Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
The Warriors


The Warriors on erikoinen elokuva, 70-luvun lopun New York ja sen jengit on harvinaisen mielenkiintoinen pohja toimintaelokuvalle. Juoni on yksinkertaisuudessaan toimiva, Warriors jengi on kutsuttu Bronxiin, New Yorkin suurimman jengin The Riffsien johtajan Cyruksen toimesta. Kaikki suurimmat jengit on paikalla, ja Warriors on vain yksi muiden joukossa. Cyrus ammutaan ja Warriorsit saavat syyt niskoilleen. Yhtäkkiä koko New Yorkin poliisivoimat sekä jokaikinen jengi onkin Warriorsien perässä. Kotiin on pitkä ja kivinen tie, mutta periksi ei anneta, shaatana.Poppoossa on monta karismaattista tyyppiä, ja mukana tietenkin pakolliset nynnerö & mulkku -hahmotkin. Juoni kulkee ihan oletettavasti, vaikeuksien kautta voittoon, paha saa palkkansa ja silleen. Persoonalliset jengit, sekä pikkujutut kuten radiolähetys -kohtaukset tuovat oman vivahteensa (ja Director's Cuttiin lisätyt sarjakuvamaiset siirtymät kohtausten välissä. Toimi perhanan hyvin). Metrojen graffitit ovat myös vahvasti esillä, ja muutenkaan ei ole epäselvää missä ollaan.

Furiesit on badasseja.

Musiikkipuolellakin on kaikki kunnossa, turpaanveto on sitä itseään ja laimeita ammuskeluja elokuva ei sisällä, nyrkeillä ja pesismailoilla hoidetaan actionpuoli. Elokuva ei yritä olla millään tapaa poliittinen kannanotto, tai mitään muuta shaissea, vaan kyseessä on todellakin ihan rehellinen toimintaleffa. Lojaalius on vahvasti esillä, vaikka kuinka huonosti menisi niin kaveria ei jätetä.

Diggaan, yksi parhaista jengileffoista eikä toimintaelokuvanaakaan yhtään hassumpi.


5 kommenttia
JayeizH 23.11.2008 12:45
Ja siinä on James "Mortal Kombat 2:n Raiden" Remar!!!En ikinä unohda MK2:n sitä kohtausta kun tulee ilmi että tämä kyseinen Raiden on vaihtanu uuden hius lookin. Kun kaveri loikkaa yhtäkkiä esiin ja kampaus onkin muuttunut. Koko kohtaus oli niin surrealistinen että eihän siinä voinut kuin suu auki tuijottaa ja miettiä että "WTF just happened?!"
Koo 23.11.2008 00:31
Jeps, peli pitäisi joskus ostaa kuhan olisi joku laite millä pelata. Aika rohkea veto oli kyllä Rockstarilta tehdä peli näinkin vanhasta, ja kuitenkin melko tuntemattomasta leffasta. Pisteet kotiin.
dzei 22.11.2008 23:56
Kuuluu suosikkileffoihini ehdottomasti. The Warriors -peli on myös huikea. Paras leffasta peliksi sovitus ikinä.
Koo 22.11.2008 21:29
Sekin vielä :)
Fyysinen Preesens 22.11.2008 20:57
Ja siinä on James "Mortal Kombat 2:n Raiden" Remar!!!

Kategoriat