Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
 1 
 : 05.06.2023 21:33 
Aloittaja Scarf - Uusin viesti kirjoittanut Scarf
Applen VR-lasit on aika päräyttävä kamaa. Olisikohan tässä iPhonen kaltainen vallankumouksellinen tuote. Nuo kun vielä saa joku päivä langattomina niin huhhuh.

EDIT: Kaapeli menee ilmeisesti johonkin taskuun sopivaan värkkiin (iPhone?).

EDIT2: Se oli akku. Fiksua, helpompi ostaa uusi tilalle, eikä lisää härpäkkeen painoa.

 2 
 : 03.06.2023 21:18 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut Rocky_Balboa
Näköjään Diablo IV lähti kans hieman halvemmalla tuolta.

 3 
 : 03.06.2023 12:41 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut Scarf
Street Fighter 6 Xboxille CD Keysistä 53 eurolla (vrt. 70e Xbox Storesta).

https://www.cdkeys.com/street-fighter-6-xbox-series-x-s-eu

Koodin voi aktivoida vaikka suoraan Xboxilla, niin ei tarvitse edes selaimella kikkailla.

 4 
 : 31.05.2023 20:52 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut Kabanossi
Orkkis Switchin joyconien tatit alkaneet driftailemaan melko häiritsevästi, joka etenkin Zeldassa korostuu. Pitänee ostaa uusi pari niin pystyy nauttimaan tästä hand heldinä kesän reissuissakin. Pro controllerilla on pelattavuus kuitenkin hyvin suklaista.

Nipa korjaa ne sulle ilmaiseksi.

https://www.v2.fi/uutiset/pelit/37133/Kiitos-EU-Nintendo-lupaa-korjata-drift-ongelmista-karsivat-joy-con-ohjaimet-ilmaiseksi-koko-Euroopan-Unionin-alueella/

 5 
 : 28.05.2023 13:13 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut migge
Joyconien tattien viettämisen pystyy korjaamaan aika helposti avaamalla ohjaimen ja laittamalla pienen kartonkipalan tatin alle. Itse korjasin oman ohjaimeni.
Mjahas. Kiitti vinkistä. Pitääpä testata. Jollain pahvi tai muovipalasilla korjasin taannoin Xboxin Elite -ohjaimiakin.

 6 
 : 28.05.2023 09:02 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut Joel-san
Niin kuin Peliostokset-ketjussa tuli mainittua ostin tämän uusimman Zeldan itselleni kesäpelattavaksi. Tulee olemaan mielenkiintoista, koska olen täydellisessä pimennossa siitä, minkälainen peli on  tarkemmin. Toki se on Zelda, joten siitä voinee päätellä paljon, mutta varmaan on paljon yksityiskohtia, joista en tiedä. En ole lukenut yhtään ennakkoa tai arvostelua. Ainut video, jonka olen nähnyt, on se monta vuotta sitten julkaistu julkistusvideo. Jostain muistelisin, että peli sijoittuu BotW:ia edeltävään aikaan. Jää nähtäväksi, olenko ihan väärässä. Joka tapauksessa taitaa olla ensimmäinen kerta, kun olen näin pimennossa uudesta Zeldasta.

Orkkis Switchin joyconien tatit alkaneet driftailemaan melko häiritsevästi, joka etenkin Zeldassa korostuu. Pitänee ostaa uusi pari niin pystyy nauttimaan tästä hand heldinä kesän reissuissakin.
Joyconien tattien viettämisen pystyy korjaamaan aika helposti avaamalla ohjaimen ja laittamalla pienen kartonkipalan tatin alle. Itse korjasin oman ohjaimeni.

 7 
 : 27.05.2023 20:26 
Aloittaja Andy-O - Uusin viesti kirjoittanut Partajeesus
Kya : the dark lineage (ps2)

Tämä on niitä pelejä josta muistaakseni näin jotain kuvia ja ennakon psm2 lehdessä tai jotain ja siitä asti halunnut pelata kun peli näytti visuaalisesti niin hyvältä.
No nyt on pelattu ja olihan tämä ihan jees ja hyvin pienestä on kiinni etten estoitta kutsu tätä ns. hidden gem peliksi.
Onhan tämä varsin perus tasoloikka seikkailu jonka pääosassa on Kya, nuori mimmi joka ajautuu toiseen maailmaan kun tämän velipuoli Frank löytää taloon piilotetusta huoneesta mystisen alttarin.
Tietenkin myös Frank lentää samaan maailmaan, mutta ei kuitenkaan samaan paikkaan joten se pitäisi löytää.

Kyan kuitenkin herättää maailman paikalliset asukkaat jotka tunnetaan nimellä nativ ja niitä sitten pitäisi auttaa kun pahat wolfen vihut hyökkää.
Nimet on mitä on sillä tietenkin nativ = native eli paikallisia asukkaita ja wolfenit näyttää sudelta, mutta on kuitenkin oikeasti nativeja jotka on vaan muutettu joten Kayn täytyy muuttaa ne takaisin kunhan ensin potkii niitä perseelle... tai munille sillä vaikka Kya muuten käyttää bumerangia niin wolfenia vastaan homma muuttuu perus taisteluksi jossa on eri komboja, heitot, counterit jne kunhan ostaa ne avaavat varusteet kaupasta.
Turpaan vetämisen jälkeen wolfenin voi muuttaa takaisin kunhan hallusta löytyy tarpeeksi manaa ja pelin eteneminen on suoraan sidottu myös tähän.

Pienen ongelman muodostaa kuitenkin tilanne jossa potkaiset wolfenin reunan yli kuolemaansa, koska silloin et voi tietenkään muuttaa sitä takaisin ja tuossa vaiheessa kannattaa heittää itsesuojeluvaisto sivuun ja vaan hypätä perään sillä kun sut spawnataan uudestaan niin myös se wolfen palaa takasin jolloin sitä voi vetää uudestaan pataan.
Läheskään kaikkia wolfeneita ei kuitenkaan tarvitse palauttaa jos haluaa pelata tarinan läpi eikä edes viimeisen kaupan avatakseen.

Pelissä tosiaan tulee välillä esteitä vastaan jolloin pitää palata takaisin kylään ja ostaa tarvittava tavara.
Onneksi jokaisella alueella on useampi fast travel piste joten sun tarttee vaan warpata, ostaa tavara ja warpata takaisin joten tuo ei ole mikään iso ongelma.
Kamera sensijaan yrittää välillä olla isompi ongelma sillä koska kyseessä on vuoden 2003 ps2 peli niin se ei osaa mennä seinien sisään joka aiheuttaa ongelmia ahtaissa tiloissa ja lisäksi molemmat kameran suunnat on inverttinä eli oikea on vasen ja ylös on alas, mutta esim tykkejä käyttäessä ohjaus ei ole invertoitu.

Tasoloikan ja taistelun lisäksi päästään myös laskemaan taikalaudalla (se on oikeasti magic board) kouruja alas joissa saa hyppiä rotkojen yli ja väistellä milloin mitäkin ja välillä myös tiputaan johonkin syvään kuiluun tai mennään jotain tuulista tunnelia pitkin jossa pitää myös vältellä esteitä.
Nuo on ihan kivaa vaihtelua vaikka muutama niistä on ehkä hitusen liian pitkiä.
Myös muutama minipeli on kylässä tarjolla.

Visuaalisesti tämä oli mun mielestä edelleen hemmetin hyvän näköinen putkitelkkarin kautta pelattuna ja muutamaa ärsyttävää kohtaa lukuunottamatta tässä oli varsin hyvä suhdanne tasoloikan, taistelun, pulmien ja lautailun välillä.
Jos mun pitäisi valita pelaanko vaikka heti huomenna uudestaan tämän vai vaikka jak 2:n niin vastaus olisi tämä, se olisi aina tämä.
Ottakaa tuo miten haluatte.

Nitro rad on tehnyt tästä varsin jees videon vaikka se tykkäsikin tästä paljon vähemmän mitä minä.
https://www.youtube.com/watch?v=rLjMB8pTRvw&t=1s


 8 
 : 27.05.2023 14:17 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut migge
Aikamoinen imu tässä tuntuu olevan. Jopa hieman yllätti että BotW-sapluunaan tehty uusi Zelda tuntuu näinkin tuoreelta. Jännästi maailma tuntuu uudelta, vaikka pohja on kierrätetty. Toisaalta se luo mytologiaan uskottavuutta, kun maailma on muuttunut ajan myötä - mutta maasto ja tietyt avainkohteet ovat ennallaan. Menin ensimmäisen temppelin varmaan normaalia tahtia aikaisemmin kun kellossa on vasta muutama kymmentä tuntia. Seuraava kymmenen tuntia menee varmasti helposti vain tutkiessa maailmaa, shrinejä availlen ja häröjä rakennellen. Hieno peli - jälleen kerran.

Orkkis Switchin joyconien tatit alkaneet driftailemaan melko häiritsevästi, joka etenkin Zeldassa korostuu. Pitänee ostaa uusi pari niin pystyy nauttimaan tästä hand heldinä kesän reissuissakin. Pro controllerilla on pelattavuus kuitenkin hyvin suklaista.

 9 
 : 27.05.2023 12:00 
Aloittaja Scarf - Uusin viesti kirjoittanut Ephram
Aivan loistavat kesäpelit. Noihin kyllä uppoaa satoja tunteja jos innostuu. Vuoden Peli -tier kamaa kaikki kolme.

Tears kantaa täälläkin helposti kesän yli ja tuhoaa sosiaalisen elämän, kunnes Starfield tulee tuhoamaan sen taas uudelleen heti perään.  8) Pikmin 4 on kyllä hyvä välipala heinäkuun helteille.

 10 
 : 27.05.2023 11:41 
Aloittaja Joel-san - Uusin viesti kirjoittanut Joel-san
Kiitos il
Fraeon jelppasikin jo modena unohdettuani salasanan, mutta tuon vielä tätä kautta ilmi, että skulaakohan tuo salasanan palautus sähköpostitse päivitysten myötä niinkun pitäisi? Joskus aiemmin on toiminut, mutta nyt ei tullut mitään viestiä edes roskapostiin.
Kiitos ilmoituksesta ja pahoittelut hitaasta vastauksesta. Testasin salasanan palautusta ja näyttäisi tosiaan siltä, että sähköposti jää saapumatta. Korjaan ongelman lähiaikoina.

Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
Pelaajalauta 2007-2023
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines