Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
 1 
 : 15.05.2024 21:40 
Aloittaja Scarf - Uusin viesti kirjoittanut Scarf
RetroArchin saa nyt iPhonelle suoraan App Storesta. Ei muuta kuin tykittelemään Chrono Triggeriä iPhone 14 Pro Maxin OLED-näytöllä kunnon shadereilla, jotka tukevat myös HDR:ää. Aivan täydellinen tapa pelailla näitä vuoropohjaisia pelejä, jotka eivät vaadi tarkkuuta ohjauksessa. Siihen vielä päälle puhelimen loputon akunkesto ja AirPod Prot.

Enpä olisi uskonut kuukausi sitten, että tämä on mahdollista iPhonella. :lol:


 2 
 : 12.05.2024 21:29 
Aloittaja Andy-O - Uusin viesti kirjoittanut Partajeesus
Sonic unleashed (xbox 360 / series x)

Mä en ole koskaan ollut ns. boost pelattavuuden ystävä, mutta ne osuudet oli ihan ok colorsissa, generationsissa ja forcesissa.
No tässäpä ei ollut sillä vauhti on aivan järjetön ja eteen heitetään pohjatonta rotkoa, piikkipalloa ja muuta vastaavaa sellaista vauhtia ettet voi mitenkään reagoida ellet jo valmiiksi tiedä niiden tulevan päin naamaa sekunnin päästä.
Sivulta kuvatuissa osuuksissa tuo vielä korostuu entisestään.
Joku voisi vaan todeta "git gud", mutta yhdellä tyypillä oli täysin samat valituksen aiheet ja se oli hommannut ihan joka kentästä S-rankin joten se osasi pelata, mutta ei siltikään pahemmin noista tykännyt.

No onneksi on warehog kentät joissa saa edetä rauhallisesti ja niissä on ihan normaalia tasoloikkaa ja tappelua, todella paljon tappelua.
Aluksi kyllä näissäkin osioissa paska kamera ärsytti sillä joskus sitä voi kääntää itse, mutta suurimman osan ajasta se on aina jossain staattisessa kuvakulmassa ja kääntyilee silloin kun haluaa. Varsinkin kapeilla lankuilla tasapainoillessa tuo sai kiroilemaan.
Seuraavana päivänä tuo ei haitannut enää niin paljoa joten joko totuin siihen tai sitten niissä ekoissa warehog kentissä oli paskin kamera, joka on mahdollista sillä ne oli aika ahtaita.

Pelaajan kiusana on myös kerättävät kuu ja aurinko mitalit joista kumpaakin löytyy vaatimattomat 200 kappaletta ja näitä on sitten myös pakko kerätä sillä pelin läpäisyyn vaaditaan 120 aurinko mitalia ja 80 kuu mitalia.
Mä sain just ja just kerättyä vaadittavan määrän ilman vanhojen kenttien uudelleen koluamista.
Warehog kentissä noiden etsiminen on ok, mutta en tajua mikä idea noita on ollut laittaa myös niihin boost kenttiin kun ne vilahtaa ohi alle sekunnissa.
Tuon lisäksi niitä on vielä pomo matseissakin.

Tarina on myös ihan pakko mainita.
Sonic 06 kohdalla valitetaan juoniaukoista aikamatkustuksessa ihan jatkuvasti ja muutenkin tarina on paska, mutta tämän kohdalla tarinaa jopa kehutaan.
No mitä siinä sitten tapahtuu?
Heti alussa robotnik räjäyttää maapallon palasiksi. Ei, ei täysin atomeiksi vaan se hajoaa muutamaan isoon alueeseen jotka sitten vaan leijuu irrallaan kunnes viet chaos emeraldin temppeliin jonka jälkeen se pala laskeutuu kiltisti paikoilleen.
Kaiken tämän aikana myös ihmiset jatkaa normaalia elämäänsä. Tämä on sitten ilmeisesti hyvin kirjoitettu tarina. Tämä selvä.
Ai niin. Chip on ärsyttävä, se ei ole hauska ja sillä on typerä ääni.
Kokonaisuutena sellanen "kyllä tän ny pelasi kun tuli ostettua". Rullaa sentään sulavat 60fps series x:lla, mutta mitään reso boostia tämä ei saa.

