Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 ... 33
Tulostusversio
Aihe: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin?  (Luettu 198363 kertaa)
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #720 : 03.12.2012 16:35 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 765 Basaaripisteet: 0 Profiili Juu toki kroppaa pitää kuunnella, jos menee voimat kokonaan veks, niin lopettaa homman. Frendin sisko juuri kuoli sydänlihastulehdukseen. Huippukuntoinen urheilija. Eli järkeä pitää toki käyttää. Tällä hetkellä juoksu kumminkin tuntuu hyvältä ja ainoastaan limaa kertyy tavallista enemmän, muuten fiilis melkein yhtä skarppi kuin normaalisti.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #721 : 05.12.2012 18:20 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 490 Basaaripisteet: 0 Profiili 2007,28 km!Tämän iltainen 11,5 kilometrin pituinen lenkki oli minulle tavallistakin merkittävämpi, sillä se naulasi viimeisen tälle vuodelle asetetun juoksutavoitteen saavutetuksi: juokse 2000 kilometriä tänä vuonna.

2007,3 kilometriä ja noin 155 juoksutuntia myöhemmin olen tehnyt sen. Määrä ei ole mikään himojuoksijoita suuntaan tai toiseen liikuttava, mutta minulle se on toistaiseksi runsain ja onnistunein juoksuvuosi.

2012 jättää muutenkin harrastuksestani erittäin hyvän jälkimaun: alle 20 minuutin 5K, yllättävän lähelle 40 minuuttia juostu kymppi ja kolmen tonnin cooper yhdessä nyt juostun parin tonnin yhteiskilometrimäärän kanssa nostavat suun hymyyn. Tämä ilman ainuttakaan rasitusvammaa tai loukkaantumista. Minulla on tapana siirtää noin 1300-1500 kilometriä palvelleet juoksukengät vapaa-ajan käyttöön. Välillä istuessani bussissa luon näihin kenkiin katseen ja mieleen palaa muistoja eri lenkeiltä: ah, silloin kesällä puolivälissä lenkkiä jouduin hurjimman sadekuuron yllättämäksi ikinä.... Tai kun juoksin heinäkuisessa yössä ilman ainuttakaan vastaantulijaa... Tai kun näin elokuussa lenkkini varrella erään kauneimmista auringonlaskuista mitä olen päässyt omin silmin todistamaan.


Kuherruskuukausi juoksuun on mennyt jo aikoja sitten. Nyt eletään arkea. Arkea, jossa riittää intoa, energiaa ja halua ylittää itsensä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #722 : 05.12.2012 18:27 »
despo Jäsen Viestejä: 5 279 Basaaripisteet: 9 Profiili
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #723 : 08.12.2012 14:15 »
despo Jäsen Viestejä: 5 279 Basaaripisteet: 9 Profiili Taidan tästä siirtyä dieetin kolmanteen vaiheeseen. Johan tässä on lähtenyt rasvaa yli 7 kiloa kuudessa viikossa ja pahimmat läskit saatu poies. Nostot edelleenkin siellä, missä ne oli dieetin alussa. Vielä on kuitenkin paljon jäljellä, mutta ei tässä enään mikään kiire ole kun housut mahtuu taas kunnolla jalkaan. Jos sitä juhannukseksi saisi sen sixpäkin näkyviin ja lisää massaa, niin olen tyytyväinen  ;)

Tähän mennessä olen syönyt koko ajan reilusti alle kulutuksen joka päivä, mutta seuraavaksi olisi siis tarkoitus syödä treenipäivinä ~500kcal yli ja välipäivinä ~1000kcal ali. Läskiä pitäisi silti lähteä tällä taktiikalla 300-400g viikossa, jos hyvin sattuu. Hyvällä tuurilla voisi jopa saada vähän lihastakin, jos LeanGainsin jumalat sallivat. Ainakin näin on porukalla (Esim.) käynyt ja itsekin huomasin dieetin aikana pitämieni refeed-päivien jälkeen, että jaksaa nostaa enemmän ja tulevaisuudessa tehdään sama temppu joka treenin jälkeen.

Dieetti on joka tapauksessa kestänyt jo sen verran kauan, että hormonitasot alkaa olemaan todennäköisesti rasvanpolton kannalta vähän huonolla tolalla ja tämän pitäisi auttaa siihen myös. Tässä tyylissä ei pitäisi myöskään olla mitään katabolian vaaraa, koska syön kuitenkin 3x viikossa yli kulutuksen.

Saas nähdä mitä tapahtuu..


« Viimeksi muokattu: 08.12.2012 14:21 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #724 : 08.12.2012 14:22 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 013 Basaaripisteet: 14 Profiili Parin viikon tauon jälkeen oli taas kiva käydä puntilla. Kyykyssä laskettiin vähän painoja ja aion jatkossa mennä niin alas kuin pääsee. Vihlaisi kerran polvesta tuossa ennen taukoa.

Penkissä ollaan jo 80kg hujakoilla sarjapainoissa ja se on kyllä haamuraja meikäläiselle ellen ala syömään enemmän. Paino kun on siinä vähän päälle 70. SS'än perussetillä ollaan tässä vedetty tunnollisesti ja hyvin on toiminut.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #725 : 08.12.2012 14:28 »
despo Jäsen Viestejä: 5 279 Basaaripisteet: 9 Profiili
SS'än perussetillä ollaan tässä vedetty tunnollisesti ja hyvin on toiminut.

Sitten kun ei enään toimi/ei jaksa mavettaa ja kyykätä samalla kertaa, niin suosittelen Greyskull LP:tä. Melkein sama ohjelma, mutta parilla hyvällä muutoksella.

Edit:
Tai ylipäätään suosittelen siirtymään GSLP:hen, kun joutuu SS:ssä ensimmäisen kerran deloadaamaan painoja.

http://strengthvillain.myshopify.com/collections/frontpage/products/the-greyskull-lp-second-edition


« Viimeksi muokattu: 08.12.2012 14:34 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #726 : 08.12.2012 14:41 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 013 Basaaripisteet: 14 Profiili Juu ei ole vielä kertaakaan kunto loppunut kesken. Joinakin päivinä tietenkin menee ihan piippuun, mutta se on energiatasosta kiinni itsellä (ja tuntuu sitä paitsi hyvältä). Hyvin maltillisesti ollaan kuitenkin paino määriä nostettu.

Sitten kun lopullisesti jumahtaa niin dieettiä uusiksi tai jakaa noita liikkeitä eri päiville.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #727 : 09.12.2012 16:55 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 490 Basaaripisteet: 0 Profiili Olen tullut siihen johtopäätökseen, että nyt on aika ostaa hyvä GPS-kello/rannetietokone. Ja siihen on lukuisia syitä (jos vertaa yhdistelmään iPhone+Sports Tracker).

- Vesitiiviys. Ei ole mitään pelkoa ottaa laitetta sadelenkille tai huonoon säähän. iPhone 5:n kaltaista arvokasta älypuhelinta en mielelläni altista vesisateelle lenkillä. Tai edes koville pakkauslukemille.  
- Keveys ja kompaktius.
- Kellosta on parempi tsekata suorituksen aikana miten kulkee.
- Monipuolisemmat toiminnot kuin esimerkiksi Sports Trackerissa.
- Akkukesto. Näissä laitteissa on 12-13 tunnin trackausaika yhdellä latauksella. Sports Tracker imee iPhonen akun muutamissa tunneissa täysin nolliin.Vaihtoehtoja on paljon. Muun muassa Nikellä on SportsWatch+ niminen GPS-kello, jonka valttina on yksinkertaisuus. Siinä ei ole mitään ylimääräistä. Tässä kohtaa haluaisin kuitenkin jotakin monipuolisempaa, joten aloin katselemaan Garminin ja Polarin valikoimaa. Sieltä erottui edukseen jälkimmäisen valmistajan RC3 GPS -kello.

http://www.polarusa.com/us-en/products/improve_fitness/running_multisport/RC3_GPS


Vajaaseen 270 euroon saa paketin, jossa on mukana sekä kello että sykehihna.

Lisäksi Polarilta löytyy PolarPersonalTrainer verkkopalvelu, johon on helppo viedä talteen harjoitukset. Vaikuttaa varsin hyvältä paketilta.  Täytyy lukea vielä arvosteluita ja katsoa parit Youtube-videot, mutta kyllä tämä laite vahvoilla on.

Tälläisellä voisi palkita itsensä hyvin sujuneesta vuodesta ja saisi taas lisää potkua tulevaan.  :)


EDIT: TV1 näyttää tänään prisma dokkarin nimeltään Totuus kuntoilusta. Pitää tsekata, jos vaikka tarjoaisi jotakin uutta. http://www.iltapulu.fi/index.php?pid=2012121019001


« Viimeksi muokattu: 10.12.2012 10:39 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #728 : 13.12.2012 21:41 »
despo Jäsen Viestejä: 5 279 Basaaripisteet: 9 Profiili
EDIT: TV1 näyttää tänään prisma dokkarin nimeltään Totuus kuntoilusta. Pitää tsekata, jos vaikka tarjoaisi jotakin uutta. http://www.iltapulu.fi/index.php?pid=2012121019001
Jos katsoitte sen Totuus kuntoilusta -dokkarin tässä viikolla, niin olihan sielläkin se 20 sekunnin kuntoilupyrähdyksiin perustuva aineenvaihdunnan kohottaja. Kaikenlaisia tutkimuksia on toki olemassa suuntaan ja toiseen, mutta uskon ainakin itse, että ihmiskehossa piisaa salaisuuksia. Poikkeuksia sääntöihin, ja sääntöjä poikkeuksiin.

Tää oli ihan kiinnostava. Hyvin mielenkiintoisia varsinkin tuo HIIT:in vaikuttaminen verensokeriin ja insuliiniherkkyyteen. Naurettavat 12min treeniä neljän viikon aikana ja muutos parempaan oli aika huikea.

Tässä vielä linkki laiskoille:
http://areena.yle.fi/tv/1731195
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #729 : 15.12.2012 15:19 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 490 Basaaripisteet: 0 Profiili


Sain Polar RC3 GPS:n tänään ja takana on nyt yksi testijuoksu. Ei voi sanoa muuta kuin että tämä on ihan mahtava juttu sen jälkeen kun oli tottunut trackaamaan kaikki juoksunsa kännykällä jo muutaman vuoden ajan.

Ensinnäkin, käyttömukavuus on ihan omaa luokkaansa. Asetin kellon softshell-takkini hihan päälle ja siitä oli äärimmäisen kätevä tsekata matkan aikana lenkin tilanne. iPhonen ollessa käsivarsikotelossa joutui asentoa muuttamaan aina hieman juoksuun sopimattomaksi kun katsoi esimerkiksi paljonko oli matkaa takana. Kellon kanssa se tuntuu niin luksukselta, kun kaikki tiedot ovat vaivattomasti luettavissa.

Sykkeiden yhdistäminen lenkin tietoihin avaa aivan uusia tietoja. Varsinkin vauhtileikittelyt muuttuvat kertaluokkaa mielenkiintoisimmiksi kun lenkin jälkeen näkee suorilta miten paljon sykkeet ovat matkan aikana vaihdelleet.

Kuvia

Spoileri (osoita katsoaksesi)


Mielenkiintoisena yksityiskohtana kello antaa jokaisen harjoituksen jälkeen selkeän palautteen siitä, mihin treenillä oli vaikutusta. Tämä arvio tulee muun muassa siitä millaisilla sykealueilla treenattiin.

Alla vielä muutama kuvakaappaus polarpersonaltrainer-verkkopalvelusta, jonne harjoituksen menevät talteen kun kellon yhdistää USB:llä tietokoneeseen.

Spoileri (osoita katsoaksesi)


« Viimeksi muokattu: 15.12.2012 15:24 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #730 : 15.12.2012 15:36 »
despo Jäsen Viestejä: 5 279 Basaaripisteet: 9 Profiili Ihan käteältä vehkeeltä vaikuttaa. Maksoiko tuo nyt sen 270€ siis?

Mites muuten yleinen käyttömukavuus ja käytön helppous? Meinaan vaan sitä, kun yleensä noita sykemittarikelloja on suht hankala käyttää kun yhdellä napilla voi olla montaa toimintoa ja yleensä niissä ei edes lue mitä se tekee (=harvoin käytettäessä pitää aina opetella uudestaan). Tai tämä on ainakin oma kokemus näistä masiinoista. Tuo lienee sitten vähän parempi käyttää jo, kuin nuo halpismallit?
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #731 : 15.12.2012 15:46 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 490 Basaaripisteet: 0 Profiili 279 sykevyön kanssa. Ilman vyötä n. 230.


Käytettävyydeltään OK luokkaa. Esimerkiksi Lidlin halpis-sykemittari on huomattavasti sekavampi. Tässä sentään valikkorakenne aukenee 10-15 minuutin näpertelyn jälkeen melkoisen hyvin. Trackaaminen alkaa jo parin painalluksen jälkeen. Kellon asetuksia pääsee säätämään myös tietokoneella Polarin synkkaus-softassa kunhan sen kytkee USB:llä koneeseen. Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen käytettävyyteen, vaikka toki siinä olisi joiltain osin varmasti parannettavaa.

Tämä laaja arvostelu vakuutti minut ostamaan k.o kellon: http://www.dcrainmaker.com/2012/09/polar-rc3-integrated-gps-watch-in-depth.html

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #732 : 30.12.2012 16:09 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Juoksu kiinnostaa ja sain vihdoin tilattua kengät. Eilen yritin paikallisesta intersportista käydä popoja etsimässä, mutta valikoima oli melko niukka ja hinnat turhan tyyriitä. Wigglestä lähti 55 eurolla Puma Faas 800:set, jotka pitäsi arvostelujen mukaan olla hyvät ja tosi kevyet. Tiedä sitten miten sopii talviolosuhteisiin kun ovat melko ohuet.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #733 : 02.01.2013 21:03 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 765 Basaaripisteet: 0 Profiili Vuoden vaihtuessa on hyvä pohtia mitä tuli saavutettua.

Treenipainot jämähtivät jossain vaiheessa vuotta, eikä niihin ole tullut kehitystä juurikaan ainakaan kolmeen kuukauteen(johtuen treenin vähyydestä), mutta toisaalta paino on tasaisesti noussut koko vuoden ja lihastakin on tarttunut. Suurinosa vuotta tuli treenailtua kolmijakoisella ja se toimi ihan hyvin, vaikka kehitys ei ehkä ihan niin nopeaa ollutkaan, mutta palautuminen sitäkin parempaa. Koitin tuossa kuukauden treenata kaksi ja yksijakoisella ja ei kyllä mitenkään enää voi yksijakoiseen ainakaan palata, niin paskaksi menee kroppa ainakin kolmeksi päiväksi, ettei mitään treeniä voi edes harkita.  ;D
btw, Onkos laudalla tehty uv-lupauksia liikunnan suhteen?

Itse ajattelin, että tänä vuonna pyrin siihen, että vähintään se viisi liikuntasuoritusta / viikko. Vuonna 2012 kykenin ehkä keskiarvolta käymään salilla tai lenkillä noin kolmena kertana viikossa. Tuloksia tuli, mutta ei niin paljon, kuin olisin toivonut. Oli jopa kuukauden tauko salista jossain vaiheessa.

Nyt olen saanut inspiraatiota treeneihin ja kaikkeen muuhunkin Arnoldin elämänkerrasta "Total Recall", joku 300+ sivua luettu ja onpa hyvää tavaraa. Ladatkaa vaikka netistä, jos ette viitsi lainata tai ostaa.

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #734 : 03.01.2013 13:24 »
despo Jäsen Viestejä: 5 279 Basaaripisteet: 9 Profiili Mä en edelleenkään perusta noista uudenvuodenlupauksista, mutta tavoitteena tälle vuodelle on tulla vahvemmaksi kuin aiemmin. Mitään tavoitelukuja en ole lyönyt lukkoon nostojen osalta, koska en osaa kunnolla arvioida paljonko noita pystyn parantamaan vuodessa. Selvää on ainakin se, että ylävartalon liikkeissä on eniten parantamisen varaa. Mun jalat on tehty kyykkäämiseen, mutta yläkroppa on ollut aina heikko ja se näkyy.

Mulla on nyt about vuosi tehokasta treeniä takana. Olen vahvempi kuin koskaan, mutta vielä ollaan kuitenkin vähän heikolla pohjalla jos vertaa yleisiin tasokäyriin. Pidemmälläkin voisi olla vuoden treenaamisen jälkeen luulisin.. Edellinen vuosi on opettanut ainakin siinä mielessä aika paljon, että tunnen oman kehoni paljon paremmin ja tiedän mikä mulle toimii ja mikä ei. Toisaalta vuosikin on aika lyhyt aika tässä todennäköisesti loppuelämän kestävässä voimaharjoittelussa, joten aikaa on parantaa  :)

Alunperin tarkoituksena oli ottaa keväällä jotain juoksua/pyöräilyä mukaan ohjelmaan, mutta taidan kuitenkin siirtää sitä vielä eteenpäin, kunnes olen saavuttanut paremman pohjan voimaharjoittelussa. Jotain lenkkiä tulee varmaan vedettyä ainakin fillarilla, mutta ei mitenkään vakituisesti. Keskityn vielä tällä hetkellä mieluummin puntilla käymiseen, koska siinä on vielä niin paljon parannettavaa.

Ja toi Arskan kirja on kyllä mielenkiintoinen. Luin sitä syksyllä aika pitkälle (90-luvun puolelle), mutta sitten vähän jäi koulukiireiden vuoksi. Pitäisi jatkaa taas..


Rippetoelta ihan hyvä ja suht uusi artikkeli:
http://www.t-nation.com/free_online_article/most_recent/conditioning_is_a_sham


« Viimeksi muokattu: 03.01.2013 13:54 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #735 : 03.01.2013 16:00 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 765 Basaaripisteet: 0 Profiili
No joo, ehkä vähän yli menee toi voimatreenin ylistäminen. Kyllä mä veikkaan, että niin intissä kuin virkamiesten koulutuksessa se koulutus on juurikin sitä, mitä homma vastaa, eli kovaa yleiskuntoa eikä pelkkää voimatreeniä. Ainakin itse hyödyin kaikista eniten kovasta juoksukunnosta intissä ja bodarit olivat helisemässä, kun piti selvitä kaksi viikkoa leirillä 14h työpäiviä tehden.

Muutenkin ihan älytön lause tuolla joukossa "A resting heart rate of 48 BPM is very cool, but it's not nearly as useful as a 405-pound deadlift." Oikeasti alhainen syke on yksi tärkeimmistä terveyden mittareista. Tosin voimaharjoittelu edesauttaa myös tähän, joten eivät ole mitenkään toisiaan poissulkevia.

Itse en keskittyisi vain toiseen. Miksi valita vain toinen, kun voi ottaa molemmat. Itse täytän kirkkaasti nuo Rippetoen voimavaatimukset ja lisäksi juoksen ja harrastan aerobisia lajeja. :)

 
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #736 : 03.01.2013 16:24 »
despo Jäsen Viestejä: 5 279 Basaaripisteet: 9 Profiili No siis tottakai molempi parempi, eihän sitä kukaan kiistä. Mies on kuitenkin oikeassa siinä, että kannattaa ensin keskittyä yhteen ja rakentaa hyvä pohja siinä, ennenkuin ryhtyy toisen kimppuun. Kaikilta ei välttämättä onnistu molempien tekeminen täysillä yhtä aikaa.

Itsekin olen noiden rajojen pinnassa, mutta koen itseni vielä niin heikoksi, että haluan parantaa nostojani ennen kuin rupean sisällyttämään mitään isompaa määrää aerobista ohjelmaani. Katsotaan mihin tässä kevään/kesän aikana päädytään tämän suhteen  :)
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #737 : 09.01.2013 18:31 »
Runner Jäsen Viestejä: 593 Basaaripisteet: 0 Profiili http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2013/01/1687382/pojat-haluavat-pakonomaisesti-adoniksiksi

Asiantuntijoita huolettaa kun yli puolet pojistaan haluu olla lihaksikas ja käydä salilla, muokata ruokavaliotaan sen edistämiseksi ja juoda esim. proteiinipirtelöitä. Taidampa heittää salikengät narikkaan ja kävella takaisin kellariin pelaamaan, jos se näin kauheeta on  :lol:
-"No can do!"
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #738 : 09.01.2013 19:00 »
despo Jäsen Viestejä: 5 279 Basaaripisteet: 9 Profiili Sama meininki, kuin siinä taannoin postaamassani jenkkiuutisessa. Eräs MTV3:n uutisen perään postattu kommentti kiteyttää asian aika hyvin:

Lainaus
"Huolestuttavaa kun nuoret ruvennu kuntoilemaan.. Takasin sinne kellariin tietokoneen ääreen mars!"

 ;)
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #739 : 09.01.2013 20:27 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 013 Basaaripisteet: 14 Profiili Muuton jälkeen taas hommasin (naurettavan kalliin) salikortin ja mesta on iso ja kattava. Tulee käytyä mielellään treenin jälkeen suihkussa jo paikan päällä kun tilat eivät näytä keskitysleiriltä. Yksinään tulee vedettyä treeni kyllä nopeasti läpi ja nyt pitkästä aikaa teen kyykkyjä vapaalla tangolla. Oikea jalka haluaa aina kääntyä enemmän auki, kuin vasen liekkö polvi vähän vinksallaan.

Jostain syystä on nyt tuntunut, että leukojen tekeminen on melkeinpä paras mittari voiman kehitykseen. Hitaasti ja puhtaasti kun noita vääntää, niin tuntuu sata kertaa kovemmalta treeniltä, kuin muut sarjat.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #740 : 09.01.2013 21:03 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 480 Basaaripisteet: 2 Profiili
Sama meininki, kuin siinä taannoin postaamassani jenkkiuutisessa. Eräs MTV3:n uutisen perään postattu kommentti kiteyttää asian aika hyvin:

Lainaus
"Huolestuttavaa kun nuoret ruvennu kuntoilemaan.. Takasin sinne kellariin tietokoneen ääreen mars!"

 ;)
Myönnän, MTV3:n jutut on pitkälti poikkeuksetta 7 päivää tasoa. Mutta ei tuo reagointi oikein sen paremmalta tunnu. Itse käsitin että tuossa puhutaan pakonomaisesta harjoittelusta. Pumppaaminenkin voi mennä yli vaikka ei lisäravinteita kummoisempia "nappeja" -vetäisikään.

Minkäslainen kaappi siitä desposta on jo tullut? Fanitusta pumppaamisen puolesta ja pientä vähättelyä sohvaperunoiden suuntaan tuntuu jo olevan. Älä hyvä mies sille tielle lähde ;)
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #741 : 09.01.2013 21:23 »
despo Jäsen Viestejä: 5 279 Basaaripisteet: 9 Profiili
Sama meininki, kuin siinä taannoin postaamassani jenkkiuutisessa. Eräs MTV3:n uutisen perään postattu kommentti kiteyttää asian aika hyvin:

Lainaus
"Huolestuttavaa kun nuoret ruvennu kuntoilemaan.. Takasin sinne kellariin tietokoneen ääreen mars!"

 ;)
Myönnän, MTV3:n jutut on pitkälti poikkeuksetta 7 päivää tasoa. Mutta ei tuo reagointi oikein sen paremmalta tunnu. Itse käsitin että tuossa puhutaan pakonomaisesta harjoittelusta. Pumppaaminenkin voi mennä yli vaikka ei lisäravinteita kummoisempia "nappeja" -vetäisikään.

Minkäslainen kaappi siitä desposta on jo tullut? Fanitusta pumppaamisen puolesta ja pientä vähättelyä sohvaperunoiden suuntaan tuntuu jo olevan. Älä hyvä mies sille tielle lähde ;)

Tottakai minkäänlainen pakonomainen treenaaminen ei ole hyvä asia. Sama tyttöjen kanssa, jotka eivät syö mitään ja vetävät aerobista tuntikausia viikossa. Överiksi vetäminen ei ole hyvästä. En vain itse ole havainnut koskaan mitään tämänkaltaisia ongelmia pojilla, kun taas nuoria langanlaihoja tyttöjä näkee paljon enemmän vetämässä itseään piippuun salilla..  :/

Tämä uutinen menee enemmänkin mielestäni sinne kategoriaan: "Paljon melua tyhjästä".

Ja kaapista ollaan vielä aika kaukana  ;D Samanlainen sohvaperuna kuin aina ennenkin, mitä nyt käyn 3h viikossa salilla nostamassa ja katson vähän enemmän mitä laitan suuhun. Ei tässä olla missään sellaisessa kondiksessa, että voisi vielä hirveästi päteä terveysasioissa..
tallennettu
Vs: Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #742 : 11.01.2013 06:50 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 765 Basaaripisteet: 0 Profiili

Myönnän, MTV3:n jutut on pitkälti poikkeuksetta 7 päivää tasoa. Mutta ei tuo reagointi oikein sen paremmalta tunnu. Itse käsitin että tuossa puhutaan pakonomaisesta harjoittelusta. Pumppaaminenkin voi mennä yli vaikka ei lisäravinteita kummoisempia "nappeja" -vetäisikään.

Minkäslainen kaappi siitä desposta on jo tullut? Fanitusta pumppaamisen puolesta ja pientä vähättelyä sohvaperunoiden suuntaan tuntuu jo olevan. Älä hyvä mies sille tielle lähde ;)
Obsessed is what the lazy call the dedicated. ;)
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #743 : 14.01.2013 12:08 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 490 Basaaripisteet: 0 Profiili No nyt iskin sen Insanity: Asylumin tilaukseen vihdoin ja viimein.

http://www.beachbody.com/product/fitness_programs/insanity-next-level-asylum-workout.do
Mukana tulee myös Agility Ladder ja hyppynaru. Täytyy kuitenkin hankkia vielä vastuskuminauhoja tätä varten.

Kaikki näkemäni videot k.o ohjelmasta näyttävät Insanity-veteraanin silmiin tajuttoman herkullisilta. Parasta on, että samoilla välineillä voi aikanaan suorittaa myös Asylum Vol 2:n, joka tuli markkinoille viime vuoden lopulla. Olen lievästi sanottuna todella innoissani kaikesta siitä mtä tämä ohjelma tuo tullessaan, sillä originaali-insanity on antanut minulle ja keholleni jo hyvin paljon. Ja jatkaa yhä antamistaan.

Hienoa on tulevaisuutta ajatellen myös se, miten näitä ohjelmia (Original, Asylum Vol. 1 + 2) voi miksata ja varioida yhdistelemällä niitä toisiinsa.

Kun vedän Asylumin läpi joskus lopputalvesta, niin pysäytän juoksemisen kokonaan siksi aikaa ja keskityin vain Asylumiin. Muutenkin viime aikoina olen havainnut, että on overkilliä vetäistä sekä Insanityä että juoksemista täystehoilla yhtäaikaa. Ainakin talvikaudella.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #744 : 14.01.2013 13:33 »
despo Jäsen Viestejä: 5 279 Basaaripisteet: 9 Profiili Mun pitikin juuri kysellä, että miten toi Insanity etenee. Melkein päivittäin kuitenkin teet sitä, niin mietin että miten tuossa eteneminen onnistuu vielä näin pitkän ajan jälkeen? Mutta hyvä jos toimiipi :)
tallennettu
Vs: Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #745 : 14.01.2013 14:17 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 490 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mun pitikin juuri kysellä, että miten toi Insanity etenee. Melkein päivittäin kuitenkin teet sitä, niin mietin että miten tuossa eteneminen onnistuu vielä näin pitkän ajan jälkeen? Mutta hyvä jos toimiipi :)

Parasta siinä on juuri se, ettei se koskaan muutu helpommaksi, vaan itse tulee paremmaksi ja pystyy tekemään enemmän toistoja ja nopeammassa tahdissa. Kun tarkoitus on tehdä jonkin tietyn aikamääreen sisällä maksimimäärä toistoja, ei voi koskaan saavuttaa "maalia". Pystyn vetämään noi treenit nyt aika huikean paljon nopeammalla intensiteetillä kuin ensimmäistä kertaa ohjelmaa tehdessäni viime keväänä, huomattavasti vähemmillä tauoilla.

Max Interval Training on itsensä piippuun vetämistä kunnes on pakko pitää pientä hengähdystaukoa. Jos niin ei käy, tekee jotain väärin.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #746 : 14.01.2013 18:58 »
despo Jäsen Viestejä: 5 279 Basaaripisteet: 9 Profiili Tosi hienoa, että saat tuolla noin hyvin tuloksia ja meno maittaa vielä vuoden(?) jälkeenkin. Tosin mikäs siinä, kun aina pystyy tekemään paremmin kuin aiemmin ja kehittyy koko ajan. Sama homma kun salilla treenatessa siinä mielessä  :)

Jätkällä alkaa olemaan vaan aika hävyttömän kova kondis pikku hiljaa  :lol:
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #747 : 15.01.2013 21:27 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 765 Basaaripisteet: 0 Profiili
Spoileri (osoita katsoaksesi)
. Tollanen tuli tääl karibial vastaan, repesin samantien. ;D

Riepu-edit: Ihan suosiolla tällaiset järkäleet sitten spoilerien alle.


« Viimeksi muokattu: 15.01.2013 22:41 kirjoittanut Riepu »
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #748 : 29.01.2013 22:36 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 490 Basaaripisteet: 0 Profiili En ole juossut nyt kolmeen viikkoon metriäkään. Olen keskittynyt tekemään lähinnä Insanityn vaativimpia harjoituksia nyt tammikuun aikana. Ja voin sanoa, että ratkaisu on ollut oikea.

En pakota itseäni juoksemaan talvella huonoissa olosuhteissa, kun löytyy Insanityn kaltainen tehokas kunnon ylläpitäjä. Voi olla, että tulevaisuudessa minusta tulee yhä enemmän bootcämpääjä ja vähemmän juoksija. Bootcamp huoltaa koko kehon lihaskuntoa ja sen hyödyt siinä ovat kiistattomat.  Juoksemista en kuitenkaan aio todellakaan jättää, vaan todennäköisesti tulen tekemään sitä kevät-kesä-syksy akselilla noin pari kertaa viikossa.

Mutta kilometrien tahkoaminen vain kilometrien takia jää. Annan laadun korvata määrän.


Insanityssä rytmitys on älyttömän nautinnollista. Yleensä yhtä liikettä tehdään vain 30-45 sekuntia kerrallaan kuin hullu ja sitten siirrytään seuraavaan. Tunti lentää kuin siivillä kun harjoitukset vaihtuvat niin tiheään tahtiin. Lisäksi kehityksen huomaa näissä siirtymissä parhaiten: alkuun ei tullut kuulonkaan siirtyä Burpeeiden jälkeen tekemään Power Jumppeja heti putkeen ilman hengähdystaukoa. Nyt se jo menee jos sattuu olemaan tarpeeksi eläimellinen fiilis päällä.


Asylum on tulossa postissa, joten todennäköisesti maaliskuussa kirjoitetaan uutta lukua meikäläisen Insanity-historiaan. Suunnitelmana on tehdä Vol 1. kaksi kertaa peräkkäin (2x30 päivää, välissä yksi lepoviikko) ja sitten jatkaa heti Vol 2:een. Siinä sama setti.

Sitten eletäänkin jo heinäkuuta ja nautitaan hietsussa raskaan työn hedelmistä. PROFIT, sano!

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #749 : 29.01.2013 23:33 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 765 Basaaripisteet: 0 Profiili


Sitten eletäänkin jo heinäkuuta ja nautitaan hietsussa raskaan työn hedelmistä. PROFIT, sano!


Ai nyt on jo beachibody haussa :D

Voin jo ennustaa, että insanityjen jälkeen siirryt pian salitreenien pariin. Mikään ei muokkaa kehoa tehokkaammin, kuin kehonrakennus salilla.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 ... 33
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2021
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines