Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 ... 33
Tulostusversio
Aihe: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin?  (Luettu 198356 kertaa)
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #570 : 22.05.2012 21:31 »
despo Jäsen Viestejä: 5 279 Basaaripisteet: 9 Profiili Eihän tuossa nyt mitään kummallisempaa olekaan. Rasittaa vaan, kun jengillä on ihan ihme luuloja ihmisen metaboliasta. Taisi olla toissa viikollakin kun eräs työkaveri selitti, kuinka aamupalan syömättä jättäminen on tyyliin kauhein asia mitä ihminen voi tehdä ja kuinka pitäisi syödä 3h välein ettei elimistö vaan sammu. Tuskin oltaisiin enään täällä, jos olisi noin huonosti luonto meidät suunnitellut. Tuossakaan juuri pysty vastaan väittämään, vaikka siteeraisi miten montaa tutkimusta, kun porukalla on niin kova usko asiaan. HS:n uutisen kommentaissakin joku itki kuinka yöllä tulee katabolia ja syö sun lihakset pois..

Tarpeeksi usein saa lukea näitä "aamupala on tärkein ateria" -uutisia, joten ihan virkistävää lukea vaihteeksi jotain muuta.Wanha, mutta hyvä:
http://www.leangains.com/2010/10/top-ten-fasting-myths-debunked.html


« Viimeksi muokattu: 22.05.2012 21:37 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #571 : 22.05.2012 23:27 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Koittanut tässä pari viime viikkoa vähän alennella tuota rasvan määrää, raksaduunia ja tasasesti kaks ateriaa päivässä (en ole ruuan kaloripitoisuutta pahemmin katsonut, pääasiassa kattonut että lounas on alle puoli kiloa eikä mäkkärissä ja kotona sitten neljän ja viiden välillä pari kunnon ruisvoikkaria ja kolmen munan kokkeli), mutta ei ole paino tullut alas kyllä grammaakaan. Pitäisi varmaan lopettaa viikonloppuinen keppanan kulutus. Enpä tiedä mikä tässä on kun pari kolme vuotta sitten tuli neljässä kuukaudessa pudotettua parikymmentä kiloa (100 -> 80) vahingossa.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #572 : 23.05.2012 13:34 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 765 Basaaripisteet: 0 Profiili Mitä musiikkia muuten kuuntelette, kun käytte salilla?

Salilla harvemmin pystyy mitään rauhallista kuuntelemaan, vaan musiikin pitää olla nopeatempoista ja mahtipontista.

Muutama oma suosikki:

Professor Green - Monster feat. Example (Camo & Krooked Remix)

Bullet For My Valentine - No Easy Way Out (Bonus Track)

Scooter - Suck My Megamix (HD) (kesto 1h 19min, joten riittää koko salikerralle)

Cheap Trick - Mighty Wings

Rammstein - Ich Will

Hanz Zimmer - Time

"I'll give you everything you'll ever need
And I'll find a way to turn you into a monster
Me and you, we could rule the world
'Cos no-one's gonna fuck with me
I'm a monster"


Saa ainakin 20kg lisää tuloksiin oikealla biisillä.  :)
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #573 : 23.05.2012 13:47 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 116 Basaaripisteet: 5 Profiili
Meikää on viime aikoina alkanut kiinnostamaan ottaa treeniin kunnolla mukaan kehonpainoilla tehtäviä liikkeitä. Nimenomaan voimistelutyyppisiä, todella vaikeita ja rutkasti voimaa vaativia liikkeitä. Tietenkään en tuollaisiin pysty, mutta pitkäjänteisellä treenaamisella voi oppia tekemään vaikka mitä. Pidempään on tietysti ollut jo mukana ne perinteiset leukojenveto ja dipit, mutta nyt ei puhutakaan niistä.

Olisihan se siistiä pystyä seisomaan pitkiä aikoja käsillään. Tai jopa tekemään pystypunnerruksia käsillään seisten. Tai kunnioitettavat yhdellä kädellä tehtävät punnerrukset. Puhumattakaan todella vaikeista liikkeistä, kuten planche, human flag tai dragon flag. Vaatii kyllä todellista kehon hallintaa ja valtavaa voimaa.

Tuli tuossa ostettua huvikseen luettavaksi Convict Conditioning, joka on yksi kehonpainoliikkeiden treenaamisen perusteoksia. Sisältää mm. jokaiselle kuudelle "isolle liikkeelle" 10-asteisen portaikon, jolla kuka tahansa sohvaperuna voi edetä pohjalta huipulle. Punnerruksien treenaamisen voi aloittaa vaikka seinää vasten ja portaikko huipentuu sitten yhdellä kädellä tehtäviin punnerruksiin näin esimerkiksi. Toki tuokin on vuosien taival varmaan, että pystyy esimerkiksi jotain ihmislippua edes yrittämään.

Epinkin kannattaisi varmaan harkita jotain tälläistä systeemiä, jos salille meno ei houkuta ja Insanity rupeaa tökkimään joskus :)

Loistavaa! Suosittelen ehdottomasti. Toisivat ensinnäkin varmasti mielekkyyttä ja vaihtelua treenaamiseen, ja sen lisäksi hyödyt kropan yleiselle liikkuvuudelle, tasapainolle ja muille motorisille taidoille ovat moninaiset. Parasta kropanpainolla treenatessa on kuitenkin se, että kun hommaan pääsee vähän sisään, on todella helppoa ja mukavaa keksiä myös omia treenejä ja temppuja. Tällä meille siunatulla ruholla voi tehdä mystisiä juttuja. Temppuilu on vaan hauskaa! Eikä esimerkiksi tuo linkkaamasi ihmisliputus ole läheskään niin rankka kuin miltä näyttää. Trikkiä on myös helppo alkaa treenaamaan ottamalla sama asento vaikka jalat koukussa tai ylöspäin taivuttaen. Jälkimmäinen saattaa näyttää mystiseltä, mutta on jo kohtalaisen kevyt. Protip: puolapuista saa hyvän otteen.

Bonuksena voi vielä boustailla skillseillään kesäpiknikeillä. :b Nurtsilla ja puistojen tangoissa (Hannibal for king -tyyliin) kun on todella hyvä kikkailla.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #574 : 23.05.2012 14:56 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 765 Basaaripisteet: 0 Profiili Ihmislippu on itselläkin ollut jo pitkään haaveena. En tosin ole edes kokeillut sitä useampaan kuukauteen saatikka treenannut sitä varten, mutta kyllä se joku päivä menee. Dragon flag on itseasiassa melko helppo liike, kunhan vain omaa edes jotain lihaksia. Tuli viimesalikerralla tehtyä kyseistä liikettä pari kertaa, kun treenailin alavatsaa. Tosin ei tietenkään aivan yhtä puhtaasti, kuin tuo herra tuossa videossa. Ihmislankku ja punnerrukset ilman jalkoja ovat vielä haaveena, mutta se on 100% varma, että joku päivä nuo kaikki onnistuvat. Kaikissa noissa toki voima näyttelee suurta osaa, mutta tekniikalla on vähintään yhtä suuri osuus.

Lippu tutorial
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #575 : 23.05.2012 15:59 »
despo Jäsen Viestejä: 5 279 Basaaripisteet: 9 Profiili Hyvän voima-paino suhteenhan nuo kaikki voimisteluliikkeet vaatii. Ei ole toivoa oikein, jos ei ole suht alhainen rasvaprosentti. Nyt on vähän liikaa löllyä taas. Nyt ei tosiaan ole vielä hirviästi tilaa ottaa ohjelmaan, mutta vähän olen kokeillut noita liikkeiden helpompia versioita jo kirjan mukaan. Eli esim. päälläseisontaa ja sen sellaista  :P Jahka tuohon 5/3/1-ohjelmaan siirryn, niin sitten varmaan enemmän tosissaan.

Mitä musiikkia muuten kuuntelette, kun käytte salilla?

Itse kuuntelen Radio Rockia, kun se siellä yleensä soi. Voisi tietysti kuunnella jotain omaakin jumputusta, mutta toisaalta treenaan toisen ihmisen kanssa (kommunikaatio menisi hankalaksi) ja en ole jaksanut ostaa sopivia kuulokkeitakaan.


« Viimeksi muokattu: 23.05.2012 18:09 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #576 : 27.05.2012 10:13 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili En löydä videota siitä, enkä myöskään löydä sen liikkeen nimeä, mutta omalla painolla tehtävistä liikkeistä ehkäpä hankalin mihin pystyn on semmoinen, jossa käydään mahalleen makaamaan, venytetään jalat ja kädet kehon suuntaisesti kuin niin pitkälle kuin menee (ei siis levitetä niitä sivuille, vaan kädet ylös ja jalat alas), ja siitä sitten "punnerretaan" kohtisuoraa ylös siten, että vain kämmenet ja varpaat koskettavat maata. Alkutilanteessa siis koko kroppa on maassa, mutta heti kun se siitä irtoaa, vain varpaat ja kämmenet koskettavat maata.

Tätä kun ensimmäistä kertaa kokeili, niin tuntui, ettei ihmisellä yksinkertaisesti ole lihaksia tehdä tätä liikettä ja samaa kyllä sanoo kaikki, ketkä siihen eivät pysty. Mutta kyllä se siitä. Sitä voi treenata aluksi huijaamalla eli vaikka siten, että jos pelkille kämmenille nouseminen on hankalaa, niin nousee aluksi kyynärpäille ja sen kautta kämmenille.

Ihan kiva muuvi tämä.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #577 : 27.05.2012 12:39 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 490 Basaaripisteet: 0 Profiili Juoksin tänään ensimmäisen lenkkini ikinä ILMAN PAITAA. Enkä edes joutunut pidätetyksi.

Tiedostan, että monien mielestä tämä on, varsinkin kaupunkiolosuhteissa, hyvinkin junttia puuhaa. Tunne oli kuitenkin tietyllä tapaa hyvinkin vapauttava ja oli kivaa, kun hiki ei kertynytkään ihon päällä olevalle tekstiilille. Plus nämä lyhyemmän pään lenkit (5-7 km) ehtivät jo antaa vähän rusketustakin ilman että iho ehtii vielä palaa.

Pidempiä lenkkejä en halua juosta ilman paitaa, mutta näitä sprinttejä kiskaisen aina kun säät vain sallivat.Lenkin tuloksena oli myös yksi autosta mikkelän Lidlin ylämäen kohdalla kuulunut "PAITA PÄÄLLE!" huuto ja hyvinkin monen vastaan tulleen naispyöräilijän leveä hymy!  ;D


Mites muut laudalla kesällä vähänkin lenkkiä juoksevat: onko ilman paitaa pyrähtely lämpimässä paheksuttavaa puuhaa?
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #578 : 27.05.2012 16:42 »
Edgeworth Jäsen Viestejä: 230 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mites muut laudalla kesällä vähänkin lenkkiä juoksevat: onko ilman paitaa pyrähtely lämpimässä paheksuttavaa puuhaa?

Turhaa fiinistelyä lähtä miehen paidattomuudesta vikisemään meikän mielestä. En tiiä teistä ison kityn pojista, mutta täällä semi-landella tietää kesän tulleen kun 60+ vanhat ukot pyöräilee ilman paitaa.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #579 : 27.05.2012 18:06 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 765 Basaaripisteet: 0 Profiili No joo, moni voi pitää sitä vähän elvistelynä, varsinkin jos omaa hyvän kropan ja sitten taas jos on kunnon keissi, niin oksettavana. En mä ilman paitaa juoksemista sinänsä pahana nää, mutta kannattaa vaurautua juuri tuohon huuteluun. Tosin kesän edetessä sekin varmaan vähenee, nythän osalla porukasta on vielä takit päällä, vaikka ulkona on kuolettavan kuuma. Itse hädin tuskin pystyn pitämään shortseja + t-paitaa ilman lämpöhalvausta. Busseissa meinaa laatta lentää jo 5min matkalla.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #580 : 27.05.2012 18:28 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili http://www.amazon.com/Bodybuilding-String-Gary-Majdell-Sport/dp/B001LLFBYM/ref=pd_sbs_a_1

Ostat tollasen  ;D :lol:
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #581 : 29.05.2012 16:38 »
despo Jäsen Viestejä: 5 279 Basaaripisteet: 9 Profiili Hyvä artikkeli erilaisista bulkkausmetodeista. Vertailua perinteisestä läskibulkista, rasvaa kammoavista "bulkkaajista" ja kirjoittajan mielestä ideaalista metodista.

http://www.bodyrecomposition.com/muscle-gain/general-philosophies-of-muscle-mass-gain.html

Lyle McDonaldilla on kyllä paljon loistavia artikkeleita, joihin kannattaapi tutustua jos yhtään treenaaminen, ravitsemus ja/tai laihdutus kiinnostaa..

Lisäksi:
http://www.bodyrecomposition.com/muscle-gain/muscle-gain-mistakes.html


« Viimeksi muokattu: 29.05.2012 17:43 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #582 : 30.05.2012 20:07 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 490 Basaaripisteet: 0 Profiili Puolimaraton taittui tänään aikaan 1.33.04 ja suorituksen jälkeen jaloissa tuntuu olevan vielä potkuakin jäljellä.  Kokomaratonin juokseminen alkaa pikkuhiljaa näyttää realistiselta niin, että vauhti pysyisi koko ajan suht tasaisena.

Olen löytänyt viimeisen kuukauden aikana juoksutekniikkaani uutta puhtia. Meno oli aiemmin enemmän sellaista runnomista kun nyt juoksu tuntuu paljon rennommalta vaikka nopeudet ovat jopa parempia kuin ennen. Käsien asennolla ja vartalon liikkeillä on suuri merkitys. Insanity on auttanut tässä paljon.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #583 : 31.05.2012 18:54 »
despo Jäsen Viestejä: 5 279 Basaaripisteet: 9 Profiili Uh, maastaveto 137,5 x 5. Alkaa olemaan jo ihan tyydyttävissä lukemissa tämä. Teoreettinen 1RM noin 160kg. Muutenkin meni salilla ihan kivasti, vaikka olosuhteet eivät mitenkään optimaaliset olleetkaan.


Oli nimittäin pakko aloittaa maanantaina dieetti, kun alkaa olemaan ihan vitusti liikaa mahaa taas. Meni siinä mielessä vituilleen tuo massakausi, että vaikka voimaa tulikin, niin läskiä tuli ihan liikaa. No oppia ikä kaikki, ensi kerralla sitten fiksummin ja hitaammin. Ihan perseestähän tämä, kun ei taas pysty hetkeen nostamaan sarjapainoja salilla, mutta pakollinen paha niin uskaltaa kesällä uloskin mennä  :/

Lyle McDonaldin Rapid Fat Loss Diet -kirjan oppien mukaan mennään, kun sitä on muutkin käyttäneet menestyksekkäästi. Käytännössä tuo on PSMF-tyypin dieetti. Idea on mahdollisimman nopeasti rasva pois niin että lihakset säilyy vielä ja ravitsemus on kunnossa. Käytännössä tarkoittaa omalla kohdalla siis päivittäin +700g kananrintaa, 450g parsakaalia, tarpeelliset vitamiinit ja mineraalit sekä kalaöljyä että saa pakolliset rasvat. Lisäksi kerran viikossa sallitaan yksi "normaali" ateria, niin säilyy tolkku. Sitten on vielä hiilarien refeed myöskin kerran viikossa, niin lihakset saa vähän energiaa.

Suht rankka dieetti siis tulossa, mutta ei kuitenkaan aivan hirveästi pahempi kuin viimeksi oli pahimmillaan. Voisihan tämän tehdä hitaamminkin, mutta toisaalta haluan mahdollisimman nopeasti takaisin treenaamaan kunnolla. Mieluummin olen reilun kuukauden rankalla dieetillä ja pääsen nopeammin kunnolla treenaamaan, kuin puoli vuotta hitaammalla dieetillä ja nostot jämähtää pahasti paikalleen.


Bulkin aikana sain lisää kiloja nostoihin seuraavasti:

Squat: 22,5kg lisää
Bench: 15kg lisää
Press: 15kg lisää
Deadlift: 37,5kg lisää
Power: Clean 18,5kg lisää

Toisaalta olen vielä sen verran kevyissä painoissa, että ei nuo nyt kovin hirviästi ole mutta jotain kuitenkin..


« Viimeksi muokattu: 01.06.2012 06:06 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #584 : 31.05.2012 20:31 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Eilen tuli vastaan 13 ja puoli viikkoa kestäneen aktiivisen treenamisen ensimmäinen paska salipäivä. Ei tullut hommasta niin mitään. Olisi pitänyt nostaa penkistä 10x95kg, niin jaksoinkin vain 6 toistoa putkeen ja viimeiset 4kpl piti tehdä 2x2 sarjoilla, niin että sarjojen välissä oli 10-15s. Kaverin sysipaska tsemppaaminen spotatessa tosin vei yhden tai kaksi toistoa, kun pisti nauramaan kesken suorituksen. Kaksi viikkoa sitten meni 7x102,5kg niin kyllä tuo suoritus vähän söi miestä. Enkä usko että alisuorittaminen johtui siitä, että normaalisti teen tuon treenin torstaisin.
Yhden toiston maksimit taas nousivat viime viikolla, parit niistä vaivalloisemmin kuin koskaan. Penkin 1x122,5kg tuntui pisimmältä toistolta ikinä, ihan kuin olisi tunkannut tankoa ylös. Olen miettinyt kannattaisiko esim. juhannuksen tienoilla pitää 1-2 viikon tauko kovasta treenistä, jotta keho pääsisi kunnolla palautumaan. Sen jälkeen voisi kokeilla yhden toiston maksimit uudestaan mahdollisimman puhtaalla tekniikalla, ja lähteä rakentamaan pakettia niistä eteenpäin. Pakka tuntuu hajoilevan aivan liikaa oikeastaan kaikissa pääliikkeissä kun mennään yhden toiston maksimeihin.
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #585 : 31.05.2012 20:49 »
despo Jäsen Viestejä: 5 279 Basaaripisteet: 9 Profiili Paskoja päiviä tulee aina, ei niistä pidä pahemmin lannistua.

Viikon tauko kaikesta treenistä on ihan paikallaan aina silloin tällöin. Mitään haittaa siitä ei ole ja keho saa levätä kunnolla.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #586 : 07.06.2012 12:47 »
Vin Susirajan vahvistus Jäsen Viestejä: 1 297 Basaaripisteet: 1 Profiili Huhtikuun alusta asti on nyt tullut tehtyä taas vähän fyysisempää duunia (jakelua), ja ensimmäistä kertaa sitten armeijan kunto on alkanut taas kohentumaan :) Vajaat 4 vuotta tässä välissä meni vain istuskellessa käytännössä ilman mitään liikuntaa. Kiloja ei ole onneksi kertynyt, en lihoa helpolla, mutta kunto muuten on päässyt tipahtamaan pahasti. Piristää vaan kummasti kun huomaa taas kunnon parantuneen. Ja jotenkin on tullut motivaatiota liikkua enemmän vielä vapaa-ajallakin kun on edes vähän päässyt alkuun :) Lähinnä juoksun/pyöräilyn merkeissä olen koettanut liikkua vapaa-ajalla.

Nyt kun vaan saisi pidettyä tästä fiiliksestä kiinni. Aikaa pitäisi ainakin olla enemmän tähän touhuun, entiset 50-60 tuntiset työviikot ovat nyt menneen talven lumia. Sitä tuli vihdoinkin järkiinsä ja rajoitin vähän noita työtunteja.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta--> Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->W...
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #587 : 07.06.2012 13:00 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 765 Basaaripisteet: 0 Profiili Fitness trainer gains and loses 70 pounds in 1 year -- on purpose

Siinä vähän mallia hard gainer ulisijoille ja selkärangattomille pullasorsille. Heleposti 70 pounds lisää ja pois vuodessa. Syö jos haluat painoa lisää. Älä syö jos haluat laihtua. 1+1= 2.

Itselläkin paino on nyt jumittunut siihen 61-63kg:n paikkeille. Pitää vain lisätä kalorimäärää, niin eiköhän se tästä jatka nousuaan.  :)
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #588 : 10.06.2012 02:56 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Kaveri on hämmentävän paska hymyilemään.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #589 : 10.06.2012 13:28 »
720 Jäsen Viestejä: 165 Basaaripisteet: 0 Profiili Maraton viikon päästä. Hieman hirvittää vaikka valmistautuminen on mennyt melko hyvin. Vähän oli polven kanssa ongelmia aiemmin keväällä mikä teki pienen tauon valmistautumiseen. Silti, tätä on odotettu kuukausikaupalla. Aiemmin tavoite oli neljän tunnin alittaminen mutta 4.30 olisi jo aivan erinomainen saavutus kun vielä reilu vuosi sitten kympinkin juokseminen tuntui lähes mahdottomalta. Ja jos nyt katsoo vaikkapa sinne vuoden taakse niin pelkkä maratonin läpäisy on hieno juttu, nälkä vaan kasvaa syödessä kun kehitys on ollut varsin mukavaa. Ehkä vuoden päästä lähdetään sitten tavoittelemaan kolmosella alkavaa aikaa.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #590 : 10.06.2012 14:49 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 490 Basaaripisteet: 0 Profiili
Maraton viikon päästä. Hieman hirvittää vaikka valmistautuminen on mennyt melko hyvin. Vähän oli polven kanssa ongelmia aiemmin keväällä mikä teki pienen tauon valmistautumiseen. Silti, tätä on odotettu kuukausikaupalla. Aiemmin tavoite oli neljän tunnin alittaminen mutta 4.30 olisi jo aivan erinomainen saavutus kun vielä reilu vuosi sitten kympinkin juokseminen tuntui lähes mahdottomalta. Ja jos nyt katsoo vaikkapa sinne vuoden taakse niin pelkkä maratonin läpäisy on hieno juttu, nälkä vaan kasvaa syödessä kun kehitys on ollut varsin mukavaa. Ehkä vuoden päästä lähdetään sitten tavoittelemaan kolmosella alkavaa aikaa.

Mahtava juttu!

Onnea maratonille ja toivotaan että juoksu sujuu ilman ongelmia. Raportoihan sitten fiiliksiä kun mara on takanapäin  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #591 : 13.06.2012 20:10 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 765 Basaaripisteet: 0 Profiili Monta eri dieettiä sulla on tän vuoden aikana ollu?   ;D

Miten on muuten lihasmassa kasvanut, oletko millään tavalla mitannut sitä?
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #592 : 13.06.2012 20:31 »
despo Jäsen Viestejä: 5 279 Basaaripisteet: 9 Profiili
Monta eri dieettiä sulla on tän vuoden aikana ollu?   ;D

Miten on muuten lihasmassa kasvanut, oletko millään tavalla mitannut sitä?


Heh, tämä on nyt toinen  ;D

Ensimmäinen alkoi joskus joulun jälkeen ja kesti sinne maaliskuulle (-9kg). Sitten oli massakausi, joka onnistui sinänsä ihan ok nostojen osalta mutta läskiä tuli ihan liikaa. Nyt oli tämä parin viikon pikadieetti, jolla sain sen 5kg pois ja ulkonäön sellaiseksi että kehtaa uloskin mennä.

Mutta nyt on tosiaan taas joitain asioita opittu kantapään kautta ja uusi yritys. Josko tällä kertaa vähän hitaammin ja varmemmin.

Lihasmassa on kyllä kasvanut. Silmin havaittava ero peilin edessä, en ole sen kummemmin mitannut. Parhaiten kasvaneet varmaan reidet, jotka alkavat olla suhteellisen kookkaat. Ei oikein pysty hirveästi tiukempia farkkuja edes käyttämään, kun on ahdasta. Kaikkialla oikeastaan vähäsen tullut lisää. Ennen ei oikeastaan ollut juurikaan mitään ja nyt näyttää kuitenkin selvästi enemmän atleettiselta, jos nyt niin voi sanoa. Ei mitenkään kovin hirveään tahtiin, mutta toisaalta tämä homma on maraton eikä sprintti. Eipä tässä mihinkään kiirus sinänsä ole  :)


Edit:
Heh, selvisi juuri että olen laskenut tuolla kaavalla mun rasvaprosentit ihan päin vittua koko kevään. Siinä pitää syöttää kaulan ympärysmitta ja olin käyttänyt 10cm liian pientä arvoa.

Tuon mukaan alimmillaan olisi ollut vähän alle 14 BF% ja nyt olisi sellainen 20%. Eipä tuo tosin kovin tarkka ole, mutta antaa suuntaa..


« Viimeksi muokattu: 13.06.2012 20:43 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #593 : 14.06.2012 12:40 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 765 Basaaripisteet: 0 Profiili Dieetillä tarkoitin juuri ruokavalioita, olisi pitänyt käyttää toista sanaa. Eli muistelin vaan, että jäbällä on ollu joku miljoona eri paleo, fastleangains, GOMAD, hemobulk ruokavaliota tässä.  :)

Mutta joo, kokeilemallahan se selviää mikä sopii itselle. Itse olen menny ihan sillä Golden Age bodybuilding metodilla, eli jatkuva bulkkaus. Tosin mistään sairaasta läskibulkista ei voida puhua, vaan maltillisilla plussilla mennään. Pääasia, että tulee edes 1kcal yli kulutuksen joka päivä. Pyrin kumminkin siihen 250-500kcal plussiin.

Lueskelin tuossa juuri Zyzzin ruokavaliosta ja on kyllä ihan himomäärät aterioita ollut jäbällä:

"Sample Zyzz Diet

Meal 1 – 6 boiled Eggs, 2 cups (6 oz) of Oatmeal and a Protein Shake

Meal 2 – 300g (10.5 oz) Chicken Breast (boiled) Broccoli and Brown Rice

Meal 3 – 200g (7 oz) Tuna chunks in spring water, mixed with Spinach Leaves, and Wholemeal Pasta

Workout followed by a Whey Protein shake

Meal 4 – Stir fry Beef/Kangaroo Mince with vegetables

Meal 5 – Steak or Kangaroo and Brussels Sprouts

Meal 6 – 4 scrambled eggs and some salmon

Meal 7 – 1 cup (6.8 oz) of no fat Cottage Cheese 10 minutes before bed"

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #594 : 14.06.2012 15:38 »
despo Jäsen Viestejä: 5 279 Basaaripisteet: 9 Profiili Heh, saattaa toki tuntua siltä kun olen välistä täällä hehkuttanut aina jotain. Paleota piti kokeilla, mutta totesin ettei se oikein toimi kunnolla salitreenin kanssa rajoitteidensa vuoksi. Olen kyllä ottanut siitä joitain vaikutteita ruokavaliooni. Opin aika paljon ravitsemuksesta, kun tutustuin asiaan eli ei mennyt ainakaan ihan hukkaan se. LeanGainsia tuli vedettyä aika pitkään ja sillä tuli ihan hyviä tuloksia ainakin painonpudotuksen suhteen. GOMAD:ia en nyt ehkä sanoisi ruokavalioksi sinänsä, kun se käsittää vaan maidon juomista normaalia enemmän. Sitäkin tuli tosiaan kokeiltua ja kyllähän se massaa kasvatti, mutta enemmänkin sinne vyötärölle  ;D Ei siis toimi mulla, mutta en toisaalta olekaan mikään ruipelo jolla on vaikeuksia saada ruokaa alas..

Mulla on nyt tosiaan tarkoituksena vedellä tuolla LG:n maltillisella kehonkoostumusta muokkaavalla ruokavaliolla. Eli periaatteessa lihasta tilalle ja läskiä pois. Temppu onnistuu (ainakin pitäisi), kun juurikin jaksottaa tuota syömisen määrää ja sitä mitä syö minäkin päivänä. Tuolla voisi nyt yrittää saada vähän lihasta ja katsoo missä rasvaprosenteissa on esimerkiksi syksyllä. Jos pääsee tarpeeksi alas, niin voisi yrittää vähän vapaampaa syömistä ja hidasta bulkkia kuten sä teet.


« Viimeksi muokattu: 14.06.2012 15:44 kirjoittanut despire »
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #595 : 19.06.2012 20:55 »
despo Jäsen Viestejä: 5 279 Basaaripisteet: 9 Profiili Ehdin muutaman treenin tekemään tuota aiemmin postaamaani ohjelmaa, kun huomasin että olen ilmeisesti kuitenkin sillä tasolla että ei enään pysty. Ihan liian rankkaa tehdä kyykky ja mave samana päivänä. Kyykyssä viimeinen 10 toiston sarja veti mehut aika hyvin pois ja lopun mavettelun jälkeen oli kyllä sellainen olo että huhhei vaan.

Päätin siis siirtyä vähän jaettuun ohjelmaan, jossa kyykyt on vain kaksi kertaa viikossa, maanantaisin ja perjantaisin. Näin on myös penkin ja pystärin kanssa. Keskiviikkona sitten mave ja rinnalleveto. Jokaisena kolmena päivänä siis kaksi pääliiketta ja yksi apuliike, esim. leuat tai dipit. Tällä tavalla pääsee vielä kyykkäämään tarpeeksi usein, kun vielä jaksaa, mutta ei mene päällekkäin maven kanssa. Jossain vaiheessa pitää varmaan pudottaa kyykkykin vain kerran viikossa tehtäväksi, saa nähdä.

Tähän mennessä olen kyllä tykännyt tuosta ohjelmasta. Tulee samassa paketissa voimaa ja myös vähän sitä kokoa treenataan varsinkin tuolla viimeisellä sarjalla. Kyykky lähtenyt taas ihan hyvin nousuun, juhannuksen jälkeen salille palatessa menee 100kg rikki  :)
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #596 : 28.06.2012 21:32 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 765 Basaaripisteet: 0 Profiili Päivän motivaativideo. Justece sendi tän mulle aiemmin, mutta unohdin postata tänne.

Kyseessä siis youtubesta tuttu heppu, joka kykenee syömään suuria annoksia todella lyhyessä ajassa. Furious Pete. Nykyään ripped semi god mode, ennen anorektikko luukasa.

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #597 : 28.06.2012 22:39 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Anorektikosta tuli lihaksikas Samuli Edelmann?
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #598 : 29.06.2012 10:25 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 013 Basaaripisteet: 14 Profiili Jostain syystä tuo jantteri ei näytä hyvältä kaappina.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #599 : 29.06.2012 10:29 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 682 Basaaripisteet: 6 Profiili
Anorektikosta tuli lihaksikas Samuli Edelmann?

Jostain syystä repesin tälle. >_>
tallennettu
Sivuja: 1 ... 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 ... 33
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2021
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines