Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
 1 
 : 24.02.2024 20:28 
Aloittaja Gba - Uusin viesti kirjoittanut Gba
Olen varovaisesti alkanut panostamaan tuonne jenkkimarkkinoiden puolelle, niin kiinnostaisi seuraako GBA (tai joku muu) ulkomaisten firmojen analyyseja jostain? Kyllähän noita googlella löytää useammankin, mutta onkohan mitään hyväksi havaittua saittia? Vai seuraako porukka vain WSJ:n ja Morningstarin uutisia?

Yahoo Finance
Seeking Alpha
Motley Fool
Financial Times
Stock Analysis

Itsellä on myös käytössä työn puolesta maksulliset tietokannat, mutta tavan sijoittajalla tuskin on tarvetta lukea niitä sivutolkulla kirjoitettuja kassavirtalaskelmia.

En ole ikinä tainnut Morningstarsia avata, muuten kuin jos myyn asiakkaille jotain firmamme rahastoa ja sillä on 5/5 tähtiluokitus. Samapa se mistä niitä uutisia / analyyseja lukee, kunhan lukee useammasta eri lähteestä ja unohtaa tavoitehinnat ja suositukset ja pyrkii muodostamaan itse mielipiteen mitä analyysin osaa painottaa omassa osakepoimminnassa. Helpoiten USA:n markkinaan pääsee käsiksi rahaston kautta, yksittäiset poiminnat vaatii taas sitä jatkuvaa omaa aktivisuutta osakkeen suhteen. Muuten sanoisin, että on hulluutta olla USA:n markkinalta poissa. Omassa salkussa USA on noin 30% painolla, vaikka voisi hyvin olla 60-70%.


 2 
 : 24.02.2024 09:35 
Aloittaja Andy-O - Uusin viesti kirjoittanut Partajeesus
Jade empire (xbox)

No nyt on tämäkin koettu ja olihan se varsin toimiva peli edelleen vaikka ongelmiakin on joka tekee ign aikoinaan antaman 9.9 arvosanan aika käsittämättömäksi.

Eka ihmetys tuli hahmon valinnassa sillä taistelutyyliä valitessa peli ei anna mitään oikeaa infoa vaan kuvailee eri tyylit niin epämääräisesti kuin mahdollista. No olin etukäteen lukenut, että legendary strike on ihan hyvä valinta joten otin sen.
Siinä on vaan se ongelma, että normi iskuja tehdessä hahmo pysyy paikoillaan joten jos vihollinen ottaa yhdenkin askeleen taaksepäin niin sun seuraava isku menee jo ohi.
Taistelu asennossa hahmo myös liikkuu todella hitaasti ja jos koitat väistöliikkeellä päästä nopeasti lähemmäs niin se loikkaa sitten pari metriä jo vihollisen selän taa.
Ei tuo pelaamista pilaa, varsinkin kun pelasin easylla, mutta varsinkin haamuja vastaan taistellessa tuo häiritsi jatkuvasti kun ne tykkää liikkua jatkuvasti susta pois päin. Lisäksi jos ne on ampumassa sua ja luulet olevasi ovela ja hyppäät niiden taa niin se ammus lähtee niiden käsistä, suoraan niiden läpi ja sua päin.
Ilmeisesti leaping tiger tyylillä perus hyökkäykset liikuttaa hahmoa aina hieman eteenpäin joten se olis voinut olla parempi valinta, mutta se on myös hitaampi.
Peli myös kuvailee thousand cuts tyyliä kaikista nopeimmaksi, mutta lukemani perusteella siinä on melkein hitaimmat animaatiot joten se on aivan paska sillä se on myös heikoin tyyli.

Toki pelin edetessä voi hommata vaikka kaikki eri tyylit, mutta sulla riittää kykypisteitä vain muutaman päivittämiseen joten kannattaa päättää ajoissa mihin keskittyy.
Pian alun jälkeen saadaan myös valita tulipallon ja jääloitsun väliltä eikä peli taaskaan kerro mitään. Sulla on tasan vaan valinta tulen ja jään välillä dialogissa.
Onneksi sentään tallentaa voi ihan koska haluaa joten paskan valinnan jälkeen voi kokeilla helposti uudestaan jos on muistanut tallentaa.
Sentään viholliseen lukitus toimii hyvin sillä sä selaat kohteiden välillä liipaisimilla ja jos haluat lukituksen kokonaan pois niin näpäytät molempia samaan aikaan. Tuolle tuli lähinnä yhdessä pomomatsissa tarvetta.
Myös hieman kättä pidempää löytyy ja alussa valitaan miekan ja kepin välillä ja myöhemmin voi ostaa vaikka kaks miekkaa ja yhdestä sivutehtävästä voi saada jopa musketin.

Myöskään tarina ei alkanut kovin vakuuttavasti sillä sun hahmo on ollut kaikista pisimpään opiskelemassa taistelulajeja master Li:n alaisena ja kaikki myös kohtelee sua niin. Eli jos kysyt jostain hahmosta jotain niin vastauksena tulee "kyllähän sun pitäs se ja se asia tietää kun sä ja dawn star olette olleet täällä kaikista pisimpään" ja mä mietin kuka hemmetti on dawn star kun en ole koko hahmoa edes nähnyt.
No nyt tiedän miltä niistä rpg hahmoista tuntuu joilla on aina pelin alussa muistinmenetys.
Onneksi ihan alun jälkeen tuota ei enää tapahdu ja tarina muuttuu muutenkin kiinnostavammaksi.

Keskustelua ja tekemistä sivutehtävien muodossa riittää niin paljon, että kolmos chapterin aikana ihmettelin, että miten hemmetissä tämän muka pelaa läpi 20 tunnissa tehden kaiken kuten yks arvostelu sanoi sillä mulla oli tuossa vaiheessa 17 tuntia kellossa ja tässä on 7 chapteria.
No selitys tuli aika pian sillä kolmos chapterin jälkeen sivutehtäviä ja vapaasti tutkittavia alueita ei enää ole vaan peli viedään aika vauhdilla loppuun ja lopulta mulla meni n.21 tuntia.
Loppuvideokin taisi olla kaikki 20 sekuntia pitkä eikä tässä ole edes mitään fallout tyylistä kuva+kertoja komboa kertomassa mitä kaikille kumppaneille kävi sillä nyt saadaan jokaisesta vain muutama rivi tekstiä.
Sentään lopputekstien aikana tuli hauskaa dialogia joten niitä ei kannata skipata.

Teknisesti tämä ei mikään ihmeellinen orkkis boxilla pelattuna ole.
Ruudunpäivitys tuntuu heiluvan aivan jatkuvasti jossain 20-50 välissä tai siltä se ainakin tuntuu.
Jo pelkästään saman rakennuksen sisällä peli voi jossain kohdassa olla täysin sulava ja sitten kun käännät kameraa niin ruudunpäivitys kyykkää reippaasti.
Latausajat sentään oli maltilliset sillä yleensä alueet on mukavan isoja ja kun mukaan ottaa vielä keskustelun niin ei niitä tartte jatkuvasti katsella.
Poikkeuksena areena jossa on varmaan yli kymmenen matsia ja yleensä se matsi kesti vähemmän aikaa mitä lataaminen siihen matsiin ja sieltä pois.
Kun nuo kaikki teki kerralla niin aloin jo hieman toivomaan, että olisin sittenkin pelannut tän series x:llä.
No seuraavalla kerralla sitten jos tän vielä joskus pelaan.
Mieli kyllä tekisi pelata uudestaan pahiksena ja ottaa vaikka se leaping tiger tyyli sekä miekka ja jää tällä kertaa.

Tämähän löytyy ihan xboxin marketplacelta ja normi hintakin taitaa olla vain 10e

 3 
 : 23.02.2024 14:13 
Aloittaja Gba - Uusin viesti kirjoittanut JayeizH
Olen varovaisesti alkanut panostamaan tuonne jenkkimarkkinoiden puolelle, niin kiinnostaisi seuraako GBA (tai joku muu) ulkomaisten firmojen analyyseja jostain? Kyllähän noita googlella löytää useammankin, mutta onkohan mitään hyväksi havaittua saittia? Vai seuraako porukka vain WSJ:n ja Morningstarin uutisia?

 4 
 : 23.02.2024 09:44 
Aloittaja Fraeon - Uusin viesti kirjoittanut JayeizH
Tulee vedettyä tuo sama 50ug per päivä. Vedän jopa maitohappobakteeri pillerin joka päivä, että taudeista selviäisi vähän paremmin. Tiedä sitten onko apua oikeasti, mutta yllättävän hyvin on lopulta joka flunssasta selvinnyt (joulun influenssastakin) vaikka kovasti varotellaan kun kuulun reumalääkityksen takia riskiryhmään. Itseasiassa tammikuussakin kävi yrjötauti koko porukan läpi taloudessa paitsi meikäläisen. Tässä tosin voi olla vaan sekin että osasin pitää etäisyyttä kriittisenä aikana.

Mutta joo D-vitamiinit tulee otettua. Tiedä sitten onko siitäkään mitää hyötyä oikeasti. Voisi tietty olla se kalsium lisäkin ihan hyvä murtumien aikaan, vaikka maitoa ja juustoa tuleekin juotua/syötyä.

 5 
 : 21.02.2024 21:44 
Aloittaja Fraeon - Uusin viesti kirjoittanut Gba
Mikäli et JayeizH jo muuten talvisin D-vitamiinia syö, niin murtumien hoidossa D-vitamiini + kalsium pitäisi nopeuttaa paranemista. Ite vedän joka päivä 50ug D-vitamiinia purkista muun ruuan lisäksi. Nolla murtumaa koko elämän aikana. Kesällä noita ei ehkä tarvitse, jos terassilla vetää kaljaa ilman lippistä, mutta talvella hyvä.

Nuo kitkakengät voisi itekin hommata kauppareissuille / työmatkoille. Rautapiikit on niin epämukavat ja epäkäytännölliset muuten, kuin täysin ulkona käppäillessä, että omaan tarpeeseen liian överit. Hitto sitä kyllä boomeroituu vauhdilla.

Paljasjalkakengillä työkaveri juoksee töihin ja takaisin joka päivä, sanoi että polttaa mukavasti jalkapohjissa. Loogistahan tuo on, ettei ihminen mitään tukea tarvitse nilkalle tai muutenkaan askeltamiseen.

Juoksijoiden keskuudessa Deckersin omistama HOKA merkki on nyt kuulemma uusi meme. Osake on kymmenkertaistunut kuudessa vuodessa ja jatkanut tämänkin vuoden pystysuoraan ylös.


 6 
 : 21.02.2024 08:54 
Aloittaja Fraeon - Uusin viesti kirjoittanut JayeizH
Täytyy kyllä varmaan noi hommata. Ollut jo suunnitelmissa vähän aikaa, mutta aina jäänyt "ei nyt ehdi etsimään hyviä" asteelle. Tuossa olisi ne nyt suoraan.
Ja siis vaikka piikit ei olisi omaa lentoa pelastanut, niin jotenkin iski tajuntaan kuinka kauan kroppa parantelee itseään. Kaatumisesta on nyt melkein 7vko ja juuri eilen makasin sohvalla ja kättä vieläkin vihlasi kun käänsin sitä vähän hassusti kun vaihdoin asentoa. Hiljakseen, siis todella hiljakseen sitä parannellaan. Ja nyt kävi "säkää" kun murtuma oli pieni murtuma ja vasen käsi. Mutta jalka, selkä, oikea käsi... tai ranne. Siinä olisi aika tiukilla...

 7 
 : 19.02.2024 22:07 
Aloittaja Fraeon - Uusin viesti kirjoittanut Lanttu
Erilliset liukuesteet ovat kyllä aivan ehdottomat talvikeleillä. Aina käytössä, jos on yhtään pidempää kävelyä tiedossa kuin matka ulko-ovelta autolle. Ja täällä Keski-Suomessa tiet ovat sentään paljon etelää harvemmin pääkallomoodissa.

Parit kerrat koiraa ulkoiluttaessa tuli männätalvina kaaduttua ihan lumisellakin pohjalla turhaan, kun ei esteitä vielä ollut. Suosikkini oli kaatua metsässä alamäessä suoraan selälleen täydellisellä pehmeydellä, joka ei tuntunut missään. Kolme minuuttia myöhemmin metsästä poistuessa kaaduin kovettuneen aurauskasan päälle, joka iski ilmat pihalle ja aiheutti järjettömän kylkikivun loppuillaksi. Kumpaakaan ei olisi liukuesteiden kanssa tapahtunut.

Voin estoitta suositella Devisys Blue-Icejä. Toista ellei jopa kolmatta talvea jo käytössä ja ovat yhä ehjät. Kenties kiitos kengänkokoni 42, joka on kerrankin keskellä kokohaitaria eikä sen jommassa kummassa päässä. Joidenkin aiempien, halvempien liukuesteiden kanssa ongelmana oli helposti irtoavat nastat (joita alun alkaenkin oli vähemmän) ja lopulta venyvä muovi katkesi pituussuunnassa.

 8 
 : 19.02.2024 21:25 
Aloittaja Andy-O - Uusin viesti kirjoittanut Partajeesus
Niinhän siinä kävi tänäkin vuonna, että uusimmista vr peleistä tuli hypättyä 20 vuotta vanhoihin peleihin.
Alunperin tarkoitus oli alkaa käymään A500 minin valikoimaa läpi, mutta kaivoinkin taas vanhan putkitelkkarin ja xboxin kaapista.

Eka tuli pelattua fable: the lost chapters jonka pelasin pc:lla joskus 10 vuotta sitten eikä siitä mikään hyvä fiilis jäänyt kun en päässyt sinuiksi näppis+hiiri ohjauksen kanssa.
Nyt pelaaminen oli paljon mukavampaa ja peli näyttikin varsin hyvältä edelleen. Paitsi oma hahmo lapsena kun sillä on oikeastaan aikuisen kokoinen pää joten se näyttää joltain bobble head hahmolta.
Jollain alueilla oli kyllä melkoista nykimistä ja musiikkikin skippasi muutaman kerran samalla.
Oletan vian olevan joko levyssä tai xboxin levyasemassa sillä tuskin se tuollainen alunperin oli kun julkaistiin ja noissa kohdissa asema piti aikamoista nakutusta.

Oli ohjauksessa kyllä ongelmaakin sillä miekka otetaan esille ja laitetaan pois painamalla valkoista nappia, mutta todella usein hahmo laittoi sen pois kun aktivoin loitsun vasen liipaisin + B yhdistelmällä.
Myös lock on systeemi oli mulle melkein käyttökelvoton. Se lukittuu siihen jota tavallaan katsot eikä siihen mikä on sun vieressä.
Lisäksi torjua voi vain lukituksen aikana pitämällä Y namiskaa pohjassa ja väistö tehdään kääntämällä sivulle blockin aikana.
Onneksi physical shield loitsu on ihan ylivoimainen sillä sen kanssa vastaan otetut osumat kuluttaa sun manaa eikä hahmo reagoi osumiin mitenkään eikä mana juomista ole pulaa joten loitsu päälle ja senkus mäiskii vihollisia turpaan.

Tämä oli myös yllättävän lyhyt sillä mulla meni joku 16-17 tuntia vaikka peli näytti 13 tuntia, mutta se ei varmaan laske valikoissa olemista.
Muutama sivutehtävä jäi tekemättä ja muutama demoni ovi avaamatta.
Mä en vieläkään ymmärrä miks sankarien killassa on tehtäviä tarjolla jossa tarkoitus on vaan tappaa kaikki kauppiaat. Ei ole kovin sankarillista mun mielestä.
Muutenhan tässä voi aika usein itse päättää onko paha vai hyvis, mutta se on aina integroitu siihen tehtävään. Sitten suoraan killan kartta pöydältä saa tehtävän "massacre all traders" joka sitten jää sinne kummittelemaan kun en mä tietenkään sitä ottanut.
Edelleen täysin pelattava ja nyt tästä jäi jopa ihan hyvät fiilikset.

Medal of honor: rising sun sitten olikin sellainen jonka olis voinut jättää kokemattakin.
Peli on ruma ja olis ollut sitä jo julkaisussa vuonna 2003.
Tähtäys on helvetin tönkkö ja epätarkka ja vihollisia spawnaa selän taa joissakin kentissä vaikka olet systemaattisesti tappanut kaikki edetessä.
Viidakossa on vihuja jotka kyykkii niissä pikku kuopissaan ja ne on kuolemattomia kunnes ne hyppää esille.
Osa kuolemis animaatoista on niin pitkiä, että mä menin ampumisen jälkeen takaisin kulman taa lataamaan aseen ja kun kurkkasin uudestaan niin vieläkin se piteli muniaan kunnes lopulta tajusi kaatua maahan.

Tehtävissä ei ole mitään markeria mihin pitäisi mennä.
Esim singaporessa lukee "reach the hotel".
No minä menen pitkin katuja, tapan kaikki, käyn joka rakennuksessa, löydän jonkun kapean käytävän mikä vie maan alle, mutta sekin vei vaan huoneeseen jossa oli joku collectible ja ammuksia.
Sitten lopulta jossain random kujalla tuli liittolainen avaamaan oven. Tuon jälkeenkin tehdään vaikka mitä kunnes sut lopulta ajetaan sinne hotellille.
Minkä takia se "reach the hotel" on eka objective jos sinne ei kuulu edes mennä.

Onneksi tässä ei sentään ole mitään paskaa hiiviskely tehtävää kuten niissä ekan pleikan peleissä eikä myöskään mitään sinko äijiä sisätiloissa, eikä kyllä ulkonakaan.
Lisäksi tässä voi jopa tallentaa tehtävän aikana, mutta jos vaan menee suorinta reittiä eteenpäin niin oikeasti missaa suurimman osan tallennuspaikoista sillä ne on usein jossain sivu reitillä.
Myös nappien toiminnot voi vapaasti määrittää mikä on hyvä sillä esim kyyristyminen on vakiona valkoisessa napissa ja vasemman tatin klikkaus keskittää kameran. Voiko turhempaa toimintoa olla fps pelissä.
Paska muinaisjäänne.

Seuraavaksi oli vuorossa orkkis xboxin doom 3 ja oli sitä vaan nautinto pelata medal of honorin jälkeen.
On se kyllä hyvä peli muutenkin ja mä olen aikoinaan pelannut tämän version läpi kun se oli vielä tuore, bfg version ps3:lla ja vr version kahdesti psvr:lla.
Koska tämä on se alkuperäinen versio niin aseissa ei ole valoa kiinni vaan sun täytyy aina ottaa taskulamppu kouraan jos on pimeää.
Yllättäen tuo ei häirinnyt ollenkaan ja useampi kohta oli sen takia paljon tunnelmallisempi.
Lisäksi taskulampun saa käteen valkoista nappia painamalla toinen painallus antaa aseen takaisin joten sen käyttö on varsin vaivatonta.

Muutenkin kontrollit on fiksusti tehty sillä dpadiin saa määritettyä neljä asetta. Asia jota ei jostain syystä ole ainakaan vr versiossa vaan aseet on yhtenä listana.
Lisäksi back nappi toimii quick save nappina ja toisin kuin ps2:n half-life jossa quick save oli vain väliaikainen tallennus joka katosi kun koneen sammutti niin tässä tuo on ihan pysyvä. Tätäkään ei ole vr versiossa joten tallennus täytyy aina tehdä sen valikon kautta.

Jos tästä omistaa limited editionin niin käsissä on varsin tuhti paketti pelattavaa sillä sen mukana tulee myös ultimate doom ja doom 2 ja koska orkkis xboxilla ei kokonaisia pelejä ostettu netistä niin molemmat on suoraan levyllä.
Lisäksi doom 3 tarjoaa myös co-op kampanjan joka tosin toimii vain liven tai system linkin kautta, tai no nykyään vain system linkin kautta.
Muutenkin tämä on varmaan vakuuttavin xbox porttaus kun ottaa huomioon millaista rautaa pc versio vaati.

Colin mcrae rally 04 (xbox)

Tämän mukavan värikkään maisemat oli kivaa vaihtelua doomin pimeiden käytävien jälkeen ja muutenkin peli näytti hyvältä ja tuntuu rullaavan myös sulavat 50 kuvaa sekunnissa.
Alunperin tämä tuli pelattua ps2:lla kun peli oli vielä uusi ja silloin se oli pettymys.
Ei sen takia, että se olisi huono vaan pelit lehden arvostelun takia jossa sanottiin näin:
"Voiton makuun pääsee lähes ensi yrittämällä, mutta kaiken näkemiseen ja kokemiseen ja jokaisen bonusauton keräämiseen pitäisi kulua viikkoja"

Mulla meni kolme päivää.
Tässä kun ei oikeasti paljoa pelattavaa ole.
On 2wd luokka josta on normal ja advanced taso. Normalilla ajetaan neljä rallia joissa on neljä ek:ta. Advanced tasolla viis rallia joissa on viis ek:ta.
4wd luokassa on myös normal taso jossa ajetaan kuus rallia joissa on kuus ek:ta ja advanced tasolla ajetaan kaikki 7 vai 8 rallia.
4wd expert avautuu kun voittaa advanced tason ja siinä oletettavasti on myös kaikki rallit, mutta nyt hud on karsittu ja on pakko ajaa ohjaamosta.
Sitten on enää group b jossa ajetaan viis rallia.

Mitään custom mestaruuksia ei ole joten niitä hankittuja bonus autoja voi käyttää vaan time trialissa tai yksittäisissa ralleissa, joka kyllä tarjoaa custom mahdollisuuden, mutta maksimi ek määrä on se sama kuusi kappaletta.
Tuon takia peli lähtikin heti seuraavalla viikolla vaihtoon.

Nyt tämä oli kiva nostalgia pommi vaikka b ryhmäläisten ajettavuudesta en tykännyt ollenkaan joten ne jäi ajamatta.
Ne ei oikeastaan tunnu sen tehokkaammilta mitä perus wrc autot, mutta niissä on vähemmän pitoa ja ne kääntyy huomattavasti kankeammin joka ei tee ajamisesta mitenkään nautittavaa.
En tiedä miten mä niillä silloin yli 20 vuotta sitten ajoin. Varmaan kirosanojen saattelemana kun halusi vaan voittaa kaikki mestaruudet :D
Samalla tuli todettua, että kyllä tässä todellakin on parempi ajettavuus mitä cmr 2005:ssa jota pelasin viime kesänä. Siinä kun oli ihan joka autolla liian vähän pitoa joten jopa cmr 3:n ajettavuus tuntui paremmalta ja sitähän haukutaan yleisesti siitä kuinka auto tuntuu ilmatyyny alukselta.
Joten jos haluaa kokea jonkun näistä kolmesta niin nelosessa on paras ajotuntuma joten suosittelen sitä vaikka 2005 tarjoaakin enemmän sisältöä.

 9 
 : 19.02.2024 14:25 
Aloittaja Fraeon - Uusin viesti kirjoittanut Vin
Olen päätynyt Sharkien kanssa samaan lopputulokseen kengän leveydestä. Kerran kun tottuu siihen että varpailla on tilaa, niin ei ole paluuta entiseen. Mulla on myös yksi pari paljasjalkakenkiä käytössä kesäaikaan, tuovat mukavasti vastapainoa raskaille työkengille mitä joutuu käyttämään. Niiden, ja Lowan vaelluskenkien myötä on tullut kiinnitettyä entistä enemmän huomiota kengän leveyteen.

Mitä popojen hintaan tulee, niin mielestäni alta 150€:n ei kannata paljoa kenkiä katsella. 150-400, niin laatu, tuntuma ja korjattavuus kasvavat kohisten. Eivätkä ne sen kalliimmaksi tule kun kestävät pidempään kierrossa.

 10 
 : 19.02.2024 10:58 
Aloittaja Fraeon - Uusin viesti kirjoittanut Sharkie
Tai sitten yleisesti Isäkenkälauta. Voisin itse nimittäin hieman keskustella paljasjalkakengistä! Jossain vaiheessa testasin yhtä mallia mielenkiinnosta, ja voin kertoa, että kun tuohon leveämpään lestiin kerran tottuu, niin sellaisten muotipuikkojen jalkaan laittaminen ei enää ihan kauheasti kiinnosta. Mulle ei edes ole niin justiinsa, että onko kuinka minimaalinen pohja tai että jokainen hiekanjyvä pitäisi tuntea jalkapohjassa, mutta tuo aidosti leveä lesti ja sitä kautta "luonnollinen" astento varpaille/jalkaterälle on todella kovaa kamaa.

Kääntöpuolena on sitten elämäntavan hintavuus, ei meinaan parilla kympillä tän genren kenkiä oikein mistään saa, vaikka kuinka koittais alennuksia bongailla. Ja toinen on sitten se, että aina on vähän kiven alla löytää aidosti hyvännäköiset kengät, kun suurin osa paljasjalkaromppeesta on sitä extrasporttista tai yyberhippiä ankanräpylämallia. Feelgroundsilta olen kuitenkin löytänyt perussiistit talvi- ja kesäkengät, parasta luukkia genressään tähän mennessä.

Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines