Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 ... 33
Tulostusversio
Aihe: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin?  (Luettu 198369 kertaa)
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #750 : 30.01.2013 00:11 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 490 Basaaripisteet: 0 Profiili Jos jotain tässä elämässä olen oppinut, niin tämän: älä sano koskaan ei koskaan.  :)


Tosin pitkä matka tästä on vielä saliharjoitteluun, koska valtava osa Insanityn viehätyksestä tulee sen vauhdikkaasta luonteesta ja siitä, ettei olla koskaan paikallaan pitkään. Se on yksi syy, miksi treenin jälkeen on niin hyvä fiilis. Jokainen treeni on kuin uusi taistelu ja valloitus, jonka jälkeen maailman kohtaa voittajafiiliksellä ja virne kasvoillaan.

Toinen syy motivaatioon on helppous. Oma kotini on treenimesta ja saan keskittyä suoritukseen sataprosenttisesti. Treenikengät jalkaan, Polari käteen ja minuutin päästä olen jo menossa mukana.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #751 : 30.01.2013 00:21 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Tammikuu kohta ohi ja leangainssia kolme viikkoa takana. Koulun alettua 7.1 puhdistin kokonaan ruokavalion, pistin unirytmin (suht hyvään) kuntoon ja lähdin uudella tarmolla kohti treenikevättä.

Viime vuoden keväällähän pudotin painoa reilut 10 kiloa leangainsin avulla 115 kilosta noin 103 kiloon. Sitä ennen vuosi 2011 meni armeijan leivissä. Intin alussa painoin 110 kiloa, puntarin lukema putosi p-kauden aikana 100 kiloon, ja viimeisen kymmenen kuukauden aikana otin menetetyn takaisin niin että kotiutuessani kersanttina painoin terhakat 115 kiloa.  :lol: Sitä se valtion leveä leipä ja vaununjohtajan työ teettää.

Intin jälkeisen kolmen kuukauden leangainaamisen jälkeen annoin jostain syystä motivaation ja kurin kyrvähtää, ja tämän vuoden alussa paino oli noussut taas 107-108 kilon tuntumaan.
Nyt kolmen viikon leangainaamisen jälkeen paino on pudonnut noin 105 kiloon. Pidin myös tammikuun tipattomana. Olo on mitä mahtavin, treeni sujuu vioittelevasta olkapäästä huolimatta (fysioterapeutin ohjeilla pitäisi kuntoutua kuukauden sisään) ja läskiä lähtee viikossa se 0,5kg+. Tavoite ennen kesähelteitä on saada paino lähelle 90 kiloa. Ihannepaino keikkuu oman tutkinnan ja tuntuman mukaan jossain 80 kilon hujakoilla. Tällöin rasvaprosentti olisi jotain 10-15% väliltä ja sixpack olisi todellista elämää. Ennen kuin kesä on ohi, niin tämä on saavutettu. Tänä keväänä ei motivaatio ja kuri petä, sen lupaan. ;D Eikä muuten petä enää koskaan, kunhan tavoitteeni saavutan niin siellä pysyn. Ei armoa.

(Ja jos ilmaantuu pakottavia tilaisuuksia juoda, niin tehdään se Berkhanin ohjeiden mukaan. Päivällä vatsa täyteen proteiinia ja illan juomana kossuvissy. Eikä sitten käydä snägärillä aamuyöstä. :lol:)
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #752 : 30.01.2013 00:52 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 765 Basaaripisteet: 0 Profiili


(Ja jos ilmaantuu pakottavia tilaisuuksia juoda, niin tehdään se Berkhanin ohjeiden mukaan. Päivällä vatsa täyteen proteiinia ja illan juomana kossuvissy. Eikä sitten käydä snägärillä aamuyöstä. :lol:)

Tuli kyllä hyvin huomattua alkoholin vaikutus. Oltiin frendien kanssa reissussa pari viikkoa ja juotiin yhteensä 17 päivänä(aloitettiin jo Suomessa). Tuloksena kolme kiloa lisää läskiä kehoon, tai ehkä 1.5kg läskiä ja 1.5kg nestettä, mistäpä tuota oikeasti tietää. Syötyä tuli todella terveellisesti pelkästään kalaa ja ruoka-ajatkin oli todella säännölliset kolme kertaa päivässä.

Helmikuun voisi vetää käytännössä selvinpäin, ellei pakollisia pippaloita tule, mutta niissäkin sitten kohtuudella. Treenimotivaatio on ainakin tuon parin viikon sluibaamisen jälkeen aivan tapissa.  :)

Päivän motivaatiovideo:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=t5YDSTw_m6U
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #753 : 30.01.2013 19:20 »
despo Jäsen Viestejä: 5 279 Basaaripisteet: 9 Profiili


Sitten eletäänkin jo heinäkuuta ja nautitaan hietsussa raskaan työn hedelmistä. PROFIT, sano!


Ai nyt on jo beachibody haussa :D

Voin jo ennustaa, että insanityjen jälkeen siirryt pian salitreenien pariin. Mikään ei muokkaa kehoa tehokkaammin, kuin kehonrakennus salilla.

Nojaa, Epi on jo aika helvetin tykissä kunnossa kuvasta päätellen. Tuskin mies mitään salitreeniä edes tarvitsee  ;D

Pakko arvostaa, että jätkä on saanut itselleen noinkin paljon lihaa "pelkällä" Insanityllä. Huikea saavutus kyllä. Lihasta on selvästi ihan kivasti ja erottuvuus on hyvä matalan rasvaprosentin ansiosta, joten näyttää kyllä paljon paremmalta kuin 99% miehistä mitä (rannalla) vastaan kävelee.  Kunnialla voit nauttia Hietsussa tai ihan missä vaan, kovin moni ei tuohon pystyisi..


« Viimeksi muokattu: 30.01.2013 19:49 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #754 : 30.01.2013 19:37 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 765 Basaaripisteet: 0 Profiili Whaat, nyt sitä kuvaa jakoon saatana!  :)


edit: sherlockina löysin, erinomaista työtä Ephram!


« Viimeksi muokattu: 30.01.2013 19:45 kirjoittanut Gba »
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #755 : 30.01.2013 22:01 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 013 Basaaripisteet: 14 Profiili Epille ei voi muuta suositella kuin että jatka sillä tiellä millä olet. Antaa salispedejen kattella sit biitsillä mitä siellä kammarissa saa kaurapuurolla aikaan ;)
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #756 : 30.01.2013 22:15 »
Vin Susirajan vahvistus Jäsen Viestejä: 1 297 Basaaripisteet: 1 Profiili Itse en ole vielä keksinyt keinoa millä lihaskuntotreenin saisi mielekkääksi. Sali ei innosta, eikä kotona olkkarissa treenaaminen. Salilla olen käynyt viimeeksi armeijassa ja sitä ennen kouluaikoina. Kait tuostakin selviäisi kuten muustakin urheilun aloittamisesta, ryhdistäytymällä. Paremmalle lihaskunnolle vaan olisi tarvetta, jo syksyllä juostessakin huomasi voiman puutteen jaloissa. Ja toki näin huonoselkäisenä se keskikropan vahvistaminen olisi huomattavan tärkeää.

Mitä muuhun liikkumiseen tulee, myönnän että joulukuussa tuli repsahdus, mutta tämän vuoden puolella on tullut taas ryhdistäydyttyä. Juoksun päätin jättää keväälle kun ei innosta lähteä liukastelemaan tuonne jalkakäytäville. Latu sen sijaan lähtee tuosta sadan metrin päästä joten koetan ottaa ilon irti talvesta ja pyrkiä hiihtämään ns juoksun korvikkeena talven ajan. Mukavaa puuhaa useamman talven tauon jälkeen ja kun suksetkin löytyivät jo entuudestaan niin ei tarvinnut edes juuri investoida tähän talviajan "uuteen" harrastukseen. Rinteeseenkin on tullut eksyttyä jo muutamaan otteeseen tänä talvena.

Voisi myös ottaa tavoitteekseen tälle talvelle ainakin yhden käyntikerran uimahallissa. Viime uintireissusta onkin jo viitisen vuotta aikaa.

EDITos: Zoukalle +1


Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta--> Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->W...
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #757 : 30.01.2013 23:36 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 490 Basaaripisteet: 0 Profiili Noni, sit vaan hakemuksia kuvan K18-versiosta YV:llä  ;D


Kiitoksia kiitoksia!  Tuntuu kieltämättä tosi hyvältä kun ohjelma toimii ja vielä tuntuukin todella mielekkäältä. Hemmetin siistiä, kun tulevaa treeniä oikein odottaa kieli pitkällä ja omat rajat tuntuvat kokoajan venyvän. Syödäkin saa melkoisesti jotta pysyy kaloreiden mukana ja pyrkii pieneen plussamäärään.

Tässä on auttanut se OBH Nordican blenderi, joka on ostosta lähtien toiminut päivittäisessä käytössä tosi hyvin. Mahtavat rahkasetit kehiin aina treenin jälkeen.  :)

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #758 : 31.01.2013 14:28 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 490 Basaaripisteet: 0 Profiili OMG!  Se on täällä!

Nyt täytyy malttaa ja pitää vähän kevyempi palautumisviikko ennen kuin aloitan tämän.

Olen ihan täpinöissä!  ;Dwww.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #759 : 31.01.2013 14:47 »
despo Jäsen Viestejä: 5 279 Basaaripisteet: 9 Profiili Aiotko vielä pitää juoksemisen kanssa taukoa tuon ajan? Lienee muutenkin suht huonot juoksusäät tällä hetkellä..

Ihan mielenkiinnosta kysyn, että miten paljon tuo nyt sitten eroaa perus-Insanitystä? Molemmat kuitenkin luonteeltaan samanlaisia, mutta millä kaikilla keinoin tuossa nyt saadaan ns. lisää vastusta? Onko liikkeet vaan vaativampia ja tempo nopeampi vai mitä?
tallennettu
Vs: Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #760 : 31.01.2013 14:57 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 490 Basaaripisteet: 0 Profiili
Aiotko vielä pitää juoksemisen kanssa taukoa tuon ajan? Lienee muutenkin suht huonot juoksusäät tällä hetkellä..

Ihan mielenkiinnosta kysyn, että miten paljon tuo nyt sitten eroaa perus-Insanitystä? Molemmat kuitenkin luonteeltaan samanlaisia, mutta millä kaikilla keinoin tuossa nyt saadaan ns. lisää vastusta? Onko liikkeet vaan vaativampia ja tempo nopeampi vai mitä?

Joo, enköhän mä rajoita juoksua. Kyseessä kuitenkin intensiivinen 6x viikossa-ohjelma.

Liikkeet on vaativampia kauttaaltaan ja enemmän sen kaltaisia, joilla oikeat urheilijat treenaa. Lisäksi tuossa käytetään jonkin verran käsipainoja ja vastuskuminauhoja, jotka tuo lisää kuormitusta lihaksille.

Mulla on entuudestaan 2x10 kilon käsipainot, mutta ajattelin ostaa viereen 2x15 kilon setin, jotta saan koottua niistä kaksi settiä: raskaammat ja kevyemmät painot, joita voi sitten käyttää eri liikkeissä. Esimerkiksi 2x8kg ja 2x13 kg. Painoja voi sitten lisäillä vähän seuraaviin kertoihin jos tuntuu liian helpolta.

Asylumissa tehdään ymmärtääkseni niillä painoilla välillä sen verran hankalia liikesarjoja, että näen tuon taktiikan pitää kevyempää ja painavampaa settiä käsillä tosi hyvänä lähestymistapana.


Eli vastuskuminauhat ja lisä-dumbbellit vielä hankintaan.
EDIT: http://www.teambeachbody.com/shop/featured-product/difference-insanity-vs-asylum


Lainaus
Are you ready for game day? As Shaun T says, "You can't practice all the time. You have to perform at some point." Like spring training, THE ASYLUM is the program that will get you ready to perform at your peak.

Why THE ASYLUM?

If you've already completed INSANITY®, you might be wondering, why do I need THE ASYLUM? Here are 5 significant differences between the two programs:

1. Go From Insane to Elite
With INSANITY you focused on improving your cardiovascular endurance and on total body conditioning. So, what's left? How about improving your balance, agility, power, strength, and coordination? Jump higher. Run faster. If you want to become an elite athlete or just improve your game, THE ASYLUM is your winning strategy.

2. Progression System
With INSANITY, we focused on Max Interval Training. With THE ASYLUM we've added to that with sports progression drills to really step it up. They'll keep you engaged and help you dramatically improve your power, form, and focus from day 1 to day 30.

3. New Tools!
The Speed Rope will torch those calories and the Agility Ladder will help you to become quicker on your feet while also measuring your progress.

4. An All-New Meal Plan
To get you ready for game day, we developed a 14-day meal plan that's very different from the one you saw in INSANITY. Stick with it for 2 weeks (or, even better, for the full 30 days) and we bet you'll be pleased with your results! Hint: you can have carbs this time around!

5. Added Resistance
In INSANITY, you used only your body weight as resistance. In THE ASYLUM, Shaun T steps it up and asks you to Dig Deep in what he calls the hardest strength workout he's ever done. Depending on your goals, you can add weights, resistance bands, and a chin-up bar to your moves.


« Viimeksi muokattu: 31.01.2013 16:08 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #761 : 31.01.2013 19:13 »
despo Jäsen Viestejä: 5 279 Basaaripisteet: 9 Profiili Jeejee. Käsipainoissa säädettävyys on tosiaan valttia. Helposti käy niin, että tuo 10kg on liian kevyt ja 15kg aivan liian painava.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #762 : 31.01.2013 21:56 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 765 Basaaripisteet: 0 Profiili Käsipainoissa todellakin kahdet parit on valttia. Itsellä on yhdet ja kiekkoja molemmissa 20kg:hen asti, todella vmäistä purkaa ja kasata settien välissä. Tosin eipä noilla nykyään oikein mitään tee, kun salilla voi hoitaa kaiken yhdellä kertaa. Paitsi tänään, kun käytännössä koko dumbbell osasto oli miehitetty.

Aloitin itsekin fitocracyn päivittämisen, saa vähän motivaatiota, kun näkee miten muut on edistyny ja näkee samalla oman edistymisen erillaisten achievementtien ja palkkien muodossa.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #763 : 01.02.2013 19:17 »
despo Jäsen Viestejä: 5 279 Basaaripisteet: 9 Profiili GAFin puolella tuli vastaan, mutta sopii tännekin:Perinteinen suomalainen mentaliteetti havaittavissa  :lol:
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #764 : 01.02.2013 23:58 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 765 Basaaripisteet: 0 Profiili Nättiä. Tuohon ei millään kaurapuurolla ja hiitämällä päästä, vaatii kunnon asennetta tiputtaa kunnon rojuilla noin alas. ATG!
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #765 : 04.02.2013 20:47 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 765 Basaaripisteet: 0 Profiili Pakko vetää tuplat koska löyty koko Suomen kovin jäbä:

Esko on ruutiukko - ikää 71 vuotta, mutta rautaa nousee yli 200 kiloa

Sällillä ikää 71v ja painoa 69kg. Teki ohjelmassa maastanoston maailmanennätyksen kahdeksan asteen pakkasessa.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #766 : 04.02.2013 21:06 »
despo Jäsen Viestejä: 5 279 Basaaripisteet: 9 Profiili Joo, kova ukkeli ja hienoa kun treenaa nuorta polvea  :)

Arvostan!
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #767 : 04.02.2013 21:24 »
Vin Susirajan vahvistus Jäsen Viestejä: 1 297 Basaaripisteet: 1 Profiili Ennätystehtaassa oli syksyllä kanssa varsinainen teräspappa vauhdissa: http://www.stara.fi/2013/01/01/75-vuotias-suomalainen-teki-1-468-vatsalihasliiketta-tunnissa/

Videota ei sattunut pikaisella etsimisellä silmiin.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta--> Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->W...
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #768 : 04.02.2013 22:13 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 765 Basaaripisteet: 0 Profiili http://www.iltalehti.fi/iltvuutiset/20121114015059166_v0.shtml

Tossa on ainakin joku video papan treeneistä. En yhtään väheksy tuota suoritusta(jäisin itse varmasti satojen päähän), mutta tollasella vatsapenkillä on aika helppo tehdä vatsoja, kun jalat on lukittuna ja selän alla on tollanen kaari lisäämässä liikettä. Tuossahan keinuu melkein itsestään. Vaakatasossa tehtäviä istumaannousuja.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #769 : 04.02.2013 23:14 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili
http://www.iltalehti.fi/iltvuutiset/20121114015059166_v0.shtml

Tossa on ainakin joku video papan treeneistä. En yhtään väheksy tuota suoritusta(jäisin itse varmasti satojen päähän), mutta tollasella vatsapenkillä on aika helppo tehdä vatsoja, kun jalat on lukittuna ja selän alla on tollanen kaari lisäämässä liikettä. Tuossahan keinuu melkein itsestään. Vaakatasossa tehtäviä istumaannousuja.
Kunnioitettava saavutus, mutta en ymmärrä mitä mies tuollaisella treenaamisella hakee takaa. Ei kuitenkaan ollut maailmanennätys tai omalla toistomaksimillaan rehvastelu tavoitteena missään vaiheessa? Sillä, että jaksaa tehdä 1000 vatsalihastoistoa putkeen ei vaan ole mitään käytännön hyötykäyttöä. Kai sitä eläkkeellä vaan purkaa sen energiansa siihen mistä löytää henkilökohtaista iloa.

Jos suhteutetaan työn määrä käytettyyn aikaan, niin kehonrakennuksessa ja parempaan kuntoon/ulkonäköön pääsemisessä paras hyötysuhde löytyy perinteisistä kokonaisvaltaisista liikkeistä. Penkki, kyykky, maastaveto, rinnalleveto, pystypunnerrus, tempaus, työntö, leuanveto yms.
Jos haluaa vatsalihakset esiin vähimmällä vaivalla ja parhaalla hyötysuhteella, niin pitää korjata ruokavalio ja kannattaa keskittyä edellämainittuihin liikkeisiin.

Nyt neljän viikon leangainaamisen jälkeen paino on pudonnut neljä kiloa ja vyötäröltä on lähtenyt sentti viikossa. Tämä pelkällä tunnin salitreenillä kolme kertaa viikossa, ja korjatulla ruokavaliolla. Ilman minkäänlaista tavoitehakuista cardiota. Sarjapainot ja toistomäärät ovat nousseet joka viikko odotetun mukaisesti.

Okei, kuulosti ehkä vähän Berkhan-indoktrinaatiolta, mutta perkele kun sen svedun prinsiipit toimii.  :lol:
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #770 : 04.02.2013 23:18 »
despo Jäsen Viestejä: 5 279 Basaaripisteet: 9 Profiili Kuulostaa hyvältä. Mitkä sun macrot on treeni- ja lepopäiville eli paljonko olet miinuksella/plussalla kalorien osalta? Ja teetkö RPT:tä vai miltä näyttää treeniohjelma?
tallennettu
Vs: Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #771 : 04.02.2013 23:56 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili
Mitkä sun macrot on treeni- ja lepopäiville eli paljonko olet miinuksella/plussalla kalorien osalta? Ja teetkö RPT:tä vai miltä näyttää treeniohjelma?
En laske kaloreita, vaan pelkästään makroja. Enkä viilaa pilkkua ja stressaa niistä. Jonain päivänä voi mennä jokin makro vähän yli tai ali tavoitteen, mutta sen ei pidä antaa lannistaa. Rasvat jää yleensä alle tuosta allaolevasta. Elintarvikevaaka ja WolframAlpha auttavat alkuun ruokaohjelman laatimisessa ja seuraamisessa.
Treenipäiväkirjalla, vaa'alla ja mittanauhalla viikoittaista seurantaa.

Treenipäivä (ma, ke, pe):
170g proteiinia
190g hiilihydraattia
65g rasvaa

Lepopäivä (ti, to, la, su):
170g proteiinia
25g hiilihydraattia
80g rasvaa

Treeniohjelma suht simppeli. Pääliikkeissä RPT eli ensimmäinen sarja 3-5 toistoa riippuen edellisen viikon kiloista ja toistomäärästä. Eli esimerkiksi, jos viimeviikolla penkissä sarjat olivat 5*100, 5*90 ja 5*80, niin seuraavalle viikolle jokaiseen sarjaan +2,5kg ja pyritään 3+ toistoon ekassa sarjassa.

Ma:
RPT: voimapunnerrus, syväkyykky
tukiliikkeet: leuanveto, silloin tällöin alatalja

Ke:
RPT: penkkipunnerrus
tukiliikkeet: penkkipunnerrus käsipainoilla, ranskalainen punnerrus tangolla, hauiskääntö tangolla

Pe:
RPT: rinnalleveto, maastaveto
tukiliikkeet: ylätalja, silloin tällöin turkkilainen ylösnousu  ;D

Alatalja/turkkilainen ylösnousu voi mennä myös päittäin ristiin, teen niitä silloin kun tekee mieli/on tarmoa. Olen myös aatellut, että voimapunnerruksen ja rinnallevedon voisi vaihtaa ristiin. Rinnalleveto vie kuitenkin jonkin verran tehoja maastavedosta, kun rv on liikkeenä räjähtävä ja lähtöasento on maven kanssa lähes sama. Teen siis RV:n ensin, koska jos tekisi maven ensin, niin räjähtävyydestä olisi turha haaveilla.


« Viimeksi muokattu: 05.02.2013 00:04 kirjoittanut Tan »
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #772 : 05.02.2013 13:10 »
despo Jäsen Viestejä: 5 279 Basaaripisteet: 9 Profiili Periaatteessa rinnalleveto ennen mavea voi jopa auttaa maven suorituksessa juuri tuosta räjähtävyydestä johtuen. Saa keskushermoston kunnolla herätettyä ja sitä rataa. Mutta tietysti jos teet kovin raskailla painoilla, niin väsyyhän siinä. Aika usein näkee rinnallevetoa myös suositellun ihan vain maven lämmittelyliikkeenä, esim. 5/3/1-ohjelmassa..

Monta toistoa/sarjaa teet tuota rinnallevetoa, jos saa kysyä?
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #773 : 05.02.2013 13:30 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Kaikissa RPT-liikkeissä 3*5*kilot, ekassa sarjassa se 3-5 toiston haarukka riippuen edeltävän viikon kiloista ja toistomäärästä.
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #774 : 05.02.2013 14:16 »
despo Jäsen Viestejä: 5 279 Basaaripisteet: 9 Profiili Mjoo. Mietin vaan että yleensähän rinnallevedossa käytetään toistoväliä 1-3. Muuten on vain liian väsyttävää ja liikkeen idea kärsii. Itse en ainakaan tekisi yli kolmen sarjoja varsinkin jos mave seuraa perästä.
tallennettu
Vs: Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #775 : 05.02.2013 16:50 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili
Mjoo. Mietin vaan että yleensähän rinnallevedossa käytetään toistoväliä 1-3. Muuten on vain liian väsyttävää ja liikkeen idea kärsii. Itse en ainakaan tekisi yli kolmen sarjoja varsinkin jos mave seuraa perästä.
Mjaa, mistäs tuollaista ohjetta olet lukenut/oppinut? Aikoinaan kun painonnostovalmentaja mulle noita tekniikoita opetti, niin eipä hän rinnallevedossa yli viidenkään toiston sarjoja vältellyt.

Siinä kyseisestä äijästä kuva, harmi ettei näy kaikkia levyjä.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #776 : 05.02.2013 16:55 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 013 Basaaripisteet: 14 Profiili Eiköhän nuo toistomäärät selviä itse kokeilemalla.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #777 : 05.02.2013 17:04 »
despo Jäsen Viestejä: 5 279 Basaaripisteet: 9 Profiili
Mjoo. Mietin vaan että yleensähän rinnallevedossa käytetään toistoväliä 1-3. Muuten on vain liian väsyttävää ja liikkeen idea kärsii. Itse en ainakaan tekisi yli kolmen sarjoja varsinkin jos mave seuraa perästä.
Mjaa, mistäs tuollaista ohjetta olet lukenut/oppinut? Aikoinaan kun painonnostovalmentaja mulle noita tekniikoita opetti, niin eipä hän rinnallevedossa yli viidenkään toiston sarjoja vältellyt.

Siinä kyseisestä äijästä kuva, harmi ettei näy kaikkia levyjä.

No siis tälläinen käsitys mulla on aina ollut, että näissä ns. olympiatyyppisissä liikkeissä pysytään tosi matalilla toistoilla tai tehdään singlejä, koska kyse on kuitenkin räjähtävästä voimasta. Ja onhan esim. SS:ssäkin rinnalleveto 3 toiston sarjoissa, toisin kuin muut liikkeet. Samaten Greyskullin porukka käyttää vain singlejä näissä.

Mutta siis en nyt omaa asiasta mitään hirveän suurta tietämystä, kerroin vain miten olen asian itse oppinut. Ainakaan en ala väittää jonkun ammattilaisvalmentajan ohjetta vastaan. Suurempien toistomäärienkin käyttö varmaan onnistuu, mutta käsittääkseni suurin osa pitäytyy näissä 1-3 toistomäärissä per sarja. Ajattelin vain, että tuota sopii harkita jos meinaa väsähtää ennen mavea. Mutta jos toimii nykyisellään, niin mikäs siinä  :)
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #778 : 10.02.2013 11:01 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 765 Basaaripisteet: 0 Profiili Juuri tulin aamulenkiltä ja ai hemmetti kun on raskasta juosta tuolla sohjossa. Saisivat aurata noita kevyenliikenteenväyliäkin. Vois ostaa myös jotkut icebugit, niin ei sutisi niin paljon. Onko kellään kokemusta noista?

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #779 : 11.02.2013 13:41 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 490 Basaaripisteet: 0 Profiili Ensimmäinen päivä Asylumia takana, eli Fit Test ja Speed & Agility.

900 poltettua kilokaloria ja lattiallinen hikipisaroita myöhemmin voi jo arvioida, mistä tämä treenisarja on tehty.

Palataanpa hetkeksi maaliskuuhun 2012 ja aikaan, jolloin aloitin ensimmäistä kertaa tekemään alkuperäistä Insanityä. Katsoin ennakkovideot ja olin melko ylimielisellä tuulella; minähän juoksen jo paljon ja kuntoni on hyvä, tuosta ei tule ongelmaa.

Ensimmäisen Insanity-treenin 10 ensimmäistä minuuttia saivat minut enemmän rikki kuin yksikään juoksulenkki koskaan. En ikinä unohda sitä fiilistä, kun ymmärsin kyseessä olevan lämmittelyn ennen varsinaista treeniä!


Onko Asylum samanlainen shokki? Ei aivan. Olen läpikäynyt alkuperäisen Insanityn jo neljästi, joten kehoni valmius toimia ison rasitteen alla on noussut paljon. Silti, kun Asylumin Speed & Agility -treenin lämmittelyssä tehtiin hyppynarulla hyppykyykkyjä, ymmärsin että tietyt elementit ovat Asylymissa aivan toisella vaikeusasteella kuin alkuperäisessä Insanityssä.

Agility portaiden kanssa toimiminen vaatii vielä paljon harjoitusta, mutta ensimmäinen treeni niiden kanssa meni kaiken kaikkiaan melko hyvin. Totuus on, että ensimmäiset kerrat videoita tehtäessä menee eri liikkeiden omaksumiseen. Vasta ne ulkoa opittuaan voi toden teolla tehdä ne lihasmuistista ja venyttää rajojaan. Sen takia näen, että 30 päivän ohjelman tekeminen putkeen heti toisen kerran on äärimmäisen hyödyllistä, koska toisen kuukauden alkaessa on kaikkeen huomattavasti valmiimpi.

Asylum shokittaa Insanityyn tottunutta kehoa toden teolla ja sitähän juuri ohjelmalta haen. Nousua uudelle tasolle omien tavoitteideni kanssa.

Huomenna on luvassa Strength-harjoitus, eli käsipainojen viskomista mitä erilaisemmilla tavoilla. Odotan innolla! Asylum vaikuttaa olevan juuri niin mahtava treenisarja kuin mitä odotinkin.


(loppuhuomio: yksiössäni on tähän treeniin juuri ja juuri tilaa, mutta en voi täysin ymmärtää miten koominen näky ulkopuolisen silmiin olisi kun joku hyppii näinkin pienessä asunnossa hyppynarulla kuin viimeistä päivää ja temppuilee Agility Ladderin kanssa!  ;D)

Spoileri (osoita katsoaksesi)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Sivuja: 1 ... 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 ... 33
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2021
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines