellä tasolla, eli 0,79€/kpl.

Tekninen puoli vaan jätti parantamisen varaan, mutta lupaavat kyllä korjailla ongelmia, joten eiköhän sekin puoli vielä joku päivä ole kunnossa.

Atomix MagazineNiin, ja Pelaaja julkaisi sadannen numeronsa näköislehtenä iPadille ilmaiseksi. Näköislehdet vaan ei oikein ole mielekkäitä lukea, varsinkaan kun välttämätön zoomaaminen tapahtuu tässä tapauksessa välillä tuskastuttavan hitaasti. Mutta hyvä, että julkaisivat ja kaipa niiltä olisi tulossa lisääkin näköislehtiä tulevaisuudessa.

AppStore linkki
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #127 : 12.05.2011 12:41 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Voitin sitten vahingossa jonkun random graafisen suunnittelun kilpailun ja palkintona on Ipad 2 -härpäke. Pitäisi saapua postissa piakkoin.

En olisi maksanut normaalisti laitteesta penniäkään, mutta kyllähän tuon  ilmaiseksi ottaa.  8)
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #128 : 12.05.2011 13:02 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Voitin sitten vahingossa jonkun random graafisen suunnittelun kilpailun ja palkintona on Ipad 2 -härpäke. Pitäisi saapua postissa piakkoin.

En olisi maksanut normaalisti laitteesta penniäkään, mutta kyllähän tuon  ilmaiseksi ottaa.  8)

Normimeininki.
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #129 : 12.05.2011 13:04 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Kuka soittaa Iltalehteen?
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #130 : 12.05.2011 13:32 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili
Kuka soittaa Iltalehteen?

 :lol:
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #131 : 13.05.2011 15:45 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili
Kuka soittaa Iltalehteen?

Mikäs uutinen se olisi, että MasterTK:lla oli tänäänkin joulu.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #132 : 13.05.2011 16:04 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili TK toki JYTKY-YLLÄRINÄ paljastaa kuinka hän ei koskaan ole voittanut yhtään mitään, ja että tämä kaikki on ollut yhtä suurta trollausta. :o
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #133 : 10.06.2011 12:31 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW


Ruutu saapui vihdoinkin iPadiin. Myös iPhone-versio on tulossa pian.


Videoiden laatu on OK. Ei häikäisevää, mutta ei myöskään täysin kelvotonta katsottavaa 9,7 tuuman kokoiselta näytöltä. Ennen videon toistoa näytetään pari noin 20 sekunnin pituista mainosta, joka on mielestäni vielä kohtuuden rajoissa. Toki jos katseltava on vain muutaman minuutin pituinen klippi, voi se pänniä enemmän.

Koskapa Jimin roskadokkarit ja UFO-ohjelmat ovat salainen paheeni, olen kiitollinen että saan katsella niitä nyt iPadilla ennen nukkumaan menoa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #134 : 10.06.2011 15:06 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Nyt on tullut itsekin näpräiltyä tuota läpyskää jonkin verran viime aikoina. Täytyy sanoa että Ipad on kyllä kummallinen laite. Periaatteessa sitä ei tarvitse kukaan, mutta jos sellaisen erehtyy saamaan, niin kyllähän sitä voi aina siellä täällä käytellä. Nettiä sillä on paljon parempi selailla kuin kännyköillä ja läppäreillä esim. junamatkoilla. Mökillä sillä katselee elokuvia tai pelailee pelejä paljon mieluummin kuin kännykän näytöltä. Lisäksi se ei paina yhtä paljoa kuin läppäri, joten kulkee huomaamatta vaikka repun takataskussa.

Laite on toiminut niin kuin pitääkin, eikä ole kertaakaan nykinyt tai pätkinyt. Eli periaatteessa ei mitään valittamista, mutta kyllä maailmassa on tuhat muutakin tavaraa johon upottaisin mieluummin 600e kuin Ipad 2:een. Nykyajan toimivin turhuus. >__>
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #135 : 01.07.2011 12:57 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://www.digitoday.fi/mobiili/2011/07/01/facebook-julkaisee-jotakin-mahtavaa/20119285/66


Toivottavasti se Facebookin virallinen iPad-app tulee ensi viikolla.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #136 : 07.07.2011 20:13 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW iPad HD tulossa jo tänä syksynä, 2048 x 1536 resoluution näytöllä?

iPad HD olisi siis sama kuin mitä Mackook Pro oli Macbookille. iPadilla tehdään yhä kasvavissa määrin ns. oikeita töitä eikä vain kuluteta viihdettä, vaikka toki siihen tarkoitukseen laitteen nykyversiot ovatkin pääasiassa tarkoitettu. Mutta voisiko iPadilla joskus editoida vaikkapa elokuvan Final Cut Pron tasoisilla työkaluilla? Miksi ei. 

Olen entistä tyytyväisempi, etten hypännyt tänä keväänä iPad 2 kelkkaan originaalilaitteen omistajana. Jos Apple räväyttää tuollaisen HD-version syyskuun tilaisuudessa (iPhone 4S ja iPad HD samassa tilaisuudessa.. Ounoes!) kohtuullisen järkevällä hintalapulla, niin onhan sitä pakko harkita. Vaikka hinta tuleekin varmasti olemaan lähtökohtaisestikin jotain 650-700 euron luokkaa.   

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #137 : 07.07.2011 22:36 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Lainaus
kohtuullisen järkevällä hintalapulla
Miksi Apple yhtäkkiä hinnoittelisi tuotteensa kohtuullisesti?
Play-Asia
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #138 : 08.07.2011 08:34 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili
Lainaus
kohtuullisen järkevällä hintalapulla
Miksi Apple yhtäkkiä hinnoittelisi tuotteensa kohtuullisesti?

Siis uutta rautaa samaan hintaan kuin vanhempikin aikoinaan?! Sehän on helvetin hyvä diili! Ja vielä se siloteltu Omena sielä takakannessa...Oujeah.

Sori Epi, oli pakko ;D
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #139 : 11.08.2011 19:24 »
Bill Duke Jäsen Viestejä: 255 Basaaripisteet: 0 Profiili Kertokaapa Apple-velhot, että miten saan järkevästi synkattua iPadin tietokoneen kanssa josta piti formatoida kovalevy?
Jouduin siis asentamaan windowsin uusiksi ja asensin iTunesin uudelleen myös. Nyt kun liitän padin koneeseen niin se haluaa synkata tietokoneella olevan "tyhjän" iPadin ja korvata sillä kaiken mitä tuolla oikealla padilla on. Saako tuota jotekin käännettyä päälaelleen niin, että tuosta padista synkkaa ohjelmat itunesiin ja että siitä tulisi sitten oletus? Sain kyllä ohjelmat yms. siirrettyä, mutta se edelleen joka kerta haluaa korvata tuon minun padin sillä tyhjällä padilla joka siinä uudessa itunesissa oli aluksi. Vähän on vaikea selittää kun ongelma on niin järjetön, ettei sellaista oikeasti pitäisi edes olla.
Muilta foorumeilta lueskelin, että pitäisi siirtää joku vanha downloads-kansio uuteen itunesiin, mutta se kansio meni formatoinnin yhteydessä eikä sitä olisi muutenkaan saanut pelastettua.
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #140 : 11.08.2011 20:59 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Oletko siirtänyt ostokset (Tiedosto -> siirrä ostokset) iPadista iTunesiin? Tuo vaatii, että olet valtuuttanut sen koneen Apple ID:lläsi (Store -> Valtuuta tietokone). Tuon pitäisi siirtää kaikki iTunes Storesta ostetut sisällöt iTunesiin.

Tuon jälkeen se iPad on pakko vetää sileäksi ja synkata kaikki sisältö iTunesista uudelleen. Yhteystiedot se voi yhdistää koneesi yhteystietojen kanssa, mutta kaikki muu poistetaan. Jos siinä on jotain tärkeitä tiedostoja mitä tarttet, niin Googlella löytyy ohjelmia millä ne luultavasti saa talteen ennen tyhjentämistä. Sovellusten tiedot (esim. pelien tallennukset) ymmärtääkseni menetetään siis myöskin, mutta ne ehkä pystyy pelastamaan jos ne vaan saa talteen jollain ohjelmalla ja jos olet halukas jailbreakkaamaan iPadin. En ole tuon tempun toimivuudesta täysin varma.

Kieltämättä yksi iOS:n/iTunesin typerimpiä puolia.


Jos sinulla sattuu olemaan varmuuskopio vanhasta levystä, jossa on se iTunes-kirjasto jonka kanssa iPadisi on synkatty - edes vanha varmuuskopio - niin se pelastaisi päivän.


Mutta siis iTunesin kirjasto kannattaa siis ottaa talteen, jos formatoi levyn tai vaihtaa uuteen koneeseen tai jotain vastaavaa. Ja tietokoneen varmuuskopiointi on halpa tapa vähentää potutusta, kiroilemista ja muuta mahdollisesti agressiivista käytöstä.
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #141 : 11.08.2011 23:01 »
Bill Duke Jäsen Viestejä: 255 Basaaripisteet: 0 Profiili Okei, kiitoksia neuvoista. Pitänee kokeilla kun jaksaa.
Aika outo kyllä, että ei voi padista siirtää kaikkia tietoja itunesiin.
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #142 : 11.10.2011 16:06 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW iOS 5.0 GM ollut nyt käytössä noin viikon päivät ensimmäisen sukupolven iPadissa. Fiiliksiä:

- Ehkä hieman tahmaavampi kuin iOS 4 tässä iPadissa? Ei kuitenkaan mitään liikaa käyttöä häiritsevää junnausta ole tullut vastaan.
- Safarissa parasta on selaimen tabit, jotka parantavat selauskokemusta huomattavasti. Nämä olisi kyllä pitänyt olla jo aikaisemmin iPadin Safarissa, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan.
- Notifikaatiot toimivat hyvin eivätkä enää häiritsee käyttäjää. Hienovarainen ilmoitus yläkulmassa on paljon parempi kuin keskelle ruutua hypähtävä neliö, joka vielä kaiken kukkuraksi pysäytti meneillään olevan ohjelman/pelin.
- iCloud toimii mainiosti. Esimerkiksi kuvavirta on mukava ominaisuus: jos otan iPhone 4:llä kuvan, synkronoituu se automaattisesti kuvavirtaan ja näkyy siten heti myös iPadissa ilman erillisiä toimenpiteitä. Kuvat säilyvät Applen servereillä 30 päivää, josta ne voi halutessaan tallentaa ennen niiden poistumista laitteiden omaan muistiin.
- Sormieleet jäivät vain iPad 2:n omistajien iloksi. Harmi. Kaipa ne saisi jailbreakilla kikkailtua tähänkin, mutta en tiedä maksaako vaivaa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #143 : 23.10.2011 12:13 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW iOS 5 on tehnyt vähän vahinkoa akunkestolle. Ainakin meikän ensimmäisen sukupolven iPadissä. Liekö yksi syypää iCloud, kun laite joutuu olemaan entistä enemmän yhteydessä Applen servereihin jne?

Myös iPhone 4:ssä se näkyy, mutta ero iPadissa on mielestäni vähän huomattavampi. Täytyykin tehdä koe ja katsoa montako tuntia laitetta voi täydellä latauksella nyt käyttää putkeen. Aiemmalla käyttisversiolla sai sellaisia 10-11 tunnin lukemia kun näytön kirkkaus oli about puolivälissä ja Wlan käytössä.

Mites muut iPad-käyttäjät?
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #144 : 04.11.2011 19:01 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Firma heitti joululahjaksi Ipad2'sen ja tuossa se istuu pöydällä avaamattomana. Sisäinen opiskelija huutaa, että myy helvettiin tuollainen ylihintainen facebook-reader, mutta kohteliaisuus sanoo, että ehkä tuota pitäisi vaan käyttää.

Voi sillä vissiin lukea sarjiksia.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #145 : 11.11.2011 18:57 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Splashtop on aika tiukka appi. Antaa siis sinun käyttää tietokonetta Ipadillasi ja esim Heroes ja Discliples pelisarjat on aika helvetin jees pelata Ipadilta. Tosin right click kusee vielä enkä ole löytänyt ongelmaan ratkaisua. Splashtop siis suorittaa rightclickin kun pidän sormea hetken näytöllä ja molemmissa edellämainituissa pitäisi painallus saada pysymään, jotta voisi lukea infoa vihollisista.

Onko tätä kukaan tesmannut? Tarjouksessa tällä hetkellä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #146 : 11.11.2011 19:42 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Olen testannut ja käyttänyt paljonkin. Toimii yllättävän hyvin jopa 3G-verkon yli, vaikka välillä hiukan jumittaa.
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #147 : 25.11.2011 17:00 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW 2048x1536 resoluution näyttö alkaa vaikuttaa todennäköiseltä iPad 3:een

Jotenkin sairasta, että laitteen näytössä olisi tällöin isompi resoluutio kuin tässä nykyisessä 21,5" iMacissa! Näin ensimmäisen sukupolven iPadin omistajana tuo kolmonen menee hankintaan ihan heti. Jos vielä onnistuvat pitämään halvimman mallin hinnan 479 eurossa, niin laitteista tulee takuulla kevään aikana huutava pula.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #148 : 26.11.2011 00:14 »
nikob VRS Jäsen Viestejä: 163 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Itse ajattelin jos olis pukinkonttiin laittanut  iPad 2. Mutta kun tuo 3 tulo on niin lähellä niin katsotaan keväällä si.
Parempi kuvan laatu houkuttaa niin paljon enemmän.
Luin jostain että iPad 3 on kevyempi, ja parempi akun kesto tiedossa.
Niin eikös tuo tiedä äkkiä hintaa lisää? Ja 3G malli olis tarkoitus hommata.
Tuli kauhea hinku saada moinen laite kun pääsin kylässä näpläileen iPad 2.  ;D
-
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #149 : 26.11.2011 01:33 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Niin eikös tuo tiedä äkkiä hintaa lisää? Ja 3G malli olis tarkoitus hommata.

Todennäköisesti ei. Applen tyyli on yleensä tehdä laitepäivitykset niin, että uudet laitteet tuodaan suoraan vanhojen tilalle ja hinnatkin pysyvät vähintään entisellään, elleivät sitten jopa alene. iPadin kaltaisen suurille massoille suunnatun tuotteen kanssa on erityisen tarkkaa, että hintahaarukka saadaan pidettyä kuosissa. Alle 500 euron/dollarin entry-level iPad on ollut varmasti yksi syy laitteen suureen menestykseen.

Voisi siis veikata, että hinnat pysyvät samana. Nykyistä mallia ei tosiaan tässä vaiheessa kannata ostaa. Sinänsä on hassua, että kuusen alle päätyy tänäkin vuonna paljon iPadeja ja uusi malli julkaistaan pian joulun jälkeen. Toisaalta, kaikki eivät ole sellaisia teknologianiiloja, että menettäisivät yöunensa jos kädessä ei ole sitä ihan tuoreinta rautaa...  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 14
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines