Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
 1 
 : 28.02.2024 21:40 
Aloittaja Andy-O - Uusin viesti kirjoittanut Partajeesus

Amped (xbox)

Yli 20 vuotta sitten en saanut viimeistä rinnettä auki joten nyt tyli kokeiltua uudestaan ja onnistuin joten tämä oli hyvä ostos ja nyt on hyvä mieli.
No ei kuitenkaan sillä mä en oikeastaan nauttinut pelaamisesta missään vaiheessa ja mä viihdyin pari kesää sitten paljon paremmin ekan pleikkarin cool boarders 3:n parissa.

Temppu systeemi on outo sillä sä voit saada vaikka jostain tempusta 5000 pistettä, mutta joskus siitä voikin tulla likemmäs 20 000 eikä kukaan tiedä miksi.
Mä katsoin useamman videon sellaiselta tyypiltä joka on pelannut tän kahdesti 100% läpi eikä sekään tiennyt varmuudella sanoa mikä tuohon vaikuttaa. Hyvä laskeutuminen antaa kyllä boonusta, mutta ei tuollaisia määriä.
Kakkosessahan saa paljon enemmän pisteitä jos temput tekee rauhallisen tyylikkäästi eli vaikka nopeasti hypyn aikana tehty 720 spinni antaa vähemmän pisteitä mitä rauhallinen 540 joka kestää koko ilmassa olon ajan.
Kuka tietää ehkä tässä on joku samantyylinen systeemi, mutta peli ei koskaan kerro noista boonuksista mitään.

Sitten on grindaus joka vaatii varsin tarkkaa laskeutumista railin päälle vaikka tässä on ihan oma nappikin sille.
Aika usein hahmo voi kuitenkin vain kimmahtaa pois vaikka putken päältä tai mennä osittain sen sisään ja muuta mukavaa.
Lisäksi tässä säädellään tasapainoa liipaisimilla ja hahmoa pyöritetään tatilla ja mä menin noissa sekaisin vielä 10 tunnin jälkeen kun toi on ollut päinvastoin jo ps1 peleistä lähtien.

Urassa aloitetaan aloitetaan sijalla 120 rank listalla ja ykköseks olis tarkoitus päästä.
Rinteissä on perus high score haaste, media haaste jossa pitää saada tarpeeksi pisteitä kameroiden edessä, sponssi haaste jossa pitää tehdä sitä mistä sponssi tykkää eli saada tarpeeksi pisteitä.
Jos sen mieltymyksenä on vaikka isot hypyt niin sillä ei ole mitään väliä kuinka paljon saat ilmaa vaan ainoastaan pisteet ratkaisee.
Pro haasteissa seurataan toista hahmoa ja sun pitää saada samoissa hypyissä enemmän pisteitä. Jos epäonnistut neljästi niin homma oli siinä.
Lisäksi useammassa haastessa kannattaa vaan jäädä alussa odottamaan sillä se edellä menevä pöllyttää niin paljon lunta ettet edes näe sitä ramppia mistä pitäs hypätä jos lähdet heti niiden perään.
Myös piilotettuja lumiukkoja on kerättävänä yli 90kpl ja jos haluaa ykköseksi ja sen myötä lopputekstit ruutuun niin ihan kaikki pitää todellakin tehdä ja kerätä joten on aika turvallista sanoa, että kovinkaan moni ei varmaan ole pelannut tätä aikoinaan läpi sillä viimeistään joku yksittäinen lumiukko on niin typerässä paikassa ettei sitä löydä ilman opasta.
Mä sain viimeisen rinteen auki ja suoritin piste tehtävät ja laitan tämän hyvällä omallatunnolla tämän vuoden läpäistyt pelit listalle.

Moto gp: ultimate racing technology 3 (xbox)

Kyseessä siis se climaxin tekemä moto gp sarja jonka lähin kilpailija oli namcon ps2 tuotokset.
Tämä oli edelleen hyvä sillä tarjolla on virallinen moto gp kausi ja joka radan jälkeen nähdään myös kooste 2004 vuoden kisasta.
Tämä on kuitenkin jo kolmas sarjan peli joten se voisi käydä jo liiankin tutuksi joten tähän laitettiin mukaan myös extreme luokka jossa on tarjolla 600, 1000 ja 1200 kuutioiset prätkät joilla ajetaan radoilla jotka koostuu ihan yleisistä teistä joten ajamaan päästään vaikka prahan kaduilla ja tokion motarilla.
Yhteensä ratoja on 16 ja kisoista voitetuilla rahoilla voi joko ostaa uuden prätkän tai virittää nykyistä.
Mitään yksittäisiä osia ei sentään ole tarjolla vaan joka kategoriassa on vaan kolme eri pakettia.

Mä pelasin eilen extreme luokan 600 ja 1000 kuutioiset sekä koko moto gp kauden.
Ajoin vaan kolmen kierroksen kisoja joten ei niissä kauaa mennyt.
Kisojen jälkeen saa myös kuskille kykypisteitä jotka säilyy eri moodien välillä ja niillä voi parantaa kiihtyvyyttä, maksimi nopeutta, ajettavuutta ja jarruja.
Oikeastaan ainoa valituksen aihe on vauhdin kasvaessa ruudulle tuleva varsin vahva motion blur efekti jota ei saa pois päältä.
 
Prince of persia: warrior within (xbox)

Tätä tuli silloin joskus pelattua ehkä joku 30 minsaa kunnes lopetin kun kaikki värimaailmasta lähtien tuntui ihan paskalta sands of timen jälkeen.
Nyt oli ilmeisesti kulunut tarpeeksi pitkä aika kun tuo ei enää häirinnyt ja olihan tämä ihan jees seikkailu, mutta siitä voi oikeastaan eniten kiittää youtuben opas videoita.
Tämä kun on avoimempi mitä sands of time ja peli ei aina kerro mihin pitää seuraavaksi mennä niin sä voit aika helposti lähteä täysin väärään suuntaan ja vielä jopa väärään aikakauteenkin ja sittenpä hortoilet siellä.
On tässä kyllä kartta, mutta se on varmaan turhin kartta mitä missään pelissä on ollut ja sen oikea paikka olisi kuva galleria.

Tässä siis pelialueena toimii island of time ja siitä on kaksi eri versiota, past & present joiden välillä liikutaan hiekkaportaalin kautta.
Menneisyys näyttää ihan kivalta kun kaikki on ehjää ja nykyisyydessä kaikki on raunioina ja harmaata.
Tuosta johtuen samoja huoneita ja käytäviä kävellään aika monta kertaa ja saman kellotorni (tai mikä onkaan) huoneenkin läpi kuljetaan varmaan viidesti.
Joskus peli sentään näyttää mistä ovesta olisi tarkoitus mennä, mutta yhtä usein se ei näytä sitä joten kun olin epävarma niin katsoin tubesta mihin suuntaan lähteä.

Tärkein apu oli kuitenkin video jossa näytettiin mihin kaikki kestävyys päivitykset on piilotettu ja ilman sitä mä olisin saattanut ehkä missata ne kaikki ja ne oli mulle oikeasti pakollisia.
Yhteensä niitä on yhdeksän ja kun kerää kaikki niin sulla on tupla kestävyys. Mä keräsin kahdeksan ja useamman kerran mulla oli kestävyyttä alle neljännes jäljellä kun pääsin juomaan vettä joka parantaa sut. Ja mä pelasin easylla.
Tuon lisäksi susta tulee loppu puolella sandwraith jolloin sun hiekka generoituu itsestään, mutta sun kestävyys tippuu jatkuvasti ja sitten tuon osion aikana sun eteen heitetään vielä iso metallin sulattamo jossa sun pitää laittaa putket oikein.
Siellä on neljä vipua joista jokainen liikuttaa vähintään kahta putken osaa ja minkään kohdalla sä et koskaan näe sitä koko kokonaisuutta.
Heti kun tulin tuohon huoneeseen ja sain viholliset tapettua niin etsein tubesta videon missä tuo ratkaistaan.
En mä ala tuollaista ratkomaan samalla kun kestävyys tippuu jatkuvasti ja taas tuon kohdan jälkeen mulla oli alle neljännes jäljellä kun pääsin juomaan eli ilman päivityksiä olisin kuollut aikoja sitten.

Myös ne kohdat onnistui ärsyttämään missä juostaan dahakaa karkuun sillä ne on pelkkää trial & error jankkausta kunnes tiedät mitä on tulossa ja mihin pitää mennä sillä jos se pääsee tarpeeksi lähelle niin se tappaa sut laakista.
Onneks tästä tuli katsottua useampi arvostelu jo aiemmin joten tiesin mitä on luvassa joten otin jo valmiiksi läppärin viereen ennen kuin aloitin edes pelaamaan ja sama tulee tehtyä myös two thronesin kanssa kun sen aloitan sillä siinäkin ilmeisesti on taas kestävyys päivityksiä piilossa ja jos ne on yhtä hyvin piilotettu mitä tässä niin en mä niitä löydä. Se sentään on taas lineaarinen kuten sands of time.

 2 
 : 27.02.2024 10:14 
Aloittaja Gba - Uusin viesti kirjoittanut JayeizH
Mulla on kolme salkkua :lol: Eli ajattelin tuota samaa ennen OST:n tuloa, eli ns. "pelitili" ja rinnalle "indeksitili" tms. Mutta se ei oikein lähtenyt lentoon pääoman puutteen vuoksi :)

Lisäksi tein tuossa muutama vuosi sitten pienen... sanotaanko paremman sanan puutteessa "elämän filosofian" muutoksen, vaikka mistään dramaattisesta asiasta ei ole kyse. Mutta, tällä pallolla ei kukaan ole ikuisesti, jotkut vielä vähemmän kuin toiset. Joten, vaikka en ole mitenkään kuoleman sairas tai mitään sellaista, tavoite olisi käyttäytyä vähän siihen suuntaan. Siihen taas istuu pitkäaikaissäästäminen vähän huonosti.
Lisäksi kun osakepoiminta on paljon hauskempaa, tulee helposti pistettyä jokainen liikenevä pieni ylimääräinen siihen. Tai kakaroiden sijoituksiin. En nyt siis sano että pistetään kaikki palaan mitä taskuun tulee, eikä ole mitään varautumista tms. Ei mitään niin dramaattista :) Mutta, se mikä jää käteen enemmän tai vähemmän pakollisten menojen ja varautumisten jälkeen, se käytetään, enemmän tai vähemmän, sillä suunnitelmalla että ainakaan eläkeikää ei nähdä.

Ja kaiken päälle, indeksisijoittaminen on kuitenkin vähän mitä Elon Musk sanoi avaruusbisneksestä "The fastest way to make a small fortune in the aerospace industry is to start with a large one". Eli pääomaa pitää olla.

Lisäksi olen (ehkä naiivistikin) miettinyt osakemarkkinoiden luonnetta. Se on hyvin syklistä. Siis ei vain tietyissä bisneksissä vaan koko pörssi. Nousussa kaikki saa rahaa. Ei tarvita suurta kristallipalloa. Laskussa suurinosa menettää rahaa, silloin tarvitaan kristallipalloa, eli säkää. Ja rohkeutta myydä.
Ja suurimmilla voitoilla ei ole lopulta mitään tekemistä tämän kanssa, vaikka olisi kristallipallo laskuihin. Suurimmat rahat voi saada vain trendien tunnistamisella. 90-luvulla se oli puhelimet/mobiiliverkot (ainakin Suomessa) ja PC, sitten tuli internet, sitten internetin kautta some, suoratoisto, verkkokauppa jne. Viimeisin trendi on teköäly. Tietenkin ajallisesti nuo lomittuvat hyvinkin paljon toisiinsa. Mutta noista ne suuret voitot on tehty. Ja tekoälyssäkin on vielä paikkoja auki. Nvidia oli vasta ensimmäinen. Google ei ollut verkossa ensimmäinen, Apple ei ollut ensimmäinen puhelin, Windows ei ollut ensimmäinen käyttis, jne. Teköäly synnyttää varmasti uutta bisnestä paljon ja uusi menestyjiä nousee varmasti.

Seuraava isojen voittojen paikka, eli trendi, voisi hyvin olla esim. autobisnes. Siellä on menossa aika kova markkinoiden mylläys. Uusia merkkejä tulee enemmän kuin viimeisen 50 vuoden aikana yhteensä ja kaikki aloittaa vähän tyhjältä pöydältä. Voi tietysti olla että joku vanha valmistaja veikkaa oikein ja jatkaa kärjessä. Mutta näiden muutos nopeus ja innovointi on niin kankeaa olemassa olevien prosessien ja linjastojen vuoksi, joten on todennäköisempää että joku "missiolla" oleva innovaatori korjaa vähintäänkin osan potista.
Vielä suurempia trendejä voisi olla energian tuotanto, akkuteknologia ja piirien valmistus. Geopolitiikka ajaa varsinkin energian tuotantoa ja piirien valmistusta. Suurin no-brainer on ehkä se joka tarjoaa oikean vaihtoehdon TSMC:lle. Se iskee suoraan kultasuoneen. Jenkeissä taitaa olla ihan valtiollinen tahto tuoda monimutkaisten piirien valmistus sinne. Jos Trump valitaan pressaksi, tämä saa vielä lisää rahaa, koska (Trump äänellä) China! Mutta energia innovointikin on jo koko ihmislajin kannalta aika oleellinen juttu. Tässä ei välttämättä ole tulossa mitään suuria uusia pelureita, mutta teknologia innovoinnissa voi olla pelin paikka.

UGH!

 3 
 : 27.02.2024 00:26 
Aloittaja Gba - Uusin viesti kirjoittanut Gba
Niin, osakepoiminnan vaikeutta kuvastaa hyvin se, miten kukaan meistä ei ole selkeästi vielä set for life masseja tienannut, vaikka jokaiselle kyllä olisi pitänyt olla erittäin selvää niin Nvidian, Applen kuin muidenkin meidän elämää hyvin läheisesti kostettavien teknologiaosakkeiden nousu. Silti vaan kaikki käydään palkkatöissä tai omassa firmassa ollen todellisuudessa wagie eli wage cuck, palkkaorja.

Kannattaa Jayeizhinkin rakentaa ehkä kaksi salkkua, toinen passiivisempi osta ja unohda laajasti hajautettu ammattilaisten hoitama ja sitten oma harrastepositio jossa treidaa. Näin pysyy mahdollisuus hakea jännitystä ja samalla ei jää paitsi maailmman markkinoiden keskituotosta.

“The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient.”

 4 
 : 26.02.2024 20:54 
Aloittaja Gba - Uusin viesti kirjoittanut zoukka
Enemmänkin taitaa olla kyse siitä ettei yritä tavoitella pikavoittoja, kikkakuutosia ja influenssereitten tipsejä. Indeksit voittaa hoidetut rahastot ja nopalla on isommat tuotot kuin osakkeiden poiminnalla. Tietenkin harrastukset on oma juttunsa ja hauskaa touhuahan se on lotota osakkeilla.

 5 
 : 26.02.2024 18:51 
Aloittaja Gba - Uusin viesti kirjoittanut JayeizH
Jälkiviisaushan on paras, vaikkakin kallein, oppi aina. Helpompaa olisi jos näkisi virheet etukäteen, mutta olen siitä erikoinen että meikältä se ei aina onnistu.

Handelsbankenin Usa Indeksin kehitys on ollu reipas 300% 10:ssä vuodessa, eli onko se sitten nelinkertaistunut. Nordnetin Suomi Indeksi on reipas 100% plussa 10 vuodessa eli reipas kaksin kertaistunut 10:ssä vuodessa. Tästä voisi melkein jälkiviisaana sanoa, että Suomen indeksiin ei kannata ensisijaisesti sijoittaa. Ja hajauttamalla ei olisi saanut indekseistäkään 5x tuottoa. USAn indeksillä olisi kyllä ollu lähellä.

 6 
 : 26.02.2024 14:36 
Aloittaja Gba - Uusin viesti kirjoittanut zoukka
Sä oisit myyny ne osakkeet jo viidesti ennen tätä vuotta. Sama homma noiden kryptofiilistelijöiden kohdalla. Joo oisit voinu omistaa coineja joskus ja ehkä omistitkin, mutta oisit myös myyny ne kauan ennen megavoittoja. Jälkiviisaudella ja survivor biaksella ei opi mitään mistään.

Sen sijaan jos olisit kuunnellut asiantuntijoita niin oisit laittanu hajautetusti kaiken ylimääräisen indekseihin ja ne rahat olis varmaan viisinkertaisena nyt taskussa.

 7 
 : 26.02.2024 08:55 
Aloittaja Gba - Uusin viesti kirjoittanut JayeizH
Olen varovaisesti alkanut panostamaan tuonne jenkkimarkkinoiden puolelle, niin kiinnostaisi seuraako GBA (tai joku muu) ulkomaisten firmojen analyyseja jostain? Kyllähän noita googlella löytää useammankin, mutta onkohan mitään hyväksi havaittua saittia? Vai seuraako porukka vain WSJ:n ja Morningstarin uutisia?

Yahoo Finance
Seeking Alpha
Motley Fool
Financial Times
Stock Analysis

Itsellä on myös käytössä työn puolesta maksulliset tietokannat, mutta tavan sijoittajalla tuskin on tarvetta lukea niitä sivutolkulla kirjoitettuja kassavirtalaskelmia.

En ole ikinä tainnut Morningstarsia avata, muuten kuin jos myyn asiakkaille jotain firmamme rahastoa ja sillä on 5/5 tähtiluokitus. Samapa se mistä niitä uutisia / analyyseja lukee, kunhan lukee useammasta eri lähteestä ja unohtaa tavoitehinnat ja suositukset ja pyrkii muodostamaan itse mielipiteen mitä analyysin osaa painottaa omassa osakepoimminnassa. Helpoiten USA:n markkinaan pääsee käsiksi rahaston kautta, yksittäiset poiminnat vaatii taas sitä jatkuvaa omaa aktivisuutta osakkeen suhteen. Muuten sanoisin, että on hulluutta olla USA:n markkinalta poissa. Omassa salkussa USA on noin 30% painolla, vaikka voisi hyvin olla 60-70%.

Tänks. Täytyy suunnitella ruokatauot uusiksi :)

Olen miettinyt noita rahastoja, mutta jotenkin ne ei innosta. Voisi ehkä kakaroiden AOT:eille ottaa jotain niistä. Mutta pidän siitä että olen ns. "kädet rasvassa", eli teen itse "työn" valinnasta. Vaikka ne valinnat useimmiten meneekin päin persettä.

Tuosta olen samaan mieltä että on "hullutta olla USA:n markkinalta poissa". Vieläkin nimittäin nakertaa kun katselen Nvidian kehitystä. Kun aloitin sijoittamisen 2015 lopulla, harkitsin USA:n markkinoita, mutta se tuntui hankalalta heti alkuun kun vasta tutustui sijoittamiseen. Mutta laitoin ajatuksen holdiin, että jos jotain ostaisi voisi ottaa Nvidiaa. Se tuntui turvalliselta ja alalta josta oli jonkin verran perillä. Hinta oli siihen aikoihin about 10$... Myönnän, en olisi siihen laittanut edes 1000€:a kiinni, todennäköisesti 500€ tai jotain, joka olisi nykykurssilla vaatimattomasti yli 35000€... :rollaus: Tiedän että näihin ei kannata jäädä kiinni muuten kuin oppimisen osalta, mutta... kyllä se silti nakertaa kuin pieni orava nilkassa.

 8 
 : 24.02.2024 20:28 
Aloittaja Gba - Uusin viesti kirjoittanut Gba
Olen varovaisesti alkanut panostamaan tuonne jenkkimarkkinoiden puolelle, niin kiinnostaisi seuraako GBA (tai joku muu) ulkomaisten firmojen analyyseja jostain? Kyllähän noita googlella löytää useammankin, mutta onkohan mitään hyväksi havaittua saittia? Vai seuraako porukka vain WSJ:n ja Morningstarin uutisia?

Yahoo Finance
Seeking Alpha
Motley Fool
Financial Times
Stock Analysis

Itsellä on myös käytössä työn puolesta maksulliset tietokannat, mutta tavan sijoittajalla tuskin on tarvetta lukea niitä sivutolkulla kirjoitettuja kassavirtalaskelmia.

En ole ikinä tainnut Morningstarsia avata, muuten kuin jos myyn asiakkaille jotain firmamme rahastoa ja sillä on 5/5 tähtiluokitus. Samapa se mistä niitä uutisia / analyyseja lukee, kunhan lukee useammasta eri lähteestä ja unohtaa tavoitehinnat ja suositukset ja pyrkii muodostamaan itse mielipiteen mitä analyysin osaa painottaa omassa osakepoimminnassa. Helpoiten USA:n markkinaan pääsee käsiksi rahaston kautta, yksittäiset poiminnat vaatii taas sitä jatkuvaa omaa aktivisuutta osakkeen suhteen. Muuten sanoisin, että on hulluutta olla USA:n markkinalta poissa. Omassa salkussa USA on noin 30% painolla, vaikka voisi hyvin olla 60-70%.


 9 
 : 24.02.2024 09:35 
Aloittaja Andy-O - Uusin viesti kirjoittanut Partajeesus
Jade empire (xbox)

No nyt on tämäkin koettu ja olihan se varsin toimiva peli edelleen vaikka ongelmiakin on joka tekee ign aikoinaan antaman 9.9 arvosanan aika käsittämättömäksi.

Eka ihmetys tuli hahmon valinnassa sillä taistelutyyliä valitessa peli ei anna mitään oikeaa infoa vaan kuvailee eri tyylit niin epämääräisesti kuin mahdollista. No olin etukäteen lukenut, että legendary strike on ihan hyvä valinta joten otin sen.
Siinä on vaan se ongelma, että normi iskuja tehdessä hahmo pysyy paikoillaan joten jos vihollinen ottaa yhdenkin askeleen taaksepäin niin sun seuraava isku menee jo ohi.
Taistelu asennossa hahmo myös liikkuu todella hitaasti ja jos koitat väistöliikkeellä päästä nopeasti lähemmäs niin se loikkaa sitten pari metriä jo vihollisen selän taa.
Ei tuo pelaamista pilaa, varsinkin kun pelasin easylla, mutta varsinkin haamuja vastaan taistellessa tuo häiritsi jatkuvasti kun ne tykkää liikkua jatkuvasti susta pois päin. Lisäksi jos ne on ampumassa sua ja luulet olevasi ovela ja hyppäät niiden taa niin se ammus lähtee niiden käsistä, suoraan niiden läpi ja sua päin.
Ilmeisesti leaping tiger tyylillä perus hyökkäykset liikuttaa hahmoa aina hieman eteenpäin joten se olis voinut olla parempi valinta, mutta se on myös hitaampi.
Peli myös kuvailee thousand cuts tyyliä kaikista nopeimmaksi, mutta lukemani perusteella siinä on melkein hitaimmat animaatiot joten se on aivan paska sillä se on myös heikoin tyyli.

Toki pelin edetessä voi hommata vaikka kaikki eri tyylit, mutta sulla riittää kykypisteitä vain muutaman päivittämiseen joten kannattaa päättää ajoissa mihin keskittyy.
Pian alun jälkeen saadaan myös valita tulipallon ja jääloitsun väliltä eikä peli taaskaan kerro mitään. Sulla on tasan vaan valinta tulen ja jään välillä dialogissa.
Onneksi sentään tallentaa voi ihan koska haluaa joten paskan valinnan jälkeen voi kokeilla helposti uudestaan jos on muistanut tallentaa.
Sentään viholliseen lukitus toimii hyvin sillä sä selaat kohteiden välillä liipaisimilla ja jos haluat lukituksen kokonaan pois niin näpäytät molempia samaan aikaan. Tuolle tuli lähinnä yhdessä pomomatsissa tarvetta.
Myös hieman kättä pidempää löytyy ja alussa valitaan miekan ja kepin välillä ja myöhemmin voi ostaa vaikka kaks miekkaa ja yhdestä sivutehtävästä voi saada jopa musketin.

Myöskään tarina ei alkanut kovin vakuuttavasti sillä sun hahmo on ollut kaikista pisimpään opiskelemassa taistelulajeja master Li:n alaisena ja kaikki myös kohtelee sua niin. Eli jos kysyt jostain hahmosta jotain niin vastauksena tulee "kyllähän sun pitäs se ja se asia tietää kun sä ja dawn star olette olleet täällä kaikista pisimpään" ja mä mietin kuka hemmetti on dawn star kun en ole koko hahmoa edes nähnyt.
No nyt tiedän miltä niistä rpg hahmoista tuntuu joilla on aina pelin alussa muistinmenetys.
Onneksi ihan alun jälkeen tuota ei enää tapahdu ja tarina muuttuu muutenkin kiinnostavammaksi.

Keskustelua ja tekemistä sivutehtävien muodossa riittää niin paljon, että kolmos chapterin aikana ihmettelin, että miten hemmetissä tämän muka pelaa läpi 20 tunnissa tehden kaiken kuten yks arvostelu sanoi sillä mulla oli tuossa vaiheessa 17 tuntia kellossa ja tässä on 7 chapteria.
No selitys tuli aika pian sillä kolmos chapterin jälkeen sivutehtäviä ja vapaasti tutkittavia alueita ei enää ole vaan peli viedään aika vauhdilla loppuun ja lopulta mulla meni n.21 tuntia.
Loppuvideokin taisi olla kaikki 20 sekuntia pitkä eikä tässä ole edes mitään fallout tyylistä kuva+kertoja komboa kertomassa mitä kaikille kumppaneille kävi sillä nyt saadaan jokaisesta vain muutama rivi tekstiä.
Sentään lopputekstien aikana tuli hauskaa dialogia joten niitä ei kannata skipata.

Teknisesti tämä ei mikään ihmeellinen orkkis boxilla pelattuna ole.
Ruudunpäivitys tuntuu heiluvan aivan jatkuvasti jossain 20-50 välissä tai siltä se ainakin tuntuu.
Jo pelkästään saman rakennuksen sisällä peli voi jossain kohdassa olla täysin sulava ja sitten kun käännät kameraa niin ruudunpäivitys kyykkää reippaasti.
Latausajat sentään oli maltilliset sillä yleensä alueet on mukavan isoja ja kun mukaan ottaa vielä keskustelun niin ei niitä tartte jatkuvasti katsella.
Poikkeuksena areena jossa on varmaan yli kymmenen matsia ja yleensä se matsi kesti vähemmän aikaa mitä lataaminen siihen matsiin ja sieltä pois.
Kun nuo kaikki teki kerralla niin aloin jo hieman toivomaan, että olisin sittenkin pelannut tän series x:llä.
No seuraavalla kerralla sitten jos tän vielä joskus pelaan.
Mieli kyllä tekisi pelata uudestaan pahiksena ja ottaa vaikka se leaping tiger tyyli sekä miekka ja jää tällä kertaa.

Tämähän löytyy ihan xboxin marketplacelta ja normi hintakin taitaa olla vain 10e

 10 
 : 23.02.2024 14:13 
Aloittaja Gba - Uusin viesti kirjoittanut JayeizH
Olen varovaisesti alkanut panostamaan tuonne jenkkimarkkinoiden puolelle, niin kiinnostaisi seuraako GBA (tai joku muu) ulkomaisten firmojen analyyseja jostain? Kyllähän noita googlella löytää useammankin, mutta onkohan mitään hyväksi havaittua saittia? Vai seuraako porukka vain WSJ:n ja Morningstarin uutisia?

Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines