Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 14
Tulostusversio
Aihe: iPad - Maaginen thread  (Luettu 163888 kertaa)
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #90 : 06.10.2010 19:24 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Täytyy varmaan ottaa tavaksi vetäistä näyttö joka päivä mikrokuituliinalla puhtaaksi.


Lueskelinpa tuossa eilen tavoista jakaa iPhonen nettiyhteys iPadiin: MyWi ei olekaan enää ainoa vaihtoehto. Cydiasta saa 5 dollarilla iTether nimisen ohjelman, joka vaatii vain sen, että iPad on jailbrekattu, iPhonen ei tarvitse olla. Tämän jälkeen iPhonen yhteyden voi jakaa bluetoothin kautta ipadiin, ja akkuakin kuluu kuulemma huomattavasti vähemmän kuin MyWillä, koska iTether ei luo Wlan-hotspotia.

Se on selvää, että kun 4.2 JB joskus ilmestyy, niin iTether täytyy laittaa iPadiin. Sen verran kivalta se vaikuttaa käytettäväksi Wifi-mallin kanssa.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #91 : 14.10.2010 22:14 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Jees, Sanoma Magazines hyppää myös iPad-kelkkaan. Ainakin Gloria ja Tietokone tulossa tänä vuonna. Tietokoneen numeroita voisi jopa ostella.

http://www.tietokone.fi/uutiset/sanoma_vie_aikakauslehtia_ipadiin
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #92 : 14.10.2010 22:48 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Jailbreikkasin ipadin tänään greenpois0nilla. Piti käyttää windowsilla, kun Mac-softaa ei ollut vielä saatavissa.

Ostin Cydiasta välittömästi iTetherin, joka kustansi vaatimattomat 5$.

Puolen tunnin testailun jälkeen iTether vaikuttaa olevan WiFi-iPadiin ns. Killer feature. Tuon ohjelman avulla iPhone siis kohtelee internetjaon suhteen iPadia kuin tavallisena Mac-kannettavana ja jakaa iPhonen verkkoyhteyden bluetoothin kautta. Laitteet löysivät heti toisensa eikä minkäänlaisia ongelmia tullut ilmi.

Entäpä suorituskyky? 3G-yhteys oli iPadilla käytettäessa juuri niin nopea kuin iPhonessakin. Ohjelman käyttö kulutti vajaan puolen tunnin testailun aikana iPhonesta vain muutamia prosentteja akkua ja iPadista akku kului samaan tahtiin kuin Wlanilla surffatessa.

Ei paha, ei paha. Tyytyväisyys iPadia kohtaan sen kuin kasvaa!  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #93 : 18.10.2010 16:06 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW


Verkkokaupasta tilaamani Belkinin Knit sleeve for iPad oli tänään noudettavissa.

Olen mieltynyt kovin pehmeisiin suojaratkaisuihin. Haluan, että laite on nopeasti otettavissa suojastaan pois ja sen on silloin oltava juhlakunnossa ja alkuperäisessä hienoudessaan. Moshin iPouch on jo yli vuoden suojannut iPhonea ja nyt oli siis aika ostaa jotakin samantapaista myös iPadia turvaamaan.

Kuljetan iPadia paljon olkalaukussa ja siihen tämä Belkinin suoja on omiaan. Se tuntuu kankaisuudestaan huolimatta jämäkältä ja todella istuvalta, laite ei voi liukua vahingossa suojastaan ulos laukun pohjilla. Suojaa on riittävästi, jotta iPadin uskaltaa Belkinin kanssa heittää huoletta vaikka kirjojen kanssa samaan laukkuun.

Hintaa suojalla oli 14,90 €.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #94 : 29.10.2010 15:10 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Pari päivää sitten iPad ryhtyi niskottelemaan Wlan-verkossani: yhteys näytti säännöllisesti vain yhtä palkkia ja speed test antoi nopeudeksi alle megatavua, vaikka kaikki muut laitteeni näyttivät täysiä signaalipalkkeja.

Eikun googlettamaan. Tiedossa oli, että Apple oli ainakin joitakin Wlan-ongelmia korjannut iPadin 3.2.1 päivityksessä. Ongelman syyksi paljastui kuitenkin nopeasti reitittimeni asetukset. Oletusarvoisesti reititin oli nimittäin asetettu tukemaan kaikkia wlan standardeja (b+g+n). Kun asetin sen tukemaan vain 802.11g:tä, niin ongelma poistui kuin taikaiskusta, eivätkä muut langattomat laitteet hätkähtäneet nekään. Sen jälkeen pyöritin speed testin langattomassa verkossa iPadilla ja iPhone 4:llä, ja iPad vei pidemmän korren.  :)

Jos siis on hankkinut iPadin ja kärsii nikottelevasta Wlanista, niin tietää mitä tehdä. Saapa sitten nähdä tuoko 4.2 parannusta taas tähän asiaan.

Paratiisissa taas kaikki hyvin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #95 : 29.10.2010 16:00 »
Bill Duke Jäsen Viestejä: 255 Basaaripisteet: 0 Profiili Miten muuten noissa ulkomailta hommatuissa iPadeissa hoidetaan takuuasiat? Toimiiko hyvin vai pitääkö alkaa vääntämään kättä Applen kanssa?
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #96 : 29.10.2010 16:35 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili @ Epi

Kannattaa myös tarkistaa olisiko reitittimeen jotain päivitystä saatavilla joka tuon ongelman korjaisi. Niin, ja iPhone 4 ja iPad tukee N-verkkoja, joten jos sinulla ei ole B/G-laitteita, voit kokeilla laittaa reitittimen myös N-tilaan.

Minulla on dual-band Time Capsule ja hyvin iPad sen kanssa pelannut. Eipä sitä tosin muuta Applen laitteilta voi odottaakkaan.


Miten muuten noissa ulkomailta hommatuissa iPadeissa hoidetaan takuuasiat? Toimiiko hyvin vai pitääkö alkaa vääntämään kättä Applen kanssa?
Huollon pitäisi onnistua ihan ilman kädenvääntöjä Suomessa. Ainakin Tector lupaa takuuhuoltaa ulkomailta tuodut iPadit.
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #97 : 30.10.2010 01:34 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Jees, kiitti vinkistä teidon! N-tila tuntuisi tosiaan toimivan erinomaisesti. Macbookin, iPhonen ja iPadin siirtonopeudet kasvoivat.

Vaihdon myötä tosin PS3 putosi pois langattomuudesta, sillä N-tilaa se ei tue, ainakaan tuo omistamani lihava malli. Niinpä kaivoin 10 metrin ethernet-kaapelin esiin ja viritin pleikkarin langan päähän. Eipä tuo sinällään huono juttu ole, sillä yhteys PSN:ään tuntuisi olevan nopeampi kuin langattomana ja elokuvienkin triimaus iMacilta pelaa nätimmin piuhaa pitkin. Kaapelinkin sai suht hyvin seinän viertä laitettua. Näillä mennään. Itselleni on kuitenkin hieman tärkeämpää, että mobiilit laitteet kuten iPad ja iPhone toimivat wlanissa moitteetta. PS3 nököttää tv-tason alla, joten sitä ei piuhoitus haittaa.


Eipä ole pitkä aika muuten enää 4.2 päivitykseenkään. Kyllä sitä kansiointia ja multitaskingia tosissaan jo kaipaakin iPadiin. Varsinkin sen jälkeen aina kun iPhonea tulee näperreltyä ja sen jälkeen ottaa iPadin käsiinsä. Toivottavasti ei ihan loppukuulle 4.2:n saapuminen mene.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #98 : 03.11.2010 17:31 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW iOS 4.2 GM (Golden master) julkaistu ja sujahtaa siis iLaitteisiin jos asennuksen suorittaa iTunes 10.1 betalla. Onko kukaan jo laittanut tuota ihanaa kansiot, multitaskingin ja ääkköset mahdollistavaa päivitystä iPadiinsa?

Itse varmaan odotan kunnes 4.2 JB julkaistaan, koska en halua jäädä ilman iTetheriä. Se toimii sen verran hyvin, esimerkiksi junamatkoilla (joita btw. tulee itselleni paljon). Arvioiden mukaan Jailbreak tulisi parin päivän päästä 4.2:n virallisesta julkaisusta, johon ei voi olla enää kuin maksimissaan pari viikkoa.

Silti 4.2 himottaisi jo hemmetisti saada NYT.  :)   Toimii kuulemma mainiosti ja iPad tuntuu sutjakammalta kuin koskaan, Safari erityisesti.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #99 : 21.11.2010 20:19 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Eipä enää jaksanut odotella 4.2:n julkaisua, joten asensin 4.2 GM2:en muutama päivä sitten. Bugeja on korjailtu ja tietty ääkköset, kansiot, Game Center... Vihdoin. Ja onhan se fast app switching ihan kiva myöskin. En mitään suurempia suorituskyvyn paranemisia ole havainnut, mutta taitaahan se Safari vähän nopeammin toimia. iPodia on paikkailtu ihan kiitettävästi, mutta en edelleenkään pidä iPadin iPodista. Jotenkin tyhmästi suunnilteltu/sekava. Lisäksi kun iPodin käynnistää menee ruutu hetkeksi mustaksi mikä näyttää bugille, mutta kai se noin on suunniteltu. Safarista löytyy (edelleen) eräs 4.x:stä tuttu bugi (valkoinen ruutu) enkä edelleenkään pidä siitä kun siirtyy edelliselle sivulle, niin sivua ei ladata uudelleen vaan näytetään vanha versio siitä. Ärsyttävä ominaisuus forumeita selattaessa - tahtoo Safari 3.x:n. Videoiden katselu ei onneksi enää aiheuta kaatuilua. iOS 3.2:ssa oli enemmän sääntö kuin poikkeus, että Safari kaatuu kun jotain videota yrittää katsoa.

Muuten ei ole ollut valittamista. Jotain omituista hidastelua tosin tapahtuu harvakseen, olisko fast app switchingin syytä tai jotain.Ja tällä hetkellä vaikuttaa aika vahvasti siltä, että iPad saapuisi Suomeen nyt tiistaina. Pohjoismaiset operaattorit ilmotelleet datapaketteja iPad-käyttöä varten ja iOS 4.2:n huhutaan tulevan tuona samaisena päivänä. Apple teki myös erikoisen siirron julkaisemalla iOS 4.2.1 GM:n vaikkei 4.2.0:a olla vielä julkaistu. Tuo saattaisi viitata siihen, että Apple on mennyt asentamaan 4.2.0:n joihinkin laitteisiin (pohjoismaihin tuleviin iPadeihin?) ja joutui nyt siis nostamaan versionumeroa jotta 4.2.0:lla varustetut laitteet saisivat korjaukset 4.2 GM:stä löytyneisiin bugeihin.

No, oli niin tai näin, kyllä se iPad joka tapauksessa joulumarkkinoille tulee. Tai näin ainakin asiasta tietävät lupailee.
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #100 : 22.11.2010 16:08 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW 4.2 julkaistaan tänään kaikille alustoille!

http://www.apple.com/ios/


Lisäksi "find my iphone" palvelu muuttuu ilmaiseksi. Se on ollut aiemmin osa maksullista mobileme-pakettia.

En malta odottaa, että pääsen päivittämään iPadin.  :)


« Viimeksi muokattu: 22.11.2010 17:23 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #101 : 22.11.2010 16:57 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
4.2 julkaistaan tänään kaikille alustoille!
Juuri aiemmin tänään kaavailin, että pitäisikö asentaa 4.2.1 GM iPadiin. Odotellaan sittenkin virallista. :)

Tänään kannattaa kahdeksan maisemissa olla koneen äärellä takomassa Päivitä -nappia, jos vielä tämän vuorokauden puolella haluaa uusimman iOSin. Yleensä tahtoo serverihuoneen lattia omia Applen palvelimet kun uusi versio iOSista julkaistaan.


Ja hyvä, että Find My iPhone on nyt ilmainen. Kätevä palvelu, mutta kukaan ei ole voinut käyttää sitä kun kellään ole kiinnostusta maksaa siitä.
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #102 : 22.11.2010 17:03 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Ja hyvä, että Find My iPhone on nyt ilmainen. Kätevä palvelu, mutta kukaan ei ole voinut käyttää sitä kun kellään ole kiinnostusta maksaa siitä.

Tuosta on kai vielä vähän epäselvyyksiä, että toimiiko se oikeasti vain iPhone 4:llä kuten Apple mainostaa. No, illallahan se selviää.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #103 : 22.11.2010 17:11 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ja hyvä, että Find My iPhone on nyt ilmainen. Kätevä palvelu, mutta kukaan ei ole voinut käyttää sitä kun kellään ole kiinnostusta maksaa siitä.

Tuosta on kai vielä vähän epäselvyyksiä, että toimiiko se oikeasti vain iPhone 4:llä kuten Apple mainostaa. No, illallahan se selviää.
Ainakin tuolla sivulla, johon Epi linkkasi, on linkit kuinka tuo ilmainen Find My iPhone otetaan käyttöön iPhonella, Touchilla ja iPadilla. Eli kai se niille kaikille on tulossa.


E: Ja sillä samaisella sivullahan siitä raapustetaan "Find My iPhone, iPad or iPod Touch" -otsikon alla, ja sanotaan, että se on noille kaikille laitteille.
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #104 : 22.11.2010 17:19 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Aivan. Jostain syystä ainoastaan iPhone 4:llä voi luoda uuden tilin, mutta jo tilin omistaville palvelu toimii muillakin laitteilla.

"Make sure your iPhone is running iOS 4.2. If you’re creating a free account for the first time, you need an iPhone 4"
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #105 : 22.11.2010 17:30 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Aivan. Jostain syystä ainoastaan iPhone 4:llä voi luoda uuden tilin, mutta jo tilin omistaville palvelu toimii muillakin laitteilla.

"Make sure your iPhone is running iOS 4.2. If you’re creating a free account for the first time, you need an iPhone 4"
Aa. Katoin vain iPadin ohjeen. Aika reilupeli Applelta. Sama diili iPod touchien kanssa, eli ainoastaan neljännen sukupolven iPod touchilla voi tehdä tilin. Ja nyt kun silmien kanssa lukee tuota sivua, niin siinähän sanotaan "is now free on any iPhone 4, iPad, or fourth-generation iPod touch running iOS 4.2." Tosin ohjeistus sivun sana valinnat antaa toivoa, että jos vaan ilmaisen tilin onnistuu tekemään, niin se toimii myös vanhemmilla laitteilla.


E: Ohjesivun lopussa on pienellä präntillä: "Create a free Find My iPhone account on any iPhone 4, iPad, or iPod touch (4th generation) running iOS 4.2. Once you create an account on a qualifying device, use your Apple ID and password to enable Find My iPhone on your other devices running iOS 4.2." Eli toimii myös vanhemmilla laitteilla kunhan vaan löytyy joku uusi laite jolla voi tehdä tilin.


« Viimeksi muokattu: 22.11.2010 17:36 kirjoittanut teidon »
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #106 : 28.11.2010 15:36 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Nyt on sitten 4.2.1 jailbreakattu RedSnowlla ja operaatio sujui ilman hankaluuksia. Tarvitsen JB:n oikeastaan vain yhtä softaa varten, joka on iTether. On se vaan niin kätevä, että vankilapako kannattaa tehdä Wifi-iPadiin jo pelkästään sen vuoksi.

Myös rotaatiolukon saisi palauteuttua JB-softalla entiselle paikalleen, mutta enpä taida vaivautua. Pyrin aina asentelemaan tuota JB-kamaa niin vähän kuin suinkin mahdollista.

Pienenä rikkana rokassa nykyinen 4.2 JB on mallia "tethered" uusiin laitteisiin, eli joka kerta kun jailbreakatussa laitteesta loppuu virta, se pitää yhdistää iTunesiin jos haluaa käyttää JB-softia. Onneksi iPadissa on sen verran hyvä akkukesto, että tuosta ei muodostune kovinkaan suurta ongelmaa, koska laitteen ehtii hyvin ladata ennenkuin se sammahtaa täysin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #107 : 30.11.2010 15:09 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Tossa ois vähän varhaista matskua pelistä, jota väännetään näille hipsterivehkeille.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #108 : 18.12.2010 23:46 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Booxtv on julkaistu iPadille ja se on kuin kotonaan laitteessa.

Kyseessä on siis TVKaistan tapainen palvelu, jolla käyttäjä voi katsoa kahden viikon ajalta haluamiaan ohjelmia. Myös suoria lähetyksiä voi katsoa, mutta toistaiseksi vain tietyiltä YLEn kanavilta.

Ohjelmaa saa aluksi käyttää 31 päivää ilman maksua, testijakso lähtee pyörimään kun sen lataa appstoresta ja käynnistää. Jos ohjelmaa haluaa jatkossakin käyttää, maksaa se 5,99 euroa kuukaudessa.

Valkuttaa siltä, että Booxtv:llä tulee omassa iPadissa olemaan paljon käyttöä. 6 euroa ei ole paljon siitä, että iPad muuttuu tallentavaksi digiboksiksi ja ohjelmat ovat katsottavissa vaikka junamatkalla. Todennäköisesti en kuitenkaan tee mitään kestotilausta, vaan ostan näitä kuukauden mittaisia jaksoja aina silloin kun siltä tuntuu.

Vielä kun saavat LiveTV:n tukemaan kaikkia kotimaan kanavia. Kuvanlaatu ja käyttöliittymä on jo varsin hyvällä tasolla.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #109 : 03.01.2011 15:13 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Kaipaillut iPadille jotain telinettä, joka olisi helppo kuljettaa mukana ja johon iPadin saisi nopeasti ja helposti asetettua. Twelve Southin Compass -teline täyttää nuo vaatimukset. Kokoontaitettuna mahtuu mihin tahansa laukkuun mihin iPadkin menee, käyttövalmis hetkessä parissa, iPadin saa siihen pysty- ja vaaka-asentoon ja vielä kahteen eri kulmaan, eli pystyyn esimerkiksi elokuvien katselua varten tai matalampaan kulmaan kirjoittamista varten. Kumitassujen avulla se pysyy vielä paikoillaankin. Kätevä vehje siis. Verkkokauppa.comissa taitaa olla halvin hinta.Tuota BooxTV:tä pikasesti testaillu TVkaistan rinnalla. En oikein tiedä mitä mieltä siitä olla. Onhan se halpa ja sen testaaminen on helppoa, joten se on kätevä tapa tutustua nettidigibokseihin. Ensinnäkin BooxTV for iPadin käyttöliittymä on hiukan typerä. Se on sama kuin iPhone -version, eli suurempaa kuva-alaa ei käytetä hyväksi, eikä se käänny vaaka-asentoon. Elokuvia ja muita ohjelmia kuitenkin mieluummiin katsoo vaaka-asennossa, joten iPadiä saa käännellä vaaka- ja pystyasentojen välillä. Tallenteiden selaus on myös tehty suhteellisen tyhmäksi laittamalla kaikkien kanavien yhden päivän ohjelmat samaan nippuun. Lisäksi BooxTV on todella ominaisuusköyhä. TVkaistassa voi esimerkiksi laittaa tv-sarjan suosikiksi, jolloin kaikki ko. sarjan jaksot löytyy yhdestä ja samasta paikasta. Lisäksi siinä voi tehdä (ehdollisen/regexp) haun ja tallentaa sen suosikiksi. Ohjelmaa katsottaessa on napit joilla voi hyppiä eteen- ja taaksepäin, joten mainoksien ja muun turhan ohittaminen onnistuu todella kätevästi. TVkaistassa on myös kaksi kuvanlaatua, joista huonompi niin huono, että sen striimaaminen onnistuu huonommassakin verkossa. Parempi kuvanlaatu näyttäisi olevan hiukan BooxTV:n ainoata kuvanlaatua parempi.

Kyllähän BooxTV hommansa hoitaa, mutta jos käyttöä alkaa enempi tulemaan, niin TVkaistaa kannattaa harkita. Ei TVkaistakaan täydellinen ole, mutta paremmat ominaisuudet vie voiton. TVkaistalla on muuten edelleen joulutarjoukset voimassa, eli samaan hintaan saa hiukan enemmän katseluaikaa kuin normaalisti.
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #110 : 13.01.2011 00:09 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://www.macrumors.com/2011/01/12/apple-seeds-ios-4-3-beta-to-developers/


4.3 sisältää mahdollisuuden palauttaa orientation lockin entiselle paikalleen; se on nyt valinta.

Lisäksi personal hotspot -toiminto tekee iPhonen 3G-yhteyden jakamisesta iPadiin helppoa.


Joten... Hyvästi jailbreak! Ehkä näemme vielä joku päivä.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #111 : 13.01.2011 13:26 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
4.3 sisältää mahdollisuuden palauttaa orientation lockin entiselle paikalleen; se on nyt valinta.

Lisäksi personal hotspot -toiminto tekee iPhonen 3G-yhteyden jakamisesta iPadiin helppoa.
Orientation lock muutos ehdottomasti hyvä. Varsinkin kun Apple failas tuon 4.2 päivityksen niin hienosti ettei se mute edes toimi kuin joissain third party appseissa.

Ja tuo personal hotspot saisi tulla samalla iPadiinkin, että voisi valita kummanko laitteen yhteyden jakaa. Minulla iPadissä parempi yhteys iPhonessa, joten jos läppäri ja iPad sattuu olemaan mukana niin mieluummin käyttäisin iPadin 3G:tä.
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #112 : 13.01.2011 13:34 »
Bill Duke Jäsen Viestejä: 255 Basaaripisteet: 0 Profiili Hyvä! Tuo orientation lock on paljon enemmän käytössä oleva ominaisuus kuin mute, joten tuota jo kaipailikin takaisin.
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #113 : 15.01.2011 12:39 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW iPad 2 tulee ilmeisesti olemaan merkittävämpi päivitys kuin ollaan luultu...

http://www.engadget.com/2011/01/14/exclusive-the-future-of-the-ipad-2-iphone-5-and-apple-tv-and/


Eli korkeamman resoluution näyttö, dual core A -prossu ja SD-korttipaikka? Uskottavia kaikki.


Sen sijaan iOS 4.3:sta löytyneet kuvatiedostot ovat laittaneet ihmiset haukkomaan henkeään:


     Johtopäätös: iPad 2:n resoluutio tulee olemaan 2048x1536, joka olisi tietenkin huikea hyppy ensimmäisestä generaatiosta, ja saisi kilpailevat tabletit näyttämään kovasti vanhentuneilta.  Mutta miten ihmeessä Apple pystyy toteuttamaan tämän käytännössä, ettei näytönohjain mene polvilleen ja akkukesto ei kärsi liikaa?

Jos nämä tiedot pitävät paikkansa, niin en kykene olemaan päivittämättä laitetta. Joskus alkusyksystähän se varmaan vasta tulee Suomeen.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #114 : 15.01.2011 14:01 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
iPad 2 tulee ilmeisesti olemaan merkittävämpi päivitys kuin ollaan luultu...

http://www.engadget.com/2011/01/14/exclusive-the-future-of-the-ipad-2-iphone-5-and-apple-tv-and/


Eli korkeamman resoluution näyttö, dual core A -prossu ja SD-korttipaikka? Uskottavia kaikki.
Tuplaresoluutio kieltämättä aika yllättävä. Toki se on ehdottomasti hyvä uudistus, mutta pelithän siinä saattaa kärsiä. Tosin iOS 4.3:n betasta on löytynyt ajurit uudelle näytönohjaimelle, näytönohjaimelle joka on ilmeisesti melko paljon nykyistä tehokkaampi. MacRumors: iOS 4.3 Beta Hints at OpenCL-Capable SGX543 GPU in Future Devices. Grafiikkatehoissa tulee siis samankaltainen hyppy kuin 3G -> 3GS jos tuo näyttis päätyy seuraaviin iLaitteisiin. Ja tuo näytönohjain tukee OpenCL:ää, eli sitä voidaan käyttää CPU:n kaverina lisävääntöä tarjoamaan samaan tapaan kuin Maceissäkin voi näyttistä hyödyntää.

Voipi olla lähtee minunkin iPad vaihtoon, jos nuo uudistukset toteutuu. Tuplaydinprossu, tehokkaampi näyttis, korkeampi resoluutio, enemmän muistia (ainakin toivottavasti)... homerdrools.jpg
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #115 : 31.01.2011 13:36 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW iPad 2 Screen Thinner, Anti-Reflective, 1.2GHz Dual Core CPU?


iPad 2 ei todennäköisesti saa vielä tuplaresoa näyttöönsä, vaan Apple säästää sen suurella todennäköisyydellä kolmanteen iPadiin. Suht realistista ajattelua, mutta Apple on toisaalta yllättänyt ennenkin.

Sen sijaan uusissa huhuissa mainitut speksit ovat luokkaa "odotettuja". Heijastuksia estävä näyttö olisi ehkä paras uudistus, koska nykyisellään laitteen näyttö heijastaa tuhottomasti vaikkapa kirkkaassa luokkahuoneessa.


Jos nämä uudistukset olisivat tosia, jättäisin iPad 2:n todennäköisesti kauppaan ja odottaisin kolmatta sukupolvea.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #116 : 31.01.2011 16:57 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Ipad kolmosessa on sitten upea lasinäyttö, joka korostaa värejä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #117 : 22.02.2011 16:17 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW iPad on kyllä joissakin tapauksissa aivan ehdoton.


Tänään tein koulutehtävää jossa pitää lukea ja arvioida muiden opiskelijoiden tekemiä opinnäytetöitä. Noh, tyypilliseen tapaani en saanut kotona mitään aikaiseksi. Nappasin iPadin messiin ja lähdin kirjastoon.

Päättötyöt oli mukava lukaista pdf-muodossa pehmeällä sohvalla loikoillen. Taustalla oli kokoajan plainText-app, johon tein muistiinpanoja. Kun sitten aloitin kirjoittamaan juttua puhtaaksi, laitoin iPadin pöydälle hanskojeni päälle. Niin, että se nousi pienessä kulmassa ylös. Tällöin kirjoittaminen kosketusnäppiksellä oli erittäin miellyttävää ja melkein yhtä sutjakkaa kuin fyysisellä kannettavan näppäimistöllä.


Olisiko tämä hoitunut myös kannettavalla? Tottakai. Mutta väitän, ettei yhtä mukavasti. Kyllä tällä esseitäkin kirjoittelee, varsinkin kun näppikseen on jo tottunut ja automaattinen täydentäjäkin ehdottelee jo pääosin fiksuja sanoja.

Tästä laitteesta on muutenkin tullut kiinteä osa arkeani, sillä harvoin sen jätän kotiin, kun kulkee niin kätevästi laukun pohjalla. Aina aamiaispöydän uutistenvälittäjästä koulumuistiinpanoihin ja junamatkojen ajantappajaan.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #118 : 23.02.2011 18:52 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW iPad 2 paljastetaan 2. maaliskuuta: http://www.engadget.com/2011/02/23/apples-holding-an-event-on-march-2nd-well-be-there-live/
Etukamera, tehokkaampi prossu, 512 mb muistia?  Saa nähdä tuleeko mitään enempää.

Saa myös nähdä pysynkö nahoissani hankkimisen suhteen. Minun piti pärjätä kaksi vuotta myös iPhone 3G:llä, mutta niin vain 3GS:m tullessa se tuli ostettua heti.

Toisaalta kun on aika varmaa, että iPad 3 on se radikaali päivitys tarkempine näyttöineen, niin kyllä nykyisen iPadin kanssa voisi odotella ensi vuoteen. Toivottavasti iOS 5 ei rampauta sitä...

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: iPad - Maaginen thread « Vastaus #119 : 03.03.2011 13:53 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Mitkä fiilikset iPad 2 jätti lautalaisille?

Näin ensimmäisen sukupolven iPadin omistajana taidan jättää tämän toisen sukupolven kokonaan väliin ja odotella kolmosta. iPad 2 ei tarjoa mitään sellaista, että nykyinen olisi pakko päivittää. A5-prossu varmasti näkyy ja tuntuu laitteen käytössä, mutta olen tähän nykyiseenkin ollut vallan tyytyväinen. Ja ymmärtääkseni 4.3-päivityksen Safarin uusi JavaScript-moottori nopeuttaa myös ensimmäisen iPadin nettiselausta.

Muistia on joidenkin tietojen mukaan laitteessa edelleen 256 mb, joka on tietenkin yllättävää jos asia näin on, sillä olisi odottanut että se olisi nostettu vastaamaan edes iPhone 4:n muistimäärää. Odotellaan kuitenkin purkuraportteja ennenkuin tuomitaan tämä lopullisesti.

Hieno laite niille joilla ei vielä iPadia ole, mutta ekan iPadin omistajille ei pakkopäivitys. Tätä voitaisiin verrata ehkä IPhone 3G -> 3GS päivitykseen, mutta jopa hieman lievemmässä mittakaavassa. Tämä siis täysin mutu-tuntumalta heitettynä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 14
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines