Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
 1 
 : 07.12.2021 16:02 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut JayeizH
Kato Serbian movie (vaikka varmaan olet jo katsonut). Kävin vain lukemassa juonen ja kaduttaa edelleen. Serbian movie ja pätkä jossa on kaksi eukkoa ja kuppi on meikäläisen todisteet että kaikkea ei todellakaan pitäisi tehdä edes viihteenä tai taiteena vaikka voisikin. Tiedän että kovempaakin kamaa varmasti löytyy, mutta itse en tule niihin ikinä tutustumaan. Katson iloisen tietämättömänä suu kuolassa Marvel -leffoja.

 2 
 : 07.12.2021 14:38 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut MasterTK
TK katselee Salo Sodomaa ja afrikkalainen hovimestari tarjoilee rypäleitä vieressä.  ;D

Niin, sitten? Suosittelen sullekin.  8)

 3 
 : 07.12.2021 14:35 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut Rocky_Balboa
TK katselee Salo Sodomaa ja afrikkalainen hovimestari tarjoilee rypäleitä vieressä.  ;D

 4 
 : 07.12.2021 14:18 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut MasterTK
Olen saanut niin tarpeeksi ennnalta-arvattavista tusinaleffoista, joita striimauspalvelut täynnä. Joka toisessa koitetaan tuputtaa jotain agendaa tai ihmisten monimuotoisuutta yms. paskaa. Rupesin lopulta etsimään leffoja, joita ei ihan joka paikassa tule vastaan. Kaikenlaisia vanhoja italialaisia sekopäisyyksiä ja ylipäätään kaikenlaista sairasta tavaraa. Vaimon kanssa ollaan naurettu itsemme melkein hengiltä, kun näissä ei ikinä tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu.


The Cook, the Thief, His Wife & Her Lover
Läski ukko omistaa ravintolan, syö siellä kuin viimeistä päivää ja haukkuu kaikkia ihmisiä ympärillään. Kokki kokkailee sillä välin perse paljaana keittiössä lihoja ja vaimo vihaa elämäänsä. Täyttä kamaa. IMDB:ssäkin 7.6.Alla mia cara mamma nel giorno del suo compleanno / To my Dear Mother on the Day of her Birthday
Täysin rehveli aikuinen poikamies elää äitinsä kanssa, joka ei päästä poikaansa elämään omaa elämäänsä ja tekee kaikkensa, ettei poikansa löydä itselleen tyttöystävää. Yläkerrassa ryssä hakkaa välillä lattiaa ja poika tilaa itselleen pumpattavan nuken. Rakastan tällaisia hämäriä leffoja.Gummo
Leffa kertoo surkeissa olosuhteissa elävistä junttimaisista ihmisistä Ohiossa, jossa päivät kuluvat kissoja ampuen ja pulloja keräillen. Aika surullinen leffa, mutta ehkä aavistuksen pitkäveteinen välillä.Der Bunker
Tutkija vuokraa itselleen bunkerista huoneen, jotta voi rauhassa keskittyä tutkimuksiinsa. Joutuukin opettajaksi jälkeenjääneelle lapselle, jota hänen vanhempansa hakkaavat ja pitävät eläimen tasolla. Kyseessä ei siis ole mikään sairas kidutuspätkä tai mitään muutakaan sellaista. Enemmänkin draamaa, joka kertoo surkeista vanhemmista ja miten opettaja koittaa auttaa kakaraa pois.Human Centipede 1-3
Vaikea ymmärtää, miksi nämä leffat ovat saaneet niin totaalisen surkeita arvosanoja. Eihän nämä mitään mestariteoksia, mutta huomattavasti mielenkiintoisempia ja katsomisen arvoisempia kuin suurin osa Netflixin paskoista, joita ei muista edes nähneensä vartti katsomisen jälkeen. Nämä sentään taatusti muistaa.

Ykkönen on varsin perinteinen hitaasti etenevä "hullu professori"-kidutus/vankileffa, joka ei oikein edes mässäile väkivallalla. Odotin jotain aivan sairasta, mutta ihan asialliallinen ja oikein katsottava leffa, mitä nyt persereikään ommella suu kiinni. Kakkonen sen sijaan on trilogian helposti sairain osa ja pääpaino kiduttamisessa. Kiduttaja itse runkkailee piikkilankaa kikun ympärillä ja katselee kun ihmiset paskovat toistensa suuhun. Kolmonen on puhdasta komediaa ja en katsonut pitkään aikaa, kun arvostelijat haukkuivat maan rakoon. Onneksi katsoin. En muista milloin olen nauranut yhtä paljon leffaa katsellessa. Päänhenkilö on täysin sekopää vankilanjohtaja ja heittelee aivan hajottavia kommentteja koko ajan. Leffa ei oikein muistuta kahta aikaisempaa juuri millään tavalla ihan loppua lukuunottamatta.

Salò o le 120 giornate di Sodoma
Suurin osa varmaan tietää jo tämän leffan, vaikka ei olisi katsonutkaan. Mietittiin, että mitä katsottais hääpäivän kunniaksi ja valitsin Salo, Sodoman 120 päivää. Leffan ohjaaja vissiin tapettiin elokuvan julkaisun jälkeen ja leffa on kielletty edelleen monissa maissa, joten ajattelin sen sopivan juuri meille. Mielestäni loistava leffa, vaikka en nyt ihan kaikille voi suorilta suositella. Ei voi kuin hattua nostaa, miten jollain on juolahtanut mieleen kuvata perspanoja ja naulojen syöntiä hienossa miljöössä. Kuvaus ja leikkaus muutenkin 5/5 kamaa.
Taxidermia
Seksuaalisesti turhautunut mies jyystää ladonseinässä olevaa reikää, mutta lintu lentää nokkimaan kikua. Sitten mies paneskelee jotain äärimmäisen lihavaa naista ja kuvittelee sen samalla olevan sika. Siitä syntyy lapsi, joka treenaa itsensä maailman nopeimmaksi syöjäksi ja osallistuu syöntikisaan. Lopuksi joku sahaa itseltään kädet poikki ja tekee itsestään muistomerkkipatsaan. Täysin random ja upea leffa! Annan tälle "TK suosittelee" -arvomerkin.

 5 
 : 07.12.2021 09:51 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut Ephram
Kävin hakemassa Verkkiksestä Marseillen mClassic kuvanparannus-donglen, nyt kun niitä vihdoin tuli myyntiin virallisesti myös Suomessa:

https://www.verkkokauppa.com/fi/product/84007/rkrfd/mClassic-Plug-Play-Graphics-Processor
https://www.marseilleinc.com/mclassic/

Olin jo parin vuoden ajan seurannut tämän tuotteen ympärillä käynyttä keskustelua, lukenut kommentteja ja arvosteluita siitä. En kuitenkaan koskaan saanut sitä tilatuksi jenkeistä, ehkä siitäkin johtuen, että kommentit tuotteesta olivat joiltakin osin ristiriitaisia. Asiaa ei auta, että Marseillen mainonta ja puheet "uudesta näytönohjaimesta konsoliin" ovat täysin naurettavia ja saavat koko homman näyttämään pahimmillaan huijaukselta.

Mutta ei tämä sellaista kuitenkaan ole, se on parin päivän testailujen jälkeen täysin selvää! Eniten mClassicista hyötyvät Switchin natiivit 720p-pelit, joita laitteella riittää: Apex, uudet Doomit, Monster Hunter Rise, Witcher 3, Dragon Quest XI, Crysikset... ja lista jatkuu ja jatkuu. Switchin voi asettaa valikoista antamaan 720p-resoa, jolloin mClassic hoitaa kaiken skaalauksen, etenkin jos sen päähän on asetettu 1440p-näyttö.

Tässä muutama iPhonella suoraan natiivilta 1440p-näytöltä otettu kuva Apexista:

https://www.pelaajalauta.fi/files/40/apex_ns_mclassic.jpg
https://www.pelaajalauta.fi/files/40/apex_ns_mclassic2.jpg

Ero on huomattava. 720p-peli ei näytä tämän jälkeen natiivilta 1440p-peliltä, mutta peli saa roimasti terävyyttä, sahalaitoja silotellaan kaikkialta ja mClassic määrittää jopa värejä uudelleen. Jotkut pelit hyötyvät enemmän kuin jotkut muut, mutta koskaan lopputulos ei näytä huonommalta kuin alkuperäinen. 1080p-peleissä ero ei ole ehkä niin silmiinpistävä, mutta nekin ottavat harppauksen eteenpäin kuvanlaadussa ja näyttävät hämäävästi paikoin jopa oikeilta 1440p-reson peleiltä, etenkin valikoiden terävyydessä. Nintendo-peleissä on myös harvoin käytetty reunojen pehmennystä ja juuri sen mClassic osaa lisätä kuvaan erinomaisesti pehmentämättä sitä. Tämä tuo moneen Nintendo-peliin sen viimeisen silauksen, joka saa kuvan säihkymään nykyaikaisilla näytöillä entistä paremmin. Etenkin sahalaitojen vihaajille tämä voi olla pelinmuuttaja.

Eräs PC:llä pääsääntöisesti pelaava ihminen kommentoi, että lopputulos näyttää vähän samalta kuin mitä AMD:n Super Resolution -skaalaus tekee kuvalle. Sieltäkin kuului alkuun epäilyksiä, mutta ne haihtuivat nopeasti kun mClassic meni päälle. Tällainen menisi kuulemma hankintaan, jos laite pystyisi skaalaamaan 1440p-reson 4K:ksi.

Kokeiluni jatkuvat, mutta ensifiilikset ovat positiiviset. Mutta onko laite todella hintansa arvoinen? Reilun satasen hintalappu voi tuntua suurelta, mutta  täytyy muistaa, että skaalaimet yleensäkin voivat olla helposti useiden satojen eurojen hintaisia. Jos haluaa saada 4K-töllölle NS:stä parasta mahdollista kuvanlaatua (tai parhaassa tapauksessa omistaa natiivin 1440p-näytön), sekä pelaa paljon Switchin 720p-reson pelejä, uskoisin tämän olevan aika mainio tapa ottaa Nintendon konsolista lisää irti tehokkaampaa mallia odotellessa.

Vielä varoituksen sana: jostain syystä harvat televisiot tuntuvat tukevan mClassicin antamaa maksimiresoa, joka on siis 1440p60Hz. Esimerkiksi LG:n OLEDit ymmärtävät 1440p-signaalia 120hz:n taajuudella, mutta kuudellakympillä eivät sitten millään. Näin ollen mClassicin antama kuva päätyy OLEDille 1080p-laatuisena. Tällöinkin kuva näyttää paremmalta kuin ilman laitetta, muttei kuitenkaan ihan niin hyvältä reson ja terävyyden puolesta kuin natiivilla 1440p-paneelilla. OLED tuo tietenkin kuvaan muita etuja ja tämä yhdistettynä mClassiciin on aika maukas kombo sekin.

 6 
 : 05.12.2021 20:09 
Aloittaja migge - Uusin viesti kirjoittanut Rocky_Balboa
Eipä tuolta löytynyt oikein mitään erikoista. Samalla kun selasin, huomasin että MX Unleashedin sai ilmaiseksi. En tiedä onko tuo aina ilmainen Live Gold jäsenille, mutta itse en ollut lunastanut. Eipä sillä että tulisi koskaan pelattua, mutta samahan tuo oli ottaa.

Turkin Store kun toimisi suoraan, niin saisi hyvillä hinnoilla pelejä.

 7 
 : 04.12.2021 23:54 
Aloittaja migge - Uusin viesti kirjoittanut Scarf
Jos ei VPN:llä kikkailu kiinnosta, niin Unkarin Xbox Storesta saa pelejä usein Suomi Storea halvemmalla. Ostin juuri Splinter Cell Chaos Theoryn reilulla 2 eurolla, kun se olisi maksanut Suomi Storessa 6 euroa. HUIKEITA säästöjä!

https://www.xbox.com/hu-hu/games/store/tom-clancys-splinter-cell-chaos-theory/bqr5k462gr3m

Menet vain Unkarin Storeen, kirjaudut sisään Xbox-tiliisi ja ostat pelin luottokortilla (PayPal ei kaiketi toimi). Ko. Chaos Theory -alennus tarvitsee Xbox Ultimaten / Xbox Live Goldin, mutta tuolla tuntuu olevan lähes kaikki pelit Suomi Storea halvemmalla.

Panzer Dragoon Orta (4K/60fps/HDR) on näköjään tuolla Unkarin Storessa 1,37 euroa ilman mitään alennuksia, eli ole sekään hinnalla pilattu. Pelin osto onnistui suoraan konsolilta, kunhan vaihtoi vaan sijainniksi Unkarin. Maksu suoraan luottokortilla.

Pitääpä penkoa, mitä kaikkea tuolta oikein saa halvalla.

 8 
 : 04.12.2021 14:56 
Aloittaja migge - Uusin viesti kirjoittanut Gba
Series X:n ohjain driftaa taas. Tämä on toinen Series X:n ohjain nyt vuoden aikana, joka driftaa. Kovassa käytössä näiden kesto on siis muutaman kuukauden. Ei hyvin mene.

Xbox Onen ohjaimista yksikään ei driftaa. Ne ovat olleet vuosia kovassa käytössä. Ehkäpä vaan pelaan pelini One-ohjaimilla tästä lähtien.

PS5:n ohjain driftasi heti paketista vedettyä hieman mikäli herkkyydet oli aivan tapissa Hell Let Loosea pelatessa, mutta pari prosenttia deadzonea peliin ja homma alkoi pelittää. Riippuen toki pelistä, niin tuolla saa korjattua driftaavat ohjaimet hyvinkin pelikelpoisiksi.

 9 
 : 04.12.2021 14:46 
Aloittaja JayeizH - Uusin viesti kirjoittanut Gba
Ihmettelin kovasti miten NHL on niin helkkarin laginen PS5:lla, vaikka kaverilla kun pelasin niin pelin nopeus oli aivan eri. Nopeasti kyllä tajusi, että LG:n kuvamodeistahan tässä on kyse. Mitä ihmettä GAME -mode oli kadonnut valikosta kokonaan. Aloin googlettaa kesken matsin mistä kyse ja ilmeni että Bluetooth teknologia on ajalta ennen jeesusta "Bluetooth isn't fast enough to sync up the audio with the low lag game mode, so they rather disable it than give you a bad experience". Eli tosiaan Bluetooth kuulokkeita ei voi käyttää pelaamiseen PS5 + LG B9. Olenkin yleensä käyttänyt joko Sonyn omia Playstation Platinum kuulokkeita (hinnassa ilmaa 70%, älä osta), jotka tulevat Bluetoothilla kiinni suoraan konsoliin tai sitten Logitech G635 (todella heikko micro usb liitäntä, yhteys katoaa jatkuvasti), mutta nyt ajattelin helppouden ja mukavuuden vuoksi testata Boseja. Ei futaa.

Vähän nihkee homma, mutta onneksi selvisi. Vitutteli huolella katsoa sitä 3cm pitkää motion blurria joka lähti jokaisesta pelaajasta.  :)


 10 
 : 03.12.2021 14:40 
Aloittaja migge - Uusin viesti kirjoittanut Scarf
Final Fantasy XIII-2 on tullut Game Passiin. On muuten silmämunat sulattavaa kamaa FPS Boostilla ja Auto HDR:lla.  :lol: Aivan absurdia, että 360-peli näyttää tuolta. Final Fantasy X HD näytti myös upealta Auto HDR:llä. FFXII:sta pitäisi myös kokeilla.

Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
Pelaajalauta 2007-2021
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines