Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Satunnaista paskaa
Zombies zombies zombies.Tylsähkö vajaan puolentoistatunnin hortoilu vuodelta 1972. Näyttelijänalut menevät saarelle toimittamaan saatanallisia rituaaleja huvikseen ja woah, zombeja nousee hautausmaalta. Koko elokuvan ajan toivoin, että jokainen näyttelijöistä saataisiin jo hengiltä, ja lopussa kiitos seisoi. Aika paskahan tämä oli.

Ihan kiva kasariteinikomedia zombeilla. Ei mitään ihan älyttömän tiputtavia läppiä, mutta menettelee. Elokuvan suomenkielinen käännös on yksi onnistuneimmista ikinä, Lötköjen yö. Juoni on se ihan tavallisin, teininörtit menevät häsläämään jotain ja kohta kampuksella haahuileekin zombeja. Ihan kiva leffa.
http://wellmedicated.com/inspiration/100-illustrated-horror-film-posters-part-1/
100 piirrettyä kauhuleffajulistetta, on ne vaan hienoja.


http://www.rabbitinred.co.uk/

Löytyi englantilainen nettikauppa josta saa A3 koossa vanhoja kauhu-, kultti- ja roskaleffajulisteita sekä t-paitoja julisteiden kuvilla. Sellaisista klassikoistakin löytyy kuten Black Gestapo ja Boss Nigger. Tänään lähti tilaukseen t-paita tällä kuvalla:
Mmmm. Aika nopeata toimintaa, eilen kysyin sähköpostitse, että voisiko kyseisellä kuvalla saada t-paitoja ja tänään vastasi että nyt löytyy. Raportoin onko laadukas paita kunhan saapuu.


1 kommentti
Doinkki 05.01.2009 22:38
Lötköjen yöllä voisi joku nokkela poju mainostaa Viagraa tyylillä.
Kategoriat