Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
 1 
 : 18.06.2021 07:50 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut Ephram

Kiitos! Nyt se oli muuten tullut verkkokauppaankin: https://www.verkkokauppa.com/fi/product/26351/qvjhj/Metroid-Dread-Special-Edition-peli-Switch

VPD:n hinta varmaan placeholder, kun hinta Verkkiksessä 89,90. Laitoin sinne tilauksen noudolla sisään. 1 tilaus per asiakas näköjään.

Myynti lähtenyt hyvin käyntiin: https://www.nintendolife.com/news/2021/06/metroid_dread_tops_amazons_best_sellers_chart  Toivottavasti Dread repii Samus Returnsin myynnit kappaleiksi ja antaa sarjan paluulle kunnon pamauksen.  :)

 2 
 : 18.06.2021 07:45 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut migge
VPD:stä löytyy
https://www.vpd.fi/metroid-dread-special-edition-switch.html

 3 
 : 18.06.2021 07:01 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut Ephram
Katsoin Dreadista eilen tämän Nintendolifen Direct feed -videon. Näkemästään sai enemmän irti, kun mukana ei ollut selostusta ja pelaajien kasvoja pikkuruuduissa. Reseterassa oli myös koottu hieno albumi ruutukuvia: https://imgur.com/gallery/o1FKUwZ

Tämä video on totta kai raskaasti pakattu, mutta peli näyttää silti varsinkin OLEDilla tyrmäävän hyvältä. Ja kuulostaa myös, varsinkin ambient-äänimaailma vaikuttaa tämän makupalan perusteella hienolta.

Visuaalisuuden punoo kasaan se, miten upeasti Samus on animoitu: 60fps tekee Samuksen liikkeistä taianomaisen sulavia, hyppyjä, vastaiskuja, liukuja ja pieniä yksityiskohtia on lumoavaa katsella. Super Metroidin Samus on raskas köntys verrattaessa Dreadiin.


Olen Miggen tavoin kiinnostunut hankkimaan Special Editionin, mutta en ole vielä nähnyt sitä yhdessäkään kotimaisessa kaupassa/verkkokaupassa listattuna. Tänne saa vinkata, kun sellainen on tilattavissa jostain.  :)


 4 
 : 17.06.2021 10:09 
Aloittaja Andy-O - Uusin viesti kirjoittanut JayeizH
Tuli ladattua Stranger of Paradise Final Fantasy Origin demo. Ja vähän ristiriitaiset fiilikset. Ensinnäkin pelimekaanisia toimintoja on aivan saatanasti. Tuntui että menin jo sekasin enkä muistanut lopulta puoliakaan mitä hahmolla oikeasti voi tehdä. Joka napista tapahtuu jotain ja päälle vielä monella on eri toiminto kun R2 on pohjassa. Välillä tuntui että pelasi simulaatiota kun muisteli mitä mistäkin tapahtui. Ja päälle vielä Jobia pystyi vaihtamaan lennosta. Vaatii pientä perehtymistä ja viikon tauon jälkeen on varmasti unohtunut puolet. Ja ainakaan vielä ei ollut mitään pelimekaniikkaa ryhmän muihin jäseniin. Melkein toivon että ei tulekkaan, vaikka nyt jäävätkin vähän statikseiksi.

Ja tuli ne Souls vaikutteetkin taas selväksi. Kuolin ja jouduin edelliseen "palluraan" (muistutti muuten FF8:n save palloja). Lopetin pelin siihen. Kello oli jo niin paljon, enkä jaksanut samota enää takasin. Jos olisin tullut lähemmäs olisin todennäköisesti pelannut "vielä tämän kohdan".
En vain vittu tajua tätä. Peli voi olla vaikea ja haastava ilman että heitetään useiden minuuttien päähän teloituspaikasta. Ja tätä voi yrittää perustella sillä että "pääset helposti takaisin samaan paikkaan". Tämähän tekee koko asiasta vielä turhemman. Sillä ei ole mitään muuta ideaa kuin vitutus ja pidennetään peliä keinotekoisesti. Saatana kun pistää vituttamaan niin helvetisti. Ja kun tästä alkaa tulemaan jo trendi! Peli ei voi olla oikeasti vaikea jos ei joudu saatanan kauas siitä missä potkasi tyhjää. Voi nyt vittu mitä paskaa!

Itse mättö oli ihan mukavan tuntuista. Heiluttelussa oli tuntumaa ja perusmättö tuntui olevan koko ajan käsissä, kun muisteli mitä napeista tapahtui. Sitten kun porukkaa alkoi tulemaan lisää, homma meni vähän sekavaksi, varsinkin kun kuva oli aivan liian tumma ja toiminnot ei tullu selkärangasta. Kahden kaverin mukana roikkuminen oli vähän mitä oli. Kyllä ne useimmiten hoiti hommansa, mutta välillä oli ihan tykin ruokaa. Todennäköisesti paranee loppu peliin, enkä yllättyisi jos näillekkin tulisi jotain pelimekaanisia ominaisuuksia.

Kokonaisuudessaan ihan ok. Paljon luonnollisesti voi pistää demon piikkiin, mutta toivon että tuovat uusia asioita suht rauhalliseen tahtiin, koska nyt tuntuu että sormet meni vähän solmuun. Tosin voihan olla että alkaa oma ikä tulemaan jo vastaan, ei pysty enää kaikkeen :lol: "Souls vaikutteet" oli ihan perseestä. Tai se yksi. Ihmettelen kuinka tämä yksi ominaisuus yksilöitynyt Soulsiin ja se jotenkin tekee pelistä paremman. Heikossa on pelin viehätys jos tämä on se selkäranka.

Ja siis enhän pelannut edes demo kokonaan :) Mutta kuvittelisin että se käsittää tämän yhden alueen, josta kuvittelin näkeväni jo jonkin verran. Toivottavasti ainakaan uusia pelimekaanisia ominaisuuksia ei enää tungeta kehiin. Vaikka no joo, ryhmän muita jäseniä voisi ehkä osallistaa hiukan paremmin ja voi olla että demon edetessä näin käykin, vaikka vielä sitä ei tapahtunut.

 5 
 : 16.06.2021 19:36 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut Ephram
Metroid Dread oli minulle messujen parasta antia. BotW 2 on yksinkertaisesti vielä liian kaukana tulevaisuudessa, että uskaltaisin antaa itseni sen hypelle. Dread sen sijaan ilmestyy jo neljän kuukauden päästä ja näyttää omaan silmääni sitä paremmalta, mitä enemmän sitä näen ruudulla liikkeessä.

Toiseksi rankkaan Mario+Rabbids Sparks of Hopen. Jos vuosi 2017 olisi ollut löysempi, Kingdom Battle olisi voinut napata minulta jopa Vuoden Peli -tittelin. Tähän on kasvatettu budjettia, nostettu mittakaavaa ja Ubi on tod.näk oppinut puristamaan laitteestakin enemmän mehuja. Tästä voi tulla originaalia parempi peli, ja se olisi melkoista.

Mario Party Superstars kolmannelle sijalle. Super Mario Party oli oikea askel takaisin wanhaan hyvään aikaan sarjassa, mutta ihan loppuun se ei hommaa vienyt. Nyt on kaikki niinkuin ennen: tähdet maksavat 20 kolikkoa, Boon käyttäminen varastukseen 50 ja hahmojen erikoisnopat ja apurit ovat poissa. Sataprosenttinen back to basics, ja samalla paluu N64-aikauden osien suunnitteluun minipeleissä ja laudoissa. Tätä tullaan syksyllä hakkaamaan, ja tämän vuoksi tullaan syksyllä hakkaamaan.

 6 
 : 16.06.2021 19:02 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut Kraidi
Rokin pyytämiä E3 2021 -lempparihetkiä kuulisi kyllä jengiltä mielellään. Silleen oikeasti hyväntahtoisessa hengessä.

Tämän vuoden E3 oli itselleni melko vaisu, mutta noh. Vaikka uuden Zeldan traileri olikin lyhyt ja varmaan töötätty ulos siksi, että olisi edes jotakin näytettävää malttamattomille faneille, niin kyllähän se kieltämättä antoi taas pohdittavaa seuraaviksi kuukausiksi. Hassua, että ikivanha arvaukseni Laputa-henkisyydestä osui oikeaan. Veikkasin siis joskus BotW:n pelattuani, että Mononoke-Zeldan jälkeen tehdään Nausicaä- tai Laputa-Zelda. :lol:

Paras juttu oli silti Elden Ring. Silloin joskus pari vuotta sitten, kun näytettiin se ensimmäinen (CGI-)teaser, niin ärsytti suoraan sanoen. Inhoan koko sydämestäni tuollaisia trailereita, joissa ei esitetä yhtään gameplayta. Nyt kun näytettiin se oikea traileri, niin sai edes jonkinlaisen kuvan siitä, millainen maailma on. Fromin tuntien se on varmaan pieni ja tiivis, mikä on hyvä vastakohta nykyajan avoimen maailman peleille.

 7 
 : 16.06.2021 16:30 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut JayeizH
Justiinsa sana "tunkeminen" on ongelma molemmilta puolilta. Ei sen pitäisi olla mikään juttu. Siitä vain tehdään sellanen.


EDIT:
En tietenkään voi sanoa miltä vähemmistöistä tuntuu, edes mutuna. Mutta voi mutuilla millä he voivat edistää asiaa. Ja oman kuuleman mukaan se ei ole erottua joukosta lisää. Olemme ennen kaikkia ihmisiä. Lives matter! Slogan sopii jokaiseen epäkohtaan mitä ihmisoikeuksien kanssa on. Ilman luokittelua tai erottelua, niin kuin sen kuuluisikin olla.

Rokin pyytämiä E3 2021 -lempparihetkiä kuulisi kyllä jengiltä mielellään. Silleen oikeasti hyväntahtoisessa hengessä.

Square-Enix oli mulle kovin tänä vuonna. FF1 spin-off tuntuu paremmalta koko ajan ja Babylon's Fall on itsestäänselvästi vähintäänkin mielenkiintoinen.

 8 
 : 16.06.2021 16:23 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut Sharkie
Edelleen hämmentää, että miten tämä Laudan wokemeltdown on lähtenyt näin käsistä just tänä vuonna. Ei taida enää juurikaan ketjuja meillä olla, missä tätä korttia ei olisi puskista pelattu pöytään. Ehkä vuosi kotona vaan oli liikaa?

[tosikkomoodi]
Jos aidosti tuntee "valkoisena heteromiehenä", että on voittajatason strategia lähteä kertomaan millekään vähemmistölle, miten heidän tulisi kokemaansa syrjintää, vääryyksiä tai minkä vaan kokoisia haasteita ja harmeja käsitellä/korjata/tuoda esille, niin omat asiat on ehkä vähän liian hyvin. Suosittelisin miettimään tovin, että miksi epäkohtien esiin nosto menee itsellä niin kovasti ihon alle. Ja juu, vitsit on tietysti aina vitsejä hihi, mutta ehkä niissäkin voisi tuota sävyä ja sanastoa silti vähän tarkistella. Tai jättää vaikka aiheen kokonaan sikseen, jos ei pidä sitä minään eikä omaa rakentavaa sanottavaa.
[/tosikkomoodi]

Rokin pyytämiä E3 2021 -lempparihetkiä kuulisi kyllä jengiltä mielellään. Silleen oikeasti hyväntahtoisessa hengessä.

 9 
 : 16.06.2021 16:07 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut Rocky_Balboa
Nää woke-läpät tulee vanhenemaan yhtä hyvin kuin parin vuosikymmenen takaiset ”onko niitä homoja ja mustia pakko tunkea joka paikkaan” profetiat.

Tässä on se ero, että woke menee enemmän ja enemmän hullummaksi. Läpätkin kehittyy siinä mukana.

 10 
 : 16.06.2021 16:03 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut saska
Nää woke-läpät tulee vanhenemaan yhtä hyvin kuin parin vuosikymmenen takaiset ”onko niitä homoja ja mustia pakko tunkea joka paikkaan” profetiat.

Parin vuosikymmenen takaiset? Kyllä niitä vieläkin tungetaan joka paikkaan ja kaikki on pilalla.

Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
Pelaajalauta 2007-2021
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines