Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
 1 
 : 27.08.2024 21:07 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut Scarf
OLED-töllöllä tykittelen. Kuva on nimenomaan pehmeä, ei terävä. Projektori olisi kyllä paras vaihtoehto fiiliksen kannalta, mutta eipä tämä OLED häviä muuta kuin koossa. Predator ja Aliens tuli myös nopeasti tarkastettua, hyvältä näytti. Harmi, että näiden skannaus on niin tyyristä hommaa. Melkein tonni per leffa.

 2 
 : 27.08.2024 19:02 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut JayeizH
Mistä katsoit tuota? Näytöltä? TV:stä? Ymmärrän fiiliksen pointin ja uskon että se toimii juuri kasari leffoissa aika hyvin, mutta jotenkin tuntuu että se myös vaatii joko omanlaisensa elokuvateatterin tai kuvaputki TV:n kotoa. Herää siis epäilys pilaako esim. iso OLED tuon fiiliksen tekemällä kuvasta "liian" tarkan.

 3 
 : 26.08.2024 23:42 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut Scarf
Törmäsin sattumalta netin syövereissä klassikkoleffoihin, joita harrastelijat ovat skannanneet itse suoraan omistamistaan 35mm filmikeloista. Tuli katseltua ensimmäinen Terminator ”open matte” -formaatissa ja herranjestas sentään! En ole vuosiin saanut leffoista tällaista fiilistä! Kuin istuisit hämyiseen elokuvateatteriin vuonna 1984. Hiki ja röökinhaju leijailee sieraimiin. Parhauden kyynelet kastelevat jännityneet kasvot. Brad Fiedelin syntikkaraita saa ihon kananlihalle. Tästä Arnolt Shvärtsenekkeristä kuullaan vielä! He’ll be back.



Open matte -formaatti meinaa sitä, ettei kuvassa ole normaaliin tapaan mustia palkkeja piilottamassa noita filmirullan pyöreitä kulmia. Koko kuva valtaa ruudun. Kuva on analogisen epätäydellinen: täynnä naarmuja, roskaa ja ennen kaikkea ELOA! Nyt ymmärrän täysin, miksi esim Quentin Tarantino ei piittaa Blu-ray-lätyistä. Epätäydellinen kuva näissä vanhoissa leffoissa on… noh, täydellinen. Mattapiirrokset, tönköt erikoistehosteet, stunttimiehet ym. sulautuvat kokonaisuuteen ihan eri tavalla kuin täydelliseksi jynssätyissä skannauksissa. Kaiken kruunaa vanha monoääniraita, jossa haulikot laulaa munakkaasti, nämäkin ryssitty uusissa julkaisuissa.

Seuraavaksi voisi katsoa Aliensin. Toisin kuin puristit, pidin tuosta uudesta 4K Blu-raystä, jossa on rakeisuus poistettu kokonaan (kun taas True Liesin 4K-lätty oli täyttä kuraa), mutta pitäähän tuo kokea sellaisena kuin se alunperin oli tarkoitettu koettavan.

 4 
 : 12.08.2024 10:01 
Aloittaja Kabanossi - Uusin viesti kirjoittanut JayeizH
Kaikki on paskaa.

 5 
 : 12.08.2024 08:12 
Aloittaja Kabanossi - Uusin viesti kirjoittanut Rocky_Balboa
Window Phone on paras.

 6 
 : 11.08.2024 22:35 
Aloittaja Kabanossi - Uusin viesti kirjoittanut Solid Snake
IPhone on paska.

 7 
 : 07.08.2024 17:29 
Aloittaja Kabanossi - Uusin viesti kirjoittanut Kabanossi
Haastan sut postaamaan johonkin muuhun ketjuun kuin tänne, muuten tämä homma jää tähän. Ei oo pokkaa!

Sopii.

Voidaan tämäkin ketju sulkea ja yhdessä olla sitä mieltä, että iPhone on paras.

 8 
 : 05.08.2024 18:26 
Aloittaja Fraeon - Uusin viesti kirjoittanut Gba
Ephram tätä paikkaa piti aktiivisena viime vuodet, mutta ilmeisesti laittanut kanssa foorumin arkistoon. Switchillä kyllä pelailee, että hengissä vielä on.  :)

Yllättävänkin mukava kuulla, että jossain on joku jälki mestarista - foorumipostailu kun tosiaan loppui niin seinään. Jotenkin sitä olisi ajatellut, että laudalle tipahtaisi jonkinlainen "nyt on tauon paikka" -viesti, mutta toisaalta eipä täällä ole kukaan velkaa kenellekään. Enkä ihmettele, että suurimmaksi osaksi yksin vanhan koulun foorumin hengissä pitäminen voi jossain vaiheessa alkaa maistua puulta.  ;D

Hyvä esimerkki taas siitä, että sitä pitää asioita itsestäänselvyytenä, kunnes ne loppuu.

+1

Aina kun joku jättää somet / foorumit, miettii heti ekana "ja taas lähti yksi". Veikkaisin Epin kumminkin lukevan näitä edelleen. Laudan discordissa keskustelu onkin ollut aktiivisempaa. Mikäli Epi tätä luet, niin liity discordissa porukkaan.

Spoileri (osoita katsoaksesi)



 9 
 : 04.08.2024 11:55 
Aloittaja Fraeon - Uusin viesti kirjoittanut JayeizH
Lähteny Ukrainaan ja ottanu Switchin mukaan :)

No joo, onhan palsta ollu aika hiljanen jo vuosia ja viimeisin konsolisukupolvi toi omansa osansa hiljaisuuteen. Tämä kesä taisi olla itsellekin ensimmäinen kun ei mitään mielettömiä julkistuksia vain tullut. Metroid Prime 4 oli tietty kova, mutta ei sitäkään suureksi yllätykseksi voi sanoa.
Ja muutkin kuin vain minä alkaa oleen kohta jo vanhoja patuja tai sinne päin :) Ei jaksa enää ja ajan käytöstä on kova kilpailu. Nostalgia huurut on muutenkin niin kovia nykyään, että samaan lokeroonhan tämänkin voi pikku hiljaa pistää.

Noi aikaan liittyvät pätkät Youtubessa on joskus aika osuvia. Monet on varmaan nähneet Vice Cityyn liittyvän pätkän. Siitä selviää että kun Vice City julkaistiin 2002 ja tapahtumat oli vuodenlta 1986. Jos tänä päivänä tulisi vastaavanlainen menneisyyteen perustuva peli, se perustuisi vuoteen 2008. Vuoteen jolloin julkaistiin Ironman ja Dark Knight leffat. Ja suomenkielinen Facebook.

EDIT: Paras viittaus vuoteen 2008 on tietty tämä: https://www.youtube.com/watch?v=qD7zBmq0N3o. Tai no, pätkän julkaisuun liittyen ainakin.

 10 
 : 04.08.2024 09:19 
Aloittaja Fraeon - Uusin viesti kirjoittanut Sharkie
Ephram tätä paikkaa piti aktiivisena viime vuodet, mutta ilmeisesti laittanut kanssa foorumin arkistoon. Switchillä kyllä pelailee, että hengissä vielä on.  :)

Yllättävänkin mukava kuulla, että jossain on joku jälki mestarista - foorumipostailu kun tosiaan loppui niin seinään. Jotenkin sitä olisi ajatellut, että laudalle tipahtaisi jonkinlainen "nyt on tauon paikka" -viesti, mutta toisaalta eipä täällä ole kukaan velkaa kenellekään. Enkä ihmettele, että suurimmaksi osaksi yksin vanhan koulun foorumin hengissä pitäminen voi jossain vaiheessa alkaa maistua puulta.  ;D

Hyvä esimerkki taas siitä, että sitä pitää asioita itsestäänselvyytenä, kunnes ne loppuu.

Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines