Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Dead Set

Dead Set on Briteissä tänä syksynä televisiossa esitetty 5-osainen minisarja (ensimmäinen jakso 45 min, muut 25), joka sijoittuu fiktiiviseen Big Brother taloon & studioon (zomg!). Selittämätön zombiepidemia iskee Englantiin ja edes bb-talon asukkaat eivät välty siltä.  :)

Hyvin ristiriitaiset lähtökohdat siis, yhdistelmä kuulostaa äkkiseltään melko omaperäiseltä ainakin, mutta BB on tunnetusti paskaa. Onneksi tämä ei ollut. Perjantaina piti illalla ensimmäinen jakso katsoa, mutta imaisi mukaansa niin hyvin, että oli pakko katsoa loputkin jaksot. Taitaa olla ensimmäinen sarja Dexterin ygöstuotantokauden jälkeen, josta olen oikeasti innostunut. Miljöö on tosiaan melko erikoinen, mutta toimiva. Sarjassa nähdään myös entisiä ''oikeita'' brittien bb-talon hörhöjä, en tosin tunnistanut, kun en ole katsonut.Juoni on ihan peruszombihuttua, koitetaan selviytyä hengissä ja kaupastakin pitää käydä ryönää hakemassa. Muutenkaan ei mitään mullistavaa käsikirjoituksen saralla ole, mutta kaikki pelaa. Kohtauksia on lainattu sieltä sun täältä, muunmuassa Dawn of the Deadista. Sarja on hyvin pienellä budjetilla tehty, mutta tämä on todennäköisesti sarjan kannalta vain positiivinen seikka, homma pysyy hahmoläheisenä ja muutenkin hanskassa.

Hahmoista osa on melko ohuita, mutta kyllä jotenkin tunteisiin vetosi muutaman hahmon kuolema. Saavutus sinäänsä.


Viiksekäs mulkvisti, onnistunut hahmo.

Yllättäen goren kanssa ei olla mitenkään säästelty, yllätti positiivisesti ettei oltu lähdetty pehmoilemaan tällä saralla. Vaikka juoksevat zombit alkaakin olla ehkä hiukan laimea juttu, tässä toimivat hyvin. Sarjan loppu oli hyvin onnistunut ja muutenkin sarja oli tiukka paketti, kesto juuri sopiva. Yllättävän realistisen oloinen oli myös, varmaan se bb-talo loi sitä :lol: Harmittaa sinäänsä kuinka harvoin tällaisiakin tulee vastaan.  :(

Suosittelen kyllä katsastamaan, viihdytti minua ainakin. Huomasin juuri, että sarjan nettisivuilla on linkki, josta pitäisi pystyä katsomaan jaksot ilmaiseksi, mutta linkki ei toimi. Muita polkuja tämän kyllä löytää, dvd-julkaisu on tulossa.

Seuraava merkintä sitten jostain muusta kuin zombeilusta :P

 

2 kommenttia
KOSHIRRO 08.12.2008 11:58
Viiksekäs mulkvisti näyttää hieman läskiltä Tom Savinilta http://i2.photobucket.com/albums/y12/scigone/DD023.jpg
JasuPoju 08.12.2008 07:47
OMG! Pitääpä katsastaa, vaikuttaa kyllä kelpo zombiehäröilyltä. Missasin kyllä täysin kun tämä telkkarista tuli mutta ainahan voi ware... ostaa dvd:nä.
Kategoriat