Sonic generations (xbox 360 / series x)

Tämä tuli joskus pelattua ps3:lla enkä pahemmin tykännyt sillon ja pelasin mieluummin mega driven ykköstä jonka tässä voi myös avata.
Nyt tykkäsin paljon enemmän kun kaikki pelissä olevat alueet on tullut just pelattua alkuperäisessä muodossaan ja kaikki hahmotkin oli tuttuja.
Edellisen jälkeen ohjaus oli myös aivan helvetisti parempi eikä boost osiot ole täynnä äkkikuolemia vaan nyt niitä oli jopa kiva pelata.
Time eater on kyllä edelleen paska pomo, mutta sentään matka siihen oli varsin jees.
Tämä on myös 4k/60fps series x:lla joten senkin suhteen kokemus oli paljon parempi mitä ps3:lla aikoinaan.

Tuli myös palattua sonic 06:n pariin ja pelattua kaikki kentät hard tasolla joka pikkasen muokkaa niitä lisäämällä uusia esteitä ja laittamalla kovempia vihollisia uusiin paikkoihin ja muuta vastaavaa.
Tykkäsin myös silverilla pelaamisesta niin paljon, että ostin sitten myös very hard kentät jotka maksoi alle 3e ja samalla tuli ostettua team attack amigo paketti joka oli alle 2e.
Tuossa on seitsemän muokattua kenttää joissa on käytössä tails, blaze ja omega ja tuo olikin yllättävän haastava ja siinä oli pari perus peliä vaikeampaa kohtaa.
Lisäksi sun täytyy aloittaa ihan alusta asti jos elämät loppuu ja loppuihan ne ekalla yrityksellä.

Tein myös kaikki loput kaupungilla olevat sivutehtävät ja yhteensä niitä on yli 50.
Aikaa tän parissa on nyt mennyt n.30 tuntia ja haluan vielä lisää joten kai mä ostan vielä ne sonicin ja shadowin very hard paketit vaikken varmaan kaikkia kenttiä pääsekään läpi sillä ne muokkaa niitä vielä enemmän.
Esim shadowin crisis city kentässä lennetään yhdessä vaiheessa liitimellä kaikenlaisen romun keskellä ja ammutaan vihollisia.
Very hard versiossa tuo pelataan rougella joten sun pitää hyppiä ja liitää samalla kun paikka on täynnä vihollisia ja nopeasti liikkuvia piikkapalloja.
Tuli myös vpd:sta tilattua fyysinen versio hyllyyn kun tykkään tästä niin paljon. Se kylläkin on ps3 versio, mutta ihan sama mikä versio siellä hyllyssä on koristeena.

 3 
 : 11.05.2024 18:08 
Aloittaja Andy-O - Uusin viesti kirjoittanut Scarf
Hollow Knightia on vihdoin tullut pelattua eteenpäin ankean alun jälkeen. Vuosikaudet olen yrittänyt jatkaa peliä siinä onnistumatta, koska ei ollut mitään hajua, mihin mennä ja mitä tehdä.

Nyt peli on lähtenyt kunnolla käyntiin, ja eiköhän sen jo voi sanoa edes peliä vielä läpäisemättä, että kyseessä on paitsi paras metroidvania koskaan (kuten täälläkin on jo sanottu) sekä parhaiten kontrolloitava 2D-peli, mitä olen pelannut. Silkkinen 120fps ilman input lagia yhdistettynä leverless-ohjaimen tuomaan tarkkuuteen tekee pelin pelaamisesta silkkaa nautintoa. Täydellisesti toimiva dash, seinähyppy, hahmon paino ja liikeradat, pieni pushback vihuja lyödessä (jonka senkin saa charmilla pois jos niin haluaa) ja ehkä tärkeimpänä tuo vihujen päällä pomppiminen kun niitä lyö alaspäin tullessa. Pelin devaaja on osannut yhdistellä täydellisesti muiden 2D-pelien mekaniikoita toisiinsa. Ääniefektit ja animaatiot ovat myös huippukamaa.

Musiikit piti laittaa 10h kohdilla kokonaan pois, koska eihän noita samoja rinkutuksia jaksa hullukaan kuunnella. Ambient-äänetkin pääsevät samalla paremmin esille ja tunnelma tiivistyy. Visuaalinen anti on sinänsä ihan ok, eikä siltä mitään ihmeitä kolmen devaajan porukalta voi odottaakaan. Sama pätee noihin vihollisten ja hyvisten ölinämölinä-ääntelyihin.

Tätä samaa ”toivottavasti tämä peli ei lopu ikinä” -fiilistä en ole saanut varmaan sitten Monster Hunter Worldin. Hyvät tsäänssit mennä TOP10:iin, jos peli kantaa loppuun asti.

 4 
 : 11.05.2024 03:18 
Aloittaja Ephram - Uusin viesti kirjoittanut Rocky_Balboa
Luin muksuille Hobitin. Samaan aikaan katseltiin aina elokuvaa eteenpäin. Täytyy sanoa, että tämä book edit versio oli äärettömästi parempi kuin se "virallinen trilogia". Seurasi tosi hyvin kirjan kulkua ja kaikki ylimääräinen turha hollywood-paska oli leikattu pois. Alkuperäinen triogia on n. 8h ja tämä oli 4h. Suosittelen tsekkaamaan tämän version, jos tekee mieli katsella LotR:t ja Hobitit uusiksi.

https://m4-studios.github.io/hobbitbookedit/

 5 
 : 07.05.2024 05:14 
Aloittaja Andy-O - Uusin viesti kirjoittanut Rocky_Balboa
Tales of Arise meni läpi. Ei tästä nyt jäänyt paljoa hyvää sanottavaa. Grafiikka oli ihan jees ja jotain hyviä biisejä. Tarina oli perus muistinmenettänyt chosen one, joka pelastaa maailman. Taistelut olivat alkuun mukavat, mutta 50 tunnin pelissä alkaa puuduttamaan. Lopulta taistelut menivät vain yhden liikkeen spämmäämiseen ja sillä menikin lähes kaikki taistelut.

JRPG:stä siirryin sitten EuroJankRPG-puolelle eli Pirahna Bytesin Elexin pariin. Tämä menee kaikista vioistaan huolimatta helposti Talesin edelle. Joiltain osin myös paremmin tehty kuin Bethesdan pelit. Selvää level-skaalausta ei ole tullut vastaan. Questeja on paljon ja niillä tuntuu olevan vaikutuksia tarinan kulkuun. Nyt on peliä 20 tuntia takana ja vieläkin löytyy haastetta. Falloutissa/Skyrimissä alkaa 20h kohdalla godmode ja kaikki taistelut menevät autopilotilla.

 6 
 : 05.05.2024 21:35 
Aloittaja Andy-O - Uusin viesti kirjoittanut Partajeesus
Shadow the hedgehog (GC)

Tämä sitten olikin aika...hyvä.
Visuaalisesti kyllä häviää heroesille reippaasti enkä tarkoita pelkästään harmaanruskeita maisemia vaan myös tekstuurit on huonommat.
Itse pelattavuus sitten toimiikin paremmin ja melkein kaikki kuolemat on ollut ihan omaa syytä.
Aseiden käyttökään ei haitannut vaan oli lähinnä kivaa vaihtelua sillä olihan tämä jo kahdeskymmenes sarjan peli jonka olen pelannut tässä muutaman viikon aikana.
Sulla on myös kaks palkkia jotka täyttyy sitä mukaa kun tapat porukkaa. Toinen täyttyy kun teilaat ihmisiä ja toinen kun teilaat pahiksia ja kun ne täyttyy niin shadow menee johonkin supermoodiin jolloin olet kuolematon ja sulla on loputtomat ammukset kunnes se palkki tyhjenee.
Sä voit myös aktivoida chaos blastin joka tekee isommalle alueelle vahinkoa tai chaos controllin joka saa sut kirjaimellisesti lentämään kohti kentän loppua. Erittäin hyvä jos vaan haluat kentän nopeasti läpi, mutta jos meinaat niitä tehtäviä suorittaa niin tuon kanssa lentää vaan objectiven ohi.
Joten yleensä kannattaa olla aktivoimatta kumpaakaan ja vaan nauttia niistä loputtomista ammuksista.

Se mistä peli on myös saanut paljon valitusta on sen rakenne.
Pelissä on kymmenen lopetusta ja sun täytyy saada ne kaikki jos haluat avata sen ihan viimeisen pomon ja lopetuksen.
Joten samoja kenttiä saa pelata muutaman kerran ja jokaisessa on myös hero ja dark tehtävä joka päättää mikä kenttä tulee seuraavaksi.
Välillä on myös neutraali vaihtoehto jolloin voi vaan mennä suoraan maaliin ja noin pelasin ekan läpipeluun ja aikaa taisi mennä tunti.
Alunperin mun ei pitänyt edes pelata enempää mutta tänään päätin kumminkin jatkaa ja enää puuttuu muutama lopetus eikä tämä mitään tylsää puurtamista ole ollut sillä sulla on aika hyvin varaa valita miten etenet.
Peli kuitenkin täytyy pelata 10 kertaa alusta loppuun jos haluaa ne kaikki loput sillä sä et voi vaan valita haluttua kenttää ja tehdä eri tehtävää.
Läpäisy kuitenkin kestää vain n.2 tuntia yleensä.

Sonic rivals (psp)

Varsin simppeli peli jossa vaan juostaan toista hahmoa vastaan ja välillä on myös pomomatsi jossa pitää saada 6 iskua perille ennen vastustajaa.
Videoiden perusteella tämä näytti paljon rennommalta mitä oikeasti olikaan sillä tässä ei meinaa ehtiä reagoimaan eteen tuleviin esteisiin ja sitten kun edessä on tukki tai kivi josta voi joko ponnistaa ylemmäs tai ottaa pienen boostin suoraan eteen päin niin sulla on sekunnin murto-osa aikaa painaa oikeaa nappia kun se ilmestyy ruudulle.
Tuohon kun lisää sen, että vastustaja pommittaa sua powerupeilla pahimmallaan kuin mario kartissa niin kisoja sai alottaa aika monesti uudestaan.

Hahmoja on neljä. Sonic, Shadow, Knuckles ja Silver ja ainoa ero on niiden signature kyky jota voi käyttää kun poimii tähden.
Sitten on muutama muu power up kuten tulipallo, jääammus, miina jne. Kaikki toimii myös puolustukseen eli jos olet ekana niin tulipallo antaa sulle flameshieldin ja jos olet toisena niin se heitetään eteenpäin ja se seuraa rataa aika pitkälle. Jotkut jopa osuu vastustajaan aina vaikka ne olisi missä.
On tässä tarinan tapainenkin jossa eggman nega on muuttanut Tailsin ja Amyn jonkun kameran avulla korteiksi ja lopuksi meinaa muuttaa koko planeetan kortiksi. Mitäköhän se sen jälkeen tekis jos onnistuis. Leijus yksin avaruudessa varmaan.
Pelasin Sonicilla ja Silverillä läpi. Oli tää nyt sen 7$ arvoinen mitä psn storessa maksoi ja ostin sitten vielä kakkosenkin kun se maksoi saman verran.

Sonic 06 (xbox 360)

Odotukset ei tämänkään kohdalla ollut kovin kummoiset sillä netin mukaan tämä on pelikelvoton kasa bugista paskaa joka näyttää rumalle, tarina on naurettavan huono, ohjaus on paskaa ja ääninäyttely hirveää.

No tälleen kun on pelannut kaikki 3d sonicit järjestyksessä niin tämä kyllä näyttää aika hemmetin hyvälle ja ääninäyttely on parasta tähän mennessä.
Ohjauskin tuntuu aika samalta mitä ekassa adventuressa eli kaikki liukkaus poissa ja vauhti on just sopiva.
Hypyissä on kyllä hieman ongelmaa sillä hahmo ei oikein osaa pudota suoraan alaspäin joten joskus täytyy tavallaan pyöriä ilmassa jatkuvasti että se laskeutuu just siihen mihin haluaa jos vaikka sellasen jousen avulla hyppää oikein korkealle. Mulle tuo ei ollut koskaan ongelma ja yleisesti pelaaminen oli parempaa mitä kahdessa edellisessä pelissä (heroes ja shadow).

Mulle tämä on muutenkin sonic adventure 3 kaikessa muussa paitsi nimessä.
Sulla on hub alue kuten ykkösessä ja kolme kampanjaa eli sonic, shadow ja silver ja näissä hypätään välillä myös jonkun muun saappaisiin pelaamaan pieni pätkä kenttää.
Sonicin mukana on tails ja knuckles, shadowin mukana rouge sekä omega ja silverin mukana amy sekä blaze ja pari kertaa myös shadow.
Rougella on jopa yks kohta jossa pitää etsiä kolme avainta joka on kuin se aarteen etsintä aiemmista. Tosin nyt ei ole mitään tutkaa, mutta alue on niin pieni ettei sitä tarvita.
Lisäksi jokaisen kampanjan läpäisyn jälkeen aukeaa vielä viimeinen osuus jossa pelataan useammalla hahmolla ihan kuten kakkosen lopussa.

Nyt kaupungissa on myös sivutehtäviä jotka on kyllä varsin yksinkertaisia eli joko taistelua tai rinkuloiden läpi juoksua, ajamista jne.
On siellä mukana pari logiikka pulmaakin. Kaikesta saa sormuksia joilla voi ostaa päivityksiä ja varsinkin sonicin jalokivet on täysin rikki hyvällä tavalla sillä niiden käytön pitäisi kuluttaa alakulmassa olevaa mittaria, mutta se ei koskaan kulu joten sulla voi olla vaikka 50% vihollisten hidastaminen jatkuvasti päällä.

Sivutehtävistä päästäänkin kätevästi puhumaan latausajoista sillä ne on aika pitkiä ja sivutehtävien kanssa niitä on paljon.
Eka sä meet juttelemaan tyypille joka antaa tehtävän kuten vaikka moottoripyörän ajotesti shadowilla.
Ensin se selittää sulle mistä on kyse ja sitten tulee varmaan yli 10s latausruutu jonka jälkeen se vaan sanoo "suorita testi" ja sitten uus lataus kun ladataan se tehtävä. Miksi siinä täytyy olla tuo extra dialogi välissä ja vielä erillisen latauksen takana.
Toisaalta eipä nuokaan mua häirinneet ollenkaan ja jos pelaa vaan ne varsinaiset kentät niin niiden ei pitäis olla ongelma kenellekään.
Ainakaan jos pelaa boxilla jolla pelin voi tietenkin asentaa kovolle. PS3 on sitten onkin ihan toinen asia ja sillä peli hidastelee muutenkin todella paljon.
Boxilla hidastelua on lähinnä silloin kun useampi laatikko tai muu fysiikoita käyttävä tavara menee palasiksi ja myös viidakossa sitä ilmeni. Muuten peli on aika liki 60fps.
Toisaalta silverin hyökkäykset keskittyy juurikin tavaroiden paiskomiseen telekinesialla joten silloin peli hidastelee enemmän.
No onneksi se sentään hidastuu eikä nykiä nylkytä.

Mitään isompia bugejakaan en huomannut. Esim rouge tai knuckles ei koskaan jämähtänyt seinään kiinni vaikka sen pitäisi olla yleinen ongelma kun niillä kiipeilee ja 15 tunnin aikana olen tainnut kuolla ehkä viidesti sen takia kun automatisoitu kohta on heittänyt mut suoraan kuolemaan vaikka tube videoiden perusteella tuotakin tapahtuu jatkuvasti.
Tarinakin on ollut kiinnostavampi mitä aiemmissa vaikka tuostakin jaksetaan kaivaa kaikki epäloogisuudet esiin kuten vaikka se, että jos tyypit voi halutessaan matkustaa ajassa ihan mihin ja milloin vaan niin miksei ne vaan mene tarpeeksi pitkälle ajassa taaksepäin estämään koko paskan.
Ei tommosia kuulu alkaa miettimään. Ei tässä, eikä missään muussakaan pelissä tai elokuvassa missä on aikamatkustus mukana.

Tai jos tuo on joku ongelma niin miten se ei ole, että robotnik käyttää jotain pieniä lintuja robottiensa voimanlähteenä tai jtn. Miten tuo toimii?
Tai miten sillä on aina joku massiivinen tukikohta lähistöllä vaikka pelit sijoittuu mihin milloinkin?
Mistä se oikein aina taikoo satoja robotteja?
Mistä lähtien sonic on asunut maapallolla, koska ekat 2 adventure peliä sijoittuu maapallolle ja mystic ruins ja angel island on siellä kaupungin vieressä.
Ja jos ne on olevinaan oikeita kaupunkeja niin miksi motarilla on silmukoita? Oikeasti kukaan ei vois ajaa edes kauppaan tän maailman kaupungeissa ilman, että tippuu kuolemaansa jostain.
Kyllä näiden pelien logiikassa on paljon pahempia ongelmia kuin joku epäloogisuus aikamatkustuksessa, mutta nuo ei tunnu ketään häiritsevän.

 7 
 : 04.05.2024 11:43 
Aloittaja Scarf - Uusin viesti kirjoittanut Sharkie
Jumalauta toi Switchin store on yks kaatopaikka. Toimii helvetin hitaasti ja täynnä shovelwarea. Lisäksi yllättävän paljon pelejä joiden nimessä on Hentai. :D

Haha, tämä on kyllä ikävän totta. Itse otinkin ihan ekaksi tehtäväksi koluta läjän suosituslistoja ja arvosteluja, ja kasasin itselleni kattavan wishlistin eshoppiin. Siitä on sitten helppo ajoittain tsekata, onko joku potentiaalisesti kova peli alennuksessa ja napsia talteen.

Ekana ostin (pakollisen) Suika Gamen (vessareissuille) ja erilaiseen pelinälkään latautui eka Blasphemous, joka oli alennuksessa vaan jotain 6 euron luokkaa. Todella näyttävä ja tunnelmallinen soulslikevania! Pelillisesti parin ekan tunnin perusteella ihan jees, eli ei voita esim. Hollow Knightia, mutta uskoisin, että tämän seikkailee ihan mielellään kerran läpi.

Nintendon omat pelit pitää kyllä ostaa pääasiassa fyysisinä, kun ei niitä kuitenkaan saa alennuksella ja pitävät applemaisen hyvin arvonsa. Pikmin 3 tulossa nyt ensin postissa, ja Mario Odysseyn voisi ostella jossain vaiheessa perästä.

 8 
 : 02.05.2024 13:30 
Aloittaja Gba - Uusin viesti kirjoittanut JayeizH
Kaikella on toki hintansa. Voihan olla, että Tencent muuten aikoo tehdä yhteistyötä ja siksi ottaa osaa myös firmasta. Muuten ei ole luottoa Remedyyn (sijoituksena) itsellä, Alan Wake ei ole edes vielä plussalla kaikesta hehkutuksesta huolimatta.
Ihmettelin alusta asti miksi lähdettiin Alan Wakella rakentamaan kovaa franchisea, kun eihän alkuperäinenkään suurenmoisesti menestynyt. Itselle Remedy on ollut lähinnä "peliosake", eli ostaa dipeissä, mutta myy kun hype tarttuu hintaan. Toiminu ihan ok. Max Payne remaket saattaa tehdä ihan tiliä, samoin Control 2, joten silloin voisi ehkä pitää pidempään. Ja täytyy yrittää haistella koska tulee ensimmäiset trailerit molemmista. Silloin salkkuun jos niistä saisi nostetta ja sen jälkeen pois ja julkaisun aikoihin taas uudestaan.

MasterTK jo itse jo vastasikin pohdintaansa miksi tylsät rahastot ovat suurimalle osalle paras vaihtoehto. Normaali 8-16 muurahainen harvemmin kykenee mihinkään merkittävään elämänsä aikana, oli se sitten pörssin biittaus tai mikä tahansa mikä vaatii kurinalaisuutta ja perehtymistä. Parempi tyytyä tylsään ja turvalliseen ja etsiä iloa ja valoa muista asioista. Tylsällä ja turvallisellakin pääsee työelämästä 10-20 vuotta aikaisemmin pois.
Onko tämä nyt oikeaa pohdiskelua vai vaan leikisti? TK:han ei ole tajunnu enää vuosiin mitään normaalista maailman menosta :lol: Mutta kai sä tiedät, että suurimman osan 8-16 työvuorot ei ole kiinni henkilöistä, vaan ihan siitä että esim. TK:kin saa päivittäisen ruokansa sieltä Michelinistä kun sinne menee? :)

 9 
 : 02.05.2024 09:47 
Aloittaja Scarf - Uusin viesti kirjoittanut Rocky_Balboa
Muistinkin, että mulla on noita adpatereita pari kappaletta. Titan One toimi suoraan Switchissä joten sillä saa Xbox-ohjaimen kiinni. Eipähän tartte ostella nyt ohjainta.

Jumalauta toi Switchin store on yks kaatopaikka. Toimii helvetin hitaasti ja täynnä shovelwarea. Lisäksi yllättävän paljon pelejä joiden nimessä on Hentai. :D

 10 
 : 02.05.2024 00:25 
Aloittaja Gba - Uusin viesti kirjoittanut Gba
Nythän Tencent lisäsi omistustaan tuntuvasti ja jos pitäisi arvailla, niin aikomuksena on ostaa koko paska pois. Osake tänään +20%.

Remdyllä taitaa olla sen verran vahva ankkuriomistajuus, että ilman heidän suostumustaan Remedyä ei myydä pois.

Ja taitaa Tencentillä olla muutenkin tällaisia siivuja yhdestä jos toisesta yrityksestä. Ei välttämättä kieli mistään koko firman ostohalukkuudesta.

Kaikella on toki hintansa. Voihan olla, että Tencent muuten aikoo tehdä yhteistyötä ja siksi ottaa osaa myös firmasta. Muuten ei ole luottoa Remedyyn (sijoituksena) itsellä, Alan Wake ei ole edes vielä plussalla kaikesta hehkutuksesta huolimatta.

MasterTK jo itse jo vastasikin pohdintaansa miksi tylsät rahastot ovat suurimalle osalle paras vaihtoehto. Normaali 8-16 muurahainen harvemmin kykenee mihinkään merkittävään elämänsä aikana, oli se sitten pörssin biittaus tai mikä tahansa mikä vaatii kurinalaisuutta ja perehtymistä. Parempi tyytyä tylsään ja turvalliseen ja etsiä iloa ja valoa muista asioista. Tylsällä ja turvallisellakin pääsee työelämästä 10-20 vuotta aikaisemmin pois.


Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines